سلام . من می خوام برنامه جاوا بنویسم که به دیتابیس هم وصل بشه ولی وقتی می خوام کلاس کتابخانه اش را صدا بزنم :

Class.forName("com.mysql.jdbc.Driver").newInstance();

ارور : ClassNotFoundException: com.mysql.jdbc.Driver میدهد . لطفا منو راهنمایی کنین .

behzad ذخیره اطلاعات (به جز MySQL)
@BEHZAD ١٢۷۰۰ تجربه آخرین فعالیت ٢ روز پیش

سلام . امیدوارم که حالتون خوب باشه.

دوستان آیا میشه بجز mysql از سایر نرم افزارهای(یا سایت ها) ذخیره اطلاعات استفاده کرده و یا اصلا میشه بهشون تکیه کرد؟

در اینجا وبسایت quickbase رو مثال میزنم.

دوستانی که تجربه کردن بگن تا من و سایر رفقا هم آگاه شویم.

woohee گرفتن مشخصات کامپیوتر در جاوا
@WOOHEE ۴١۰۰ تجربه آخرین فعالیت ١۰ ساعت پیش

سلام . من می خوام برنامه ای با زبان جاوا برای ویندوز بسازم و این برنامه من دارای لایسنس میباشد . و من می خوام مشخصات سیستم کسانی که لایسنس را خریداری کرده اند را بدست بیارم و تو دیتابیسم ذخیره کنم . برای این که بتونم مشخصات سیستم Device ID کاربر را بدست بیارم باید چیکار کنم ؟

tajer مشکل run کردن phpstorm
@TAJER ١١۰۰ تجربه آخرین فعالیت ۵ روز پیش

بنده نرم افزار phpstorm را دانلود کردم و بعد نصب کردم ولی موقعی که میخوام اون رو اجرا کنم این ارور رو میده ارور

چه کار باید بکنم

ممنون از راهنمایی هاتون

سلام همون طور که از تیتر بحث مشخصه من می خوام یک کلمه ای از کاربرم بگیرم و بعضی از حروف اون کلمه رو با سایر حروفی که من مشخص کردم جابجا کنم . مثلا کاربر کلمه password را اگر وارد کند من میخواهم همین کلمه را بصورت P@55w0rd به او نشان دهم .لطفا منو راهنمایی کنید .

behzad نمایش وبسایت در اندازه های مختلف
@BEHZAD ١٢۷۰۰ تجربه آخرین فعالیت ٢ روز پیش

سلام. امیدوارم که حالتون خوب باشه

زمانی که میخواهیم یک صفحه وب رو در انداره های مختلف نمایش بدیم لازمه ک یه سری کارها رو انجام بدیم تا اون صفحه وب در تبلت -موبایل و کامپیوتر به صورت مجزا نمایش داده بشه.

آیا میشه یه فایل css‌دیگه برای هر یک از پلتفرم ها تعریف کنیم؟یعنی اگر ما یک style.css‌داریم یک فایل style-mob.cssدیگه ای هم تعریف کنیم با استایل دیگه بجای اینکه بخواهیم از:

@media screen only{}

استفاده کنیم.

و اگر میشه چطور باید به صفحه html‌بفهمونیم که باید هرکدوم رو در اندازه های مختلف نمایش بده ؟یعنی با هر یک از استایل ها قاطی نشه:

<head>
<link rel="stylesheet" href="style.css">
<link rel="stylesheet" href="style-mob.css">
<link rel="stylesheet" href="style-tab.css">
</head>

من برخی از وبسایت ها رو دیدم که زمانی که پنجره مرورگر رو کوچک میکنم حالت ریسپانسیو نمایش نمیده ولی همون وبسایت رو با موبایل باز میکنم حالت ریسپانسیو نمایش میده. و گزینه هاش سرجاشه.

به عنوان مثال: اینستاگرام، زمانی که اندازه مرورگر رو کوچک میکنیم به همون صورتی هست که در حالت بزرگ بود ولی وقتی با مرورگر موبایل به سایت مراجعه میکنیم همه گزینه ها وجود دارن:

عکس

لطفا راهنمایی کنید من در زمینه ریسپانسیو، مشکل دارم.

tajer استفاده از یک کلمه به جای www در url
@TAJER ١١۰۰ تجربه آخرین فعالیت ۵ روز پیش

درود. چطور می تونم به جای w‌w‌w یک کلمه دیگر اسفاده کنم، ولی همان صفحه قبلی را به کاربر نشان بدهد؟

مثال : www.example.com/articles

در آدرس بار به کاربر نشان بدهد: articles.example.com


یا به جای example.com/admin.php?a=1 نشان بدهد: example.com/?a=1

mehdi-ahmadi دوره آموزشی پی اچ پی پارس کلیک
@MEHDI-AHMADI ۷۰۰ تجربه آخرین فعالیت ١ هفته پیش

سلام وقت شما بخیر دوستان تو پارس کلیک یک دوره پی اچ پی بود جهت دانلود بصورت رایگان حدود 13 بخش و 130 قسمت بود بنظرم اگه کسی لینکشو داره یا فایل هاشو داره من بخش 2 رو دانلود نکردم به من کمک کنه اونو پیدا کنم یا دانلود کنم ممنون میشم

netwons مشکل در مورد بهینه سازی سایت
@NETWONS ١٢٣۰۰ تجربه آخرین فعالیت ١ هفته پیش

من یک قالب آماده دارم و چندین صفحه در این سایت وجود دارد و در هر صفحه لینک هایی از js ,cssداریم می خواهم بدونم آیا سایتی یا چیزی وجود داره که به ما بگه فلانjs یا css‍ در این صفحه مورد استفاده قرار نگرفته که ما با این کار سایت خود را بهینه وحجم سایت را پایین بیاوریم . شاید سوالم یکجورایی گنگ باشه اما در این حد تونستم منظورمو برسونم با سپاس

behzad در آمدزایی به دلار $
@BEHZAD ١٢۷۰۰ تجربه آخرین فعالیت ٢ روز پیش

سلام به همه کاربرای عزیز

این میتونه به عنوان یه راهنمایی باشه برای کسانی که میخوان کسب در آمد کنند(به دلار$). پس لطفا به موارد زیر توجه کنید:

لازم نیست فروشگاه یا سایتی رو خودت بسازی و ساعت ها کدنویسی کنی و این زحمت رو متقبل بشی.

۱- ابتدا وارد سایت paypal بشید و ثبت نامتون رو انجام بدین(توضیح راجع به این نمیدم میتونید خودتون اقدام کنید فقط مهم ایمیلی هست که باهاش حساب رو ایجاد میکنید).

۲-سپس وارد سایت https://shoptly.com بشید و فروشگاهتون رو ایجاد کنید(رابط کاربری ساده و غیر مبهم هستش). این وبسایت رایگان ایجاد میشه و تا ۳۰ روز از شما پولی دریافت نمیکنه ولی بعداز ۳۰ روز فقط ۵ درصد از هرفروش رو از شما میگیره(چه فروش داشته باشید چه نداشته باشید) و اقدام به بستن فروشگاه نمیکنه. (حجم و هاست همه چیز در اختیارتون هست).

۳- کافیه ایمیلی که باهاش حساب paypal رو ایجاد کردین رو قرار بدین سپس هرکسی که بخواد خریدی انجام بده مبلغش به حساب شما واریز میشه و میتونه فایلش رو دانلود کنه.(میتونه فایل پی دی اف باشه یا نرم افزار و یا قالب وبسایت و ...سایر گزینه هایی که تو کتگوری قرار داره).

۴- نام فروشگاه شما به این صورته: shoptly.com/yourname

۵-بازدید از فروشگاهتون به صورت نمودار و قاره ای(مثلا از انگلیس-امریکا-چین-هلندو... از فروشگاهتون بازدید شده) نمایش داده میشه.

۶- میتونید کد تخفیف برای فایلتون در نظر بگیرین.

۷-پس از دریافت هر فروش میتونید توایران به ریال استفاده کنید( حالا راه هایی که تو بازار ارز هستش)

این یه نمونه هستش که خودم راه اندازی کردم: https://shoptly.com/weweb

با سلام و خسته نباشيد من مي خوام برنامه نويسي ياد بگيرم ولي نميدونم بهتره از چه زباني شروع كنم فعلان علاقهمند به ساختن اپ براي اندرويد و ios هستم. آيا قبل از ياد گرفتن مثلا زبان swift پيشنياز هاي وجود داره كه بايد ياد گرفت يا خير، ممنون ميشم راهنمايي كنيد با تشكر.

netwons قابل دیدن نبودن بعضی صفحات سایت
@NETWONS ١٢٣۰۰ تجربه آخرین فعالیت ١ هفته پیش

با سلام چکار کنیم در php که بعضی صفحات سایت برای کاربران قابل دیدن نباشد

netwons تابع curl
@NETWONS ١٢٣۰۰ تجربه آخرین فعالیت ١ هفته پیش

مشکل این کد چیه که فقط یک تگ نمایش میده در صورتی که باید تعدادزیادی <h۲> نمایش بده

<?php
$url ="http://www.linkpad.ir";
$ch = curl_init();
curl_setopt($ch, CURLOPT_RETURNTRANSFER, 1);
curl_setopt($ch, CURLOPT_URL, $url);
$html=curl_exec($ch);
curl_close ($ch);
 $i=0;
 preg_match( '/<h2>.*?</h2>/msi' , $html , $match ) ;
 echo implode(',', $match);   
?>
lionleo1374 انتخاب عکس مثلا یک محصول در داخل faker
@LIONLEO1374 ١۵۰۰ تجربه آخرین فعالیت ١ هفته پیش

سلام خسته نباشید می خواستم بدونم که برای انتخاب عکس مثلا یک محصول در داخل faker از چه متدی باید استفاده کنیم یعنی به faker بگیم برو داخل یک پوشه مشخص را بگرد و یک عکسو رندم انتخاب کن و url اونو در این فیلد بریز اگه میشه لطفا با کد بگید چون نمیدونم چجوری از متد های url استفاده کنم با تشکر.

rezamousavinia Adobe muse
@REZAMOUSAVINIA ۴۰۰ تجربه آخرین فعالیت ١ هفته پیش

سلام وقت بخیر ، ممنون از آموزش های درجه ۱ تون . آقا من با adobe muse طبق آموزش های شما آشنا شدم مشکلم در ساختن هدر هست ، شما ساخت هدر آبشاری معمولی رو توضیح دادید اما لطفا یه نگاهی به هدر سایت sumsung بندازین ، بسیار زیباست و من چون تعداد منو هام زیاده از این مدل باید استفاده کنم ، لطفا کمکم کنید ، مطمئنم فقط شما میتونید جواب بدید ، بازم سپاس برا همه چی

farhangesk یادگیری زبان پایتون
@FARHANGESK ٢۴۰۰ تجربه آخرین فعالیت ١١ ساعت پیش

به نظرتون:

  • بهتره قبل از یادیگری پایتون زبان برنامه نویسی دیگه ای یاد بگیریم بعد بریم سراغ پایتون؟
  • بازار کار پایتون چطور هستش؟
  • برای ادامه تحصیل در هوش مصنوعی پایتون یاد بگیرم بهتره یا جاوا؟

لطفا این رو هم بفرمایید که چه مراحلی رو باید طی کنم تا حرفه ای بشم.

لطفا یک راهنمایی کلی بفرمایید ممنون.

خیلی در این موضوعات گیر کردم و سردرگم شدم. ممنون میشم که همه نظرشون رو بگن

behzad نمایش یک قسمت از یک سایت
@BEHZAD ١٢۷۰۰ تجربه آخرین فعالیت ٢ روز پیش

سلام .اگه بخوایم یک وبسایت رو نمایش بدیم از تگ iframe استفاده میکنیم و حالا اگه بخوایم یک بخش از یک وبسایت رو نمایش بدیم باید چطور اون رو در iframe برش بدیم؟

سایر منابع مراجعه کردم میگن که باید از top left right bottom استفاده کنم ولی تاثیری نداشت.

لطفا راهنمایی کنید.

woohee نحوه بازکردن پروژه آماده در اندروید استودیو
@WOOHEE ۴١۰۰ تجربه آخرین فعالیت ١۰ ساعت پیش

سلام چجوری پروژه اماده مثل تلگرام رو با اندروید استودیو باز کنم ؟ وقتی باز میکنم گردل ارور میده . من وقتی می خوام پروژه ایجاد کنم گردل هیچ مشکلی نداره ولی وقتی که پروژه تلگرام رو که از گیت هاب دانلود کردم می خوام با اندروید استودیو باز کنم گردل ارور میده . لطفا کمکم کنین

tabesh به هم ریختگی صفحه
@TABESH ٢۹۰۰ تجربه آخرین فعالیت ۵ روز پیش

من توی صفحاتم بعضی وقتا صفحه کامل لود نمیشه باید یه چند بار رفرش کنم تا لود شه این از چیه از اینه که از extension() و @section استفاده میکنم یا چیز دیگه ای ؟

گاهی اوقات کل سایت بهم ریخته میشه و مثلا فوتر لود نمیشه بعد یه چند بار که رفرش میکنم ok میشه تالا کسی این مشکل رو داشته البته فعلا روی localhsot هست

arya-code ارور در اجرای nativescript-vue
@ARYA-CODE ١٣۰۰ تجربه آخرین فعالیت ١ ماه پیش

سلام دوستان خسته نباشید، من یک پروژه nativescript دارم که با کامپوننت های vue ازش استفاده میکنم. برای اینکه بدونم چه مشکلی دارم از tns doctor استفاده کردم و همه تیک های لازم رو گرفتم ولی در آخر که می رسم به تست برنامه ارور gradle میگیره و میگه نسخه مورد نظر یافت نشد؛ من نسخه های قبلش، بعدش، آخرین نسخه و حتی نسخه پیشنهاد شده رو هم نصب کردم ولی باز همون ارور رو میگیره. دقیقا در همین وضعیت من یک پروژه رو با اندروید استودیو ساختم و تست گرفتم بدون اینکه هیچ اروری بهم بده. بعد برای اینکه بدونم مشکل از vue هست دوباره یه پروژه اینبار با nativescript ساختم باز همون ارور رو داد. ممنون میشم راهنمایی کنید.

iman.r راه اندازی tunnel در centos
@IMAN.R ٣٢۰۰ تجربه آخرین فعالیت ٢ هفته پیش

سلام دوستان

من میخوام بر روی سرور لینوکسی centos یک l2tp بزنم به یک آیپی که هر موقع درخواستی به سمت رنج آیپی 192.168.255.0/24 که اومد به اون tunnel هدایت بشه. ip sec هم باید پیاده سازی بشه اما موضوع مهم اینه که نمی خوام هیچ کدوم از سرویس های دیگه ی روی سرور دچار مشکل بشه. ممنون میشم دوستان راهنمایی کنن که به چه شکلی می تونم این کار رو انجام بدم و این کار تا چه حد شدنی هست و مشکل ساز میتونه باشه یا نه؟

تشکر

mehdio.o انتقال داده ی جیسون در جاوااسکریپت به php
@MEHDIO.O ۵۴۰۰ تجربه آخرین فعالیت ٣٢ دقیقه پیش

مشکلی که دارم اینه که من یک جیسون دارم که توی یه متغیر داخل جاوااسکریپت هستش حالا میخوام اون بدمش به php نمیدونم باید چی کار کنم ؟ هر دو تاشون توی یه صفحه هستند. خواستم از کوکی و سشن استفاده کنم که دیدم اونا فقط یه مقدار خیلی کوچیکی در خودشون نگه میدارن.

ahmadi NetBeans
@AHMADI ۸۰۰ تجربه آخرین فعالیت ٢ هفته پیش

من توی ‍NetBeans تمرینی رو انجام میدادم و در اون از اشکل استفاده میشد منظور fillrect مثلا. ولی موقع اجرا تمام دستورات اجرا میشوند اما اشکال اجرا نمیشوند و هیچ خطایی هم صورت نمیگیرد.

متاسفانه پست شما اطلاعات بسیار کم و همینطور از تعداد کاراکتر های مجاز در سایت نیز کمتر می باشد . لطفا تاپیک خود را وایرایش کرده و و در آن قطعه کد و اطلاعات بیشتر را قرار بدهید

(C:\Users\NORMAN\Pictures\Screenshots\Screenshot(33).png)[Image of Yaktocat]! (C:\Users\NORMAN\Pictures\Screenshots\Screenshot (34).png)[Image of Yaktocat]! (C:\Users\NORMAN\Pictures\Screenshots\Screenshot (35).png)![Image of Yaktocat]!

بچها من سعی کردم با مارک دان گیت هاب عکس هارو بفرستم ولی متاسفانه نتونستم این یوزر تلگرام من هست omidahmadi00111@ لطفا اگه میشه راهنماییم کنید

amin1972 کار نکردن فرم ورود اختصاصی
@AMIN1972 ٣۵۰۰ تجربه آخرین فعالیت ١ هفته پیش

یک پروژه جدید لاراول ایجاد کردیم و با دستور php artisan make:auth ورود و عضویت را فعال کردیم. بعد در صفحه welcome با استفاده از mdbootstrap فرم ورود خودمان را ایجاد کردیم.

فرم های ساخته شده توسط دستور artisan بدون مشکل کار میکنند اما فرمی که خودمان در صفحه welcome ایجاد کردیم کار نمیکندد. نه خطایی نه پیامی! کلا هرچی روی دکمه میزنیم هیچ اتفاقی نمیفته!

نکته: همه چیز از فرم های پیشفرض برداشته شده مثل خاصیت action در تگ form یا name های input ها . مشکل کجاست؟

<form method="POST" action="{{'{{'}} route('login') }}">
    @csrf
    <div class="md-form">
        <input type="email" id="materialLoginFormEmail" name="email">
        <label for="materialLoginFormEmail">E-mail</label>
    </div>                  
    <div class="md-form">
        <input type="password" id="materialLoginFormPassword" name="password">
        <label for="materialLoginFormPassword">Password</label>
    </div>

    <!-- Sign in button -->
    <button class="btn btn-outline-info btn-rounded btn-block my-4 waves-effect z-depth-0" type="submit">
        {{'{{'}} __('Login') }}
    </button>
    …
</form>
mahdiaslani چرا همه از DOT NET مایکروسافت فراری هستن؟!
@MAHDIASLANI ۹۰۰ تجربه آخرین فعالیت ١ هفته پیش

چند وقت پیش یه نگاهی به .NET core مایکروسافت انداختم . بر خلاف تصوری که از dot net و چیز هایی که در موردش میگن داشتم خیلی از این تکنولوژی خوشم اومد! بنظرم تکنولوژی جالبیه و در حال پیشرفت هست . نکته خوبی که دات نت استاندارد داره اینه که cross platform و open sourceهست و دیگه محدود به ویندوز و ... نیست.

  • با وجود این همه نفرت و پدرکشتگی که یه عده با دات نت دارن آیا وقت گذاشتن روش فایده ای داره؟
  • اصلا آینده این دات نت استاندارد به نظرتون خوب هست؟
  • آیا میشه به عنوان یک رزومه شغلی بش نگاه کرد؟