لاراول

سلام دوستان خوبم خیلی دوست دارم بخش های کلی CMS وردپرس رو (بخش های کلی ‍Post , Page , Comments و...) با لاراول شخصا یکبار بنویسم تا تجربه خوبی برای چالش های پیش روم کسب کنم.

در قدم اول میخوام مشابه زمان نصب وردپرس که میشه زبان انتخاب کرد ، صفحه اصلی نصب لاراول خودم لیستی از زبان ها باشه که صاحب سایت بتونه زبان رو انتخاب کنه و خب در مرحله بعد بتونه مشخصات DB رو وارد فرم ها کنه.

در همین قدم اول 3 سوال داشتم: 1-آیا الگوریتمم درسته ؟ این که بگم: 'چک کن اگر به دیتابیس homestead پیش فرض لاراول وصل بودی ، آنگاه view مربوط به نصب رو اجرا کن.' 2- چطور با انتخاب زبان (مثلا فارسی) تمام label ها و text های داخل تمام view هام رو ترجمه و راست چین کنم؟(ترجیحا بدون لود مجدد صفحه!!)

amin1972 مشکل در نصب پروژه جدید در مسیر دلخواه
@amin1972 ٣۵۰۰ تجربه آخرین فعالیت ١ ماه پیش

برای نصب لاراول در مسیر دلخواه ابتدا با دستور cd به مسیر دلخواه می رویم: cd B:\xampp\htdocs و با دستور زیر پروژه جدید لاراول را ایجاد میکنیم: composer create-project laravel/laravel project-name با این دو دستور باید در مسیر مذکور یک پوشه project-name ایجاد شود و پکیج های لاراول در آن قرار گیرد. اما چرا برای بنده در هر شرایطی پروژه در مسیر دیگری ایجاد میشود؟ مسیر: C:\Users\MyPC هرقدر تلاش کردم قادر به انتقال درست پروژه به پوشه مشخص شده xampp/htdocs نشدم.

دستور php artisan در مسیر C:\Users\MyPC کار میکند اما وقتی پوشه project-name را به B:\xampp\htdocs منتقل کردم دیگه حتی دستور php artisan هم کار نمیکرد (البته در هر مورد با دستور cd به پوشه مربوطه navigate کرده ام.) ممنون از وبسایت فوق العاده شما

من توی پروژه جدیدم نیاز دارم که توی بعضی از درخواست ها از یک encryption ایی بین کلاینت و سرور استفاده کنم ( برای جلوگیری از اعمالی مثله sniff کردن و اینا ) و این پروژه هم به نحوی هستش که نمی تونم از ssl استفاده کنم برای همین دارم از کتابخانه phpseclib برای ایجاد رمزنگاری RSA استفاده می کنم اما مشکل من اینه که وقتی به صورت دستی public و private key هایی که ایجاد شده رو وارد می کنم فقط مقدار false رو بر میگردونه و وقتی هم به صورت مستقیم بعد از ایجاد توی آراییه دخیرش می کنم بعد از encryption به این شکل در میاد

http://s9.picofile.com/file/8328666392/screencapture_127_0_0_1_8000_2018_06_08_21_51_22.png

این هم کد بنده هستش

<?php

function login(Request $request) {

        $rsaCode = new RSA();

        $rsaCode = $rsaCode->createKey(4096);
        $rsa = new RSA();
        $rsa->loadKey($rsaCode["publickey"]);
        $plaintext = 'test text';

        $ciphertext = $rsa->encrypt($plaintext);

        echo $ciphertext . "<br>";

        $rsa2 = new RSA();

        $rsa2->loadKey($rsaCode["privatekey"]);
        dd($rsa2->decrypt($ciphertext));
}
majid1f چند سوال در مورد معماری لاراول و میگریشن
@majid1f ٢٢۰۰ تجربه آخرین فعالیت ١ ماه پیش
  1. چطور میتوینم در لاراول دیتابیس تستی داشته باشیم در کنار دیتابیس اصلی. با اعمال migrate:refresh همه چیز از اول میشه! اگر بخواهیم دیتابیس تست کاملا مجزا باشه از دیتابیس اصلی توی لاراول چگونه است؟
  2. چطور میتونیم از روی یک دیتابیس میگریشن بسازیم. دیتابیسی که قراره در کنار دیتابیس اصلی پروژه ما باشه.
  3. چطوری میشه در ساختاری که کامپوننت محور ، HMVC و ماژولار نیست، پروژه را به بخش های مختلف تقسیم کرد مثلا سیستم نظرات مستقل از ساختار پروژه باشه تا مدیریت و نگه داری پروژه راحت باشه؟ چطوری میشه تو ساختار لاروال پکیج های دیگران را اور راید کرد به طور مثال کنترلرهای یا مدل های پروژه های third party را؟
  4. phpstrome خیلی از توابع و کلاس ها را نمیشناسه بخصوص مواقعی که متدها استاتیک صدا زده بشه یا توابع هلپر باشه
milad00ahmadi Cache کردن در دیتابیس یا روی سیستم
@milad00ahmadi ۹۰۰ تجربه آخرین فعالیت ۴ ماه پیش

سلام خدمت استاد عظیمی و بقیه دوستان میخواستم بپرسم توی پروژه های بزرگ cache کردن توی دیتابیس بهتره یا به صورت فایل توی آموزش لاراولتون گفتید که به خاطر گرونی توی دیتابیس cache نمی کنن ولی نگفتید که کدوم بهتره

majidkarami نحوه ریست کردن پسورد در لاراول
@majidkarami ١١۰۰ تجربه آخرین فعالیت ۶ ماه پیش

من به جای ایمیل از یوزرنیم استفاده کردم ولی این قابلیت رو داره که ایمیل و نام رو هم بگیره اما نمیدونم باید کجای قسمت App/Auth رو در ریست پسورد عوض کنم یعنی به جای email از username استفاده کنم در ForgotPasswordController.php و ResetPasswordController.php ممنون میشم راهنمایی کنید

fatimah ارسال فرم به وسیله pjax در لاراول
@fatimah ۴۰۰ تجربه آخرین فعالیت ۶ ماه پیش

از تمی با pjax استفاده میکنم با اینکه خود pjax برای صفحات کار میکنه ولی در ارسال فرم مشکل دارم :

Route::group(['prefix'=>'user'],function () {
Route::post('storeuser', 'UserController@store')->name('storeuser');
});
    public function store(Request $request)
    {
        $user = new User;
        $user->username = $request->username;
        $user->password = bcrypt($request->password);
        $user->firstname = $request->firstname;
        $user->lastname = $request->lastname;
        $user->email = $request->email;
        $user->profilepicture = "-";
        $user->save();
        $store = 1;
//        return 1;
        return view('admin.users.index',compact('store'));
    }
  <form class="p-x-xs" ui-jp="parsley" action="{{'{{'}}route('storeuser')}}" method="post" data-pjax>
            {{'{{'}} csrf_field() }}
            <h6 class="_600 m-v-lg">Form</h6>
            <br>
            <div class="m-b-lg row">
                <div class="col-sm-10 col-sm-offset-2">
                    <div class="row row-sm">
                        {{'{{'}}--First Name--}}
                        <div class="col-sm-6">
                            <div class="md-form-group float-label">
                                <input class="md-input" id="firstname" name="firstname" value="{{'{{'}} old('firstname') }}" required >
                                <label>First Name</label>
                            </div>
                        </div>
                        {{'{{'}}--Last Name--}}
                        <div class="col-sm-6">
                            <div class="md-form-group float-label">
                                <input class="md-input" id="lastname" name="lastname" value="{{'{{'}} old('lastname') }}" required>
                                <label>Last Name</label>
                            </div>
                        </div>
                        {{'{{'}}--Username--}}
                        <div class="col-sm-6">
                            <div class="md-form-group float-label">
                                <input class="md-input" id="username" name="username" value="{{'{{'}} old('username') }}" required>
                                <label>Username</label>
                            </div>
                        </div>
                        {{'{{'}}--Email--}}
                        <div class="col-sm-6">
                            <div class="md-form-group float-label">
                                <input class="md-input" type="email" name="email" id="email" value="{{'{{'}} old('email') }}" required >
                                <label>Email</label>
                            </div>
                        </div>
                        {{'{{'}}--password--}}
                        <div class="col-sm-6">
                            <div class="md-form-group float-label">
                                <input type="password" class="md-input"  required id="pwd">
                                <label>Enter password</label>
                            </div>
                        </div>
                        <div class="col-sm-6">
                            <div class="md-form-group float-label">
                                <input type="password" name="password" class="md-input" data-parsley-equalto="#pwd" required>
                                <label>Confirm password</label>
                            </div>
                        </div>
                    </div>
                </div>
            </div>
            <div class="form-group row m-t-lg">
                <div class="col-sm-4 col-sm-offset-2">
                    <a href="{{'{{'}}route('user/all')}}" class="btn white">Cancel</a>
                    <button type="submit" class="btn btn-primary">Submit</button>
                </div>
            </div>
        </form>
<script>
        $(document).on('submit', 'form[data-pjax]', function(event) {
            $.pjax.submit(event, '#pjax-container')
        });
</script>

کاربر در دیتابیس ذخیره میشود ولی در network ارور 422 Unprocessable Entity را دارم و نمیتونم جوابی به کاربر نشون بدم و لینک صفحه هم میشه http://localhost/IDP/public/admin/user/storeuser

shabstar1989 مشکل ساختن جدول با نام category
@shabstar1989 ١۰۰۰ تجربه آخرین فعالیت ۶ ماه پیش

سلام من میخوام یه جدول به اسم category بسازم ولی زمانی که میخوام دیتا واردش کنم ارور زیر رو بهم میده ممنون میشم کمکم کنید با تشکر

tinker


>> $cat = new Category
=> App\Category {#657}
>> $cat->name = 'MOBILE'
=> "MOBILE"
>> $cat->save()
Illuminate\Database\QueryException with message 'SQLSTATE[HY000]: General error:
 1 no such table: categories (SQL: insert into "categories" ("name", "updated_at
", "created_at") values (MOBILE, 2018-05-21 22:18:11, 2018-05-21 22:18:11))'
>>
bvk مشکل ارسال نوتیفیکیشن به صورت Real Time
@bvk ٣٣٣۰۰ تجربه نویسنده آخرین فعالیت ۶ روز پیش

دوستان میخوام یک سیستم Real Time Notification برای پنل مدیریت سایت بنویسم که هر وقت پستی ارسال شد توسط هرکاربری به کل کاربران آنلاین و آفالاین نوتیفیکیشن ارسال بشه و اگر شخصی در پنلش هست بهش نوتیفیکیشن بره و اون بالا نمایش بده که مثلا : 1 پیام جدید

حالا برای اینکار من استفاده از redis و socket.io در لاراول رو درنظر دارم و از ویدئو آموزشی Real-time Laravel with Socket.io دارم الگو میگیرم ولی مشکلی که هست اینه که برای اجرا این کار باید روی سرور باشه سایت یا اینکه برای اجراش روی ویندوز باید از Vagrant یا Homestead نصب باشه و اجرا که اینکار هم انجام دادم روی ویندوز ولی بازم مشکل داره کسی میتونه کمک کنه ؟ تجربه داشته در این کار ؟ مشکل اینجاست که اطلاعات ارسال نمیشه به vue .

فایل web.php

Route::get('/', function () {
    event(new UserSignedUp('Behrooz Valikhani'));
    return view('welcome');
});

فایل welcom.blade.php

<ul>
    <li v-repeat="user in users">@{‍{user}}</li>
</ul>

سلام خدمت دوستان گرامی من یک جدول ساختم و آیدی محصول و آیدی کاربر، رو ذخیره کردم اما موقع فراخوانی باید از جدول product وجدول productSee چگونه محصول مد نظر رو فراخوانی کنم تا بتوانم محصولاتی را ببینم که کاربر در هنگام ورود به سایت می بیند و بتواند آن را در یک صفحه دیگر ببیند با تشکر

iman.r کار با SSH در لاراول
@iman.r ٣۷۰۰ تجربه آخرین فعالیت ٣ روز پیش

سلام دوستان، وقت بخیر

کسی از دوستان میدونه که امکان کار با SSH در لاراول وجود داره یا نه؟ یه چیزهایی با سرچ پیدا کردم اما به نتیجه خاصی نرسیدم. منظورم اینه که بشه با لاراول به یک سرور SSH زد و به عنوان مثال یک سری کامند ران کرد و خروجی گرفت.

سپاس

lionleo1374 عدم نصب npm در لاراول با دستور npm install
@lionleo1374 ١۵۰۰ تجربه آخرین فعالیت ٢ هفته پیش

سلام من وقتی برای نصب npm در ترمینال npm install را میزنم یکسری ارور میگیرم این هم اروور هام!

λ npm install

> node-sass@4.9.0 install D:\laragon\www\digikal\node_modules\node-sass
> node scripts/install.js

Downloading binary from https://github.com/sass/node-sass/releases/download/v4.9.0/win32-x64-57_binding.node
assert.js:42
  throw new errors.AssertionError({
  ^

AssertionError [ERR_ASSERTION]: 6550 == 0
    at ClientRequest.onConnect (D:\laragon\www\digikal\node_modules\tunnel-agent\index.js:159:14)
    at Object.onceWrapper (events.js:319:30)
    at emitThree (events.js:136:13)
    at ClientRequest.emit (events.js:217:7)
    at Socket.socketOnData (_http_client.js:472:11)
    at emitOne (events.js:116:13)
    at Socket.emit (events.js:211:7)
    at addChunk (_stream_readable.js:263:12)
    at readableAddChunk (_stream_readable.js:250:11)
    at Socket.Readable.push (_stream_readable.js:208:10)
npm WARN Error: EPERM: operation not permitted, scandir 'D:\laragon\www\digikal\node_modules\scss-tokenizer\node_modules'
npm WARN  { Error: EPERM: operation not permitted, scandir 'D:\laragon\www\digikal\node_modules\scss-tokenizer\node_modules'
npm WARN   stack: 'Error: EPERM: operation not permitted, scandir \'D:\\laragon\\www\\digikal\\node_modules\\scss-tokenizer\\node_modules\'',
npm WARN   errno: -4048,
npm WARN   code: 'EPERM',
npm WARN   syscall: 'scandir',
npm WARN   path: 'D:\\laragon\\www\\digikal\\node_modules\\scss-tokenizer\\node_modules' }
npm ERR! code ELIFECYCLE
npm ERR! errno 1
npm ERR! node-sass@4.9.0 install: `node scripts/install.js`
npm ERR! Exit status 1
npm ERR!
npm ERR! Failed at the node-sass@4.9.0 install script.
npm ERR! This is probably not a problem with npm. There is likely additional logging output above.

npm ERR! A complete log of this run can be found in:
npm ERR!     C:\Users\ali asghar\AppData\Roaming\npm-cache\_logs\2018-05-02T12_14_00_885Z-debug.log

شما میدونیین علت چیه ؟

hanet مشکل با migrate
@hanet ۵۰۰ تجربه آخرین فعالیت ۶ ماه پیش

برای اضافه کردن یک جدول به دیتابیس و یا ادیت ستون های جداول همیشه با مشکل مواجه هستم و ارور وجود جدول می گیرم در حالی که من می خوام همون جدول رو ادیت کنم.

فرض کنید پروژه تجاری بشه و رکوردهایی در دیتابیس وجود داشته باشه. من معمولا این ارور رو با دستور

php artisan migrate:fresh

حل می کنم که این دستور از اول دیتابیس رو می سازه. این دستور برای یک پروژه ای که رکورد داره واقعا غیر قابل استفاده هستش.

soheilghs مشکل در اجرای متد factory در tinker
@soheilghs ١۰۰۰ تجربه آخرین فعالیت ۴ ماه پیش

دوستان من واسه ویدیوی 95 میخام با factory یه تعداد داده فیک تو دیتابیس بسازم.کدام تو UserFcactory واسه دیتابیس users اینه

$factory->define(App\User::class, function (Faker $faker) {
  return [
    'username' => $faker->userName,
    'email' => $faker->unique()->safeEmail,
    'password' => '$2y$10$TKh8H1.PfQx37YgCzwiKb.KjNyWgaHb9cbcoQgdIVFlYg7B77UdFm', // secret
    'api_token' => str_random(60)
  ];
});

برای ساخت داده ها هم تو tinker این کد رو اجرا کردم

factory('App\User', 20)->create();

اما این ارورو میده

Illuminate\Database\QueryException with message 'SQLSTATE[HY000]: General error: 1364 Field 'username' doesn't have a default value (SQL: insert into `users` (`updated_at`,
 `created_at`) values (2018-04-13 13:27:51, 2018-04-13 13:27:51))'

نمیدونم مشکل از کجاست

shabstar1989 اتوماتیک رزولوشن در لاراول
@shabstar1989 ١۰۰۰ تجربه آخرین فعالیت ۶ ماه پیش

با سلام خدمت شما آقای عظیمی و دیگر دوستان برنامه نویس

آقای عظیمی من دارم آموزش های شمارو دنبال میکنم به یه سوال برخورد کردم ممنون میشم راهنماییم کنید توی آموزش به مبحث اتوماتیک رزولوشن رسیدم بعد دیدن آموزش شروع کردم به تمرین که یه چیزی متوجه شدم میخواستم بدونم درست متوجه شدم یا خیر

زمانی که توی کنترولرم کد زیر را نوشتم

public function ShowNotes(Card $card)
{     
    return view('pages.ShowNotes', compact('card'));   
}

متوجه شدم که تمامی رابطه هایی که به نوعی با مدل card دارم داخل متغییر $card به صفحه ویوم انتقال پیدا کرده یعنی به این شکل زیر جدول card > جدول notes > جدول user > جدول tags همه گی داخل متغیر note$ هستن

@foreach($card->notes as $note)
{{'{{'}} $note->user_id }}
@endforeach

@foreach($note->tags as $tag)

<li> 
<a href="">
{{'{{'}} $tag->name }}
</a>
</li>

@endforeach

2 تا سوال برام پیش اومده 1- زمانی که از روت مدل بایندینگ دارم استفاده میکنم دقیقا همون اتوماتیک رزولوشن هست؟ و تمام رابطه هایی با مدل card دارم رو برام پیدا میکنه و میاره؟

2- چرا نمیتونم از روش زیر به طور مسقیم از جدول های tags و user استفاده کنم؟

{{'{{'}}$card->notes->user->name}}
{{'{{'}}$card->notes->tags->name}}

ممنون از راهنمایی هاتون

mohammad_saati خطا هنگام اجرا متد POST
@mohammad_saati ٣۰۰ تجربه آخرین فعالیت ۶ ماه پیش

سلام دوستان من وقتی یه صفحه ای رو با متد GET نمایش میدم مشکلی نمیده مثل این

Route::get('/hello' , function ()
{
    return 'say hello';
});

ولی اگه همین رو با متد POST بنویسم ارور میده و ارورشم اینه که میگه method not allowed HTTP exception

Route::post('/hello' , function ()
{
    return 'say hello';
});

ممنون میشم کسی کمکم کنه

سلام من یه مدل دارم به نام Post و یه مدل دارم به نام postmeta ... رابطه پست با پست متا رابطه یک به چند هستش

postmeta:

id ,post_id, meta_key , meta_value

بازدید مطالب رو به عنوان postmeta در نظر گرفتم و به این صورت ذخیره کردم مثلا

post_id : 45  , meta_key : views  ,  meta_value : 8

تو مدل post یه متد به نام getview تعریف کردم :

public function getview() {
    return $this->hasOne('App\PostMeta')->where('meta_key','=','views');
}

الان میخوام تو صفحه ای مثلا 5 پست رو بر اساس تعداد بازدید مرتب کنم , اما مرتب نمیشه :

$m = Post::with(['getview' => function($query) {
            $query->orderBy('meta_value','DESC');
        }])->paginate(5);
        return $m;

هیچ مدل مرتب سازی کار نمیکنه... چه صعودی چه نزولی ! بای دیفالت پست هارو بر اساس id نشون میده لطفا راهنمایی کنید

bvk عدم نمایش میلی و میکرو ثانیه فیلد created_at در لاراول
@bvk ٣٣٣۰۰ تجربه نویسنده آخرین فعالیت ۶ روز پیش

سلام دوستان من یک timestamp دارم که میلی ثانیه و میکروثانیه داخلش هست : 2018-04-07 14:56:10.317643

ولی موقع نمایش فقط تاریخ و ساعت رو نمایش میده و میلی ثانیه و میکروثانیه رو نمایش نمیده چرا ؟ این رو هم بگم که کلیه دیتا ها داخل دیتابیس به همین روش ذخیره شده یعنی با timestamp(6)

کد :

$time = DB::table('notifications')->max('created_at');
    dd($time);

خروجی: "2018-04-07 14:56:10"

این کد هم داخل مدل ست کردم ولی جواب نمیده : protected $dateFormat = 'Y-m-d H:i:s.u';

m_hassanpour68 مشکل کار نکردن روت ها
@m_hassanpour68 ١۴۰۰ تجربه آخرین فعالیت ۵ ماه پیش

من دو تا روت ساختم که به دو متد از کنترلر متصل میشن که هر دوی این متدها یک ویو رو برمیگردونن اولی url یه اسلش داره جواب میده ولی دومی جواب نمیده و یه صفحه خالی میاره (خطا هم نمیده) (دو روزه رو اعصابمه - هر راهی رو بگین امتحان کردم ولی جواب نمیده - به این نتیجه رسیدم که اگه در روت یا url بیش از یک اسلش باشه جواب نمیده) ممنون میشم کمکم کنید

Route::get('/panel','Admin\PanelController@showa);

Route::get('/admin/panel','Admin\PanelController@showb');

سلام من میخوام از مدل ها و DB در فایل کاستوم که تو پروژه لاراول Add کردم استفاده کنم ، با انواع و اقسام اررور ها مواجه میشم. فایل رو composer.json هم اضافه کردم و composer clear-cache و composer dump-auto رو هم در کامندلاین زدم. یه خلاصه خیلی کوچیکی از این فایل کاستوم بخوام بنویسم اینه :

<?php
namespace App;
use App\Rss;

dd(Rss::all());

وقتی میام php artisan رو که میزنم تو لاگ اررو ها اینو مینوسه:

php fatal error : Uncaught Error : call to a member function connection() on null nin .....\vendor\laravel\framework\src\Illuminate\Database\Database\Eloquent\Model.php (1101)

تو model.php تو خط های 1101 ، 931 ، 877 ، 840 ، 363 خطا میگیرم لطفا راهنمایی کنید ممنون

سلام من پروژه بنر که در فیلم های آموزشی لاراول آقای عظیمی بود رو کمی توسعه دادم و در localhost به خوبی کار می کنه اما بعد از ریختن اون در هاست اشتراکی با ارورهایی مواجه شدم.

Class App\http\Requests\BannerRequest does not exist

500 Internal Server Error

ReflectionException: Class App\http\Requests\BannerRequest does not exist in file /myrootsubdomain/vendor/laravel/framework/src/Illuminate/Routing/RouteSignatureParameters.php on line 25
Stack trace:
  1. ReflectionException-&gt;() /myrootsubdomain/vendor/laravel/framework/src/Illuminate/Routing/RouteSignatureParameters.php:25

پروژه رو در یک ساب دامین اجرا کردم و فایل های غیر public رو در فولدری بالاتر از فولدر ساب دامین قرار دادم و فکر می کنم به فایل های app.php و autoload.php آدرس درستی دادم چرا که اروری مبنی بر پیدا نشدن این فایل ها نگرفتم.

در انجمن های دیگه هم راه حل خلاص شدن از دست این ارور رو composer dump-autoload معرفی کردن که به خاطر دسترسی نداشتن به ssh قادر به اجرای این command نیستم. در ضمن تمامی روت ها کار می کنن اما برای هر کلاسی که در دایرکتوری app\http قرار داره این ارور رو می گیرم. ممنون میشم کمک کنید، واقعا گیر کردم

mohammad99 اعتبار سنجی با پاسپورت
@mohammad99 ۹۰۰ تجربه آخرین فعالیت ۶ ماه پیش

چرا در لاراول پاسپورت برای هر بار چک کردن middleware('auth:api') چندتا درخواست به دیتابیس داریم مگر بر اساس jwt نیست

bvk چطور می توان Model پیشفرض DatabaseNotification را سفارشی سازی کرد؟
@bvk ٣٣٣۰۰ تجربه نویسنده آخرین فعالیت ۶ روز پیش

سلام دوستان چه طور میتونم Model پیشفرض سیستم Notification رو که DatabaseNotification.php هست رو کاستوم کنم و یا بهتر بگم شخصی سازی کنم که مثلا وقتی میخوام این کد رو به مدل اضافه کنم : protected $dateFormat = 'Y-m-d H:i:s.u';

دیگه نرم داخل خود پکیج نوتیفیکیشن لاراول و تغییر بدم چون کار درستی اصلا نیستش . ممنون میشم راهنمایی بفرمایید .

bvk مشکل با pagination
@bvk ٣٣٣۰۰ تجربه نویسنده آخرین فعالیت ۶ روز پیش
سلام دوستان گرامی ، من یک query دارم بدین شکل :
$query         = 'SELECT id,type,notifiable_id,notifiable_type,data,main_object,read_at,created_at,updated_at,y.count FROM notifications 

که خروجی صفحه اول درسته ولی صفحه دوم به بعد میاد برای خروجی اندیس میزاره مشکل چیه چه طور میشه اینو رفع کرد؟

{
    "current_page": 2,
    "data": {
        "2": {
            "id": "ace687c6-4158-41fd-9e7d-fd9884970830",
            "type": "UserCommentedPostProfile",
            "notifiable_id": 1,
            "notifiable_type": "App\\Module\\Users\\Models\\User",
            "data": "{\"comment_id\":2,\"user_id\":2,\"first_name\":\"ali\",\"last_name\":\"rezaei\",\"creator_type\":\"user\"}",
            "main_object": 1,
            "read_at": null,
            "created_at": "2018-03-25 13:06:58",
            "updated_at": "2018-03-25 13:06:58",
            "count": 1
        }
    },
    "from": 3,
    "last_page": 2,
    "next_page_url": null,
    "path": "http://localhost:8000/api/v2/notifications",
    "per_page": "2",
    "prev_page_url": "http://localhost:8000/api/v2/notifications?page=1",
    "to": 3,
    "total": 3
}

اینم متود paginate :

public function paginate($items, $perPage)
    {
        $pageStart = request('page', 1);
        $offSet    = ($pageStart * $perPage) - $perPage;
        $itemsForCurrentPage = $items->slice($offSet, $perPage);

        return new LengthAwarePaginator(
            $itemsForCurrentPage, $items->count(), $perPage,
            Paginator::resolveCurrentPage(),
            ['path' =>Paginator::resolveCurrentPath()]
        );
    }

به نظر خودم مشکل اینه که کوئری رو باید به کالکشن تبدیل کنیم که بتونیم paginate کنیم اگر میشد این کوئری رو مثل الکوئنت نوشت فکر نمیکنم مشکلی پیش میومد.

iman.r درخواست طراحی پنل سایت با html و css
@iman.r ٣۷۰۰ تجربه آخرین فعالیت ٣ روز پیش

سلام

کسی از دوستان هست که بتونه کاملا حرفه ای یک قالب برای پنل سایت طراحی کنه؟ به همراه کد نویسی های مربوطه ی html و css. برای استفاده در لاراول می خوام ممنون میشم اگر کسی هست پیام بده