iman.r فونت فارسی در XCode
@iman.r ٣۷۰۰ تجربه آخرین فعالیت ۶ روز پیش

سلام دوستان

کسی میدونه چجوری میشه برای UITextField که فقط قراره عدد داخلش تایپ بشه از اعداد فارسی استفاده کرد حتی وقتی که از کیبورد انگلیسی استفاده میشه؟

ممنون میشم راهنمایی کنید

netwons قابل دیدن نبودن بعضی صفحات سایت
@netwons ١٢۵۰۰ تجربه آخرین فعالیت ۴ هفته پیش

با سلام چکار کنیم در php که بعضی صفحات سایت برای کاربران قابل دیدن نباشد

zahra-sh نصب و استفاده از gulp
@zahra-sh ۴۸۰۰ تجربه آخرین فعالیت ۶ ماه پیش

سلام. من توی روت لاراول gulp.js رو نداشتم. node , npm رو نصب کردم و فایل gulp.js رو هم خودم ساختم :). وقتی که یک کد css ساده رو داخل app.scss می نویسم و دستور gulp رو میزنم، ارور میده.

    C:\Users\Zahra\PhpstormProjects\Notes>gulp
    [17:34:06] Using gulpfile ~\PhpstormProjects\Notes\gulpfile.js
    [17:34:06] Starting 'default'...
    [17:34:06] 'default' errored after 3.81 ms
    [17:34:06] TypeError: gulp.hasTask is not a function
        at C:\Users\Zahra\PhpstormProjects\Notes\node_modules\run-sequence\index.js:19:22
        at Array.forEach (native)
        at verifyTaskSets (C:\Users\Zahra\PhpstormProjects\Notes\node_modules\run-sequence\index.js:13:11)
        at runSequence (C:\Users\Zahra\PhpstormProjects\Notes\node_modules\run-sequence\index.js:92:2)
        at C:\Users\Zahra\PhpstormProjects\Notes\node_modules\laravel-elixir\tasks\default.js:18:16
        at taskWrapper (C:\Users\Zahra\PhpstormProjects\Notes\node_modules\undertaker\lib\set-task.js:13:15)
        at bound (domain.js:280:14)
        at runBound (domain.js:293:12)
        at asyncRunner (C:\Users\Zahra\PhpstormProjects\Notes\node_modules\async-done\index.js:55:18)
        at _combinedTickCallback (internal/process/next_tick.js:73:7)

در حالی که دستور gulp watch ارور نمیده

woohee نحوه فراخوانی متغیری از کلاس دیگر در جاوا
@woohee ۶۶۰۰ تجربه آخرین فعالیت ١۰ ساعت پیش

من تازه جاوا رو شروع کردم و دارم یه برنامه گرافیکی ساده که bmi رو حساب میکنه میسازم . این برنامه من دو تا فرم داره که تو فرم اول وزن رو از کاربر میگیره و در متغیری به اسم mass ذخیره میکنه و وقتی کاربر وزن خودشو وارد کرد و بر روی دکمه next زد وارد فرم (JFrame) دوم میشه که اونجا باید قدش رو وارد کنه و وقتی روی دکمه result زد نتیجه بهش نمایش داده بشه . حالا من می خوام داده ای رو که از فرم اول (وزن) بدست آوردم رو در فرم دوم استفاده کنم . وقتی در فرم دوم متدی که متغیر mass (وزن ) وجود داره رو صدا میزنم و آن متغیر رو صدا میکنم ، و آن متغیر رو در فرمول میذارم و وقتی که برنامه رو اجرا میکنم جواب صفر رو نشون میده .علت چیه ؟؟؟ ممنون میشم دوستان راهنماییم کنن .

matin پاک کردن اطلاعات قبلی وبسایت از سیرچ انجین
@matin ١۵۹۸۰ تجربه آخرین فعالیت ۵ روز پیش

سلام عرض شد. من قبل ازینکه وبسایتم رو آنلاین کنم یک صفحه coming soon داخل هاستم گذاشته بودم بعد ازینکه وبسایت تکمیل شد. صفحه coming soon را کاملاً حذف کردم ولی وقتی اسم وبسایتم رو توی گوگل جستجو میکنم اون صفحه coming soon را هم پیدا میکنه و وقتی روش کلیک میکنم میره پج 404. میخوام بدونم راهی وجود داره اون صفحه دیگه توی جستجوی گوگل ظاهر نشه.

zahra-sh اشکال در ساخت healper function ویدئوی شماره 67
@zahra-sh ۴۸۰۰ تجربه آخرین فعالیت ۶ ماه پیش

من helper function رو ساختم

فایل رو به composer.json قسمت autoload:

"file":[
    "app/helpers.php"
],

اضافه کردم و این فایل رو دستی در app ساختم:

function flash( $message)
{
    $flash = app('App\Http\Flash');
    return $flash->info( $message);
}

دستور composer dump-autoload رو اجرا کردم. IDE فانکشن info() رو برای $flash لود نمیکنه. انگار کلاس Flash رو نشناخته.

کلاس Flash.php رو هم در مسیر app/Http ساختم:

namespace app\Http;
class Flash{
    public function info( $message)
    {
        session()->flash('flash_message', $message);
    }
}    

در فایل flash.blade.php اسکریپت swal رو نوشتم.

@if(session()->has('flash_message'))
<script>
    swal({
        title: "Good job1!",
        text: "You clicked the button!",
        icon: "success",
        });
</script>
@endif

و داخل layout.blade.php ،

@include('flash')

زمانی که اسکریپت رو با دستور

@if(session()->has('flash_message'))

چک نمی کنم، sweetalert بالا میاد. ولی وقتی که چک میشه مقدارش null هست. و alert هم نمیده.

حالا وقتی هم که از فانکشن flash توی کنترلر استفاده میکنم ارور میده:

flash('good morning');

ارور:

"Call to undefined function App\Http\Controllers\flash()"
jserver نحوه ای کار روی سرور و مدیریت با گیت
@jserver ۴۵۰۰ تجربه آخرین فعالیت ٢ ماه پیش

سلام دوستان خسته نباشید من یک سرور اختصاصی دارم که روش Git هم هست الان من می خوام روی پروژه که در حال اجراست up است روی شاخه (branch) دیگر کار کنم هر وقت روی شاخه master شاخه رو merge کردم روی پروژه اعمال بشه

zahra-sh استفاده از pjax در لاراول
@zahra-sh ۴۸۰۰ تجربه آخرین فعالیت ۶ ماه پیش

سلام. برای استفاده از pjax این اسکریپت ها رو به layout.blade.php اضافه کردم.

<script src="https://cdnjs.cloudflare.com/ajax/libs/jquery/3.3.1/jquery.js"></script>
<script src="https://cdnjs.cloudflare.com/ajax/libs/jquery.pjax/2.0.1/jquery.pjax.js"></script>

لینک های قرار داده شده در nav bar که با کلیک کردن روی اونها باید container لود بشه:

<div class="collapse navbar-collapse" id="app-navbar-collapse">
                <ul class="nav navbar-nav navbar-left">
                    <li><a href="/cards">All Cards</a></li>
                    <li><a href="/note/3/edit">Note 3</a></li>
                </ul>
            </div>

و کانتینر رو توی همین صفحه قرار دادم:

<h4>{{'{{'}} time() }}</h4>
    <section class="container" id="pjax-container">
        @yield('content' , 'No Content')
    </section>

و اینم کد جاوا اسکریپت

 $(document).pjax('a', '#pjax-container');

وقتی روی لینک ها کلیک میکنم ارور 500 internal server error میده.

hj021 بررسی سرعت لاراول و پی اچ پی
@hj021 ٢٣۰۰ تجربه آخرین فعالیت ٣ روز پیش

سرعت یا همون (Performance)یکی از مواردی که در انتخاب یک زبان و فریمورک خیلی مطرح میشه. میخواستم از اساتید عزیز درخواست کنم که بیان و در این باره یه توضیحی بدن که آیا این زبان و فریمورک برای طراحی App هایی مثل Snap (یک برنامه تحت اندروید) در ایران یا به عبارت دیگه تاکسی اینترنتی و یا از این قبیل برنامه ها که نیاز به پردازش تراکنش های بالایی دارد قابل استفاده است یا خیر؟ چه فریمورک لاراول و یا پی اچ پی


بین PHP و Scala که یکی از پرسرعت هاست هم یه مقایسه ای بکنید.

iman.r بهترین فریم ورک front end برای لاراول
@iman.r ٣۷۰۰ تجربه آخرین فعالیت ۶ روز پیش

سلام دوستان

ممنون میشم کسانی که تجربه کار با لاراول رو دارند راهنمایی کنند که کدوم فریم ورک برای html و css جهت استفاده در لاراول بهتره و چرا؟

من با bootstrap کار کردم اما به شخصه راضی نیستم و می خوام بدونم بقیه مزیتی دارند یا نه

سپاس

tohid72 ویرایشگر متن سابلایم
@tohid72 ۸۰۰ تجربه آخرین فعالیت ۶ ماه پیش

سلام autosave رو برای سابلایم فعال کردم مشکلی که پیدا کرده قبل ازینکه خودم بخوام autocomplete مخفی میش یه حالتی هست که تا زمانی که autocomplete نشون داده میش صفحه save نمیش تو این صفحه توضیحاتش هست ولی زبانم خوب نیس نتونستم حل کنم مشکلمو ممنون

https://github.com/jamesfzhang/auto-save/issues/21

farahmand HTML5 file API
@farahmand ١۶٢۰۰ تجربه نویسنده آخرین فعالیت ٣ ساعت پیش

چطور در HTML5 file API خطوط سورس یک فایل HTML رو بگیریم split کنیم ( خطوط رو جدا کنیم ) و بعد آن را در صفحه وب به کابر نمایش دهیم؟

پروژه من client-side هستش و برای همین پرسیدم.

ممنون برای راهنمایی

bvk مشکل با pagination
@bvk ٣٣٣۰۰ تجربه نویسنده آخرین فعالیت ١ هفته پیش
سلام دوستان گرامی ، من یک query دارم بدین شکل :
$query         = 'SELECT id,type,notifiable_id,notifiable_type,data,main_object,read_at,created_at,updated_at,y.count FROM notifications 

که خروجی صفحه اول درسته ولی صفحه دوم به بعد میاد برای خروجی اندیس میزاره مشکل چیه چه طور میشه اینو رفع کرد؟

{
    "current_page": 2,
    "data": {
        "2": {
            "id": "ace687c6-4158-41fd-9e7d-fd9884970830",
            "type": "UserCommentedPostProfile",
            "notifiable_id": 1,
            "notifiable_type": "App\\Module\\Users\\Models\\User",
            "data": "{\"comment_id\":2,\"user_id\":2,\"first_name\":\"ali\",\"last_name\":\"rezaei\",\"creator_type\":\"user\"}",
            "main_object": 1,
            "read_at": null,
            "created_at": "2018-03-25 13:06:58",
            "updated_at": "2018-03-25 13:06:58",
            "count": 1
        }
    },
    "from": 3,
    "last_page": 2,
    "next_page_url": null,
    "path": "http://localhost:8000/api/v2/notifications",
    "per_page": "2",
    "prev_page_url": "http://localhost:8000/api/v2/notifications?page=1",
    "to": 3,
    "total": 3
}

اینم متود paginate :

public function paginate($items, $perPage)
    {
        $pageStart = request('page', 1);
        $offSet    = ($pageStart * $perPage) - $perPage;
        $itemsForCurrentPage = $items->slice($offSet, $perPage);

        return new LengthAwarePaginator(
            $itemsForCurrentPage, $items->count(), $perPage,
            Paginator::resolveCurrentPage(),
            ['path' =>Paginator::resolveCurrentPath()]
        );
    }

به نظر خودم مشکل اینه که کوئری رو باید به کالکشن تبدیل کنیم که بتونیم paginate کنیم اگر میشد این کوئری رو مثل الکوئنت نوشت فکر نمیکنم مشکلی پیش میومد.

tabesh به هم ریختگی صفحه
@tabesh ٣۰۰۰ تجربه آخرین فعالیت ٣ روز پیش

من توی صفحاتم بعضی وقتا صفحه کامل لود نمیشه باید یه چند بار رفرش کنم تا لود شه این از چیه از اینه که از extension() و @section استفاده میکنم یا چیز دیگه ای ؟

گاهی اوقات کل سایت بهم ریخته میشه و مثلا فوتر لود نمیشه بعد یه چند بار که رفرش میکنم ok میشه تالا کسی این مشکل رو داشته البته فعلا روی localhsot هست

sogandjll1994 نظرتان راجع به برنامه bootstrap studio
@sogandjll1994 ١۰۰۰ تجربه آخرین فعالیت ۶ ماه پیش

لطفا اگر شخصي از برنامه bootstrap studio يا برنامه هاي مشابه استفاده كرده به من هم بگيد بايد سريعتر وبسايتم را راه اندازي كنم.در ضمن برنامه رايگان نيست و بايد ٢٥ دلار سالانه يا ٦٠ دلار مادام العمر بدم البته تا فردا تخفيف داره!! بعدش ميشه ٥٠ دلار و ١٢٠ دلار.اگر زودتر راهنمايي كنيد ممنون ميشم.

lionleo1374 عدم نصب npm در لاراول با دستور npm install
@lionleo1374 ١۵۰۰ تجربه آخرین فعالیت ٢ هفته پیش

سلام من وقتی برای نصب npm در ترمینال npm install را میزنم یکسری ارور میگیرم این هم اروور هام!

λ npm install

> node-sass@4.9.0 install D:\laragon\www\digikal\node_modules\node-sass
> node scripts/install.js

Downloading binary from https://github.com/sass/node-sass/releases/download/v4.9.0/win32-x64-57_binding.node
assert.js:42
  throw new errors.AssertionError({
  ^

AssertionError [ERR_ASSERTION]: 6550 == 0
    at ClientRequest.onConnect (D:\laragon\www\digikal\node_modules\tunnel-agent\index.js:159:14)
    at Object.onceWrapper (events.js:319:30)
    at emitThree (events.js:136:13)
    at ClientRequest.emit (events.js:217:7)
    at Socket.socketOnData (_http_client.js:472:11)
    at emitOne (events.js:116:13)
    at Socket.emit (events.js:211:7)
    at addChunk (_stream_readable.js:263:12)
    at readableAddChunk (_stream_readable.js:250:11)
    at Socket.Readable.push (_stream_readable.js:208:10)
npm WARN Error: EPERM: operation not permitted, scandir 'D:\laragon\www\digikal\node_modules\scss-tokenizer\node_modules'
npm WARN  { Error: EPERM: operation not permitted, scandir 'D:\laragon\www\digikal\node_modules\scss-tokenizer\node_modules'
npm WARN   stack: 'Error: EPERM: operation not permitted, scandir \'D:\\laragon\\www\\digikal\\node_modules\\scss-tokenizer\\node_modules\'',
npm WARN   errno: -4048,
npm WARN   code: 'EPERM',
npm WARN   syscall: 'scandir',
npm WARN   path: 'D:\\laragon\\www\\digikal\\node_modules\\scss-tokenizer\\node_modules' }
npm ERR! code ELIFECYCLE
npm ERR! errno 1
npm ERR! node-sass@4.9.0 install: `node scripts/install.js`
npm ERR! Exit status 1
npm ERR!
npm ERR! Failed at the node-sass@4.9.0 install script.
npm ERR! This is probably not a problem with npm. There is likely additional logging output above.

npm ERR! A complete log of this run can be found in:
npm ERR!     C:\Users\ali asghar\AppData\Roaming\npm-cache\_logs\2018-05-02T12_14_00_885Z-debug.log

شما میدونیین علت چیه ؟

farahmand setInterval در PHP
@farahmand ١۶٢۰۰ تجربه نویسنده آخرین فعالیت ٣ ساعت پیش

بنده نیاز به استفاده از تابعی شبیه setInterval جاوااسکریپت در PHP دارم و برای اینکار از این تابع کمک می گیرم:

function setInterval($function,$delay) {
   $seconds = (int)$delay/1000;
   while (true) {
      call_user_func($function); 
      # or
      $function();
      sleep($seconds);
   }
}

در اجرای function کاربر مشکلی ندارم ولی تابع sleep کل دستورات رو عقب می اندازه نه فقط دستورات بعد خودش رو.

منظورم اینه که اگر داشته باشیم:

echo 'first';
sleep(5);
echo 'second';

بعد پنج ثانیه دو عبارت با هم چاپ میشه

اگر راهی دارید پیشنهاد کنید.

پیشاپیش ممنونم.

iman.r بارگذاری Vue components توسط PJAX
@iman.r ٣۷۰۰ تجربه آخرین فعالیت ۶ روز پیش

سلام دوستان

من وقتی از PJAX استفاده می کنم نمی تونم کامپوننت های Vue رو لود کنم. بدون استفاده از Vue همه چیز درست کار می کنه. راه حلی برای این موضوع وجود داره؟

ممنون

mehdiphpgrp jasper report in laravel - ایجاد گزارش در لاراول
@mehdiphpgrp ١۹۰۰ تجربه آخرین فعالیت ۷ ساعت پیش

با سلام

من میخوام برای گرفتن یک گزارش حرفه ای و شکیل از jaspersoft report استفاده کنم که دیتابیسم sql server و با لاراول بهش وصل شدم.

مشکل اینجاست که وقتی داخل جسپر ریپورتم و میسازم و از لاراول اونو صداش میزنم اطلاعات دیتابیس رو نمیاره در حالی که داخل mysql مشکلی نداره. درایور sql server رو هم تست کردم مشکلی نداره. برای ارتباط با جسپر هم از کامند لاین jasperstarter استفاده میکنم.

ولی بازم اطلاعاتی برای من نمیاره. ممنون میشم راهنماییم کنید. با سپاس

majidkarami آپلود ویدئو
@majidkarami ١١۰۰ تجربه آخرین فعالیت ۶ ماه پیش

من چگونه باید فایل audio , video را در پروژه خود ایجاد کنم و آن رو آپلود کنم برای imgمشکلی ندارم آپلود میشه و در فایل مربوطه ذخیره میشه اما ویدیو وقتی میخوام آپلود کنم پیام میده که فایل آپلود نشد نمیدونم باید چیکار کنم؟

matin ایجاد یک نتیجه ای User-Friendly در جستجوی گوگل
@matin ١۵۹۸۰ تجربه آخرین فعالیت ۵ روز پیش

سلام عرض شد. چطوری میتونیم چنین نتایجی را در جستجوی گوگل داشته باشیم. مثلاً وقتی translate رو جستجو کنیم چنین نتیجه بدست میاد.

translate

یا با جستجو آب و هوا تهران چنین نتیجه توی جستجو گر ظاهر میشه.

آب و هوا تهران

بعضی وقتا یک Carousel هم در جستجوی ظاهر میشه. و این نتایج همه گی در دیسکتاب نمایش داده میشه.

برای جستجو در موبایل من آموزش های رو توی خود گوگل پیدا کردم. ولی تنها توی موبایل نمایش داده میشه اینم لینکش.

Search feature gallery

اینم نمونه ای از کدهاش که برای ایجاد Carousel در جستجو گر است.

<script type="application/ld+json">
{
  "@context":"http://schema.org",
  "@type":"ItemList",
  "itemListElement":[
    {
      "@type":"ListItem",
      "position":1,
      "url":"http://example.com/desserts/apple-pie"
    },
    {
      "@type":"ListItem",
      "position":2,
      "url":"http://example.com/desserts/cherry-pie"
    },
    {
      "@type":"ListItem",
      "position":3,
      "url":"http://example.com/desserts/blueberry-pie"
    }
  ]
}
</script>

ولی همونطور که گفتم تنها توی موبایل نمایش داده میشه. هر چه هم جستجو کردم مقاله دیگری نیافتم که برای بهتر کردن جستجو توی دیسکتاب باشه.

لطفا همکاری یا رهنمایی بفرمایید در ضمینه های:

  • آیا طریقه وجود داره که این کد رو تغییر داد تا هم برای موبایل و هم برای دیسکتاب نمایش داده بشه؟
  • آیا مقاله ای یا آموزشی سراغ دارید اگه دارید لطفاً لینکش کنین؟
  • آیا این نمایش ها توی جستجو گر تنها محدود میشه به Search feature gallery که خودش تعیین کرده یا قابل تغییر است؟
barmaki تصاویر
@barmaki ١۴۰۰ تجربه آخرین فعالیت ۵ ماه پیش

سلام امیر، تصاویر قسمت ویدیو های ما روی سروی که هست توی ایران فیلتر هست و قابل نمایش نیست به نظرم تصاویر روی سرور سایت خودت باشه بهتره :)

amin1972 فارسی سازی پلاگین وردپرس
@amin1972 ٣۵۰۰ تجربه آخرین فعالیت ١ ماه پیش

ما در یک وبسایت وردپرسی قصد ایجاد بخش عضویت ویژه را داریم. بدین منظور پلاگین pro-vip و نیز pro-vip IR را نصب کردیم. همه چیز خوب پیش رفت و درگاه پرداخت ایرانی هم فعال شد. اما مشکلی که وجود دارد:

  • نوشته ها (Label ها) فارسی نیستند! نوشته هایی مثل: plan, plan type, gateway و حتی دکمه پرداخت purchase همگی انگلیسی هستن و درحالی که وردپرس فارسی نصب است و همه چیز سایت فارسی است این بخش انگلیسی است.
  • داخل پلاگین پوشه languages رو چک کردیمفقط دو فایل وجود داشت همه هم مربوطبه زبان فارسی بودند و نام فایل هاشون با fa-IR.mo و fa.IR.po تموم میشدند. چک کردیم محتویات فایل ها فارسی تعریف شده بودند.
  • پلاگین ها رو از مخزن وردپرس دانلود و نصب کردیم و حتی فایل های زبان فارسی رو از سایت یست اسکریپت دانلود و جایگزین کردیم اما همچنا label ها انگلیسی هستند.

باید چیکار کنم تا فارسی کنیم؟

باتشکر

barmaki مشخصات سایت
@barmaki ١۴۰۰ تجربه آخرین فعالیت ۵ ماه پیش

با سلام راستش من چندی وقتی میشه یه چیزی من رو کنجکاو کرده شاید سوال خوبی نباشه من از extension wappalyzer استفاده میکنم که امکانات سایت از ورژن زبان برنامه نویسی استفاده شده و... رو نمایش میده من میدانم که پارس کلیک با لاراول توسعه داده شده چرا wappalyzer نمیتونه تشخیص بده که در پارس کلیک با لاراول توسعه داده شده؟!

hamidhmz مهاجرت از ایران
@hamidhmz ٢۰۰ تجربه آخرین فعالیت ٣ ماه پیش

سلام خدمت دوستان برنامه نویس

من برنامه نویس هستم حدود 3 سال در تهران کار میکنم... به نظر شما راهی هست که من در لندن یا کشور های اروپایی کار پیدا کنم؟ من 23 سالم هست و لیسانس دارم ...آیا لیسانس من در اونجا مورد قبول واقع میشه؟ جایی برای من و امثال من در انگلستان یا سایر کشور های اروپایی هست؟ سرما یه ای جمع کردم و این نظرتون برام خیلی مهم هست دوستان چون میخوام سرمایه ام رو صرف محاجرت کنم

همچنین مرسی از استاد عظیمی