لاراول

برگردید به همه گفتگو ها
jserver کار بر روی پروژه آپلود شده روی سرور
@jserver ۷۵۰۰ تجربه آخرین فعالیت ١ ماه پیش
با سلام خسته نباشید من چطوری میتونم همزمان روی یک پروژه که روی سرور در حال اجراست کار کنم و بخش های که اضافه کنم و بدون دخالت روی پروژه اصلی .همان طور که میدانید در گیت برای مدیریت بخش ها از شاخه ها استفاده می شود و روی هر کدام از شاخه باشم یعنی (c...
قصد استفاده از پکیج زیر از سایت github در پروژه تازه لاراول خود را داشتیم. گام به گام باتوجه به لینک پیش رفتیم اما در مرحله دستور migrate به خطا برخورد کردیم. نکته: همین حالا بدون اجرای دستور migrate وبسایت خطا میدهد. خطا: Undefined index: PragmaRX\T...
alireza_mandegari یادگیری فریم ورک لاراول
@alireza_mandegari ٢۵۰۰ تجربه آخرین فعالیت ٣ ماه پیش
با سلام , میخواستم بپرسم من دانشی مختصری از زبان PHP دارم ایا میتونم الان به یادگیری فریم ورک محبوب ان یعنی لاراول بپردازم؟ یا نه باید زبان PHP رو به طور کامل یاد بگیرم و بعد به سراغ فریم ورک ان بروم؟ با تشکر.
jserver انتخاب کردن در دو بازه زمانی خاص
@jserver ۷۵۰۰ تجربه آخرین فعالیت ١ ماه پیش
سوال اول من یه سیستمی دارم که به کاربر ها کد تخفیف می ده ولی می خوام کد تخفیف در بازه زمانی خاصی باشد یعنی از تاریخ 2018-09-10 تا 15-09-2018 و بعد اون غیر فعال شود یعنی تو دستور Select من نیاید من برای مدیریت آن تو جدول های دو فیلد موقع ایجاد گذاشتم...
tabesh تگ کردن کاربر با استفاده از @
@tabesh ٣۰۰۰ تجربه آخرین فعالیت ٢ ماه پیش
دوستان عزیز من میخوام یک سایت با لاراول داشته باشم فقط یک قسمت هایی از آن مثل سرچ کردن یا مثل تگ کردن افراد میخوام بصورت realtime باشه یعنی @t را که میزنم تمام یوزر هایی که با t شروع میشوند یا t داخلشون هست را بیارم باید همه ویو را یاد بگیرم یا اینکه...
nikbakht تگ گذاری مطالب در لاراول
@nikbakht ١١۰۰ تجربه آخرین فعالیت ۶ ماه پیش
روی یک پروژه لارول برای قسمت های مختلف مثلا وبلاگ و آموزش های تخصصی قصد دارم تگ گذاری یا دقیق تر سیستم تگ گذاری قرار بدم. و طبعا تگ های انتهای هر مقاله Route های ساخته شده ای دارد که دارای Template این چنینی هستند www.yoursite.com/tag/yourTag من در...
kavosi درک عمیق لاراول
@kavosi ۶۰۰ تجربه آخرین فعالیت ۵ ماه پیش
من چند ماهه که دارم لاراول کار میکنم و بنظرم یه موضوعی هست که تابحال جایی ندیدم دربارش بحث بشه اونهم درک عمیق لاراوله. به عنوان مثال من اکثر برنامه نویسای لاراولی که دیدم واسه ساخت رجیستر و لاگین برا وبسایتشون از لاراول استفاده نمیکنن چون نمیتونن شخص...
لاراول برای صفحه بندی مطالب بطور پیشفرض آدرس URL رو بصورت کوئری استرینگ معمولی در میاره یعنی به این شکل : myproject/public/paginate?page=1 که این برای سئو مناسب نیست ساده ترین راهکار تغییر این شکل از آدرس دهی در صفحه بندی لاراول چیه میخوام آدرس U...
shahab مشکل با voyger
@shahab ١۰۰ تجربه آخرین فعالیت ١ سال پیش
سلام من پکیج voyger رو برای مدیریت سایت نصب کردم و بعد از اون پکیج image intervention رو هم بطور کامل نصب کردم ولی عکس ها در محیط voyger بالا نمیاد.آیا نیاز به نصب پکیج دیگری هست . لطفا راهنمایی کنید.
masoudproton مشکل در Voyager
@masoudproton ١۰۰۰ تجربه آخرین فعالیت ١١ ماه پیش
سوال اول من هنگام اجرای voyager سیستم ارور‍: Call to a member function relationLoaded() on null‍ میده و بعضی وقتها سیستم رو یک بار ریست میکنم درست میشه سوال دوم در صفحه لوگین voyager یوزر و پسورد رو قبول نمیکنه. سوال سوم اگر میشه چند آموزش API و ا...
iman.r استفاده از seletc و with در eloquent
@iman.r ۴١۰۰ تجربه آخرین فعالیت ۴ روز پیش
سلام دوستان من وقتی میخوام به صورت همزمان از with و select استفاده کنم در خروجی relation مورد نظر بهم نمایش داده نمیشه و فقط مقادیری که در select وارد کردم نمایش داده میشه و relation رو خالی نشون میده. ممنون میشم اگه کسی راه حلی داره راهنمایی کنه سپا...
amin1972 استفاده از template های html آماده
@amin1972 ۵۴۰۰ تجربه آخرین فعالیت ۵ روز پیش
چطور میشه در متدهای Controller ها از قالب های آماده (مثلا قالب html دانلود شده از themeforest) در میان کدها استفاده کرد؟ مثلا بگیم اگر کاربر لوگین کرد پک قالب مورد نظر نمایش داده بشه ؟ (در کنترلر دلخواه)
mohsen دیتابیس مناسب برای داده های سری زمانی
@mohsen ٢۰۰ تجربه آخرین فعالیت ١ سال پیش
من میخام با لاراول یک پروژه بنویسم که نیاز دارم هرچند دقیقه یک بار یک داده عددی رو ذخیره کنم و براشون چارت رسم کنم . اگه از MySQL استفاده کنم حجم کار بالا میره و بعد از مدتی سرعتو میاره پایین. از چه دیتابیسی استفاده کنم که این کار رو با سرعت بالا ا...
دوستان سلام و عرض احترام من در حال ساخت یک پروژه با لاراول هستم و بسیار هم از آموزش های آقای عظیمی استفاده کردم پروژه قسمت هایی تحت عنوان "آموزش های کاربردی" و "مقالات" داره قسمت body و یا بدنه یک پست(نوشته - مقاله) که دارای متون bold و لینک دار و...
madman مشکل در اجرای صفحه ساخته شده لاراول
@madman ۴۵۰ تجربه آخرین فعالیت ١ سال پیش
سلام من به تازگی آموزش و یادگیری فریم ورک لاراول رو شروع کردم. در شروع کار وقتی میخوام صفحه ای که ساختم رو نگاه کنم با اروری مواجه شدم که عکسش رو واستون آپلود کردم. دوستانی که میدونن اشکال از کجای کاره ممنون میشم من رو در رفع این مشکل راهنمایی و یاری...
lionleo1374 خطا هنگام ساختن فرم
@lionleo1374 ١۹۰۰ تجربه آخرین فعالیت ٢ هفته پیش
سلام من دارم یه فرم می سازم ام وقتی از متد post استفاده می کنم در هنگام ارسال اطلاعات خطای یر رخ میدهد : he page has expired due to inactivity. Please refresh and try again. این هم کدش: <form method="post" action="/{card}/notes"> <div...
amin مشکل در نمایش اطلاعات
@amin ٣۶۶۰۰ تجربه نویسنده آخرین فعالیت ١۴ ساعت پیش
درود خدمت پارس کلیکی های عزیز در یه پروژه لارول چند تا دیتابیس رو با هم جویین دادیم و خوب هم کار میکنه به غیر از ۲ تاش که اونارو هم باهم جویین کردیم و داخل جداولشون هم با Seeder ها پر کردیم ولی وقتی میخواهیم به کاربر نشون بدیم هیچی نشون نمیده خالی نش...
amin مهاجرت به NoSql
@amin ٣۶۶۰۰ تجربه نویسنده آخرین فعالیت ١۴ ساعت پیش
سلام خدمت همه پارس کلیکی های عزیز دوستان همکاری کنید: آیا کسی تا حالا از پایگاه داده های NOSQL تو لاراول استفاده کرده اگه استفاده کرده یه مقاله یا یک راهنمایی کنه که چطور میشه تو لاراول از SQL به NOSQL مهاجرت کرد یا اصلن میشه مهاجرت کرد یا نه دوستان...
iman.r ارشیو اطلاعات دیتابیس در لاراول
@iman.r ۴١۰۰ تجربه آخرین فعالیت ۴ روز پیش
سلام دوستان من میخوام یک سری دیتا در دیتابیس ذخیره کنم که بعدا کاربر میتونه با API اون ها رو ببینه. ممکنه کاربر بخواد یکی از این رکوردهارو پاک کنه ولی من اون رکورد رو در دیتابیس نگه میدارم اما دیگه برای کاربر نمایش داده نمیشه. یعنی در اصل ارشیو میشه....
matin مشکل در اجرای تمپلیت لاراول روی لوکال هاست.
@matin ١۸۸۸۰ تجربه آخرین فعالیت ٢ روز پیش
سلام عرض شد. من یک تمپلیت ساخته شده با لاراول 5.2 دانلود کردم لاراولی که توی کامپیوترم نصبه لاراول 5.6 است بعد ازینکه تمپلیت رو توی لوکال هاست گذاشتم و کد php artisan serve رو اجرا کردم چنین ارور داد. PHP Warning: require(C:\xampp\htdocs\material5.5...
barmaki paginate در لاراول
@barmaki ١۴۰۰ تجربه آخرین فعالیت ١ سال پیش
با سلام اقای عظیمی یک سوال دارم برای paginate در لاراول که تعداد شماره های صفحه ها وجود داشته باشد و دو گزینه صفحه بعدی و صفحه قبلی هم وجود داشته باشد باید چیکار کرد دقیقا مثل سایت شما ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.
mahdavi95 مدیریت فایل ها در لاراول
@mahdavi95 ٣۰۰ تجربه آخرین فعالیت ۵ ماه پیش
سوال راه حل اصولی در لاراول که بتوان فایل ها چه تصاویر ایستا چه تصاویر، صوت ها، ویدیوها و دیگر فایل های موجود در وبسایت خبری یا فروشگاهی رو مدیریت کرد که با بیشتر شدن فایل ها بعدا به مشکل نخورم چی هست ؟ نکاتی که به نظرم مهم هستند تقسیم فایل ها با نو...
سلام عرض شد. قبلاً تمپلیت های چند زبانه ای که میساختم برای شان یک مسیر در نظر میگرفتم و زبانها رو از طریق session تغییر میدادم بدون اینکه url تغییر کنه یا تمپلیت تغییر کنه. ولی بعداً متوجه شدم که گوگل تنها یک زبان را index میکند. که همان زبان پیش فرض...
سلام من اولین پروژه لاراول ام که یک وبلاگ ساده بود رو ایجاد کردم.و می خوام روی یک هاست رایگان بزارمش (برای معرفی به عنوان رزومه) لطفا یک هاست رایگان برای اینکار معرفی کنید.؟ هاست های رایگانی که بررسی کردم تو قسمت ساخت دیتابیس یک پیشوند خودشون به اسم...
سلام من دارم روی یک طراحی یک وبلاگ خیلی ساده کار می کنم.دو جدول به نام post و category دارم که فیلداش مثل زیر است: (این دو جدول رابطه many2many دارد) post id:increment author:string ..... category id:increment title:string and pivot table id:increme...