اگر دوست دارید اینجا رو کلیک کنید تا به کانال ولاگ های شخصی من سابسکرایب کنید.
@amin1972 ۶٢۰۰ تجربه آخرین فعالیت ۵ ماه پیش
به تازگی با نصب لاراول و پکیج وویجر بعنوان پنل ادمین به مشکل بر میخوریم. وقتی روی یک منو کلیک میکنیم: مثلاTools->Database کلا با خطای not found مواجه میشیم! به نوار آدرس که توجه کردیم دیدیم آدرس کلا اشتباه میشه! آدرس باید به این صورت باشه : localhost/app/public/admin/database اما به این صورته : localhost/admin/database و خب چون در آدرس دوم چیزی...
١ سال پیش ١۷۰ ٢
@amin1972 ۶٢۰۰ تجربه آخرین فعالیت ۵ ماه پیش
پکیج اصلی usb4java رو از گیت هاب دانلود و در intellij ideaایمپورت کردم. به درخواست intellij پکیج maven دانلود شد. سپس به قسمت run configuration رفتم و کانفیگ جدیدی از نوع maven ایجاد کردم. حالا گزینه run که خاموش بود روشن شده اما بعد از اجرا به این ارور برخوردم و چون آشنایی زیادی با maven ندارم نمیدونم باید چیکار کنم. متن ارور: [ERROR] No goals hav...
١ سال پیش ١۰۵ ١
@amin1972 ۶٢۰۰ تجربه آخرین فعالیت ۵ ماه پیش
قصد چک کردن نقش کاربر را در کنترلر داریم اما با خطا مواجه هستیم. متد hasRole() شناخته نمیشه! کد: use Illuminate\Support\Facades\Auth; use TCG\Voyager\Voyager; class Controller extends BaseController { use AuthorizesRequests, DispatchesJobs, ValidatesRequests; public $auth, $user, $admin_role; public function __construct() {...
١٢ ماه پیش ١٢١ ٢
@amin1972 ۶٢۰۰ تجربه آخرین فعالیت ۵ ماه پیش
قصد طراحی دیتابیس برای نرم افزار تحت وب با لاراول داریم. این نرم افزار یک بازی شطرنج آنلاین میان دو شخص از دو مکان مختلف جهان است که میتواند رایگان یا بر سر پول بازی شود. طرح من برای دیتابیس این نرم افزار: player player_id player_name player_email player_credit player_password player_win_count player_draw_count play...
٢ سال پیش ١٢۴ ٢
@amin1972 ۶٢۰۰ تجربه آخرین فعالیت ۵ ماه پیش
از طریق VUE UI در cmd ویندوز اقدام به ایجاد پروژه vue کردیم و همچنین پلاگین های vue-router و vuex را نیز نصب کردیم. همچنین برای ایجاد اپلیکیشن اندرویدی پلاگینvue-cli-plugin-cordova را طبق صفحه پلاگین در گیت هاب دنبال کردیم. حالا نسخه browser بدون مشکل اجرا میشه. در اندروید هم اجرا میشه اما میگه: webpage not available . تصور میکنم مشکل آی پی هست. را...
۹ ماه پیش ۶۸ بدون جواب
@behzad ٢۸٣۰۰ تجربه آخرین فعالیت ۷ ماه پیش
سلام، میخوام کاربر پس از ثبت نام بتونه با نام کاربری یا ایمیلش لاگین کنه، زمانی که به دیتابیس کویری میزنم فقط ایمیل رو قبول میکنه و موندم حالا نام کاربری رو چطور بهش بفهمونم: mysqli_query($con, "SELECT * FROM users WHERE email='$email' OR username='$username' AND password='$password'") ولی زمانی که فقط از ایمیل استفاده میکنم عمل میکنه: mysqli_query...
١١ ماه پیش ۹۵ ۶
@mansory ۴۹۰۰ تجربه آخرین فعالیت ١ روز پیش
سلام دوستان و اساتید عزیز تابحال روی انجمن کار نکردم دنبال توتاریال ساخت انجمن خوب مثل همین انجمن خودمون میگردم. اما پروژه خودم چون روی فریم ورک لاراول هست ترجیحا forum برای لاراول میخام. ممنون از پاسخ دوستان ؟!
١۰ ماه پیش ١٣۰ ۴
@salar ۵۵۰۰ تجربه آخرین فعالیت ٣ هفته پیش
سلام دوستان. در سایت لاراول می خواییم از دستور زیر استفاده کنیم: $referer = $request->server('HTTP_REFERER'); اما برای آدرس هایی که قسمتی از اونها فارسیه اینو میاره: https://programstore.ir/product/%D9%81%DB%8C%D9%84%D9%85-%D8%A2%D9%85%D9%88%D8%B2%D8%B4%DB%8C-%D8%A7%D9%84%DA%AF%D9%88%D8%B1%DB%8C%D8%AA%D9%85-%DA%AF%D8%B1%DA%A و این اصلا به دردمو...
١١ ماه پیش ۹۴ ٢
@3aeed_rm6 ١۷۰۰ تجربه آخرین فعالیت ٢ ماه پیش
سلام دوستان من اخیرا در یکی از پروژه های شخصیم ، با حجم زیادی دیتا که بصورت رابطه ای در جدول های مختلف با هم در ارتباط هستند ، مواجه ام. از طرفی هم که میدونم به مرور این اطلاعات خیلی بیشتر هم خواهند شد و دائما دیتابیسم در حالت read/write خواهد بود ، میخوام تجربیات شما رو بدونم تو انتخاب بهترین دیتابیس رابطه ای. از نظر شما کدوم یک از دیتابیس های زیر...
١١ ماه پیش ۸١ ۶
@manvfx ۸۰۰ تجربه آخرین فعالیت ۴ ماه پیش
ساخت preload برای صفحه که هر صفحه که میخاد باز بشه نسبت به حجم آن این لودینگ بیاد . مثل یوتیوب که یک نوار قرمز بالا داره یا استارتاپ درخواست تاکسی tap30 که یک لودینگ تمام صفحه داره. با تشکر ممنون میشم با نمونه کد بگید
١۰ ماه پیش ١۶١ ۴
@majid66313 ١۷۰۰ تجربه آخرین فعالیت ٣ هفته پیش
سلام به همه دوستان بنده پروژه ای دارم که حتی خود مشتری نمیدونه که چی میخواد و مدام سایت درحال تغییر هست. از روند ثبت نام گرفته تا پنل مدیریت و... و بنده مجبورم هی دیتابیس رو عوض کنم. و معماری دیتابیس اصلیم میریزه بهم و خیلی شلخته میشه. الان تنها راهی که به سرم زده و دارم با اون کار میکنم. پروژه رو با وردپرس میزنم. و ارائه آزمایشی میدم. زمانی که اون...
١۰ ماه پیش ۹۵ ۹
@behzad ٢۸٣۰۰ تجربه آخرین فعالیت ۷ ماه پیش
سلام امیدوارم که حالتون خوب باشه. یه فرم رو در نظر بگیرید که دارای سه ورودی هستش و زمانی که این سه ورودی رو پرمیکنیم و روی دکمه تایید کلیک میکنیم . میخوام این سه ورودی در یک ستون در جدول دیتابیس به این صورت 1-2-3 قرار بگیره: if (isset($_POST['ok'])) { $one = $_POST['one']; $tow = $_POST['tow']; $three = $_POST['three']; $all = $one . $tow ....
١١ ماه پیش ١۰٣ ۷
@mahdi_mahdi ٢۶۰۰ تجربه آخرین فعالیت ٢ هفته پیش
سلام دوستان، امیدوارم اصل حالتون عالی باشه:) من چند سالی هست که دارم با php کد می زنم و وب اپلیکیشن تولید می کنم. عموما وب اپلیکیشن هایی که تولید کردم رو خودم از بیس نوشتم PHP MVC . طی روزهای آتی قرار هست یه برنامه ی تحت وب رو برای سازمان دولتی بنویسم. یه برنامه ای که تو مرور زمان قرار هست دیتا زیادی بهش وارد بشه. با لاراول چند وقتی هست آشنایی پی...
١ سال پیش ١٢۵ ٢۶
@mehdiphpgrp ٢١۰۰ تجربه آخرین فعالیت ١۰ ماه پیش
با سلام خدمت همه اساتید محترم اولا خواهش میکنم کسایی که با rabbit کار کردن پاسخ بدن نه اینکه داکش رو نگاه کنید بعد جواب بدید. سوال: من وقتی میخوام از consumer پیام ها رو بخونم کل پروژه (مرورگر) هنگ میشه یعنی تا تمامی پیام هایی که توی کانفیگ ست شده به حد مشخص نرسه کل بخش های دیگه درگیر هست... چطور میتونم از consumer پیام بخونم به شرطی که شبیه به Asy...
١١ ماه پیش ١٣۴ ١
@barmaki ١۴۰۰ تجربه آخرین فعالیت ٢ سال پیش
سلام امیر، تصاویر قسمت ویدیو های ما روی سروی که هست توی ایران فیلتر هست و قابل نمایش نیست به نظرم تصاویر روی سرور سایت خودت باشه بهتره :)
٣ سال پیش ١١۵ ۸
@behzad ٢۸٣۰۰ تجربه آخرین فعالیت ۷ ماه پیش
سلام وقت بخیر. فرمی هست که بعداز پرکردن و کلیک رو دکمه ارسال میخوام پیغام مورد نظر(و البته اطلاعاتش که تو دیتابیس ذخیره میشه) بدون رفرش صفحه برای کاربر نمایش داده بشه . برای این کار از jquery استفاده میکنم: $("#btnsubmit").click(function(){ $.post("action.php", { username: $('#username').val(), em...
١١ ماه پیش ١۰١ ۴
@mehdio.o ۵۴۰۰ تجربه آخرین فعالیت ١ سال پیش
مشکلی که دارم اینه که من یک جیسون دارم که توی یه متغیر داخل جاوااسکریپت هستش حالا میخوام اون بدمش به php نمیدونم باید چی کار کنم ؟ هر دو تاشون توی یه صفحه هستند. خواستم از کوکی و سشن استفاده کنم که دیدم اونا فقط یه مقدار خیلی کوچیکی در خودشون نگه میدارن.
٢ سال پیش ١٣٣ ۴
@mansory ۴۹۰۰ تجربه آخرین فعالیت ١ روز پیش
سلام دوستان هرکاری میکنم voyager نصب نمیشه کسی میتونه یک نیو بلاگ لاراول بگیره همین voyoger از تو گیت هاب نصب کنه برام زیپ کنه ایمیل کنه؟ Voyager یک پنل ادمین برای لاراول هست ک فک کنم رایگانه ....
١١ ماه پیش ١١۰ ٢
@mansory ۴۹۰۰ تجربه آخرین فعالیت ١ روز پیش
سلام @amir من هردفه خاستم لاگین شم با گوشی پسوردمو درست میزنم میگه اشتباه هر دفه مجبورم با اکانت جی میل دوباره پسورد بزنم.فک کنم تو هش کردن پسورت مشکل باشه همین الان دوباره خروج میزنم ک دوباره امتحان کنم ببینم چجوریه !!!
١١ ماه پیش ١١۴ ٢
@mohsen0933 ٢۸۰۰ تجربه آخرین فعالیت ٢ هفته پیش
سلام خسته نباشید . اگه به تصویر زیر نگاه کنید . داخل کادر قرمز . موتور جستوجو گوگل (زیر دسته یا لینک هایی ) معرفی کرده برای دسترسی سریع . میخواستم بدونم . گوگل چطوری تشخیص میده ؟؟؟ من ی بار سایت راه اندازی کردم . به جای اینکه دسته ها رو بیاره . پست هایی ک انتشار دادم رو آورد. میدونید مشکل من چی بود؟؟؟ عکس:
١١ ماه پیش ۹۸ ٢
@mansory ۴۹۰۰ تجربه آخرین فعالیت ١ روز پیش
ی سوال؟ با api چ چیزایی رو میشه در دسترس دیگران قرار داد؟ کسی ک api میده ینی میاد اطلاعات دیتابیس رو به صورت جیسون بما میده؟ میشه ی لینک اموزشی کار با api و نحوه api دادن و api گرفتن رو برام بزارید؟ میخوام بدونم مثلا پنل sms ها چجوری api میسازن و ما چجوری باید استفاده کنیم.و ما چجوری میتونیم api بسازیم و دیگران بتونن استفاده کنن؟ انجمن جای آموزش نی...
١١ ماه پیش ١۰۹ ٢
@mansory ۴۹۰۰ تجربه آخرین فعالیت ١ روز پیش
سلام به همه لاراولو نصب کردم پکیجی که برام اورده داخل پوشه پابلیک یک app.css و app.js داره. کلاس های css رو از کجا بدونم ک بتونم استفاده کنم؟ نسخش min شده هم هست پیدا کردن کلاس ها کار سختیه!! ایا css همون بوت استرپه؟؟
١١ ماه پیش ۸۷ ٢
@shahramamini ١۹۰۰ تجربه آخرین فعالیت ٢ سال پیش
سلام دوستان ، من به تازگي جيكوري موبايل شروع كردم فايل هارو جيكوري سي اس اس خود جيكوري و جيكوري موبايل رو درست دعوت ميكنم ، اما مشكل من اينه كه تگ ‍section يا تگ div يا هر تگي ، اتربيوتي يا شناسه ي به نام data-role="page" مثلا قبول نميكنه من وقتي اتربيوتي رو مينويسم خودكار رنگش تغيير ميكنه ، مثلا src يا align ولي data-role رو نميشناسه ، از notepad+...
٢ سال پیش ١١٢ ١١
@mansory ۴۹۰۰ تجربه آخرین فعالیت ١ روز پیش
@amir سلام.اموزش لاراولو دارم نگا میکنم .کاش بجای استقاده از sqlite میشد mysqli رو توضیح میدادی. اصلا نمیتونم جدول بسازم و با orm اطلاعاتو از دیتابیس crud کنم. میشه حالا ک نسخه ۶ لاراول داره میاد ی آموزش بروز و یک پروژه واقعی مثل سایت w3schools بسازی برامون. حاضرم پکیج شم هرچی میشه و هرجور شده بخرم.
١١ ماه پیش ١۰۶ ١