hj021 انتخاب یک فریمورک css ، بر اساس vuejs
@hj021 ٢٣۰۰ تجربه آخرین فعالیت ٣ روز پیش

دنبال یک Css Framework میگشتم که بر اساس Vuejs باشه ، به vuetifyjs و Buefy رسیدم.بین این دوتا اولی رو انتخاب کردم وقتی سورس فایل هاش رو دانلود کردم حجم کل فایل هاش به یک مگابایت و خورده ای رسید ، به نظر شما حجم سورس هاش برای طراحی سایت مناسب هست؟ و اینکه شما کدوم فریم ورک رو برای طراحی FrontEnd انتخابی میکنید؟ ( با دلیل )

rubik بهترین فریم وورک سی اس اس چیست
@rubik ۷۴۰۰ تجربه آخرین فعالیت ٣ روز پیش

باسلام خدمت همه دوستان و اساتید میخواستم بدون بهترین فریم وورک سی اس اس بخوام کار کنم و یادبگیرم کدوم بنظرتون از همه نظر اگه بخواین نظر بدین هم از نظر سبکی هم به روز بودن و کامینیتی و ... ممنون میشم اساتید محترم نظراتشونوبا دلیل بیان کنن

با سلام، ممنون از سايت خوب پارس كليك و ويديو های فوق العاده برنامه نويسی، من ميخوام يك سايت شركت راه اندازی كنم و تمام ويديو های اچ تی ام ال، سی اس اس، جاوا سكريپت رو ديدم ولی يك سايت زيبا و پويا ميخوام بسازم. اگر ممكن هست يك زبان برنامه نويسی خوب به من معرفی كنيد كه متمركز بشم روی اون دسته ويديو ها. با تشكر فراوان.

arya-code یادگیری فریم ورک های جاواسکریپت
@arya-code ١٣۰۰ تجربه آخرین فعالیت ٢ ماه پیش

با سلام خدمت دوستان گرامی پارس کلیک. اول از همه تشکر میکنم از شما استاد عظیمی از آموزش های فوق الاده تون.. بنده در حال یادگیری جاواسکریپت هستم و در حین یادگیری اطلاعاتی هم از فریم ورک های دیگه جاواسکریپت بدست آوردم و سوالم این بود ک بعد از یادگیری جاواسکریپت کدوم فریم ورک رو کار بکنم؟ ترتیبی داره یا مهم نیست و اینکه مثلا وقتی تو vue.js میشه کار های Jquery رو انجام داد باز لازمه Jquery رو کار کنم یا مثلا اینکه انگولار رو قبل از ری اکت یاد بگیرم یا بعدش اینا رو نمیدونم. ممنون میشم در مورد نحوه یادگیری فریم ورک ها و ترتیبشون راهنماییم کنید. ممنون :)

سلام . من می خوام برنامه جاوا بنویسم که به دیتابیس هم وصل بشه ولی وقتی می خوام کلاس کتابخانه اش را صدا بزنم :

Class.forName("com.mysql.jdbc.Driver").newInstance();

ارور : ClassNotFoundException: com.mysql.jdbc.Driver میدهد . لطفا منو راهنمایی کنین .

salar میانبر برای دستورات artisan
@salar ١۸۰۰ تجربه آخرین فعالیت ۴ روز پیش

من کاربر ویندوزم از لاراول 5.7 استفاده میکنم و از phpStorm IDE. چجوری میتونم واسه دستورات artisan میانبر ایجاد کنم؟

مثلا چجوری میتونم به جای php artisan فقط تایپ کنم art . منظورم ساخت command از طریق console نیست

shabstar1989 مشکل ساختن جدول با نام category
@shabstar1989 ١۰۰۰ تجربه آخرین فعالیت ۶ ماه پیش

سلام من میخوام یه جدول به اسم category بسازم ولی زمانی که میخوام دیتا واردش کنم ارور زیر رو بهم میده ممنون میشم کمکم کنید با تشکر

tinker


>> $cat = new Category
=> App\Category {#657}
>> $cat->name = 'MOBILE'
=> "MOBILE"
>> $cat->save()
Illuminate\Database\QueryException with message 'SQLSTATE[HY000]: General error:
 1 no such table: categories (SQL: insert into "categories" ("name", "updated_at
", "created_at") values (MOBILE, 2018-05-21 22:18:11, 2018-05-21 22:18:11))'
>>

به نظرم میشه تو بخش مقالات مثل انجمن اجازه به ارسال مقاله به همه اعضا با شرایط تعیین شده مثلا امتیاز بالا 2000 داده شود و بعد توسط نویسنده ها تایید بشه این مقاله و یا یه سری از کاربرا وقتی به یه حد امتیاز رسیدن بتونن تو تخصص خودشون به مقاله امتیاز بدن و وقتی امتیاز یه مقاله به حد مناسب رسید تو بخش مقاله ها بیاد و تو دید همه باشه اینجوری قسمت مقاله ها که خیلی مهمه فعال تر میشه

سلام خسته نباشید تو پک آموزش (ساخت زیرپوسته برای وردپرس - ویدیو 2) style تو پوشه childoftwentytwelve ایجاد میکنم مثل ویدیو و ذخیره میکنم ولی وردپرس من ارور میده به این شکل

http://s8.picofile.com/file/8328420734/2018.png

لطفا راهنمایی کنید

delphigateway اموزش Deploy کردن
@delphigateway ۶۰۰ تجربه آخرین فعالیت ۶ ماه پیش

میخواستم بدونم اموزش نحوه Deploy کردن یا همون گسترش نرم افزار Ruby on Rails یا Django رو یک هاست
لینوکسی یا سرور مجازی به زبان فارسی وجود داره ؟ خیلی ممنون میشم در صورت وجود داشتن لینکشو قرار بدید

netwons اعتبار سنجی در php
@netwons ١٢۵۰۰ تجربه آخرین فعالیت ۴ هفته پیش

با سلام من با این کد اعتبار سنجی کردم اما وقتی اطلاعاتی در تکست باکس نمینویسم و کلید submit را میزنم در دیتابیس به صورت خالی ذخیره میکنه کد emtpyرو استفاده کردم اما جواب نمیده لطفا کمکم کنید. این کد منه https://gist.github.com/netwons/d279ec3db94cfc8589778b6002a5b286

netwons ادیت کردن در php
@netwons ١٢۵۰۰ تجربه آخرین فعالیت ۴ هفته پیش

من برای ادیت کردن دیتابیس این کد نوشتم اما از از idq در خط ۶ ایراد میگیره.

https://gist.github.com/c2dc5c7caef82b6e1fd426f69b72adf4.git

<?php

if(isset($_POST['edit'])){   //این دکمه edit است
    $name=$_POST['name'];
    $lastname=$_POST['lastname'];
    $update=" UPDATE m1 SET name='$name', lastname='$lastname' WHERE id=" . $_GET['idq'];
    $up=mysqli_query($connection,$update);
    if($up){
        header("Location: select.php");
    }else{echo "error";}
}

سلام دوستان

من در حال حاضر دانشجویم و همزمان دارم کار برنامه نویسی و همچنین ترجمه برای چند سایت انجام میدم.هدفم اینه که بعد از اینکه کارشناسیم رو گرفتم بیام خارج (که سال 99 می گیرم) .می خوام بدونم آیا امکانش هست تو این مدت که تو ایرانم به صورت ریموت برای شرکتهای خارجی کار کنم؟چطور باید این شرکتها رو پیدا کنم؟ و آیا قابل اعتمادند؟

اینو بگم که در حال حاضر رو زبان ژاپنیم کار میکنم و قصد دارم برم ژاپن..ولی فعلا برای دورکاری تو شرکت انگلیسی زبان می خوام کار کنم

ممنون

faridfr مخفی کردن api و مخصوصا api_token
@faridfr ٢۵۰۰ تجربه آخرین فعالیت ٢ هفته پیش

با سلام . دوستان من برنامه نویس vue نیستم فقط برای همکاری با برنامه نویس front end میخوام بدونم چطور میشه کدهای js مربوط به api و مخصوصا مقدار فیلد api_token که باید نگه داشته بشه رو از دید کاربر مخفی نگه داشت ؟ من در این رابطه سرچ زدم بعضیا گفتن که api_token باید توی localstorage نگهداری بشه که خب اینم قابل دسترسی هست . نیست ؟!

mehdio.o استفاده از / در ادرس صفحات جدید
@mehdio.o ۵۴۰۰ تجربه آخرین فعالیت ٢ هفته پیش

سلام به همه ی دوستان در موزد ساختن صفحات جدید اونجوری که در آموزش های php انجام میشه فقط از روش بدون / استفاده میشه من میخواستم بدونم برای این که هر مطلب جدید که مثلا اضافه می کنیم با استفاده از / باشه باید چی کار کنیم ؟ یه مورد دیگه بعضی موقع ها برای هر مطلب جدید یک فولدر درست میشه در php چطوری باید این کار رو کرد ؟؟

یه سوال دیگه هم داشتم که ممنو میشم اگر دوستان جواب بدهند

وارد این لینک بشید و به ادرس بار توجه کنید

همونطور که میبیند اول یک کد برای پروژه هستش و بعدش بعد از اسلش موضوع هستش و دوباره یک اسلش و نام پروژه البته دوتای اخر به دلیل فارسی بودن توی بعضی مرورگر ها برعکس نشون میده اما ادرس همونطر هست که گفتم حالا میخواستم بدونم یعنی برای این پروژه یک فولدر به عدد 82719 ساخته شده بعد داخل اون یه فولدر ساخته شده که نام دسته ی پروژه هستش و بعد داخل اون فایل php ساخته شده که حاوی اطلاعات هستش ؟؟؟ اخه اینجوری خیلی فولدر تو فولدر میشه یعنی مثلا نمیشد یه فولدر برای این موضوع میساختن بعد داخلش پروژه ها رو دونه دونه میزاشتن ؟؟؟؟ اینجوری خیلی از ساخت فولدر ها جلوگیری میشد ! چرا وقتی فقط کد پروژه رو میزنی خودش بقیه همرو میفهمه و میاره ؟؟؟؟؟؟؟ اسم فایل که index نیست !

و سوال آخر این که چرا وقتی وارد لینک https://ponisha.ir/project میشیم در مرورگر یه ایندکس برامون نمیاره مگه این یه فولدر نیستش ؟؟ مثل موقعی که میزنی localhost میار index of local host و فایل های بعدی رو میاره تا جایی که بالاخره به یه html , css برسه ؟؟؟ یا میتونم همین پارس کلیک خودمون رو مثال بزنم ! parsclick.net/thread هم هست

خواهش میکنم این سوال ها رو جواب بدید خیلی ذهنم رو مشغول کرده !!

اول اینکه من برای نمایش نقشه روی سایت از Google Map Api استفاده می کردم که الان خطای RefererDeniedMapError میده آیا راحلی برای استفاده از گوگل مپ داخل سایت بجز iframe است . همان طوری که می دانید این بخاطر تحریم های ایران در ضمن من در Google Cloud هم ثبت نام کردم و Api Key هم دارم.

سوال دوم چطوری Testing رو در لاراول اجرا کنم و یا آموزشی خوبی بجز در لاراکست برای Testing در لاراول هست.در ضمن نسخه لاراول از 5.5 به بعد رو منظورمه

tabesh جلو گیری از دیده شدن id ها
@tabesh ٣۰۰۰ تجربه آخرین فعالیت ٣ روز پیش

سلام من یه سوالی داشتم ببینید من یه مشکلی دارم که مثلا کاربر میخواد برای پستی کامنتی بذاره خوب من post_id داخل input هیدن میذارم و میفرستم ولی توی inspect هیدن نیست و میشه تغییرش داد مثلا کاربر میتونه بره post_id=88 رو بکنه post_id=70 و کامنت اون برای پست 70 ارسال میشه

داخل همین انجمن پارس کلیک من میتونم توی textarea با استفاده از inspect شناسه سوال رو دربیارم و برم توی یک سوال دیگه شناسه رو جایگزین کنم و جواب رو بدم ولی جواب برای سوالی که شناسه اش رو دستی وارد کردم ارسال نمیشه چطوری میشه جلوی این کار رو گرفت و نگذاشت که کاربر اصلا id رو ببینه که بتونه تغییرش بده و یا مثل پارس کلیک اگرم تغییرش داد تغییر نکنه بازم با تشکر

bvk عدم نمایش میلی و میکرو ثانیه فیلد created_at در لاراول
@bvk ٣٣٣۰۰ تجربه نویسنده آخرین فعالیت ١ هفته پیش

سلام دوستان من یک timestamp دارم که میلی ثانیه و میکروثانیه داخلش هست : 2018-04-07 14:56:10.317643

ولی موقع نمایش فقط تاریخ و ساعت رو نمایش میده و میلی ثانیه و میکروثانیه رو نمایش نمیده چرا ؟ این رو هم بگم که کلیه دیتا ها داخل دیتابیس به همین روش ذخیره شده یعنی با timestamp(6)

کد :

$time = DB::table('notifications')->max('created_at');
    dd($time);

خروجی: "2018-04-07 14:56:10"

این کد هم داخل مدل ست کردم ولی جواب نمیده : protected $dateFormat = 'Y-m-d H:i:s.u';

netwons فراخوانی api لاراول
@netwons ١٢۵۰۰ تجربه آخرین فعالیت ۴ هفته پیش

من الان یک api نوشتم روی هاست قرار دادم اما در مرورگر چیزی نمایش نمیده ولی در ‍‍postman میگه ایمیل و پسورد را وارد کنید باید همینجوری باشه درسته ایرادی نداره.

و برای فراخوانی این api در مرورگر باید چطوری صدا بزنیم میشه با مثال توضیح بدید مثلا:من یک فرد عادی می خواهم از این api استفاده کنم و با یوزر و پسورد خاص چطوری این api را به صورت ajax در سایتم فراخوانی کنم.

mohsen0933 تفاوت zend server با apache server
@mohsen0933 ١٢۰۰ تجربه آخرین فعالیت ٢٢ ساعت پیش

سلام خسته نباشد به شما . سوالم اینه که فرق بین zend server با apache server چیه؟ چجور zend server کار میکنه؟ و چجوری میشه که این دوتا رو هاست با هم اجرا کرد ؟

راجب zend server اطلاعات میخواستم ؟؟؟

با تشکر .

behzad آموزش پروژه محور یا یادگیری هر یک از زبان ها
@behzad ١۵٣۰۰ تجربه آخرین فعالیت ۶ ساعت پیش

سلام. سوالم یه جورایی تو عنوان هم درج شده که البته میتونه برای خیلیا راه گشا باشه تا بیراهه نرن.

آموزش پروژه محور : منظورم اینه که مثلا شخصی که میخواد یاد بگیره آیا یک ویدیو پروژه محور نگاه کنه و تمرین کنه(مثلا ساخت سایت شیپور-بازارو... ) اینطوری بهتره یا نه اگر هریک از زبان ها رو یاد بگیره بهتر هستش؟

در کل این که ساخت سایتی مثل شیپور نیازمند زبان هایی :html css php js و... هست بهتره که طرف بره این زبان ها رو یاد بگیره یا نه در طی ساخت پروژه محور یاد بگیره بهتره؟

لطفا نظرات قانع کننده ای برای من و سایر کاربرانی که نگاه میکنن قرار بدین.

shahramamini JQuery mobile
@shahramamini ١۹۰۰ تجربه آخرین فعالیت ۶ ماه پیش

سلام دوستان ، من به تازگي جيكوري موبايل شروع كردم فايل هارو جيكوري سي اس اس خود جيكوري و جيكوري موبايل رو درست دعوت ميكنم ، اما مشكل من اينه كه تگ ‍section يا تگ div يا هر تگي ، اتربيوتي يا شناسه ي به نام data-role="page" مثلا قبول نميكنه من وقتي اتربيوتي رو مينويسم خودكار رنگش تغيير ميكنه ، مثلا src يا align ولي data-role رو نميشناسه ، از notepad++ استفاده ميكنم ، ممنون ميشم كمكم كنيد با تشكر

amin1972 استفاده از template های html آماده
@amin1972 ٣۵۰۰ تجربه آخرین فعالیت ١ ماه پیش

چطور میشه در متدهای Controller ها از قالب های آماده (مثلا قالب html دانلود شده از themeforest) در میان کدها استفاده کرد؟

مثلا بگیم اگر کاربر لوگین کرد پک قالب مورد نظر نمایش داده بشه ؟ (در کنترلر دلخواه)

با عرض سلام و احترام خدمت شما

بنده قوانینتونو مطالعه کردم و بازم این سوال برام پیش اومد:

من تو ایران زندگی می کنم، و همونطور که میدونید توی ایران یوتوب هم فیلتره و هم با استفاده از فیلترشکن موقع پخش آنلاین کلی قطع و وصلی داره، من ویدیوهای شمارو دانلود کردم و الان خواستم بپرسم اجازه ی استفاده از اون رو بصورت شخصی دارم؟ یا خیر؟

من برای کس دیگه ای این ویدیوها رو کپی نکردم و نخواهم کرد.

حتی دوستام از من پرسیدند که برای برنامه نویسی و آموزشش، کدوم وبسایتو معرفی می کنی و آدرس شمارو بهشون معرفی کردم فقط بخاطر محتواهای خوبتون.

در هر صورت اگر راضی به استفاده نیستید من ویدیوهارو از کامپیوترم پاک خواهم کرد.

از آقا امیر @amir میخوام لطف کنند و جوابمو بدند.

با آرزوی موفقیت.

alireza_mandegari یادگیری فریم ورک لاراول
@alireza_mandegari ٢۵۰۰ تجربه آخرین فعالیت ٢ هفته پیش

با سلام , میخواستم بپرسم من دانشی مختصری از زبان PHP دارم ایا میتونم الان به یادگیری فریم ورک محبوب ان یعنی لاراول بپردازم؟ یا نه باید زبان PHP رو به طور کامل یاد بگیرم و بعد به سراغ فریم ورک ان بروم؟

با تشکر.