۰ جواب ١ بار دیده شده ٢ ساعت پیش ساخته شده تازه

نمایش پست های یک کاربر

@mansory ٣١۰۰ تجربه آخرین فعالیت ٢ ساعت پیش
سلام وقت دوستان بخیر. یک سیستمی درست کردم که هرکاربر میتونه بیاد پست برای خودش بسازه . من حالا میخام وقتیکه روی اون کاربر کلیک کردم برم فقط پست هایی که مربوط به اون کاربر هست رو ببینم. ابتدا: درنمایش پست نشون میده که هر پست رو کی ساخته یک route درست... لاراول
۰ جواب ٢۵ بار دیده شده ٢ روز پیش ساخته شده تازه

استفاده از استایل ها در حال contenteditable

@johndevs ۸۰۰ تجربه آخرین فعالیت ٢ روز پیش
سلام دوستان من در حال نوشتن یک text editor در حالت inline و از ویرایش تک contenteditabe استفاده می کنم و می خواهم استایل آن را با استفاده "12px sans-sarif", "document.execCommand("userwithcss" , "font") و این کد نه خطا ی دهد و نه اجرا می شود جاواسکریپت
۰ جواب ۵۰ بار دیده شده ٢ هفته پیش ساخته شده

ریسپانس فایل در روبی آن ریلز و رد ماین

@seingod ۷۰۰ تجربه آخرین فعالیت ٢ هفته پیش
سلام و درود خسته نباشید دوستان ما داریم توسط یه مسیر فایل هامون رو برای دانلود و نمایش میزاریم وب سرور انجین ایکس هست و رد ماین هندل میکنه همه چیز رو با تابع send_file ریسپانس رو فایل قرار میدم اما توی پلیر آنلاین اگه ویدئو به عقب یا جلو بره شروع میک... روبی و ریلز
۰ جواب ۵۴ بار دیده شده ٣ هفته پیش ساخته شده

طراحی اختصاصی بخش توکن های لاراول

@hassanhoseini ۷۰۰ تجربه آخرین فعالیت ٣ هفته پیش
با سلام من میخوام از پاسپورت برای جداول مختلف استفاده کنم الان اومدم هر کجا که user_id بود رو تبدیل کردم به tokenable_id و فیلد جدید هم اضافه کردم تحت عنوان tekenable_type حالا دیگ چیکار کنم که بتونم برای جداول مختلف استفاده کنم و هم از میدلویر auth.... لاراول
۰ جواب ١۸۶ بار دیده شده ١ ماه پیش ساخته شده

کلاس های انتزاعی

@amirq ١۴۰۰ تجربه آخرین فعالیت ٣ هفته پیش
آقا یه سوال. کلاس های انتزاعی ینی چی دقیقا؟ میدونم ینی چی نمیتونم درکش کنم. همه جا هی میگن فرض کنید یه کلاس حیوانات داریم سگ یچیزی داره گربه یه چیزی داره..... خلاصه کلاس انتزاعی فقط میشه ارث بری کرد و متد ابسترکت وقتی داشته باشه باید حتما اون متد تو... پی اچ پی
۰ جواب ۹۷ بار دیده شده ٢ ماه پیش ساخته شده

استفاده از library ریسایزر تصاویر بصورت realtime

@chelsia ١٢۰۰ تجربه آخرین فعالیت ٢ هفته پیش
من همیشه برای مدیریت تصاویر و نمایش دادن تصاویر در ابعاد مختلف داخل قالب های سایت ها مشکل داشتم، منظورم از مشکل این بود که مثلا در جایی از قالب نیاز بود تا تصویر محصول با سایز ۱۰۰×۱۰۰ نمایش داده بشه و در جای دیگه ای نیاز بود ۲۰۰×۲۰۰ نمایش داده بشه و... پی اچ پی
۰ جواب ۹۸ بار دیده شده ٣ ماه پیش ساخته شده

نوار پیشرفت - ProgressBar

@iman.r ۴۵۰۰ تجربه آخرین فعالیت ۴ هفته پیش
سلام دوستان من در لاراول می خوام فایل اکسل رو با ProgressBar لود کنم. در کنسول به راحتی این کار انجام میشه ولی چجوری می تونم همون ProgressBar کنسول رو در View نمایش بدم؟ ممنون میشم راهنمایی بفرمایید دوستان لاراول
۰ جواب ۸٢ بار دیده شده ٣ ماه پیش ساخته شده

مشکل در اجرای برنامه در دستگاه های اندروید

@amin1972 ۵۸۰۰ تجربه آخرین فعالیت ٢ ماه پیش
از طریق VUE UI در cmd ویندوز اقدام به ایجاد پروژه vue کردیم و همچنین پلاگین های vue-router و vuex را نیز نصب کردیم. همچنین برای ایجاد اپلیکیشن اندرویدی پلاگینvue-cli-plugin-cordova را طبق صفحه پلاگین در گیت هاب دنبال کردیم. حالا نسخه browser بدون مشک... ویو جی اس
@behzad ٢۸٣۰۰ تجربه آخرین فعالیت ٢ روز پیش
سلام. برای اینکه بخوایم از سایر زبان ها مثلا python یا php در مثلا محیط android studio بخوایم برنامه ی اندرویدی ایجاد کنیم باید چطور انجامش بدیم؟ میگن که باید زبان مورد نظر رو در فایل main-activity.javaبه نرم افزار معرفی کرد. لطفا راهنمایی کنید سپاس سرویس ها
گنگ
۰ جواب ۸١ بار دیده شده ١١ ماه پیش ساخته شده

ارسال notification از nodejs

@danial_kh ٣۹۰۰ تجربه آخرین فعالیت ٢ هفته پیش
من یک برنامه ی اندرویدی نوشتم که در اون نیاز دارم تا از سرور nodejs به اپلیکیشن اندروید ، نوتیفیکیشن ارسال کنم. و میخوام که روی همون سرور ند و روی یک پورت جداگانه امکان ارسال نوتیفیکیشن برای من فراهم بشه.ممنون میشم منو راهنمایی کنید. جاواسکریپت
@amin1972 ۵۸۰۰ تجربه آخرین فعالیت ٢ ماه پیش
اسکریپت Perfex CRM بعد از نصب و راه اندازی دارای بخشی به نام Custom fields در قسمت تنظیمات پنل مدیریتش با عنوان Setup می باشد. در این بخش فقط فیلدهایی که ما تعریف کرده ایم قابل ویرایش یا حذف هستند. با توجه به اینکه این اسکریپت با فریمورک codeigniter... سیستم های مدیریت محتوا
تنفر
۰ جواب ۷۵ بار دیده شده ١ سال پیش ساخته شده

چرا همه از DOT NET مایکروسافت فراری هستن؟!

@mahdiaslani ۸۰۰ تجربه آخرین فعالیت ۴ ماه پیش
چند وقت پیش یه نگاهی به .NET core مایکروسافت انداختم . بر خلاف تصوری که از dot net و چیز هایی که در موردش میگن داشتم خیلی از این تکنولوژی خوشم اومد! بنظرم تکنولوژی جالبیه و در حال پیشرفت هست . نکته خوبی که دات نت استاندارد داره اینه که cross platform... عمومی