saeid4x مشکل در نصب و راه اندازی React Native
@SAEID4X ٢۰۰۰ تجربه آخرین فعالیت ٣ هفته پیش

سلام دوستان

من می خوام React Native رو شروع کنم .سایت رسمیش رفتم و دستورالعمل نصبش رو مو به مو اجرا کردم،حتی از فیلم های آموزشی کمک گرفتم اما متاسفانه هنوز نتونستم راه اندازیش کنم. و موقع زدن دستور react-native run-android یا npm start خطای زیر رو میده... در ضمن npmو پایتون3 از قبل نصب کرده بودم


> AwesomeProject@0.0.1 start D:\myProject\reactNative\AwesomeProject
> node node_modules/react-native/local-cli/cli.js start

D:\myProject\reactNative\AwesomeProject\node_modules\react-native\local-cli\server\checkNodeVersion.js:43
    );
    ^
SyntaxError: Unexpected token )
    at createScript (vm.js:56:10)
    at Object.runInThisContext (vm.js:97:10)
    at Module._compile (module.js:542:28)
    at Object.Module._extensions..js (module.js:579:10)
    at Module.load (module.js:487:32)
    at tryModuleLoad (module.js:446:12)
    at Function.Module._load (module.js:438:3)
    at Module.require (module.js:497:17)
    at require (internal/module.js:20:19)
    at Object.<anonymous> (D:\myProject\reactNative\AwesomeProject\node_modules\react-native\local-cli\cli.js:17:1)

npm ERR! Windows_NT 10.0.14393
npm ERR! argv "C:\\Program Files\\nodejs\\node.exe" "C:\\Program Files\\nodejs\\node_modules\\npm\\bin\\npm-cli.js" "start"
npm ERR! node v6.11.1
npm ERR! npm  v3.10.10
npm ERR! code ELIFECYCLE
npm ERR! AwesomeProject@0.0.1 start: `node node_modules/react-native/local-cli/cli.js start`
npm ERR! Exit status 1
npm ERR!
npm ERR! Failed at the AwesomeProject@0.0.1 start script 'node node_modules/react-native/local-cli/cli.js start'.
npm ERR! Make sure you have the latest version of node.js and npm installed.
npm ERR! If you do, this is most likely a problem with the AwesomeProject package,
npm ERR! not with npm itself.
npm ERR! Tell the author that this fails on your system:
npm ERR!     node node_modules/react-native/local-cli/cli.js start
npm ERR! You can get information on how to open an issue for this project with:
npm ERR!     npm bugs AwesomeProject
npm ERR! Or if that isn't available, you can get their info via:
npm ERR!     npm owner ls AwesomeProject
npm ERR! There is likely additional logging output above.

npm ERR! Please include the following file with any support request:
npm ERR!     D:\myProject\reactNative\AwesomeProject\npm-debug.log

لطفا بگید چطور مشکل رو رفع کنم؟و برای نصب و راه اندازی ساده تر چه راهی رو پیشنهاد میدید؟

alireza_mandegari آپلود فایل در پروژه
@ALIREZA_MANDEGARI ٢۵۰۰ تجربه آخرین فعالیت ٢ روز پیش

با سلام , من یک تک صفحه Html دارم و چند لینک دانلود برنامه در انجا قرار دادم و میخواد با ایجاد یک input file به کاربران اجازه بدم هر فایل یا برنامه ای که میخواستن رو روی سایت اپلود کنن میشه راه حلشو با من در میان بگذارید

با تشکر.

lionleo1374 خطا هنگام ساختن فرم
@LIONLEO1374 ١۵۰۰ تجربه آخرین فعالیت ١ هفته پیش

سلام من دارم یه فرم می سازم ام وقتی از متد post استفاده می کنم در هنگام ارسال اطلاعات خطای یر رخ میدهد :

he page has expired due to inactivity.
Please refresh and try again.

این هم کدش:

 <form method="post" action="/{card}/notes">
     <div class=" form-group">
         <textarea name="body"  style="width: 50%; float: left; border: 1px solid " title="body"></textarea>
         <input value="add note" type="submit" style=" background-color: #9fc4ff ">
     </div>
</form>
amin مشکل در نمایش اطلاعات
@AMIN ٢۴۸۰۰ تجربه نویسنده آخرین فعالیت ۸ ساعت پیش

درود خدمت پارس کلیکی های عزیز

در یه پروژه لارول چند تا دیتابیس رو با هم جویین دادیم و خوب هم کار میکنه به غیر از ۲ تاش که اونارو هم باهم جویین کردیم و داخل جداولشون هم با Seeder ها پر کردیم ولی وقتی میخواهیم به کاربر نشون بدیم هیچی نشون نمیده خالی نشون میده تو گوگل هم یه سرچ زدیم ولی یه جواب قانع کننده بود اونم composer dump-autoload این رو هم رفرش کردیم ولی باز کار نکرد

لینک عکس از صفحه:

http://uupload.ir/files/37oe_a.png

لینک قطعه کد:

http://uupload.ir/files/qo13_permenet.png

سلام دوستان

یک input دارم با یک button

<input v-model="product.name">

<button @click="save">save</button>

که تابع save داره متغیر داخل store را تغییر میده، به شکل زیر:

methods: {
  save () {
    this.product.id = create_UUID () // create unique ID
    this.$store.dispatch('addToProducts', this.product)
  }
}

و تابع addToProducts هم توی store داخل action وجود داره که تابع دیگه را که توی mutation وجود داره فراخونی میکنه و اون هم مقدار را داخل آرایه مورد نظر ذخیره میکنه. تا این جا همه چی بدون مشکل داره کار میکنه. مشکل اونجایی شروع میشه که مقدار داخل همین آرایه رو از طریق getters از store میگیرم و می خوام edit کنم

computed: {
  getProduct () {
    this.editProduct = this.$store.getters.products
  }
}
<input v-model="editProduct.name">

<button @click="saveChange">save Change</button>

مشکل درست همینجاست. به محض اینکه کاربر متن داخل input رو تغییر میده به دلیل bind بودن، ارور زیر به وجود میاد:

"Error: [vuex] Do not mutate vuex store state outside mutation handlers."

در حالیکه من دارم داخل تابع saveChange میگم مقدار آرایه داخل store را تغییر بده (توابع داخل action و mutation را بدلیل طولانی شدن سوالم، نمی نویسم)

methods: {
  saveChange () {
    this.$store.dispatch('editProducts', this.editProduct)
  }
}

حتی گفتم یک شیء جدید بسازم و مساوی آرایه ای که از store گرفتم بذارم و edit رو روی اون انجام بدم اما باز هم همون ارور به وجود اومد.

نکته: داخل store من strict: true رو هم قرار دادم تا این ارور رو بهم نمایش بده لطفا اگه کسی راه حلی داره کمکم کنه چون یکی دو روزی هست وقتم رو گرفته و هیچ نتیجه ای هم نگرفتم، مخصوصن مدیر سایت؛ امیر آقا که با vue کار میکنن.

amin مهاجرت به NoSql
@AMIN ٢۴۸۰۰ تجربه نویسنده آخرین فعالیت ۸ ساعت پیش

سلام خدمت همه پارس کلیکی های عزیز

دوستان همکاری کنید: آیا کسی تا حالا از پایگاه داده های NOSQL تو لاراول استفاده کرده اگه استفاده کرده یه مقاله یا یک راهنمایی کنه که چطور میشه تو لاراول از SQL به NOSQL مهاجرت کرد یا اصلن میشه مهاجرت کرد یا نه دوستان لطفاٌ الکی تو اینترنت سرچ نکنید همین طوری جواب بدین یک جواب کاربردی میخوام ممنون از مدیر محترم سایت واسه این انجمن

sifter_farshad چک لیست بهینه سازی موتور جستجو
@SIFTER_FARSHAD ۴۰۰ تجربه آخرین فعالیت ۴ ماه پیش

این چک لیست را با توجه به آموزش های SEO تهیه کرده ام تا یک مرور خیلی سریع از آموزش ها باشد لطفا اگر فکر می کنید ایرادی وجود دارد یا این که نکته ای باید اضافه شود درباره آن بحث کنید.

  1. استفاده از webmaster tools برای google و bing
  2. استفاده از google analytics
  3. استفاده از google business
  4. استفاده از شبکه های اجتماعی
  5. استفاده از یک دامنه معتبر و زیردامنه www
  6. یادگیری و استفاده از robot.txt
  7. ایجاد کلمات کلیدی به زبان های فارسی، انگلیسی و فارسی با نوشتار انگلیسی
  8. عدم استفاده از عکس و فلش به جای متن
  9. استفاده از alt attitude برای img tag ها
  10. استفاده از کاراکتر - به جای استفاده از _ در URL و نام فایل ها
  11. استفاده از تگ های h1, h2, h3 برای تیترهای مهم
  12. استفاده از تگ های p, footer, header و ... به جای استفاده از تگ های span, div و ...
  13. استفاده از title attitude برای تگ های a (لینک)
  14. عدم استفاده از تگ های frame و iframe
  15. استفاده از یک URL خوانا و معنا دار برای انسان
  16. استفاده از پسوندها مانند .html یا .php برای URL
  17. استفاده از حروف بزرگ برای حرف اولِ هر کلمه از URL
  18. استفاده از title برای هر صفحه وب به طوری که بیان کننده محتوا صفحه باشد.
  19. استفاده کردن از قابلیت URL Rewrite از طریق وب سرورها مانند apache
  20. عدم استفاده از image map به صورت مکرر
  21. طراحی responsive برای وبسایت
  22. استفاده از عبارات واضح تر برای لینک ها و تیتر ها مانند "اخبار تکنولوژی" به جای "اخبار"
  23. قرار دادن site map در footer
  24. افزودن XML sitemap به webmaster
  25. ایجاد لینک به وبسایت های مشابه
  26. ارجاع داده شدن توسط وبسایت های دیگر
  27. استفاده از استایل خوب (کنتراست رنگ ها، فاصله بین خطوط، خوانایی و ...)
  28. پرهیز از تبلیغات زیاد و محتوای نا مرتبط برای جذب کلیک
  29. پرهیز از متونی مانند click here برای لینک ها و قرار دادن توضیحات کافی برای لینک ها به جای click here
  30. استفاده کردن از تگ های meta مطابق مثال زیر:
    <meta charset="UTF-8">
    <meta name="viewport" content="width=device-width, initial-scale=1.0">
    <meta name="description" content="My Best Website And Blah Blah Blah"> <!--(not too long)-->
    <meta name="keywords" content="Course FREE Example PHP"> <!--(not too long) (not very important recently)-->
    <meta name="language" content="fa-IR">
    <meta name="geo" content=""> <!--(using geo tag generator)-->
tajer تغییر تنظیمات مرورگر
@TAJER ١١۰۰ تجربه آخرین فعالیت ۵ روز پیش

درود. من یک وب‌سایت درست کردم که نسخه مخصوص موبایل و تبلت داره.

۱. چطور میشه به‌طور دقیق اطلاعات کاربر رو گرفت:

  • سیستم عامل
  • مرورگر و ورژن آن
  • IP (به صورت مثلاً 12.234.1.56 نه ::1)

۲. می خواهم که گزینه ورژن دسکتاپ در موبایل رو غیر فعال کنم.

اگر کسی اطلاعاتی داره لطفا راهنمایی کنه

tajer آمار بازدید سایت در php
@TAJER ١١۰۰ تجربه آخرین فعالیت ۵ روز پیش

چطور میشه در PHP یک فانکشنی رو ساخت و تعداد بازدید کاربران (حتی اگر عضو نباشند) رو بگیره؟

ولی اگر یک فرد تکراری با همان کامپیوتر یا دستگاه ریلود کرد دیگه اضافه نکنه به آمار و صفحات مختلف هر کدوم متفاوت باشه.

iman.r ارشیو اطلاعات دیتابیس در لاراول
@IMAN.R ٣٢۰۰ تجربه آخرین فعالیت ٢ هفته پیش

سلام دوستان

من میخوام یک سری دیتا در دیتابیس ذخیره کنم که بعدا کاربر میتونه با API اون ها رو ببینه. ممکنه کاربر بخواد یکی از این رکوردهارو پاک کنه ولی من اون رکورد رو در دیتابیس نگه میدارم اما دیگه برای کاربر نمایش داده نمیشه. یعنی در اصل ارشیو میشه. حالا اگر بخوام اون رکورد ارشیو شده در دیتابیس بمونه اما وقتی کاربر کوئری میگیره بین اون رکوردها کوئری گرفته نشه باید چه کاری انجام بدم؟ مثلا میخوام جدول محصولات رو از طریق فروشگاه مربوطه لود کنم ( با دستور load) ولی یک سری محصولات که ارشیو شده نمایش داده نشن. خیلی برام مهمه که از eager loading استفاده کنم

ممنون

matin مشکل در اجرای تمپلیت لاراول روی لوکال هاست.
@MATIN ١۶۰۸۰ تجربه آخرین فعالیت ۶ ساعت پیش

سلام عرض شد.

من یک تمپلیت ساخته شده با لاراول 5.2 دانلود کردم لاراولی که توی کامپیوترم نصبه لاراول 5.6 است

بعد ازینکه تمپلیت رو توی لوکال هاست گذاشتم و کد php artisan serve رو اجرا کردم چنین ارور داد.

PHP Warning:  require(C:\xampp\htdocs\material5.5/vendor/autoload.php): failed to open stream: No such file or directory in C:\xampp\htdocs\material5.5\artisan on line 18

Warning: require(C:\xampp\htdocs\material5.5/vendor/autoload.php): failed to open stream: No such file or directory in C:\xampp\htdocs\material5.5\artisan on line 18
PHP Fatal error:  require(): Failed opening required 'C:\xampp\htdocs\material5.5/vendor/autoload.php' (include_path='C:\xampp\php\PEAR') in C:\xampp\htdocs\material5.5\artisan on line 18

Fatal error: require(): Failed opening required 'C:\xampp\htdocs\material5.5/vendor/autoload.php' (include_path='C:\xampp\php\PEAR') in C:\xampp\htdocs\material5.5\artisan on line 18
  • چطوری این ارور رو بر طرف کنم؟
  • اگه تغییر ورژن لاراول نیاز باشه چطوری تغیییرش بدم؟
barmaki paginate در لاراول
@BARMAKI ١۴۰۰ تجربه آخرین فعالیت ۴ ماه پیش

با سلام اقای عظیمی یک سوال دارم برای paginate در لاراول که تعداد شماره های صفحه ها وجود داشته باشد و دو گزینه صفحه بعدی و صفحه قبلی هم وجود داشته باشد باید چیکار کرد دقیقا مثل سایت شما ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.

farahmand Mention کردن کاربران
@FARAHMAND ١۵۰۰۰ تجربه نویسنده آخرین فعالیت ١ روز پیش

داخل پروژه‌ای که در حال انجام آن هستم می خواهم از mention کردن توسط کابران در کامنت ها استفاده کنم؛ چیزی شبیه github یا همین parsclick.

یک سرچی هم کردم به این پروژه که با زبان jQuery نوشته شده، و یکی دوتای دیگر هم رسیدم. ولی هدف من نوشتن یک سیستم کاربردی و حرفه‌ای تر هست.

نکات مثال:

  • لینک شدن به صفحه پروفایل کاربر.
  • نمایش اطلاعات مهم کاربر (مثل عکس، username و ...) وقتی روی مثلاً @farahmand hover می شود.
  • داشتن autocomplete در textarea ها.
  • و چند نکته دیگر که خیلی اهمیت نداره.

زبان مورد استفاده من PHP و هدفم ساخت یک چیزیست شبیه چیزی که توضیح دادم. البته اگر پکیجی به زبان مورد نظر من (PHP 5 یا Javascript) پیدا بشه از اون استفاده خواهم کرد.

اگر کسی اطلاعاتی داره ممنون میشم راهنمایی کنه.

mahdavi95 مدیریت فایل ها در لاراول
@MAHDAVI95 ٣۰۰ تجربه آخرین فعالیت ۷ روز پیش

سوال

راه حل اصولی در لاراول که بتوان فایل ها چه تصاویر ایستا چه تصاویر، صوت ها، ویدیوها و دیگر فایل های موجود در وبسایت خبری یا فروشگاهی رو مدیریت کرد که با بیشتر شدن فایل ها بعدا به مشکل نخورم چی هست ؟

نکاتی که به نظرم مهم هستند

  • تقسیم فایل ها با نوع آنها و تاریخ آپلود آنها (پوشه بندی بر همین اساس در سرور) مد نظر من هست .
  • برای مثال در سایت خبری ، خبر دارای تصویر اصلی ، تصاویر و فایل های درون خبر هستند که می تواند گالری تصاویر نیز شامل آنها شود
  • یا برای مثال در سایت فروشگاهی فروش فایل نیاز به مدیریت فایل ها به صورت دسته جمعی و انبوه هست.

پارس کلیک فایل هارا چگونه مدیریت می کند ؟

آقای امیرعظیمی @amir شما در سایت پارس کلیک از چه راهی استفاده می کنید ؟

(من حتی از پکیج های موجود در گیت هاب و پکیجست هم چند مورد مثل UniSharp/laravel-filemanager هم استفاده کردم ولی آنچنان جالب نبود و چیزی که فکر کنم استاندارد هست و بعدا با افزایش فایل ها و تاریخ وجود فایل ها به مشکل نخورم پیدا نکردم)

iman.r فونت فارسی در XCode
@IMAN.R ٣٢۰۰ تجربه آخرین فعالیت ٢ هفته پیش

سلام دوستان

کسی میدونه چجوری میشه برای UITextField که فقط قراره عدد داخلش تایپ بشه از اعداد فارسی استفاده کرد حتی وقتی که از کیبورد انگلیسی استفاده میشه؟

ممنون میشم راهنمایی کنید

سلام عرض شد. قبلاً تمپلیت های چند زبانه ای که میساختم برای شان یک مسیر در نظر میگرفتم و زبانها رو از طریق session تغییر میدادم بدون اینکه url تغییر کنه یا تمپلیت تغییر کنه. ولی بعداً متوجه شدم که گوگل تنها یک زبان را index میکند. که همان زبان پیش فرض وبسایت بود. این یه مشکل است. حالا میخواهم از url جدا برای هر زبان استفاده کنم. ولی نمیخوام از دو تمپلیت استفاده کنم. راه های به ذهنم رسیده مثل تغییر کنترولر های هر زبان یا روت های هر زبان ولی نمیدونم اجرایی است یا نه.

  • اگر راهکار بهتری دارید لطفاً ارائه کنین دوستان؟
  • آیا راهکار من اجرایی است یا نه اگر است چگونه؟
  • آیا راهکاری وجود داره گوگل بتوانه هر دو رو اندیکس کنه بدون تغییر url ؟
tohid72 ویرایشگر متن سابلایم
@TOHID72 ۸۰۰ تجربه آخرین فعالیت ۵ ماه پیش

سلام autosave رو برای سابلایم فعال کردم مشکلی که پیدا کرده قبل ازینکه خودم بخوام autocomplete مخفی میش یه حالتی هست که تا زمانی که autocomplete نشون داده میش صفحه save نمیش تو این صفحه توضیحاتش هست ولی زبانم خوب نیس نتونستم حل کنم مشکلمو ممنون

https://github.com/jamesfzhang/auto-save/issues/21

sebz راهنمایی برای شروع برنامه نویسی
@SEBZ ۶۰۰ تجربه آخرین فعالیت ٢ هفته پیش

سلام به آقای عظیمی و دوستان گرامی ، برای اولین بار به صورت جدی تصمیم گرفتم یکی از زبان های برنامه نویسی رو به طور منظم وکامل (هرچند به طور کامل تو دنیای برنامه نویسی یکم عجیب و سنگینه ) یادبگیرم ، ولی نمی دونم چه زبانی رو انتخاب کنم . از اونجایی که هدفم طراحی اپلیکیشن هست و ایجاد سایت مرجع برای برنامه ها، مرددم که چه زبان ، یا زبان هایی به من کمک می کنه . ممنون میشم در این مورد کمک کنین .

سلام من اولین پروژه لاراول ام که یک وبلاگ ساده بود رو ایجاد کردم.و می خوام روی یک هاست رایگان بزارمش (برای معرفی به عنوان رزومه)

لطفا یک هاست رایگان برای اینکار معرفی کنید.؟

هاست های رایگانی که بررسی کردم تو قسمت ساخت دیتابیس یک پیشوند خودشون به اسم دیتابیس اضافه می کنند و اینکار باعث میشه که پروژه کار نکنه(با شاید من اشتباه می کنم)

اگه راه حلی برای این مشکل دارید ممنون میشم کمک کنید.

alireza_mandegari درخواست ضبط مجدد اموزش های قدیمی
@ALIREZA_MANDEGARI ٢۵۰۰ تجربه آخرین فعالیت ٢ روز پیش

با سلام خدمت مدیریت محترم وب سایت پارس کلیک اقای عظیمی , از شما یک درخواست داشتم اموزش های Html5 و Javascript به یک نحوه ی قدیمی شده اند امکانش هست با ضبط مجدد انها و ساخت یک نمونه از یک سایت ویدیو هارا باز سازی کنید؟

با تشکر.

@fshin محیط کار حرفه ای و مصاحبه های کاری
@@FSHIN ٣۰۰ تجربه آخرین فعالیت ۵ ماه پیش

درود امیر جان! میخواستم بدونم امکانش هست یه ویدیو از محل کارت و کمپانی که داخلش کار میکنی بسازی. خیلی دوست دارم با یک محیط کار حرفه ای آشنا بشم و ببینم چطوریه. (البته اگه برات مشکلی پیش نمیاره) اگه بتونی یه ویدیو یا پادکست هم در مورد تجربیاتت از مصاحبه های کاریت درست کنی و با ما به اشتراک بزاری که عالی میشه. با سپاس فراوان

سلام من دارم روی یک طراحی یک وبلاگ خیلی ساده کار می کنم.دو جدول به نام post و category دارم که فیلداش مثل زیر است: (این دو جدول رابطه many2many دارد)

post

id:increment
author:string
 .....

category

id:increment
title:string

and pivot table

id:increment
post_id:integer
category_id:integer

و کد مدل ها:

post.php

public function category()
{
    return $this->belongsToMany(Category::class);
}

category.php

public function post()
{
    return $this->belongsToMany(post::class)
}

حالا می خوام همه پست های یک category خاص را بگیرم باید از چه کدی تو کنترلر و ویو استفاده کنم؟

vajihe مرتب سازی پست براساس محبوبترین ها
@VAJIHE ۵۰۰ تجربه آخرین فعالیت ۵ ماه پیش

دوستان سلام من یه سوال دارم که دنبال یه راه حل بهینه میگردم،فرض کنیم ما داریم از api استفاده میکنیم برای خواندن پست ها و این پستها براساس تعداد لایک مرتب شده اند و بعد هم صفحه بندی میکنیم من اول میام پست های صفحه اول رو نشون میدم زمانی که بخوام پست های صفحه دوم لود کنیم ممکنه تو این فاصله پست هایی که ما داشتیم توسط کاربران لایک گرفته باشن خوب طبیعتا تو مرتب سازی جاشون تغییر میکنه مثلا ممکنه پستی که قرار بوده تو صفحه دوم لود بشه الان رفته صفحه اول و ما دیگه اون پست تو خروجی نخواهیم داشت در واقع ما داریم با این مرتب سازی یه سری از پست هارو از دست میدیم، نمیدونم تونستم مفهوم درست برسونم چطور میشه از همچین مشکلی جلوگیری کرد

farahmand مشکل در قسمت شغل‌های سایت
@FARAHMAND ١۵۰۰۰ تجربه نویسنده آخرین فعالیت ١ روز پیش

در قسمت کار های سایت دو ایراد وجود دارد:

  • در صفحه اول سایت در قسمت ویژگی‌های عضویت رایگان، پست کردن شغل نوشته نشده است؛ ولی در صفحه شغل ها قسمت فرستادن شغل برای بنده که هنوز موفق به گرفتن عضویت ویژه نشده‌ام، باز است.

  • نکته دوم، در همان صفحه، قسمت شغل‌های داغ لینک ها و شغل هایی وجود دارند که از سیستم حذف شده‌اند؛ یعنی لینک شغل‌های داغ پس از حذف شغل حذف نمی شوند.

netwons چطوری به عکس ها انیمیشن دهیم؟
@NETWONS ١٢٣۰۰ تجربه آخرین فعالیت ١ هفته پیش

توی سایت پارس کلیک وقتی که لود میشه و وقتی اسکرول میکنیم پایین به شکل افکت عکس ها یا نوشته ها ظاهر میشن و خیلی عالــی هست امــا این تکنیک اسمش چیه و چطور می تونیم روی سایت های خودمون اعمــــال کنیم؟

با تشکر