farahmand HTML5 file API
@farahmand ٢٢۹۰۰ تجربه نویسنده آخرین فعالیت ٢ روز پیش
چطور در HTML5 file API خطوط سورس یک فایل HTML رو بگیریم split کنیم ( خطوط رو جدا کنیم ) و بعد آن را در صفحه وب به کابر نمایش دهیم؟ پروژه من client-side هستش و برای همین پرسیدم. ممنون برای راهنمایی
bvk مشکل با pagination
@bvk ٣۴٣۰۰ تجربه نویسنده آخرین فعالیت ۷ روز پیش
سلام دوستان گرامی ، من یک query دارم بدین شکل : $query = 'SELECT id,type,notifiable_id,notifiable_type,data,main_object,read_at,created_at,updated_at,y.count FROM notifications که خروجی صفحه اول درسته ولی صفحه دوم به بعد میاد برای خروجی اندی...
tabesh به هم ریختگی صفحه
@tabesh ٣۰۰۰ تجربه آخرین فعالیت ٢ ماه پیش
من توی صفحاتم بعضی وقتا صفحه کامل لود نمیشه باید یه چند بار رفرش کنم تا لود شه این از چیه از اینه که از extension() و @section استفاده میکنم یا چیز دیگه ای ؟ گاهی اوقات کل سایت بهم ریخته میشه و مثلا فوتر لود نمیشه بعد یه چند بار که رفرش میکنم ok میشه...
sogandjll1994 نظرتان راجع به برنامه bootstrap studio
@sogandjll1994 ١۰۰۰ تجربه آخرین فعالیت ١ سال پیش
لطفا اگر شخصي از برنامه bootstrap studio يا برنامه هاي مشابه استفاده كرده به من هم بگيد بايد سريعتر وبسايتم را راه اندازي كنم.در ضمن برنامه رايگان نيست و بايد ٢٥ دلار سالانه يا ٦٠ دلار مادام العمر بدم البته تا فردا تخفيف داره!! بعدش ميشه ٥٠ دلار و ١٢...
lionleo1374 عدم نصب npm در لاراول با دستور npm install
@lionleo1374 ١۹۰۰ تجربه آخرین فعالیت ١ هفته پیش
سلام من وقتی برای نصب npm در ترمینال npm install را میزنم یکسری ارور میگیرم این هم اروور هام! λ npm install > [email protected] install D:\laragon\www\digikal\node_modules\node-sass > node scripts/install.js Downloading binary from https://gith...
farahmand setInterval در PHP
@farahmand ٢٢۹۰۰ تجربه نویسنده آخرین فعالیت ٢ روز پیش
بنده نیاز به استفاده از تابعی شبیه setInterval جاوااسکریپت در PHP دارم و برای اینکار از این تابع کمک می گیرم: function setInterval($function,$delay) { $seconds = (int)$delay/1000; while (true) { call_user_func($function); # or...
behzad ایجاد چت روم در پارس کلیک
@behzad ٢۷٢۰۰ تجربه آخرین فعالیت ٢ روز پیش
سلام آقا @amir .امیدوارم که حالت خوب باشه . اگه امکانش هست یک بخش با عنوان چت روم رو داخل وبسایت ایجاد کنید که ما کاربرها به صورت انلاین و لایو به بحث بپردازیم و از هم دیگه راهنمایی بگیریم(تا اینکه ساعت ها منتظر بمونیم تا یکی از دوستان جواب سوالمون ر...
iman.r بارگذاری Vue components توسط PJAX
@iman.r ۴١۰۰ تجربه آخرین فعالیت ٣ روز پیش
سلام دوستان من وقتی از PJAX استفاده می کنم نمی تونم کامپوننت های Vue رو لود کنم. بدون استفاده از Vue همه چیز درست کار می کنه. راه حلی برای این موضوع وجود داره؟ ممنون
mehdiphpgrp jasper report in laravel - ایجاد گزارش در لاراول
@mehdiphpgrp ١۹۰۰ تجربه آخرین فعالیت ٢ ماه پیش
با سلام من میخوام برای گرفتن یک گزارش حرفه ای و شکیل از jaspersoft report استفاده کنم که دیتابیسم sql server و با لاراول بهش وصل شدم. مشکل اینجاست که وقتی داخل جسپر ریپورتم و میسازم و از لاراول اونو صداش میزنم اطلاعات دیتابیس رو نمیاره در حالی که د...
majidkarami آپلود ویدئو
@majidkarami ١١۰۰ تجربه آخرین فعالیت ١ سال پیش
من چگونه باید فایل audio , video را در پروژه خود ایجاد کنم و آن رو آپلود کنم برای imgمشکلی ندارم آپلود میشه و در فایل مربوطه ذخیره میشه اما ویدیو وقتی میخوام آپلود کنم پیام میده که فایل آپلود نشد نمیدونم باید چیکار کنم؟
iman.r اجرای دستورات ترمینال لینوکس در لاراول
@iman.r ۴١۰۰ تجربه آخرین فعالیت ٣ روز پیش
سلام دوستان من میخوام یک سری کامند با استفاده از اپلیکیشن لاراول در یک سرور لینوکسی اجرا کنم و از اون لاگ بگیریم. امکان اجرای دستورات ترمینال لینوکس و لاگ گرفتن از اون در لاراول وجود داره؟ اگر امکانش هست به چه نحوی میشه این کار رو انجام داد؟ سپاس
matin ایجاد یک نتیجه ای User-Friendly در جستجوی گوگل
@matin ١۸۸۸۰ تجربه آخرین فعالیت ١ روز پیش
سلام عرض شد. چطوری میتونیم چنین نتایجی را در جستجوی گوگل داشته باشیم. مثلاً وقتی translate رو جستجو کنیم چنین نتیجه بدست میاد. یا با جستجو آب و هوا تهران چنین نتیجه توی جستجو گر ظاهر میشه. بعضی وقتا یک Carousel هم در جستجوی ظاهر میشه. و این نتایج...
netwons مشکل پروژه روی هاست
@netwons ١۴٣۰۰ تجربه آخرین فعالیت ۴ هفته پیش
من چند وقتی هست که پروژه خودم رو روی هاست قرار دادم که یک ربات هست که میره اطلاعاتی رو از سایت های خبری میگیره اما بعد از چندین ساعت میبینم که دیگه کار نمیکنه(یعنی اطلاعاتی رو نمیگیره)ودر دیتابیس ذخیره نمیکنه چطوری میتونم مانیتورینگ کنم و ببینم مشکل...
amin1972 فارسی سازی پلاگین وردپرس
@amin1972 ۵۴۰۰ تجربه آخرین فعالیت ۵ روز پیش
ما در یک وبسایت وردپرسی قصد ایجاد بخش عضویت ویژه را داریم. بدین منظور پلاگین pro-vip و نیز pro-vip IR را نصب کردیم. همه چیز خوب پیش رفت و درگاه پرداخت ایرانی هم فعال شد. اما مشکلی که وجود دارد: نوشته ها (Label ها) فارسی نیستند! نوشته هایی مثل: plan,...
mohsen0933 اصلاح / تکراری در url
@mohsen0933 ٢۸۰۰ تجربه آخرین فعالیت ٣ هفته پیش
سلام عیدتون مبارک مشکل اینه که اگه https://parsclick.net///////thread////////create بزنیم بازم وارد سایت میشه ، درسته میاره . ولی چرا اصلاح نشه . مث بقیه سایت ها تبدیل به https://parsclick.net/thread/create و بعدheaderبشه . کسی هست که بتونه در قالب...
barmaki مشخصات سایت
@barmaki ١۴۰۰ تجربه آخرین فعالیت ١ سال پیش
با سلام راستش من چندی وقتی میشه یه چیزی من رو کنجکاو کرده شاید سوال خوبی نباشه من از extension wappalyzer استفاده میکنم که امکانات سایت از ورژن زبان برنامه نویسی استفاده شده و... رو نمایش میده من میدانم که پارس کلیک با لاراول توسعه داده شده چرا wappa...
hamidhmz مهاجرت از ایران
@hamidhmz ٢۰۰ تجربه آخرین فعالیت ١١ ماه پیش
سلام خدمت دوستان برنامه نویس من برنامه نویس هستم حدود 3 سال در تهران کار میکنم... به نظر شما راهی هست که من در لندن یا کشور های اروپایی کار پیدا کنم؟ من 23 سالم هست و لیسانس دارم ...آیا لیسانس من در اونجا مورد قبول واقع میشه؟ جایی برای من و امثال من...
hassan862 بهترین زبان برای برنامه نویسی تحت وب
@hassan862 ٢۹۰۰ تجربه آخرین فعالیت ١ سال پیش
با سلام . دوستان من می خوام سایتی مثل تلگرام طراحی کنم ، باید با چه زبانی سایتمو بسازم ؟ برای سایتم می خوام اپلیکیشن هم درست کنم . امنیت سایت هم بالا باشه . شما چه زبانی رو بهم پیشنهاد میکنین ؟ ممنون میشم راهنماییم کنین .
tajer استفاده از یک کلمه به جای www در url
@tajer ۹۰۰ تجربه آخرین فعالیت ۴ ماه پیش
درود. چطور می تونم به جای w‌w‌w یک کلمه دیگر اسفاده کنم، ولی همان صفحه قبلی را به کاربر نشان بدهد؟ مثال : www.example.com/articles در آدرس بار به کاربر نشان بدهد: articles.example.com یا به جای example.com/admin.php?a=1 نشان بدهد: example.com/?a=1
amin مشکل در نمایش اطلاعات
@amin ٣۶۵۰۰ تجربه نویسنده آخرین فعالیت ٢ روز پیش
درود خدمت پارس کلیکی های عزیز در یه پروژه لارول چند تا دیتابیس رو با هم جویین دادیم و خوب هم کار میکنه به غیر از ۲ تاش که اونارو هم باهم جویین کردیم و داخل جداولشون هم با Seeder ها پر کردیم ولی وقتی میخواهیم به کاربر نشون بدیم هیچی نشون نمیده خالی نش...
amir از چه CI برای پروژه هاتون استفاده می کنید؟
@amir ٢۴۰۵۰۰ تجربه مدیر آخرین فعالیت ١۰ ساعت پیش
از دوستانی که تو کمپانی های کوچک و بزرگ کار می کنند می خواستم بدونم از کدوم CI برای پروژه های حالا خودتون یا کمپانی که توش کار می کنید استفاده می کنید و چرا؟ آیا اصلا از CI استفاده می کنید یا نه؟ این هم لیستی از CI هایی که بهترین ها توی مارکت هستند ب...
netwons مشکل در فرم ورود به سایت
@netwons ١۴٣۰۰ تجربه آخرین فعالیت ۴ هفته پیش
با درود خدمت دوستان . می خوستم بدونم مشکل این کد login من چی هست که هر رمزی رو میزنم error رو چاپ میکنه ؟ https://gist.github.com/d09b833e76c1205c33cd2e474f3feb14.git if(isset($_POST['login'])){ $username=$_POST['username']; $password=$_POST[...
با سلام من با لاراول 5.6 به sql server وصل شدم و عملیات CRUD رو انجام میدم و مشکلی نیست. اما وقتی از حرف "ی" استفاده میکنم به مشکل میخورم. برای مثال: کتابی رو به نا ریاضی ذخیره کردم. حالا مخواد از یک مدرسه معلم هایی که درس ریاضی رو تدریس میکنند رو پ...
mahdi_mahdi تامین امنیت در ورود به سایت
@mahdi_mahdi ٢٢۰۰ تجربه آخرین فعالیت ۴ روز پیش
سلام رفقا . من برای ورود کاربر به سایتم همچنین کاری رو می کنم: بررسی می کنم ببینم آیا کاربری که درخواست ارسال کرده داخل دیتابیس ام هس یا نه (بررسی های وجود نام کاربری، یکی بودن گذرواژه وارد شده با گذرواژه هش شده و ....) اگر کاربرم رو پیدا کردم و وجود...
سلام و عرض ادب. امیدوارم که حالتون خوب باشه. در بخش اکانت کاربر زمانی که میخواد اطلاعاتش رو ویرایش کنه و همچنین تصویر برای پروفایلش آپلود کنه ، میخوام نام کاربری رو که خواست تغییر بده اگر تکراری بود پیغام ارور رو بهش بدم ولی در مقابل اگه نخواست تغیر...