با سلام، ممنون از سايت خوب پارس كليك و ويديو های فوق العاده برنامه نويسی، من ميخوام يك سايت شركت راه اندازی كنم و تمام ويديو های اچ تی ام ال، سی اس اس، جاوا سكريپت رو ديدم ولی يك سايت زيبا و پويا ميخوام بسازم. اگر ممكن هست يك زبان برنامه نويسی خوب به...
arya-code یادگیری فریم ورک های جاواسکریپت
@arya-code ١٣۰۰ تجربه آخرین فعالیت ۴ ماه پیش
با سلام خدمت دوستان گرامی پارس کلیک. اول از همه تشکر میکنم از شما استاد عظیمی از آموزش های فوق الاده تون.. بنده در حال یادگیری جاواسکریپت هستم و در حین یادگیری اطلاعاتی هم از فریم ورک های دیگه جاواسکریپت بدست آوردم و سوالم این بود ک بعد از یادگیری جا...
سلام . من می خوام برنامه جاوا بنویسم که به دیتابیس هم وصل بشه ولی وقتی می خوام کلاس کتابخانه اش را صدا بزنم : Class.forName("com.mysql.jdbc.Driver").newInstance(); ارور : ClassNotFoundException: com.mysql.jdbc.Driver میدهد . لطفا منو راهنمایی کنین...
salar میانبر برای دستورات artisan
@salar ۴٢۰۰ تجربه آخرین فعالیت ۴ هفته پیش
من کاربر ویندوزم از لاراول 5.7 استفاده میکنم و از phpStorm IDE. چجوری میتونم واسه دستورات artisan میانبر ایجاد کنم؟ مثلا چجوری میتونم به جای php artisan فقط تایپ کنم art . منظورم ساخت command از طریق console نیست
shahramamini JQuery mobile
@shahramamini ١۹۰۰ تجربه آخرین فعالیت ١١ ماه پیش
سلام دوستان ، من به تازگي جيكوري موبايل شروع كردم فايل هارو جيكوري سي اس اس خود جيكوري و جيكوري موبايل رو درست دعوت ميكنم ، اما مشكل من اينه كه تگ ‍section يا تگ div يا هر تگي ، اتربيوتي يا شناسه ي به نام data-role="page" مثلا قبول نميكنه من وقتي اتر...
shabstar1989 مشکل ساختن جدول با نام category
@shabstar1989 ١۰۰۰ تجربه آخرین فعالیت ١١ ماه پیش
سلام من میخوام یه جدول به اسم category بسازم ولی زمانی که میخوام دیتا واردش کنم ارور زیر رو بهم میده ممنون میشم کمکم کنید با تشکر tinker >> $cat = new Category => App\Category {#657} >> $cat->name = 'MOBILE' => "MOBILE" >&gt...
به نظرم میشه تو بخش مقالات مثل انجمن اجازه به ارسال مقاله به همه اعضا با شرایط تعیین شده مثلا امتیاز بالا 2000 داده شود و بعد توسط نویسنده ها تایید بشه این مقاله و یا یه سری از کاربرا وقتی به یه حد امتیاز رسیدن بتونن تو تخصص خودشون به مقاله امتیاز بد...
سلام خسته نباشید تو پک آموزش (ساخت زیرپوسته برای وردپرس - ویدیو 2) style تو پوشه childoftwentytwelve ایجاد میکنم مثل ویدیو و ذخیره میکنم ولی وردپرس من ارور میده به این شکل http://s8.picofile.com/file/8328420734/2018.png لطفا راهنمایی کنید
delphigateway اموزش Deploy کردن
@delphigateway ۶۰۰ تجربه آخرین فعالیت ١١ ماه پیش
میخواستم بدونم اموزش نحوه Deploy کردن یا همون گسترش نرم افزار Ruby on Rails یا Django رو یک هاست لینوکسی یا سرور مجازی به زبان فارسی وجود داره ؟ خیلی ممنون میشم در صورت وجود داشتن لینکشو قرار بدید
netwons اعتبار سنجی در php
@netwons ١٣٢۰۰ تجربه آخرین فعالیت ٢ ماه پیش
با سلام من با این کد اعتبار سنجی کردم اما وقتی اطلاعاتی در تکست باکس نمینویسم و کلید submit را میزنم در دیتابیس به صورت خالی ذخیره میکنه کد emtpyرو استفاده کردم اما جواب نمیده لطفا کمکم کنید. این کد منه https://gist.github.com/netwons/d279ec3db94cfc8...
netwons ادیت کردن در php
@netwons ١٣٢۰۰ تجربه آخرین فعالیت ٢ ماه پیش
من برای ادیت کردن دیتابیس این کد نوشتم اما از از idq در خط ۶ ایراد میگیره. https://gist.github.com/c2dc5c7caef82b6e1fd426f69b72adf4.git <?php if(isset($_POST['edit'])){ //این دکمه edit است $name=$_POST['name']; $lastname=$_POST['lastna...
سلام. من یه پروژه داشتم که توی اون از شیوه های مختلف و موءثری برای ایجاد دو جهت rtl و ltr و چندین زبان استفاده نمودم. این شیوه ها رو جایی دیگری برای laravel ندیدم برای همین خواستم با شما در میان بذارم ، امید است که مفید باشد. ذخیره زبانها و ترجمه ها...
faridfr مخفی کردن api و مخصوصا api_token
@faridfr ٢۵۰۰ تجربه آخرین فعالیت ٢ ماه پیش
با سلام . دوستان من برنامه نویس vue نیستم فقط برای همکاری با برنامه نویس front end میخوام بدونم چطور میشه کدهای js مربوط به api و مخصوصا مقدار فیلد api_token که باید نگه داشته بشه رو از دید کاربر مخفی نگه داشت ؟ من در این رابطه سرچ زدم بعضیا گفتن که...
mehdio.o استفاده از / در ادرس صفحات جدید
@mehdio.o ۵۴۰۰ تجربه آخرین فعالیت ٣ ماه پیش
سلام به همه ی دوستان در موزد ساختن صفحات جدید اونجوری که در آموزش های php انجام میشه فقط از روش بدون / استفاده میشه من میخواستم بدونم برای این که هر مطلب جدید که مثلا اضافه می کنیم با استفاده از / باشه باید چی کار کنیم ؟ یه مورد دیگه بعضی موقع ها برا...
tohid72 ویرایشگر متن سابلایم
@tohid72 ۸۰۰ تجربه آخرین فعالیت ٣ ماه پیش
سلام autosave رو برای سابلایم فعال کردم مشکلی که پیدا کرده قبل ازینکه خودم بخوام autocomplete مخفی میش یه حالتی هست که تا زمانی که autocomplete نشون داده میش صفحه save نمیش تو این صفحه توضیحاتش هست ولی زبانم خوب نیس نتونستم حل کنم مشکلمو ممنون https:...
tabesh جلو گیری از دیده شدن id ها
@tabesh ٣۰۰۰ تجربه آخرین فعالیت ٣ روز پیش
سلام من یه سوالی داشتم ببینید من یه مشکلی دارم که مثلا کاربر میخواد برای پستی کامنتی بذاره خوب من post_id داخل input هیدن میذارم و میفرستم ولی توی inspect هیدن نیست و میشه تغییرش داد مثلا کاربر میتونه بره post_id=88 رو بکنه post_id=70 و کامنت اون برا...
bvk عدم نمایش میلی و میکرو ثانیه فیلد created_at در لاراول
@bvk ٣۴٣۰۰ تجربه نویسنده آخرین فعالیت ٢ ماه پیش
سلام دوستان من یک timestamp دارم که میلی ثانیه و میکروثانیه داخلش هست : 2018-04-07 14:56:10.317643 ولی موقع نمایش فقط تاریخ و ساعت رو نمایش میده و میلی ثانیه و میکروثانیه رو نمایش نمیده چرا ؟ این رو هم بگم که کلیه دیتا ها داخل دیتابیس به همین روش ذخی...
netwons فراخوانی api لاراول
@netwons ١٣٢۰۰ تجربه آخرین فعالیت ٢ ماه پیش
من الان یک api نوشتم روی هاست قرار دادم اما در مرورگر چیزی نمایش نمیده ولی در ‍‍postman میگه ایمیل و پسورد را وارد کنید باید همینجوری باشه درسته ایرادی نداره. و برای فراخوانی این api در مرورگر باید چطوری صدا بزنیم میشه با مثال توضیح بدید مثلا:من یک ف...
mohsen0933 تفاوت zend server با apache server
@mohsen0933 ٢۶۰۰ تجربه آخرین فعالیت ٢ ماه پیش
سلام خسته نباشد به شما . سوالم اینه که فرق بین zend server با apache server چیه؟ چجور zend server کار میکنه؟ و چجوری میشه که این دوتا رو هاست با هم اجرا کرد ؟ راجب zend server اطلاعات میخواستم ؟؟؟ با تشکر .
behzad آموزش پروژه محور یا یادگیری هر یک از زبان ها
@behzad ١۸۸۰۰ تجربه آخرین فعالیت ٢١ دقیقه پیش
سلام. سوالم یه جورایی تو عنوان هم درج شده که البته میتونه برای خیلیا راه گشا باشه تا بیراهه نرن. آموزش پروژه محور : منظورم اینه که مثلا شخصی که میخواد یاد بگیره آیا یک ویدیو پروژه محور نگاه کنه و تمرین کنه(مثلا ساخت سایت شیپور-بازارو... ) اینطوری بهت...
amin1972 استفاده از template های html آماده
@amin1972 ۵۰۰۰ تجربه آخرین فعالیت ۴ هفته پیش
چطور میشه در متدهای Controller ها از قالب های آماده (مثلا قالب html دانلود شده از themeforest) در میان کدها استفاده کرد؟ مثلا بگیم اگر کاربر لوگین کرد پک قالب مورد نظر نمایش داده بشه ؟ (در کنترلر دلخواه)
با عرض سلام و احترام خدمت شما بنده قوانینتونو مطالعه کردم و بازم این سوال برام پیش اومد: من تو ایران زندگی می کنم، و همونطور که میدونید توی ایران یوتوب هم فیلتره و هم با استفاده از فیلترشکن موقع پخش آنلاین کلی قطع و وصلی داره، من ویدیوهای شمارو دانلو...
alireza_mandegari یادگیری فریم ورک لاراول
@alireza_mandegari ٢۵۰۰ تجربه آخرین فعالیت ٣ هفته پیش
با سلام , میخواستم بپرسم من دانشی مختصری از زبان PHP دارم ایا میتونم الان به یادگیری فریم ورک محبوب ان یعنی لاراول بپردازم؟ یا نه باید زبان PHP رو به طور کامل یاد بگیرم و بعد به سراغ فریم ورک ان بروم؟ با تشکر.
behzad تقویت ذهن و دور بودن از مطالب آموزشی برای مدتی
@behzad ١۸۸۰۰ تجربه آخرین فعالیت ٢١ دقیقه پیش
سلام به همه عزیزان نمیدونم ایجاد این بحث کار درستی بود یا نه ، ولی خواستم بدونم این قضیه برای کسی پیش اومده که منو راهنمایی کنه: تا چند روز آینده اعزامم به خدمت سربازی(دوره آموزشی)، خواستم بدونم ،آیا دور بودن از کامپیوتر و مطالب آموزشی ممکن که اونچه...
jserver چند سوال در مورد لاراول
@jserver ۶١۰۰ تجربه آخرین فعالیت ١ هفته پیش
سوال اول موقع آپلود عکس در لاراول 5.5.33 یک پوشه می سازه با نام همون عکس و عکس رو داخل اون آپلود می کنه و نام خود عکس رو hash می کنه حالا من چطور اون عکس رو نمایش بدم چون نام عکس که در پایگاداده ذخیره کردم نام پوشه است زیر نام پوشه IMG_2615.JPG و نا...