@bvk ٣۵۶۰۰ تجربه آخرین فعالیت ١ روز پیش نویسنده
سلام دوستان من یک فرمی دارم که یک بخشیش کاربر میتونه مهارت های خودش رو اضافه کنه بدین شکل :‌ و از رابطه یک به چند polymorphic داره استفاده میکنه که مدل های دیگه هم بتونند ازش استفاده کنند. حالا مشکل چیه؟ من بخوبی فرم رو میگیرم و مهارت ها رو با استفاده از : $user->skills()->createMany($skills->all()); ایجاد میکنم ولی وقتی فرم رو میخوام وی...
۵ روز پیش ٣۰ بدون جواب
@ahmadi ۴۵۰۰ تجربه آخرین فعالیت ١ ماه پیش
سلام وقتتون بخیر من یک پروژه بهم پیشنهاد شده که کارفرما ازم میخواد سایت رو به مزرعه بیت کوین یا اتریومی که داره وصل کنم و با اکانت داشتن بتونه استخراج کنه برای کیف پول طرف ، خواستم بدونم api مخصوصی برای اینکار هست اگر کسی تجربه مشابه داره لطفا راهنمایی کنه
١ ماه پیش ۷۴ بدون جواب
@benyamin ١۵۵۰ تجربه آخرین فعالیت ٣ ماه پیش
سلام به همه مهندسان پرتلاش و خستگی ناپذیر از دوستان کسی تا حالا Magento نسخه جدیدشو نصب کردن ؟ توی ورژن جدید UI را برداشتن و نصب فقط از طریق CLI انجام میشه آیا کسی تجربه اینکارو داره که منو راهنمایی کنه ؟
۶ ماه پیش ٢٣۶ بدون جواب
@m-p ١٣٣۰۰ تجربه آخرین فعالیت ١ روز پیش نویسنده
با سلام خدمت دوستان،کد های زیر را جهت ارسال ایمیل از لوکال هاست نوشتم و کد اجرا میشه و هیچ اروری نمیده ولی نکته مهم اینه که هیچ ایمیلی از طرف کلاینت دیده نمیشه.در ضمن php.ini و sendmail برای ارسال ایمیل در حالت دیفالت هستند. اگر مشکلی باشه احتمالا(نظر شخصی)از لاین ۱۴ به بعد هست <?php $data = array(); function validation($form){ $form = tr...
۶ ماه پیش ٢۴۹ بدون جواب
@danial_kh ۴۴۰۰ تجربه آخرین فعالیت ٢ هفته پیش
چطوری میتونیم فایل هایی با فرمت ‍docs, xls, csv, pdf, pptx و ... توی صفحه html نمایش داد؟ الان از تگ iframe استفاده کردم و فقط pdf رو تونست نمایش بده و بقیه فایل ها رو پشتیبانی نکرد. روش بعدی که پیش رفتم این بود که از api google استفاده کردم. این روش مشکل پشتیبانی از فرمت های مختلف رو واسم برطرف کرد اما مشکل دیگه ای به وجود اورد که اولین دفعه لود ن...
۶ ماه پیش ١۹۶ بدون جواب
@matin ١۹۷۸۰ تجربه آخرین فعالیت ١ ماه پیش
سلام دوستان. میخواهم وبسایتی شبیه به این https://www.nslookup.io بسازم. نه از لحاظ دیزاین و قالب بلکه از لحاظ کارائی. آیا دیتابس رایگانی وجود داره بشه از API اون استفاده کرد و چیزی شبیه به اون بسازیم. شما وبسایتی میشناسید که رایگان API بده تمام جزئیات یک دومین را بشه جستجو کرد. یا هم وبسایتی میشناسید که جزئیات دومین را به شکل جیسون برگرداند و ما بت...
۶ ماه پیش ١۶۹ بدون جواب
@majidkm ١۹۰۰ تجربه آخرین فعالیت ٢ هفته پیش
سلام برای اضاف کردن اسلایدر و منو و مقداری از ایتم های صفحه به یک پیج بیلدر نیاز دارم در پروزه لاراول پکیج مناسبی است البته از PHPageBuilder رو نتونستم استفاده کنم لطفا راهنمایی کنید تقریبا شبیه به این تصویر https://pasteboard.co/JIFOsDs.png
۶ ماه پیش ١۶٣ بدون جواب
@marka ۹۵۰ تجربه آخرین فعالیت ۶ ماه پیش
نیاز دارم که موقع باز بودن صفحه pwa و همچنین موقع بسته بودن آن ، نوتیفیکیشن برای کاربر ارسال شود.با کلیک روی لینک وارد صفحه خاصی شود(البته به جای باز شدن با مرورگر وب پیش فرض موبایل ، نسخه pwa اجرا شود) آیا این کار شدنی هست؟؟؟ (میخوام اگه درخواست خرید جدید برای فروشنده آمد ، بهش اطلاع بدم که درخواست خرید داری وفروشنده با یه لینک یا دکمه بره داخل یک...
۸ ماه پیش ١۵۶ بدون جواب
@ewdmund ٣٣۰۰ تجربه آخرین فعالیت ۵ ماه پیش
سلام من یک امکانی رو درست کردم که یه فروشگاه بتونه بینهایت سرگروه و زیر گروه بدون محدودیت درست کنه روابط بین متد های سرگروه ها با زیر گروه هارو پایین تر نوشتم براتون. حالا تو وب سایت میخوام بهم بگید چطوری بفهمم یک سرگروه یا زیر گروهاش دارای محصول هستند. بزارید با یه مثال بهتون بگم. دیجیتال --------موبایل ------------لوازم جانبی ---------------هدفون...
۸ ماه پیش ٢٢۶ بدون جواب
@majidkm ١۹۰۰ تجربه آخرین فعالیت ٢ هفته پیش
سلام من چند تا دامین ادرس دارم که روی یک سایت بالا میاد مثلا domain۱.com domain۲.com domain۳.com زمانی که با دامنه domain۲.com سایت وارد سایت میشم تصاویر از domain۱.com می خونه و من می خواهم سایت با هر دامین بالا میاد ادرس رو از همون دامین بخونه بیشتر برا تصاویر و لینک ها
۸ ماه پیش ٢۵۶ بدون جواب
@hamed_hossani ۷۰۰ تجربه آخرین فعالیت ۸ ماه پیش
با سلام من در پروژه ای با ادمین vue-element-admin اشنا شدم. مشکل اولم این است که نمی توانم از متد loginش رو تغییر بدم و روی دیفالت و mock است. وقتی صفحه های که دارم رو به router اضافه میکنم که در منو ها لود کند.به مشکل میخورد. و از component هایی که تو صفحه استفاده ارور می دهد مثلا alertBox هر چه گشتم غیر از خود سایتش ، اموزشی پیدا نکردم. فکر میک...
۸ ماه پیش ٢۴۵ بدون جواب
@ahmadi ۴۵۰۰ تجربه آخرین فعالیت ١ ماه پیش
سلام و وقت بخیر دوتا چک باکس دارم یکی به اسم bold یکی به اسم italic : میخوام: وقتی bold رو کلیک میکنم متن بولد بشه وقتی italic رو کلیک میکنم متن کج بشه وقتی هردو رو میزنم هم بولد بشه هم کج توی گزینه اول و دوم موفق بودم ولی توی گزینه سوم نه . private void boldActionPerformed (java.awt.event.ActionEvent evt) {...
١ سال پیش ۴۷۴ بدون جواب
@netwons ١۶٣۵۰ تجربه آخرین فعالیت ۷ ماه پیش
با سلام دوستان در الستیکسرچ چطوری من فیلدها رو میتونم ایندکس گذاری کنم. و یا مثل mysql چطوری میتونم فیلد ها رو یونیک کنم .اگه میشه در مورد این بیشتر توضیح بدید .تا حد امکان با مثال بگید.ش با تشکر ممنون.
١ سال پیش ۶۵۰ بدون جواب
@ahmadi ۴۵۰۰ تجربه آخرین فعالیت ١ ماه پیش
سلام خسته نباشید من وقتی میخوام از I/O در جاوا استفاده کنم و در فایلی یک متن بنویسم : نوشتن اون متن موفقیت آمیزه ، ولی وقتی دوباره میخوام رو اون فایل چیزی بنویسم تموم چیزایی که توش نوشته بودم پاک میشن. ممنون میشم راهنماییم کنید
١ سال پیش ٣۷۰ بدون جواب
@aeein75 ١۷۰۰ تجربه آخرین فعالیت ٢ هفته پیش
با عرض سلام خدمت همه دوستان یک پروژ ه ای رو به صورت mvc دارم مینویسم و برای اولین باره که دارم از twig استفاده میکنم. میخواستم بدونم که در twig دستوری برای redirect کردن صفحه ای به صفحه ی دیگه وجود نداره؟! Documentation رو نگاه کردم اما نتونستم چیزی پیدا کنم. لطفا اگه کسی تجربه ای در این زمینه داره منو راهنمایی کنه
١ سال پیش ٣۹١ بدون جواب
@farahmand ٢۹٣۰۰ تجربه آخرین فعالیت ١ ماه پیش نویسنده
سلام؛ میخواهم که روی یک هاست دو دامین رو ثبت کنم که این کار انجام گرفته، ولی برای استفاده ازSSL فقط میتوان یک دامین را پوشش داد مگر با استفاده از Multi-domain SSL که با یک سرتیفیکیت چند دامین را دارای SSL می‌کند! و روش گرفتن این سرتیفیکیت رو از سرویس‌هایی رایگان مثل Let's Encrypt نمی‌دونم. میخواستم ببینم کسی این کار رو انجام داده؟ اگر می‌دونید راهش...
١ سال پیش ۵۸۵ بدون جواب
@alimehr75 ١٢۰۰ تجربه آخرین فعالیت ۸ ماه پیش
سلام امیدوارم خوب باشید همگی در مورد push کردن یک شاخه جدید که ساختیمش و زیر شاخه مستر هست وقتی push میخواهیم بکنیم اون شاخه جداگونه قرار میگیره در ریموت ؟ مثلا فرضا اینطوری باشه که: remotes/origin/delet_comment remotes/origin/delete_comments_b2 remotes/origin/master حالا اگر بخواهم delete_comments_b2 به صورت زیر باشه نه جداگونه چطور باید انجامش...
١ سال پیش ۴١۷ بدون جواب
@nikbakht ١۷۰۰ تجربه آخرین فعالیت ١ سال پیش
سلام وقت دوستان بخیر. من در یک پروژه قسمت ادمین پنل وب سایت رو روی یک پروژه دیگر لاراول ایجاد کردم به این معنی که ما پروژه ای با نامx داریم که همان سایت ماست و همه چیز مرتب است. در پروژه ی دیگری با نام y روی یک ساب دامین ، یک ادمین پنل قوی برای مدیریت سایت و crud های مختلف و قسمت های دیگر ایجاد کرده ایم و اجازه craw کردن نیز به ربات های گوگل نداد...
١ سال پیش ۴٢۶ بدون جواب
@seingod ۷۰۰ تجربه آخرین فعالیت ١ سال پیش
سلام و درود خسته نباشید دوستان ما داریم توسط یه مسیر فایل هامون رو برای دانلود و نمایش میزاریم وب سرور انجین ایکس هست و رد ماین هندل میکنه همه چیز رو با تابع send_file ریسپانس رو فایل قرار میدم اما توی پلیر آنلاین اگه ویدئو به عقب یا جلو بره شروع میکنه فیلم رو از اول دانلود کردن تا اون نقطه و بعد پخش میکنه و هربار که ویدئو رو عقب یا جلو ببرم این ات...
٢ سال پیش ٢۸٣ بدون جواب
@chelsia ١٢۰۰ تجربه آخرین فعالیت ١ سال پیش
من همیشه برای مدیریت تصاویر و نمایش دادن تصاویر در ابعاد مختلف داخل قالب های سایت ها مشکل داشتم، منظورم از مشکل این بود که مثلا در جایی از قالب نیاز بود تا تصویر محصول با سایز ۱۰۰×۱۰۰ نمایش داده بشه و در جای دیگه ای نیاز بود ۲۰۰×۲۰۰ نمایش داده بشه و .... که اگر برای کلیه این سایز ها بیام تصویر با کیفیت مثلا ۱۲۰۰×۱۲۰۰ رو لود کنم و بعد با css بهش wid...
٢ سال پیش ٣۹٢ بدون جواب
@iman.r ۶۸۰۰ تجربه آخرین فعالیت ۵ ماه پیش
سلام دوستان من در لاراول می خوام فایل اکسل رو با ProgressBar لود کنم. در کنسول به راحتی این کار انجام میشه ولی چجوری می تونم همون ProgressBar کنسول رو در View نمایش بدم؟ ممنون میشم راهنمایی بفرمایید دوستان
٢ سال پیش ۴٢۵ بدون جواب
@amin1972 ۶۷۰۰ تجربه آخرین فعالیت ٢ هفته پیش
از طریق VUE UI در cmd ویندوز اقدام به ایجاد پروژه vue کردیم و همچنین پلاگین های vue-router و vuex را نیز نصب کردیم. همچنین برای ایجاد اپلیکیشن اندرویدی پلاگینvue-cli-plugin-cordova را طبق صفحه پلاگین در گیت هاب دنبال کردیم. حالا نسخه browser بدون مشکل اجرا میشه. در اندروید هم اجرا میشه اما میگه: webpage not available . تصور میکنم مشکل آی پی هست. را...
٢ سال پیش ٢۵۵ بدون جواب
@behzad ٢۹۴۰۰ تجربه آخرین فعالیت ٢ ماه پیش
سلام. برای اینکه بخوایم از سایر زبان ها مثلا python یا php در مثلا محیط android studio بخوایم برنامه ی اندرویدی ایجاد کنیم باید چطور انجامش بدیم؟ میگن که باید زبان مورد نظر رو در فایل main-activity.javaبه نرم افزار معرفی کرد. لطفا راهنمایی کنید سپاس
٢ سال پیش ٢۴۷ بدون جواب
@amin1972 ۶۷۰۰ تجربه آخرین فعالیت ٢ هفته پیش
اسکریپت Perfex CRM بعد از نصب و راه اندازی دارای بخشی به نام Custom fields در قسمت تنظیمات پنل مدیریتش با عنوان Setup می باشد. در این بخش فقط فیلدهایی که ما تعریف کرده ایم قابل ویرایش یا حذف هستند. با توجه به اینکه این اسکریپت با فریمورک codeigniter نوشته شده است چطور میتونیم یک فیلد پیشفرض را حذف یا ویرایش کرد؟
٢ سال پیش ۵٢١ بدون جواب