amin1972 فارسی سازی پلاگین وردپرس
@amin1972 ۵۰۰۰ تجربه آخرین فعالیت ۴ هفته پیش
ما در یک وبسایت وردپرسی قصد ایجاد بخش عضویت ویژه را داریم. بدین منظور پلاگین pro-vip و نیز pro-vip IR را نصب کردیم. همه چیز خوب پیش رفت و درگاه پرداخت ایرانی هم فعال شد. اما مشکلی که وجود دارد: نوشته ها (Label ها) فارسی نیستند! نوشته هایی مثل: plan,...
mohsen0933 اصلاح / تکراری در url
@mohsen0933 ٢۶۰۰ تجربه آخرین فعالیت ٢ ماه پیش
سلام عیدتون مبارک مشکل اینه که اگه https://parsclick.net///////thread////////create بزنیم بازم وارد سایت میشه ، درسته میاره . ولی چرا اصلاح نشه . مث بقیه سایت ها تبدیل به https://parsclick.net/thread/create و بعدheaderبشه . کسی هست که بتونه در قالب...
barmaki مشخصات سایت
@barmaki ١۴۰۰ تجربه آخرین فعالیت ١۰ ماه پیش
با سلام راستش من چندی وقتی میشه یه چیزی من رو کنجکاو کرده شاید سوال خوبی نباشه من از extension wappalyzer استفاده میکنم که امکانات سایت از ورژن زبان برنامه نویسی استفاده شده و... رو نمایش میده من میدانم که پارس کلیک با لاراول توسعه داده شده چرا wappa...
hamidhmz مهاجرت از ایران
@hamidhmz ٢۰۰ تجربه آخرین فعالیت ۸ ماه پیش
سلام خدمت دوستان برنامه نویس من برنامه نویس هستم حدود 3 سال در تهران کار میکنم... به نظر شما راهی هست که من در لندن یا کشور های اروپایی کار پیدا کنم؟ من 23 سالم هست و لیسانس دارم ...آیا لیسانس من در اونجا مورد قبول واقع میشه؟ جایی برای من و امثال من...
hassan862 بهترین زبان برای برنامه نویسی تحت وب
@hassan862 ٢۹۰۰ تجربه آخرین فعالیت ۹ ماه پیش
با سلام . دوستان من می خوام سایتی مثل تلگرام طراحی کنم ، باید با چه زبانی سایتمو بسازم ؟ برای سایتم می خوام اپلیکیشن هم درست کنم . امنیت سایت هم بالا باشه . شما چه زبانی رو بهم پیشنهاد میکنین ؟ ممنون میشم راهنماییم کنین .
tajer استفاده از یک کلمه به جای www در url
@tajer ۹۰۰ تجربه آخرین فعالیت ١ ماه پیش
درود. چطور می تونم به جای w‌w‌w یک کلمه دیگر اسفاده کنم، ولی همان صفحه قبلی را به کاربر نشان بدهد؟ مثال : www.example.com/articles در آدرس بار به کاربر نشان بدهد: articles.example.com یا به جای example.com/admin.php?a=1 نشان بدهد: example.com/?a=1
amin مشکل در نمایش اطلاعات
@amin ٣۰۶۰۰ تجربه نویسنده آخرین فعالیت ١ هفته پیش
درود خدمت پارس کلیکی های عزیز در یه پروژه لارول چند تا دیتابیس رو با هم جویین دادیم و خوب هم کار میکنه به غیر از ۲ تاش که اونارو هم باهم جویین کردیم و داخل جداولشون هم با Seeder ها پر کردیم ولی وقتی میخواهیم به کاربر نشون بدیم هیچی نشون نمیده خالی نش...
amir از چه CI برای پروژه هاتون استفاده می کنید؟
@amir ٢٢۵۴۰۰ تجربه مدیر آخرین فعالیت ١۶ ساعت پیش
از دوستانی که تو کمپانی های کوچک و بزرگ کار می کنند می خواستم بدونم از کدوم CI برای پروژه های حالا خودتون یا کمپانی که توش کار می کنید استفاده می کنید و چرا؟ آیا اصلا از CI استفاده می کنید یا نه؟ این هم لیستی از CI هایی که بهترین ها توی مارکت هستند ب...
netwons مشکل در فرم ورود به سایت
@netwons ١٣٢۰۰ تجربه آخرین فعالیت ٢ ماه پیش
با درود خدمت دوستان . می خوستم بدونم مشکل این کد login من چی هست که هر رمزی رو میزنم error رو چاپ میکنه ؟ https://gist.github.com/d09b833e76c1205c33cd2e474f3feb14.git if(isset($_POST['login'])){ $username=$_POST['username']; $password=$_POST[...
با سلام من با لاراول 5.6 به sql server وصل شدم و عملیات CRUD رو انجام میدم و مشکلی نیست. اما وقتی از حرف "ی" استفاده میکنم به مشکل میخورم. برای مثال: کتابی رو به نا ریاضی ذخیره کردم. حالا مخواد از یک مدرسه معلم هایی که درس ریاضی رو تدریس میکنند رو پ...
jserver مشکل redirect کردن صفحه ها به مسیر login
@jserver ۶١۰۰ تجربه آخرین فعالیت ١ هفته پیش
سلام من لاراول 5.5.32 رو نصب کردم بدون این که از middleware auth استفاده کنم مسیر / رو به صفحه login هدایت می کنه وبعد از این که یک بار login می کنم مشکل حل می شه یعنی باید بار اول csrf-token در کش مروگر کاربر ذخیره شود
hassan862 نحوه ایجاد و فعال کردن سرور محلی (xammp)
@hassan862 ٢۹۰۰ تجربه آخرین فعالیت ۹ ماه پیش
با سلام خدمت دوستان ارجمند . من میخوام با استفاده از برنامه xammp ، سرور محلی برای تست برنامه خودم بسازم ولی وقتی که برنامه زمپ را استارت میکنم و داخل مرورگر localhost را میزنم ، هیچ صفحه ای باز نمیشه . از دوستان با تجربه مثل @amir و @shahryarjb و س...
mehdio.o جایگزین n\ در پی اچ پی 7
@mehdio.o ۵۴۰۰ تجربه آخرین فعالیت ٣ ماه پیش
سلام دوستان من دارم آموزش پی اچ پی همین سایت رو دنبال می کنم توی آموزش 150 توی نوشتن داخل فایل تکست شما از دابل کوتیشن استفاده کردید و یه \n گزاشتید که می رفت خط بعد اما این برای من کار نکرد یه سری سرچ کردم گفته بودن توی پی اچ پی 7 حذف شده الان راهی...
tabesh آموزش ویو
@tabesh ٣۰۰۰ تجربه آخرین فعالیت ٣ روز پیش
آقای عظیمی سلام این آموزش ویو رو میشه از نو بسازید و یه جوری بگین که انگار کسی که گوش میکنه هیچی ازش نمیدونه و مثال های سبک بزنید و بعد به مرور قوی تر کنید من این آموزش ها را دیدم ولی زیاد متوجهش نشدم اگه بشه روان تر و آپدیت تر خیلی خوب میشه و در آخر...
aliasadi92 قسمت هایی از سایت که میتونست بهتر باشن!
@aliasadi92 ۴۰۰ تجربه آخرین فعالیت ١١ ماه پیش
سلام امیر عزیز puts 'Hello World!' امیرجان من چند تا ایراد میخواستم بگیرم از سایت با اجازت :)) ۱. استفاده از مارک دان به خصوص موقع نوشتن کد توی ساخت گفتگو یه خورده سر درده به نظرم (البته شاید فقط برای من سر درده) با توجه به اینکه ما فارسی می نویسیم ک...
jserver انتخاب کردن در دو بازه زمانی خاص
@jserver ۶١۰۰ تجربه آخرین فعالیت ١ هفته پیش
سوال اول من یه سیستمی دارم که به کاربر ها کد تخفیف می ده ولی می خوام کد تخفیف در بازه زمانی خاصی باشد یعنی از تاریخ 2018-09-10 تا 15-09-2018 و بعد اون غیر فعال شود یعنی تو دستور Select من نیاید من برای مدیریت آن تو جدول های دو فیلد موقع ایجاد گذاشتم...
hadi723456 ساخت یک دسته بندی
@hadi723456 ٢۰۰۰ تجربه آخرین فعالیت ۷ ماه پیش
سلام من میخوام روی سایتم دسته بندی دارای فرزند ایجاد کنم. از یک قسمت دیگه هم تعریف کالا دارم و در آخرم کالاها رو ارتباط بدم به اون دسته مورد نظر. کاری که تا الان کردم اینه که یه جدول به اسم categories ساختم. و دسته جدید ایجاد کردم. ولی میخوام این دست...
zahra-sh امکان استفاده از dropzone داخل فرم- لاراول
@zahra-sh ۴۸۰۰ تجربه آخرین فعالیت ١١ ماه پیش
سلام. من از dropzone برای آپلود فایل در لاراول استفاده کردم. میخواسم ببینم امکان استفاده اش داخل یک فرم طوری که چند تا فیلد دیگه هم به سرور ارسال بشه هست؟ چون کد طوری هست که فرم رو فقط برای آپلود استفاده کرده: <form class="dropzone" id="addPho...
rubik دریافت پیامک با url
@rubik ۹۶۰۰ تجربه آخرین فعالیت ١ هفته پیش
با سلام خدمت اساتید عزیز بنده یک پنل پیامک از فراداده دارم میخوام هر پیامکی که بهشماره پیامکمون میاد اتوماتیک به وب سایت ارسال بشه از طریق url و در دیتا بیس خودمونم درج بشه کدهای دیتا بیس و ... که هیچی و اوکی ولی هر کاری میکنم دریافت نمیشه به اونا ه...
farzad معرفی و برسی Navicat
@farzad ۰ تجربه آخرین فعالیت ٢ ماه پیش
درود دوستان این نرم افزار خیلی محیط ساده و کاربر پسندی داره و تا جایی که من دیدم فوق العاده هست. مثلا اکثر برنامه نویس هایی که از MySQL استفاده می کنند با phpmyadmin کار می کنن ولی navicat بسیار گزینه ی بهتری هست. حتی من در آموزش های پارس کلیک هم ندی...
woohee نحوه اتصال به دیتابیس سایت
@woohee ١٣۹۰۰ تجربه آخرین فعالیت ٢ هفته پیش
سلام من وقتی میخوام با php با نرم افزار wamp به mysql وصل بشم از طریق PDO هیچ مشکلی ندارم ولی وقتی که همون کدههای php رو توی هاست سایتم امتحان میکنم ارور میده . این متن ارور : unable to connectSQLSTATE[42000] [1044] Access denied for user 'zahediha_...
tohid72 نرم افزار VS Code
@tohid72 ۸۰۰ تجربه آخرین فعالیت ٣ ماه پیش
با سلام . در صورت امکان طریقه ی فعال سازی رفرش خودکار همراه با تغییرات در ادیتور vs code رو لطفا بگید تا بنده بتونم انجام بدم . سیستم عاملم ویندوز می باشد ممنون دوست گرامی مطلب شما ویرایش شد . لطفا سوال خودتان را جامع بیان کنید و همینطور نمونه نو...
amin مهاجرت به NoSql
@amin ٣۰۶۰۰ تجربه نویسنده آخرین فعالیت ١ هفته پیش
سلام خدمت همه پارس کلیکی های عزیز دوستان همکاری کنید: آیا کسی تا حالا از پایگاه داده های NOSQL تو لاراول استفاده کرده اگه استفاده کرده یه مقاله یا یک راهنمایی کنه که چطور میشه تو لاراول از SQL به NOSQL مهاجرت کرد یا اصلن میشه مهاجرت کرد یا نه دوستان...
nastaran2018 چطور در ادیتور visual studio فارسی تایپ کنیم.
@nastaran2018 ٢۹۰۰ تجربه آخرین فعالیت ٣ ماه پیش
با سلام و احترام خدمت آقای عظیمی و بقیه دوستان گرامی. میخواستم خواهش کنم در مورد نحوه تایپ فارسی در تکست ادیتورها ( ترجیحا visual studio code editor ) به صورتی که نقطه پایان جمله، علامت سوال و تعجب و ... در انتهای جمله قرار بگیرند، راهنمایی بفرمایید...
behzad حل شده یک پیشنهاد برای مدیر پارس کلیک
@behzad ١۸۸۰۰ تجربه آخرین فعالیت ٣ دقیقه پیش
سلام آقای @amir امیدوارم که حالت خوب باشه. یک پیشنهاد دارم گفتم درمیون بذارم شاید پذیرا باشی. شاید خودتم دیده باشی که خیلی از کاربرا ازت درخواست بعضی از آموزش هایی رو میکنن که میگی در اون زمینه فعالیت نداری،مثل: آموزش برنامه نویسی اندروید . یا ازت چی...