mahdi_php ویدیو خصوصی ؟ آموزش MySQL در یوتیوب
@mahdi_php ١۴۰۰ تجربه آخرین فعالیت ٣ روز پیش

لطفا ویدیو شماره 3 آموزش MySQL در یوتیوب را از (ویدیو های خصوصی) آزاد کنید تا قابل مشاهده شود تشکر از آقای امیر عظیمی @amir بابت آموزش های بی نظیر شون


آپدیت:

این ویدیو دوباره آپلود شده:

سلان خسته نباشید من میخوام یک سایت کاملآحرفه ای طراحی کنم با یک ویوی کاملا مناسب ،قابلیت چت کردن، ایجاد فرم و درگاه پرداخت وکلا هرچی که ممکنه تو یک سایت درست بشه به خاطر همین شروع به یادگیری bootsarap css php jquery htmlوالان هم لاراول کردم در طی یکی از این آموزش ها شما گفتین که جی کوئری خیلی قدیمی شده وبهتره از یک فریم ورک دیگه مثل vue استفاده کنیم حالا به نظر شما بهترین فریم ورک جاوااسکریپت چیه و چه چیز های دیگه ای من برای طراحی اونجور سایتی که گفتم ، نیاز دارم

yaser زبان backend دیگر
@yaser ٣۰۰ تجربه آخرین فعالیت ۵ ماه پیش

سلام اقای عظیمی عزیز امیدوارم حالتون خوب باشه یه سوال دارم من laravel کار میکنم میخوام یک زبان back end دیگر رو یادبگیرم خواستم ببینم rails یا node js express کدوم برای کسی که laravel کار کرده مناسب تره

amin دی کد کردن فایل پی اچ پی
@amin ٢۵۹۰۰ تجربه نویسنده آخرین فعالیت ۸ ساعت پیش

کسی تا حالا با این مشکل برخورده که بخواد فوتر سایت رو عوض کنه ولی کد های قسمت فوتر کد گذاری شده باشن (منظور تو وردپرس و سیستم های مدیریت دیگه)برای دیک کردن اون کد ها کسی چیزی میدونه چون کپی رایت رو میخواد عوض کنه چون پول اونرو داده و میخواد اسم خودشو بنویسه؟

درضمن چون کدهای اون با php نوشته شده برچسب رو زدم پی اچ پی و طبق اون کدکذاری شده نمونه کد هم خواستید در اختیارتون میذارم

amir حل شده فونت ایران سنس ۵ برای سایت
@amir ٢۰۴١١۵ تجربه مدیر آخرین فعالیت ٢٢ ساعت پیش

دوستان در حال حاضر وب سایت پارس کلیک از فونت ایران سنس استفاده می کنه که فکر می کنم اگر اشتباه نکرده باشم یکی از بهترین فونت هاست.

قصد دارم این فونت رو بروزرسانی کنم و از نسخه ی ۵ این قلم استفاده کنم.

کسی میدونه از کجا میشه این نسخه قلم ورژن ۵ رو پیدا کرد و خرید یا حتی رایگان هم باشه مشکلی نیست. اگر لینک یا حتی خودتون این نسخه رو دارید اینجا خبرم کنید.

دوستان همونجور که مطلع هسیم یه سری از سایت هایی که ما برنامه نویسا بهش نیاز داریم و استفاده روزمره ما هست مارو تحریم کردم و مجبوریم از قندشکن استفاده کنیم که همونجور که میدونید مشکلات قطعی و سرعت و ... رو دارن. اومدن یه سرویس قانونی راه انداختن به اسم شکن که dns های که میده رو به راحتی رو سیستم ست میکنید و با سرعت بالا و بدون قطعی به سایت هایی که مارو تحریم کردن دسترسی پیدا میکنید البته خوبی دیگش هم اینه که برای استفاده شخصی کاملا رایگانه. توضیحات بیشتری نیاز نیست بدم توضیحات تکمیلی رو میتونید برید از سایتش بخونید shecan.ir

kavosi درک عمیق لاراول
@kavosi ۶۰۰ تجربه آخرین فعالیت ٢ ماه پیش

من چند ماهه که دارم لاراول کار میکنم و بنظرم یه موضوعی هست که تابحال جایی ندیدم دربارش بحث بشه اونهم درک عمیق لاراوله.

به عنوان مثال من اکثر برنامه نویسای لاراولی که دیدم واسه ساخت رجیستر و لاگین برا وبسایتشون از لاراول استفاده نمیکنن چون نمیتونن شخصی سازیش کنن (یعنی درواقع درکش نکردن و فقط بلدن کد بزننن ، خودمم دارم این مشکلو). بحثم اینه شما یه دوره یا مقاله های مختلف درمورد درک عمیق لاراول بسازی مثلا این کلاس چیکا میکنه( کلاس های خیلی تو در تو ) ، چرا لاراول از این سبک استفاده کرده ، اصول حرفه ای کد زدنی که داخلش رعایت شده ، و ..... چون واقعا من خیلی از فایلهایی که تو پوشه های این فریمورک میبینمو نمیفهمم و فهمیدنش بنظرم قدرت کد زدن و دید برنامه نویسی رو خیلی تغییر میده.

بنظرم این موضوع میتونه خیلی کمک کنه به برنامه نویسا که فقط یه چیزیو بلد نباشن ، درواقع اونو بفهمن.

تشکر

alireza_mandegari درخواست ضبط مجدد اموزش های قدیمی
@alireza_mandegari ٢۵۰۰ تجربه آخرین فعالیت ٢ هفته پیش

با سلام خدمت مدیریت محترم وب سایت پارس کلیک اقای عظیمی , از شما یک درخواست داشتم اموزش های Html5 و Javascript به یک نحوه ی قدیمی شده اند امکانش هست با ضبط مجدد انها و ساخت یک نمونه از یک سایت ویدیو هارا باز سازی کنید؟

با تشکر.

farahmand چند سوال در رابطه با Markdown
@farahmand ١۶٢۰۰ تجربه نویسنده آخرین فعالیت ٣ ساعت پیش

دو تا سوال در رابطه با Markdown داشتم:

۱. چطور میشه از Markdown در وب استفاده کرد؟

مثلاً مثل همین انجمن. یا سیستم کامنت گذاری github

من در این‌ مورد تحقیق کردم و به پروژه markdown.js رسیدم ولی نحوه استفاده آن را متوجه نشدم.

این سوال به سوال اصلی مربوط نیست، ولی برایم مهم است.

۲. چطور میشه به اون style خاصی داد؟

من از پکیجی از خود github استفاده میکنم. @amir آیا این پکیجی که در همین سایت استفاده شده ویرایش شده همین هست؟

۳. در این انجمن برای اضافه کردن عکس باید حتماً آن‌را جایی دیگر آپلود و آدرس دهیم، یا می توانیم در سرور پارس کلیک آپلود کنیم؟ (منظورم همراه کردن عکس با کامنت است).

mehdio.o مشکل استفاده از بولین در پی اچ پی
@mehdio.o ۵۴۰۰ تجربه آخرین فعالیت ٢ هفته پیش

من در حال یادگیری پی اچ پی از آموزش های همین سایت هستم اما در یکی از این آموزش ها یه ایراد دارم که واقعا برام عجیبه و اینجا امیدوارم دوستان بتونن کمک کنن به ویژه اقای @amir که خودشون آموزش ها رو درست کردن من الان در آموزش ۱۴۱ هستم که یه کلاس یوزر رو تا وسطاش رفتیم یعنی فانکشن ها رو نوشتیم اما توی ساخت صفحه ی لاگین یه ایرادی هست یه چیز دیگه این هست که دارم index و login که توی پوشه ی ادمین بود توی آموزش ها میسازم

<?php
if (isset($_POST['submit'])) { // Form has been submitted.
    $username = $_POST['username'];
    $password = $_POST['password'];
    // Check database to see if username/password exist.
    $found_user = User::authenticate($username, $password);

    if ($found_user) {
        $session->login($found_user);
        redirect_to("index.php");
    } else {
        // username/password combo was not found in the database
        $message = "Username/password combination incorrect.";
        redirect_to("../index.php");
    }
} else { // Form has not been submitted.
    $username = "";
    $password = "";
}
?>

این کد هایی هستش که بالای صفحه ی لاگین نوشتم ازمایش های مختلف روش انجام دادم مطمئن شدم کد ها درسته.

و اما اشکال اصلی اینجاست که من برای index پوشه ی ادمین یه if نوشتم مثل زیر

if (!$session->logged_in) {
    redirect_to("login.php");
}

برای این که اگر کسی لاگین نبود نتونه وارد شه !

مشکلی که دارم اینه که وقتی لاگین میکنم و یوزر نیم پسوورد رو درست وارد می کنم (مطمئنم) چون یه session ساخته بودم که ایدی رو میگرفت و وقتی میگم اون رو بنویسه مینویسه پس مطمئنم لاگین شدم و دلیل دیگم هم که مشکلم هم هست این هست که وقتی اون علامت تعجب (نشان false بودن اون فانکشن) رو بر میدارم درست کار میکنه یعنی منظورش این هست که اون فانکشن true رو return میکنه دیگه !!

اما کدهای داخل کلاس session رو که مرتبط با لاگین هست رو پایین ببینید

 public $logged_in;

public function check_logged_in() {
        if (isset($_SESSION['user_id'])) {
            $this->user_id = $_SESSION['user_id'];
            $this->logged_in = true;
        } else {
            unset($this->user_id);
            $this->logged_in = false;
        }
    }

    public function login($user) {
        if ($user) {
            $this->user_id = $_SESSION['user_id'] = $user->id;
            $this->logged_in = true;
        }
    }

    public function logoout() {
        unset($_SESSION['user_id']);
        unset($this->user_id);
        $this->logged_in = false;
    }

    public function is_logged_in() {
        return $this->logged_in;
    }
public static function authenticate($username = "", $password = "") {
        $sql = "SELECT * FROM users WHERE username = '{$username}' AND password = '{$password}' LIMIT 1";
        $result_array = self::find_by_sql($sql);
        return !empty($result_array) ? array_shift($result_array) : false;
    }

ببخشید از عکس استفاده کردم چون کد ها زیاد بود و این که من public $logged_in و public $user_id رو بالا نوشته بودم جا نشده بود و همین طور این که پایین یه instance به عنوان $session هم از گرفته بودم

اگر دقت کنید توی اون کد هایی که من بالای بالا نوشتم از فانشکن $session->login($found_user) استفاده کرده بودم و لاگین باید true رو برمیگردوند ! لطفا @amir و @shahryarjb یا @BVK که تجربه ی زیادی دارن اگر میتونن کمک کنن

در مورد عکس هم بگم که اگر در تب جدید باز کنید زوم کنید خیلی بهتر میشه پس اگر زحمتی نیست باز کنید یه چک بکنید.

خیلی ممنون :)

amin مدیریت دیتابیس های بزرگ
@amin ٢۵۹۰۰ تجربه نویسنده آخرین فعالیت ۸ ساعت پیش

در مورد دیتابیس های بزرگ کسی تا حالا تجربه کار کردن باهاشونو داشته و یا دوستانی داشته که تجربه کرده باشن اگه تجربه ای در این باره دارید ممنون میشم در میان بذارید هم از بحث مدیریتش هم از بحث امنیتش هم از نظر ساختار و استاندارد ها و هم از نظر سرعت کار کردن .

در مورد یه موضوعی داریم اطلاعات جمع میکنیم و به جایی رسیدیم که تو پروژه بحث به داده های بسیار بزرگ میرسه که تو دیتابیس ذخیره میشه در حدی که اطلاعات اون دیتابیس میلیونی میشه و داده های به ترابایت میرسه میخواستم بدونم نگهداری از اینجور دیتابیس ها به چه روش هست و صد البته بالا گفتم امنیت و سرعت و آیا روش های جدید برای نگهداری این دیتابیس ها دارید خوشحال میشم در میان بذارید.

این گفتگو ادامه دار خواهد بود...

در ضمن در گفتگوهای آینده راهنمایی های بیشتری ازتون میگیرم و از تجربیاتتون استفاده میکنم

mohammad99 اعتبار سنجی با پاسپورت
@mohammad99 ۹۰۰ تجربه آخرین فعالیت ۶ ماه پیش

چرا در لاراول پاسپورت برای هر بار چک کردن middleware('auth:api') چندتا درخواست به دیتابیس داریم مگر بر اساس jwt نیست

behzad در آمدزایی به دلار $
@behzad ١۵٣۰۰ تجربه آخرین فعالیت ۶ ساعت پیش

سلام به همه کاربرای عزیز

این میتونه به عنوان یه راهنمایی باشه برای کسانی که میخوان کسب در آمد کنند(به دلار$). پس لطفا به موارد زیر توجه کنید:

لازم نیست فروشگاه یا سایتی رو خودت بسازی و ساعت ها کدنویسی کنی و این زحمت رو متقبل بشی.

۱- ابتدا وارد سایت paypal بشید و ثبت نامتون رو انجام بدین(توضیح راجع به این نمیدم میتونید خودتون اقدام کنید فقط مهم ایمیلی هست که باهاش حساب رو ایجاد میکنید).

۲-سپس وارد سایت https://shoptly.com بشید و فروشگاهتون رو ایجاد کنید(رابط کاربری ساده و غیر مبهم هستش). این وبسایت رایگان ایجاد میشه و تا ۳۰ روز از شما پولی دریافت نمیکنه ولی بعداز ۳۰ روز فقط ۵ درصد از هرفروش رو از شما میگیره(چه فروش داشته باشید چه نداشته باشید) و اقدام به بستن فروشگاه نمیکنه. (حجم و هاست همه چیز در اختیارتون هست).

۳- کافیه ایمیلی که باهاش حساب paypal رو ایجاد کردین رو قرار بدین سپس هرکسی که بخواد خریدی انجام بده مبلغش به حساب شما واریز میشه و میتونه فایلش رو دانلود کنه.(میتونه فایل پی دی اف باشه یا نرم افزار و یا قالب وبسایت و ...سایر گزینه هایی که تو کتگوری قرار داره).

۴- نام فروشگاه شما به این صورته: shoptly.com/yourname

۵-بازدید از فروشگاهتون به صورت نمودار و قاره ای(مثلا از انگلیس-امریکا-چین-هلندو... از فروشگاهتون بازدید شده) نمایش داده میشه.

۶- میتونید کد تخفیف برای فایلتون در نظر بگیرین.

۷-پس از دریافت هر فروش میتونید توایران به ریال استفاده کنید( حالا راه هایی که تو بازار ارز هستش)

این یه نمونه هستش که خودم راه اندازی کردم: https://shoptly.com/weweb

behzad افزونه Font Finder برای مرورگر فایرفاکس
@behzad ١۵٣۰۰ تجربه آخرین فعالیت ۶ ساعت پیش

وقتی وارد بعضی از وبسایت ها میشیم ، فونت های جالب اون سایت باعث میشه که ماهم از همون فونت برای وبسایت خودمون استفاده کنیم ، پس ممکن ساعت ها یا روزها به دنبال نام اون فونت بگردیم تا فایلش رو دانلود کنیم و حتی ممکن که اون فونت جزء فونت های تعریف شده باشه( مثل Monospace , Georgia و...).

افزونه FontFinder میتونه کمک شایانی در این زمینه به ما بکنه ،

ابتدا وارد وبسایت موزیلا فایرفاکس بشید و به بخش افزونه ها مراجعه کنید (میتونید از این لینک برای دانلود همین افزونه اقدام کنید).

پس از نصب افزونه وارد وبسایتی که از فونتش خوشتون اومده بشید( من برای مثال از سایت wix.com استفاده کردم)؛ رو متن یا جمله مورد نظر دابل کلیک کنید و بعد راست کلیک کنید و روی گزینه Font finder حرکت کنید سپس روی گزینه analyze selection ضربه بزنید:

تصویر .

صفحه ای جدید باز خواهد شد که در آن ؛ نام فونت ، رنگ بندی و نوع قالب بندی فونت موردنظر نوشته شده است :

تصویر .

روش دیگه اینکه میتونید روی آیکون افزونه کلیک کنید تا در صفحه وبسایت عمل Inspect صورت بگیره و بعد روی قسمت های مختلف حرکت کنید و ضربه بزنید تا محتویات نمایش داده بشه.

rubik هش کردن پسورد
@rubik ۷۴۰۰ تجربه آخرین فعالیت ٣ روز پیش

من یک پرتال دارم طراحی میکنم برای نمک زدن به پسورد کاربرا اومدم از تاریخ و ساعت آخرین ورودشون استفاده کردم یعنی پسورد هش شده بعد از هر دفعه ورود کاربر داینامیک عوض میشه تاریخ و اول رمز کاربر و ساعت آخرش اضافه کردم بعد هش کردم میخواستم بدونم بنظر شما چطوره استاد عظیمی و بقیه اساتید محترم آیا انجام اینکار و مناسب میدونید و خوبه یا نه عوضش کنم میخوام امنیتش تا آنجایی که میشه خوب باشه

hamed2h جمع آوری اطلاعات
@hamed2h ۴۰۰ تجربه آخرین فعالیت ۶ ماه پیش

با سلام

میخواستم بدونم وب سایت هایی که اطلاعات رو به طور خودکار از وبسایت های دیگه جمع آوری میکنن و توو خودشون نشون میدن به چه صورت برنامه نویسی میشن ؟ یه توضیح کلی میخوام ممنون

http://www.shahrekhabar.com/

majid1f چند سوال در مورد معماری لاراول و میگریشن
@majid1f ٢٢۰۰ تجربه آخرین فعالیت ٢ ماه پیش
  1. چطور میتوینم در لاراول دیتابیس تستی داشته باشیم در کنار دیتابیس اصلی. با اعمال migrate:refresh همه چیز از اول میشه! اگر بخواهیم دیتابیس تست کاملا مجزا باشه از دیتابیس اصلی توی لاراول چگونه است؟
  2. چطور میتونیم از روی یک دیتابیس میگریشن بسازیم. دیتابیسی که قراره در کنار دیتابیس اصلی پروژه ما باشه.
  3. چطوری میشه در ساختاری که کامپوننت محور ، HMVC و ماژولار نیست، پروژه را به بخش های مختلف تقسیم کرد مثلا سیستم نظرات مستقل از ساختار پروژه باشه تا مدیریت و نگه داری پروژه راحت باشه؟ چطوری میشه تو ساختار لاروال پکیج های دیگران را اور راید کرد به طور مثال کنترلرهای یا مدل های پروژه های third party را؟
  4. phpstrome خیلی از توابع و کلاس ها را نمیشناسه بخصوص مواقعی که متدها استاتیک صدا زده بشه یا توابع هلپر باشه

سال نو گیت هاب نو

بالاخره ساخت privaite repository روی github به صورت رایگان و نامحدود در اختیار علاقه مندان قرار گرفت.

من خودم حدود ۴۰ تا repository بصورت private ساختم که در آینده ممکنه بدردم بخوره به شما هم پیشنهاد می کنم یه تعدادی repository بصورت تستی بسازید در آینده میتونید استفاده کنید.

@amir جان هم یه همچین حرکتی انجام بدن خیلی خوب میشه

مشاهده جزییات در لینک زیر

Github blog

hassan862 نحوه باز کردن اپلت در مرورگر
@hassan862 ٢۹۰۰ تجربه آخرین فعالیت ۴ ماه پیش

دوستان من اپلت جاوایی رو که نوشتم رو چجوری باید تو مرورگر ببینم ؟

davarmanesh عدم اجرا صحیح کد در فیلم 53 اموزش لاراول
@davarmanesh ١۸۰۰ تجربه آخرین فعالیت ۶ ماه پیش

در فیلم اموزشی لاراول ویدیو 53 با لاراول 5.5 کد public static function boot که در مدل Document وجود دارد اجرا نمی شود

ahmadroshanfar آموزش‌های جدید
@ahmadroshanfar ٢۰۰ تجربه آخرین فعالیت ۶ ماه پیش

سلام آقای عظیمی اول از هر چیزی میخواستم بهتون تبریک و خسته نباشید بگم بابت سایت جدید. یه پیشنهاد و یه سوال داشتم در مورد روند جدید آموزش ها سوالم اینه که اگه بخوایم اشتراک یک ساله تهیه کنیم آموزش‌هایی که در طی یک سال قراره تهیه بشه آیا طبق لیست مشخصی جلو میره و این لیست در اختیارمون قرار میگیره ؟ و پیشنهادم اینه اگه در پایان درس ها مثل درس tkinter چند قسمت پروژه محور اضافه بشه خیلی موثر خواهد بود

خیلی ممنونم که اطلاعاتتون رو با ما به اشتراک میگذارید و بی صبرانه منتظر آموزش‌های جدید هستیم.

netwons چطوری به عکس ها انیمیشن دهیم؟
@netwons ١٢۵۰۰ تجربه آخرین فعالیت ۴ هفته پیش

توی سایت پارس کلیک وقتی که لود میشه و وقتی اسکرول میکنیم پایین به شکل افکت عکس ها یا نوشته ها ظاهر میشن و خیلی عالــی هست امــا این تکنیک اسمش چیه و چطور می تونیم روی سایت های خودمون اعمــــال کنیم؟

با تشکر

matin اجرای localhost کامپیوتر در موبایل
@matin ١۵۹۸۰ تجربه آخرین فعالیت ۵ روز پیش

سلام. چطوری میتونم localhost سرور xampp را که توی کامپیوترم در حال اجراست ، در موبایلم باز کنم؟

alireza_mandegari برطرف کردن مشکل دانلود فایل اپلود شده
@alireza_mandegari ٢۵۰۰ تجربه آخرین فعالیت ٢ هفته پیش

با سلام من یه صفحه آپلود فایل درست کردم و اونو به دیتابیس وصل کردم حالا که فایلی رو اپلود میکنم و میخوام دانلودش کنم بصورت txt. دانلود میشه در صورتی که اون فایل jpg. یا zip هست توی دیتابیس به درستی فرمت رو میزنه ولی برای دانلود این مشکل هست لطفا راهنمایی فرمایید

با تشکر.

با سلام خدمت دوستان من یه برنامه با php دارم مینویسم که تعدادی از اعضا به صورت ثابت (مشتری) موقعیت مکان شان داخل دیتا بیس ثبت شده و آنها را با مارک روی نقشه نمایش میدم و افراد دیگری به صورت متحرک (متخصص) برای خدمات به افراد ثابت مراجعه میکنند می خوام موقعیت مکانی افراد متحرک برای افراد ثابت قابل رویت باشه تا بدونن کجا در حال تردد هستش.