انجمن

سلام نویسندگان پارس کلیک مرسی که سال هاست با ما هستید. امید، شهریار، بهروز و محسن فعلا نویسنده های ما هستند. این بحث رو ساختم که نظراتتون رو عمومی بگید و اگر قابلیتی رو اگه خودتون بودید اضافه میکردید بیان کنید. ممنونم از همه

ادامه گفتگو

می خوام یک سری آموزش ویدیویی از چگونگی مهندسی پروژه های در خارج از کشور درست کنم و این که از نرم افزارهایی مثل Jira و پیاده سازی پروژه ها به طریق

ادامه گفتگو

یه مدته که دارم روبی یاد میگیرم. قبل از اون پایتون و جاوا اسکریپت کار میکردم. هدفم از یادگیری روبی , یادگیری ریلز هست . توی بعضی از فروم ها میخونم که داره جایگاه خودش رو از دست میده و یه مدته داره درجا میزنه. آیا یادگیری ریلز رو توی 2018 پیشنهاد میکنید یا آلترناتیو های بهتری رو پیشنهاد میکنید؟

ادامه گفتگو

سلام .. دوستان من دانش خیلی کمی تو وب دارم و ممکنه سوالم از اساس اشتباه باشه .. شما رو حساب دانش اندکم بگذارید میخوام بدونم مسیر چیه و داستان چیه .. فعلا با کمی تحقیق به نود جی اس علاقه پیدا کردم .. و میخوام نود جی اس رو شروع کنم .. بخش اول سوال : اینه که اصولا وب سرویس ها فقط برای...

ادامه گفتگو

iran_0098 انتخاب بین php و asp
@IRAN_0098 آخرین ورود ١ ماه پیش
با عرض سلام من تا حدودی با php و asp آشنایی دارم و می خواهم بصورت حرفه ای کارکنم اما موندم کدومشو انتخاب کنم ملاک های انتخابم سرعت و امنیت و ... هست با تشکر

ادامه گفتگو

چرا در لاراول پاسپورت برای هر بار چک کردن middleware('auth:api') چندتا درخواست به دیتابیس داریم مگر بر اساس jwt نیست

ادامه گفتگو

جمع آوری اطلاعات
@HAMED2H آخرین ورود ٢ روز پیش
با سلام میخواستم بدونم وب سایت هایی که اطلاعات رو به طور خودکار از وبسایت های دیگه جمع آوری میکنن و توو خودشون نشون میدن به چه صورت برنامه نویسی میشن ؟ یه توضیح کلی میخوام ممنون http://www.shahrekhabar.com/

ادامه گفتگو

سلام. چطوری میتونم localhost سرور xampp را که توی کامپیوترم در حال اجراست ، در موبایلم باز کنم؟

ادامه گفتگو

با سلام، ممنون از سايت خوب پارس كليك و ويديو های فوق العاده برنامه نويسی، من ميخوام يك سايت شركت راه اندازی كنم و تمام ويديو های اچ تی ام ال، سی اس اس، جاوا سكريپت رو ديدم ولی يك سايت زيبا و پويا ميخوام بسازم. اگر ممكن هست يك زبان برنامه نويسی خوب به من معرفی كنيد كه متمركز بشم روی اون دسته ويديو...

ادامه گفتگو

در فیلم اموزشی لاراول ویدیو 53 با لاراول 5.5 کد public static function boot که در مدل Document وجود دارد اجرا نمی شود

ادامه گفتگو

اعتبار سنجی در php
@NETWONS آخرین ورود ٢ ماه پیش
با سلام من با این کد اعتبار سنجی کردم اما وقتی اطلاعاتی در تکست باکس نمینویسم و کلید submit را میزنم در دیتابیس به صورت خالی ذخیره میکنه کد emtpyرو استفاده کردم اما جواب نمیده لطفا کمکم کنید. این کد منه https://gist.github...

ادامه گفتگو

netwons ادیت کردن در php
@NETWONS آخرین ورود ٢ ماه پیش
من برای ادیت کردن دیتابیس این کد نوشتم اما از از idq در خط ۶ ایراد میگیره. https://gist.github.com/c2dc5c7caef82b6e1fd426f69b72adf4.git <?php if(isset($_POST['edit'])){ //این دکمه edit است...

ادامه گفتگو

سلام و خسته نباشید . من برای تهیه ی دیتابیس وبسایت چند زبانه چندین راه حل توی اینترنت پیدا کردم . اما اونی که از همه دردسر و پیچیدگی کمتری داشت این بود : که به عبارتی ی...

ادامه گفتگو

با سلام . دوستان من برنامه نویس vue نیستم فقط برای همکاری با برنامه نویس front end میخوام بدونم چطور میشه کدهای js مربوط به api و مخصوصا مقدار فیلد api_token که باید نگه داشته بشه رو از دید کاربر مخفی نگه داشت ؟ من در این رابطه سرچ زدم بعضیا گفتن که api_token باید توی localstorage نگهداری بشه که...

ادامه گفتگو

سلام دوستان من یک timestamp دارم که میلی ثانیه و میکروثانیه داخلش هست : 2018-04-07 14:56:10.317643 ولی موقع نمایش فقط تاریخ و ساعت رو نمایش میده و میلی ثانیه و میکروثانیه رو نمایش نمیده چرا ؟ این رو هم بگم که کلیه دیتا ها داخل دیتابیس به همین روش ذخیره شده یعنی با times...

ادامه گفتگو

jserver چند سوال در مورد لاراول
@JSERVER آخرین ورود ١ هفته پیش
سوال اول موقع آپلود عکس در لاراول 5.5.33 یک پوشه می سازه با نام همون عکس و عکس رو داخل اون آپلود می کنه و نام خود عکس رو hash می کنه حالا من چطور اون عکس رو نمایش بدم چون نام عکس که در پایگاداده ذخیره کردم نام پوشه است زیر نام پوشه IMG_2615.JPG و نام خود عکس داخل پوشه jfm9yj8kDy3utqErLduBfqkDN75...

ادامه گفتگو

با سلام. من یک پروژه ساختم با ajax ، php و mysql. قصد من این بود که اطلاعات را داخل دیتابس بریزم و همچنان اطلاعات را از داخل دیتابس حذف کنم بدون اینکه صفحه اجرا شود. در قسمت insert اطلاعات ، فنکشن ها درست کار میکند ولی در قسمت delete

ادامه گفتگو

در لاراول این ارور رو می بینم و نمی تونم به دیتابیس متصل بشوم لطفا راه حلی در این رابطه بیان بفرمایید. Database (database/database.sqlite) does not exist.

ادامه گفتگو

@amir سلام وقت همگی بخیر. امیرجان چطور میشه توسط php(و mySql ) و jQueryMobile یه اپ ساخت. یعنی محتوای اپ ما و المنتای داخلش در واقع با php درست شده باشه و gui با جی کوئری. منظورم اینه که بتونیم حالت یه app بهش بدیم نه اینکه انگار صفحه داره تو یه مرورگر...

ادامه گفتگو

با عرض سلام. امید است همه خوب باشین. من چند تا سوال داشتم.لطفا رهنمایی بفرمایید. من برای پنل مدیریت همه وبسایت هام از session استفاده میکنم. طوری که نام کاربری و رمز عبور شان را به شکل session معرفی میکنم. آیا این طریقه امن است . اگر امن نیست چکارش کنم امن بشه؟ اگر امن ا...

ادامه گفتگو

دوستان من واسه ویدیوی 95 میخام با factory یه تعداد داده فیک تو دیتابیس بسازم.کدام تو UserFcactory واسه دیتابیس users اینه $factory->define(App\User::class, function (Faker $faker) { return [ 'username' => $faker->userName, 'email' => $faker->unique()->sa...

ادامه گفتگو

با عرض سلام و احترام خدمت شما بنده قوانینتونو مطالعه کردم و بازم این سوال برام پیش اومد: من تو ایران زندگی می کنم، و همونطور که میدونید توی ایران یوتوب هم فیلتره و هم با استفاده از فیلترشکن موقع پخش آنلاین کلی قطع و وصلی داره، من ویدیوهای شمارو دانلود کردم و الان خواستم بپرسم اجازه...

ادامه گفتگو

netwons select کردن در php
@NETWONS آخرین ورود ٢ ماه پیش
این کد درسته اما اجرا می کنم چیزی رو صفحه نمایش داده نمیشه Gist

ادامه گفتگو

netwons متغیر GET
@NETWONS آخرین ورود ٢ ماه پیش
این متغیر یعنی چی $_GET

ادامه گفتگو

سلام دوستان. جمشید هستم و لاراول رو تازه شروع کردم. من پکیج uxweb/sweet-alert رو نصب کردم و تمام مراحل آماده سازی ش رو هم انجام دادم. پیام هم نمایش داده می شه. ولی تنها مشکل اینه که بجای نمایش آخرین پیام که در کنترولر و قبل از ریدایرکت تنظیم کردم، نمایش بده، یک پیام قبل ترش رو از کش نمایش...

ادامه گفتگو