mohammad-fm ساخت modal در bootstrap
@mohammad-fm ١٢۰۰ تجربه آخرین فعالیت ۵ ماه پیش

سلام عرض شد به خدمت ایرانیان عزیز دوستان در ساخت modal در bootstrap به مشکل برخوردم .

اشکال در نحوه نمایش ان است فقط در xs یا گوشی نمایشش درسته اما در سایزهای دیگه نصفش به کل نیست اگه میتونید به بنده یاری برسانید با سپاس.

zahra-sh مشکل در رابطه many to many در لاراول
@zahra-sh ۴۸۰۰ تجربه آخرین فعالیت ۶ ماه پیش

سلام. من آموزشهای آقای امیر عظیمی رو میبینم و لاراول رو یادمیگیرم. در ویدئوی 23 و 24 ، many to many, attach(), detach() رو گفتن. ولی من هر کاری می کنم error میگیرم.

برای اختصاص تگ ها در هنگام اضافه کردن یک note:

Call to a member function attach() on null

و برای نمایش یک تگ ها هنگام کلیک روی یک note در صفحه ی جدید:

App\Note::tags must return a relationship instance. (View: C:\Users\Zahra\PhpstormProjects\Notes\resources\views\notes\edit.blade.php)

سلام.

من یه پروژه داشتم که توی اون از شیوه های مختلف و موءثری برای ایجاد دو جهت rtl و ltr و چندین زبان استفاده نمودم. این شیوه ها رو جایی دیگری برای laravel ندیدم برای همین خواستم با شما در میان بذارم ، امید است که مفید باشد.

  • ذخیره زبانها و ترجمه هاشون توی دیتابس.

  • ایجاد دو جهت طوری که از یه تمپلیت استفاده شده باشه و یو آر ال متفاوت باشه.

این شیوه ها هر کدوم فایده های داره که به نوبت شرح داده میشه، در ضمن منتظر نظرات و انتقادات سازنده تون استم، برای بهتر کردن این شیوه ها یا استفاده از راه حل های مناسبتر.


ذخیره زبانها توی دیتابس

فایده ها
  • ممکن بخواهیم بعد از تکمیل پروژه ، زبانهای دیگر و ترجمه های دیگری ایجاد کنیم ، یا ترجمه های موجود رو ویرایش کنیم ، برای همین خیلی بهتره تا زبانها و ترجمه هاشون توی دیتابس ذخیره بشه. و این برای طراحان هم راحت تره بخصوص برای فارسی زبانها ها. حتی اگر ادیتور ها زبان فارسی رو پشتیبانی کنه بازهم در وقت نوشتن متن فارسی توی فایلها به خاطری راست به چپ بودنش به مشکل بر میخوریم.

  • درین روش دوتا TABLE بصورت واضح و روشن در نظر گرفته شده که خیلی راحت میشه زبان افزود یا ترجمه رو ویرایش کرد.

شرح

جدول اولی که موجوده شامل لیست زبانها است.

CREATE TABLE `languages` (
  `language_id` int(11) NOT NULL,
  `name` longtext,
  `db_field` longtext,
  `lan_dir` varchar(100) DEFAULT NULL,
  `align` varchar(100) DEFAULT NULL,
  `dif_align` varchar(100) DEFAULT NULL,
  `status` longtext,
  `img` varchar(150) DEFAULT NULL
) ENGINE=InnoDB DEFAULT CHARSET=utf8;

INSERT INTO `languages` (`language_id`, `name`, `db_field`, `lan_dir`, `align`, `dif_align`, `status`, `img`) VALUES
(1, 'English', 'en', 'ltr', 'left', 'right', 'ok', 'language_list_english.jpg'),
(2, 'Persian', 'fa', 'rtl', 'right', 'left', 'ok', 'language_list_farsi.jpg');

ALTER TABLE `languages`
  ADD PRIMARY KEY (`language_id`);

ALTER TABLE `languages`
  MODIFY `language_id` int(11) NOT NULL AUTO_INCREMENT, AUTO_INCREMENT=3;
COMMIT;

در جدول زبانها من دوتا Data هم وارد کردم تا بهتر درکش کرد. و ستون های مثل align ، dif_align رو برای استفاده توی css و انداختن باکس ها در جاهای مختلف با تغییر زبان درست کردم، status هم برای نمایش یا عدم نمایش زبان توی View استش.

جدول بعدی برای ذخیره کردن ترجمه ها استش.

CREATE TABLE `translates` (
  `word_id` int(11) NOT NULL,
  `word` longtext,
  `en` varchar(500) DEFAULT NULL,
  `fa` varchar(500) DEFAULT NULL
) ENGINE=InnoDB DEFAULT CHARSET=utf8;

INSERT INTO `translates` (`word_id`, `word`, `en`, `fa`) VALUES
(1, 'Home', 'Home', 'صفحه اصلی'),
(2, 'Who_We_Are', 'Who We Are', 'ما که هستیم'),
(3, 'About_Us', 'About Us', 'در باره ما'),
(4, 'Our_Services', 'Our Services', 'خدمات ما');

ALTER TABLE `translates`
  ADD PRIMARY KEY (`word_id`);

ALTER TABLE `translates`
  MODIFY `word_id` int(11) NOT NULL AUTO_INCREMENT, AUTO_INCREMENT=5;
COMMIT;

پسوند هر زبان درین جدول به یه ستون تبدیل شده و ترجمه هاش توی اون ستون قرار میگیره. برای استفاده ازین ترجمه ها نیاز بود یه کمک کننده یا helper بسازم.

یک کمک کننده به اسم Translate ساختم که شامل کدهای زیر است.

class Translate {
    public static function translate($word,$locale) {
        $find_word = DB::table('translates')->where('word', $word);
        if($find_word->count() > 0){
            if($find_word->first()->$locale !== null  && $find_word->first()->$locale !== ''){
                $return = $find_word->first()->$locale;
            }
            else{
                $return = ucwords(str_replace('_', ' ', $word));
            }
        }
        else{
            $data['word'] = $word;
            $data['en'] = ucwords(str_replace('_', ' ', $word));
            DB::table('translates')->insert($data);
            $return = ucwords(str_replace('_', ' ', $word));
            $locale = 'en';
        }
        return $return;
    }
}

بعد از صدا زدنش همراه دو پارامتر که یکی کلمه است و دومی زبان برای ترجمه لغات. در صورتی که کلمه صدا زده شده توی دیتابس وجود نداشته باشه این کمک کننده قدرت اینو داره تا اون کلمه رو ایجاد کنه. کلمه ها در View باید به زبان انگلیسی نوشته بشه و عوض Space از Underscore باید استفاده کرد.

برای ایجادhelper از این لینک آموزشی میشه استفاده کرد.بعد از ساخت کمک کننده میریم و یه مشخصه برای صدا زدنش توی config/app.php در قسمت 'aliases' => درست میکنیم. مشخصه که من ساختم اینه Trans یعنی با این کد

{{'{{'}} Trans::translate('Who_We_Are',$locale) }}

میشه توی View یه متنی رو به زبانهای موجود هرچی $locale باشه ترجمه کرد. اینکه $locale چه میتوانه باشه و چه هست اینو توی قسمت دوم مقاله شرح میدم.


ایجاد یو آر ال های جدا گانه برای هر زبان

فایده ها
  • موتور های جستجو قادر به index کردن همه زبانهای موجود در وبسایت میشن.

  • درین روش دیگه نیازی نیست چندین تیمپلیت استفاده نماییم.

  • اگر وبسایت مون Cache هم شود. بازهم قادر به تغییر زبانش استیم. در حالیکه وقتی یک URL باشه Cache جلو تغییر زبان و جهت رو میگیره.

شرح

برای استفاده ازین روش ضرور است هر Route که میسازیم متغییر locale رو هم داشته باشه مثال

Route::get('/{locale}/about','ViewController@about');

بعداً توی کنترولر ازین کدها

public function about($locale='en')
{
    $language = DB::table('languages')->where('db_field', $locale);
    if ($language->count() > 0){
        $data['dir'] = $dir = $language->first()->lan_dir;
        $data['locale'] = $locale = $locale;
        $data['lan_dir'] = $lan_dir = $language->first()->align;
        $data['dif_lan'] = $dif_lan = $language->first()->dif_align;
    }
    else{
        $data['dir'] = $dir =  'ltr';
        $data['locale'] = $locale = 'en';
        $data['lan_dir'] = $lan_dir = 'left';
        $data['dif_lan'] = $dif_lan = 'right';
    }
    return view('about_us')->with($data);
}

استفاده میکنیم، تا ضروریات مون رو برای زبان و جهت مورد نظر از دیتابس بگیریم. بعداً توی View استایل های مختلف رو برای هر جهت که در فولدر های مختلفی موجوده صدا میزنیم، مثلا.

<link rel="stylesheet" type="text/css" href="{{'{{'}} 'assets/'.$dir.'/style.css' }}">

لینک های هم که درست میکنیم باید $locale رو توش داشته باشه، مثلاً.

<a class="nav-link" href="{{'{{'}} URL::to($locale.'/about') }}"> {{'{{'}} Trans::translate('Who_We_Are',$locale) }}</a>

پایان

danial_kh راه اندازی GitHub روی سرور محلی
@danial_kh ٣١۰۰ تجربه آخرین فعالیت ۶ ساعت پیش

شاید بدونید که چند روزی هست که GitLab هم روی ابر گوگل رفته و ایران عزیزمون هم تحریم شده از طرف گوگل هست و حتی به GitLab هم دسترسی نداریم! پرداخت های GitHub هم برای پروژه های private از داخل ایران به راحتی صورت نمیپذیره، البته اگه اونم تا آینده نزدیک مثل GitLab نشه.

با چند نفری که صحبت کردم میگفتن توی شرکتشون اونا GitLab رو روی ubuntu و حتی GitHub رو روی سرور محلی خودشون (windows) قرار دادن و دارن کدهاشون رو روی همین سرور محلی مدیریت میکنن.

اما اطلاعاتی که بهم دادن، فقط در همین حد بود!

خواستم بیبینم از شما دوستان، کسی اطلاعاتی در مورد قرار دادن GitHub روی سرور محلی (اگه ویندوز باشه که چه بهتر) یا حتی GitLab داره بهم بده؟

خلاصه هم اکنون، به شدت نیازمند یاری شما هستم!

تو این شرایط، به یاد جمله‌ای که امیر عزیز توی یکی از پادکست هاش گفت "همیشه وضع همین جور نمیمونه و شما‌هایی که داخل ایران هستید هم، اینترنت آزاد خواهید داشت" می افتم!

nikbakht تگ گذاری مطالب در لاراول
@nikbakht ۷۰۰ تجربه آخرین فعالیت ١ هفته پیش

روی یک پروژه لارول برای قسمت های مختلف مثلا وبلاگ و آموزش های تخصصی قصد دارم تگ گذاری یا دقیق تر سیستم تگ گذاری قرار بدم. و طبعا تگ های انتهای هر مقاله Route های ساخته شده ای دارد که دارای Template این چنینی هستند

www.yoursite.com/tag/yourTag

من در جستجویی که انجام دادم به مواردی همچون laravel-tagging و یا laravel-tags رسیدم

سوال اینکه طبق اطلاعات و تجربه شما از چه پکیجی استفاده کنم؟ و همچنین منابعی رو که میشناسید لطفا معرفی کنید

متشکرم

majid1f استفاده از signature
@majid1f ٢٢۰۰ تجربه آخرین فعالیت ٢ ماه پیش

سلام. ما یک سرویس طراحی کردیم (ایمیل مارکتینگ). حال برای API دو رویکرد داریم استفاده از signature یا عدم استفاده از ان. استفاده signature امنیت بالاتر و مزایای خاص خودش را داره ولی استفاده از API ما توسط کاربران زبان های مختلف را مشکل تر میکند. شرکت های رقیب به شکل ارسال کلید در هدر درخواست عمل میکنند مثلا: https://developers.mailerlite.com/reference یا مثلا: https://apidocs.sendinblue.com/authentication/ توی نسخه ۱ امضا داشته ولی نسخه ۲ برداشته. یا در https://www.mailgun.com/ در اصل هیچ کدام از سرویس های مشابه از signature استفاده نکردند. حال پیشنهاد و نظر شما چیست؟

psobhanlo تبادل اطلاعات به صورت همزمان در socket.io
@psobhanlo ۶۰۰۰ تجربه آخرین فعالیت ٣ هفته پیش

دوستان سمت کلاینت موبایل از من خواسته که وقتی یک رکوردی در دیتابیس ثبت میشه. اطلاعاتی رو به یک سری از افرادی که در اپلیکشن هستن و جز cat_id=2 مثلا هستن بفرستم

به صورت real time مثل اسنپ راننده که یکی مشتری سفارش میده اطلاعات به یک سری راننده که در اطراف هستن ارسال میشه

موضوع راهنمایی که میخواستم بیشتر اینه.

در این حالت فقط یه پیام push notif به سمت کلایت راننده ارسال میشه به چه صورت هست.

  1. چون بک اند لاراول هست ایا با همین ادامه بدم یا چون api موبایل هست با lumen بزنم
  2. از pushe استفاده کنم یا socket io

دوستان راهنمایی خارج از این سوالات هم اگه میتونید ارایه کنید. جهت انجام کار.

پیشاپیش متشکرم از شما

لاراول برای صفحه بندی مطالب بطور پیشفرض آدرس URL رو بصورت کوئری استرینگ معمولی در میاره یعنی به این شکل : myproject/public/paginate?page=1 که این برای سئو مناسب نیست

ساده ترین راهکار تغییر این شکل از آدرس دهی در صفحه بندی لاراول چیه

میخوام آدرس URL به این شکل در بیاد :

myproject/public/paginate/page/1 که از بابت سئو مشکلی نداشته باشه

ممنون میشم راهنمایی کنید

amir_hossein روبی یا پایتون
@amir_hossein ٢١۰۰ تجربه آخرین فعالیت ١ روز پیش

بنظر دوستانی که تجربه استفاده از این زبانهای برنامه نویسی رو دارن با توجه به پارامترهایی مثه سرعت, امنیت, یادگیری ساده تر, کاراتر بودن و از همه مهمتر این که در سمت back-end طراحی وب بشه ازش استفاده کرد و هم برای اپلیکیشن های Andriod and Ios بنظرتون بهترین گزینه بین این دو زبان Ruby & Python کدوم میتونه باشه؟ و آینده برنامه نویسی به سمت کدوم بیشتر سوق داره؟

استاد عظیمی میخواستم اگر صلاح میدونید بخشی رو تو سایت یا انجمن اضافه کنید تا کد ها و پروژه ها و کلاسی هایی که دوستان انجام میدن و درست میکنن تو پروژه هاشون و مایل ان بقیه هم استفاده کنن ازش و همینطور مشکلی از دیدشون برای به اشتراک گذاریشون نیست اونجا قرار بدن اینطوری هم بقیه از تجربیاتشون استفاده میکنن هم به همه کمک میشه تو پروژه هاشون از انجام کارای تکراری هم جلوگیری میشه و هم باعث میشه با سبک ها مختلف آشنا بشیم و بهترین سبک و روش انتخاب کنیم برای ادامه کار و بعد از مدتی هم یه بانک کامل از کلاسها و قسمت های مختلف موجود خواهد بود برای استفاده دوستان

حتی میشه استفاده از این بخش رو برای کسایی گذاشت که خودشون قسمتی رو بارگذاری کردن و تائید شدن یا اعضای خاصی و ...

ممنون میشم بقیه دوستان و اساتید هم نظرشونو در مورد این پیشنهاد بدن

amin مشکلات نصب پکیج ها در لاراول 7
@amin ٢۵۹۰۰ تجربه نویسنده آخرین فعالیت ۸ ساعت پیش

در مورد ورژن جدید و 7 لاراول و سازگاری فایل ها آیا چیز جدیدی به وجود اومده, چون بعضی از پکیج ها که ورژن 7 رو ساپورت میکنن نصب نمیشن گوگل کردم ولی چیزی دستگیرم نشد کسی میدونه یا میتونه کمک کنه جریان چیه؟ آیا کسی برخورد کرده با این مشکل تا حالا؟

Using version ^7.0 for jrean/laravel-user-verification
./composer.json has been updated
Loading composer repositories with package information
Updating dependencies (including require-dev)
Your requirements could not be resolved to an installable set of packages.

  Problem 1
    - Conclusion: don't install jrean/laravel-user-verification v7.0.0
    - Conclusion: remove laravel/framework v5.6.39
    - Installation request for jrean/laravel-user-verification ^7.0 -> satisfiable by jrean/laravel-user-verification[7.0.x-dev, v7.0.0].
    - Conclusion: don't install laravel/framework v5.6.39
    - jrean/laravel-user-verification 7.0.x-dev requires illuminate/support 5.7.* -> satisfiable by illuminate/support[5.7.x-dev, v5.7.0, v5.7.1, v5.7.2, v5.7.3, v5.7.4, v5.7.5, v5.7
.6, v5.7.7, v5.7.8, v5.7.9].
    - don't install illuminate/support 5.7.x-dev|don't install laravel/framework v5.6.39
    - don't install illuminate/support v5.7.0|don't install laravel/framework v5.6.39
    - don't install illuminate/support v5.7.1|don't install laravel/framework v5.6.39
    - don't install illuminate/support v5.7.2|don't install laravel/framework v5.6.39
    - don't install illuminate/support v5.7.3|don't install laravel/framework v5.6.39
    - don't install illuminate/support v5.7.4|don't install laravel/framework v5.6.39
    - don't install illuminate/support v5.7.5|don't install laravel/framework v5.6.39
    - don't install illuminate/support v5.7.6|don't install laravel/framework v5.6.39
    - don't install illuminate/support v5.7.7|don't install laravel/framework v5.6.39
    - don't install illuminate/support v5.7.8|don't install laravel/framework v5.6.39
    - don't install illuminate/support v5.7.9|don't install laravel/framework v5.6.39
    - Installation request for laravel/framework (locked at v5.6.39, required as 5.6.*) -> satisfiable by laravel/framework[v5.6.39].

Installation failed, reverting ./composer.json to its original content.

سلام من میخوام از مدل ها و DB در فایل کاستوم که تو پروژه لاراول Add کردم استفاده کنم ، با انواع و اقسام اررور ها مواجه میشم. فایل رو composer.json هم اضافه کردم و composer clear-cache و composer dump-auto رو هم در کامندلاین زدم. یه خلاصه خیلی کوچیکی از این فایل کاستوم بخوام بنویسم اینه :

<?php
namespace App;
use App\Rss;

dd(Rss::all());

وقتی میام php artisan رو که میزنم تو لاگ اررو ها اینو مینوسه:

php fatal error : Uncaught Error : call to a member function connection() on null nin .....\vendor\laravel\framework\src\Illuminate\Database\Database\Eloquent\Model.php (1101)

تو model.php تو خط های 1101 ، 931 ، 877 ، 840 ، 363 خطا میگیرم لطفا راهنمایی کنید ممنون

rubik ارتباط با دیتابیس sqlite روی یک سرور دیگر
@rubik ۷۴۰۰ تجربه آخرین فعالیت ٣ روز پیش

با سلام دوستان بنده نیاز دارم به یک دیتابیس sqlite بر روی یک سرور دیگر کانکت بشم آدرس فایل دیتابیس و آی پی اون سرور رو مینویسم ممنون میشم راهنمایی کنید برای انجام کانکشنش با pdo آدرس دسترسی روی سرور با winscp : /var/log/asterisk آی پی سرور : 192.168.1.200 خودم متاسفانه هر کدی زدم کانکت نشد

woohee نحوه بازکردن پروژه آماده در اندروید استودیو
@woohee ۶۶۰۰ تجربه آخرین فعالیت ١۰ ساعت پیش

سلام چجوری پروژه اماده مثل تلگرام رو با اندروید استودیو باز کنم ؟ وقتی باز میکنم گردل ارور میده . من وقتی می خوام پروژه ایجاد کنم گردل هیچ مشکلی نداره ولی وقتی که پروژه تلگرام رو که از گیت هاب دانلود کردم می خوام با اندروید استودیو باز کنم گردل ارور میده . لطفا کمکم کنین

navid شروع برنامه نویسی وب
@navid ٢۰۰ تجربه آخرین فعالیت ۶ ماه پیش

سلام

من متولد 64 هستم و میخوام برنامه نویسی رو شروع کنم و زبان php رو. دیر نیست واسه این کار؟ آشنایی خوبی با html و css و آشنایی نسبی با js دارم چند سال پشتیبان هاستینگ بودم

یک منبع خوب فارسی هم برای php دارم کسی میتونه منو راهنمایی کنه؟

farahmand وارد کردن یک فایل در جاوا اسکریپت
@farahmand ١۶٢۰۰ تجربه نویسنده آخرین فعالیت ٣ ساعت پیش

چطور می توانم یک فایل (مثلا یک فایل .csv) رو با جاوا اسکریپت لود کنم و و از اطلاعات درون اون در جاوا اسکریپت استفاده کنم؟

یک کاری شبیه include در پی اچ پی رو می خواهم با جاوا اسکریپت انجام بدم.

arkcc حمایت از کپی رایت سایت پارس کلیک
@arkcc ١۹۰۰ تجربه آخرین فعالیت ٣ ماه پیش

بعضی از سایت ها و یا کانال هارو می بینم که ویدیوهای شمارو کپی کرده و بدون اجازه منتشر می کنه و آیدی خودشونم روی کلیپ هاتون می زنند، جناب امیر @amir عزیز این وبسایت ها یا کانال های متخلّف رو در همینجا بفرستیم تا شما جهت پیگیری اقدام کنید یا خیر؟

hamidreza212 ReactNative
@hamidreza212 ٢۰۰ تجربه آخرین فعالیت ۶ ماه پیش

با عرض سلام خدمت همه دوستانی که برای پارس کلیک و پیشرفت برنامه نویسان کشور زحمت می کشند و با تشکر از زحمات شما میخواستم خواهش کنم که اگه امکانش هست یه دوره واسه React Native برگزار کنید هم واسه android و ios.

با تشکر از شما

iman.r خطا بعد از ایمپورت فریم ورک به XCode
@iman.r ٣۷۰۰ تجربه آخرین فعالیت ۶ روز پیش

سلام دوستان من یه مشکلی دارم که هرچقدر جستجو کردم به نتیجه ای نرسیدم.

وقتی در XCode یه فریم ورک خاص رو ایمپورت می کنم در هنگام اجرای اپ رو گوشی با این ارور مواجه می شم. This application’s bundle identifier does not match its code signing identifier

به محض این که فریم ورک رو پاک می کنم درست میشه. و این ارور فقط بعد از ایمپورت یه فریم ورک خاص پیش میاد و برای بقیه فریم ورک ها این مشکل وجود نداره.

ممنون میشم اگه کسی میتونه راهنمایی کنه

vajihe مرتب سازی پست براساس محبوبترین ها
@vajihe ۵۰۰ تجربه آخرین فعالیت ۶ ماه پیش

دوستان سلام من یه سوال دارم که دنبال یه راه حل بهینه میگردم،فرض کنیم ما داریم از api استفاده میکنیم برای خواندن پست ها و این پستها براساس تعداد لایک مرتب شده اند و بعد هم صفحه بندی میکنیم من اول میام پست های صفحه اول رو نشون میدم زمانی که بخوام پست های صفحه دوم لود کنیم ممکنه تو این فاصله پست هایی که ما داشتیم توسط کاربران لایک گرفته باشن خوب طبیعتا تو مرتب سازی جاشون تغییر میکنه مثلا ممکنه پستی که قرار بوده تو صفحه دوم لود بشه الان رفته صفحه اول و ما دیگه اون پست تو خروجی نخواهیم داشت در واقع ما داریم با این مرتب سازی یه سری از پست هارو از دست میدیم، نمیدونم تونستم مفهوم درست برسونم چطور میشه از همچین مشکلی جلوگیری کرد

tajer تغییر تنظیمات مرورگر
@tajer ۹۰۰ تجربه آخرین فعالیت ۴ هفته پیش

درود. من یک وب‌سایت درست کردم که نسخه مخصوص موبایل و تبلت داره.

۱. چطور میشه به‌طور دقیق اطلاعات کاربر رو گرفت:

  • سیستم عامل
  • مرورگر و ورژن آن
  • IP (به صورت مثلاً 12.234.1.56 نه ::1)

۲. می خواهم که گزینه ورژن دسکتاپ در موبایل رو غیر فعال کنم.

اگر کسی اطلاعاتی داره لطفا راهنمایی کنه

matin انگولار همراه کدیگنایتر
@matin ١۵۹۸۰ تجربه آخرین فعالیت ۵ روز پیش

سلام دوستان. من میخواهم یه تمپلیت با آنگولار جی اس و کدیگاینر بسازم. لطفا اگر کدام مثالی یا تمپلیت قبلاً ساخته شده ای دارین به من لینک بدین یا به این ایمیل ارسال کنین.

matin.eltaf@gmail.com

amin مقایسه نقشه
@amin ٢۵۹۰۰ تجربه نویسنده آخرین فعالیت ۸ ساعت پیش

درود خدمت پارس کلیکی های عزیز :

سوال 1: راستیتش یه سوالی مغزم رو خیلی مشغول کرده اونم اینه که اگه یه نقشه هوایی از یه جایی یک سال پیش گرفته شده و یکی دیگه امسال برای مقایسه این 2 تا نقشه که چه تغییراتی روشون در یک سال انجام شده از چه الگوریتم هایی میشه استفاده کرد.

سوال 2: و آیا میشه اون جا هایی هم که تغییر کرده مشخص بشه (توسط سیستم).

سوال3: این کار میخواهیم سیستمی انجام بدیم برای پیاده سازیش چه پیشنهاد هایی میکنید نقشه ها هم 1 یکی 2 تا نیستش مثلا 50 تا نقشه رو همزمان میخواد مقایسه کنه و آیا برای پیاده سازی همچین چیزی میشه از لاراول استفاده کرد و توسعش داد یا نه یا اصلن میشه اینو رو بستر اینترنت به صورت آنلاین انجام داد.

سوال 4 : اگه میشه انجام داد آیا اون قسمت های مشخص شده رو با فرمت .json میشه ذخیره کرد.

تا جایی که من تحقیق کردم احتمال 90 درصد این کار با هوش مصنوعی انجام میشه پیاده سازی هوش مصنوعی تو وب خودش یه داستان دیگه است.

لطفاٌ هرکی مقاله,پیشنهاد,عکس,فیلم,وب سایت,کتاب, میشناسه معرفی کنه.

برای تبدیل html به pdf با جاوااسکریپت که زبان فارسی را هم پشتبانی کند چکار باید کرد؟ از jspdf برای این کار استفاده کردم اما زبان فارسی را پشتیبانی نمیکند، آیا راه حلی وجود دارد که jspdf فارسی را پشتیبانی کند؟

سلام جناب @amir فقط خواستم گوشزد کنم شایدم خبر نداری ولی در بخش رهبران علامت راهنمای نام کاربری، خیلی از نام کاربری فاصله داره (گمونم margin زیادی دادی) و امتیاز برحسب تجربه برای برخی از کابران برعکس و بهم ریخته نوشته شده ولی برای بعضی ها نه (میشه گفت اینم اختلالات زبان فارسیه).

طبق این تصویر ، علامت گذاری کردم.