چند وقت پیش یه نگاهی به .NET core مایکروسافت انداختم . بر خلاف تصوری که از dot net و چیز هایی که در موردش میگن داشتم خیلی از این تکنولوژی خوشم اومد! بنظرم تکنولوژی جالبیه و در حال پیشرفت هست . نکته خوبی که دات نت استاندارد داره اینه که cross platform و open sourceهست و دیگه محدود به ویندوز و ... نیست.

  • با وجود این همه نفرت و پدرکشتگی که یه عده با دات نت دارن آیا وقت گذاشتن روش فایده ای داره؟
  • اصلا آینده این دات نت استاندارد به نظرتون خوب هست؟
  • آیا میشه به عنوان یک رزومه شغلی بش نگاه کرد؟
hj021 تکنولوژی swoole
@hj021 ٢٣۰۰ تجربه آخرین فعالیت ٣ روز پیش

تکنولوژی swoole چند وقتی هست که اسمش رو میشنوم ظاهرا یک فریم ورکی هست که قدرت زیادی به پی اچ پی میده و انگار لاراول هم قراره ازش استفاده کنه.(شایدم استفاده میکنه) داخل منابع فارسی چیزی در این باره نتونستم پیدا کنم ، اگر دوستان اطلاعاتی در این باره دارند لطفا به اشتراک بگزارند. ممنون https://www.swoole.co.uk

netwons curl در php
@netwons ١٢۵۰۰ تجربه آخرین فعالیت ۴ هفته پیش

با سلام من می خواهم با curl اطلاعات سایت youtube رو بگیرم اما به دلیل فیلتر بودن نمی شه(صفحه خالی نمایش میده) می خواهم ببینم چطوری با curl باید curlopt_proxy رو فعال کنم تا بتونم یوتیوب رو نمایش بدم و حتما باید proxytype رو هم بنویسم یا نه اگه میشه یک مثال بزنید من الان از ابونتو استفاده میکنم و قندشکن من h-o-x-x v-p-n هست چطوری port ش رو گیر بیارم

woohee گرفتن مشخصات کامپیوتر در جاوا
@woohee ۶۶۰۰ تجربه آخرین فعالیت ٢ روز پیش

سلام . من می خوام برنامه ای با زبان جاوا برای ویندوز بسازم و این برنامه من دارای لایسنس میباشد . و من می خوام مشخصات سیستم کسانی که لایسنس را خریداری کرده اند را بدست بیارم و تو دیتابیسم ذخیره کنم . برای این که بتونم مشخصات سیستم Device ID کاربر را بدست بیارم باید چیکار کنم ؟

سلام همون طور که از تیتر بحث مشخصه من می خوام یک کلمه ای از کاربرم بگیرم و بعضی از حروف اون کلمه رو با سایر حروفی که من مشخص کردم جابجا کنم . مثلا کاربر کلمه password را اگر وارد کند من میخواهم همین کلمه را بصورت P@55w0rd به او نشان دهم .لطفا منو راهنمایی کنید .

netwons تابع curl
@netwons ١٢۵۰۰ تجربه آخرین فعالیت ۴ هفته پیش

مشکل این کد چیه که فقط یک تگ نمایش میده در صورتی که باید تعدادزیادی <h۲> نمایش بده

<?php
$url ="http://www.linkpad.ir";
$ch = curl_init();
curl_setopt($ch, CURLOPT_RETURNTRANSFER, 1);
curl_setopt($ch, CURLOPT_URL, $url);
$html=curl_exec($ch);
curl_close ($ch);
 $i=0;
 preg_match( '/<h2>.*?</h2>/msi' , $html , $match ) ;
 echo implode(',', $match);   
?>
iman.r راه اندازی tunnel در centos
@iman.r ٣۷۰۰ تجربه آخرین فعالیت ۵ روز پیش

سلام دوستان

من میخوام بر روی سرور لینوکسی centos یک l2tp بزنم به یک آیپی که هر موقع درخواستی به سمت رنج آیپی 192.168.255.0/24 که اومد به اون tunnel هدایت بشه. ip sec هم باید پیاده سازی بشه اما موضوع مهم اینه که نمی خوام هیچ کدوم از سرویس های دیگه ی روی سرور دچار مشکل بشه. ممنون میشم دوستان راهنمایی کنن که به چه شکلی می تونم این کار رو انجام بدم و این کار تا چه حد شدنی هست و مشکل ساز میتونه باشه یا نه؟

تشکر

amin شبیه سازی
@amin ٢۶١۰۰ تجربه نویسنده آخرین فعالیت ١۶ ساعت پیش

در مورد شبیه سازی میخواستم راهنمایی بگیرم از عزیزان میخواهیم یک اتو رستوران رو کل الگوریتم کارشو پیاده سازی کنیم و شبیه سازی کنیم و کل کارشم اینه که یک سری ارقام و تصادفی خود برنامه باید تولید کنه توسط تابع randاین کار انجام میشه و بر اساس اون چند تا فرمول رو آنالیز بکنه و خروجی بده این کار رو با متلب انجام دادن دوستان ولی میخواستم بپرسم توی php هم میشه پیاده سازی کرد یا نه؟

netwons big data
@netwons ١٢۵۰۰ تجربه آخرین فعالیت ۴ هفته پیش

با سلام: میخواستم در مورد ‍‍big data اطلاعاتی کسب کنم و بدونم چطوری میشه یک big data تحلیل کرد و بعد از آن data را بهینه میکنند. برای کسب در این حوزه چیکار کنیم. و اگر نرم افزاری برای این کار وجود دارد بگید .