اگر دوست دارید اینجا رو کلیک کنید تا به کانال ولاگ های شخصی من سابسکرایب کنید.
@mehdiphpgrp ٢١۰۰ تجربه آخرین فعالیت ١۰ ماه پیش
با سلام خدمت همه دوستان و اساتید محترم چطور میتونم داخل لاراول که از پکیج passport برای احراز هویت داخل api استفاده کردم، هم model هم username و password اون رو به چیزای دیگه تغییر بدم؟ یعنی بجای اینکه پاسپورت بره از User model بخونه از جدول دیگه ای که من بهش دادم بخونه و همینطور یوزر و پسورد مثلا بجای username از mobile و بجای password از nat...
٢ سال پیش ٢١١ ۵
@premier213 ١۵۰۰ تجربه آخرین فعالیت ٢ سال پیش
سلام بنده php , laravel, js, vue کار کردم و آموزش دیدم الان میخام برای ساخت بازی تحت وب استفاده کنم. آیا می تونم از اینا استفاده کنم برای ساخت بازی ؟ بهترین راه برای بازی تحت وب چیه؟ در ضمن میخام به php متصل کنم
٢ سال پیش ١۸۹ ١۹
@farahmand ٢۹٣۰۰ تجربه آخرین فعالیت ١ ماه پیش نویسنده
درود و سلام خدمت همه می‌خواستم بدونم کسی آموزش خوب و کامل بلاک‌چین سراغ داره؟ زبانش اهمیت نداره ولی کیفیتش به شدت برام مهمه. و این‌که اگر کسی از این تکنولوژی در پروژه هاش استفاده کرده، تجربه خودش رو اینجا با بقیه به اشتراک بگذاره.
۹ ماه پیش ۹۵ ۶
@mobinroshnas ١۶٣۵۰ تجربه آخرین فعالیت ۴ روز پیش
من بعد از مدت ها تحقیق و کمک شما دوستان عزیز تصمیم به یادگرفتن لاراول گرفتم و خیلی از تصمیمم خوشحالم ولی امروز یه سوالی برام پیش اومد که ذهنمو خیلی درگیر کرد. وقتی داشتم رویا پردازی میکردم و برای آیندم داشتم فکر میکردم به این سوال برخوردم که من فریلنسری کار کنم و خودم مدیر خودم باشم یا برم توی یه شرکت بزرگ کار کنم. من از بچگی دوست داشتم یه روزی تو...
۹ ماه پیش ۹۶ ۸
@mobinroshnas ١۶٣۵۰ تجربه آخرین فعالیت ۴ روز پیش
دوستان من توی قسمت 24 لاراول به یه مشکلی برخوردم که ممنون میشم کمکم کنید این ارور هست SQLSTATE[23000]: Integrity constraint violation: 19 FOREIGN KEY constraint failed (SQL: insert into "note_tag" ("note_id", "tag_id") values (159, 1), (159, 2)) اینم فایل مدل نوت هست <?php namespace App; use App\User; use App\Card; use App\Tag; use Illumina...
۹ ماه پیش ۹۵ ۷
@behzad ٢۸٣۰۰ تجربه آخرین فعالیت ۷ ماه پیش
سلام و عرض ادب به همه دوستان. در صفحه اصلی سایت عنوان هایی قرار گرفتن که پس از کلیک روی هر کدوم به صفحه ی مختص خودشون هدایت میشن، البته با استفاده از مقداری که بهش داده شدن: page.php?about=<?php echo $about['name'] ?> پس از هدایت شدن به صفحه page.php که با توجه به مقدار داده شده ، اون رو نمایش میده که تو این صفحه تعداد لایک ها و کامنت ها و.....
١١ ماه پیش ۹۸ ۴
@miladbrave ١۹۰۰ تجربه آخرین فعالیت ۵ روز پیش
سلام. وقت بخیر دوستان من سایت لارولیمو رو هاست cpanel آپلود کردم الان می خوام storage اون رو به public وصل کنم.بنظرتون چجوری می تونم رو هاست دستور php artisan storage:link اجرایی کنم؟ چون می خوام عکس ها و فایل ها روی storage بریزم
۸ ماه پیش ١٢۰ ۴
@amirq ٣۰۰۰ تجربه آخرین فعالیت ٣ ماه پیش
آقا یسوال فنی. پی اچ پی داره روز به روز کمرنگ تر میشه؟ ینی واقعا جاوااسکریپت جدی جدی جای پی اچ پی رو داره میگیره؟ به بک اند هم رحم نمیکنه این لنتی؟ من قبلا داشتم جاوااسکریپت یاد میگرفتم ول کردم اومدم سراغ پی اچ پی بنظرتون اشتباه بزرگی کردم عایا؟ الان تو دنیا پایتون و جاوااسکریپت و جاوا و سوییفت جزو خوبا هستن. پی اچ پی اصلا تو لیست نیست. خدایی من ب...
۸ ماه پیش ١۰۸ ٣
@mobinroshnas ١۶٣۵۰ تجربه آخرین فعالیت ۴ روز پیش
دوستان من کاملا با آموزش لاراول جلو رفتم توی قسمت 24 فانکشن attach و برای اینکه tag رو به اون نوت که میزنم بچسپونه ارور میده اینم خط ارور هست SQLSTATE[23000]: Integrity constraint violation: 19 NOT NULL constraint failed: note_tag.note_id (SQL: insert into "note_tag" ("note_id", "tag_id") values (?, 1)) اینم از کد هام کد نوت کنترلر public functio...
۹ ماه پیش ۹٣ ١
@lionleo1374 ١۹۰۰ تجربه آخرین فعالیت ۹ ماه پیش
سلام من وقتی برای نصب npm در ترمینال npm install را میزنم یکسری ارور میگیرم این هم اروور هام! λ npm install > [email protected] install D:\laragon\www\digikal\node_modules\node-sass > node scripts/install.js Downloading binary from https://github.com/sass/node-sass/releases/download/v4.9.0/win32-x64-57_binding.node assert.js:42 throw new er...
٢ سال پیش ٣٣۴ ۷
@chelsia ١٢۰۰ تجربه آخرین فعالیت ٢ ماه پیش
@amir ۱- بعد از لاگین موفق ارور ای بابا ، بنظر میرسه اشتباهی رخ داد! نمایش داده میشه و هر تعداد رفرشی که میکنم صفحه ی ارور نمایش داده میشه و باید توی تب جدید سایت رو لود کنم و وقتی سایت لود میشه میبینم که لاگین شدم ولی دلیل اون ارور رو نمیدونم چی هست. ۲- جستجوی سایت درست کار نمیکنه یا اصلا کار نمیکنه چون من هر چیزی رو که سرچ میکنم هیچ نتیجه ای پ...
۸ ماه پیش ۹٢ ٢۰
@mobinroshnas ١۶٣۵۰ تجربه آخرین فعالیت ۴ روز پیش
سلام خدمت تمام دوستان و آقای عظیمی گل اول از همه چی تشکر میکنم بابت آموزش هاتون @amir آقای عظیمی وب سایت و کانال شما یکی از بهترین ها هستند و من همیشه توی تب های مرورگرم از اوایل که لب تابم رو روشن میکنم تا وقتی لب تاب رو خاموش میکنم بازه ولی یه مشکل که هست آموزش ها قدیمی شدن وخیلی از دستورات تغییر کرده و متاسفانه آموزش های فارسی خوب مثل شما وجود ن...
۹ ماه پیش ١۷١ ١٣
@iman.r ۵۷۰۰ تجربه آخرین فعالیت ۴ ماه پیش
سلام دوستان در صورتی که نیاز باشه بعد از گرفتن خروجی از دیتابیس به جای نام فیلدها نام دیگری نمایش داده بشه باید چه کاری انجام بدیم؟ قابلیتی در لاراول برای این کار هست؟ مثلا به جای فیلد name در هنگام گرفتن خروجی <<نام>> نمایش داده بشه. ممنون
١۰ ماه پیش ۷۴ ۴
@amin1972 ۶٢۰۰ تجربه آخرین فعالیت ۵ ماه پیش
چطور میشه در متدهای Controller ها از قالب های آماده (مثلا قالب html دانلود شده از themeforest) در میان کدها استفاده کرد؟ مثلا بگیم اگر کاربر لوگین کرد پک قالب مورد نظر نمایش داده بشه ؟ (در کنترلر دلخواه)
٢ سال پیش ٢۶۶ ١۰
@chelsia ١٢۰۰ تجربه آخرین فعالیت ٢ ماه پیش
من همیشه برای مدیریت تصاویر و نمایش دادن تصاویر در ابعاد مختلف داخل قالب های سایت ها مشکل داشتم، منظورم از مشکل این بود که مثلا در جایی از قالب نیاز بود تا تصویر محصول با سایز ۱۰۰×۱۰۰ نمایش داده بشه و در جای دیگه ای نیاز بود ۲۰۰×۲۰۰ نمایش داده بشه و .... که اگر برای کلیه این سایز ها بیام تصویر با کیفیت مثلا ۱۲۰۰×۱۲۰۰ رو لود کنم و بعد با css بهش wid...
۸ ماه پیش ۹۵ بدون جواب
@netwons ١۶۰۵۰ تجربه آخرین فعالیت ٢ ماه پیش
@amir من دو سرور دارم روی یک سرور عکس قرار دادم و روی دیگری وب سایتم می خوام بدون دانلود کردن عکس از سرور لینک عکس رو بگیرم و در وب سایت به نمایش در بیارم من خودم با ftpاین کار رو کردم اما هر بار که می خواد عکس رو نمایش لده باید یوزر و پسورد سرور رو باید وارد کنم این مشکل رو چطوری حل کنم
١٢ ماه پیش ۵۸ ۵
@behzad ٢۸٣۰۰ تجربه آخرین فعالیت ۷ ماه پیش
سلام به همه دوستان، در بخش پنل ادمین قراره که مدیر دیگه ای اد بشه که فقط کامنت های کاربرا رو جواب بده ، همچنین در پنل ادمین گزینه ی افزودن مدیر وجود داره که یک فرم دارای :نام کاربری،ایمیل،پسورد هستش که به بخش مدیرها اضافه میشه، بعداز ایجاد کردن مدیر جدید ، سشنی رو برای مدیر مربوطه لحاظ میکنم که وقتی لاگین کرد در پنل باتوجه به شرط هایی که برای این س...
١١ ماه پیش ١۰۹ ۹
@hamiddd ۸۰۰ تجربه آخرین فعالیت ۹ ماه پیش
سلام دوستان من یه سوال داشتم با استفاده از ایجکس و php دارم یه سری از محصولات رو تو سایت نمایش میدم و همه چی به درستی کار میکنه. اما مشکل اینجاست که URL صفحه ثابته و این از نظر گوگل خوب نیست. برای تغییر URL سرچ کردم رسیدم به متد history.pushState . تغییر URL با این متد سادس و کافیه بعد از عملیات ایجکس سه تا ورودی بهش بدی و URL عوض میشه اما مشکل من...
۹ ماه پیش ١١٣ ۴
@bahramct ١۰۰۰ تجربه آخرین فعالیت ٣ هفته پیش
در این گفتگو دوست دارم با شما دوستان در رابطه با تکنولوژی های مربوط به حوزه ی موبایل صحبت کنم مثل React Native یا Java یا Flutter یا Xamarin یا ionic و ... خیلی خوشحال میشم هر کدوم از دوستان که در زمینه اپلیکیشن های موبایل کار کردند بیان و نظرشون رو در ادامه همین گفتگو مطرح کنند ، اینکه با چه تکنولوژی هایی درگیر بودند و در کل آینده برنامه های تلفن...
۹ ماه پیش ١١۰ ۴
@iman.r ۵۷۰۰ تجربه آخرین فعالیت ۴ ماه پیش
سلام دوستان من در لاراول می خوام فایل اکسل رو با ProgressBar لود کنم. در کنسول به راحتی این کار انجام میشه ولی چجوری می تونم همون ProgressBar کنسول رو در View نمایش بدم؟ ممنون میشم راهنمایی بفرمایید دوستان
۹ ماه پیش ١۰٣ بدون جواب
@behzad ٢۸٣۰۰ تجربه آخرین فعالیت ۷ ماه پیش
سلام. امیدوارم که حالتون خوب باشه زمانی که میخواهیم یک صفحه وب رو در انداره های مختلف نمایش بدیم لازمه ک یه سری کارها رو انجام بدیم تا اون صفحه وب در تبلت -موبایل و کامپیوتر به صورت مجزا نمایش داده بشه. آیا میشه یه فایل css‌دیگه برای هر یک از پلتفرم ها تعریف کنیم؟یعنی اگر ما یک style.css‌داریم یک فایل style-mob.cssدیگه ای هم تعریف کنیم با استایل دی...
٢ سال پیش ١٣۰ ٢٢
@mansory ۴۹۰۰ تجربه آخرین فعالیت ١ روز پیش
سلام دوستان مثلا من یک سایت اموزش جاوا و php مثل سایت w3schools میخام بسازم. اول میام کتاب هامو توی دیتابیس از طریق phpmyadmin بریزم. مثلا یک ستون ایدی ، ستون دوم فصل کتاب ، ستون سوم برای توضیحات ، ستون چهارم برای نکات ، ستون پنجم برای مثال ها ، ستون ششم برای حل تمرین ، ستون هفتم میخام برای ثبت لایک مطلب ، و ستون هشتم برای نمایش یا هیدن شدن مطلب...
١١ ماه پیش ١۰۴ ۴
@amin1972 ۶٢۰۰ تجربه آخرین فعالیت ۵ ماه پیش
از بین شما دوستان کسی پلاگین وردپرسی سراغ داره که بشه باهاش اخبار و مقالات آموزشی بیت کوین رو در سایت ما نمایش بشه؟ پلاگین انگلیسی باشه و پولی هم بود مشکلی نداره فقط بتونه توی صفحات سایت مون یک جور حالت فید داشته باشه. باتشکر
١ سال پیش ۶۶ ۸
@amin1972 ۶٢۰۰ تجربه آخرین فعالیت ۵ ماه پیش
قصد داریم یک پلتفرم مشابه Sale Force یا Zoho و.... مشابه این ها داشته باشیم و همچنین تمام اسکریپت ها را زیر و رو کردیم اما در نهایت همه آنها به ما اجازهثبت مشتری و ثبت همکار می دادند. در حالی که ما میخواهیم مثلا یک کاربر به عنوان سرپرست یک شرکت ایجاد کنیم و این شخص بتواند برای خود کارمندان و مشتریانش را تحت وب و آنلاین ثبت کند. چه رایگان و چه تجاری...
١ سال پیش ١۰١ ١