@behzad ٢۹۸۰۰ تجربه آخرین فعالیت ٢ روز پیش
سلام وعرض ادب خدمت دوستان عزیز. قراره کاربر با استفاده از کدی که براش ارسال میشه وارد اکانتش بشه و این دستورات با سشنش ست شده: $_SESSION['user_email'] روال کار به این صورته که صفحه 'register.php' کاربر ایمیلش و وارد میکنه بعد به صفحه 'verifyEmail.php' هدایت میشه که اطلاعات ایمیلش داخل این صفحه هست و قبل از این که به همین صفحه ارسال بشه کد براش ارس...
٣ روز پیش ٢١ ٢
@m-p ٣۶۷۵۰ تجربه آخرین فعالیت ۷ ساعت پیش نویسنده
با عرض سلام و خسته نباشید خدمت دوستان عزیز. دوستان در یک پاتفرم میاز دارم که از مارک دون استفاده بشه(منظورم طرقه استفاده مارک دون نیست،بلکه اینکه چگونه مارک دون رو در html و blade فعال کنم که بتونم محتوا رو شبیه به پارسکلیک به کاربر نشون بدم). به چندین وبسایت از جمله markdown.org سرزدم ولی توی تمام اونها فقط طریقه استفاده از مارک دون(آموزش به کار...
١ ماه پیش ۹٢ ٢
@sinanikzad ۹۰۰ تجربه آخرین فعالیت ٣ ماه پیش
``تو گوگل هم سرچ کردم اصلا نامفهوم بود خواهشا اظطراریه تمام تمریناتم لنگ همین مشکله ببخشید وقت ندارم تمام قوانین رو ممکنه رعایت نکرده باشم مسیر یاsrc تگ img در ubuntu رو چطور مشخص کنم واقعا نمیشه ....
٣ ماه پیش ١۴١ ۵
@m-p ٣۶۷۵۰ تجربه آخرین فعالیت ۷ ساعت پیش نویسنده
با عرض سلام و خسته نباشید خدمت دوستان عزیز. دوستان چطور و با چه تکنولوژی میشه که فایل های نوشته شده با vue.js که توسط یک پلتفرم تحت وب پشتیبانی میشن رو برای نصب و استفاده در اندروید و ios آماده کرد. ظاهرا snapp و دیوار هم همین کار رو انجام دادن اما چطور؟؟؟!!!
٢ ماه پیش ١۹١ ۴
@sajjad_70 ۷۰۰ تجربه آخرین فعالیت ۵ ماه پیش
سلام به دوستان عزیز بچه ها من فایل های تمرینی آموزش طراحی قالب جوملا استاد عزیز امیر حسن عظیمی رو میخوام کسی نمیدونه چه جوری دانلود کنم یا کسی داره لینک بهم بده برایه دانلود هرچ گشتم توسایت نبود برایه دانلود
۴ سال پیش ۴۸۷ ٣
@m-p ٣۶۷۵۰ تجربه آخرین فعالیت ۷ ساعت پیش نویسنده
با عرض سلام و خسته نباشید خدمت پارسکلیکی ها عزیز. دوستان من به یک ارور برخوردم و این هست که یک route رو تعریف کردم اما در زمان استفاده ارور 404 رو نشون میده،همیچنین اگر اروری در route یا controller ایجاد کنم ارور رو نشون میده. route در route list وجود داره url رو تغیر دادم چند بار اما جواب نداده دستور php artisan route:clear رو هم استفاده کردم....
٣ ماه پیش ١٢۵ ١
@behzad ٢۹۸۰۰ تجربه آخرین فعالیت ٢ روز پیش
سلام دوستان . فایل jdf.php رو دانلود و به صفحه مربوطه فراخوانی کردم . با استفاده ازدستور زیر میخوام تاریخ و زمان رو برام نمایش بده ولی اختلاف داره با زمان حال: $timee = time(); echo jdate('Y/m/d', $timee, '', 'Asia/Tehran') . "<br>"; echo jdate('g:i:s a'); در خروجی تاریخ 1400/01/15 سه روز بعد نشون میده درحالی که تاریخ 1400...
۶ ماه پیش ٢۵٣ ۵
@zahra-sh ۵٣۰۰ تجربه آخرین فعالیت ۹ ماه پیش
سلام. من انشالا 5 ماه دیگه ویزای کانادام صادر می شه. با توجه به اینکه اجازه کار دارم میخوام ببینم در چه موردی پیشنهاد کار هست و این مدتی که وقت دارم چه زبانی کار کنم بهتره؟ java , php, laravel, web از هر کدوم مدتی کار کردم کسی پیشنهادی داره؟ ممنون میشم راهنمایی کنید مخصوصا کسایی که سابقه کار در خارج از کشور رو دارن
١۰ ماه پیش ۴۸١ ١۰
@amin1972 ۶۷۰۰ تجربه آخرین فعالیت ٢ ماه پیش
در صورت استفاده از vue cli 3.x به نظر شما انتخاب express بهتر است یا laravel؟ آیا اکسپرس واقعا قدرت لاراول را دارد؟ و انتخاب مناسبی برای بک اند برنامه خواهد بود؟ و اینکه برای ویو ورژن ۳ پلاگینی در گیت هاپ به همین اسم express وجود دارد. بنظرتون انتخاب مناسبی نیست این پلاگین؟ کسی کار کرده باهاش؟
٢ سال پیش ۸۹۹ ١٣
@mas1375 ١٢۰۰ تجربه آخرین فعالیت ١۰ ماه پیش
چند وقته که اکثر فیل*ر شکنا همچین خوب کار نمیکنه و سرعتش خیلی پایینه . من از hoxx و sshagan استفاده میکنم ولی برای youtube و vimeo اصلا خوب نیست و وصل شدش بگیر نگیر داره. ممنون میشم یه سرویس خوب معرفی کنین ترجیحا ارزون یا رایگان . تشکر.
٢ سال پیش ۷۴٢ ٣۰
@mahdi_mahdi ٣۵۰۰ تجربه آخرین فعالیت ١ ماه پیش
سلام توی لاراول استاندارد اسم گذاری برای مدل و کنترلر به چه شکل هست؟ هر دو باید منفرد باشند؟ یا نه کنترلر جمع هست و مدل منفرد؟ یا ... ؟ البته تاجایی که یادم بود توی نسخه های قبلی لاراول کنترلر جمع بسته میشید و مدل فرد ممنونم میشم توی این زمینه کمک کنید
۸ ماه پیش ٣۴۰ ٣
@ewdmund ٣٣۰۰ تجربه آخرین فعالیت ۷ ماه پیش
سلام دوستان عزیز من این ارور رو در هنگام لود در وب سایت مشاهده میکنم و با service provider هم تماس گرفتم و نتونستن کمکم کنن، وقتی ای ارور رخ میده در سمت کاربر من نمیتونم ایکون ها و فونت رو به درستی برای کاربر دانلود کنم ممنون میشم کمکم کنید که چطور این ارور رو برطرف کنم با تشکر. has been blocked by CORS policy: No 'Access-Control-Allow-Origin' head...
۸ ماه پیش ٣۷۵ ٢
@mahdi_mahdi ٣۵۰۰ تجربه آخرین فعالیت ١ ماه پیش
سلام این بحث رو شروع نکردم تنها برای رسیدن به یه راهکار مناسب. چند سالی هست پارس کلیک رو می شناسم و بخوام تعریف و تمجید کنم، مطمئنا کار بی معنایی رو انجام دادم.چون اهل فن متوجه سطح بالای آموزش های این سایت هستند. مدیر سایت عزیز، من و خیلی دیگه از افراد شبیه من داخل ایران ساکنیم. همونطور هم خودت می دونی نمی تونیم براحتی پرداخت ارزی داشته باشیم. از گ...
١ سال پیش ۷۴٢ ٢٢
@matin ١۹۷۸۰ تجربه آخرین فعالیت ٢ ماه پیش
سلام. چطوری میتونم localhost سرور xampp را که توی کامپیوترم در حال اجراست ، در موبایلم باز کنم؟
۴ سال پیش ١۶۶۵ ١۴
@amin1972 ۶۷۰۰ تجربه آخرین فعالیت ٢ ماه پیش
یک پروژه جدید با دستور زیر ایجاد کردیم: laravel new xxx --jet سپس پکیج ادمین پنل وویجر را نصب کردیم و بعد سنکتوم را نصب و کانفیگ کردیم. همه چیز بدون مشکل کار می کرد. اما حالا بعد از ورود به ناحیه کاربری (چه کاربر ادمین و چه کاربر عادی) با خطای زیر مواجه میشویم: 419 PAGE EXPIRED این خطا دقیقا بعد از زدن دکمه ورود ظاهر میشود در حالی که ایمیل و پسورد...
١٢ ماه پیش ۷۴٣ ۴
@mansory ۸١۵۰ تجربه آخرین فعالیت ١ روز پیش
سلام عزیزان دوستان من بک رو از فرانت کلا جدا کردم laravel و nuxtjs و از سنکتوم و کوکی هاش واسه auth استفاده می کنم. وقتی که هردو روی localhost سرور میشن هیچ مشکلی نیست اما وقتیکه هرکدوم رو توی هاست و دامنه های متفاوت میزارم - اون کوکی که لاراول میفرسته تو کوکی اون سایت فرانت اند ست نمیشه درواقع کوکی با موفقیت میاد و در تب network مرورگر کوکی توی s...
۹ ماه پیش ٣۴۶ ١
@mansory ۸١۵۰ تجربه آخرین فعالیت ١ روز پیش
دوستان یک تکست ادیتور خوب که با vue و nuxt راحت کار کنه و کار کردین چیه؟ کتابخونه های خوب و زیادی هست اما نمیخام همه رو نصب کنم و خودم تجربه کنم سرچ زدم الان tiptap و quilljs و ckEditor و editorjs و TinyMCE و خود vue2editor و ... خیلی زیادن میخوام یکی اینکه فارسی رو و راست چین رو اذیت نکنه و موقع ارسال که سیستم همش Api هست و فرانت روی ناکست هست بر...
۹ ماه پیش ٣٢۹ ۵
@m-p ٣۶۷۵۰ تجربه آخرین فعالیت ۷ ساعت پیش نویسنده
با عرض سلام و خسته نباشید خدمت پارسکلیکی های عزیز. من نیاز دارم که برای پلتفرم خودم از یک API استفاده کنم و تا حالا از طریق PHP با API کار نکرده بودم،کد زیر کدی هست که برای تست کردن API نوشتم. <?php // Api url $url = "https://restcountries.eu/rest/v2/all"; //Initiate cURL. $ch = curl_init($url); //Tell cURL that we want...
١۰ ماه پیش ٣۴۴ ١
@samikaner ٣٢۴۰۰ تجربه آخرین فعالیت ١ ماه پیش نویسنده
میخوام بدونم که چجوری میتونیم توی پارس کلیک مقاله بنویسم و کسایی که هستن چجوری این کارو توی پارس کلیک انجام میدن. قوانین این کار چیه و چجوری باید انجام بدم و چه مقدار باید فعالیت کنم. ممنون از راهنمایی.
۹ ماه پیش ٢۸۵ ١
@behzad ٢۹۸۰۰ تجربه آخرین فعالیت ٢ روز پیش
سلام دوستان جدیدا یه اختلالی برام به وجود اومده که صفحه استایل دهی یا همون اکسترنال به html م فراخوانی نمیشه. البته فقط دفعه اول که ویرایش میکنم جواب میده و برای بار دوم دیگ اعمال نمیشه. هربارم رفرش میکنم صفحه رو کماکان اعمال نمیشه. از نرم افزار atom استفاده میکنم. جدیدا این طوری شده قبلا همچین نمیشد.
١۰ ماه پیش ٢۹۸ ٣
@kasra.s ١۵۰۰ تجربه آخرین فعالیت ١۰ ماه پیش
سلام دوستان من دارم با nodejs کار می کنم یه سایت که ادمین،نویسنده و کاربر عادی داره یه مشکلی که وجود داره اینه که وقتی که یه نویسنده رو به یک کاربر عادی تغییر میدم اون توکن که داره هنوز فعال و می تونه استفاده کنه یا کاربری که اکانتش رو حذف کنه اگه توکن رو داشته باشه می تونه به یه سری قسمت ها دسترسی داشته باشه یه راه حل اینه که قابلیت بلوک کردن بزار...
١١ ماه پیش ٣۸۹ ۴
@nikbakht ١۷۰۰ تجربه آخرین فعالیت ١ سال پیش
دوستان سلام و عرض احترام من در حال ساخت یک پروژه با لاراول هستم و بسیار هم از آموزش های آقای عظیمی استفاده کردم پروژه قسمت هایی تحت عنوان "آموزش های کاربردی" و "مقالات" داره قسمت body و یا بدنه یک پست(نوشته - مقاله) که دارای متون bold و لینک دار و یا رنگ دار می باشند بهترین روش برای ذخیره در دیتابیس و فراخوانی آنها چیست ؟ متشکرم
٣ سال پیش ۴٣۹ ۵
@mansory ۸١۵۰ تجربه آخرین فعالیت ١ روز پیش
سلام مشکلی که هست یک form داریم که ارسال میشه به متد store موقعی که دکمه submit فرم رو چندین بار پشت سرهم میزنم متاسفانه چندین رکورد میاد ثبت میشه! راه اولش که بیام برای view مثلا دکمه فرم رو disable کنم رو نمیخام راه دوم که سمت backend هست و تو متد store هست رو میخام چه کار کنم اگه کاربر 10 بار دکمه فرم رو کلیک کرد فقط یک رکورد تو دیتابیس ذخیره ش...
١ سال پیش ۴۷۸ ٢
@mobinroshnas ١۶۶۵۰ تجربه آخرین فعالیت ۸ ماه پیش
من تازه ری اکت رو یاد گرفتم و الان برای تمرین یه پروژه برای خودم تعریف کردم الان چیزی که میخوام اضافه کنم اینه که وقتی دیتابیس بروزرسانی میشه اون قسمتی که اطلاعات رو از دیتابیس میگیره بدون رفرش شدن اطلاعات رو بروزرسانی کنه واسه این چیکار کنم؟
١١ ماه پیش ۵٢۸ ۵