سلام . من تو اجرای کد های آموزش جاوا قسمت 64 که مربوط به صف هست مشکل دارم . وقتی که می خوام صفی را ایجاد کنم ، ترتیب صف ها به هم میریزه . یعنی اونی رو که اول وارد کردم میره وسط یا آخر و کلا صف قاطی میشه .وقتی هم که دستور ;()q.poll رو میزنم به جای این...
اگه به مثال ساده خود لاراول نگاه کنیم استفاده از یک جدول خاص برای ثبت بخش های مشابه ، مدلهای مختلف رو توضیح داده که به خوبی هم کار میکنه .. من یه سرچی زدم و مزایای زیر رو براش پیدا کردم : کاهش تعداد جداول ( در ساده ترین مثال یک جدول عکس یا کامنت مشتر...
siamak2242 error هنگام ساخت دیتابیس
@siamak2242 ٢۰۰ تجربه آخرین فعالیت ١ سال پیش
سلام من می خوام یک دیتابیس جدید بسازم دستور CREATE DATABASE newDatabase را در cmd وارد میکنم error 1044 میدهد: ERROR 1044 (42000): Access denied for user ''@'localhost' to database 'newdatabase' چطور باید برطرفش کنم؟
benam زمان استفاده از connect در redux
@benam ٢۰۰ تجربه آخرین فعالیت ١ سال پیش
دقیقا تو چه صفحاتی از connect استفاده میکنیم یعنی چه صفحاتی نیاز به connect داره و متد های پارامتر اولش رو میشه توضیح بدین که دقیقا چه میکنن و اینکه دیدم بعضی موقع ها متد اول رو خالی میزارن و بعضی موقع ها متد دوم رو چرا؟ امکانش هست یخورده مفصل توضیح...
arya-code آموزش Vue.js firebase database
@arya-code ١٣۰۰ تجربه آخرین فعالیت ۶ ماه پیش
با سلام و خسته نباشید خدمت آقای عظیمی، استاد جان خواستم بدونم امکانش هست آموزش Vue.js firebase رو بسازید؟! هیچ منبع فارسی آموزش نداده و روی یوتیوب هم ب دلیل زبان انگلیسی بعضی نکات یادگیریش سخت میشه.. ممنون
amin1972 مشکل object not found در laravel voyager admin panel
@amin1972 ۵٢۰۰ تجربه آخرین فعالیت ١ ماه پیش
به تازگی با نصب لاراول و پکیج وویجر بعنوان پنل ادمین به مشکل بر میخوریم. وقتی روی یک منو کلیک میکنیم: مثلاTools->Database کلا با خطای not found مواجه میشیم! به نوار آدرس که توجه کردیم دیدیم آدرس کلا اشتباه میشه! آدرس باید به این صورت باشه : localh...
m-p نصب لاراول در ابونتو ۱۸.۱۰
@m-p ۵۸۰۰ تجربه آخرین فعالیت ٢ روز پیش
سلام داشتم لاراول رو روی اوبونتو جدیدم نصب میکردم و بعد از ادیت کردن فایل .bashrc اکسپورت کردن $PATH.دستور لاراول اجرا نشد و همین دلیل کلی وقتم رو گرفت. من به صورت اتفاقی سیستم رو ریستارت کردم و بعد از اون دیدم که لاراول اوکی شده.اگه به این مشکل خورد...
hamid_afghan مقاله ای در مورد مارک دان
@hamid_afghan ۶۰۰ تجربه آخرین فعالیت ۵ ماه پیش
سلام به همه شما دوستان می خواهم دو درخواست را داشته باشم اولا در مقاله "چگونه از مارک دان استفاده کنیم؟" لینک dillinger.io به صحفه خودش نمیره و دوما صحفه انجمن باید صحفه بندی (Pagination ) شود چون به مرور زمان اگر تعداد پست ها بیشتر شود خواندن و مرور...
@fshin محیط کار حرفه ای و مصاحبه های کاری
@@fshin ٣۰۰ تجربه آخرین فعالیت ١ سال پیش
درود امیر جان! میخواستم بدونم امکانش هست یه ویدیو از محل کارت و کمپانی که داخلش کار میکنی بسازی. خیلی دوست دارم با یک محیط کار حرفه ای آشنا بشم و ببینم چطوریه. (البته اگه برات مشکلی پیش نمیاره) اگه بتونی یه ویدیو یا پادکست هم در مورد تجربیاتت از مصاح...
سلام من اولین پروژه لاراول ام که یک وبلاگ ساده بود رو ایجاد کردم.و می خوام روی یک هاست رایگان بزارمش (برای معرفی به عنوان رزومه) لطفا یک هاست رایگان برای اینکار معرفی کنید.؟ هاست های رایگانی که بررسی کردم تو قسمت ساخت دیتابیس یک پیشوند خودشون به اسم...
sajjad_70 فایل های تمرینی
@sajjad_70 ۷۰۰ تجربه آخرین فعالیت ۴ ماه پیش
سلام به دوستان عزیز بچه ها من فایل های تمرینی آموزش طراحی قالب جوملا استاد عزیز امیر حسن عظیمی رو میخوام کسی نمیدونه چه جوری دانلود کنم یا کسی داره لینک بهم بده برایه دانلود هرچ گشتم توسایت نبود برایه دانلود
سلام دوستان .. من به تازه گی دارم ویو جی اس کار میکنم الان یکم از سطح مبتدی جلوتر رفتم و عملا دارم رو یه پروژه کار میکنم .. من اکثرا از کامپوننت های bootstrap-vue تو فرم هام استفاده میکنم البته کمی شخصی سازی هم میکنم ، خود bootstrap-vue بصورت داخلی...
سلام عرض شد. قبلاً تمپلیت های چند زبانه ای که میساختم برای شان یک مسیر در نظر میگرفتم و زبانها رو از طریق session تغییر میدادم بدون اینکه url تغییر کنه یا تمپلیت تغییر کنه. ولی بعداً متوجه شدم که گوگل تنها یک زبان را index میکند. که همان زبان پیش فرض...
woohee نحوه return کردن چندین لیست در یک متد در جاوا
@woohee ١۴٢۰۰ تجربه آخرین فعالیت ١ ماه پیش
سلام من متدی نوشتم که نیاز دارم چندین لیست را return کند . مثلا : public ArrayList<String> getInfo(){ ArrayList<String> images = new ArrayList<>(); ArrayList<String> videos= new ArrayList<>(); images.add...
زمانی که در سایت شما دکمه بروز رسانی سوال رو میزنم یک کادری وسط صفحه باز میشود و میگوید بروز شد ایا این کد با جاوا اسکریپت نوشته شده میشه کدشو بگید
m-p حل شده اتوماسیون
@m-p ۵۸۰۰ تجربه آخرین فعالیت ٢ روز پیش
با عرض سلام و خسته نباشید خدمت دوستان و همکاران گرامی. در مورد 2 پیشنهاد کاری نیارمند کمک هستم. شرکت اول شرکتی هست که قبلا هم داخلش مشغول به کار بودم قبل از اون هم کارآموزشون بودم تا برنامه نویسی رو یاد بگیرم و کارشون فقط برنامه نویسی(سمت سرور و کلا...
matin تبدیل ckeditor و ckfinder به کدیگنایتر
@matin ١۸۵۸۰ تجربه آخرین فعالیت ٢ روز پیش
سلام. چطوری میتونم ckeditor و ckfinder که جدیداً تصویر هم آپلود میکنه از پی اچ پی ساده به کدیگنایتر تبدیل کنم.
من کد سوکت به زبان جاوا نوشتم که بصورتی که اگر کامپیوتر و گوشی ای که هر دو به یک شبکه متصل هستند درست کار میکنه و کلاینت و سرور (کامپیوتر و گوشی) به هم متصل میشن ولی نمیتونن از طریق ریموت (اگر به یک شبکه متصل نباشند) به هم متصل بشن. لطفا راهنمایی ک...
netwons توابعه php مرتبط با سیستم
@netwons ١٣۹۰۰ تجربه آخرین فعالیت ١ روز پیش
با چه تابعه ای میشه با سیستم ارتباط برقرار کرد و اطلاعاتی رو گرفت
matin گرفتن تایم زون کاربر
@matin ١۸۵۸۰ تجربه آخرین فعالیت ٢ روز پیش
سلام به همه. چطوری میتونم از طریق پی اچ پی تایم زون کاربر وبسایتم رو نمایش بدم.
hassan862 مرورگر لمسی !!!
@hassan862 ٢۹۰۰ تجربه آخرین فعالیت ١١ ماه پیش
سلام دوستان من مرورگری ساده ای که آقا امیر @AMIR تو آموزش جاوا ، ساختن رو منم همون کد ها رو نوشتم ولی وقتی که فقط روی لینکی ، موس را میگیرم اون صفحه باز میشه . بدون این که روی اون لینک کلیک کنم . package project1; import javax.swing.*; import javax...
mahdi_mahdi کار با گیت در ایران
@mahdi_mahdi ٢٢۰۰ تجربه آخرین فعالیت ١ ماه پیش
سلام رفقا :) من چند وقتی هست که قصد کردم پروژه خودم رو روی گیت لب ببرم و مدیریت نسخه ها و ... رو انجام بدم. کارهای ابتدایی با Git رو بلدم. منتهی مشکلی که هست تحریم شدم ایران عزیز از سمت گوگل هست. و از اونجایی که گیت داره از سرویس گوگل استفاده میکنه...
woohee ساخت رشته در لحظه اجرای برنامه
@woohee ١۴٢۰۰ تجربه آخرین فعالیت ١ ماه پیش
من برنامه ای با زبان جاوا نوشتم و می خوام پرداخت هایی رو توی برنامم انجام بدم .(برای اندروید) حالا برای انجام پرداخت نیاز به یه کلید RSA که از طرف مارکت مربوطه داده شده ؛ هست که این کلید در واقع برای شناسایی برنامه ما از سایر برنامه های دیگه هست و با...
سلام اگه تو یه شرکت خارجی در زمینه مهندسی نرم افزار(برنامه نویسی) به صورت تمام وقت استخدام شویم، آیا شرکت اجاره می دهد به صورت همزمان در دانشگاه هم ادامه تحصیل بدهیم؟(من برا شرکت های نروژ می خوام اپلای کنم، ولی جای دیگه هم باشه مشکلی نیست…) من 27 سال...
سلام ، من دوست دارم کد نویسی اپلیکیشهای اندرویدی یاد بگیرم . هیچ پیش زمینه کد نویسی ندارم . یکم تحقیق کردم و فهمیدم جاوا باید یاد بگیرم . دوستان نطرشون چیه و بجز جاوا چه پیش نیازهای دیگه ای لازمه؟ مرسی