bvk مشکل با pagination
@bvk ٣۴٣۰۰ تجربه نویسنده آخرین فعالیت ۴ هفته پیش
سلام دوستان گرامی ، من یک query دارم بدین شکل : $query = 'SELECT id,type,notifiable_id,notifiable_type,data,main_object,read_at,created_at,updated_at,y.count FROM notifications که خروجی صفحه اول درسته ولی صفحه دوم به بعد میاد برای خروجی اندی...
tabesh به هم ریختگی صفحه
@tabesh ٣۰۰۰ تجربه آخرین فعالیت ١ هفته پیش
من توی صفحاتم بعضی وقتا صفحه کامل لود نمیشه باید یه چند بار رفرش کنم تا لود شه این از چیه از اینه که از extension() و @section استفاده میکنم یا چیز دیگه ای ؟ گاهی اوقات کل سایت بهم ریخته میشه و مثلا فوتر لود نمیشه بعد یه چند بار که رفرش میکنم ok میشه...
sogandjll1994 نظرتان راجع به برنامه bootstrap studio
@sogandjll1994 ١۰۰۰ تجربه آخرین فعالیت ۷ ماه پیش
لطفا اگر شخصي از برنامه bootstrap studio يا برنامه هاي مشابه استفاده كرده به من هم بگيد بايد سريعتر وبسايتم را راه اندازي كنم.در ضمن برنامه رايگان نيست و بايد ٢٥ دلار سالانه يا ٦٠ دلار مادام العمر بدم البته تا فردا تخفيف داره!! بعدش ميشه ٥٠ دلار و ١٢...
lionleo1374 عدم نصب npm در لاراول با دستور npm install
@lionleo1374 ١۹۰۰ تجربه آخرین فعالیت ۴ روز پیش
سلام من وقتی برای نصب npm در ترمینال npm install را میزنم یکسری ارور میگیرم این هم اروور هام! λ npm install > node-sass@4.9.0 install D:\laragon\www\digikal\node_modules\node-sass > node scripts/install.js Downloading binary from https://gith...
farahmand setInterval در PHP
@farahmand ٢١۷۰۰ تجربه نویسنده آخرین فعالیت ٣ روز پیش
بنده نیاز به استفاده از تابعی شبیه setInterval جاوااسکریپت در PHP دارم و برای اینکار از این تابع کمک می گیرم: function setInterval($function,$delay) { $seconds = (int)$delay/1000; while (true) { call_user_func($function); # or...
iman.r بارگذاری Vue components توسط PJAX
@iman.r ۴١۰۰ تجربه آخرین فعالیت ٢ هفته پیش
سلام دوستان من وقتی از PJAX استفاده می کنم نمی تونم کامپوننت های Vue رو لود کنم. بدون استفاده از Vue همه چیز درست کار می کنه. راه حلی برای این موضوع وجود داره؟ ممنون
mehdiphpgrp jasper report in laravel - ایجاد گزارش در لاراول
@mehdiphpgrp ١۹۰۰ تجربه آخرین فعالیت ٢ ماه پیش
با سلام من میخوام برای گرفتن یک گزارش حرفه ای و شکیل از jaspersoft report استفاده کنم که دیتابیسم sql server و با لاراول بهش وصل شدم. مشکل اینجاست که وقتی داخل جسپر ریپورتم و میسازم و از لاراول اونو صداش میزنم اطلاعات دیتابیس رو نمیاره در حالی که د...
majidkarami آپلود ویدئو
@majidkarami ١١۰۰ تجربه آخرین فعالیت ۷ ماه پیش
من چگونه باید فایل audio , video را در پروژه خود ایجاد کنم و آن رو آپلود کنم برای imgمشکلی ندارم آپلود میشه و در فایل مربوطه ذخیره میشه اما ویدیو وقتی میخوام آپلود کنم پیام میده که فایل آپلود نشد نمیدونم باید چیکار کنم؟
behzad استفاده از php نه به عنوان سمت سرور
@behzad ١۶۹۰۰ تجربه آخرین فعالیت ٣ روز پیش
سلام . یه سوال، اینکه : آیا همیشه از php با عنوان زبان سمت سرور باید یاد کرد؟ منظور اینکه بخوایم کارهای front‌رو انجام بدیم نباید ما این جسارت رو کنیم که از زبان php‌استفاده کنیم؟ برای مثال : روی یه دکمه ای کلیک شه و پیغامی به ما بده یا مثلا یک بخش د...
iman.r اجرای دستورات ترمینال لینوکس در لاراول
@iman.r ۴١۰۰ تجربه آخرین فعالیت ٢ هفته پیش
سلام دوستان من میخوام یک سری کامند با استفاده از اپلیکیشن لاراول در یک سرور لینوکسی اجرا کنم و از اون لاگ بگیریم. امکان اجرای دستورات ترمینال لینوکس و لاگ گرفتن از اون در لاراول وجود داره؟ اگر امکانش هست به چه نحوی میشه این کار رو انجام داد؟ سپاس
matin ایجاد یک نتیجه ای User-Friendly در جستجوی گوگل
@matin ١۶۹۸۰ تجربه آخرین فعالیت ٢ روز پیش
سلام عرض شد. چطوری میتونیم چنین نتایجی را در جستجوی گوگل داشته باشیم. مثلاً وقتی translate رو جستجو کنیم چنین نتیجه بدست میاد. یا با جستجو آب و هوا تهران چنین نتیجه توی جستجو گر ظاهر میشه. بعضی وقتا یک Carousel هم در جستجوی ظاهر میشه. و این نتایج...
barmaki تصاویر
@barmaki ١۴۰۰ تجربه آخرین فعالیت ۷ ماه پیش
سلام امیر، تصاویر قسمت ویدیو های ما روی سروی که هست توی ایران فیلتر هست و قابل نمایش نیست به نظرم تصاویر روی سرور سایت خودت باشه بهتره :)
netwons مشکل پروژه روی هاست
@netwons ١٢۹۰۰ تجربه آخرین فعالیت ٢ روز پیش
من چند وقتی هست که پروژه خودم رو روی هاست قرار دادم که یک ربات هست که میره اطلاعاتی رو از سایت های خبری میگیره اما بعد از چندین ساعت میبینم که دیگه کار نمیکنه(یعنی اطلاعاتی رو نمیگیره)ودر دیتابیس ذخیره نمیکنه چطوری میتونم مانیتورینگ کنم و ببینم مشکل...
amin1972 فارسی سازی پلاگین وردپرس
@amin1972 ۴۵۰۰ تجربه آخرین فعالیت ٢ ساعت پیش
ما در یک وبسایت وردپرسی قصد ایجاد بخش عضویت ویژه را داریم. بدین منظور پلاگین pro-vip و نیز pro-vip IR را نصب کردیم. همه چیز خوب پیش رفت و درگاه پرداخت ایرانی هم فعال شد. اما مشکلی که وجود دارد: نوشته ها (Label ها) فارسی نیستند! نوشته هایی مثل: plan,...
barmaki مشخصات سایت
@barmaki ١۴۰۰ تجربه آخرین فعالیت ۷ ماه پیش
با سلام راستش من چندی وقتی میشه یه چیزی من رو کنجکاو کرده شاید سوال خوبی نباشه من از extension wappalyzer استفاده میکنم که امکانات سایت از ورژن زبان برنامه نویسی استفاده شده و... رو نمایش میده من میدانم که پارس کلیک با لاراول توسعه داده شده چرا wappa...
hamidhmz مهاجرت از ایران
@hamidhmz ٢۰۰ تجربه آخرین فعالیت ۵ ماه پیش
سلام خدمت دوستان برنامه نویس من برنامه نویس هستم حدود 3 سال در تهران کار میکنم... به نظر شما راهی هست که من در لندن یا کشور های اروپایی کار پیدا کنم؟ من 23 سالم هست و لیسانس دارم ...آیا لیسانس من در اونجا مورد قبول واقع میشه؟ جایی برای من و امثال من...
hassan862 بهترین زبان برای برنامه نویسی تحت وب
@hassan862 ٢۹۰۰ تجربه آخرین فعالیت ۶ ماه پیش
با سلام . دوستان من می خوام سایتی مثل تلگرام طراحی کنم ، باید با چه زبانی سایتمو بسازم ؟ برای سایتم می خوام اپلیکیشن هم درست کنم . امنیت سایت هم بالا باشه . شما چه زبانی رو بهم پیشنهاد میکنین ؟ ممنون میشم راهنماییم کنین .
tajer استفاده از یک کلمه به جای www در url
@tajer ۹۰۰ تجربه آخرین فعالیت ۵ روز پیش
درود. چطور می تونم به جای w‌w‌w یک کلمه دیگر اسفاده کنم، ولی همان صفحه قبلی را به کاربر نشان بدهد؟ مثال : www.example.com/articles در آدرس بار به کاربر نشان بدهد: articles.example.com یا به جای example.com/admin.php?a=1 نشان بدهد: example.com/?a=1
amin مشکل در نمایش اطلاعات
@amin ٢۹۷۰۰ تجربه نویسنده آخرین فعالیت ۴ روز پیش
درود خدمت پارس کلیکی های عزیز در یه پروژه لارول چند تا دیتابیس رو با هم جویین دادیم و خوب هم کار میکنه به غیر از ۲ تاش که اونارو هم باهم جویین کردیم و داخل جداولشون هم با Seeder ها پر کردیم ولی وقتی میخواهیم به کاربر نشون بدیم هیچی نشون نمیده خالی نش...
amir از چه CI برای پروژه هاتون استفاده می کنید؟
@amir ٢١٢۴۰۰ تجربه مدیر آخرین فعالیت ١ روز پیش
از دوستانی که تو کمپانی های کوچک و بزرگ کار می کنند می خواستم بدونم از کدوم CI برای پروژه های حالا خودتون یا کمپانی که توش کار می کنید استفاده می کنید و چرا؟ آیا اصلا از CI استفاده می کنید یا نه؟ این هم لیستی از CI هایی که بهترین ها توی مارکت هستند ب...
netwons مشکل در فرم ورود به سایت
@netwons ١٢۹۰۰ تجربه آخرین فعالیت ٢ روز پیش
با درود خدمت دوستان . می خوستم بدونم مشکل این کد login من چی هست که هر رمزی رو میزنم error رو چاپ میکنه ؟ https://gist.github.com/d09b833e76c1205c33cd2e474f3feb14.git if(isset($_POST['login'])){ $username=$_POST['username']; $password=$_POST[...
با سلام من با لاراول 5.6 به sql server وصل شدم و عملیات CRUD رو انجام میدم و مشکلی نیست. اما وقتی از حرف "ی" استفاده میکنم به مشکل میخورم. برای مثال: کتابی رو به نا ریاضی ذخیره کردم. حالا مخواد از یک مدرسه معلم هایی که درس ریاضی رو تدریس میکنند رو پ...
jserver مشکل redirect کردن صفحه ها به مسیر login
@jserver ۴۹۰۰ تجربه آخرین فعالیت ۴ هفته پیش
سلام من لاراول 5.5.32 رو نصب کردم بدون این که از middleware auth استفاده کنم مسیر / رو به صفحه login هدایت می کنه وبعد از این که یک بار login می کنم مشکل حل می شه یعنی باید بار اول csrf-token در کش مروگر کاربر ذخیره شود
hassan862 نحوه ایجاد و فعال کردن سرور محلی (xammp)
@hassan862 ٢۹۰۰ تجربه آخرین فعالیت ۶ ماه پیش
با سلام خدمت دوستان ارجمند . من میخوام با استفاده از برنامه xammp ، سرور محلی برای تست برنامه خودم بسازم ولی وقتی که برنامه زمپ را استارت میکنم و داخل مرورگر localhost را میزنم ، هیچ صفحه ای باز نمیشه . از دوستان با تجربه مثل @amir و @shahryarjb و س...
mehdio.o جایگزین n\ در پی اچ پی 7
@mehdio.o ۵۴۰۰ تجربه آخرین فعالیت ٢ روز پیش
سلام دوستان من دارم آموزش پی اچ پی همین سایت رو دنبال می کنم توی آموزش 150 توی نوشتن داخل فایل تکست شما از دابل کوتیشن استفاده کردید و یه \n گزاشتید که می رفت خط بعد اما این برای من کار نکرد یه سری سرچ کردم گفته بودن توی پی اچ پی 7 حذف شده الان راهی...