انجمن

سلام نویسندگان پارس کلیک مرسی که سال هاست با ما هستید. امید، شهریار، بهروز و محسن فعلا نویسنده های ما هستند. این بحث رو ساختم که نظراتتون رو عمومی بگید و اگر قابلیتی رو اگه خودتون بودید اضافه میکردید بیان کنید. ممنونم از همه
می خوام یک سری آموزش ویدیویی از چگونگی مهندسی پروژه های در خارج از کشور درست کنم و این که از نرم افزارهایی مثل Jira و پیاده سازی پروژه ها به طریق
یه مدته که دارم روبی یاد میگیرم. قبل از اون پایتون و جاوا اسکریپت کار میکردم. هدفم از یادگیری روبی , یادگیری ریلز هست . توی بعضی از فروم ها میخونم که داره جایگاه خودش رو از دست میده و یه مدته داره درجا میزنه. آیا یادگیری ریلز رو توی 2018 پیشنهاد میکنید یا آلترناتیو های بهتری رو پیشنهاد میکنید؟
سلام .. دوستان من دانش خیلی کمی تو وب دارم و ممکنه سوالم از اساس اشتباه باشه .. شما رو حساب دانش اندکم بگذارید میخوام بدونم مسیر چیه و داستان چیه .. فعلا با کمی تحقیق به نود جی اس علاقه پیدا کردم .. و میخوام نود جی اس رو شروع کنم .. بخش اول سوال : اینه که اصولا وب سرویس ها فقط برای …
iran_0098 انتخاب بین php و asp
@IRAN_0098 آخرین ورود ٢ ماه پیش
با عرض سلام من تا حدودی با php و asp آشنایی دارم و می خواهم بصورت حرفه ای کارکنم اما موندم کدومشو انتخاب کنم ملاک های انتخابم سرعت و امنیت و ... هست با تشکر
چرا در لاراول پاسپورت برای هر بار چک کردن middleware('auth:api') چندتا درخواست به دیتابیس داریم مگر بر اساس jwt نیست
جمع آوری اطلاعات
@HAMED2H آخرین ورود ٣ هفته پیش
با سلام میخواستم بدونم وب سایت هایی که اطلاعات رو به طور خودکار از وبسایت های دیگه جمع آوری میکنن و توو خودشون نشون میدن به چه صورت برنامه نویسی میشن ؟ یه توضیح کلی میخوام ممنون http://www.shahrekhabar.com/
چطور میتوینم در لاراول دیتابیس تستی داشته باشیم در کنار دیتابیس اصلی. با اعمال migrate:refresh همه چیز از اول میشه! اگر بخواهیم دیتابیس تست کاملا مجزا باشه از دیتابیس اصلی توی لاراول چگونه است؟ چطور میتونیم از روی یک دیتابیس میگریشن بسازیم. دیتابیسی که قراره در کنار دی …
درک عمیق لاراول
@KAVOSI آخرین ورود ۵ روز پیش
من چند ماهه که دارم لاراول کار میکنم و بنظرم یه موضوعی هست که تابحال جایی ندیدم دربارش بحث بشه اونهم درک عمیق لاراوله. به عنوان مثال من اکثر برنامه نویسای لاراولی که دیدم واسه ساخت رجیستر و لاگین برا وبسایتشون از لاراول استفاده نمیکنن چون نمیتونن شخصی سازیش کنن (یعنی درواقع درکش نکردن و فق …
سلام. چطوری میتونم localhost سرور xampp را که توی کامپیوترم در حال اجراست ، در موبایلم باز کنم؟
با سلام، ممنون از سايت خوب پارس كليك و ويديو های فوق العاده برنامه نويسی، من ميخوام يك سايت شركت راه اندازی كنم و تمام ويديو های اچ تی ام ال، سی اس اس، جاوا سكريپت رو ديدم ولی يك سايت زيبا و پويا ميخوام بسازم. اگر ممكن هست يك زبان برنامه نويسی خوب به من معرفی كنيد كه متمركز بشم روی اون دسته ويديو …
shahramamini JQuery mobile
@SHAHRAMAMINI آخرین ورود ٢ روز پیش
سلام دوستان ، من به تازگي جيكوري موبايل شروع كردم فايل هارو جيكوري سي اس اس خود جيكوري و جيكوري موبايل رو درست دعوت ميكنم ، اما مشكل من اينه كه تگ ‍section يا تگ div يا هر تگي ، اتربيوتي يا شناسه ي به نام data-role="page" مثلا قبول نميكنه من وقتي اتربيوتي رو …
سلام من میخوام یه جدول به اسم category بسازم ولی زمانی که میخوام دیتا واردش کنم ارور زیر رو بهم میده ممنون میشم کمکم کنید با تشکر tinker >> $cat = new Category => App\Category {#657} >> $cat->name = 'MOBILE' => "MOBILE" >&g …
سلام خسته نباشید تو پک آموزش (ساخت زیرپوسته برای وردپرس - ویدیو 2) style تو پوشه childoftwentytwelve ایجاد میکنم مثل ویدیو و ذخیره میکنم ولی وردپرس من ارور میده به این شکل http://s8.picofile.com/file/8328420734/2018.png ل …
با عرض سلام و احترام خدمت شما بنده قوانینتونو مطالعه کردم و بازم این سوال برام پیش اومد: من تو ایران زندگی می کنم، و همونطور که میدونید توی ایران یوتوب هم فیلتره و هم با استفاده از فیلترشکن موقع پخش آنلاین کلی قطع و وصلی داره، من ویدیوهای شمارو دانلود کردم و الان خواستم بپرسم اجازه …
در فیلم اموزشی لاراول ویدیو 53 با لاراول 5.5 کد public static function boot که در مدل Document وجود دارد اجرا نمی شود
اعتبار سنجی در php
@NETWONS آخرین ورود ۴ روز پیش
با سلام من با این کد اعتبار سنجی کردم اما وقتی اطلاعاتی در تکست باکس نمینویسم و کلید submit را میزنم در دیتابیس به صورت خالی ذخیره میکنه کد emtpyرو استفاده کردم اما جواب نمیده لطفا کمکم کنید. این کد منه https://gist.github …
netwons ادیت کردن در php
@NETWONS آخرین ورود ۴ روز پیش
من برای ادیت کردن دیتابیس این کد نوشتم اما از از idq در خط ۶ ایراد میگیره. https://gist.github.com/c2dc5c7caef82b6e1fd426f69b72adf4.git <?php if(isset($_POST['edit'])){ //این دکمه edit است …
سلام و خسته نباشید . من برای تهیه ی دیتابیس وبسایت چند زبانه چندین راه حل توی اینترنت پیدا کردم . اما اونی که از همه دردسر و پیچیدگی کمتری داشت این بود : که به عبارتی ی …
با سلام . دوستان من برنامه نویس vue نیستم فقط برای همکاری با برنامه نویس front end میخوام بدونم چطور میشه کدهای js مربوط به api و مخصوصا مقدار فیلد api_token که باید نگه داشته بشه رو از دید کاربر مخفی نگه داشت ؟ من در این رابطه سرچ زدم بعضیا گفتن که api_token باید توی localstorage نگهداری بشه که …
سلام دوستان من یک timestamp دارم که میلی ثانیه و میکروثانیه داخلش هست : 2018-04-07 14:56:10.317643 ولی موقع نمایش فقط تاریخ و ساعت رو نمایش میده و میلی ثانیه و میکروثانیه رو نمایش نمیده چرا ؟ این رو هم بگم که کلیه دیتا ها داخل دیتابیس به همین روش ذخیره شده یعنی با times …
دوست داشتم بدونم شما، از چه منبعی پروژه های مختلفی رو قبول کردید؟ چه برای تمرین چه به عنوان کار. من می خواهم پروژه هایی رو جهت تقویت دانش برنامه نویسی و در کنار آن شروع کسب درآمد قبول کنم ولی متاسفانه منبعی رو نیافتم! آیا مثلا برای شروع نیاز به بلد بودن یک سری زبان های خاص هست؟! …
سوال اول موقع آپلود عکس در لاراول 5.5.33 یک پوشه می سازه با نام همون عکس و عکس رو داخل اون آپلود می کنه و نام خود عکس رو hash می کنه حالا من چطور اون عکس رو نمایش بدم چون نام عکس که در پایگاداده ذخیره کردم نام پوشه است زیر نام پوشه IMG_2615.JPG و نام خود عکس داخل پوشه jfm9yj8kDy3utqErLduBfqkDN75 …
با سلام. من یک پروژه ساختم با ajax ، php و mysql. قصد من این بود که اطلاعات را داخل دیتابس بریزم و همچنان اطلاعات را از داخل دیتابس حذف کنم بدون اینکه صفحه اجرا شود. در قسمت insert اطلاعات ، فنکشن ها درست کار میکند ولی در قسمت delete
در لاراول این ارور رو می بینم و نمی تونم به دیتابیس متصل بشوم لطفا راه حلی در این رابطه بیان بفرمایید. Database (database/database.sqlite) does not exist.