amir_hossein انتخاب زبان دوم برای برنامه نویسی
@amir_hossein ٣٢۰۰ تجربه آخرین فعالیت ٢٢ ساعت پیش
من الان دارم با php و Framework Yii2 کد میزنم میخواستم یک زبان برنامه نویسی دوم که خصوصیاتی مثه منعطف و مناسب برای توسعه Backend بودن داشته باشه که بتونه کارامو در سمت بک راحتر هندل کنه مخصوصا در زمینه Rest و همچین این که خواهان داشته باشه تو بازار ک...
hila دسترسی آسان به یوتیوب تماشای فیلم ها
@hila ١۹۰۰ تجربه آخرین فعالیت ٢ ماه پیش
سلام خدمت تمامی اعضای پارس کلیک خوب من چند روز پیش به پادکست اقا امیر گوش میدادم که مثل اینکه بقیه از نحوی دسترسی به یوتیوب مشکل دارند و یا جاهای دیگه فیلتره .... خوب از اونجایی که قند شکن ها های که (حداقل تو ایران) میفروشن امنیت ندارند و یا اینکه اص...
jserver مشکل نصب اوبونتو در کنار ویندوز
@jserver ۶١۰۰ تجربه آخرین فعالیت ١ هفته پیش
با سلام دوستان می خوام ابونتو نسخه ای ۱۸ رو در کنار ویندوز نصب کنم ولی همش خطای The ‘grub-efi-amd64-signed’ package failed to install into /target/ error message رو می ده روی هارد اکسترنال هم تست کردم ولی نشد.اینم هم بگم ابونتو رو روی فلش هم با برنا...
shahryarjb حل شده شروع رکورد فصل دوم آموزش الکسیر
@shahryarjb ١۰۶١۹۵ تجربه نویسنده آخرین فعالیت ۹ ساعت پیش
با درود خدمت دوستان گرامی همانطور که می دانید چندی پیش ما آموزش الکسیر را در پارس کلیک منتشر کردیم. فصل اول این آموزش بیشتر به پایه این زبان و همینطور شبهه پروژه ها پرداخته است و همینطور دارای ۲۰ ویدیو می باشد. در فصل دوم هدف ما کار با یک وب سرویس خا...
rubik آپلود ایجکس فایل پس از انتخاب
@rubik ۹۶۰۰ تجربه آخرین فعالیت ١ هفته پیش
با سلام خدمت اساتید دوستان بنده زیاد به جاوا اسکریپت و جی کوئری و ... مسلط نیستم یک فرمی دارم در php و میخواهم به محض انتخاب فایل بارگذاری انجام بشه بنده الان کدی رو نوشتم که بعد از زدن دکمه ارسال بارگذاری انجام میشه ولی نمیدونم چه تغییر بدم که به م...
behzad ایجاد بخش فعالیت کاربری
@behzad ١۸۶۰۰ تجربه آخرین فعالیت ٢۰ ساعت پیش
سلام، در بخش پروفایل کاربری میخوام فعالیت کاربر رو براش نمایش بدم، به عنوان مثال درج کامنت در فلان صفحه . دقیقا اگه بخوام مثال مشابهی بزنم همین اکانت parsclick که هرجا نظر میذاریم یا بحثی ایجاد میکنیم در پرفایل ما نمایش داده میشه. دقیقا باید چه کار ا...
سلام من یک لیست تو صفحم دارمم که با کلیک روی اون، کامپوننت هایی که تو صفحه هستند، آدرس url رو می گیرند و با اون خودشان را بروزرسانی می کنند. حالا مشکلی که دارم اینه که با کلیک روی یک link ، آدرس url عوض می شه، اما کامپوننت ها لود نمی شوند ، و باید حت...
salar api اینستاگرام
@salar ۴٢۰۰ تجربه آخرین فعالیت ۴ هفته پیش
لطفا پکیجی برای api اینستاگرام واسه لاراول معرفی کنین که متد های فالو آنفالو داشته باشد. هر پکیجی بود امتحان کردم اما هیچکدوم جواب نمیدن. خود سایت ایستاگرام هم متدی برای فالو انفالو معرفی نکرده. لطفا کمک کنید.
mahdi_mahdi چگونگی ایجاد لایو فیلترینگ
@mahdi_mahdi ١٣۰۰ تجربه آخرین فعالیت ١ ماه پیش
سلام بچه ها ! خوشحالم که این اجازه رو دارم تا بتونم سوالم رو مطرح کنم من در پروژه ای یک قسمت دارم که قرار هست جدولی رو بر اساس چندین فیلد به صورت همزمان فیلتر کنم. هنوز متوجه منظورم نشدید؟ خوب بهتره قبل از اضافه گویی که باعث سر رفتن حوصله شما بشه تصو...
woohee اسپم تغییر url بدون لود شدن صفحه وب
@woohee ١٣۹۰۰ تجربه آخرین فعالیت ٢ هفته پیش
سلام . من می خوام آدرس url صفحه سایتم را به آدرس دیگری تغییر دهم بدون اینکه صفحه ، لود شود . مشکلی که من دارم اینه که متدهای pushState و replaceState فقط آدرس های داخلی سایتم رو عوض میکنند و متد window.location.href هم مشکلش اینه که باعث باز شدن صف...
سلام من یک رت Remote Access Tool/Trojan برای اندروید را بررسی کردم که وقتی بر روی گوشی نصب شد ، بدون این که کاربر واردش شود یک پیغام توست نشان داد و بدون اجازه کاربر همه ی پرمیشن های حیاتی که مربوط به حریم خصوصی میشه رو بدون اجازه کاربر گرفت (در اندر...
netwons فراخوانی پلاگین در videojs
@netwons ١٣٢۰۰ تجربه آخرین فعالیت ٢ ماه پیش
میشه بگید چطوری باید یک پلاگین videojs رو فراخوانی کنیم . من الان می خواهم videojs ads رو روی پلیر اضافه کنم نمیشه در صورت استفاده راهنمایی کنید. یا الان میخوام از thumbnails استفاده کنم نه اموزشی هست هر کاری میکنم هم جواب نمیده میشه راهنمایی کن...
woohee نحوه return کردن چندین لیست در یک متد در جاوا
@woohee ١٣۹۰۰ تجربه آخرین فعالیت ٢ هفته پیش
سلام من متدی نوشتم که نیاز دارم چندین لیست را return کند . مثلا : public ArrayList<String> getInfo(){ ArrayList<String> images = new ArrayList<>(); ArrayList<String> videos= new ArrayList<>(); images.add...
woohee بدست آوردن کدهای منبع جاوااسکریپت
@woohee ١٣۹۰۰ تجربه آخرین فعالیت ٢ هفته پیش
سلام من می خوام کدهای زبان جاوا اسکریپت رو بدست بیارم . آیا این زبان open source هست ؟ از کجا میتوانم کد های زبان جاوا اسکریپت را بدست بیاورم ؟؟؟ لطفا راهنماییم کنید تو گوگل سرچ کردم چیزی پیدا نکردم .
m-p اضافه نشدن foreign key
@m-p ۴۷۰۰ تجربه آخرین فعالیت ٣ روز پیش
با عرض سلام و خسته نباشد خدمت دوستان گرامی. در migration زیر،foreign key های نوشته شده اضافه نمیشوند و ارور general error:cannot add foreign keyconstraint رو میده،نکته قابل توجه اینجاست که هر جدولی که بیشتر از یک foreign key داشته باشه این ارور رو می...
اسکریپت Perfex CRM بعد از نصب و راه اندازی دارای بخشی به نام Custom fields در قسمت تنظیمات پنل مدیریتش با عنوان Setup می باشد. در این بخش فقط فیلدهایی که ما تعریف کرده ایم قابل ویرایش یا حذف هستند. با توجه به اینکه این اسکریپت با فریمورک codeigniter...
از بین شما دوستان کسی پلاگین وردپرسی سراغ داره که بشه باهاش اخبار و مقالات آموزشی بیت کوین رو در سایت ما نمایش بشه؟ پلاگین انگلیسی باشه و پولی هم بود مشکلی نداره فقط بتونه توی صفحات سایت مون یک جور حالت فید داشته باشه. باتشکر
salar جستجو از سایت های دیگر با سایت لاراولی
@salar ۴٢۰۰ تجربه آخرین فعالیت ۴ هفته پیش
سلام دوستان. من یک سایت با لارول نوشتم و میخام هنگام جستجو ، اطلاعات پرواز رو از چند سایت دیگر جستجو کنه نه دیتابیس خودم. البته تعداد سایت های مرجع جستجو، زیاد نیست. چجوری میتونم این جستجو رو پیاده سازی کنم ؟
سلام دوستان .. من به تازه گی دارم ویو جی اس کار میکنم الان یکم از سطح مبتدی جلوتر رفتم و عملا دارم رو یه پروژه کار میکنم .. من اکثرا از کامپوننت های bootstrap-vue تو فرم هام استفاده میکنم البته کمی شخصی سازی هم میکنم ، خود bootstrap-vue بصورت داخلی...
سلام من چند وقته می خوام ریکت نیتیو کار کنم ولی هنوز موفق نشدم یک برنامه ساده تو شبیه ساز اجرا کنم. مشکل اینه که هر دفعه یک خطای عجیب و غریبی میده . سوالم اینه که آیا میشه یک برنامه با ریکت نیتیو بنویسم و اونو بجای شبیه ساز اندروید، تنها در مرورگر ت...
amin1972 مشکل object not found در laravel voyager admin panel
@amin1972 ۵۰۰۰ تجربه آخرین فعالیت ۴ هفته پیش
به تازگی با نصب لاراول و پکیج وویجر بعنوان پنل ادمین به مشکل بر میخوریم. وقتی روی یک منو کلیک میکنیم: مثلاTools->Database کلا با خطای not found مواجه میشیم! به نوار آدرس که توجه کردیم دیدیم آدرس کلا اشتباه میشه! آدرس باید به این صورت باشه : localh...
ahmadroshanfar آموزش‌های جدید
@ahmadroshanfar ٢۰۰ تجربه آخرین فعالیت ١۰ ماه پیش
سلام آقای عظیمی اول از هر چیزی میخواستم بهتون تبریک و خسته نباشید بگم بابت سایت جدید. یه پیشنهاد و یه سوال داشتم در مورد روند جدید آموزش ها سوالم اینه که اگه بخوایم اشتراک یک ساله تهیه کنیم آموزش‌هایی که در طی یک سال قراره تهیه بشه آیا طبق لیست مشخصی...
سلام باتشکرازسایت خوبتون که خیلی عالیه بهترین منبع آموزشی است.همچنین ازتمام کسانی که نویسندگان واستادان سایت هستندهم تشکرمیکنم چون واقعازحمت میکشن. من سوالی داشتم درموردعضویت من دانشجوی دانشگاه آزادرشته برنامه نویسی هستم.میخوام جایی کارکنم ومیخواهم ط...
behzad استفاده از php نه به عنوان سمت سرور
@behzad ١۸۶۰۰ تجربه آخرین فعالیت ٢۰ ساعت پیش
سلام . یه سوال، اینکه : آیا همیشه از php با عنوان زبان سمت سرور باید یاد کرد؟ منظور اینکه بخوایم کارهای front‌رو انجام بدیم نباید ما این جسارت رو کنیم که از زبان php‌استفاده کنیم؟ برای مثال : روی یه دکمه ای کلیک شه و پیغامی به ما بده یا مثلا یک بخش د...
woohee نحوه انتقال و تغییر نام پوشه
@woohee ١٣۹۰۰ تجربه آخرین فعالیت ٢ هفته پیش
من می خوام در php فایل های داخل پوشه ای را به پوشه دیگر انتقال بدم ولی فقط نام فایل ها در پوشه جدید وارد میشوند و حجم شان 0 کیلوبایت هست و انتقال فایل با خطا مواجه میشه . کدی که من استفاده کردم بصورت زیر هست : $dir = "b";// پوشه فایل ها...