hj021 سرعت load سایت و فریمورک ها
@hj021 ٢٣۰۰ تجربه آخرین فعالیت ٣ روز پیش

سلام دوستان

استفاده از فریمورک هایی مثل بوت استرپ ، ویو و انگولار و... چه مقدار در سرعت load سایت تاثیر گذاره ، چون به هر حال باید یه حجمی از اطلاعات که مربوط به سورس های اون فریمورک هست رو بارگزاری کنه و اینکه استفاده همزمان از چندتا از این فریمورک ها عاقلانه هست یا خیر؟

مرسی

rasool میکروتیک
@rasool ٢۰۰ تجربه آخرین فعالیت ۶ ماه پیش

سلام ببخشید شما دریاره دوره های میکروتیک اطلاعی دارین اگه میشه اموزش در زمینه بسازین و خیلی ممنونم ازتون به خاطر ساخت ویدوهای اموزشی و رایگانی که میزارید واقعا تو اینترنت فیلم اموزشی خوب کم پیدا میشه.

با تشکر

سلام و خسته نباشد به آقای عظیمی و دیگر اعضا من جدیدا طراحی سایت رو شروع کردم ویک هاست از یک شرکت با فضای دیسک 50MB برای تست 😐 با نصب وردپرس و یکی دو تا افزونه فضا پر شد... حالا موندم عکس ها برای سربرگ و پشت زمینه سایت رو کجا آپلود کنم اگه راهی هست برای اینکار کمکم کنین! با تشکر از شما.

سلام من دارم روی یک طراحی یک وبلاگ خیلی ساده کار می کنم.دو جدول به نام post و category دارم که فیلداش مثل زیر است: (این دو جدول رابطه many2many دارد)

post

id:increment
author:string
 .....

category

id:increment
title:string

and pivot table

id:increment
post_id:integer
category_id:integer

و کد مدل ها:

post.php

public function category()
{
    return $this->belongsToMany(Category::class);
}

category.php

public function post()
{
    return $this->belongsToMany(post::class)
}

حالا می خوام همه پست های یک category خاص را بگیرم باید از چه کدی تو کنترلر و ویو استفاده کنم؟

سلام دوستان

یک input دارم با یک button

<input v-model="product.name">

<button @click="save">save</button>

که تابع save داره متغیر داخل store را تغییر میده، به شکل زیر:

methods: {
  save () {
    this.product.id = create_UUID () // create unique ID
    this.$store.dispatch('addToProducts', this.product)
  }
}

و تابع addToProducts هم توی store داخل action وجود داره که تابع دیگه را که توی mutation وجود داره فراخونی میکنه و اون هم مقدار را داخل آرایه مورد نظر ذخیره میکنه. تا این جا همه چی بدون مشکل داره کار میکنه. مشکل اونجایی شروع میشه که مقدار داخل همین آرایه رو از طریق getters از store میگیرم و می خوام edit کنم

computed: {
  getProduct () {
    this.editProduct = this.$store.getters.products
  }
}
<input v-model="editProduct.name">

<button @click="saveChange">save Change</button>

مشکل درست همینجاست. به محض اینکه کاربر متن داخل input رو تغییر میده به دلیل bind بودن، ارور زیر به وجود میاد:

"Error: [vuex] Do not mutate vuex store state outside mutation handlers."

در حالیکه من دارم داخل تابع saveChange میگم مقدار آرایه داخل store را تغییر بده (توابع داخل action و mutation را بدلیل طولانی شدن سوالم، نمی نویسم)

methods: {
  saveChange () {
    this.$store.dispatch('editProducts', this.editProduct)
  }
}

حتی گفتم یک شیء جدید بسازم و مساوی آرایه ای که از store گرفتم بذارم و edit رو روی اون انجام بدم اما باز هم همون ارور به وجود اومد.

نکته: داخل store من strict: true رو هم قرار دادم تا این ارور رو بهم نمایش بده لطفا اگه کسی راه حلی داره کمکم کنه چون یکی دو روزی هست وقتم رو گرفته و هیچ نتیجه ای هم نگرفتم، مخصوصن مدیر سایت؛ امیر آقا که با vue کار میکنن.

rms فایل های تمرینی وردپرس
@rms ۴۰۰ تجربه آخرین فعالیت ۶ ماه پیش

سلام فایل های تمرینی آموزش ساخت قالب WordPress از پایه و همه فایل های مربوط به WordPress استاد عزیز امیر حسن عظیمی رو میخوام با تشکر

barmaki paginate در لاراول
@barmaki ١۴۰۰ تجربه آخرین فعالیت ۵ ماه پیش

با سلام اقای عظیمی یک سوال دارم برای paginate در لاراول که تعداد شماره های صفحه ها وجود داشته باشد و دو گزینه صفحه بعدی و صفحه قبلی هم وجود داشته باشد باید چیکار کرد دقیقا مثل سایت شما ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.

sajjad_70 فایل های تمرینی
@sajjad_70 ۷۰۰ تجربه آخرین فعالیت ۶ ماه پیش

سلام خسته نباشید من دارم ویدیو آموزش های وردپرس و بوت استرپ استاد عظیمی عزیز نگاه میکنم میشه لطفا فایل های تمرینی این دو درس را لینکی برایه دانلود بدید هرچی گشتم پیدا نکردم بدون فایل تمرینی استاد هم که نمیشه اصلا با تشکر.

farahmand Mention کردن کاربران
@farahmand ١۶٢۰۰ تجربه نویسنده آخرین فعالیت ٣ ساعت پیش

داخل پروژه‌ای که در حال انجام آن هستم می خواهم از mention کردن توسط کابران در کامنت ها استفاده کنم؛ چیزی شبیه github یا همین parsclick.

یک سرچی هم کردم به این پروژه که با زبان jQuery نوشته شده، و یکی دوتای دیگر هم رسیدم. ولی هدف من نوشتن یک سیستم کاربردی و حرفه‌ای تر هست.

نکات مثال:

  • لینک شدن به صفحه پروفایل کاربر.
  • نمایش اطلاعات مهم کاربر (مثل عکس، username و ...) وقتی روی مثلاً @farahmand hover می شود.
  • داشتن autocomplete در textarea ها.
  • و چند نکته دیگر که خیلی اهمیت نداره.

زبان مورد استفاده من PHP و هدفم ساخت یک چیزیست شبیه چیزی که توضیح دادم. البته اگر پکیجی به زبان مورد نظر من (PHP 5 یا Javascript) پیدا بشه از اون استفاده خواهم کرد.

اگر کسی اطلاعاتی داره ممنون میشم راهنمایی کنه.

iman.r ارشیو اطلاعات دیتابیس در لاراول
@iman.r ٣۷۰۰ تجربه آخرین فعالیت ۶ روز پیش

سلام دوستان

من میخوام یک سری دیتا در دیتابیس ذخیره کنم که بعدا کاربر میتونه با API اون ها رو ببینه. ممکنه کاربر بخواد یکی از این رکوردهارو پاک کنه ولی من اون رکورد رو در دیتابیس نگه میدارم اما دیگه برای کاربر نمایش داده نمیشه. یعنی در اصل ارشیو میشه. حالا اگر بخوام اون رکورد ارشیو شده در دیتابیس بمونه اما وقتی کاربر کوئری میگیره بین اون رکوردها کوئری گرفته نشه باید چه کاری انجام بدم؟ مثلا میخوام جدول محصولات رو از طریق فروشگاه مربوطه لود کنم ( با دستور load) ولی یک سری محصولات که ارشیو شده نمایش داده نشن. خیلی برام مهمه که از eager loading استفاده کنم

ممنون

alireza_mandegari آپلود فایل در پروژه
@alireza_mandegari ٢۵۰۰ تجربه آخرین فعالیت ٢ هفته پیش

با سلام , من یک تک صفحه Html دارم و چند لینک دانلود برنامه در انجا قرار دادم و میخواد با ایجاد یک input file به کاربران اجازه بدم هر فایل یا برنامه ای که میخواستن رو روی سایت اپلود کنن میشه راه حلشو با من در میان بگذارید

با تشکر.

به طور معمول در بیشتر پروژه هایی که باهاشون آشنا هستم مخصوصا پروژه هایی که عملیات های مهم مالی رو تو بانکها انجام میدن درصد بالایی از عملیات های دیتابیسی درون پروسیجر ها و فانکشن ها پیاده سازی میشه و در بیرون از دیتابیس همین پروسیجرها رو درون برنامه فراخوانی می کنیم و داخل برنامه تقریبا به هیچ وجه کد اس کیو ال قرار نمیگره ... در واقع برنامه نویس هیچی از طراحی پشت صحنه نمیدونه و فقط مشخصات پروسیجرها و ورودی خروجیشون رو در اختیار داره .. اینجوری یه بخش مهمی از پروژه و مدل کارش مخفی میمونه هم اینکه برای تغییر کد اس کیو ال لازم نیست پروژه رو زیر رو کنی و فقط پروسیجر رو تغییر میدی ..

من برای کارهای تمرینی در جهت یادگیری پی اچ پی هم همین روش رو بکار گرفتم و به هیچ وجه یک خط کد اس کیو ال رو درون کد پی اچ پی بکار نبردم .. اما از وقتی شروع به یادگیری لاراول کردم تقریبا تو همه مباحث آموزشی لاراول حرفی از این مدل کار نیست و اکثر کد اس کیو ال مستقیم نوشته میشه و فراخوانی میشه تقریبا هیچی از فراخوانی پروسیجر گفته نمیشه .. حداقل اش اینه که به نظر میرسه این مدل زیاد روتین نیست ..

پیشاپیش به جهت پاسخ شما نهایت تشکر رو دارم ..

saeedpkshz مشکل در slug
@saeedpkshz ۴۰۰ تجربه آخرین فعالیت ۶ ماه پیش

سلام من از دستور زیر برای صفحه slug استفاده کردم ولی وقتی تو اون صفحه دستور @foreach را میزنم صفحه ارور میده ولی وقتی از $man مستقیم تو صفحه استفاده میکنم کار میکنه.اما دیگه نمیتونم برای مثال از یک عکس در فایل img خودم تو صفحه استفاده کنم.

<?php

 $man = Film::whereslug($slug)->firstorfail();
        return view('pagefilm', compact('man'));

خب سلام دوستان امیدوارم حالتون خوب باشه من ایده ای در سر دارم و ایدم وب سایت حراجی هست عرض کنم که حضورتون خودم مد نظرم هست که این وب سایت رو با پی اچ پی بنویسم بعد هم اپ ای او اس و اندرویش رو بنویسم انشالله. خب وب سایت وب سایت فروشگاهی هست و بیشتر شبیه حراجی هست. راهنمایی میخوام برای بحث فرانت اند. خب داستان از چه قراره !‌ یه محصوله !‌ میاد چیکار میکنه هر وقت کاربر روی دکمه ۱ کلیک بکنه یه دقیقه از ساعت محصول کم میکنه و این به صورت انلاین و در لحظه اتفاق می افته حالا محصول چطوریه زمانی که روی محصول ۱۰۰۰ بار مثلا کلیک بشه ۱۰۰۰ دقیقه ازش کم میشه و مثلا هنوز یک ساعت دیگه از مونده که تایم حراجیش تموم بشه. و یه اپشن میخوام بذارم وقتی که ۱۰۰۰ دقیقه از محصول کم شد سرور به صورت خودکار بیاد و . یه دکمه رو فعال کنه که جنس رو مشتری با داشتن یک کلید ویژه بیاد محصول رو قبل از این ساعتش به اتمام برسه این رو بخره حالا برای این پیشنهادتون چیه ؟ جی کوئری ای جکس؟‌ وی جی اس ؟ چی ؟ یه چیز ساده و قوی. یه چیزی که بشه توی بحث تعامل در ای او اس و اندروید پدرمون رو در نیاره.

iman.r استفاده از seletc و with در eloquent
@iman.r ٣۷۰۰ تجربه آخرین فعالیت ۶ روز پیش

سلام دوستان

من وقتی میخوام به صورت همزمان از with و select استفاده کنم در خروجی relation مورد نظر بهم نمایش داده نمیشه و فقط مقادیری که در select وارد کردم نمایش داده میشه و relation رو خالی نشون میده. ممنون میشم اگه کسی راه حلی داره راهنمایی کنه

سپاس

با سلام من هنگام نصب لاراول composer global require laravel/installer‍ این کد نوشتم این ارور رو به من داد.

 [ErrorException]                                                             
   file_put_contents(./composer.json): failed to open stream: Permission denied

برای حل این مشکل باید چه کاری انجام بدهم ؟

alireza9036 مشکل unicode در mysql
@alireza9036 ۸۰۰ تجربه آخرین فعالیت ۶ ماه پیش

من مقدار ثابتی در کوئریم ذخیره کردم ولی هنگام نمایش به صورت علامت ؟؟؟؟؟؟ در میاد در sql برای حل این مشکل از N قبل از مقدار ثابت مثلا 'امیر'N استفاده میشه، میخواستم بدونم معادلی برای این N در mysql وجود داره یا نه که unicode اون مقدار ثابت رو parse کنه ممنون میشم کمک کنید

سلام خدمت همه.

Optimize all tables in MYSQL databases چه تغییراتی در اطلاعات وارد میکنه. که باعث کم شدن حجم اطلاعات دیتابس میشه؟ قبلاً جستجو کردم متن جالبی پیدا نشد.نمیدانم شاید شبیه دیسک فرگمنتشن ویندوز باشه. و غیر از کم شدن حجم دیگه چی فایده ها داره؟

mmrz60 اشکال در نصب قالب جوملا quick-start
@mmrz60 ۴۰۰ تجربه آخرین فعالیت ۶ ماه پیش

سلام. من یک قالب جوملا quick-start رو میخوام نصب کنم. تمامی مراحل رو تو cpanel بدرستی انجام دادم. این قالب از طریق ANGIE Akeeba نصب میشه. تو مرحله آخر یا همون site setup این پیغام ارور میاد :

Unknown column 'otpKey' in 'where clause' SQL=SELECT * FROM hamid_users WHERE otpKey != '' AND otep != ''

خیلی گیر کردم. ممنون میشم کمکم کنید. راهی هست که بشه نصب قالب رو از طریق خود جوملا انجام داد نه Akeeba ?

sahar11 خطا در خروجی جاوا
@sahar11 ۹۰۰ تجربه آخرین فعالیت ۶ ماه پیش
خطا در خروجی جاوا
import java.util.Scanner;
public class Test1 {
    public static void main(String[] args) {
        Scanner scanner = new Scanner(System.in);
        String name;
خطا در این قسمت
    name  = scanner.next();  
        System.out.println(name);
    }
}
sajjad_h مشکل در نصب و بانک اطلاعاتی وردپرس
@sajjad_h ۴۰۰ تجربه آخرین فعالیت ۶ ماه پیش

سلام مرسی از اموزش های خوبتون . من نه زیاد بلدم هستم نه زیاد نا بلد متوسط (از بیشتر زبان های 40% و 30% بلدم)

من زمپ رو ریختم و باهاش دیتا بیس درست کردم بعد تو وردپرس ساختمش

بعد رمز کار نمیکرد منم زمپ رو پوشش رو پاک کردم دوباره ریختم و وقتی ساختم میگه شما قبلا اکانت ساختید دیگه نمیشه باید برید توی اون باید چیکار کنم

mori10 اپلیکیشن
@mori10 ٣۰۰ تجربه آخرین فعالیت ٣ ماه پیش

سلام

میشه یک اپلیکیشنی ساخت که کاربر یک سفارشی بدهد و سفارش به طور انلاین در چاپگر حرارتی چاپ شود؟

میشه با چه ابزاری و زبان برنامه نویسی همچین اپلیکیشنی ساخت

ممنون میشم اگه یک نفر به سوالم جواب بدهد.

zahra-sh اشکال در کار با Queue در لاراول
@zahra-sh ۴۸۰۰ تجربه آخرین فعالیت ۶ ماه پیش

سلام. من کیو درایور رو توی فایل .env روی دیتابیس گذاشتم: QUEUE_DRIVER=database

اینم روتم:

Route::get('/', function(){
    \Illuminate\Support\Facades\Queue::push(function($job){
        Log::info('Hi, Queue');
    });
});

و این دستورات رو هم توی ترمینال زدم. که جدول job رو ساخت.

php artisan queue:table
php artisan migrate

ولی این ارور رو می گیرم:

(1/1) FatalThrowableError
Closure object cannot have properties

in Queue.php (line 123)
...

نمیدونم دلیلش چیه. کسی به این مشکل برنخورده؟

یه چیزیم که الان دیدم توی ترمینال هر بار که ریکوئست جدید از http://127.0.0.1:8000/ میرسه، این خروجی رو دارم:

[Mon Mar  5 13:25:51 2018] 127.0.0.1:61916 [200]: /favicon.ico
[Mon Mar  5 13:26:59 2018] 127.0.0.1:61917 Invalid request (Unexpected EOF)
bijansaeedi بالا نیامدن localhost در مک
@bijansaeedi ٣۰۰ تجربه آخرین فعالیت ٣ ماه پیش

با سلام به دوستان عزیز: من در حال دیدن آموزش ویدویی استاد گل آقای امیر عزیمی در دریم ویور هستم و تشکر میکنم از ایشون بخاطر آموزشهای بسیار خوب و تکشون که در فضای اینترنت که واقعآ منحصر بفرد هست! خوب سوال من اینه که نرم افزار زمپ رو دانلود کردم اما localhost نمیدونم چرا بالا نمیاد. (سیستم عامل من مک هست) لطفآ اگر کسی از شما در این زمینه میتونه به من کمک کنه ممنون میشم از راهنماییش. با تشکر

masoudproton اختیاری کردن لینک
@masoudproton ١۰۰۰ تجربه آخرین فعالیت ٣ ماه پیش

با سلام: من میخواستم بر فرض مثال

Route::post('/api_token/{id?}', 'AdminController@api_token');

این url قسمت id رو اختیاری بکنم بگم هر کی خواست id بده هر کی نخواست هم نده اما با متدد post نمیشه و میگه باید id بدی .

ممنون میشم اگه کمک کنید