@chelsia ١٢۰۰ تجربه آخرین فعالیت ٣ ماه پیش
@amir ۱- بعد از لاگین موفق ارور ای بابا ، بنظر میرسه اشتباهی رخ داد! نمایش داده میشه و هر تعداد رفرشی که میکنم صفحه ی ارور نمایش داده میشه و باید توی تب جدید سایت رو لود کنم و وقتی سایت لود میشه میبینم که لاگین شدم ولی دلیل اون ارور رو نمیدونم چی هست. ۲- جستجوی سایت درست کار نمیکنه یا اصلا کار نمیکنه چون من هر چیزی رو که سرچ میکنم هیچ نتیجه ای پ...
٢۰ ٣۶ ۶ ماه پیش
@mobinroshnas ١٣٣۵۰ تجربه آخرین فعالیت ١۸ ساعت پیش
سلام خدمت تمام دوستان و آقای عظیمی گل اول از همه چی تشکر میکنم بابت آموزش هاتون @amir آقای عظیمی وب سایت و کانال شما یکی از بهترین ها هستند و من همیشه توی تب های مرورگرم از اوایل که لب تابم رو روشن میکنم تا وقتی لب تاب رو خاموش میکنم بازه ولی یه مشکل که هست آموزش ها قدیمی شدن وخیلی از دستورات تغییر کرده و متاسفانه آموزش های فارسی خوب مثل شما وجود ن...
١٣ ۶١ ۷ ماه پیش
@iman.r ۵۷۰۰ تجربه آخرین فعالیت ٢ ماه پیش
سلام دوستان در صورتی که نیاز باشه بعد از گرفتن خروجی از دیتابیس به جای نام فیلدها نام دیگری نمایش داده بشه باید چه کاری انجام بدیم؟ قابلیتی در لاراول برای این کار هست؟ مثلا به جای فیلد name در هنگام گرفتن خروجی <<نام>> نمایش داده بشه. ممنون
۴ ١۹ ۸ ماه پیش
@amin1972 ۶٢۰۰ تجربه آخرین فعالیت ٣ ماه پیش
چطور میشه در متدهای Controller ها از قالب های آماده (مثلا قالب html دانلود شده از themeforest) در میان کدها استفاده کرد؟ مثلا بگیم اگر کاربر لوگین کرد پک قالب مورد نظر نمایش داده بشه ؟ (در کنترلر دلخواه)
١۰ ۹۹ ٢ سال پیش
@chelsia ١٢۰۰ تجربه آخرین فعالیت ٣ ماه پیش
من همیشه برای مدیریت تصاویر و نمایش دادن تصاویر در ابعاد مختلف داخل قالب های سایت ها مشکل داشتم، منظورم از مشکل این بود که مثلا در جایی از قالب نیاز بود تا تصویر محصول با سایز ۱۰۰×۱۰۰ نمایش داده بشه و در جای دیگه ای نیاز بود ۲۰۰×۲۰۰ نمایش داده بشه و .... که اگر برای کلیه این سایز ها بیام تصویر با کیفیت مثلا ۱۲۰۰×۱۲۰۰ رو لود کنم و بعد با css بهش wid...
۰ ٣۵ ۶ ماه پیش
@netwons ١۶۰۵۰ تجربه آخرین فعالیت ۶ روز پیش
@amir من دو سرور دارم روی یک سرور عکس قرار دادم و روی دیگری وب سایتم می خوام بدون دانلود کردن عکس از سرور لینک عکس رو بگیرم و در وب سایت به نمایش در بیارم من خودم با ftpاین کار رو کردم اما هر بار که می خواد عکس رو نمایش لده باید یوزر و پسورد سرور رو باید وارد کنم این مشکل رو چطوری حل کنم
۵ ٢١ ۹ ماه پیش
@behzad ٢۸٣۰۰ تجربه آخرین فعالیت ۴ ماه پیش
سلام به همه دوستان، در بخش پنل ادمین قراره که مدیر دیگه ای اد بشه که فقط کامنت های کاربرا رو جواب بده ، همچنین در پنل ادمین گزینه ی افزودن مدیر وجود داره که یک فرم دارای :نام کاربری،ایمیل،پسورد هستش که به بخش مدیرها اضافه میشه، بعداز ایجاد کردن مدیر جدید ، سشنی رو برای مدیر مربوطه لحاظ میکنم که وقتی لاگین کرد در پنل باتوجه به شرط هایی که برای این س...
۹ ۴٢ ۹ ماه پیش
@hamiddd ۸۰۰ تجربه آخرین فعالیت ۷ ماه پیش
سلام دوستان من یه سوال داشتم با استفاده از ایجکس و php دارم یه سری از محصولات رو تو سایت نمایش میدم و همه چی به درستی کار میکنه. اما مشکل اینجاست که URL صفحه ثابته و این از نظر گوگل خوب نیست. برای تغییر URL سرچ کردم رسیدم به متد history.pushState . تغییر URL با این متد سادس و کافیه بعد از عملیات ایجکس سه تا ورودی بهش بدی و URL عوض میشه اما مشکل من...
۴ ۴۴ ۷ ماه پیش
@bahramct ١۰۰۰ تجربه آخرین فعالیت ٢ روز پیش
در این گفتگو دوست دارم با شما دوستان در رابطه با تکنولوژی های مربوط به حوزه ی موبایل صحبت کنم مثل React Native یا Java یا Flutter یا Xamarin یا ionic و ... خیلی خوشحال میشم هر کدوم از دوستان که در زمینه اپلیکیشن های موبایل کار کردند بیان و نظرشون رو در ادامه همین گفتگو مطرح کنند ، اینکه با چه تکنولوژی هایی درگیر بودند و در کل آینده برنامه های تلفن...
۴ ٣۶ ۷ ماه پیش
@iman.r ۵۷۰۰ تجربه آخرین فعالیت ٢ ماه پیش
سلام دوستان من در لاراول می خوام فایل اکسل رو با ProgressBar لود کنم. در کنسول به راحتی این کار انجام میشه ولی چجوری می تونم همون ProgressBar کنسول رو در View نمایش بدم؟ ممنون میشم راهنمایی بفرمایید دوستان
۰ ٣۶ ۷ ماه پیش
@behzad ٢۸٣۰۰ تجربه آخرین فعالیت ۴ ماه پیش
سلام. امیدوارم که حالتون خوب باشه زمانی که میخواهیم یک صفحه وب رو در انداره های مختلف نمایش بدیم لازمه ک یه سری کارها رو انجام بدیم تا اون صفحه وب در تبلت -موبایل و کامپیوتر به صورت مجزا نمایش داده بشه. آیا میشه یه فایل css‌دیگه برای هر یک از پلتفرم ها تعریف کنیم؟یعنی اگر ما یک style.css‌داریم یک فایل style-mob.cssدیگه ای هم تعریف کنیم با استایل دی...
٢٢ ۴۹ ١ سال پیش
@mansory ۴۴۰۰ تجربه آخرین فعالیت ٢ ماه پیش
سلام دوستان مثلا من یک سایت اموزش جاوا و php مثل سایت w3schools میخام بسازم. اول میام کتاب هامو توی دیتابیس از طریق phpmyadmin بریزم. مثلا یک ستون ایدی ، ستون دوم فصل کتاب ، ستون سوم برای توضیحات ، ستون چهارم برای نکات ، ستون پنجم برای مثال ها ، ستون ششم برای حل تمرین ، ستون هفتم میخام برای ثبت لایک مطلب ، و ستون هشتم برای نمایش یا هیدن شدن مطلب...
۴ ۴۵ ۹ ماه پیش
@amin1972 ۶٢۰۰ تجربه آخرین فعالیت ٣ ماه پیش
از بین شما دوستان کسی پلاگین وردپرسی سراغ داره که بشه باهاش اخبار و مقالات آموزشی بیت کوین رو در سایت ما نمایش بشه؟ پلاگین انگلیسی باشه و پولی هم بود مشکلی نداره فقط بتونه توی صفحات سایت مون یک جور حالت فید داشته باشه. باتشکر
۸ ٢۰ ١ سال پیش
@amin1972 ۶٢۰۰ تجربه آخرین فعالیت ٣ ماه پیش
قصد داریم یک پلتفرم مشابه Sale Force یا Zoho و.... مشابه این ها داشته باشیم و همچنین تمام اسکریپت ها را زیر و رو کردیم اما در نهایت همه آنها به ما اجازهثبت مشتری و ثبت همکار می دادند. در حالی که ما میخواهیم مثلا یک کاربر به عنوان سرپرست یک شرکت ایجاد کنیم و این شخص بتواند برای خود کارمندان و مشتریانش را تحت وب و آنلاین ثبت کند. چه رایگان و چه تجاری...
١ ٣۶ ١ سال پیش
@amin1972 ۶٢۰۰ تجربه آخرین فعالیت ٣ ماه پیش
به تازگی با نصب لاراول و پکیج وویجر بعنوان پنل ادمین به مشکل بر میخوریم. وقتی روی یک منو کلیک میکنیم: مثلاTools->Database کلا با خطای not found مواجه میشیم! به نوار آدرس که توجه کردیم دیدیم آدرس کلا اشتباه میشه! آدرس باید به این صورت باشه : localhost/app/public/admin/database اما به این صورته : localhost/admin/database و خب چون در آدرس دوم چیزی...
٢ ۶۰ ١ سال پیش
@amin1972 ۶٢۰۰ تجربه آخرین فعالیت ٣ ماه پیش
پکیج اصلی usb4java رو از گیت هاب دانلود و در intellij ideaایمپورت کردم. به درخواست intellij پکیج maven دانلود شد. سپس به قسمت run configuration رفتم و کانفیگ جدیدی از نوع maven ایجاد کردم. حالا گزینه run که خاموش بود روشن شده اما بعد از اجرا به این ارور برخوردم و چون آشنایی زیادی با maven ندارم نمیدونم باید چیکار کنم. متن ارور: [ERROR] No goals hav...
١ ٣۷ ١١ ماه پیش
@amin1972 ۶٢۰۰ تجربه آخرین فعالیت ٣ ماه پیش
قصد چک کردن نقش کاربر را در کنترلر داریم اما با خطا مواجه هستیم. متد hasRole() شناخته نمیشه! کد: use Illuminate\Support\Facades\Auth; use TCG\Voyager\Voyager; class Controller extends BaseController { use AuthorizesRequests, DispatchesJobs, ValidatesRequests; public $auth, $user, $admin_role; public function __construct() {...
٢ ۴۵ ۹ ماه پیش
@amin1972 ۶٢۰۰ تجربه آخرین فعالیت ٣ ماه پیش
قصد طراحی دیتابیس برای نرم افزار تحت وب با لاراول داریم. این نرم افزار یک بازی شطرنج آنلاین میان دو شخص از دو مکان مختلف جهان است که میتواند رایگان یا بر سر پول بازی شود. طرح من برای دیتابیس این نرم افزار: player player_id player_name player_email player_credit player_password player_win_count player_draw_count play...
٢ ۴۵ ٢ سال پیش
@amin1972 ۶٢۰۰ تجربه آخرین فعالیت ٣ ماه پیش
از طریق VUE UI در cmd ویندوز اقدام به ایجاد پروژه vue کردیم و همچنین پلاگین های vue-router و vuex را نیز نصب کردیم. همچنین برای ایجاد اپلیکیشن اندرویدی پلاگینvue-cli-plugin-cordova را طبق صفحه پلاگین در گیت هاب دنبال کردیم. حالا نسخه browser بدون مشکل اجرا میشه. در اندروید هم اجرا میشه اما میگه: webpage not available . تصور میکنم مشکل آی پی هست. را...
۰ ٢۶ ۷ ماه پیش
@behzad ٢۸٣۰۰ تجربه آخرین فعالیت ۴ ماه پیش
سلام، میخوام کاربر پس از ثبت نام بتونه با نام کاربری یا ایمیلش لاگین کنه، زمانی که به دیتابیس کویری میزنم فقط ایمیل رو قبول میکنه و موندم حالا نام کاربری رو چطور بهش بفهمونم: mysqli_query($con, "SELECT * FROM users WHERE email='$email' OR username='$username' AND password='$password'") ولی زمانی که فقط از ایمیل استفاده میکنم عمل میکنه: mysqli_query...
۶ ٣١ ۹ ماه پیش
@mansory ۴۴۰۰ تجربه آخرین فعالیت ٢ ماه پیش
سلام دوستان و اساتید عزیز تابحال روی انجمن کار نکردم دنبال توتاریال ساخت انجمن خوب مثل همین انجمن خودمون میگردم. اما پروژه خودم چون روی فریم ورک لاراول هست ترجیحا forum برای لاراول میخام. ممنون از پاسخ دوستان ؟!
۴ ۴۵ ۷ ماه پیش
@salar ۵٢۰۰ تجربه آخرین فعالیت ٢ روز پیش
سلام دوستان. در سایت لاراول می خواییم از دستور زیر استفاده کنیم: $referer = $request->server('HTTP_REFERER'); اما برای آدرس هایی که قسمتی از اونها فارسیه اینو میاره: https://programstore.ir/product/%D9%81%DB%8C%D9%84%D9%85-%D8%A2%D9%85%D9%88%D8%B2%D8%B4%DB%8C-%D8%A7%D9%84%DA%AF%D9%88%D8%B1%DB%8C%D8%AA%D9%85-%DA%AF%D8%B1%DA%A و این اصلا به دردمو...
٢ ٣۴ ۸ ماه پیش
@3aeed_rm6 ١۷۰۰ تجربه آخرین فعالیت ٢ ماه پیش
سلام دوستان من اخیرا در یکی از پروژه های شخصیم ، با حجم زیادی دیتا که بصورت رابطه ای در جدول های مختلف با هم در ارتباط هستند ، مواجه ام. از طرفی هم که میدونم به مرور این اطلاعات خیلی بیشتر هم خواهند شد و دائما دیتابیسم در حالت read/write خواهد بود ، میخوام تجربیات شما رو بدونم تو انتخاب بهترین دیتابیس رابطه ای. از نظر شما کدوم یک از دیتابیس های زیر...
۶ ٢۷ ۸ ماه پیش
@manvfx ۸۰۰ تجربه آخرین فعالیت ٢ ماه پیش
ساخت preload برای صفحه که هر صفحه که میخاد باز بشه نسبت به حجم آن این لودینگ بیاد . مثل یوتیوب که یک نوار قرمز بالا داره یا استارتاپ درخواست تاکسی tap30 که یک لودینگ تمام صفحه داره. با تشکر ممنون میشم با نمونه کد بگید
۴ ۵۷ ۸ ماه پیش