hassan862 بهترین زبان برای برنامه نویسی تحت وب
@hassan862 ٢۹۰۰ تجربه آخرین فعالیت ۴ ماه پیش

با سلام . دوستان من می خوام سایتی مثل تلگرام طراحی کنم ، باید با چه زبانی سایتمو بسازم ؟ برای سایتم می خوام اپلیکیشن هم درست کنم . امنیت سایت هم بالا باشه . شما چه زبانی رو بهم پیشنهاد میکنین ؟ ممنون میشم راهنماییم کنین .

tajer استفاده از یک کلمه به جای www در url
@tajer ۹۰۰ تجربه آخرین فعالیت ۴ هفته پیش

درود. چطور می تونم به جای w‌w‌w یک کلمه دیگر اسفاده کنم، ولی همان صفحه قبلی را به کاربر نشان بدهد؟

مثال : www.example.com/articles

در آدرس بار به کاربر نشان بدهد: articles.example.com


یا به جای example.com/admin.php?a=1 نشان بدهد: example.com/?a=1

amin مشکل در نمایش اطلاعات
@amin ٢۵۹۰۰ تجربه نویسنده آخرین فعالیت ۸ ساعت پیش

درود خدمت پارس کلیکی های عزیز

در یه پروژه لارول چند تا دیتابیس رو با هم جویین دادیم و خوب هم کار میکنه به غیر از ۲ تاش که اونارو هم باهم جویین کردیم و داخل جداولشون هم با Seeder ها پر کردیم ولی وقتی میخواهیم به کاربر نشون بدیم هیچی نشون نمیده خالی نشون میده تو گوگل هم یه سرچ زدیم ولی یه جواب قانع کننده بود اونم composer dump-autoload این رو هم رفرش کردیم ولی باز کار نکرد

لینک عکس از صفحه:

http://uupload.ir/files/37oe_a.png

لینک قطعه کد:

http://uupload.ir/files/qo13_permenet.png

amir از چه CI برای پروژه هاتون استفاده می کنید؟
@amir ٢۰۴١١۵ تجربه مدیر آخرین فعالیت ٢٢ ساعت پیش

از دوستانی که تو کمپانی های کوچک و بزرگ کار می کنند می خواستم بدونم از کدوم CI برای پروژه های حالا خودتون یا کمپانی که توش کار می کنید استفاده می کنید و چرا؟ آیا اصلا از CI استفاده می کنید یا نه؟

این هم لیستی از CI هایی که بهترین ها توی مارکت هستند به همراه لینک:

لیست CI ها

  1. Jenkins
  2. Travis
  3. TeamCity
  4. CircleCI
  5. Codeship
  6. GitLab CI
  7. Buddy
  8. Wercker
  9. Semaphore
  10. Solano Labs
  11. AppVeyor
  12. Assertible
  13. Shippable
  14. Nevercode
  15. Bamboo
  16. GoCD
  17. PHPCI
  18. Distelli
  19. FinalBuilder
  20. Hudson
  21. Buildkite
  22. CruiseControl
  23. Integrity
  24. QuickBuild
  25. UrbanCode
  26. Gump
  27. Chef
  28. Strider
  29. Buildbot
  30. BuildMaster
  31. Puppet
  32. Continuum
  33. Visual Studio Team Services
  34. Continua CI
  35. CABIE
  36. Meister
  37. Vexor
  38. Drone.io
  39. Buildout
  40. easyCIS
  41. Flosum
  42. XL Deploy
  43. Codefresh
  44. MidVision Rapid Deploy
  45. Cake
  46. Magnum CI
  47. Buddybuild
  48. Phabricator
  49. Spinnaker
  50. Bitrise
  51. OctopusDeploy
netwons مشکل در فرم ورود به سایت
@netwons ١٢۵۰۰ تجربه آخرین فعالیت ۴ هفته پیش

با درود خدمت دوستان . می خوستم بدونم مشکل این کد login من چی هست که هر رمزی رو میزنم error رو چاپ میکنه ؟

https://gist.github.com/d09b833e76c1205c33cd2e474f3feb14.git


if(isset($_POST['login'])){
    $username=$_POST['username'];
    $password=$_POST['password'];
    $d=encript($password);
    $query=" SELECT * FROM register WHERE username='$username' AND password='$d'";
    $result=mysqli_query($connection,$query);
    $f=mysqli_fetch_array($result);
    if($f==1){

        echo "welcome";
    }else{
        echo "error";
    }

}
mehdiphpgrp مشکل در جستجو و بازیابی حرف "ی" از دیتابیس
@mehdiphpgrp ١۹۰۰ تجربه آخرین فعالیت ۶ ساعت پیش

با سلام من با لاراول 5.6 به sql server وصل شدم و عملیات CRUD رو انجام میدم و مشکلی نیست. اما وقتی از حرف "ی" استفاده میکنم به مشکل میخورم. برای مثال:

کتابی رو به نا ریاضی ذخیره کردم. حالا مخواد از یک مدرسه معلم هایی که درس ریاضی رو تدریس میکنند رو پیدا کنم. با جستجو روی درس "ریاضی" چون "ی" داره چیزی برنمیگرده ولی اگه درسی رو انتخاب کنم که حرف "ی" نداشته باشه مشکلی پیش نمیاد

تنظیمات config دیتابیس رو هم روی utf8 گذاشتم ولی نشد.

'sqlsrv' => [
    'driver' => 'sqlsrv',
    'host' => env('DB_HOST', 'localhost'),
    'port' => env('DB_PORT', '1433'),
    'database' => env('DB_DATABASE', 'forge'),
    'username' => env('DB_USERNAME', 'forge'),
    'password' => env('DB_PASSWORD', ''),
    'charset' => 'utf8',
    'collation' => 'utf8_persian_ci',
    'strict' => false,
    'engine' => null,
    'prefix' => '',
],
jserver مشکل redirect کردن صفحه ها به مسیر login
@jserver ۴۵۰۰ تجربه آخرین فعالیت ٢ ماه پیش

سلام من لاراول 5.5.32 رو نصب کردم بدون این که از middleware auth استفاده کنم مسیر / رو به صفحه login هدایت می کنه وبعد از این که یک بار login می کنم مشکل حل می شه یعنی باید بار اول csrf-token در کش مروگر کاربر ذخیره شود

hassan862 نحوه ایجاد و فعال کردن سرور محلی (xammp)
@hassan862 ٢۹۰۰ تجربه آخرین فعالیت ۴ ماه پیش

با سلام خدمت دوستان ارجمند . من میخوام با استفاده از برنامه xammp ، سرور محلی برای تست برنامه خودم بسازم ولی وقتی که برنامه زمپ را استارت میکنم و داخل مرورگر localhost را میزنم ، هیچ صفحه ای باز نمیشه . از دوستان با تجربه مثل @amir و @shahryarjb و سایر بزرگواران تقاضا دارم منو راهنمایی کنند .

mehdio.o جایگزین n\ در پی اچ پی 7
@mehdio.o ۵۴۰۰ تجربه آخرین فعالیت ٢ هفته پیش

سلام دوستان من دارم آموزش پی اچ پی همین سایت رو دنبال می کنم توی آموزش 150 توی نوشتن داخل فایل تکست شما از دابل کوتیشن استفاده کردید و یه \n گزاشتید که می رفت خط بعد اما این برای من کار نکرد یه سری سرچ کردم گفته بودن توی پی اچ پی 7 حذف شده الان راهی هست که بتونم این کار رو انجام بدم ؟؟ اگر کسی میدونه لطفا کمک کنه !

jamshid ایجاد لیست آرشیو مطالب بر اساس تاریخ شمسی
@jamshid ٢۶۰۰ تجربه آخرین فعالیت ۶ ماه پیش

سلام دوستان. می خواستم لیست مطالب ذخیره شده در پایگاه داده رو از میلادی به شمسی تبدیل کنم.

برای تاریخ میلادی اینجوری نوشتم: در کلاس مدل:

public static function archives()
    {
        return static::selectRaw(
            'year(created_at) year,
                monthname(created_at) month,
                count(*) published')
            ->groupBy('year', 'month')
            ->orderByRaw('min(created_at) desc')
            ->get()
            ->toArray();
    }

در view:

<div class = "sidebar-module sidebar-module-inset" >
        <h4>Archives</h4>
        <ol class = "list-unstyled" >
            @if(isset($archives))
                @foreach($archives as $stats)
                    <li>
                        <a href="{&#8205;{ asset('herbs/') }}?month={&#8205;{ $stats[ 'month' ] }}&year={&#8205;{ $stats[ 'year' ] }}">
                            {&#8205;{ $stats[ 'month' ] . ' ' . $stats[ 'year' ] }}
                        </a>
                    </li>
                @endforeach
            @endif
        </ol>
    </div>

البته پکیج Morilog\Jalali رو هم نصب کردم ولی نمی دونم تو لاراول چطور باید از تقویم جلالی در SQL استفاده کرد.

tabesh آموزش ویو
@tabesh ٣۰۰۰ تجربه آخرین فعالیت ٣ روز پیش

آقای عظیمی سلام این آموزش ویو رو میشه از نو بسازید و یه جوری بگین که انگار کسی که گوش میکنه هیچی ازش نمیدونه و مثال های سبک بزنید و بعد به مرور قوی تر کنید من این آموزش ها را دیدم ولی زیاد متوجهش نشدم اگه بشه روان تر و آپدیت تر خیلی خوب میشه و در آخر هم یکی مثل همین پارس کلیک بسازید

سلام امیر عزیز

puts 'Hello World!'

امیرجان من چند تا ایراد میخواستم بگیرم از سایت با اجازت :))

۱. استفاده از مارک دان به خصوص موقع نوشتن کد توی ساخت گفتگو یه خورده سر درده به نظرم (البته شاید فقط برای من سر درده) با توجه به اینکه ما فارسی می نویسیم که البته میشه با جاوا اسکریپت یه ویزی ویگ خیلی ساده بدون نیاز به یه لایبراری دیگه ساخت.

۲. به نظرم موقع ساخت گفتگو بهتر بود اگه کاربر میتونست بیش از یک برچسب انتخاب کنه که باعث دسته بندی بهتر موضوعات سایت می شد.

۳. سومیشو یادم رفت ولی از دو تای بالایی خیلی مهمتر و حیاتی تر بود(فک کنم یه اج کیس بود) یادم اومد مینویسم :)))

موفق باشی 3>

jserver انتخاب کردن در دو بازه زمانی خاص
@jserver ۴۵۰۰ تجربه آخرین فعالیت ٢ ماه پیش

سوال اول

من یه سیستمی دارم که به کاربر ها کد تخفیف می ده ولی می خوام کد تخفیف در بازه زمانی خاصی باشد یعنی از تاریخ 2018-09-10 تا 15-09-2018 و بعد اون غیر فعال شود یعنی تو دستور Select من نیاید من برای مدیریت آن تو جدول های دو فیلد موقع ایجاد گذاشتم date_to date_from که تاریخ رو مدیر انتخاب کند.

یک نکته ای هم اشاره کنم من از دستور Between استفاده کردم اما کار نکرد اون هم به دلیل که نمی خوام از جدول از بازه زمانی خاص تا بازه زمانی دیگر انتخاب کنم بلکه می خوتم الان چک کنم بکه الان آن بازه زمانی خاص است

سوال دوم

اگر بخوام تو لارول از چندین where استفاده کنم یعنی بیش از 10 شرط بهترین روش چی می تونه باشه در اینجا از Query Builder ها استفاده کردم

$user=User::query();

if(is_condition) {
    $user->where('name','ali')
}
if(is_condition) {
    $user->orWhere('name','ali')
}
$user->get();
hadi723456 ساخت یک دسته بندی
@hadi723456 ٢۰۰۰ تجربه آخرین فعالیت ٢ ماه پیش

سلام من میخوام روی سایتم دسته بندی دارای فرزند ایجاد کنم. از یک قسمت دیگه هم تعریف کالا دارم و در آخرم کالاها رو ارتباط بدم به اون دسته مورد نظر.

کاری که تا الان کردم اینه که یه جدول به اسم categories ساختم. و دسته جدید ایجاد کردم. ولی میخوام این دسته ها فرزند داشته باشند و به صورت زیر مجموعه ای نمایش داده بشن و در یک منوی select هم ازش بعدا استفاده کنم تا اختصاصش بدم به یک کالا

کلمه ی انگلیسی English Word

class CategoriesController extends Controller
{
    public function index()
    {
        $categories = Category::all();
        return view('admin_user.dashboard.pishniaz.category.category', compact('categories'))->with(['panel_title' => 'لیست دسته بندی ', 'panel_description' => 'در این قسمت میتوانید لیست دسته بندی را مشاهده کنید، انبار جدید اضافه کنید و یا آن را ویرایش کنید.']);
    }

    public function create()
    {
        return view('admin_user.dashboard.pishniaz.category.category_create')->with(['panel_title' => 'افزودن دسته بندی', 'panel_description' => 'در این قسمت میتوانید اطلاعات دسته خود را اضافه کنید.']);

    }

    public function store(Request $request)
    {
        $this->validate($request, [
            'category_name' => 'required',
        ], [
            'category_name.required' => 'افزودن نام دسته اجباری می باشد',
        ]);

        $new_cat_data = [
            'category_name' => $request->input('category_name'),
        ];

        Category::create($new_cat_data);

        return redirect()->route('admin_user.dashboard.pishniaz.category.category')->with('success', 'دسته جدید با موفقیت ایجاد گردید.');

    }

    public function delete($cat_id)
    {
        if ($cat_id && ctype_digit($cat_id)) {
//            User::destroy($user_id);
            $catItem = Category::find($cat_id);
            if ($catItem && $catItem instanceof Category) {
                $catItem->delete();
                return redirect()->route('admin_user.dashboard.pishniaz.category.category')->with('success', 'دسته مورد نظر  با موفقیت حذف گردید.');
            }
        }
    }

    public function edit($cat_id)
    {
        if ($cat_id && ctype_digit($cat_id)) {
            $catItem = Category::find($cat_id);
            if ($catItem && $catItem instanceof Category) {
                return view('admin_user.dashboard.pishniaz.category.category_edit', compact('catItem'))->with(['panel_title' => 'ویرایش دسته']);
            }
        }

    }

    public function update(Request $request, $cat_id)
    {
        $this->validate($request, [
            'category_name' => 'required',
        ], [
            'category_name.required' => 'افزودن نام دسته اجباری می باشد',
        ]);

        $inputs = [
            'category_name' => request()->input('category_name'),
        ];

        $catItem = Category::find($cat_id);
        $catItem->update($inputs);
        return redirect()->route('admin_user.dashboard.pishniaz.category.category')->with('success', 'دسته مورد نظر  با موفقیت ویرایش گردید.');
    }
}
zahra-sh امکان استفاده از dropzone داخل فرم- لاراول
@zahra-sh ۴۸۰۰ تجربه آخرین فعالیت ۶ ماه پیش

سلام. من از dropzone برای آپلود فایل در لاراول استفاده کردم. میخواسم ببینم امکان استفاده اش داخل یک فرم طوری که چند تا فیلد دیگه هم به سرور ارسال بشه هست؟ چون کد طوری هست که فرم رو فقط برای آپلود استفاده کرده:

<form class="dropzone"
    id="addPhotosForm" 
    action="/photos/store" 
    method="POST">
{{'{{'}} csrf_field() }}
</form>
rubik دریافت پیامک با url
@rubik ۷۴۰۰ تجربه آخرین فعالیت ٣ روز پیش

با سلام خدمت اساتید عزیز بنده یک پنل پیامک از فراداده دارم میخوام هر پیامکی که بهشماره پیامکمون میاد اتوماتیک به وب سایت ارسال بشه از طریق url و در دیتا بیس خودمونم درج بشه کدهای دیتا بیس و ... که هیچی و اوکی ولی هر کاری میکنم دریافت نمیشه به اونا هم پیام دادم جواب ندادن ممنون میشم راهنمائی کنید تو سایتشون گفته باید اینکار و بکنم : یک نسخه از هر پیامک دریافتی به آدرس URL مورد نظر شما انتقال داده خواهد شد در وارد کردن آدرس اینترنتی دقت نمایید ، در صورت اشتباه بودن سرویس غیر فعال خواهد شد آدرس را به همراه http:// و www وارد نمایید به عنوان مثال http://www.yoursite.com/getsms.Php از پارامتر های $TEXT$ و $TO$ و $FROM$ به ترتیب برای متن پیامک ، شماره گیرنده و شماره فرستنده استفاده کنید پارامتر ها را با کاراکتر & جدا نمایید اطلاعات توسط متد GET به آدرس مورد نظر ارسال خواهد شد به عنوان مثال :

http://www.yoursite.com/getsms.aspx?to=$TO$&body=$TEXT$&from=$FROM$

همچنین شما میتوانید اطلاعات اضافی خود را نیز اضافه نمایید به عنوان مثال :

http://www.yoursite.com/getsms.aspx?to=$TO$&body=$TEXT$&from=$FROM$&name=yourname&app=sms

علاوه بر این میتوانید چند URL را با کاراکتر جداکننده مانند ; , | جدا نموده تا پیامک برای چند آدرس به صورت همزمان ارسال شود یک نکته مهم این است که url شما باید حتما در بازگشت یک پاسخ مانند ok برگرداند در غیر این صورت این بخش عمل نخواهد کرد


و بنده زدم با متد get دریافت کنه و تو دیتا بیس ذخیره کنه و در پایان هم گفته باید پیغام اوکی برگردونی نوشتم اوکی اکو کنه وقتی که دستی خودم تو url میزنم کوئر استرینگشو به دیتا بیس درج میکنه ولی وقتی پیامک میفرستم به اون شماره هیچ اتفاقی نمیفته

farzad معرفی و برسی Navicat
@farzad ٢٢۰۰ تجربه آخرین فعالیت ١ هفته پیش

درود دوستان

این نرم افزار خیلی محیط ساده و کاربر پسندی داره و تا جایی که من دیدم فوق العاده هست. مثلا اکثر برنامه نویس هایی که از MySQL استفاده می کنند با phpmyadmin کار می کنن ولی navicat بسیار گزینه ی بهتری هست.

حتی من در آموزش های پارس کلیک هم ندیدم از این برنامه استفاده شه و برام جای تعجب داره!

قسمت مشتریان این نرم افزار هم برام خیلی جالب بود. مثل اینکه همه ی بزرگان فناوری ازش استفاده می کنند!

خوشحال میشم دوستان عزیز و اساتید نظرشونو اعلام کنند. و اگر امکانش هست آموزش های لازم هم داده شود.

سپاس

لینک: https://www.navicat.com/en

woohee نحوه اتصال به دیتابیس سایت
@woohee ۶۶۰۰ تجربه آخرین فعالیت ١۰ ساعت پیش

سلام من وقتی میخوام با php با نرم افزار wamp به mysql وصل بشم از طریق PDO هیچ مشکلی ندارم ولی وقتی که همون کدههای php رو توی هاست سایتم امتحان میکنم ارور میده . این متن ارور :

unable to connectSQLSTATE[42000] [1044] Access denied for user 'zahediha_pop'@'localhost' to database 'zahediha_kpop'

این هم کدهای connect.php :

<?php
$server="localhost";
$user="zahediha_pop";
$pass="123456789";
$dbname="zahediha_kpop";

$dsn="mysql:host=$server;dbname=$dbname";

try{
    $connect=new PDO($dsn , $user , $pass);
    $connect->exec("SET character_set_connection = 'utf8'");
    $connect->exec("SET NAMES 'UTF8'");
}catch(PDOException $error){
    echo "unable to connect".$error->getMessage();
}

?>

آیا باید در قسمت localhost آدرس سایت را بنویسم ؟

tohid72 نرم افزار VS Code
@tohid72 ۸۰۰ تجربه آخرین فعالیت ۶ ماه پیش

با سلام . در صورت امکان طریقه ی فعال سازی رفرش خودکار همراه با تغییرات در ادیتور vs code رو لطفا بگید تا بنده بتونم انجام بدم . سیستم عاملم ویندوز می باشد

ممنون

دوست گرامی مطلب شما ویرایش شد . لطفا سوال خودتان را جامع بیان کنید و همینطور نمونه نوشته هایی که در بخش ادیتور هنگام ارسال مطلب وجود دارد در حقیقت یک آموزش برای شما می باشد نباید همان را دوباره ارسال فرمایید.

amin مهاجرت به NoSql
@amin ٢۵۹۰۰ تجربه نویسنده آخرین فعالیت ۸ ساعت پیش

سلام خدمت همه پارس کلیکی های عزیز

دوستان همکاری کنید: آیا کسی تا حالا از پایگاه داده های NOSQL تو لاراول استفاده کرده اگه استفاده کرده یه مقاله یا یک راهنمایی کنه که چطور میشه تو لاراول از SQL به NOSQL مهاجرت کرد یا اصلن میشه مهاجرت کرد یا نه دوستان لطفاٌ الکی تو اینترنت سرچ نکنید همین طوری جواب بدین یک جواب کاربردی میخوام ممنون از مدیر محترم سایت واسه این انجمن

nastaran2018 چطور در ادیتور visual studio فارسی تایپ کنیم.
@nastaran2018 ١۶۰۰ تجربه آخرین فعالیت ٣ روز پیش

با سلام و احترام خدمت آقای عظیمی و بقیه دوستان گرامی. میخواستم خواهش کنم در مورد نحوه تایپ فارسی در تکست ادیتورها ( ترجیحا visual studio code editor ) به صورتی که نقطه پایان جمله، علامت سوال و تعجب و ... در انتهای جمله قرار بگیرند، راهنمایی بفرمایید. بی نهایت از لطف شما سپاسگزارم.

amir چی کسانی از API پارس کلیک استفاده می کنند؟
@amir ٢۰۴١١۵ تجربه مدیر آخرین فعالیت ٢٢ ساعت پیش

چی کسی یا کسانی از ای پی آی API پارس کلیک استفاده می کنند؟

قصد تغییراتی در وب سایت برای بهینه سازی و بالا بردن وب سایت دارم. می بینم که بعضی از دوستان کلید API اینجا ساختن اما گمان نمی کنم دوستان زیادی از این قابلیت استفاده می کنند. اگر واقعا از این قابلیت استفاده می کنید، جواب بدید با آدرسی که از این قابلیت استفاده می کنید تا بررسی کنیم برای نگه داشتن یا حذف کردن این قابلیت.

aliyar Binding in React
@aliyar ۹۰۰ تجربه آخرین فعالیت ۶ ماه پیش

این آخرین کامیت من هست و دارم سعی می کنم input field را به component اصلی برنامه وصل کنم ولی موفق نمی شوم. مشکل اینجاست که می خواهم هر زمانی minutes یا hours را در input تغییر دادم بتوانم آن تغییر را ببینم ولی این اتفاق نمی افتد.

گیت هاب

ممنون میشوم اگر کسی بتونه به من کمک کنه.

shahryarjb چند سوال در مورد فلسفه استفاده از دیتابیس eloquent
@shahryarjb ١۰۰۴۹۵ تجربه نویسنده آخرین فعالیت ۹ ساعت پیش

با درود خدمت دوستان . قبل از توضیح باید بیان کنم بنده با لاراول تاحالا کار نکردم . بر اساس پروژه ای اقدام به نصب eloquent روی جوملا نمودم چون از ORM فعلی جوملا راضی نبودم . برای من چند سوال ایجاد شده

ما در Ecto در الکسیر به این صورت به دیتابیس می یاییم نوع و ... می دیم

schema "cms_post" do
  field :title, :string, null: false
  field :status, :boolean, null: false
  field :post_type, :string, null: false
  field :download_ext_link, :string, null: false
  field :price, :string, default: "0", null: false
  field :pic_x1_link, :string, null: false
end

و به صورت زیر می یاییم ولیدیشن می دیم که ساختاری بسیار قدرتمندی است :

def changeset(struct, params \\ %{}) do
    struct
    |> cast(params, @all_fields)
    |> validate_required(@all_fields)
    |> unique_constraint(:seo_alias_link, name: :index_of_post_alias_unique_link, message: "alias link already exists.")
    |> validate_inclusion(:seo_language, ["en", "fa"])
    |> validate_inclusion(:group_acl, ["admin", "actived", "unactived", "blocked"])
    |> validate_inclusion(:post_type, ["article", "shop", "free"])
    |> validate_length(:title, min: 3, max: 100)
    |> validate_length(:description, min: 100)
    |> validate_length(:seo_words, min: 3, max: 100)
    |> validate_length(:seo_description, min: 50, max: 264)
    |> foreign_key_constraint(:cms_post_category_id)
    |> validate_field_relational(:cms_post_category_id)
end

حال در بانک اطلاعات eloquent من نیاز دارم در صورتی که داده ای بد ارسال شد به بانک اطلاعاتی اون بیاد و یک ارور خوب برگردونه و همینطور من بتونم اون ارور دریافت کنم

به صورت مثل یه موردی من یه تست زدم برای فیلد عددی اومدم رشته دادم ولی صفر وارد کرد توی دیتابیس ولی خطا نداد . بعد توی فیلد رشته ای اومدم عدد وارد کردم همون رو توی فیلد ذخیره کرد بازم خطا نداد. چرا خطا بر نمی گردونه ؟ در صورتی که داده به صورت اشتباه وارد شده ؟

من به وسیله کامپوزر این دیتابیس را روی جوملا آوردم

  • بهترین روش دریافت خطا چطور می باشد ؟
  • آیا واسطی بین دیتابیس و کد وجود دارد که خطای خوب بدهد ؟
  • آیا در رابطه با ایجاد json به اندازه کافی قدرتمند می باشد یا باز باید از کتابخانه های دیگیری استفاده کرد به صورت مثال کل خروجی را به صورت json خروجی بدهد؟
  • شما از چه روشی برای ولیدیشن برای ورودی داده ها استفاده می نمایید؟

در این رابطه دریافت خطا من لینکی رو پیدا کردم که اصلا برام جالب نبود . من برای ننوشتن ولیدیشن برای هر فیلدم نیاز به ORM قوی داشتم و دارم باز چرا باید این همه چک کننده قبل از ارسال داده داشته باشم ؟

https://scotch.io/tutorials/automatically-format-laravel-database-fields-with-accessors-and-mutators

چرا خود ORM بهم خطا بر نگردونه ؟

پیشاپیش تشکر می کنم در صورتی که خودمم پاسخ مناسب پیدا کردم این پست رو به روز رسانی می کنم .

droffboy select از طریق دو رابطه
@droffboy ۸۰۰ تجربه آخرین فعالیت ۶ ماه پیش

وقت بخیر بنده ۴ تا جدول دارم:

  • users
  • comments
  • posts
  • products

جدول نظرات از طریق رابطه morphTo با دو جدول پست و محصولات ارتباط دارد. همچنین برای جدول نظرات ستون یوزر ایدی به عنوان کلید خارجی در نظر گرفته شده است. و متدهای user و comments به خوبی کار می کنند. اما سوال بنده اینه که وقتی می خوام داخل کنترل کامنتهای مربوط به یک پست رو صدا بزنم به چه صورت این کار رو انجام بدم که تمام کامنتهای اون پست همراه با یوزر نیم ها و مخصوصا ادرس عکس پروفایل یوزرها رو داشته باشم تا به ویو انتقال بدم. تمایل به اینه که با یک select این کار انجام بشه، نهایتا دوتا. لطفا بهترین راه رو پیشنهاد کنید. لطفا بهم کمک کنید مشکل مشابه این زیاد دارم و با پاسخ به این سوال کلی سوال دیگه بنده حل میشه! بسیار سپاس گذارم

class Comment extends Model
{
    public function user()
    {
        return $this->belongsTo(User::class);
    }
    public function commentable()
    {
        return $this->morphTo();
    }
}
class Post extends Model
    public function comments()
    {
        return $this->morphMany(Comment::class ,'commentable');
    }
class User extends Authenticatable
    public function comments()
    {
        return $this->hasMany(Comment::claaa,'user_name','user_name');
    }