amin مقایسه نقشه
@amin ٣۰۶۰۰ تجربه نویسنده آخرین فعالیت ۶ روز پیش
درود خدمت پارس کلیکی های عزیز : سوال 1: راستیتش یه سوالی مغزم رو خیلی مشغول کرده اونم اینه که اگه یه نقشه هوایی از یه جایی یک سال پیش گرفته شده و یکی دیگه امسال برای مقایسه این 2 تا نقشه که چه تغییراتی روشون در یک سال انجام شده از چه الگوریتم هایی می...
برای تبدیل html به pdf با جاوااسکریپت که زبان فارسی را هم پشتبانی کند چکار باید کرد؟ از jspdf برای این کار استفاده کردم اما زبان فارسی را پشتیبانی نمیکند، آیا راه حلی وجود دارد که jspdf فارسی را پشتیبانی کند؟
سلام جناب @amir فقط خواستم گوشزد کنم شایدم خبر نداری ولی در بخش رهبران علامت راهنمای نام کاربری، خیلی از نام کاربری فاصله داره (گمونم margin زیادی دادی) و امتیاز برحسب تجربه برای برخی از کابران برعکس و بهم ریخته نوشته شده ولی برای بعضی ها نه (میشه گف...
iman.r فونت فارسی در XCode
@iman.r ۴١۰۰ تجربه آخرین فعالیت ٣ ماه پیش
سلام دوستان کسی میدونه چجوری میشه برای UITextField که فقط قراره عدد داخلش تایپ بشه از اعداد فارسی استفاده کرد حتی وقتی که از کیبورد انگلیسی استفاده میشه؟ ممنون میشم راهنمایی کنید
netwons قابل دیدن نبودن بعضی صفحات سایت
@netwons ١٣٢۰۰ تجربه آخرین فعالیت ٢ ماه پیش
با سلام چکار کنیم در php که بعضی صفحات سایت برای کاربران قابل دیدن نباشد
zahra-sh نصب و استفاده از gulp
@zahra-sh ۴۸۰۰ تجربه آخرین فعالیت ١۰ ماه پیش
سلام. من توی روت لاراول gulp.js رو نداشتم. node , npm رو نصب کردم و فایل gulp.js رو هم خودم ساختم :). وقتی که یک کد css ساده رو داخل app.scss می نویسم و دستور gulp رو میزنم، ارور میده. C:\Users\Zahra\PhpstormProjects\Notes>gulp [17:34:06]...
woohee نحوه فراخوانی متغیری از کلاس دیگر در جاوا
@woohee ١٣۹۰۰ تجربه آخرین فعالیت ١ هفته پیش
من تازه جاوا رو شروع کردم و دارم یه برنامه گرافیکی ساده که bmi رو حساب میکنه میسازم . این برنامه من دو تا فرم داره که تو فرم اول وزن رو از کاربر میگیره و در متغیری به اسم mass ذخیره میکنه و وقتی کاربر وزن خودشو وارد کرد و بر روی دکمه next زد وارد فر...
zahra-sh اشکال در ساخت healper function ویدئوی شماره 67
@zahra-sh ۴۸۰۰ تجربه آخرین فعالیت ١۰ ماه پیش
من helper function رو ساختم فایل رو به composer.json قسمت autoload: "file":[ "app/helpers.php" ], اضافه کردم و این فایل رو دستی در app ساختم: function flash( $message) { $flash = app('App\Http\Flash'); return $flash->info( $message);...
jserver نحوه ای کار روی سرور و مدیریت با گیت
@jserver ۶١۰۰ تجربه آخرین فعالیت ۶ روز پیش
سلام دوستان خسته نباشید من یک سرور اختصاصی دارم که روش Git هم هست الان من می خوام روی پروژه که در حال اجراست up است روی شاخه (branch) دیگر کار کنم هر وقت روی شاخه master شاخه رو merge کردم روی پروژه اعمال بشه
zahra-sh استفاده از pjax در لاراول
@zahra-sh ۴۸۰۰ تجربه آخرین فعالیت ١۰ ماه پیش
سلام. برای استفاده از pjax این اسکریپت ها رو به layout.blade.php اضافه کردم. <script src="https://cdnjs.cloudflare.com/ajax/libs/jquery/3.3.1/jquery.js"></script> <script src="https://cdnjs.cloudflare.com/ajax/libs/jquery.pjax/2.0.1/jq...
hj021 بررسی سرعت لاراول و پی اچ پی
@hj021 ٢٣۰۰ تجربه آخرین فعالیت ١ روز پیش
سرعت یا همون (Performance)یکی از مواردی که در انتخاب یک زبان و فریمورک خیلی مطرح میشه. میخواستم از اساتید عزیز درخواست کنم که بیان و در این باره یه توضیحی بدن که آیا این زبان و فریمورک برای طراحی App هایی مثل Snap (یک برنامه تحت اندروید) در ایران یا...
iman.r بهترین فریم ورک front end برای لاراول
@iman.r ۴١۰۰ تجربه آخرین فعالیت ٣ ماه پیش
سلام دوستان ممنون میشم کسانی که تجربه کار با لاراول رو دارند راهنمایی کنند که کدوم فریم ورک برای html و css جهت استفاده در لاراول بهتره و چرا؟ من با bootstrap کار کردم اما به شخصه راضی نیستم و می خوام بدونم بقیه مزیتی دارند یا نه سپاس
farahmand HTML5 file API
@farahmand ٢٢٣۰۰ تجربه نویسنده آخرین فعالیت ٢ هفته پیش
چطور در HTML5 file API خطوط سورس یک فایل HTML رو بگیریم split کنیم ( خطوط رو جدا کنیم ) و بعد آن را در صفحه وب به کابر نمایش دهیم؟ پروژه من client-side هستش و برای همین پرسیدم. ممنون برای راهنمایی
bvk مشکل با pagination
@bvk ٣۴٣۰۰ تجربه نویسنده آخرین فعالیت ٢ ماه پیش
سلام دوستان گرامی ، من یک query دارم بدین شکل : $query = 'SELECT id,type,notifiable_id,notifiable_type,data,main_object,read_at,created_at,updated_at,y.count FROM notifications که خروجی صفحه اول درسته ولی صفحه دوم به بعد میاد برای خروجی اندی...
tabesh به هم ریختگی صفحه
@tabesh ٣۰۰۰ تجربه آخرین فعالیت ۴ هفته پیش
من توی صفحاتم بعضی وقتا صفحه کامل لود نمیشه باید یه چند بار رفرش کنم تا لود شه این از چیه از اینه که از extension() و @section استفاده میکنم یا چیز دیگه ای ؟ گاهی اوقات کل سایت بهم ریخته میشه و مثلا فوتر لود نمیشه بعد یه چند بار که رفرش میکنم ok میشه...
sogandjll1994 نظرتان راجع به برنامه bootstrap studio
@sogandjll1994 ١۰۰۰ تجربه آخرین فعالیت ١۰ ماه پیش
لطفا اگر شخصي از برنامه bootstrap studio يا برنامه هاي مشابه استفاده كرده به من هم بگيد بايد سريعتر وبسايتم را راه اندازي كنم.در ضمن برنامه رايگان نيست و بايد ٢٥ دلار سالانه يا ٦٠ دلار مادام العمر بدم البته تا فردا تخفيف داره!! بعدش ميشه ٥٠ دلار و ١٢...
lionleo1374 عدم نصب npm در لاراول با دستور npm install
@lionleo1374 ١۹۰۰ تجربه آخرین فعالیت ٣ ماه پیش
سلام من وقتی برای نصب npm در ترمینال npm install را میزنم یکسری ارور میگیرم این هم اروور هام! λ npm install > [email protected] install D:\laragon\www\digikal\node_modules\node-sass > node scripts/install.js Downloading binary from https://gith...
farahmand setInterval در PHP
@farahmand ٢٢٣۰۰ تجربه نویسنده آخرین فعالیت ٢ هفته پیش
بنده نیاز به استفاده از تابعی شبیه setInterval جاوااسکریپت در PHP دارم و برای اینکار از این تابع کمک می گیرم: function setInterval($function,$delay) { $seconds = (int)$delay/1000; while (true) { call_user_func($function); # or...
iman.r بارگذاری Vue components توسط PJAX
@iman.r ۴١۰۰ تجربه آخرین فعالیت ٣ ماه پیش
سلام دوستان من وقتی از PJAX استفاده می کنم نمی تونم کامپوننت های Vue رو لود کنم. بدون استفاده از Vue همه چیز درست کار می کنه. راه حلی برای این موضوع وجود داره؟ ممنون
mehdiphpgrp jasper report in laravel - ایجاد گزارش در لاراول
@mehdiphpgrp ١۹۰۰ تجربه آخرین فعالیت ۵ ماه پیش
با سلام من میخوام برای گرفتن یک گزارش حرفه ای و شکیل از jaspersoft report استفاده کنم که دیتابیسم sql server و با لاراول بهش وصل شدم. مشکل اینجاست که وقتی داخل جسپر ریپورتم و میسازم و از لاراول اونو صداش میزنم اطلاعات دیتابیس رو نمیاره در حالی که د...
majidkarami آپلود ویدئو
@majidkarami ١١۰۰ تجربه آخرین فعالیت ١۰ ماه پیش
من چگونه باید فایل audio , video را در پروژه خود ایجاد کنم و آن رو آپلود کنم برای imgمشکلی ندارم آپلود میشه و در فایل مربوطه ذخیره میشه اما ویدیو وقتی میخوام آپلود کنم پیام میده که فایل آپلود نشد نمیدونم باید چیکار کنم؟
iman.r اجرای دستورات ترمینال لینوکس در لاراول
@iman.r ۴١۰۰ تجربه آخرین فعالیت ٣ ماه پیش
سلام دوستان من میخوام یک سری کامند با استفاده از اپلیکیشن لاراول در یک سرور لینوکسی اجرا کنم و از اون لاگ بگیریم. امکان اجرای دستورات ترمینال لینوکس و لاگ گرفتن از اون در لاراول وجود داره؟ اگر امکانش هست به چه نحوی میشه این کار رو انجام داد؟ سپاس
matin ایجاد یک نتیجه ای User-Friendly در جستجوی گوگل
@matin ١۷٣۸۰ تجربه آخرین فعالیت ١ روز پیش
سلام عرض شد. چطوری میتونیم چنین نتایجی را در جستجوی گوگل داشته باشیم. مثلاً وقتی translate رو جستجو کنیم چنین نتیجه بدست میاد. یا با جستجو آب و هوا تهران چنین نتیجه توی جستجو گر ظاهر میشه. بعضی وقتا یک Carousel هم در جستجوی ظاهر میشه. و این نتایج...
barmaki تصاویر
@barmaki ١۴۰۰ تجربه آخرین فعالیت ١۰ ماه پیش
سلام امیر، تصاویر قسمت ویدیو های ما روی سروی که هست توی ایران فیلتر هست و قابل نمایش نیست به نظرم تصاویر روی سرور سایت خودت باشه بهتره :)
netwons مشکل پروژه روی هاست
@netwons ١٣٢۰۰ تجربه آخرین فعالیت ٢ ماه پیش
من چند وقتی هست که پروژه خودم رو روی هاست قرار دادم که یک ربات هست که میره اطلاعاتی رو از سایت های خبری میگیره اما بعد از چندین ساعت میبینم که دیگه کار نمیکنه(یعنی اطلاعاتی رو نمیگیره)ودر دیتابیس ذخیره نمیکنه چطوری میتونم مانیتورینگ کنم و ببینم مشکل...