rubik محدود کردن send شدن چند بار فرم در php
@rubik ١۰٣۰۰ تجربه آخرین فعالیت ٢ هفته پیش
سلام خدمت دوستان اساتید میخوام بدونم بهترین راه از دید شما برای جلوگیری از ارسال چند بار یک فرم در php چیه ؟ بخوام منظورمو واضح تر بگم سوالم اینه که ما یک فرمی داریم در php و ارسال میشه به یک صفحه دیگه و بعد انجام عملیات برمیگرده به صفحه خودش در شر...
سلام دوستان من اخیرا در یکی از پروژه های شخصیم ، با حجم زیادی دیتا که بصورت رابطه ای در جدول های مختلف با هم در ارتباط هستند ، مواجه ام. از طرفی هم که میدونم به مرور این اطلاعات خیلی بیشتر هم خواهند شد و دائما دیتابیسم در حالت read/write خواهد بود ،...
iman.r برگرداندن یک نام به جای نام فیلد در لاراول
@iman.r ۴٣۰۰ تجربه آخرین فعالیت ١ ساعت پیش
سلام دوستان در صورتی که نیاز باشه بعد از گرفتن خروجی از دیتابیس به جای نام فیلدها نام دیگری نمایش داده بشه باید چه کاری انجام بدیم؟ قابلیتی در لاراول برای این کار هست؟ مثلا به جای فیلد name در هنگام گرفتن خروجی <<نام>> نمایش داده بشه. ممن...
manvfx ساخت preload صفحه
@manvfx ۸۰۰ تجربه آخرین فعالیت ٣ روز پیش
ساخت preload برای صفحه که هر صفحه که میخاد باز بشه نسبت به حجم آن این لودینگ بیاد . مثل یوتیوب که یک نوار قرمز بالا داره یا استارتاپ درخواست تاکسی tap30 که یک لودینگ تمام صفحه داره. با تشکر ممنون میشم با نمونه کد بگید
majid66313 ساخت دیتابیس برای سایت های در حال تغییر
@majid66313 ١١۰۰ تجربه آخرین فعالیت ١ هفته پیش
سلام به همه دوستان بنده پروژه ای دارم که حتی خود مشتری نمیدونه که چی میخواد و مدام سایت درحال تغییر هست. از روند ثبت نام گرفته تا پنل مدیریت و... و بنده مجبورم هی دیتابیس رو عوض کنم. و معماری دیتابیس اصلیم میریزه بهم و خیلی شلخته میشه. الان تنها راهی...
navid شروع برنامه نویسی وب
@navid ٢۰۰ تجربه آخرین فعالیت ١ سال پیش
سلام من متولد 64 هستم و میخوام برنامه نویسی رو شروع کنم و زبان php رو. دیر نیست واسه این کار؟ آشنایی خوبی با html و css و آشنایی نسبی با js دارم چند سال پشتیبان هاستینگ بودم یک منبع خوب فارسی هم برای php دارم کسی میتونه منو راهنمایی کنه؟
amin بهترین شیوه پرداخت داخل ایران
@amin ٣۶۹۰۰ تجربه نویسنده آخرین فعالیت ۵ روز پیش
در مورد پادکست جدید شیوه های پرداخت داخل ایران اگر این کار انجام بشه خیلی عالی میشه و بهترین گزینه بین درگاه های پرداخت واسط زرین پال و پی پینگ هستش ,البته شرکت های دیگه ای هم هستند اما بیشتر توسعه دهنده ها و افراد از این ها استفاده میکنند. در ضمن یه...
behzad سیستم ورود با نام کاربری یا ایمیل
@behzad ٢۷٣۰۰ تجربه آخرین فعالیت ٣ روز پیش
سلام، میخوام کاربر پس از ثبت نام بتونه با نام کاربری یا ایمیلش لاگین کنه، زمانی که به دیتابیس کویری میزنم فقط ایمیل رو قبول میکنه و موندم حالا نام کاربری رو چطور بهش بفهمونم: mysqli_query($con, "SELECT * FROM users WHERE email='$email' OR username='$...
mahdi_mahdi کد نویسی با فریم ورک یا از پایه نویسی MVC
@mahdi_mahdi ٢٢۰۰ تجربه آخرین فعالیت ١ ماه پیش
سلام دوستان، امیدوارم اصل حالتون عالی باشه:) من چند سالی هست که دارم با php کد می زنم و وب اپلیکیشن تولید می کنم. عموما وب اپلیکیشن هایی که تولید کردم رو خودم از بیس نوشتم PHP MVC . طی روزهای آتی قرار هست یه برنامه ی تحت وب رو برای سازمان دولتی بنو...
mehdiphpgrp کار با rabbitmq در لاراول
@mehdiphpgrp ٢١۰۰ تجربه آخرین فعالیت ١ هفته پیش
با سلام خدمت همه اساتید محترم اولا خواهش میکنم کسایی که با rabbit کار کردن پاسخ بدن نه اینکه داکش رو نگاه کنید بعد جواب بدید. سوال: من وقتی میخوام از consumer پیام ها رو بخونم کل پروژه (مرورگر) هنگ میشه یعنی تا تمامی پیام هایی که توی کانفیگ ست شده به...
salar HTTP_REFERER
@salar ۴۴۰۰ تجربه آخرین فعالیت ٣ هفته پیش
سلام دوستان. در سایت لاراول می خواییم از دستور زیر استفاده کنیم: $referer = $request->server('HTTP_REFERER'); اما برای آدرس هایی که قسمتی از اونها فارسیه اینو میاره: https://programstore.ir/product/%D9%81%DB%8C%D9%84%D9%85-%D8%A2%D9%85%D9%88%D8%B...
barmaki تصاویر
@barmaki ١۴۰۰ تجربه آخرین فعالیت ١ سال پیش
سلام امیر، تصاویر قسمت ویدیو های ما روی سروی که هست توی ایران فیلتر هست و قابل نمایش نیست به نظرم تصاویر روی سرور سایت خودت باشه بهتره :)
behzad عدم رفرش صفحه بعداز دریافت اطلاعات
@behzad ٢۷٣۰۰ تجربه آخرین فعالیت ٣ روز پیش
سلام وقت بخیر. فرمی هست که بعداز پرکردن و کلیک رو دکمه ارسال میخوام پیغام مورد نظر(و البته اطلاعاتش که تو دیتابیس ذخیره میشه) بدون رفرش صفحه برای کاربر نمایش داده بشه . برای این کار از jquery استفاده میکنم: $("#btnsubmit").click(function(){...
mehdio.o انتقال داده ی جیسون در جاوااسکریپت به php
@mehdio.o ۵۴۰۰ تجربه آخرین فعالیت ۴ ماه پیش
مشکلی که دارم اینه که من یک جیسون دارم که توی یه متغیر داخل جاوااسکریپت هستش حالا میخوام اون بدمش به php نمیدونم باید چی کار کنم ؟ هر دو تاشون توی یه صفحه هستند. خواستم از کوکی و سشن استفاده کنم که دیدم اونا فقط یه مقدار خیلی کوچیکی در خودشون نگه مید...
mansory Voyager
@mansory ٢۶۰۰ تجربه آخرین فعالیت ١ ماه پیش
سلام دوستان هرکاری میکنم voyager نصب نمیشه کسی میتونه یک نیو بلاگ لاراول بگیره همین voyoger از تو گیت هاب نصب کنه برام زیپ کنه ایمیل کنه؟ Voyager یک پنل ادمین برای لاراول هست ک فک کنم رایگانه ....
mansory مشکل در لاگین کردن پارس کلیک
@mansory ٢۶۰۰ تجربه آخرین فعالیت ١ ماه پیش
سلام @amir من هردفه خاستم لاگین شم با گوشی پسوردمو درست میزنم میگه اشتباه هر دفه مجبورم با اکانت جی میل دوباره پسورد بزنم.فک کنم تو هش کردن پسورت مشکل باشه همین الان دوباره خروج میزنم ک دوباره امتحان کنم ببینم چجوریه !!!
سلام خسته نباشید . اگه به تصویر زیر نگاه کنید . داخل کادر قرمز . موتور جستوجو گوگل (زیر دسته یا لینک هایی ) معرفی کرده برای دسترسی سریع . میخواستم بدونم . گوگل چطوری تشخیص میده ؟؟؟ من ی بار سایت راه اندازی کردم . به جای اینکه دسته ها رو بیاره . پست...
mansory کار با api
@mansory ٢۶۰۰ تجربه آخرین فعالیت ١ ماه پیش
ی سوال؟ با api چ چیزایی رو میشه در دسترس دیگران قرار داد؟ کسی ک api میده ینی میاد اطلاعات دیتابیس رو به صورت جیسون بما میده؟ میشه ی لینک اموزشی کار با api و نحوه api دادن و api گرفتن رو برام بزارید؟ میخوام بدونم مثلا پنل sms ها چجوری api میسازن و ما...
mansory کلاس های css
@mansory ٢۶۰۰ تجربه آخرین فعالیت ١ ماه پیش
سلام به همه لاراولو نصب کردم پکیجی که برام اورده داخل پوشه پابلیک یک app.css و app.js داره. کلاس های css رو از کجا بدونم ک بتونم استفاده کنم؟ نسخش min شده هم هست پیدا کردن کلاس ها کار سختیه!! ایا css همون بوت استرپه؟؟
mansory دیتابیس mysqli
@mansory ٢۶۰۰ تجربه آخرین فعالیت ١ ماه پیش
@amir سلام.اموزش لاراولو دارم نگا میکنم .کاش بجای استقاده از sqlite میشد mysqli رو توضیح میدادی. اصلا نمیتونم جدول بسازم و با orm اطلاعاتو از دیتابیس crud کنم. میشه حالا ک نسخه ۶ لاراول داره میاد ی آموزش بروز و یک پروژه واقعی مثل سایت w3schools بسازی...
behzad نمایش اطلاعات یک صفحه در صفحه ای دیگر
@behzad ٢۷٣۰۰ تجربه آخرین فعالیت ٣ روز پیش
سلام و عرض ادب به همه دوستان. در صفحه اصلی سایت عنوان هایی قرار گرفتن که پس از کلیک روی هر کدوم به صفحه ی مختص خودشون هدایت میشن، البته با استفاده از مقداری که بهش داده شدن: page.php?about=<?php echo $about['name'] ?> پس از هدایت شدن به صفحه p...
behzad عمل نکردن tinymce
@behzad ٢۷٣۰۰ تجربه آخرین فعالیت ٣ روز پیش
سلام، ویرایشگر متن برای توضیحات که لحاظ کردم قبول نمیکنه و دکمه ارسال مطلب غیر فعال میشه و عمل نمیکنه. تکه کد زیر رو هم در تگ head قرار دادم ولی باز جواب نمیده: <script>tinymce.init({selector:'textarea'});</script> جستجو کردم ولی همون چیز...
mansory صفحات داینامیک!
@mansory ٢۶۰۰ تجربه آخرین فعالیت ١ ماه پیش
سلام دوستان مثلا من یک سایت اموزش جاوا و php مثل سایت w3schools میخام بسازم. اول میام کتاب هامو توی دیتابیس از طریق phpmyadmin بریزم. مثلا یک ستون ایدی ، ستون دوم فصل کتاب ، ستون سوم برای توضیحات ، ستون چهارم برای نکات ، ستون پنجم برای مثال ها ، ست...
mansory آموزش php
@mansory ٢۶۰۰ تجربه آخرین فعالیت ١ ماه پیش
سلام @amir من تازه شروع ب اموزش برنامه نویسی php کردم و قصد ساخت وبسایت دارم. توی آموزش php شما نسخه ۵ بوده اما الان نسخه ۷و۳ هست. الان به قسمت های دیتابیس و روش های هک شدن و اینا دارم نگاه میکنم.ک گفتی دیگه (addslashes($string دیگه استفاده نمیشه و ب...
tohid72 ویرایشگر متن سابلایم
@tohid72 ۸۰۰ تجربه آخرین فعالیت ۶ ماه پیش
سلام autosave رو برای سابلایم فعال کردم مشکلی که پیدا کرده قبل ازینکه خودم بخوام autocomplete مخفی میش یه حالتی هست که تا زمانی که autocomplete نشون داده میش صفحه save نمیش تو این صفحه توضیحاتش هست ولی زبانم خوب نیس نتونستم حل کنم مشکلمو ممنون https:...