لاراول

lionleo1374 خطا هنگام ساختن فرم
@lionleo1374 ١۹۰۰ تجربه آخرین فعالیت ۶ روز پیش
سلام من دارم یه فرم می سازم ام وقتی از متد post استفاده می کنم در هنگام ارسال اطلاعات خطای یر رخ میدهد : he page has expired due to inactivity. Please refresh and try again. این هم کدش: <form method="post" action="/{card}/notes"> <div...
amin مشکل در نمایش اطلاعات
@amin ٢۹۸۰۰ تجربه نویسنده آخرین فعالیت ١۶ ساعت پیش
درود خدمت پارس کلیکی های عزیز در یه پروژه لارول چند تا دیتابیس رو با هم جویین دادیم و خوب هم کار میکنه به غیر از ۲ تاش که اونارو هم باهم جویین کردیم و داخل جداولشون هم با Seeder ها پر کردیم ولی وقتی میخواهیم به کاربر نشون بدیم هیچی نشون نمیده خالی نش...
amin مهاجرت به NoSql
@amin ٢۹۸۰۰ تجربه نویسنده آخرین فعالیت ١۶ ساعت پیش
سلام خدمت همه پارس کلیکی های عزیز دوستان همکاری کنید: آیا کسی تا حالا از پایگاه داده های NOSQL تو لاراول استفاده کرده اگه استفاده کرده یه مقاله یا یک راهنمایی کنه که چطور میشه تو لاراول از SQL به NOSQL مهاجرت کرد یا اصلن میشه مهاجرت کرد یا نه دوستان...
iman.r ارشیو اطلاعات دیتابیس در لاراول
@iman.r ۴١۰۰ تجربه آخرین فعالیت ٢ هفته پیش
سلام دوستان من میخوام یک سری دیتا در دیتابیس ذخیره کنم که بعدا کاربر میتونه با API اون ها رو ببینه. ممکنه کاربر بخواد یکی از این رکوردهارو پاک کنه ولی من اون رکورد رو در دیتابیس نگه میدارم اما دیگه برای کاربر نمایش داده نمیشه. یعنی در اصل ارشیو میشه....
matin مشکل در اجرای تمپلیت لاراول روی لوکال هاست.
@matin ١۶۹۸۰ تجربه آخرین فعالیت ۴ روز پیش
سلام عرض شد. من یک تمپلیت ساخته شده با لاراول 5.2 دانلود کردم لاراولی که توی کامپیوترم نصبه لاراول 5.6 است بعد ازینکه تمپلیت رو توی لوکال هاست گذاشتم و کد php artisan serve رو اجرا کردم چنین ارور داد. PHP Warning: require(C:\xampp\htdocs\material5.5...
barmaki paginate در لاراول
@barmaki ١۴۰۰ تجربه آخرین فعالیت ۷ ماه پیش
با سلام اقای عظیمی یک سوال دارم برای paginate در لاراول که تعداد شماره های صفحه ها وجود داشته باشد و دو گزینه صفحه بعدی و صفحه قبلی هم وجود داشته باشد باید چیکار کرد دقیقا مثل سایت شما ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.
mahdavi95 مدیریت فایل ها در لاراول
@mahdavi95 ٣۰۰ تجربه آخرین فعالیت ۶ روز پیش
سوال راه حل اصولی در لاراول که بتوان فایل ها چه تصاویر ایستا چه تصاویر، صوت ها، ویدیوها و دیگر فایل های موجود در وبسایت خبری یا فروشگاهی رو مدیریت کرد که با بیشتر شدن فایل ها بعدا به مشکل نخورم چی هست ؟ نکاتی که به نظرم مهم هستند تقسیم فایل ها با نو...
سلام عرض شد. قبلاً تمپلیت های چند زبانه ای که میساختم برای شان یک مسیر در نظر میگرفتم و زبانها رو از طریق session تغییر میدادم بدون اینکه url تغییر کنه یا تمپلیت تغییر کنه. ولی بعداً متوجه شدم که گوگل تنها یک زبان را index میکند. که همان زبان پیش فرض...
سلام من اولین پروژه لاراول ام که یک وبلاگ ساده بود رو ایجاد کردم.و می خوام روی یک هاست رایگان بزارمش (برای معرفی به عنوان رزومه) لطفا یک هاست رایگان برای اینکار معرفی کنید.؟ هاست های رایگانی که بررسی کردم تو قسمت ساخت دیتابیس یک پیشوند خودشون به اسم...
سلام من دارم روی یک طراحی یک وبلاگ خیلی ساده کار می کنم.دو جدول به نام post و category دارم که فیلداش مثل زیر است: (این دو جدول رابطه many2many دارد) post id:increment author:string ..... category id:increment title:string and pivot table id:increme...
vajihe مرتب سازی پست براساس محبوبترین ها
@vajihe ۵۰۰ تجربه آخرین فعالیت ۸ ماه پیش
دوستان سلام من یه سوال دارم که دنبال یه راه حل بهینه میگردم،فرض کنیم ما داریم از api استفاده میکنیم برای خواندن پست ها و این پستها براساس تعداد لایک مرتب شده اند و بعد هم صفحه بندی میکنیم من اول میام پست های صفحه اول رو نشون میدم زمانی که بخوام پست ه...
دوستان خسته نباشید api resource در واقع باعث میشه که ما بتونیم یه ساختار پیچیده از دیتا رو به فرمت jason برگردونیم. ما همین کار رو مگه نمیتونیم تو خوده controller و با ایجاد یک آرایه دلخواه انجام بدیم و دست آخر toJason() بکنیمش؟ اصلا مزیت استفاه از a...
soheilghs مشکل در اجرای slack notification
@soheilghs ١۰۰۰ تجربه آخرین فعالیت ۶ ماه پیش
سلام.من کد مربوط به اجرای slack notification رو عین آموزش استاد عظیمی نوشتم اما این ارور میده cURL error 60: SSL certificate problem: unable to get local issuer certificate (see http://curl.haxx.se/libcurl/c/libcurl-errors.html) به نظرتون مشکلش چیه
droffboy select از طریق دو رابطه
@droffboy ۸۰۰ تجربه آخرین فعالیت ۸ ماه پیش
وقت بخیر بنده ۴ تا جدول دارم: users comments posts products جدول نظرات از طریق رابطه morphTo با دو جدول پست و محصولات ارتباط دارد. همچنین برای جدول نظرات ستون یوزر ایدی به عنوان کلید خارجی در نظر گرفته شده است. و متدهای user و comments به خوبی کار می...
اگه به مثال ساده خود لاراول نگاه کنیم استفاده از یک جدول خاص برای ثبت بخش های مشابه ، مدلهای مختلف رو توضیح داده که به خوبی هم کار میکنه .. من یه سرچی زدم و مزایای زیر رو براش پیدا کردم : کاهش تعداد جداول ( در ساده ترین مثال یک جدول عکس یا کامنت مشتر...
shahryarjb چند سوال در مورد فلسفه استفاده از دیتابیس eloquent
@shahryarjb ١۰۴۹۹۵ تجربه نویسنده آخرین فعالیت ١ هفته پیش
با درود خدمت دوستان . قبل از توضیح باید بیان کنم بنده با لاراول تاحالا کار نکردم . بر اساس پروژه ای اقدام به نصب eloquent روی جوملا نمودم چون از ORM فعلی جوملا راضی نبودم . برای من چند سوال ایجاد شده ما در Ecto در الکسیر به این صورت به دیتابیس می یا...
droffboy رابطه Many To Many Polymorphic Through
@droffboy ۸۰۰ تجربه آخرین فعالیت ۸ ماه پیش
وقت بخیر بنده از آموزش های شما استفاده کردم و سپاس گذارم اما متاسفانه به رابطه ای احتیاج دارم که Has Many Through و Many To Many Polymorphic رو داشته باشه. جدول های من به صورت زیر است: categories: id name parent_id products: id user_id title body...
سلام دوستان خوبم خیلی دوست دارم بخش های کلی CMS وردپرس رو (بخش های کلی ‍Post , Page , Comments و...) با لاراول شخصا یکبار بنویسم تا تجربه خوبی برای چالش های پیش روم کسب کنم. در قدم اول میخوام مشابه زمان نصب وردپرس که میشه زبان انتخاب کرد ، صفحه اصلی...
amin1972 مشکل در نصب پروژه جدید در مسیر دلخواه
@amin1972 ۴۵۰۰ تجربه آخرین فعالیت ٢ روز پیش
برای نصب لاراول در مسیر دلخواه ابتدا با دستور cd به مسیر دلخواه می رویم: cd B:\xampp\htdocs و با دستور زیر پروژه جدید لاراول را ایجاد میکنیم: composer create-project laravel/laravel project-name با این دو دستور باید در مسیر مذکور یک پوشه project-name...
من توی پروژه جدیدم نیاز دارم که توی بعضی از درخواست ها از یک encryption ایی بین کلاینت و سرور استفاده کنم ( برای جلوگیری از اعمالی مثله sniff کردن و اینا ) و این پروژه هم به نحوی هستش که نمی تونم از ssl استفاده کنم برای همین دارم از کتابخانه phpsecli...
majid1f چند سوال در مورد معماری لاراول و میگریشن
@majid1f ٢٢۰۰ تجربه آخرین فعالیت ۴ ماه پیش
چطور میتوینم در لاراول دیتابیس تستی داشته باشیم در کنار دیتابیس اصلی. با اعمال migrate:refresh همه چیز از اول میشه! اگر بخواهیم دیتابیس تست کاملا مجزا باشه از دیتابیس اصلی توی لاراول چگونه است؟ چطور میتونیم از روی یک دیتابیس میگریشن بسازیم. دیتابیسی...
milad00ahmadi Cache کردن در دیتابیس یا روی سیستم
@milad00ahmadi ۹۰۰ تجربه آخرین فعالیت ۶ ماه پیش
سلام خدمت استاد عظیمی و بقیه دوستان میخواستم بپرسم توی پروژه های بزرگ cache کردن توی دیتابیس بهتره یا به صورت فایل توی آموزش لاراولتون گفتید که به خاطر گرونی توی دیتابیس cache نمی کنن ولی نگفتید که کدوم بهتره
majidkarami نحوه ریست کردن پسورد در لاراول
@majidkarami ١١۰۰ تجربه آخرین فعالیت ۸ ماه پیش
من به جای ایمیل از یوزرنیم استفاده کردم ولی این قابلیت رو داره که ایمیل و نام رو هم بگیره اما نمیدونم باید کجای قسمت App/Auth رو در ریست پسورد عوض کنم یعنی به جای email از username استفاده کنم در ForgotPasswordController.php و ResetPasswordController...
fatimah ارسال فرم به وسیله pjax در لاراول
@fatimah ۴۰۰ تجربه آخرین فعالیت ۸ ماه پیش
از تمی با pjax استفاده میکنم با اینکه خود pjax برای صفحات کار میکنه ولی در ارسال فرم مشکل دارم : Route::group(['prefix'=>'user'],function () { Route::post('storeuser', 'UserController@store')->name('storeuser'); }); public function store(Re...
shabstar1989 مشکل ساختن جدول با نام category
@shabstar1989 ١۰۰۰ تجربه آخرین فعالیت ۸ ماه پیش
سلام من میخوام یه جدول به اسم category بسازم ولی زمانی که میخوام دیتا واردش کنم ارور زیر رو بهم میده ممنون میشم کمکم کنید با تشکر tinker >> $cat = new Category => App\Category {#657} >> $cat->name = 'MOBILE' => "MOBILE" >&gt...