ashkan آپلود عکس آواتار برای کاربر
@ashkan ٢۰۰ تجربه آخرین فعالیت ۶ ماه پیش

سلام من به تازگی دارم با لاراول کار میکنم به قسمت register خود لاراول یه فیلد تصویر اضافه کردم ولی بعد از آپلود، عکس رو به صورت string و فقط اسم عکس رو دریافت میکنه وقتی هم که به validator اضافه میکنم که اون فیلد باید عکس باشه، اصلا فرم ارسال نمیشه.. در صورتی که برای اضافه کردن عکس در جا های دیگه مشکلی ندارم.. اگه کمک کنید ممنون میشم

این validator:

protected function validator(array $data)
    {
        return Validator::make($data, [
            'name' => 'required|string|max:255',
            'email' => 'required|email|string|max:255|unique:users',
            'password' => 'required|string|min:6|confirmed',
            // 'photo' => 'image|max:2048'
        ]);
    }

و این هم create:

protected function create(array $data)
{
    $file = $data['photo'];
    $fileName = time().'_'.$file->getClientOriginalName();
    $destinationPath = public_path().'/avatars';
    $file->move($destinationPath, $fileName);
    return User::create([
        'name' => $data['name'],
        'email' => $data['email'],
        'password' => bcrypt($data['password']),
        'photo' => $fileName,
    ]);
}
پست شما ویرایش شد

با درود خدمت شما دوست گرامی من پست شما رو ویرایش کردم لطفا پست های خودتون رو در بلاک های کد قرار بدهید تا شکل خوبی داشته باشد. لازم به ذکر هست شما می تونید از gist وب سایت github استفاده کنید

amir پوسته ی فلت و متریال برای پی اچ پی استورم
@amir ٢۰۴١١۵ تجربه مدیر آخرین فعالیت ٢٢ ساعت پیش

خیلی از شما دوستان به من برای پوسته و کلیدهایی که من از اون در پی اچ پی استورم استفاده می کنم ایمیل میدید. من هم تصمیم گرفتم تنظیماتم به همراه پوسته رو Export کنم که شما بتونید در PhpStorm ایمپورت Import کنید.

برای Import کردن این فایل Settings.jar که فایل جاوا هست،

  • فایل رو از اینجا دانلود کنید.
  • در PhpStorm قسمت File روی Import Settings کلیک کنید.
  • فایل Settings.jar رو انتخاب کنید.
  • در قسمت Preferences در مک و Options در ویندوز برید. (ممکنه در ویندوز چیز دیگه ای باشه).
  • روی Editor و بعد Color Scheme کلیک کنید.
  • از قسمت Scheme روی Amir - Flat UI یا Amir - Material Peacock یا پوسته های دیگه کلیک کنید.
  • راستی باید پلاگین Material UI هم نصب کرده باشید.

Keymap هایی که من در این تنظیمات قرار دادم بر اساس سال ها تجربه هست، پیشنهاد می کنم اون ها رو حفظ کنید.

پیشنهاد می کنم دوستانی که پوسته ی خاصی مد نظر دارند در این گفتگو لینک کنند.

PhpStorm ThemePhpStorm Theme

woohee برگرداندن لیست در جاوا
@woohee ۶۶۰۰ تجربه آخرین فعالیت ۹ ساعت پیش

من می خوام برنامه ای بنویسم که از کاربر متنی را بگیره و اون متن کاربر نباید بیشتر از 1000 کاراکتر باشه و متن کاربر را بصورت برعکس به خودش نشون بده . من از متدcollections.reverse() استفاده کردم ولی هیچ فایده ای نداره و متن رو به همون صورت که کاربر وارد کرده نشون میده .

package test1;

import java.util.ArrayList;
import java.util.Arrays;
import java.util.Collections;
import java.util.Scanner;

public class Test1 {

    public static void main(String[] args) {
        Scanner hassan = new Scanner(System.in);
        int a = 1000;
        System.out.println("please enter your message : ");
        String b = hassan.nextLine();
        int c = b.length();
        System.out.println(c);
        String[] list1 = {b};
        ArrayList<String> list = new ArrayList<>(Arrays.asList(list1));
        if (c < a) {
//            reverse(list);
            Collections.reverse(list);
            list1 = list.toArray(new String[list.size()]);
            for (String x : list1) {
                System.out.println(" " + x);
            }
        } else {
            System.out.println(" plese enter 1000 character .");
        }
    }
}
amin1972 طراحی دیتابیس بازی شطرنج آنلاین
@amin1972 ٣۵۰۰ تجربه آخرین فعالیت ١ ماه پیش

قصد طراحی دیتابیس برای نرم افزار تحت وب با لاراول داریم. این نرم افزار یک بازی شطرنج آنلاین میان دو شخص از دو مکان مختلف جهان است که میتواند رایگان یا بر سر پول بازی شود.

طرح من برای دیتابیس این نرم افزار:

player
    player_id
    player_name
    player_email
    player_credit
    player_password
    player_win_count
    player_draw_count
    player_loss_count
    player_rate
    player_gender
    player_birth_day
    player_country
    player_city
    player_phone

match
    match_id
    match_date
    match_cost
    match_color
    player_opponent_id

payment
    payment_id
    payment_date
    payment_cost
    payment_status

پیشنهاد بهتری دارید که این طراحی در کامل ترین حالت باشد ضمن رعایت اصول نرمال سازی و...؟ و اینکه کدام فیلد ها را کلید اصلی و خارجی باید بگیریم؟

rubik کمک در مورد کد جستجو در سایت
@rubik ۷۴۰۰ تجربه آخرین فعالیت ٣ روز پیش

با سلام و عرض ادب خدمت دوستان بنده دارم برای یادگیری یک پروژه ای رو با پی اچ پی انجام میدم که در اون سه تا جدول دارم در جدول اول نام دسته بندی در جدول دوم اسنادی در رابطه با اون دسته بندی و در جدول سوم افراد هستند الان میخوام در بخش جستجو بر اساس چند تا فیلد جستو بشه که مخاطب هرکدوم از اون فیلد ها رو زد و انتخاب کرد بر اساس جستجوی اون قسمت یا اگر همه اون فیلد ها رو هم جستجو کرد بر اساس همشون جستجو و نمایش را نان دهد بنده از کلاس pdo و prepare استفاده کردم برای نمایش نتیجه ممنون میشم راهنمائی کنند اساتید

faridfr json_decode , utf-8
@faridfr ٢۵۰۰ تجربه آخرین فعالیت ٢ هفته پیش

سلام توی json_encode یه اپشنی هست به نام JSON_UNESCAPED_UNICODE که باعث میشه حروف فارسی بصورت \u6212 ذخیره نشن . اما وقتی از دیتابیس میخونم و باز میخوام بصورت json ازشون استفاده کنم توی json_decode دوباره تبدیل میشن به حالت : \u0633\u0645\u0646\u0627\u0646

درصورتی که میخوام بصورت فارسی کلمه ی ( سمنان ) ظاهر بشه . هر چی سرچ کردم نتیجه ای نگرفتم کسی میتونه کمک کنه ؟

tabesh تگ کردن کاربر با استفاده از @
@tabesh ٣۰۰۰ تجربه آخرین فعالیت ٣ روز پیش

دوستان عزیز من میخوام یک سایت با لاراول داشته باشم فقط یک قسمت هایی از آن مثل سرچ کردن یا مثل تگ کردن افراد میخوام بصورت realtime باشه

یعنی @t را که میزنم تمام یوزر هایی که با t شروع میشوند یا t داخلشون هست را بیارم باید همه ویو را یاد بگیرم یا اینکه فقط قسمت های خاص آن لازم است

من اصلا نمیخوام با ویو سایت بسازم فقط با لاراول کار میکنم ولی ajax ها رو میخوام با ویو انجام بدم

میشه راهنمایی بفرمایید

من می خوام چندین where بزارم چون تو جدول کاربر ها فیلد های اختیاری وجود دارند اول چک می کنم اگه اون پر شده باشد بعد شرط را برقرار کند واسه همین از query builder ها استفاده کردم و باز انجا هم به موقعی به مشکل بر می خورم که اگر سه تا کاربر در فیلد های مختلف داده پر کنند تواون چند شرط برای همه آنها اجرا می شود ولی من مخوام که هر شرط برای هر کاربر اجرا شود. یعنی وقتی شرط فیلد بالایی ست می شه برای فیلد ها پایینی نیز تاثیر می زاره .اگر بخوام where رو با استفاده از Eloquent ها استفاده کنم باید تو هر شرط همه شو بنویسم که به نظرم خیلی بد می شه.

این هم ساختار کد ها : البته این همه ای شرط ها نیست باید چند شرط دیگر هم اضافه کنم.

switch ($offer_type) {
            case 'none':
                $offer = Offer::query();
                $offer->where('receiver_id', userable_id());
                $offer->where('state', 1);
                $offer->where('offer_time_type', 'none');
                $offer->each(function ($item) use ($offer, $now, $ownerInfo) {
                    if ($item->prev_shop_count !== null && is_integer($item->prev_shop_count)) {
                        $offer->where('prev_shop_count', '<=', $ownerInfo['shop_count']);
                    }
                    if ($item->prev_shop_amount !== null && is_integer($item->prev_shop_amount)) {
//                        $offer->where('prev_shop_amount', '<=', $ownerInfo['cash_amount']);
                    }
                    if ($item->min_shop_amount !== null && is_integer($item->min_shop_amount)) {
//                        $offer->where('min_shop_amount', '<=', $ownerInfo['credit_amount']);
                    }
                });
                return $offer->get()->toArray();
                break;
            case 'range':
                $offer = Offer::query();
                $offer->where('receiver_id', userable_id());
                $offer->where('state', 1);
                $offer->where('offer_time_type', 'range');
                $offer->each(function ($item) use ($offer, $now) {
                    $offer->where(function ($query) use ($item, $now) {
                        $query->whereBetween('date_from', [$item->date_from, $now]);
                        $query->whereBetween('date_untill', [$now, $item->date_untill]);
                    });
                });
                return $offer->get()->toArray();
                break;
            case 'specific':
                $offer = Offer::query();
                $offer->where('receiver_id', userable_id());
                $offer->where('state', 1);
                $offer->where('offer_time_type', 'specific');
                $offer->each(function ($item) use ($offer) {
                    $isToday = \Carbon\Carbon::parse($item->date)->isToday();
                    if ($isToday) {
                        $offer->whereDate('date', $item->date);
                        $getOffers[] = $offer->get()->toArray();
                    }
                });
                return $offer->get()->toArray();
                break;
            case 'custome':
                $offer = Offer::query();
                $offer->where('receiver_id', userable_id());
                $offer->where('state', 1);
                $offer->where('offer_time_type', 'custome');
                $offer->each(function ($item) use ($offer) {
                    $carbon = \Carbon\Carbon::now();
                    if ($item->custome_time == 'once_a_week') {
                        $day = $carbon->dayOfWeek + 1;
                        $offer->where('once_a_week', $carbon->dayOfWeek);
                    } elseif ($item->custome_time == 'once_a_month') {
                        $dayOfMonth = (int)date('d');
                        $offer->orWhere('once_a_month', $dayOfMonth);
                    }
                });
                return $offer->get()->toArray();
                break;
            default:
                return [];
        }
barmaki ذخیره عکس در لاراول
@barmaki ١۴۰۰ تجربه آخرین فعالیت ۵ ماه پیش

با سلام خدمت دوستان و جناب عظیمی من یه فرم دارم که داری آپلود عکس هم میباشد از پکیج intervention استفاده کردم میخوام اپلود عکس الزامی نباشه اما زمانی که بدون عکس اقدام به ثبت فرم میکنم خطا میدهد

Symfony \ Component \ Debug \ Exception \ FatalThrowableError (E_ERROR)
Call to a member function getClientOriginalName() on null

امیدوارم منظورم رو متوجه شده باشید.باتشکر

saeyan فعال سازی مارکدون گیت هاب در وبسایت.
@saeyan ۴۰۰ تجربه آخرین فعالیت ۴ ماه پیش

سلام.

من میخواستم برای وبسایتم یه مارکدون داشته باشم. تو اینجا دیدم از مارک دون گیت هاب استفاده کردین ولی من نتونستم آموزش فعالسازیش رو پیدا کنم. حالا اگر یه مارک دون دیگه هم باشه مشکل نیست فقط یه مارک دون میخوام برای وبسایتم. فری باشه دوستان منتظر کامنتا تون استم.

alireza_mandegari مشکل حل آپلود فایل در وردپرس
@alireza_mandegari ٢۵۰۰ تجربه آخرین فعالیت ٢ هفته پیش

من وقتی که میخوام افزونه ای یا قالبی رو روی وردپرس خودم اپلود کنم این پیام نشان داده میشه

Unable to create directory wp-content/uploads/2018/09. 
Is its parent directory writable by the server?

بصورت دستی ولی افزونه ها و قالب ها اپلود میشن و خودکار خیر این عمر برای آپلود عکسم اینجوریه که خطا میده لطفا برای رفع موضوع راهنمایی فرمایید.

zahra-sh اشکال تایید ایمیل کاربر- ویدیو شماره 91
@zahra-sh ۴۸۰۰ تجربه آخرین فعالیت ۶ ماه پیش

سلام. برای ارسال ایمیل تایید به کاربر رجیستر شده با یه سری مشکل مواجه شدم. دوستان اگر لطف کنید کمک کنید خیلی ممنون میشم.

تریت RegistersUsers

public function register(Request $request, AppMailer $mailer)
    {

        $this->validator($request->all())->validate();

        event(new Registered($user = $this->create($request->all())));

        //email the token
        $mailer->sendEmailConfirmationTo($user);

        //flash message
        flash()->success('Good!', 'Please confirm your email address.');

        $this->guard()->login($user);

        return $this->registered($request, $user)
                        ?: redirect($this->redirectPath());
    }

کلاس RegisterController

protected function create(array $data)
    {
        return User::create([
            'name' => $data['name'],
            'email' => $data['email'],
            'password' => bcrypt($data['password']),
            'token' => str_random(30),
        ]);
    }

کلاس AppMailer

class AppMailer
{
    protected $from = 'info@zahra.com';
    protected $to;
    protected $view;
    protected $data = [];
    protected $mailer;

    public function __construct(Mailer $mailer)
    {
        $this->mailer=$mailer;
    }

    public function deliver()
    {
        $this->mailer->send($this->view, $this->data, function ($message){
            $message->from($this->from, 'Admin');

            $message->to($this->to)->subject('Please Confirm Your Email.');
        });
    }

    public function sendEmailConfirmationTo(User $user)
    {
        $this->to   = $user->email;
        $this->view = 'emails.confirm';
        $this->data = compact('user');
        $this->deliver();
    }
}

یوزر رو میسازه و سیو میکنه ولی این ارور رو میده

Swift_TransportException: Expected response code 250 but got code &quot;530&quot;, with message &quot;530 5.7.1 Authentication required
&quot; in file C:\Users\Zahra\PhpstormProjects\Laravel-Bongah\vendor\swiftmailer\swiftmailer\lib\classes\Swift\Transport\AbstractSmtpTransport.php on line 419
Stack trace:
  1. Swift_TransportException-&gt;() C:\Users\Zahra\PhpstormProjects\Laravel-Bongah\vendor\swiftmailer\swiftmailer\lib\classes\Swift\Transport\AbstractSmtpTransport.php:419
.
.
.

چون ورژن لاراول تغییر کرده کلاس هایی که باید دستکاری میشدن با ویدئو متفاوت هستن. ولی نمیدونم درست انجام دادم یا نه

قصد استفاده از پکیج زیر از سایت github در پروژه تازه لاراول خود را داشتیم. گام به گام باتوجه به لینک پیش رفتیم اما در مرحله دستور migrate به خطا برخورد کردیم.

نکته: همین حالا بدون اجرای دستور migrate وبسایت خطا میدهد.

خطا:

Undefined index: PragmaRX\Tracker\Vendor\Laravel\Models\Session

لینک github : https://github.com/antonioribeiro/tracker#requirements

تنها گامی که در درست بودن ش شک داریم قطعه کد زیر است (config/database.php):

'mysql' => [
            'driver' => 'mysql',
            'host' => env('DB_HOST', '127.0.0.1'),
            'port' => env('DB_PORT', '3306'),
            'database' => env('DB_DATABASE', 'forge'),
            'username' => env('DB_USERNAME', 'forge'),
            'password' => env('DB_PASSWORD', ''),
            'unix_socket' => env('DB_SOCKET', ''),
            'charset' => 'utf8mb4',
            'collation' => 'utf8mb4_unicode_ci',
            'prefix' => '',
            'strict' => true,
            'engine' => null,
       ],
        'tracker' => [
            'driver' => 'mysql',
            'host' => env('DB_HOST', '127.0.0.1'),
            'port' => env('DB_PORT', '3306'),
            'database' => env('DB_DATABASE', 'forge'),
            'username' => env('DB_USERNAME', 'forge'),
            'password' => env('DB_PASSWORD', ''),
            'unix_socket' => env('DB_SOCKET', ''),
            'charset' => 'utf8mb4',
            'collation' => 'utf8mb4_unicode_ci',
            'prefix' => '',
            'strict' => false,
            'engine' => null,
        ],

نکته: علاقه مند بودیم که تنها یک دیتابیس داشته باشیم (همان اطلاعات وارد شده در فایل .env)

tabesh برگرداندن نام با ajax داخل li
@tabesh ٣۰۰۰ تجربه آخرین فعالیت ٣ روز پیش

سلام دوستان من یک input درست کردم که توش چند حرف قرار میدهم و خودش بصورت ajax میره توی دیتابیس و اسامی شبیه رو پیدا میکنه و برمیگردونه البته در console.log من چی بنویسیم که بصورت html بهم خروجی بده من میخوام بگم به ازای هر اسم یک li درست کن و داخلش قرار بده اسم رو باید چیکار کنم کد کد ها : Route

Route::get('/test','AjaxController@test');
Route::view('/names','names');

controller

   public function test()
    {
        return view('test');
    }

test.blade.php

<!doctype html>
<html lang="en">
<head>
    <meta charset="UTF-8">
    <meta name="viewport"
          content="width=device-width, user-scalable=no, initial-scale=1.0, maximum-scale=1.0, minimum-scale=1.0">
    <meta http-equiv="X-UA-Compatible" content="ie=edge">
    <title>Document</title>
</head>
<body>

<input type="text" placeholder="name" id="name">

<ul>
    <li></li>
</ul>

<?php
$url = url('/names');
?>
<script src="/js/app.js"></script>
<script>
    $(document).ready(function () {
        var name = $('#name');
        name.keyup(findnames);
    });

    function findnames() {
        $.ajax({
            url: '<?= $url ?>',
            data: {
                'name': document.getElementById('name').value,
            },
            success: function (json) {
                data = jQuery.parseJSON(json);

                $.each(data, function (key, user) {

                })
            }, error: function () {
                console.log('error');
            }
        });
    }
</script>

</body>
</html>

names.blade.php صفحه ی ajax ها

<?php
$name = $_GET['name'];
if (!empty($name)) {
    $result = [];
    $users = \App\User::where('name', 'LIKE', '%' . $name . '%')->get();

    if ($users) {
        foreach ($users as $key => $value) {

            $result[$key] = $value;

        }
    }

    echo json_encode($result);
}

?>

میشه لطفا دقیقا راهنمایی کنید کجا باید چی بنویسم من هنوز توی ajax راه نیافتادم! با تشکر

tabesh چشمک زدن فونت
@tabesh ٣۰۰۰ تجربه آخرین فعالیت ٣ روز پیش

سلام میخواستم ببینم این دایره هایی که شما توی سایت درست کردید که چشمک زن هستند از چی استفاده کردید ؟ من فونت awesome رو دارم ولی وقتی کلاس animated را بهش میدهم کار نمیکنه از چه کتابخانه ی دیگری استفاده کردید ؟

و اینکه چرا من ربات نیستم رو برای قسمت انجمن گذاشتید این رو میذارن برای اینکه کاربر اسپم نیاد وقتی یکی لاگین هست و علاوه بر اون 500 تجربه هم حداقل داره یقین که ربات نیست این رو میگم چون بعضی وقتا خیلی منو اذیت میکنه و دردسر ایجاد میکنه!

tabesh حلقه لوپ پی اچ پی و جاوااسکریپت
@tabesh ٣۰۰۰ تجربه آخرین فعالیت ٣ روز پیش

سلام داخل php

@forelse($categories as $category)
     <div class="CatImg">
        <img src="{{'{{'}} $category->imgUrl }}" class="categoriesImagesSize" alt=""
            data-id="{{'{{'}} $category->id }}">
         <div class="CatName">{{'{{'}} $category->name }}</div>
     </div>
@empty

@endforelse

این کد این معنی رو میده که به ازای هر category یک div با کلاس catimg ایجاد کن و داخلش محتویات را بگذار

حالا من اومدم داخل جاوااسکریت

success: function (json) {
    data = jQuery.parseJSON(json);
    $('.categoriesResult').text('');
    $.each(data, function (key, categories) {
    $('.categoriesResult').append('<div class="elements"></div>');
    $('.elements').append('<img src="' + categories.imgUrl + '" class="">');
    $('.elements').append('<div class="">' + categories.name + '</div>');
});

ولی نتیجه یکسان نیست مثلا ما ۵ نتیجه را برگرداندیم میاد ۵ تگ با کلاس element ایجاد میکند و داخل اولی نتیجه ۱ تا 5 را نشان میدهد داخل دومی ۲ تا ۵ داخل سومی ۳ تا ۵ داخل چهارمی ۴ و ۵ داخل پنجمی نتیجه ۵ را نشان میدهد

مشکل کار چیه ؟ من میخوام دقیقا عین مثال php بشه

mohammad99 remember me در لاراول پاسپورت
@mohammad99 ۹۰۰ تجربه آخرین فعالیت ۶ ماه پیش

سلام دوستان من از لاراول پاسپورت برای احرازهویت کاربر استفاده میکنم(درقالب api) چطور میتونم remember_me مربوط به لاگین رو پیاده سازی کنم

aliyar Rails Cookies and Session
@aliyar ۹۰۰ تجربه آخرین فعالیت ۶ ماه پیش

سلام دوستان

من مدتی کار با rails رو شروع کردم ولی درک session و helper های ریلز برام سخته میخواستم بدونم مقالاتی به زبان فارسی کسی داره ؟

 module SessionsHelper

   def create_session(user)
     session[:user_id] = user.id
   end

   def destroy_session(user)
     session[:user_id] = nil
   end

   def current_user
     User.find_by(id: session[:user_id])
   end
 end
rakroo تزریق وابستگی (Dependency Injection) در PHP
@rakroo ۴۰۰ تجربه آخرین فعالیت ۶ ماه پیش

با سلام من یه مدتی هست که دنبال مقاله یا ویدیویی کامل هستم که مفهوم تزریق وابستگی رو با مثال کاربردی اموزش بده و مدت یک سال هم هست از فیلم های پارس کلیک استفاده میکنم و برای من عجیب هست که اقای عظیمی به همچین مورد مهمی اشاره نکردن خواستم تقاضا کنم که اگر مقدور هست در این باره اطلاعات کابری و با مثال بیان بشه ممنون

rakroo RESTful API چیست و در کجا استفاده می شود؟
@rakroo ۴۰۰ تجربه آخرین فعالیت ۶ ماه پیش

با سلام خواستم از دوستان این در خواست رو بکنم که در مورد ‍RESTful API توضیحاتی رو بدن که موارد استفاده از اون و نحوه بکار بردن این به چه شکل هست

tabesh ساخت یک کوئری و استفاده and و or کنار یک دیگر
@tabesh ٣۰۰۰ تجربه آخرین فعالیت ٣ روز پیش

سلام من میخوام یک کوئری بنویسم که and و or را در کنار هم داشته باشه مثل این

$users = \App\User::where('type',1)->orWhere('type',2)->orWhere('type',3)->where('name',$name)->where('family',$family)->get();

ولی خب این غلطه

باید کد من این دو تا کد رو یجوری در کنار هم قرار بده و جوین کنه

$users = \App\User::where('type',1)->orWhere('type',2)->orWhere('type',3)->get();

و

 $users = \App\User::where('name',$name)->where('family',$family)->get()

ممنون از راهنماییتون

mehdio.o استاندارد ها در MVC
@mehdio.o ۵۴۰۰ تجربه آخرین فعالیت ٢ هفته پیش

سلام به همه ی دوستان من چند روز پیش در یکی از تاپیک های قبلی با MVC آشنا شدم و خیلی از طرز کارش خوشم اومد و پس از کلی سرچ و تغییر کد و اینا بالاخره یاد گرفتم ... حالا یه سوال از همه ی دوستان داشتم ! ببینید من الان یه کنترلر دارم به اسم article و یکی هم به اسم profile یک view به اسم خود view هم دارم و بقیش پارامتر های دریافتی من هستن حالا من خواستم که یک view رو بتونم برای همشون استفاده کنم پس در کلاس های کنترلر هام هر جفتشون فانکشن view رو گزاشتم و درست هم کار میکنه برای مثال لینک های زیر رو ببینید که هر جفتشون درست کار میکنند http://localhost/Projects/PHPPROMVC/profile/view/mehdi http://localhost/projects/PHPPROMVC/article/view/2/what-the-hell-is-going-on-here-too شاید براتون سوال باشه که چجوری توی یک view این کار رو کردم

روشی که من استفاده کردم این بود که در فایل view خودم قسمت های url رو دریافت کردم و اولی رو گزاشتم توی متغیر کنترلر و گفتم اگر کنترلر article بود این جوری نشون بده اگر profile بود اینجوری نشون بده

میخواستم بدونم آیا این به سئوی من آسیب نمیزنه یا موتور جستجو از کجا میخواد بفهمه وقتی این لینک رو وارد کنه اونو باز میکنه ؟؟

iman.r مشکل در نصب دایرکت ادمین در LAN
@iman.r ٣۷۰۰ تجربه آخرین فعالیت ۶ روز پیش

سلام دوستان

من در نصب دایرکت ادمین یه مشکلی دارم که ممنون میشم اگر دوستان راه حلی دارند٬ راهنمایی کنند.

من یک vps از یک سازمان دارم که یک آی پی داخلی (به عنوان مثال: 192.168.10.30) روی اون ست شده. این سرور به یک آی پی (به عنوان مثال: 185.90.31.248) بر روی فایروال NAT شده و همه ی پورت های مورد نیاز برای وب سرور و دایرکت ادمین از فایروال به همون پورت ها در سرور فوروارد شده. سرور با یک آی پی (به عنوان مثال: 185.90.31.254) به اینترنت دسترسی داره که قاعدتا برای نصب دایرکت ادمین لازمه که لایسنس بر روی این آی پی گرفته بشه. حالا با توجه به این که من با ۳ تا آی پی متفاوت سر و کار دارم چطوری باید دایرکت ادمین رو نصب کنم؟ یک سری آموزش در سایت دایرکت ادمین در مورد نصب در LAN بود که فایده ای نداشت و به درد سروری میخوره که آی پی NAT شده و آی پی اتصال به اینترنتش یکی باشه.

تشکر

سلام من یه کد دارم به این صورت

{{'{{'}}isset($catItem) && $catItem->category_name == $category->category_name ?
 $mycat = \Illuminate\Support\Facades\DB::table('categories')->select('category_name')->where('category_id','=',$category->parent_id)->get()
 : $category->category_name }}

وقتی $mycat رو dd میکنم یه خروجی آرایه میده

#items: array:1 [
0 => {#899
  +"category_name": "مادر"
}
  ]

همون کلمه مادر رو چجوری بهش دست پیدا کنم ؟

iman.r استفاده از route در Vue
@iman.r ٣۷۰۰ تجربه آخرین فعالیت ۶ روز پیش

سلام دوستان

من می خوام برای route از شکل زیر در compoent هایی که در لاراول توسط Vue می سازم استفاده کنم، همانطورم که می دونید فایل ها blade نیستند.

<li><a href="{{'{{'}} route('login') }}" class="ticket">ورود به پنل کاربری</a></li>

من از @ هم استفاده کردم اما کار نمی کنه.

ممنون میشم راهنمایی کنید.