matin فانکشن ajax فقط یک بار درست کار میکند.
@matin ١۵۹۸۰ تجربه آخرین فعالیت ٢ روز پیش

با سلام. من یک پروژه ساختم با ajax ، php و mysql. قصد من این بود که اطلاعات را داخل دیتابس بریزم و همچنان اطلاعات را از داخل دیتابس حذف کنم بدون اینکه صفحه اجرا شود. در قسمت insert اطلاعات ، فنکشن ها درست کار میکند ولی در قسمت delete داده ها از لیست ، وقتی روی حذف کلیک کنم. فنکشن ajax یک بار اجرا میشود . اگر خواسته باشم ردیف دیگری را پاک کنم باید صفحه را دوباره load کنم.مشکل در کجاست؟ من در کد مشکلی نمی بینم. آیا function دیگری نیاز است؟

netwon مشکل در کانفیک دیتابیس در لاراول
@netwon ٣۰۰ تجربه آخرین فعالیت ۶ ماه پیش

در لاراول این ارور رو می بینم و نمی تونم به دیتابیس متصل بشوم لطفا راه حلی در این رابطه بیان بفرمایید.

Database (database/database.sqlite) does not exist.
pasha ترکیب php و jQueryMob و ساخت app
@pasha ۶۰۰ تجربه آخرین فعالیت ۶ ماه پیش

@amir سلام وقت همگی بخیر. امیرجان چطور میشه توسط php(و mySql ) و jQueryMobile یه اپ ساخت. یعنی محتوای اپ ما و المنتای داخلش در واقع با php درست شده باشه و gui با جی کوئری. منظورم اینه که بتونیم حالت یه app بهش بدیم نه اینکه انگار صفحه داره تو یه مرورگر لود میشه. اونطور که سرچ کردم میشه از چیزی مثل phone gap (یا همون cordova فکر کنم) برای این‌کار استفاده کرد. ایا درسته چنین چیزی؟ یا من اطلاعات کافی ندارم. لطفا راهنماییم کنید. سوال دیگه اینکه چطور میشه تو چنین اپی وقتی یه صفحه دیگه درخواست شد(یعنی لینک بشه به صفحه دیگه) لود شدن تو صفحه جدید حالت مرورگر وب نداشته باشه، مثلا یه ایکن لودر(preloader) بیاد تا وقتی که صفحه کامل لود شه و بعد اطلاعات نمایش داده شه. دقیقا حالت یه app تشکر

miko ساخت Forum برای سایت
@miko ٣۰۰ تجربه آخرین فعالیت ۴ هفته پیش

سلام برای این که بتونیم یک فروم خیلی خوب با امکانات زیاد و پنل کاربری برای یوزر ها بسازیم باید به کدام زبان ها مسلط باشیم

jserver کار بر روی پروژه آپلود شده روی سرور
@jserver ۴۵۰۰ تجربه آخرین فعالیت ٢ ماه پیش

با سلام خسته نباشید

من چطوری میتونم همزمان روی یک پروژه که روی سرور در حال اجراست کار کنم و بخش های که اضافه کنم و بدون دخالت روی پروژه اصلی .همان طور که میدانید در گیت برای مدیریت بخش ها از شاخه ها استفاده می شود و روی هر کدام از شاخه باشم یعنی (checkout شده) تغییرات اون رو نمایش می شود ولی من می خواهم در حالت development باشم و کار کنم تغییرات را مشاهده کنم و کاربرانی که از سایت دیدن می کنند از روی شاخه master باشد

matin تعریف کردن نام کاربری و رمز عبور به شکل سشن
@matin ١۵۹۸۰ تجربه آخرین فعالیت ٢ روز پیش

با عرض سلام. امید است همه خوب باشین. من چند تا سوال داشتم.لطفا رهنمایی بفرمایید. من برای پنل مدیریت همه وبسایت هام از session استفاده میکنم. طوری که نام کاربری و رمز عبور شان را به شکل session معرفی میکنم. آیا این طریقه امن است . اگر امن نیست چکارش کنم امن بشه؟ اگر امن است چه دلیل دارید؟ شما از کدام طریقه برای ورود امن کاربران تان استفاده میکنین؟ مخاطب همه

rubik اجرای همزمان دو نسخه php
@rubik ۷۴۰۰ تجربه آخرین فعالیت ۴ روز پیش

با سلام خدمت اساتید بنده نیاز دارم رو یه سرور محلی که داخل شرکت هست همزمان دو نسخه php داشته باشم هم نسخه5.1 و هم نسخه7 چطوری میتونم اینکارو کنم ممنون میشم راهنمائی کنید سیستم عامل سرور هم cent os هست

soheilghs مشکل در اجرای متد factory در tinker
@soheilghs ١۰۰۰ تجربه آخرین فعالیت ۴ ماه پیش

دوستان من واسه ویدیوی 95 میخام با factory یه تعداد داده فیک تو دیتابیس بسازم.کدام تو UserFcactory واسه دیتابیس users اینه

$factory->define(App\User::class, function (Faker $faker) {
  return [
    'username' => $faker->userName,
    'email' => $faker->unique()->safeEmail,
    'password' => '$2y$10$TKh8H1.PfQx37YgCzwiKb.KjNyWgaHb9cbcoQgdIVFlYg7B77UdFm', // secret
    'api_token' => str_random(60)
  ];
});

برای ساخت داده ها هم تو tinker این کد رو اجرا کردم

factory('App\User', 20)->create();

اما این ارورو میده

Illuminate\Database\QueryException with message 'SQLSTATE[HY000]: General error: 1364 Field 'username' doesn't have a default value (SQL: insert into `users` (`updated_at`,
 `created_at`) values (2018-04-13 13:27:51, 2018-04-13 13:27:51))'

نمیدونم مشکل از کجاست

omidkarami77 برنامه نویسی اندروید
@omidkarami77 ۶۰۰ تجربه آخرین فعالیت ١ روز پیش

سلام و خسته نباشید استاد عظیمی امکانش هست آیا برنامه نویسی پروژه محور اندروید رو آموزش بدید به صورت پروژه محور باشه که بیشتر یاد بگیریم و اینکه آیا برای برنامه نویسی اندروید نیازی به بلد بودن برنامه نویسی جاوا هست؟؟؟ که بلد باشیم ؟ با تشکر از زحماتی که برای ما می کشید

nastaran2018 Braintree & Paypal
@nastaran2018 ١۶۰۰ تجربه آخرین فعالیت ٢ هفته پیش

سلام. من وقتی از طریق Braintree با Paypal پرداخت کنم این پیام خطا را می دهد. میخواهم خواهش کنم برای حل این مشکل راهنمایی ام کنید. متشکرم.

"Braintree failed to create subscription: PayPal pending payments are not supported." 
mehdiphpgrp مشکل در کار نکردن Auth::attempt در لاراول
@mehdiphpgrp ١۹۰۰ تجربه آخرین فعالیت ۴ روز پیش

باسلام و وقت بخیر،

من موقع لاگین از Auth::attempt استفاده میکنم که یه آرایه از کلمه عبور و رمز رو بهش پاس میدم، از اونجایی که کلمه عبور من با پیشفرض لاراول یکی نیست یعنی به جای email من mobile دارم و اومدم username رو override کردم، ولی بازم Auth::attempt نمیتونه مشخصات کاربری ک مطمئنم درست هست رو برگردونه ممنون میشم اگه بهم بگید چطور باید username و password رو override کنم که وقتی از Auth::attempt استفاده میکنم کاربر رو برام برگردونه این کد لاگین من هست:

public function login(Request $request){
    $validator = Validator::make($request -> all(), [
        'mobile' => 'required',
        'password' => 'required',
    ]);
    if($validator -> fails()){
        return response()->json($validator->errors());
    }

    $credentials = (['mobile' =>$request->input('mobile'), 'password' =>$request->input('password')]);
    try{
        if(! $token = JWTAuth::attempt($credentials)){
            return response()->json(['errors' => 'invalid username and password']);
        }
    }catch (JWTException $e){
        return response()->json(['errors' => 'could not create token']);
    }
    return response()->json(compact('token'));
}

اینم کد مدل من:

class User extends Authenticatable { use Notifiable;

protected $table = 'driver';
public $timestamps = false;
protected $fillable = [
    'name', 'mobile', 'national_code','password',
];
protected $hidden = [
    'password'
];

}

danial_kh کار تیمی در GitLab
@danial_kh ٣١۰۰ تجربه آخرین فعالیت ١ هفته پیش

من و دوستم در حال یادگیری git هستیم و قصد کار کردن به صورت گروهی روی یک پروژه توی سرویس gitlab رو داریم. هر کدوممون روی یک قسمت کار می کنیم و کار رو را تا قبل از مرحله push کردن ادامه میدیم (کارهایی که امیر اقا عظیمی توی آموزش git برای همکاری توضیح دادن) اما وقتی قصد داریم push را انجام بدیم با اروری مواجه میشیم که میگه قبل از push کردن باید pull کنید و وقتی این کار رو می کنیم تمام تغییراتی که توی فایل هامون به وجود آورده بودیم از بین میره. حالا سوالم اینه کجا رو داریم اشتباه میریم یا کدوم کار رو انجام نمیدیم که به این مشکل برمی‌خوریم.

حیفم میاد از امیر آقا عظیمی بابت زحمتایی که کشیده تا باعث رشد برنامه نویسی بین فارسی زبونا و این امید و انگیزه‌ای که به جوونا میده تا بدون ترس برنامه نویسی رو شروع کنن، در اینجا تشکر نکنم. آرزوی موفقیت بیشتر برای امیر عزیز ( و تیمش توی پارس کلیک ) دارم.

amin تجربه 9 ماهه از پارس کلیک
@amin ٢۶١۰۰ تجربه نویسنده آخرین فعالیت ١ روز پیش

با سلام خدمت دوست و استاد گرامی امیر عزیز ,امیدوارم هرجا که هستی لحظات خوبی داشته باشی از اونجا که ما داخل ایران هستیم و خیلی از آموزش ها پولی و بی ارزش اند کار تو و هدفت منو تو مسیر درست قرار داده که طی 9 ماه گذشته که به صورت جدی شروع کردم الان تو یه شرکت به لطف شما شروع به کار کردم و تا حدودی تمام این موفقیت هارو مدیون شما هستم خواستم هم تبریک عرض کنم سال جدید و وب سایت جدید رو هم ممنون بشم از زحماتتون که بدون هیچ چشم داشتی آموزش دادین و تجربیات خودتونو در اختیار ما گذاشتین من هم تا جایی که امکان داره تجربیات خودم رو در اختیار کار بران این سایت و کلیه فارسی زبانان دنیا قرار بدم ممنون.🌹🌹

hiradarshadi اضافه کردن دوره های RN, Webpack
@hiradarshadi ٢۰۰ تجربه آخرین فعالیت ۶ ماه پیش

با سلام و عرض خسته نباسید خدمت امیرحسن عزیز که زحمت میکشه و کلی آموزش رو رایگان برای ما تهیه میکنه و وااقعا جای تشکر داره.. لطفا اگه میشه دوره های Webpack و مخصوصا React Native رو کامل آموزش بدید. ممنون :))

hassan862 سوال در مورد آموزش های جاوا
@hassan862 ٢۹۰۰ تجربه آخرین فعالیت ۴ ماه پیش

با سلام و خسته نباشید به استاد ارجمند آقا امیر . من حدود سه ماه هست که آموزش های ویدیویی جاوای شما را دارم میبینم و یاد میگیرم و اکنون تقریبا نصف آموزش ها رو دیدم . تا اینجا که بسیار عالی بود . می خواستم بدونم که آیا در آموزش خود به دیتا بیس و ساخت برنامه آنلاین مثل شبکه های اجتماعی یا مارکت ها اشاره ای خواهید کرد ؟ یعنی بعد از پایان آموزش شما ، ما قادر به ساخت چنین برنامه هایی خواهیم بود ؟ ممنون میشم جوابمو بدین .

سلام و خسته نباشید.

یه مشکلی سایت داره که ، من میخواستم مقاله ای رو که توسط مدرسین پارس کلیک نوشته شده است رو لایک کنم . اما بهم پیام میده که باید دوباره وارد سایت بشم . اگه امکان داره درست کنید. عاشقتونم

netwons select کردن در php
@netwons ١٢۵۰۰ تجربه آخرین فعالیت ٣ هفته پیش

این کد درسته اما اجرا می کنم چیزی رو صفحه نمایش داده نمیشه

jserver مشکل در اجرای لاراول روی سرور
@jserver ۴۵۰۰ تجربه آخرین فعالیت ٢ ماه پیش

سلام آقای عظیمی خسته نباشید لطفا یه مقاله در مورد نحوی اجرای لاراول روی سرور بزارید یعنی بعد آپلود سایت باید دستور php artisan serve رو کجا بزنیم واقعا تو اینترنت آموزش یا مطلبی نیست

madman مشکل در اجرای صفحه ساخته شده لاراول
@madman ۴۵۰ تجربه آخرین فعالیت ۵ ماه پیش

سلام من به تازگی آموزش و یادگیری فریم ورک لاراول رو شروع کردم. در شروع کار وقتی میخوام صفحه ای که ساختم رو نگاه کنم با اروری مواجه شدم که عکسش رو واستون آپلود کردم. دوستانی که میدونن اشکال از کجای کاره ممنون میشم من رو در رفع این مشکل راهنمایی و یاری کنن. متشکرم

http://s9.picofile.com/file/8333296642/Screenshot_64_.png

http://s9.picofile.com/file/8333296634/Screenshot_65_.png

netwons متغیر GET
@netwons ١٢۵۰۰ تجربه آخرین فعالیت ٣ هفته پیش

این متغیر یعنی چی $_GET

saeid4x مشکل در اجرای React Native روی شبیه ساز اندروید
@saeid4x ٢٢۰۰ تجربه آخرین فعالیت ٢ هفته پیش

سلام دوستان

من می خام ریکت نیتیو رو تو شبیه ساز اندروید اجرا کنم ، اما موقع اجرا خطای زیر رو تو CMD نشون میده لطفا بگید چطور این مشکل رو حل کنم؟؟

در ضمن از مراحل زیر برای نصب استفاده کردم:

react-native init AwesomeProject
cd AwesomeProject
react-native run-android

اما پس از اجرای دستور آخر خطای زیر تو CMD ظاهر میشه:


FAILURE: Build failed with an exception.

* What went wrong:
A problem occurred configuring root project 'AwesomeProject۱۰'.
> Could not resolve all files for configuration ':classpath'.
   > Could not download builder-model.jar (com.android.tools.build:builder-model:۲.۳.۳)
      > Could not get resource 'https://jcenter.bintray.com/com/android/tools/build/builder-model/۲.۳.۳/builder-model-۲.۳.۳.jar'.
         > Could not GET 'https://jcenter.bintray.com/com/android/tools/build/builder-model/۲.۳.۳/builder-model-۲.۳.۳.jar'.
            > Connect to jcenter.bintray.com:۴۴۳ [jcenter.bintray.com/۱۰۸.۱۶۸.۲۴۳.۱۵۰] failed: Connection timed out: connect
   > Could not download builder-test-api.jar (com.android.tools.build:builder-test-api:۲.۳.۳)
      > Could not get resource 'https://jcenter.bintray.com/com/android/tools/build/builder-test-api/۲.۳.۳/builder-test-api-۲.۳.۳.jar'.
         > Could not GET 'https://jcenter.bintray.com/com/android/tools/build/builder-test-api/۲.۳.۳/builder-test-api-۲.۳.۳.jar'.
            > Connect to jcenter.bintray.com:۴۴۳ [jcenter.bintray.com/۱۰۸.۱۶۸.۲۴۳.۱۵۰] failed: Connection timed out: connect
   > Could not download sdklib.jar (com.android.tools:sdklib:۲۵.۳.۳)
      > Could not get resource 'https://jcenter.bintray.com/com/android/tools/sdklib/۲۵.۳.۳/sdklib-۲۵.۳.۳.jar'.
         > Could not GET 'https://jcenter.bintray.com/com/android/tools/sdklib/۲۵.۳.۳/sdklib-۲۵.۳.۳.jar'.
            > Connect to jcenter.bintray.com:۴۴۳ [jcenter.bintray.com/۱۰۸.۱۶۸.۲۴۳.۱۵۰] failed: Connection timed out: connect
   > Could not download sdk-common.jar (com.android.tools:sdk-common:۲۵.۳.۳)
      > Could not get resource 'https://jcenter.bintray.com/com/android/tools/sdk-common/۲۵.۳.۳/sdk-common-۲۵.۳.۳.jar'.
         > Could not GET 'https://jcenter.bintray.com/com/android/tools/sdk-common/۲۵.۳.۳/sdk-common-۲۵.۳.۳.jar'.
            > Connect to jcenter.bintray.com:۴۴۳ [jcenter.bintray.com/۱۰۸.۱۶۸.۲۴۳.۱۵۰] failed: Connection timed out: connect

  Try:
Run with --stacktrace option to get the stack trace. Run with --info or --debug option to get more log output.

BUILD FAILED

Total time: ۱ mins ۴۶.۲۴۵ secs
Could not install the app on the device, read the error above for details.
Make sure you have an Android emulator running or a device connected and have
set up your Android development environment:
https://facebook.github.io/react-native/docs/getting-started.html

NDK is missing a "platforms" directory.
If you are using NDK, verify the ndk.dir is set to a valid NDK directory.  It is currently set to C:\Users\saeid\AppData\Local\Android\Sdk\ndk-bundle.
If you are not using NDK, unset the NDK variable from ANDROID_NDK_HOME or local.properties to remove this warning.

Observed package id 'tools' in inconsistent location 'C:\Users\saeid\AppData\Local\Android\Sdk\__tools' (Expected 'C:\Users\saeid\AppData\Local\Android\Sdk\tools')
java.io.FileNotFoundException: https://dl.google.com/android/repository/repository2-1.xml
Failed to download any source lists!

FAILURE: Build failed with an exception.

* What went wrong:
A problem occurred configuring project ':app'.
> Failed to find Build Tools revision 26.0.3

* Try:
Run with --stacktrace option to get the stack trace. Run with --info or --debug option to get more log output.

BUILD FAILED

Total time: 22.903 secs
Could not install the app on the device, read the error above for details.
Make sure you have an Android emulator running or a device connected and have
set up your Android development environment:
https://facebook.github.io/react-native/docs/getting-started.html

با سلام و خسته نباشيد من مي خوام برنامه نويسي ياد بگيرم ولي نميدونم بهتره از چه زباني شروع كنم فعلان علاقهمند به ساختن اپ براي اندرويد و ios هستم. آيا قبل از ياد گرفتن مثلا زبان swift پيشنياز هاي وجود داره كه بايد ياد گرفت يا خير، ممنون ميشم راهنمايي كنيد با تشكر.

jamshid نمایش آخرین پیام در SweetAlert
@jamshid ٢۶۰۰ تجربه آخرین فعالیت ۶ ماه پیش

سلام دوستان. جمشید هستم و لاراول رو تازه شروع کردم.

من پکیج uxweb/sweet-alert رو نصب کردم و تمام مراحل آماده سازی ش رو هم انجام دادم. پیام هم نمایش داده می شه. ولی تنها مشکل اینه که بجای نمایش آخرین پیام که در کنترولر و قبل از ریدایرکت تنظیم کردم، نمایش بده، یک پیام قبل ترش رو از کش نمایش می ده.

مثلا تو صفحه اصلی دو تا کلید هست ک هر کدوم یک تنظیمی رو انجام می ده. وقتی بین این دو تا کلیک می کنید و سوئیچ می کنید، اگر روی اولی کلیک کنید پیام دومی رو نشون می ده. حالا اگر روی دومی کلیک کنید، پیام کلیک اولی رو که نشون نداده بود الان با یک مرحله تاخیر نشون می ده و الا آخر.

کلی سرچ کردم ولی چیزی پیدا نکردم. لطفا راهنمایی کنید چ طور این تاخیر یک مرحله ای رو حل کنم. ممنون.

mohammad-fm ساخت modal در bootstrap
@mohammad-fm ١٢۰۰ تجربه آخرین فعالیت ۵ ماه پیش

سلام عرض شد به خدمت ایرانیان عزیز دوستان در ساخت modal در bootstrap به مشکل برخوردم .

اشکال در نحوه نمایش ان است فقط در xs یا گوشی نمایشش درسته اما در سایزهای دیگه نصفش به کل نیست اگه میتونید به بنده یاری برسانید با سپاس.

zahra-sh مشکل در رابطه many to many در لاراول
@zahra-sh ۴۸۰۰ تجربه آخرین فعالیت ۶ ماه پیش

سلام. من آموزشهای آقای امیر عظیمی رو میبینم و لاراول رو یادمیگیرم. در ویدئوی 23 و 24 ، many to many, attach(), detach() رو گفتن. ولی من هر کاری می کنم error میگیرم.

برای اختصاص تگ ها در هنگام اضافه کردن یک note:

Call to a member function attach() on null

و برای نمایش یک تگ ها هنگام کلیک روی یک note در صفحه ی جدید:

App\Note::tags must return a relationship instance. (View: C:\Users\Zahra\PhpstormProjects\Notes\resources\views\notes\edit.blade.php)