@mansory ۴۹۰۰ تجربه آخرین فعالیت ۴ روز پیش
سلام به همه دوستان نسخه 8 php کم کم میخاد بیاد امیدوارم که @amir بتونه برامون یک کلیپ راجه به امکانات و ویژگی ها بسازه و اینکه php میخاد چ تغییراتی به خودش بده رو امیر واسمون توضیح بده خیلی متشکرم @amir
۶ روز پیش ۹۰ ۶
@salar ۵۴۰۰ تجربه آخرین فعالیت ٢ روز پیش
کسی میتونه یک api خوب برای ocr فارسی معرفی کنه؟ من خواستم از گوگل کلود استفاده کنم اما اسم کشورمون تو لیست کشورهای اکانت های billing نیست. اگه حساب بیلینگ هم درست نکنیم نمتونم کلا از این سرویس استفاده کنیم. کسی آموزشی یا سرویس خوبی برا اینکار داره؟
۵ روز پیش ۵۰ بدون جواب
@reza ٢۸۰۰ تجربه آخرین فعالیت ۴ روز پیش
سلام امیرجان زمانی که پسوردم رو که بازیابی میکنم ، لاگین میشم ، اما زمانی که لاگوت میکنم دیگه نمیتونم با اون پسورد لاگین کنم و اخطار دریافت میکنم ، فکر میکنم یک مشکلی توی قسمت reset password ها باشه و انگار پسورد درست ذخیره نمیشه . ، من با پسوردهای مختلف تست کردم ، متاسفانه هر بار که لاگوت میکنم ، دیگه لاگین نمیشه کرد . کاش ادامه گفتگو را قفل نمیک...
١ هفته پیش ۷۰ ١
@m-p ۶١۰۰ تجربه آخرین فعالیت ۸ ساعت پیش
با عرض سلام و خسته نباشدخدمت پارس کلیکی های عزیز. مشکل اینجاست که apache2 آپدیت کردم به نسخه 2.4.41 و از بعد از آپدیت سرور آپاچی فقط و فقط داخل روت ‍‍var/www/html کار میکنه. و داخل دایرکتوری های دیگه فایل های phpران نمیشه. این مشکل رو چطور میشه حل کرد؟؟؟!!!
١ هفته پیش ۵۶ ٢
@mobinroshnas ١۵١۵۰ تجربه آخرین فعالیت ۶ روز پیش
من از نقشه گوگل مپ استفاده کردم توی یه بخشی از پروژه م حالا میخوام آیکون لوکیشنی که توی مپ هست میخوام هرجایی از نقشه کلیک شد اون آیکون بره اونجا و از api جاوا اسکریپت هم استفاده کردم. حالا باید چه کدی رو بنویسم ایا کد آماده ای وجود داره برای این ممنون.
٢ هفته پیش ۶٢ ۶
@mahdi_mahdi ٢۶۰۰ تجربه آخرین فعالیت ١ هفته پیش
سلام این بحث رو شروع نکردم تنها برای رسیدن به یه راهکار مناسب. چند سالی هست پارس کلیک رو می شناسم و بخوام تعریف و تمجید کنم، مطمئنا کار بی معنایی رو انجام دادم.چون اهل فن متوجه سطح بالای آموزش های این سایت هستند. مدیر سایت عزیز، من و خیلی دیگه از افراد شبیه من داخل ایران ساکنیم. همونطور هم خودت می دونی نمی تونیم براحتی پرداخت ارزی داشته باشیم. از گ...
۴ هفته پیش ١۹۷ ١۶
@reza ٢۸۰۰ تجربه آخرین فعالیت ۴ روز پیش
درود امیرجان به نظر میرسه در قسمت ویدیو های وب سایت ، یک باگی هست که با کلیک کردن روی قسمت های مختلف یک دوره ، نمیشه بهشون دسترسی پیدا کرد ، به عنوان مثال زمانی که میخوام به این روت برم ، ارور میده : "ای بابا، به نظر میرسه یک اشتباهی رخ داد!" سپاس
٣ هفته پیش ١٣۰ ٣
@hj021 ۴۹۰۰ تجربه آخرین فعالیت ۶ روز پیش
تکنولوژی swoole چند وقتی هست که اسمش رو میشنوم ظاهرا یک فریم ورکی هست که قدرت زیادی به پی اچ پی میده و انگار لاراول هم قراره ازش استفاده کنه.(شایدم استفاده میکنه) داخل منابع فارسی چیزی در این باره نتونستم پیدا کنم ، اگر دوستان اطلاعاتی در این باره دارند لطفا به اشتراک بگزارند. ممنون https://www.swoole.co.uk
٢ سال پیش ١٣۵ ٢
@netwons ١۶۰۵۰ تجربه آخرین فعالیت ۴ هفته پیش
@amir با سلام: یک سوالی داشتم چرا باید روت ها رو کش کرد ایا در سرعت و پرفورمنس کار تاثیر داره. من یک جا خوندم که باید روت ها رو کش کرد اما دلیلش رو نمیدونم و از این متدد استفاده کردم if(! $this->app->routesAreCached()) { $this->defineRoutes(); }
١ ماه پیش ۸۰ ١
@ahmadi ٢۹۰۰ تجربه آخرین فعالیت ٣ هفته پیش
سلام و وقت بخیر دوتا چک باکس دارم یکی به اسم bold یکی به اسم italic : میخوام: وقتی bold رو کلیک میکنم متن بولد بشه وقتی italic رو کلیک میکنم متن کج بشه وقتی هردو رو میزنم هم بولد بشه هم کج توی گزینه اول و دوم موفق بودم ولی توی گزینه سوم نه . private void boldActionPerformed (java.awt.event.ActionEvent evt) {...
٣ هفته پیش ۴۷ بدون جواب
@ahmadi ٢۹۰۰ تجربه آخرین فعالیت ٣ هفته پیش
سلام وقتتون بخیر من وقتی میخوام یک فایل مثلا txt رو توی کامپیوتر ذخیر کنم با زدن گزینه سیو هیچ چیزی ذخیره نمیشه این کد اکشن یک دکمه هست : private void saveActionPerformed(java.awt.event.ActionEvent evt) { JFileChooser jFileChooser = new JFileChooser(); FileNameExtensionFilter ff = new FileNam...
٣ هفته پیش ۵۷ ٣
@ahmadi ٢۹۰۰ تجربه آخرین فعالیت ٣ هفته پیش
سلام خسته نباشید. من یک مشکل دارم توی ست کردن یک مقداری برای TEXTAREA. میخوام مقدار یک فایل خروجی مثل یک فایل txt رو ست کنم با تکست TEXTAREA ولی نمیشه. ممنون میشم توی پروفایلم به سوالاتم جواب بدین.
۴ هفته پیش ۷١ ۶
@netwons ١۶۰۵۰ تجربه آخرین فعالیت ۴ هفته پیش
با سلام دوستان در الستیکسرچ چطوری من فیلدها رو میتونم ایندکس گذاری کنم. و یا مثل mysql چطوری میتونم فیلد ها رو یونیک کنم .اگه میشه در مورد این بیشتر توضیح بدید .تا حد امکان با مثال بگید.ش با تشکر ممنون.
۴ هفته پیش ۹۴ بدون جواب
@ahmadi ٢۹۰۰ تجربه آخرین فعالیت ٣ هفته پیش
سلام و عرض خسته نباشید خدمت شما دوستان عزیز .یه سوال داشتم خواستم بدونم وقتی که یک منو در زبان جاوا میسازیم و اون منو یک گزینه به فرض مثال cut رو داشته باشه چجوری کنار اون یک آیکون قرار بدم مثلا عکس یک قیچی
١ ماه پیش ۷۵ ۴
@amirq ٣۰۰۰ تجربه آخرین فعالیت ٢ ماه پیش
آقا یه سوال. کلاس های انتزاعی ینی چی دقیقا؟ میدونم ینی چی نمیتونم درکش کنم. همه جا هی میگن فرض کنید یه کلاس حیوانات داریم سگ یچیزی داره گربه یه چیزی داره..... خلاصه کلاس انتزاعی فقط میشه ارث بری کرد و متد ابسترکت وقتی داشته باشه باید حتما اون متد تو کلاس های دیگه ک ازش اکستند میشن ساخته بشه. که چی بشه آخه؟ چرا آخه به چه درد میخوره این ابسترکت؟؟ لطف...
۷ ماه پیش ۷۸ ١
@rubik ١۵٢۵۰ تجربه آخرین فعالیت ٢١ ساعت پیش
سلام دوستان عزیز بنده یک سایتی دارم با وردپرس صفحاتی که یه مقدار آیتماش سنگین و تعداد درسهاش زیاده در مرورگر گوشی های اپل گیر میکنه و خیلی طول میده و بسیار تاخیر داره تو پخش ویدئو تو مرورگر های سیستم و گوشیهای اندروید مشکلی نداره ولی تو گوشی های اپل مشکل داره اینم لینک یکی از صفحات اینم لینکش ممنون میشم کمک کنید بنده زیاد به جاوا اسکریپت مسلط حرفه...
١ ماه پیش ۶۰ بدون جواب
@mobinroshnas ١۵١۵۰ تجربه آخرین فعالیت ۶ روز پیش
من میخوام توی یه بخش از سایتم توییت ها و پاسخ های یه اکانت رو نشون بدم چطور میشه اینکارو کرد api خاصی داره و با لاراول امکان پذیر هست و همچنین امکان اینکه سایت فیلتربشه بخاطر استفاده از توییتر؟ @amir @hos3ein
١ ماه پیش ۷٣ ٣
@mobinroshnas ١۵١۵۰ تجربه آخرین فعالیت ۶ روز پیش
من یه برنامه نویس تازه کارم و به شدت به برنامه نویسی علاقه دارم و همیشه دوست دارم توی جمع برنامه نویس باشم و یا یک رویداد ولی متاسفانه شهر من کوچیکه و از رویداد و اینا خبری نیست. ولی پارس کلیک شاید بتونه یک سیستم چت اضافه بکنه که برنامه نویس ها اونجا جمع بشن مثل گروه تلگرام که اونجا حرف بزنیم و هم بیشتر باهم آشنا میشم و هم تجربیات هم دیگه رو رد و ب...
١ ماه پیش ١۰۰ ٣
@aeein75 ١۷۰۰ تجربه آخرین فعالیت ۵ ساعت پیش
با سلام خدمت همه ی دوستان دنبال منبعی برای یادگیری پیکربندی فایل های htaccess و دستوراتش میگردم چند تا آموزش خارجی پیدا کردم اما زیاد خوب نبود میخاستم بدونم توی پارس کلیک درسی در این مورد داده نشده؟ لطفا اگه منبعی سراغ دارین اینجا بگید
١ ماه پیش ١۴۴ ۶
@ahmadi ٢۹۰۰ تجربه آخرین فعالیت ٣ هفته پیش
دوستان من وقتی این کدها رو توی netbeans وارد میکنم فقط و فقط یک صفحه سفید باز میشه این کلاس اولم هست import java.awt.event.*; import java.awt.*; import javax.swing.*; public class Graphic extends JPanel{ public void paintcomponent(Graphics g){ super.paintComponent(g); this.setBackground(Color.WHITE); g.setColor(Color.red); g.dra...
١ سال پیش ۹١ ١٣
@ahmadi ٢۹۰۰ تجربه آخرین فعالیت ٣ هفته پیش
سلام خسته نباشید من وقتی میخوام از I/O در جاوا استفاده کنم و در فایلی یک متن بنویسم : نوشتن اون متن موفقیت آمیزه ، ولی وقتی دوباره میخوام رو اون فایل چیزی بنویسم تموم چیزایی که توش نوشته بودم پاک میشن. ممنون میشم راهنماییم کنید
١ ماه پیش ۶١ بدون جواب
@johndevs ٣۰۰۰ تجربه آخرین فعالیت ٣ هفته پیش
آیا امکام دارد طراحی سایت پر بازدید با لاراول مثلا 20 میلیون بازدید تو روز؟ چون بیشتر استارت آپ های بزرگ با جاوا نوشته شده اند می خواستم بدانم آیا پی اچ پی و لاراول این امکان وجود دارد که سایت با بازدید میلیونی طراحی کرد؟
۵ ماه پیش ١۰۷ ۹
@mobinroshnas ١۵١۵۰ تجربه آخرین فعالیت ۶ روز پیش
مدتیه خیلی میشنوم که همش میگن برای برنامه نویس ها دانشگاه نیاز نیست نرید دانشگاه و وقت تون رو تلف میکنید و........ بنظر شما دانشگاه مناسبه برای برنامه نویس و نیازه یک برنامه نویس به دانشگاه بره؟ ممنون میشم نظر خودتون رو بگید
١ ماه پیش ١۵٣ ١۰
@rubik ١۵٢۵۰ تجربه آخرین فعالیت ٢١ ساعت پیش
سلام امیر جان بخش درج کارها در سایت مشکل داره و هر چی میزنی میگه خطا پیش اومده گفتم خبرتون کنم چون الان بنده میخواستم درج کنم هر چی زدم درج نشد و همش خطا داد ممنون میشم چکش کنید گفتم هم در جریان باشین هم اینکه درست شد بنده بتونم ثبت کنم
١ ماه پیش ۵۸ ٣