سلام. من یه پروژه داشتم که توی اون از شیوه های مختلف و موءثری برای ایجاد دو جهت rtl و ltr و چندین زبان استفاده نمودم. این شیوه ها رو جایی دیگری برای laravel ندیدم برای همین خواستم با شما در میان بذارم ، امید است که مفید باشد. ذخیره زبانها و ترجمه ها...
faridfr مخفی کردن api و مخصوصا api_token
@faridfr ٢۵۰۰ تجربه آخرین فعالیت ٢ ماه پیش
با سلام . دوستان من برنامه نویس vue نیستم فقط برای همکاری با برنامه نویس front end میخوام بدونم چطور میشه کدهای js مربوط به api و مخصوصا مقدار فیلد api_token که باید نگه داشته بشه رو از دید کاربر مخفی نگه داشت ؟ من در این رابطه سرچ زدم بعضیا گفتن که...
mehdio.o استفاده از / در ادرس صفحات جدید
@mehdio.o ۵۴۰۰ تجربه آخرین فعالیت ٢ روز پیش
سلام به همه ی دوستان در موزد ساختن صفحات جدید اونجوری که در آموزش های php انجام میشه فقط از روش بدون / استفاده میشه من میخواستم بدونم برای این که هر مطلب جدید که مثلا اضافه می کنیم با استفاده از / باشه باید چی کار کنیم ؟ یه مورد دیگه بعضی موقع ها برا...
tohid72 ویرایشگر متن سابلایم
@tohid72 ۸۰۰ تجربه آخرین فعالیت ۷ ماه پیش
سلام autosave رو برای سابلایم فعال کردم مشکلی که پیدا کرده قبل ازینکه خودم بخوام autocomplete مخفی میش یه حالتی هست که تا زمانی که autocomplete نشون داده میش صفحه save نمیش تو این صفحه توضیحاتش هست ولی زبانم خوب نیس نتونستم حل کنم مشکلمو ممنون https:...
tabesh جلو گیری از دیده شدن id ها
@tabesh ٣۰۰۰ تجربه آخرین فعالیت ١ هفته پیش
سلام من یه سوالی داشتم ببینید من یه مشکلی دارم که مثلا کاربر میخواد برای پستی کامنتی بذاره خوب من post_id داخل input هیدن میذارم و میفرستم ولی توی inspect هیدن نیست و میشه تغییرش داد مثلا کاربر میتونه بره post_id=88 رو بکنه post_id=70 و کامنت اون برا...
bvk عدم نمایش میلی و میکرو ثانیه فیلد created_at در لاراول
@bvk ٣۴٣۰۰ تجربه نویسنده آخرین فعالیت ۴ هفته پیش
سلام دوستان من یک timestamp دارم که میلی ثانیه و میکروثانیه داخلش هست : 2018-04-07 14:56:10.317643 ولی موقع نمایش فقط تاریخ و ساعت رو نمایش میده و میلی ثانیه و میکروثانیه رو نمایش نمیده چرا ؟ این رو هم بگم که کلیه دیتا ها داخل دیتابیس به همین روش ذخی...
netwons فراخوانی api لاراول
@netwons ١٢۹۰۰ تجربه آخرین فعالیت ٣ روز پیش
من الان یک api نوشتم روی هاست قرار دادم اما در مرورگر چیزی نمایش نمیده ولی در ‍‍postman میگه ایمیل و پسورد را وارد کنید باید همینجوری باشه درسته ایرادی نداره. و برای فراخوانی این api در مرورگر باید چطوری صدا بزنیم میشه با مثال توضیح بدید مثلا:من یک ف...
mohsen0933 تفاوت zend server با apache server
@mohsen0933 ٢۰۰۰ تجربه آخرین فعالیت ٢ روز پیش
سلام خسته نباشد به شما . سوالم اینه که فرق بین zend server با apache server چیه؟ چجور zend server کار میکنه؟ و چجوری میشه که این دوتا رو هاست با هم اجرا کرد ؟ راجب zend server اطلاعات میخواستم ؟؟؟ با تشکر .
behzad آموزش پروژه محور یا یادگیری هر یک از زبان ها
@behzad ١۶۹۰۰ تجربه آخرین فعالیت ۴ روز پیش
سلام. سوالم یه جورایی تو عنوان هم درج شده که البته میتونه برای خیلیا راه گشا باشه تا بیراهه نرن. آموزش پروژه محور : منظورم اینه که مثلا شخصی که میخواد یاد بگیره آیا یک ویدیو پروژه محور نگاه کنه و تمرین کنه(مثلا ساخت سایت شیپور-بازارو... ) اینطوری بهت...
amin1972 استفاده از template های html آماده
@amin1972 ۴۵۰۰ تجربه آخرین فعالیت ٢٣ ساعت پیش
چطور میشه در متدهای Controller ها از قالب های آماده (مثلا قالب html دانلود شده از themeforest) در میان کدها استفاده کرد؟ مثلا بگیم اگر کاربر لوگین کرد پک قالب مورد نظر نمایش داده بشه ؟ (در کنترلر دلخواه)
با عرض سلام و احترام خدمت شما بنده قوانینتونو مطالعه کردم و بازم این سوال برام پیش اومد: من تو ایران زندگی می کنم، و همونطور که میدونید توی ایران یوتوب هم فیلتره و هم با استفاده از فیلترشکن موقع پخش آنلاین کلی قطع و وصلی داره، من ویدیوهای شمارو دانلو...
alireza_mandegari یادگیری فریم ورک لاراول
@alireza_mandegari ٢۵۰۰ تجربه آخرین فعالیت ٢ ماه پیش
با سلام , میخواستم بپرسم من دانشی مختصری از زبان PHP دارم ایا میتونم الان به یادگیری فریم ورک محبوب ان یعنی لاراول بپردازم؟ یا نه باید زبان PHP رو به طور کامل یاد بگیرم و بعد به سراغ فریم ورک ان بروم؟ با تشکر.
سلام به همه عزیزان نمیدونم ایجاد این بحث کار درستی بود یا نه ، ولی خواستم بدونم این قضیه برای کسی پیش اومده که منو راهنمایی کنه: تا چند روز آینده اعزامم به خدمت سربازی(دوره آموزشی)، خواستم بدونم ،آیا دور بودن از کامپیوتر و مطالب آموزشی ممکن که اونچه...
jserver چند سوال در مورد لاراول
@jserver ۴۹۰۰ تجربه آخرین فعالیت ۴ هفته پیش
سوال اول موقع آپلود عکس در لاراول 5.5.33 یک پوشه می سازه با نام همون عکس و عکس رو داخل اون آپلود می کنه و نام خود عکس رو hash می کنه حالا من چطور اون عکس رو نمایش بدم چون نام عکس که در پایگاداده ذخیره کردم نام پوشه است زیر نام پوشه IMG_2615.JPG و نا...
matin فانکشن ajax فقط یک بار درست کار میکند.
@matin ١۶۹۸۰ تجربه آخرین فعالیت ٣ روز پیش
با سلام. من یک پروژه ساختم با ajax ، php و mysql. قصد من این بود که اطلاعات را داخل دیتابس بریزم و همچنان اطلاعات را از داخل دیتابس حذف کنم بدون اینکه صفحه اجرا شود. در قسمت insert اطلاعات ، فنکشن ها درست کار میکند ولی در قسمت delete داده ها از لیست...
netwon مشکل در کانفیک دیتابیس در لاراول
@netwon ٣۰۰ تجربه آخرین فعالیت ۷ ماه پیش
در لاراول این ارور رو می بینم و نمی تونم به دیتابیس متصل بشوم لطفا راه حلی در این رابطه بیان بفرمایید. Database (database/database.sqlite) does not exist.
pasha ترکیب php و jQueryMob و ساخت app
@pasha ۶۰۰ تجربه آخرین فعالیت ۷ ماه پیش
@amir سلام وقت همگی بخیر. امیرجان چطور میشه توسط php(و mySql ) و jQueryMobile یه اپ ساخت. یعنی محتوای اپ ما و المنتای داخلش در واقع با php درست شده باشه و gui با جی کوئری. منظورم اینه که بتونیم حالت یه app بهش بدیم نه اینکه انگار صفحه داره تو یه مرور...
miko ساخت Forum برای سایت
@miko ٣۰۰ تجربه آخرین فعالیت ١ هفته پیش
سلام برای این که بتونیم یک فروم خیلی خوب با امکانات زیاد و پنل کاربری برای یوزر ها بسازیم باید به کدام زبان ها مسلط باشیم
jserver کار بر روی پروژه آپلود شده روی سرور
@jserver ۴۹۰۰ تجربه آخرین فعالیت ۴ هفته پیش
با سلام خسته نباشید من چطوری میتونم همزمان روی یک پروژه که روی سرور در حال اجراست کار کنم و بخش های که اضافه کنم و بدون دخالت روی پروژه اصلی .همان طور که میدانید در گیت برای مدیریت بخش ها از شاخه ها استفاده می شود و روی هر کدام از شاخه باشم یعنی (c...
matin تعریف کردن نام کاربری و رمز عبور به شکل سشن
@matin ١۶۹۸۰ تجربه آخرین فعالیت ٣ روز پیش
با عرض سلام. امید است همه خوب باشین. من چند تا سوال داشتم.لطفا رهنمایی بفرمایید. من برای پنل مدیریت همه وبسایت هام از session استفاده میکنم. طوری که نام کاربری و رمز عبور شان را به شکل session معرفی میکنم. آیا این طریقه امن است . اگر امن نیست چکارش ک...
rubik اجرای همزمان دو نسخه php
@rubik ۸۶۰۰ تجربه آخرین فعالیت ٢ روز پیش
با سلام خدمت اساتید بنده نیاز دارم رو یه سرور محلی که داخل شرکت هست همزمان دو نسخه php داشته باشم هم نسخه5.1 و هم نسخه7 چطوری میتونم اینکارو کنم ممنون میشم راهنمائی کنید سیستم عامل سرور هم cent os هست
soheilghs مشکل در اجرای متد factory در tinker
@soheilghs ١۰۰۰ تجربه آخرین فعالیت ۶ ماه پیش
دوستان من واسه ویدیوی 95 میخام با factory یه تعداد داده فیک تو دیتابیس بسازم.کدام تو UserFcactory واسه دیتابیس users اینه $factory->define(App\User::class, function (Faker $faker) { return [ 'username' => $faker->userName, 'email'...
سلام چجوری پروژه اماده مثل تلگرام رو با اندروید استودیو باز کنم ؟ وقتی باز میکنم گردل ارور میده . من وقتی می خوام پروژه ایجاد کنم گردل هیچ مشکلی نداره ولی وقتی که پروژه تلگرام رو که از گیت هاب دانلود کردم می خوام با اندروید استودیو باز کنم گردل ارور...
omidkarami77 برنامه نویسی اندروید
@omidkarami77 ۶۰۰ تجربه آخرین فعالیت ٢ ماه پیش
سلام و خسته نباشید استاد عظیمی امکانش هست آیا برنامه نویسی پروژه محور اندروید رو آموزش بدید به صورت پروژه محور باشه که بیشتر یاد بگیریم و اینکه آیا برای برنامه نویسی اندروید نیازی به بلد بودن برنامه نویسی جاوا هست؟؟؟ که بلد باشیم ؟ با تشکر از زحماتی...
nastaran2018 Braintree & Paypal
@nastaran2018 ٢۹۰۰ تجربه آخرین فعالیت ۵ روز پیش
سلام. من وقتی از طریق Braintree با Paypal پرداخت کنم این پیام خطا را می دهد. میخواهم خواهش کنم برای حل این مشکل راهنمایی ام کنید. متشکرم. "Braintree failed to create subscription: PayPal pending payments are not supported."