@majid66313 ١۶۰۰ تجربه آخرین فعالیت ٢ ماه پیش
سلام به همه دوستان بنده پروژه ای دارم که حتی خود مشتری نمیدونه که چی میخواد و مدام سایت درحال تغییر هست. از روند ثبت نام گرفته تا پنل مدیریت و... و بنده مجبورم هی دیتابیس رو عوض کنم. و معماری دیتابیس اصلیم میریزه بهم و خیلی شلخته میشه. الان تنها راهی که به سرم زده و دارم با اون کار میکنم. پروژه رو با وردپرس میزنم. و ارائه آزمایشی میدم. زمانی که اون...
۹ ٢۵ ۸ ماه پیش
@behzad ٢۸٣۰۰ تجربه آخرین فعالیت ۴ ماه پیش
سلام امیدوارم که حالتون خوب باشه. یه فرم رو در نظر بگیرید که دارای سه ورودی هستش و زمانی که این سه ورودی رو پرمیکنیم و روی دکمه تایید کلیک میکنیم . میخوام این سه ورودی در یک ستون در جدول دیتابیس به این صورت 1-2-3 قرار بگیره: if (isset($_POST['ok'])) { $one = $_POST['one']; $tow = $_POST['tow']; $three = $_POST['three']; $all = $one . $tow ....
۷ ۴۰ ۹ ماه پیش
@mahdi_mahdi ٢۴۰۰ تجربه آخرین فعالیت ۶ ماه پیش
سلام دوستان، امیدوارم اصل حالتون عالی باشه:) من چند سالی هست که دارم با php کد می زنم و وب اپلیکیشن تولید می کنم. عموما وب اپلیکیشن هایی که تولید کردم رو خودم از بیس نوشتم PHP MVC . طی روزهای آتی قرار هست یه برنامه ی تحت وب رو برای سازمان دولتی بنویسم. یه برنامه ای که تو مرور زمان قرار هست دیتا زیادی بهش وارد بشه. با لاراول چند وقتی هست آشنایی پی...
٢۶ ۴۸ ١١ ماه پیش
@mehdiphpgrp ٢١۰۰ تجربه آخرین فعالیت ۸ ماه پیش
با سلام خدمت همه اساتید محترم اولا خواهش میکنم کسایی که با rabbit کار کردن پاسخ بدن نه اینکه داکش رو نگاه کنید بعد جواب بدید. سوال: من وقتی میخوام از consumer پیام ها رو بخونم کل پروژه (مرورگر) هنگ میشه یعنی تا تمامی پیام هایی که توی کانفیگ ست شده به حد مشخص نرسه کل بخش های دیگه درگیر هست... چطور میتونم از consumer پیام بخونم به شرطی که شبیه به Asy...
١ ۴۶ ۸ ماه پیش
@barmaki ١۴۰۰ تجربه آخرین فعالیت ٢ سال پیش
سلام امیر، تصاویر قسمت ویدیو های ما روی سروی که هست توی ایران فیلتر هست و قابل نمایش نیست به نظرم تصاویر روی سرور سایت خودت باشه بهتره :)
۸ ۴٣ ٢ سال پیش
@behzad ٢۸٣۰۰ تجربه آخرین فعالیت ۴ ماه پیش
سلام وقت بخیر. فرمی هست که بعداز پرکردن و کلیک رو دکمه ارسال میخوام پیغام مورد نظر(و البته اطلاعاتش که تو دیتابیس ذخیره میشه) بدون رفرش صفحه برای کاربر نمایش داده بشه . برای این کار از jquery استفاده میکنم: $("#btnsubmit").click(function(){ $.post("action.php", { username: $('#username').val(), em...
۴ ٢۸ ۹ ماه پیش
@mehdio.o ۵۴۰۰ تجربه آخرین فعالیت ١١ ماه پیش
مشکلی که دارم اینه که من یک جیسون دارم که توی یه متغیر داخل جاوااسکریپت هستش حالا میخوام اون بدمش به php نمیدونم باید چی کار کنم ؟ هر دو تاشون توی یه صفحه هستند. خواستم از کوکی و سشن استفاده کنم که دیدم اونا فقط یه مقدار خیلی کوچیکی در خودشون نگه میدارن.
۴ ٣۴ ٢ سال پیش
@mansory ۴۴۰۰ تجربه آخرین فعالیت ٢ ماه پیش
سلام دوستان هرکاری میکنم voyager نصب نمیشه کسی میتونه یک نیو بلاگ لاراول بگیره همین voyoger از تو گیت هاب نصب کنه برام زیپ کنه ایمیل کنه؟ Voyager یک پنل ادمین برای لاراول هست ک فک کنم رایگانه ....
٢ ۴۵ ۹ ماه پیش
@mansory ۴۴۰۰ تجربه آخرین فعالیت ٢ ماه پیش
سلام @amir من هردفه خاستم لاگین شم با گوشی پسوردمو درست میزنم میگه اشتباه هر دفه مجبورم با اکانت جی میل دوباره پسورد بزنم.فک کنم تو هش کردن پسورت مشکل باشه همین الان دوباره خروج میزنم ک دوباره امتحان کنم ببینم چجوریه !!!
٢ ۴١ ۹ ماه پیش
@mohsen0933 ٢۸۰۰ تجربه آخرین فعالیت ١ ماه پیش
سلام خسته نباشید . اگه به تصویر زیر نگاه کنید . داخل کادر قرمز . موتور جستوجو گوگل (زیر دسته یا لینک هایی ) معرفی کرده برای دسترسی سریع . میخواستم بدونم . گوگل چطوری تشخیص میده ؟؟؟ من ی بار سایت راه اندازی کردم . به جای اینکه دسته ها رو بیاره . پست هایی ک انتشار دادم رو آورد. میدونید مشکل من چی بود؟؟؟ عکس:
٢ ٢۴ ۹ ماه پیش
@mansory ۴۴۰۰ تجربه آخرین فعالیت ٢ ماه پیش
ی سوال؟ با api چ چیزایی رو میشه در دسترس دیگران قرار داد؟ کسی ک api میده ینی میاد اطلاعات دیتابیس رو به صورت جیسون بما میده؟ میشه ی لینک اموزشی کار با api و نحوه api دادن و api گرفتن رو برام بزارید؟ میخوام بدونم مثلا پنل sms ها چجوری api میسازن و ما چجوری باید استفاده کنیم.و ما چجوری میتونیم api بسازیم و دیگران بتونن استفاده کنن؟ انجمن جای آموزش نی...
٢ ۴۶ ۹ ماه پیش
@mansory ۴۴۰۰ تجربه آخرین فعالیت ٢ ماه پیش
سلام به همه لاراولو نصب کردم پکیجی که برام اورده داخل پوشه پابلیک یک app.css و app.js داره. کلاس های css رو از کجا بدونم ک بتونم استفاده کنم؟ نسخش min شده هم هست پیدا کردن کلاس ها کار سختیه!! ایا css همون بوت استرپه؟؟
٢ ٣٢ ۹ ماه پیش
@shahramamini ١۹۰۰ تجربه آخرین فعالیت ٢ سال پیش
سلام دوستان ، من به تازگي جيكوري موبايل شروع كردم فايل هارو جيكوري سي اس اس خود جيكوري و جيكوري موبايل رو درست دعوت ميكنم ، اما مشكل من اينه كه تگ ‍section يا تگ div يا هر تگي ، اتربيوتي يا شناسه ي به نام data-role="page" مثلا قبول نميكنه من وقتي اتربيوتي رو مينويسم خودكار رنگش تغيير ميكنه ، مثلا src يا align ولي data-role رو نميشناسه ، از notepad+...
١١ ٣٣ ٢ سال پیش
@mansory ۴۴۰۰ تجربه آخرین فعالیت ٢ ماه پیش
@amir سلام.اموزش لاراولو دارم نگا میکنم .کاش بجای استقاده از sqlite میشد mysqli رو توضیح میدادی. اصلا نمیتونم جدول بسازم و با orm اطلاعاتو از دیتابیس crud کنم. میشه حالا ک نسخه ۶ لاراول داره میاد ی آموزش بروز و یک پروژه واقعی مثل سایت w3schools بسازی برامون. حاضرم پکیج شم هرچی میشه و هرجور شده بخرم.
١ ۴۶ ۹ ماه پیش
@behzad ٢۸٣۰۰ تجربه آخرین فعالیت ۴ ماه پیش
سلام، ویرایشگر متن برای توضیحات که لحاظ کردم قبول نمیکنه و دکمه ارسال مطلب غیر فعال میشه و عمل نمیکنه. تکه کد زیر رو هم در تگ head قرار دادم ولی باز جواب نمیده: <script>tinymce.init({selector:'textarea'});</script> جستجو کردم ولی همون چیزی و پیدا میکنم که خودمم انجامش دادم ولی عمل نمیکنه. اگه کسی در خصوص نصب و راه اندازی مارک داون هم بل...
١ ٣۵ ۹ ماه پیش
@mansory ۴۴۰۰ تجربه آخرین فعالیت ٢ ماه پیش
سلام @amir من تازه شروع ب اموزش برنامه نویسی php کردم و قصد ساخت وبسایت دارم. توی آموزش php شما نسخه ۵ بوده اما الان نسخه ۷و۳ هست. الان به قسمت های دیتابیس و روش های هک شدن و اینا دارم نگاه میکنم.ک گفتی دیگه (addslashes($string دیگه استفاده نمیشه و بجاش ... سوال من اینه ایا این آموزش ها هنوزم بروز هست .کلیپ ها مال سال ۲۰۱۴ بوده الان ۵ ساله گذشته ....
١ ٣٣ ۹ ماه پیش
@tohid72 ۸۰۰ تجربه آخرین فعالیت ١ سال پیش
سلام autosave رو برای سابلایم فعال کردم مشکلی که پیدا کرده قبل ازینکه خودم بخوام autocomplete مخفی میش یه حالتی هست که تا زمانی که autocomplete نشون داده میش صفحه save نمیش تو این صفحه توضیحاتش هست ولی زبانم خوب نیس نتونستم حل کنم مشکلمو ممنون https://github.com/jamesfzhang/auto-save/issues/21
١۰ ٣۴ ٢ سال پیش
@behzad ٢۸٣۰۰ تجربه آخرین فعالیت ۴ ماه پیش
سلام امیدوارم که حالتون خوب باشه. میخوام زمانی که کاربر نقض قوانین کرد اون رو حذف کنم ولی وقتی که کاربر مورد نظر رو حذف میکنم فعالیتاش باقی میمونه و کاربرها وقتی که به صفحش مراجعه میکنن میتونن فعالیتاش که مونده رو ببینن . میخوام موقعی که خود کاربر رو حذف میکنم فعالیتاش هم حذف بشه. و تو دیتابیس باقی نمونه.
١۵ ٣۶ ١۰ ماه پیش
@amir_hossein ۴٢۰۰ تجربه آخرین فعالیت ٣ هفته پیش
من از همون اوایلی که شروع کردم به طراحی و توسعه وب چه در parsclick از امیر و چه در سایت های دیگه ایی که آموزش ها رو میدیدم یا یاد میگرفتم یا وقتی lpic essential رو یاد گرفتم خیلی میگفتن که برای طراحی و توسعه وب خیلی بهتره که از unix base ها استفاده کنم. متوجه ی سری از مزیت های سیسیتم عامل هایی مثه ubuntu هستم و وقتیم به مصاحبه های کاری میرم حتی ازم...
۴ ۵۷ ۹ ماه پیش
@faridfr ٢۶۰۰ تجربه آخرین فعالیت ۸ ماه پیش
سلام و خسته نباشید . من برای تهیه ی دیتابیس وبسایت چند زبانه چندین راه حل توی اینترنت پیدا کردم . اما اونی که از همه دردسر و پیچیدگی کمتری داشت این بود : که به عبارتی یک جدول توی دیتابیس خواهیم داشت که کار دیکشنری ما رو انجام میده . و در هر ستونی از تیبل های دیگه که قرار بوده چیزی تایپ بشه ؛ فقط آی دی اون در دیکشنری ذکر میشه. حالا سوال من اینه که...
١۹ ۶۵ ٢ سال پیش
@danial_kh ۴۰۰۰ تجربه آخرین فعالیت ٢ هفته پیش
شاید بدونید که چند روزی هست که GitLab هم روی ابر گوگل رفته و ایران عزیزمون هم تحریم شده از طرف گوگل هست و حتی به GitLab هم دسترسی نداریم! پرداخت های GitHub هم برای پروژه های private از داخل ایران به راحتی صورت نمیپذیره، البته اگه اونم تا آینده نزدیک مثل GitLab نشه. با چند نفری که صحبت کردم میگفتن توی شرکتشون اونا GitLab رو روی ubuntu و حتی GitHub ر...
۹ ١٣۰ ٢ سال پیش
@mansory ۴۴۰۰ تجربه آخرین فعالیت ٢ ماه پیش
سلام دوستان منظورم از سرور ینی؟ http://localhost:8000 در لاراول http://localhost:3000 در نود مثلا اینا چی هستن؟؟ منظور از سرور ینی همون سروری که wamp برامون تو ویندوز میسازه و ما میریم تو پوشه www فایل های پروژه رو میریزیم؟ یک توضیح و مثال خوب میخام که چرا سرور نیازه ؟ و مثلا حالاکه با لاراول و سرور لاراول ، سایت ساختیم وقتیکه میخاد ببریم رو هاست و...
١ ۴۴ ۹ ماه پیش
@behzad ٢۸٣۰۰ تجربه آخرین فعالیت ۴ ماه پیش
سلام دوستان. سایتی که میشه توش فایل آپلود کرد با هر فرمتی ، حالا در این میان یه سری از این سایت ها میان API ارایه میدن. یعنی میشه تو سایت خودمون ازش استفاده کرد و نیازی نیس که بریم فایل رو آپلود کنیم و لینکش رو تو سایت قرار بدیم و همینطور میتونیم به کاربرایه سایتمون ارایه ش بدیم. سایت: filestack.com نظرتون راجع به این مقوله چیه؟
٣ ٣۵ ۹ ماه پیش
@behzad ٢۸٣۰۰ تجربه آخرین فعالیت ۴ ماه پیش
سلام برخی سایت هایی که اشتراک دارند ، من جمله همین سایت parsclick ، برای خرید های اشتراک مثلا ۳۰ روزه و... باید از COOKIE ها استفاده کرد و زمان بدیم تا فلان روز ؟ و وقتی هم که انقضاء کوکی به پایان رسید اشتراک هم براش غیر فعال بشه؟ راهنمایی بفرمایید.
۵ ٢٢ ۹ ماه پیش