توی یه سایت خرید و فروش سه کاربر از نوع مدیر و فروشنده و خریدار دارم. وقتی یک خریدار محصولی رو از سایت به سبد خرید خودش اضافه میکنه و اونو ثبت میکنه، این سفارش رو توی پنل فروشنده این محصول نشون میدم تا با هم بر سر شرایط خرید بحث کنن. کاری که میخوام ا...
lionleo1374 نحوه فیلتر کردن اطلاعات در مولتی سلکت باکس
@lionleo1374 ١۷۰۰ تجربه آخرین فعالیت ١۷ ساعت پیش
سلام خسته نباشید من در یه پروژه ای نیاز دارم که با ۳ تا مولتی سلکت باکس اطلاعاتو فیلتر کنم و نشون بدم و الان میدونم که چجوری با سلکت باکس این کار رو بکنم ولی با مولتی نمیتونم می خواستم بدونم که چجوری میشه این کار را با مولتی کرد با تشکر
hj021 تکنولوژی swoole
@hj021 ٢٣۰۰ تجربه آخرین فعالیت ٢ روز پیش
تکنولوژی swoole چند وقتی هست که اسمش رو میشنوم ظاهرا یک فریم ورکی هست که قدرت زیادی به پی اچ پی میده و انگار لاراول هم قراره ازش استفاده کنه.(شایدم استفاده میکنه) داخل منابع فارسی چیزی در این باره نتونستم پیدا کنم ، اگر دوستان اطلاعاتی در این باره دا...
iman.r اجرای دستورات ترمینال لینوکس در لاراول
@iman.r ۴١۰۰ تجربه آخرین فعالیت ۴ روز پیش
سلام دوستان من میخوام یک سری کامند با استفاده از اپلیکیشن لاراول در یک سرور لینوکسی اجرا کنم و از اون لاگ بگیریم. امکان اجرای دستورات ترمینال لینوکس و لاگ گرفتن از اون در لاراول وجود داره؟ اگر امکانش هست به چه نحوی میشه این کار رو انجام داد؟ سپاس
iman.r راه اندازی tunnel در centos
@iman.r ۴١۰۰ تجربه آخرین فعالیت ۴ روز پیش
سلام دوستان من میخوام بر روی سرور لینوکسی centos یک l2tp بزنم به یک آیپی که هر موقع درخواستی به سمت رنج آیپی 192.168.255.0/24 که اومد به اون tunnel هدایت بشه. ip sec هم باید پیاده سازی بشه اما موضوع مهم اینه که نمی خوام هیچ کدوم از سرویس های دیگه ی ر...
سلام همون طور که از تیتر بحث مشخصه من می خوام یک کلمه ای از کاربرم بگیرم و بعضی از حروف اون کلمه رو با سایر حروفی که من مشخص کردم جابجا کنم . مثلا کاربر کلمه password را اگر وارد کند من میخواهم همین کلمه را بصورت P@55w0rd به او نشان دهم .لطفا منو راه...
woohee گرفتن مشخصات کامپیوتر در جاوا
@woohee ۷٢۰۰ تجربه آخرین فعالیت ١۵ ساعت پیش
سلام . من می خوام برنامه ای با زبان جاوا برای ویندوز بسازم و این برنامه من دارای لایسنس میباشد . و من می خوام مشخصات سیستم کسانی که لایسنس را خریداری کرده اند را بدست بیارم و تو دیتابیسم ذخیره کنم . برای این که بتونم مشخصات سیستم Device ID کاربر را ب...
jserver لاراول پکیج
@jserver ۴۹۰۰ تجربه آخرین فعالیت ٢ روز پیش
سلام دوستان من دارم یک پکیچ برای لاراول می نویسم که می خوام داخلش بعد از این که مثلا کاربری ثبت شد پیام نمایش بده به کاربر. من از sweetalert استفاده کردم و یک کلاس FlashMessage استفاده کردم و با دستور زیر در داخل provider معرفی می کنم $this->app-...
با استفاده از پکیج voyager admin پنل ما هم اکنون قادر هستیم برای هرکاربر نقش جدید ایجاد کنیم. مشکل ما این هست که هر نقش حاوی فیلدهای مخصوص خودش باید باشه و در واقع ما الان نمیدونیم چطور برای هر نقش میتونیم ستون جدید در دیتابیس داشته باشیم یا اصلا برا...
jserver مشکل در استفاده از توابع کمکی
@jserver ۴۹۰۰ تجربه آخرین فعالیت ٢ روز پیش
سلا دوستان خسته نباشید من با لاراول و ویو جی اس استفاده می کنم و برای پروژه حالا مشکلی که پیش اومده اینکه توابع کمکی لاراول در داخل کمپوننت قابل استفاده نیست.در واقع چطو از توابع کمکی لارول و توابع کمکی که خودم تعریف می کنیم داخل component های vuej...
behzad حل شده یک پیشنهاد برای مدیر پارس کلیک
@behzad ١۶١۰۰ تجربه آخرین فعالیت ۶ روز پیش
سلام آقای @amir امیدوارم که حالت خوب باشه. یک پیشنهاد دارم گفتم درمیون بذارم شاید پذیرا باشی. شاید خودتم دیده باشی که خیلی از کاربرا ازت درخواست بعضی از آموزش هایی رو میکنن که میگی در اون زمینه فعالیت نداری،مثل: آموزش برنامه نویسی اندروید . یا ازت چی...
nikbakht ریدایرکت 301 - کد فایل htaccess و لاراول
@nikbakht ۹۰۰ تجربه آخرین فعالیت ۵ روز پیش
دوستان عزیز سلام و عرض ادب سریع میرم سراغ اصل مطلب یکی از پروژه های لاراول ما ایرادی داره پروژه ssl رایگان دارد از نوع Let's encrypt این پروژه در گوگل ایندکس شده است.اما برخی URL ها دچار مشکل هستند. من در فایل htaccess ریدایرکت ها را برای http به h...
مسئله از اینجا شروع شد که : هر پایگاه داده ای یک استاندارد رو پیشنهاد میده ولی اختیار با برنامه نویسان هست که از کدوم استاندارد استفاده کنن .. در بین پایگاه داده موارد مشترک و مشابه وجود دارند، اما در برخی موارد هر کدوم یه روش رو توصیه میکنن و برای ا...
behzad استفاده از php نه به عنوان سمت سرور
@behzad ١۶١۰۰ تجربه آخرین فعالیت ۶ روز پیش
سلام . یه سوال، اینکه : آیا همیشه از php با عنوان زبان سمت سرور باید یاد کرد؟ منظور اینکه بخوایم کارهای front‌رو انجام بدیم نباید ما این جسارت رو کنیم که از زبان php‌استفاده کنیم؟ برای مثال : روی یه دکمه ای کلیک شه و پیغامی به ما بده یا مثلا یک بخش د...
hila دسترسی آسان به یوتیوب تماشای فیلم ها
@hila ١۹۰۰ تجربه آخرین فعالیت ٢ هفته پیش
سلام خدمت تمامی اعضای پارس کلیک خوب من چند روز پیش به پادکست اقا امیر گوش میدادم که مثل اینکه بقیه از نحوی دسترسی به یوتیوب مشکل دارند و یا جاهای دیگه فیلتره .... خوب از اونجایی که قند شکن ها های که (حداقل تو ایران) میفروشن امنیت ندارند و یا اینکه اص...
nastaran2018 آپلود چند تصویر با Dropzone.js در Laravel
@nastaran2018 ٢۹۰۰ تجربه آخرین فعالیت ۶ روز پیش
سلام. من ویدئوی آموزشی شما در مورد آپلود عکس را چندین بار دیدم. ولی مشکلی که دارم و نتونستم حل کنم. من cdn , css & js را به قسمت header قرار می دهم. ولی در صفحه مورد نظر وقتی عکس ها را اضافه می کنم پیام خطا میده. روی هر تصویر یه علامت ضربدر است (...
اول اینکه من برای نمایش نقشه روی سایت از Google Map Api استفاده می کردم که الان خطای RefererDeniedMapError میده آیا راحلی برای استفاده از گوگل مپ داخل سایت بجز iframe است . همان طوری که می دانید این بخاطر تحریم های ایران در ضمن من در Google Cloud هم...
ahmadi NetBeans 10
@ahmadi ١٢۰۰ تجربه آخرین فعالیت ٢ هفته پیش
دوستان من وقتی این کدها رو توی netbeans وارد میکنم فقط و فقط یک صفحه سفید باز میشه این کلاس اولم هست import java.awt.event.*; import java.awt.*; import javax.swing.*; public class Graphic extends JPanel{ public void paintcomponent(Graphics g){...
دوستان همونجور که مطلع هسیم یه سری از سایت هایی که ما برنامه نویسا بهش نیاز داریم و استفاده روزمره ما هست مارو تحریم کردم و مجبوریم از قندشکن استفاده کنیم که همونجور که میدونید مشکلات قطعی و سرعت و ... رو دارن. اومدن یه سرویس قانونی راه انداختن به اس...
woohee نحوه بازکردن پروژه آماده در اندروید استودیو
@woohee ۷٢۰۰ تجربه آخرین فعالیت ١۵ ساعت پیش
سلام چجوری پروژه اماده مثل تلگرام رو با اندروید استودیو باز کنم ؟ وقتی باز میکنم گردل ارور میده . من وقتی می خوام پروژه ایجاد کنم گردل هیچ مشکلی نداره ولی وقتی که پروژه تلگرام رو که از گیت هاب دانلود کردم می خوام با اندروید استودیو باز کنم گردل ارور...
سلام خسته نباشید. من بعد اینکه فرم پر کردم و submit زدم فرم ها ارسال شد . مشکل اینه که هر چقدر صفحه refresh میشه . فرم ارسال میشه . من میخواستم بدونم راهی هست که : بعد انجام پردازش و ارسال submit غیر فعال بشه یا مقدارش خودکار false بشه . و هنگام ref...
چند وقت پیش یه نگاهی به .NET core مایکروسافت انداختم . بر خلاف تصوری که از dot net و چیز هایی که در موردش میگن داشتم خیلی از این تکنولوژی خوشم اومد! بنظرم تکنولوژی جالبیه و در حال پیشرفت هست . نکته خوبی که دات نت استاندارد داره اینه که cross platform...
alimokhtari آموزش هکینتاش
@alimokhtari ۹۰۰ تجربه آخرین فعالیت ۶ روز پیش
این گفتگو صرفا برای نصب و آموزش به افراد و اینکه چطوری از هکینتاش (مکینتاش) روی pc شخصی یا لبتاپشون استفاده کنن هست! :) لطفا بحث نکنید و به هم احترام بذارین با تشکر از درک بالایی که دارید یه سری پیش نیاز ها داره که من کمکتون میکنم و بقیه آموزش ها رو...
behzad وبسایت یا اپ برای ترجمه گویا
@behzad ١۶١۰۰ تجربه آخرین فعالیت ۶ روز پیش
سلام به همه. آیا کسی وبسایت یا اپی رو برای دوبله سراغ داره؟ ویدیو یا لینک ویدیو رو قرار بدیم و دوبله اش کنه و به ما بده(حالا با ربات هایی که هستن). کاری که زیرنویس تو یوتیوب انجام میده ولی این بار اون ویدیو رو به زبان مورد نظر دوبله کنه.(همانند کاری...
سلام خسته نباشید بنده سوالی در مورد برنامه نویسی اندروید داشتم . نحوه ساخت یک اپلیکیشن اندرویدی که دیتابیس برای ما نیست و برنامه ما به عنوان کاربر سایت می خواهد عملیاتی را انجام دهد و جواب را به کاربر برنامه نشان دهد .(البته بدون استفاده از وب ویو) ر...