amin مشکل در نمایش اطلاعات
@amin ٣۸۰۰۰ تجربه نویسنده آخرین فعالیت ٣ روز پیش
درود خدمت پارس کلیکی های عزیز در یه پروژه لارول چند تا دیتابیس رو با هم جویین دادیم و خوب هم کار میکنه به غیر از ۲ تاش که اونارو هم باهم جویین کردیم و داخل جداولشون هم با Seeder ها پر کردیم ولی وقتی میخواهیم به کاربر نشون بدیم هیچی نشون نمیده خالی نش...
amir از چه CI برای پروژه هاتون استفاده می کنید؟
@amir ٢۴۵٣۰۰ تجربه مدیر آخرین فعالیت ۶ ساعت پیش
از دوستانی که تو کمپانی های کوچک و بزرگ کار می کنند می خواستم بدونم از کدوم CI برای پروژه های حالا خودتون یا کمپانی که توش کار می کنید استفاده می کنید و چرا؟ آیا اصلا از CI استفاده می کنید یا نه؟ این هم لیستی از CI هایی که بهترین ها توی مارکت هستند ب...
netwons مشکل در فرم ورود به سایت
@netwons ١۴٣۰۰ تجربه آخرین فعالیت ٢ هفته پیش
با درود خدمت دوستان . می خوستم بدونم مشکل این کد login من چی هست که هر رمزی رو میزنم error رو چاپ میکنه ؟ https://gist.github.com/d09b833e76c1205c33cd2e474f3feb14.git if(isset($_POST['login'])){ $username=$_POST['username']; $password=$_POST[...
با سلام من با لاراول 5.6 به sql server وصل شدم و عملیات CRUD رو انجام میدم و مشکلی نیست. اما وقتی از حرف "ی" استفاده میکنم به مشکل میخورم. برای مثال: کتابی رو به نا ریاضی ذخیره کردم. حالا مخواد از یک مدرسه معلم هایی که درس ریاضی رو تدریس میکنند رو پ...
mahdi_mahdi تامین امنیت در ورود به سایت
@mahdi_mahdi ٢٢۰۰ تجربه آخرین فعالیت ٢ ماه پیش
سلام رفقا . من برای ورود کاربر به سایتم همچنین کاری رو می کنم: بررسی می کنم ببینم آیا کاربری که درخواست ارسال کرده داخل دیتابیس ام هس یا نه (بررسی های وجود نام کاربری، یکی بودن گذرواژه وارد شده با گذرواژه هش شده و ....) اگر کاربرم رو پیدا کردم و وجود...
سلام و عرض ادب. امیدوارم که حالتون خوب باشه. در بخش اکانت کاربر زمانی که میخواد اطلاعاتش رو ویرایش کنه و همچنین تصویر برای پروفایلش آپلود کنه ، میخوام نام کاربری رو که خواست تغییر بده اگر تکراری بود پیغام ارور رو بهش بدم ولی در مقابل اگه نخواست تغیر...
jserver مشکل redirect کردن صفحه ها به مسیر login
@jserver ۷۵۰۰ تجربه آخرین فعالیت ١ ماه پیش
سلام من لاراول 5.5.32 رو نصب کردم بدون این که از middleware auth استفاده کنم مسیر / رو به صفحه login هدایت می کنه وبعد از این که یک بار login می کنم مشکل حل می شه یعنی باید بار اول csrf-token در کش مروگر کاربر ذخیره شود
salarka مشکل ارسال ایمیل مارکتینگ و هنگ کردن سرور
@salarka ٢٢۰۰ تجربه آخرین فعالیت ١ هفته پیش
سلام دوستان من برای ارسال ایمیل انبوه به کاربران به مشکل بر می خورم کد زیر را که در سرور (VPS است و بد نیست پس مشکل از سرور نیست ) اجرا می کنم بعضی از ایمیل ها ارسال می شه ولی سرور کرش می کنه برای چند دقیقا . حتی این مشکل را روی ارسال اس ام اس هم دار...
hassan862 نحوه ایجاد و فعال کردن سرور محلی (xammp)
@hassan862 ٢۹۰۰ تجربه آخرین فعالیت ١ سال پیش
با سلام خدمت دوستان ارجمند . من میخوام با استفاده از برنامه xammp ، سرور محلی برای تست برنامه خودم بسازم ولی وقتی که برنامه زمپ را استارت میکنم و داخل مرورگر localhost را میزنم ، هیچ صفحه ای باز نمیشه . از دوستان با تجربه مثل @amir و @shahryarjb و س...
mehdio.o جایگزین n\ در پی اچ پی 7
@mehdio.o ۵۴۰۰ تجربه آخرین فعالیت ۵ ماه پیش
سلام دوستان من دارم آموزش پی اچ پی همین سایت رو دنبال می کنم توی آموزش 150 توی نوشتن داخل فایل تکست شما از دابل کوتیشن استفاده کردید و یه \n گزاشتید که می رفت خط بعد اما این برای من کار نکرد یه سری سرچ کردم گفته بودن توی پی اچ پی 7 حذف شده الان راهی...
behzad ایجاد اشتراک برای سایت
@behzad ٢۷٣۰۰ تجربه آخرین فعالیت ١ ماه پیش
سلام برخی سایت هایی که اشتراک دارند ، من جمله همین سایت parsclick ، برای خرید های اشتراک مثلا ۳۰ روزه و... باید از COOKIE ها استفاده کرد و زمان بدیم تا فلان روز ؟ و وقتی هم که انقضاء کوکی به پایان رسید اشتراک هم براش غیر فعال بشه؟ راهنمایی بفرمایید.
tabesh آموزش ویو
@tabesh ٣۰۰۰ تجربه آخرین فعالیت ۴ ماه پیش
آقای عظیمی سلام این آموزش ویو رو میشه از نو بسازید و یه جوری بگین که انگار کسی که گوش میکنه هیچی ازش نمیدونه و مثال های سبک بزنید و بعد به مرور قوی تر کنید من این آموزش ها را دیدم ولی زیاد متوجهش نشدم اگه بشه روان تر و آپدیت تر خیلی خوب میشه و در آخر...
jserver انتخاب کردن در دو بازه زمانی خاص
@jserver ۷۵۰۰ تجربه آخرین فعالیت ١ ماه پیش
سوال اول من یه سیستمی دارم که به کاربر ها کد تخفیف می ده ولی می خوام کد تخفیف در بازه زمانی خاصی باشد یعنی از تاریخ 2018-09-10 تا 15-09-2018 و بعد اون غیر فعال شود یعنی تو دستور Select من نیاید من برای مدیریت آن تو جدول های دو فیلد موقع ایجاد گذاشتم...
hadi723456 ساخت یک دسته بندی
@hadi723456 ٢۰۰۰ تجربه آخرین فعالیت ١ سال پیش
سلام من میخوام روی سایتم دسته بندی دارای فرزند ایجاد کنم. از یک قسمت دیگه هم تعریف کالا دارم و در آخرم کالاها رو ارتباط بدم به اون دسته مورد نظر. کاری که تا الان کردم اینه که یه جدول به اسم categories ساختم. و دسته جدید ایجاد کردم. ولی میخوام این دست...
zahra-sh امکان استفاده از dropzone داخل فرم- لاراول
@zahra-sh ۴۸۰۰ تجربه آخرین فعالیت ١ سال پیش
سلام. من از dropzone برای آپلود فایل در لاراول استفاده کردم. میخواسم ببینم امکان استفاده اش داخل یک فرم طوری که چند تا فیلد دیگه هم به سرور ارسال بشه هست؟ چون کد طوری هست که فرم رو فقط برای آپلود استفاده کرده: <form class="dropzone" id="addPho...
rubik دریافت پیامک با url
@rubik ١١۴۰۰ تجربه آخرین فعالیت ١ هفته پیش
با سلام خدمت اساتید عزیز بنده یک پنل پیامک از فراداده دارم میخوام هر پیامکی که بهشماره پیامکمون میاد اتوماتیک به وب سایت ارسال بشه از طریق url و در دیتا بیس خودمونم درج بشه کدهای دیتا بیس و ... که هیچی و اوکی ولی هر کاری میکنم دریافت نمیشه به اونا ه...
farzad معرفی و برسی Navicat
@farzad ۰ تجربه آخرین فعالیت ٢ ماه پیش
درود دوستان این نرم افزار خیلی محیط ساده و کاربر پسندی داره و تا جایی که من دیدم فوق العاده هست. مثلا اکثر برنامه نویس هایی که از MySQL استفاده می کنند با phpmyadmin کار می کنن ولی navicat بسیار گزینه ی بهتری هست. حتی من در آموزش های پارس کلیک هم ندی...
woohee نحوه اتصال به دیتابیس سایت
@woohee ١۴٢۰۰ تجربه آخرین فعالیت ٢ هفته پیش
سلام من وقتی میخوام با php با نرم افزار wamp به mysql وصل بشم از طریق PDO هیچ مشکلی ندارم ولی وقتی که همون کدههای php رو توی هاست سایتم امتحان میکنم ارور میده . این متن ارور : unable to connectSQLSTATE[42000] [1044] Access denied for user 'zahediha_...
tohid72 نرم افزار VS Code
@tohid72 ۸۰۰ تجربه آخرین فعالیت ۷ ماه پیش
با سلام . در صورت امکان طریقه ی فعال سازی رفرش خودکار همراه با تغییرات در ادیتور vs code رو لطفا بگید تا بنده بتونم انجام بدم . سیستم عاملم ویندوز می باشد ممنون دوست گرامی مطلب شما ویرایش شد . لطفا سوال خودتان را جامع بیان کنید و همینطور نمونه نو...
amin مهاجرت به NoSql
@amin ٣۸۰۰۰ تجربه نویسنده آخرین فعالیت ٣ روز پیش
سلام خدمت همه پارس کلیکی های عزیز دوستان همکاری کنید: آیا کسی تا حالا از پایگاه داده های NOSQL تو لاراول استفاده کرده اگه استفاده کرده یه مقاله یا یک راهنمایی کنه که چطور میشه تو لاراول از SQL به NOSQL مهاجرت کرد یا اصلن میشه مهاجرت کرد یا نه دوستان...
nastaran2018 چطور در ادیتور visual studio فارسی تایپ کنیم.
@nastaran2018 ٢۹۰۰ تجربه آخرین فعالیت ۸ ماه پیش
با سلام و احترام خدمت آقای عظیمی و بقیه دوستان گرامی. میخواستم خواهش کنم در مورد نحوه تایپ فارسی در تکست ادیتورها ( ترجیحا visual studio code editor ) به صورتی که نقطه پایان جمله، علامت سوال و تعجب و ... در انتهای جمله قرار بگیرند، راهنمایی بفرمایید...
behzad یک پیشنهاد برای مدیر پارس کلیک
@behzad ٢۷٣۰۰ تجربه آخرین فعالیت ١ ماه پیش
سلام آقای @amir امیدوارم که حالت خوب باشه. یک پیشنهاد دارم گفتم درمیون بذارم شاید پذیرا باشی. شاید خودتم دیده باشی که خیلی از کاربرا ازت درخواست بعضی از آموزش هایی رو میکنن که میگی در اون زمینه فعالیت نداری،مثل: آموزش برنامه نویسی اندروید . یا ازت چی...
aliyar Binding in React
@aliyar ۹۰۰ تجربه آخرین فعالیت ١ سال پیش
این آخرین کامیت من هست و دارم سعی می کنم input field را به component اصلی برنامه وصل کنم ولی موفق نمی شوم. مشکل اینجاست که می خواهم هر زمانی minutes یا hours را در input تغییر دادم بتوانم آن تغییر را ببینم ولی این اتفاق نمی افتد. گیت هاب ممنون میشوم...
shahryarjb چند سوال در مورد فلسفه استفاده از دیتابیس eloquent
@shahryarjb ١١۴١۹۵ تجربه نویسنده آخرین فعالیت ١ هفته پیش
با درود خدمت دوستان . قبل از توضیح باید بیان کنم بنده با لاراول تاحالا کار نکردم . بر اساس پروژه ای اقدام به نصب eloquent روی جوملا نمودم چون از ORM فعلی جوملا راضی نبودم . برای من چند سوال ایجاد شده ما در Ecto در الکسیر به این صورت به دیتابیس می یا...
droffboy select از طریق دو رابطه
@droffboy ۸۰۰ تجربه آخرین فعالیت ١ سال پیش
وقت بخیر بنده ۴ تا جدول دارم: users comments posts products جدول نظرات از طریق رابطه morphTo با دو جدول پست و محصولات ارتباط دارد. همچنین برای جدول نظرات ستون یوزر ایدی به عنوان کلید خارجی در نظر گرفته شده است. و متدهای user و comments به خوبی کار می...