اگر دوست دارید اینجا رو کلیک کنید تا به کانال ولاگ های شخصی من سابسکرایب کنید.
@iman.r ۵۷۰۰ تجربه آخرین فعالیت ۴ ماه پیش
سلام دوستان من برای parse اطلاعات از یک فایل xml با حجم بالا وقتی از فانکشن simplexml_load_string استفاده می کنم با ارور Data is too long مواجه می شم، در صورتی که برای فایل های کوچک این مشکل وجود نداره. کسی راه حلی داره؟ سپاس
۶ ماه پیش ۹۸ ۴
@alimehr75 ١٢۰۰ تجربه آخرین فعالیت ١ ماه پیش
سلام امیدوارم خوب باشید همگی در مورد push کردن یک شاخه جدید که ساختیمش و زیر شاخه مستر هست وقتی push میخواهیم بکنیم اون شاخه جداگونه قرار میگیره در ریموت ؟ مثلا فرضا اینطوری باشه که: remotes/origin/delet_comment remotes/origin/delete_comments_b2 remotes/origin/master حالا اگر بخواهم delete_comments_b2 به صورت زیر باشه نه جداگونه چطور باید انجامش...
۶ ماه پیش ١١۰ بدون جواب
@mehdiphpgrp ٢١۰۰ تجربه آخرین فعالیت ١۰ ماه پیش
با سلام من میخوام برای گرفتن یک گزارش حرفه ای و شکیل از jaspersoft report استفاده کنم که دیتابیسم sql server و با لاراول بهش وصل شدم. مشکل اینجاست که وقتی داخل جسپر ریپورتم و میسازم و از لاراول اونو صداش میزنم اطلاعات دیتابیس رو نمیاره در حالی که داخل mysql مشکلی نداره. درایور sql server رو هم تست کردم مشکلی نداره. برای ارتباط با جسپر هم از کام...
٢ سال پیش ١۵۴ ۶
@johndevs ٣٢۰۰ تجربه آخرین فعالیت ٣ هفته پیش
دوستان من در ایران زندگی می کنم و در حال راه اندازی یک استارت آپ بین المللی هستم و برای پرداخت در سایت یک اکانت بیزینس پی پال با هزار و یک مشکل باز کردم و وریفای کردمش حالا می خوام بدونم دوستانی که با پی پال کارکردن تجربیاتشون رو در اختیارم بزارن مثلا سقف واریز و محدوده ی مبلغ تراکنش و به ای پی حساس است یا یه چند بار تو روز میشه به حساب لاگین کرد و...
۷ ماه پیش ١١۰ ۴
@amirq ٣۰۰۰ تجربه آخرین فعالیت ٣ ماه پیش
سلام. یسواله فنی. آقا این روبی قضیش چیه؟ با پی اچ پی یه زمپ نصب میکنن آپاچی و مای اس کیو ال روشن میکنن میرن تو سرور محلی پروژه هاشونو تست میکنن. روبی چی؟؟ من میخوام روبی شروع کنم. نمیدونم چیه قضیش. روبیم داره دیگه همچین چیزی؟ میترسم شروع کنم نتونم برم جلو. الان روبی رو چطوری میشه کداشو تست کرد. مثلا اگه یه سایت بسازم با روبی تو اون تایمی که دارم می...
۶ ماه پیش ۸٣ ۴
@sebz ١٢۰۰ تجربه آخرین فعالیت ۴ ماه پیش
سلام، من اندروید استودیو رو نصب کردم، و برای بالا اوردن شبیه سازش باید فیلتر شکن نامحدود داشته باشم. الان خطا میده برنامه که به خاطر نصب نشدن کامل شبیه سازه.وهر فیلترشکنی که تست کردم جواب نمیده و خطا میدن تمام فیلترشکن ها، چه راه حلی دارید دوستان؟
۶ ماه پیش ۷۹ بدون جواب
@johndevs ٣٢۰۰ تجربه آخرین فعالیت ٣ هفته پیش
سلام دوستان من در حال نوشتن یک text editor در حالت inline و از ویرایش تک contenteditabe استفاده می کنم و می خواهم استایل آن را با استفاده "12px sans-sarif", "document.execCommand("userwithcss" , "font") و این کد نه خطا ی دهد و نه اجرا می شود
۷ ماه پیش ١١٢ ٢
@mobinroshnas ١۶٣۵۰ تجربه آخرین فعالیت ۴ روز پیش
دوستان من تازه لاراول رو شروع کردم و توی جایگاهی نیستم که چیزی معرفی کنم ولی یه چیز خوب دیدم که خواستم بهتون معرفی کنم میخوام اینجا یک پکیج خوب بهتون معرفی کنم که حتما حتما توی پروژه هاتون استفاده ش کنید . توی یه سایت رفتم دیدم slug اون صفحه ی اون مطلبی که دیدم خیلی بد بود یه چیز خیلی عجیب خب این خیلی بده برای لاراول یه پکیج هست به اسم Eloquent-S...
۷ ماه پیش ١١۷ ١۰
@matin ١۹١۸۰ تجربه آخرین فعالیت ٣ روز پیش
سلام خدمت همه. Optimize all tables in MYSQL databases چه تغییراتی در اطلاعات وارد میکنه. که باعث کم شدن حجم اطلاعات دیتابس میشه؟ قبلاً جستجو کردم متن جالبی پیدا نشد.نمیدانم شاید شبیه دیسک فرگمنتشن ویندوز باشه. و غیر از کم شدن حجم دیگه چی فایده ها داره؟
٢ سال پیش ١١٣ ۶
@alimehr75 ١٢۰۰ تجربه آخرین فعالیت ١ ماه پیش
سلام من دایرکتوری ای دارم ک با گیت ترک اش میکردم اما اتفاقی برای سیستم افتاد که کلا مجبور به نصب و راه اندازی دوباره سیستم شدم حالا اون دایرکتوری رو جای دیگه ای هم کپی کرده بودم الان که سیستم جدید رو راه اندازی کردم و وقتی که از گیت وضعیت گرفتم (git status) پروژه ها رو جدید شناخته و باید توی گیت اد کنم و کامیت کنم و .... حالا اصلا اگر این اتفا...
۷ ماه پیش ١۴٣ ۴
@nikbakht ١۷۰۰ تجربه آخرین فعالیت ٣ ماه پیش
سلام وقت دوستان بخیر. من در یک پروژه قسمت ادمین پنل وب سایت رو روی یک پروژه دیگر لاراول ایجاد کردم به این معنی که ما پروژه ای با نامx داریم که همان سایت ماست و همه چیز مرتب است. در پروژه ی دیگری با نام y روی یک ساب دامین ، یک ادمین پنل قوی برای مدیریت سایت و crud های مختلف و قسمت های دیگر ایجاد کرده ایم و اجازه craw کردن نیز به ربات های گوگل نداد...
۶ ماه پیش ١٢١ بدون جواب
@mansory ۴۹۰۰ تجربه آخرین فعالیت ١ روز پیش
سلام برای : امار بازدید وضعیت انلاین چه کاربرلاگین شده چه کاربر مهمان و جزئیات مربوط به این سیستم چه کتابخونه ای استفاده کنم؟ میدونم که باید از گوگل استفاده کنم تا جرئیات زیادی بهم بده اما میخوام مثلا یک کاربر رو مسدود کنم و کلی امکانات دیگر برای جزئیات سایتم میخوام چ کتابخونه ای خوبه؟
۶ ماه پیش ۶٢ ١
@farzad ۴۶۰۰ تجربه آخرین فعالیت ۶ روز پیش
درود دوستان این نرم افزار خیلی محیط ساده و کاربر پسندی داره و تا جایی که من دیدم فوق العاده هست. مثلا اکثر برنامه نویس هایی که از MySQL استفاده می کنند با phpmyadmin کار می کنن ولی navicat بسیار گزینه ی بهتری هست. حتی من در آموزش های پارس کلیک هم ندیدم از این برنامه استفاده شه و برام جای تعجب داره! قسمت مشتریان این نرم افزار هم برام خیلی جالب بود....
٢ سال پیش ٢۶٢ ۶
@mobinroshnas ١۶٣۵۰ تجربه آخرین فعالیت ۴ روز پیش
دوستان من میخوام مایگریشن بسازم به این ارور بر میخورم مشکل چیه؟ SQLSTATE[42S01]: Base table or view already exists: 1050 Table 'articles' already exists (SQL: create table `articles` (`id` int unsigned not nul l auto_increment primary key, `user_id` int unsigned not null, `title` varchar(191) not null, `slug` varchar(191) not null, `description` te...
۷ ماه پیش ١٢٢ ۵
@amir ٢۸۹٢۵۰ تجربه آخرین فعالیت ۴ ساعت پیش مدیر
دوستان ادامه مقاله امین خان اینجا همونطور که فهمیدید گیت هاب دوستان ایرانی داخل کشور رو تحریم کرده و حتی پروژه های این دوستان رو هم قفل کرده! این خیلی بد هست مثل بقیه ی چیزهای دیگه ای که تحریم شدند و ما برنامه نویسان ایرانی رو عقب میندازه. راستش ادامه نظرات اول که این ریپو رو استار کنید. بعد اینکه تو این بحث اگر تجربه ای از اینکه بشه این حرکت زشت...
١ سال پیش ١۴١ ٢۶
@mansory ۴۹۰۰ تجربه آخرین فعالیت ١ روز پیش
سلام وقت دوستان بخیر. یک سیستمی درست کردم که هرکاربر میتونه بیاد پست برای خودش بسازه . من حالا میخام وقتیکه روی اون کاربر کلیک کردم برم فقط پست هایی که مربوط به اون کاربر هست رو ببینم. ابتدا: درنمایش پست نشون میده که هر پست رو کی ساخته یک route درست کرم که وقتیکه روی اسم کاربر کلیک بشه میره به کنترلر HomeController و یک متد جدید تعریف کردم و توی...
۷ ماه پیش ١۰۵ ٢
@behzad ٢۸٣۰۰ تجربه آخرین فعالیت ۷ ماه پیش
سلام دوستان. امیدوارم که حالتون خوب باشه. دوستان اگه کسی دوره ای در زمینه ی هک و امنیت گذرونده یا سراغ داره(آنلاین یا حضوری) لطفا معرفی کنه. در ضمن اموزشش از پایه باشه(یعنی صفر تا صد). در حد سیاه یا خاکستری
۷ ماه پیش ١۴۶ ۸
@mahdi_mahdi ٢۶۰۰ تجربه آخرین فعالیت ٢ هفته پیش
سلام چند وقتی هست که دارم کلنجار میرم PHP یا پایتون ؟ خودم چند سالی هست که دارم با PHP کد می زنم. با فریم ورک های مختلفی کار کردم. اما امدم اینجا تا شما کمک حال تصمیمم باشید. به نظرتون PHP در آینده پرکاربرد تر هست یا پایتون؟ و اگر یکی بخواد از اول کار کنه شما کدومو بهش پیشنها میدید؟
۸ ماه پیش ١٣٣ ١۰
@mobinroshnas ١۶٣۵۰ تجربه آخرین فعالیت ۴ روز پیش
الان قسمت مقاله فقط نویسنده ها میتونن پست قرار بدن اما بنظر من این امکان رو بدید که همه که ریجیستر کردن بتونن پست قرار بدن و فوری هم نره توی سایت اول بیاد برای شما بعد که تایید کردید قرار بگیره. چون اگه اینجوری باشه مثلا هرکی مقاله یا اخبار خوبی دید قرار میده و خیلی خوب میشه و یه دورهمی عالی میشه. و راستی قالب جدید هم خیلی خیلی خوبه @amir
۷ ماه پیش ١١۹ ١
@mobinroshnas ١۶٣۵۰ تجربه آخرین فعالیت ۴ روز پیش
سلام دوستان من یه چند مدت که پی اچ پی رو یادگرفتم و همچنان دارم تمرین میکنم ولی من الان توی یه انتخابی افتادم که به کمک شما نیاز دارم. من قصد مهاجرت دارم و با تحقیق های که انجام دادم پی اچ پی خیلی معروف یا شغل های خوبی براش توی اروپا نیست و بیشتر زبان های مثل روبی و پایتون و جاوا معروفیت عالی دارند. الان من بین انتخاب سختی موندم من الان نمیدونم...
۹ ماه پیش ١۹١ ١۴
@salarka ٢۷۰۰ تجربه آخرین فعالیت ٣ ماه پیش
سلام دوستان من قصد ساخت یک چت روم را داشتم می خواستم بدونم کسانی که تجربه این مورد را دارن Socket.io بهتر یا Socket php - می دونم سوکت پی اچ پی فشار زیادی را به سرور وارد می کنه ولی در کل کدام بهتر هستند ؟در ضمن وب سرور ما nginx است .
۷ ماه پیش ٢١١ ٢
@seingod ۷۰۰ تجربه آخرین فعالیت ٢ ماه پیش
سلام و درود خسته نباشید دوستان ما داریم توسط یه مسیر فایل هامون رو برای دانلود و نمایش میزاریم وب سرور انجین ایکس هست و رد ماین هندل میکنه همه چیز رو با تابع send_file ریسپانس رو فایل قرار میدم اما توی پلیر آنلاین اگه ویدئو به عقب یا جلو بره شروع میکنه فیلم رو از اول دانلود کردن تا اون نقطه و بعد پخش میکنه و هربار که ویدئو رو عقب یا جلو ببرم این ات...
۷ ماه پیش ۷۷ بدون جواب
@rubik ١۵٣۰۰ تجربه آخرین فعالیت ٣ روز پیش
سلام خدمت دوستان اساتید میخوام بدونم بهترین راه از دید شما برای جلوگیری از ارسال چند بار یک فرم در php چیه ؟ بخوام منظورمو واضح تر بگم سوالم اینه که ما یک فرمی داریم در php و ارسال میشه به یک صفحه دیگه و بعد انجام عملیات برمیگرده به صفحه خودش در شرایط عادی اگر موقع کلیک بر روی دکمه ارسال توسط کاربر اگه حتی 10 بارم پشت سرهم کلیک بشه اون عملیات ده...
١١ ماه پیش ١٢۶ ١۰
@amirq ٣۰۰۰ تجربه آخرین فعالیت ٣ ماه پیش
دوستان یسوال. این کلید ایندکس چیه دقیقا هر چی سرچ میکنم نمیفهمم داستانشو. foreign key & join این دوتا میان ۲ تا جدول بهم وصل میکنن. ایندکس چی میگه این وسط ؟ کارش چیه دقیقا؟ یجا نوشته بود سرعت سرچ دیتابیس میبره بالاتر؟ ینی چی؟ چرا اصلا باید از ایندکس استفاده کنم؟ کجاها باید از ایندکس استفاده کنم؟ لطفا ینفر منو راهنمایی کنه. ممنونم
۷ ماه پیش ١۰١ ١