shahab مشکل با voyger
@SHAHAB ١۰۰ تجربه آخرین فعالیت ۴ ماه پیش

سلام من پکیج voyger رو برای مدیریت سایت نصب کردم و بعد از اون پکیج image intervention رو هم بطور کامل نصب کردم ولی عکس ها در محیط voyger بالا نمیاد.آیا نیاز به نصب پکیج دیگری هست . لطفا راهنمایی کنید.

masoudproton مشکل در Voyager
@MASOUDPROTON ١۰۰۰ تجربه آخرین فعالیت ٢ ماه پیش

سوال اول من هنگام اجرای voyager سیستم ارور‍:

Call to a member function relationLoaded() on null‍

میده و بعضی وقتها سیستم رو یک بار ریست میکنم درست میشه سوال دوم در صفحه لوگین voyager یوزر و پسورد رو قبول نمیکنه. سوال سوم اگر میشه چند آموزش API و اتصالش در لاراول را در سایت قرار دهید.

مثل api telegram

لطفا راهنمایی کنید.

iman.r استفاده از seletc و with در eloquent
@IMAN.R ٣٢۰۰ تجربه آخرین فعالیت ٢ هفته پیش

سلام دوستان

من وقتی میخوام به صورت همزمان از with و select استفاده کنم در خروجی relation مورد نظر بهم نمایش داده نمیشه و فقط مقادیری که در select وارد کردم نمایش داده میشه و relation رو خالی نشون میده. ممنون میشم اگه کسی راه حلی داره راهنمایی کنه

سپاس

amin مقایسه نقشه
@AMIN ٢۴۸۰۰ تجربه نویسنده آخرین فعالیت ۸ ساعت پیش

درود خدمت پارس کلیکی های عزیز :

سوال 1: راستیتش یه سوالی مغزم رو خیلی مشغول کرده اونم اینه که اگه یه نقشه هوایی از یه جایی یک سال پیش گرفته شده و یکی دیگه امسال برای مقایسه این 2 تا نقشه که چه تغییراتی روشون در یک سال انجام شده از چه الگوریتم هایی میشه استفاده کرد.

سوال 2: و آیا میشه اون جا هایی هم که تغییر کرده مشخص بشه (توسط سیستم).

سوال3: این کار میخواهیم سیستمی انجام بدیم برای پیاده سازیش چه پیشنهاد هایی میکنید نقشه ها هم 1 یکی 2 تا نیستش مثلا 50 تا نقشه رو همزمان میخواد مقایسه کنه و آیا برای پیاده سازی همچین چیزی میشه از لاراول استفاده کرد و توسعش داد یا نه یا اصلن میشه اینو رو بستر اینترنت به صورت آنلاین انجام داد.

سوال 4 : اگه میشه انجام داد آیا اون قسمت های مشخص شده رو با فرمت .json میشه ذخیره کرد.

تا جایی که من تحقیق کردم احتمال 90 درصد این کار با هوش مصنوعی انجام میشه پیاده سازی هوش مصنوعی تو وب خودش یه داستان دیگه است.

لطفاٌ هرکی مقاله,پیشنهاد,عکس,فیلم,وب سایت,کتاب, میشناسه معرفی کنه.

hj021 سرعت load سایت و فریمورک ها
@HJ021 ٢٢۰۰ تجربه آخرین فعالیت ۵ ساعت پیش

سلام دوستان

استفاده از فریمورک هایی مثل بوت استرپ ، ویو و انگولار و... چه مقدار در سرعت load سایت تاثیر گذاره ، چون به هر حال باید یه حجمی از اطلاعات که مربوط به سورس های اون فریمورک هست رو بارگزاری کنه و اینکه استفاده همزمان از چندتا از این فریمورک ها عاقلانه هست یا خیر؟

مرسی

mehdio.o انتقاد از آموزش php و سرچ و تماس با ما
@MEHDIO.O ۵۴۰۰ تجربه آخرین فعالیت ٣٢ دقیقه پیش

سلام من چند وقتی هست که از اموزش های سایت استفاده میکنم الان دارم آموزش php رو تقریبا تموم می کنم از آموزش های سایت هر وقت میام توی سایت و دنبال یه جایی مثل تماس با ما یا انتقادات میگردم هیچی پیدا نمیکنم. حتی توی قانون های ساخت توپیک فک نمی کنم کسی اجازه داشته باشه یه توپیک جدید بزنه که فقط انتقاد خودش رو بگه. من گفتم این توپیک رو بزنم تا هم همه ی دوستان بتونن انتقاداتشون رو درباره ی سایت یا آموزش ها بگن و با ادمین ها ارتباط داشته باشن هم این که برای هر انتقاد یه توپیک جدید تولید نشه ! آقای عظیمی اگر شما فکر می کنید کار درستی نیست خودتون توپیک رو پاک کنید یا این که بگید من خودم پاکش می کنم. من خودم از چند تا انتقاد شروع می کنم.

آموزش های پی اچ پی معلوم بود که اون اشخاصی که داشتن درس میدادن عوض میشدن و بعضی از اون ها واقعا خیلی ضعیف بودن مثلا توی یکی از ویدیو ها خودم دیدم که var_dump رو میگفتن برای این که ردیف اول ارایه رو پاک بکنه (این رو مطمئنم اگر دوستان باور ندارند میتونند بگن تا شماره ی ویدیو رو بگم) یا این که آموزش های oop خیلی ضعیف بودن و مطمئنم هیشکی نمیتونه اونا رو کامل بدون این که بره توی سایت دیگه ای و سرچ بکنه بفهمه مثلا در مورد __clone و __constructor و get و set خیلی ضعیف توضیح داده بودن و این که وقتی کنترل زد کد ها رو می اوردن واقعا اعصاب آدم خورد می شد این که تمام کد ها رو می نوشتن و بعد برای هر کدوم توضیح میدادن فک کنم میتونست خیلی بهتر باشه!

دومین ایرادی که میخوام بگیرم هم این هستش که وقتی یه شخصی وارد سایت میشه و لاگین نکرده نمیتونه سرچ بکنه و این هم واقعا یه ایراد بزرگ هست که میتونه اعضای جدید رو از سایت برونه !

خب این هم تمام شد پس اگر این تاپیک پاک نشد دوستان میتونن انتقادات خودشون از سایت و آموزش ها رو اینجا بنویسن تا هم به دست ادمین های سایت برسه و هم این که راه حل ش رو بگن تا دوستان دیگه ای که این مشکل رو داشتن مشکلشون رو حل بکنند.

این رو هم اضافه می کنم که تماس با مای پایین سایت رو دیدم اما روش تماس با ما از طریق ایمیل واقعا روش اذیت کننده ای هستش که خیلی ها تا می بینن اینجوریه بیخیال میشن و همینطور این که وقتی انتقادات اینجوری باشه بقیه هم میتونن قبلش جواب ها رو ببین و بگیرن.

behzad افزونه Font Finder برای مرورگر فایرفاکس
@BEHZAD ١٢۷۰۰ تجربه آخرین فعالیت ٢ روز پیش

وقتی وارد بعضی از وبسایت ها میشیم ، فونت های جالب اون سایت باعث میشه که ماهم از همون فونت برای وبسایت خودمون استفاده کنیم ، پس ممکن ساعت ها یا روزها به دنبال نام اون فونت بگردیم تا فایلش رو دانلود کنیم و حتی ممکن که اون فونت جزء فونت های تعریف شده باشه( مثل Monospace , Georgia و...).

افزونه FontFinder میتونه کمک شایانی در این زمینه به ما بکنه ،

ابتدا وارد وبسایت موزیلا فایرفاکس بشید و به بخش افزونه ها مراجعه کنید (میتونید از این لینک برای دانلود همین افزونه اقدام کنید).

پس از نصب افزونه وارد وبسایتی که از فونتش خوشتون اومده بشید( من برای مثال از سایت wix.com استفاده کردم)؛ رو متن یا جمله مورد نظر دابل کلیک کنید و بعد راست کلیک کنید و روی گزینه Font finder حرکت کنید سپس روی گزینه analyze selection ضربه بزنید:

تصویر .

صفحه ای جدید باز خواهد شد که در آن ؛ نام فونت ، رنگ بندی و نوع قالب بندی فونت موردنظر نوشته شده است :

تصویر .

روش دیگه اینکه میتونید روی آیکون افزونه کلیک کنید تا در صفحه وبسایت عمل Inspect صورت بگیره و بعد روی قسمت های مختلف حرکت کنید و ضربه بزنید تا محتویات نمایش داده بشه.

mehdio.o مشکل استفاده از بولین در پی اچ پی
@MEHDIO.O ۵۴۰۰ تجربه آخرین فعالیت ٣٢ دقیقه پیش

من در حال یادگیری پی اچ پی از آموزش های همین سایت هستم اما در یکی از این آموزش ها یه ایراد دارم که واقعا برام عجیبه و اینجا امیدوارم دوستان بتونن کمک کنن به ویژه اقای @amir که خودشون آموزش ها رو درست کردن من الان در آموزش ۱۴۱ هستم که یه کلاس یوزر رو تا وسطاش رفتیم یعنی فانکشن ها رو نوشتیم اما توی ساخت صفحه ی لاگین یه ایرادی هست یه چیز دیگه این هست که دارم index و login که توی پوشه ی ادمین بود توی آموزش ها میسازم

<?php
if (isset($_POST['submit'])) { // Form has been submitted.
    $username = $_POST['username'];
    $password = $_POST['password'];
    // Check database to see if username/password exist.
    $found_user = User::authenticate($username, $password);

    if ($found_user) {
        $session->login($found_user);
        redirect_to("index.php");
    } else {
        // username/password combo was not found in the database
        $message = "Username/password combination incorrect.";
        redirect_to("../index.php");
    }
} else { // Form has not been submitted.
    $username = "";
    $password = "";
}
?>

این کد هایی هستش که بالای صفحه ی لاگین نوشتم ازمایش های مختلف روش انجام دادم مطمئن شدم کد ها درسته.

و اما اشکال اصلی اینجاست که من برای index پوشه ی ادمین یه if نوشتم مثل زیر

if (!$session->logged_in) {
    redirect_to("login.php");
}

برای این که اگر کسی لاگین نبود نتونه وارد شه !

مشکلی که دارم اینه که وقتی لاگین میکنم و یوزر نیم پسوورد رو درست وارد می کنم (مطمئنم) چون یه session ساخته بودم که ایدی رو میگرفت و وقتی میگم اون رو بنویسه مینویسه پس مطمئنم لاگین شدم و دلیل دیگم هم که مشکلم هم هست این هست که وقتی اون علامت تعجب (نشان false بودن اون فانکشن) رو بر میدارم درست کار میکنه یعنی منظورش این هست که اون فانکشن true رو return میکنه دیگه !!

اما کدهای داخل کلاس session رو که مرتبط با لاگین هست رو پایین ببینید

 public $logged_in;

public function check_logged_in() {
        if (isset($_SESSION['user_id'])) {
            $this->user_id = $_SESSION['user_id'];
            $this->logged_in = true;
        } else {
            unset($this->user_id);
            $this->logged_in = false;
        }
    }

    public function login($user) {
        if ($user) {
            $this->user_id = $_SESSION['user_id'] = $user->id;
            $this->logged_in = true;
        }
    }

    public function logoout() {
        unset($_SESSION['user_id']);
        unset($this->user_id);
        $this->logged_in = false;
    }

    public function is_logged_in() {
        return $this->logged_in;
    }
public static function authenticate($username = "", $password = "") {
        $sql = "SELECT * FROM users WHERE username = '{$username}' AND password = '{$password}' LIMIT 1";
        $result_array = self::find_by_sql($sql);
        return !empty($result_array) ? array_shift($result_array) : false;
    }

ببخشید از عکس استفاده کردم چون کد ها زیاد بود و این که من public $logged_in و public $user_id رو بالا نوشته بودم جا نشده بود و همین طور این که پایین یه instance به عنوان $session هم از گرفته بودم

اگر دقت کنید توی اون کد هایی که من بالای بالا نوشتم از فانشکن $session->login($found_user) استفاده کرده بودم و لاگین باید true رو برمیگردوند ! لطفا @amir و @shahryarjb یا @BVK که تجربه ی زیادی دارن اگر میتونن کمک کنن

در مورد عکس هم بگم که اگر در تب جدید باز کنید زوم کنید خیلی بهتر میشه پس اگر زحمتی نیست باز کنید یه چک بکنید.

خیلی ممنون :)

hassan862 نحوه ایجاد و فعال کردن سرور محلی (xammp)
@HASSAN862 ٢۹۰۰ تجربه آخرین فعالیت ٣ ماه پیش

با سلام خدمت دوستان ارجمند . من میخوام با استفاده از برنامه xammp ، سرور محلی برای تست برنامه خودم بسازم ولی وقتی که برنامه زمپ را استارت میکنم و داخل مرورگر localhost را میزنم ، هیچ صفحه ای باز نمیشه . از دوستان با تجربه مثل @amir و @shahryarjb و سایر بزرگواران تقاضا دارم منو راهنمایی کنند .

amin1972 استفاده از template های html آماده
@AMIN1972 ٣۵۰۰ تجربه آخرین فعالیت ١ هفته پیش

چطور میشه در متدهای Controller ها از قالب های آماده (مثلا قالب html دانلود شده از themeforest) در میان کدها استفاده کرد؟

مثلا بگیم اگر کاربر لوگین کرد پک قالب مورد نظر نمایش داده بشه ؟ (در کنترلر دلخواه)

mohsen دیتابیس مناسب برای داده های سری زمانی
@MOHSEN ٢۰۰ تجربه آخرین فعالیت ٣ ماه پیش

من میخام با لاراول یک پروژه بنویسم که نیاز دارم هرچند دقیقه یک بار یک داده عددی رو ذخیره کنم و براشون چارت رسم کنم .

اگه از MySQL استفاده کنم حجم کار بالا میره و بعد از مدتی سرعتو میاره پایین.

از چه دیتابیسی استفاده کنم که این کار رو با سرعت بالا انجام بده

timeseries خوبه ؟؟ چه تفاوتی با reids یا mango داره ؟

در کل بهترین دیتابیس برای اینکار چیه ؟

siamak2242 error هنگام ساخت دیتابیس
@SIAMAK2242 ٢۰۰ تجربه آخرین فعالیت ۵ ماه پیش

سلام من می خوام یک دیتابیس جدید بسازم دستور CREATE DATABASE newDatabase را در cmd وارد میکنم error 1044 میدهد:

ERROR 1044 (42000): Access denied for user ''@'localhost' to database 'newdatabase'

چطور باید برطرفش کنم؟

amir از چه CI برای پروژه هاتون استفاده می کنید؟
@AMIR ١۹۴۰١۵ تجربه مدیر آخرین فعالیت ٢ ساعت پیش

از دوستانی که تو کمپانی های کوچک و بزرگ کار می کنند می خواستم بدونم از کدوم CI برای پروژه های حالا خودتون یا کمپانی که توش کار می کنید استفاده می کنید و چرا؟ آیا اصلا از CI استفاده می کنید یا نه؟

این هم لیستی از CI هایی که بهترین ها توی مارکت هستند به همراه لینک:

لیست CI ها

  1. Jenkins
  2. Travis
  3. TeamCity
  4. CircleCI
  5. Codeship
  6. GitLab CI
  7. Buddy
  8. Wercker
  9. Semaphore
  10. Solano Labs
  11. AppVeyor
  12. Assertible
  13. Shippable
  14. Nevercode
  15. Bamboo
  16. GoCD
  17. PHPCI
  18. Distelli
  19. FinalBuilder
  20. Hudson
  21. Buildkite
  22. CruiseControl
  23. Integrity
  24. QuickBuild
  25. UrbanCode
  26. Gump
  27. Chef
  28. Strider
  29. Buildbot
  30. BuildMaster
  31. Puppet
  32. Continuum
  33. Visual Studio Team Services
  34. Continua CI
  35. CABIE
  36. Meister
  37. Vexor
  38. Drone.io
  39. Buildout
  40. easyCIS
  41. Flosum
  42. XL Deploy
  43. Codefresh
  44. MidVision Rapid Deploy
  45. Cake
  46. Magnum CI
  47. Buddybuild
  48. Phabricator
  49. Spinnaker
  50. Bitrise
  51. OctopusDeploy
premier213 مشکل استفاده از const, let, var در VUE CLI 3
@PREMIER213 ١۵۰۰ تجربه آخرین فعالیت ۴ ماه پیش

با سلام هنگام کدنویسی با استفاده از Vue CLI نمی توانم از const, var, let استفاده کنم و با مشکل App.vue: const is a reserved word مواجه میشم حتی ESLint را آپدیت کردم و از کانفیگ با ساپورت ES6 استفاده کردم ولی مشکل پا برجاست

export default {
    const sec = 1,
    name: 'app',
    components: {
        HelloWorld
    }
}

سلام و خسته نباشد به آقای عظیمی و دیگر اعضا من جدیدا طراحی سایت رو شروع کردم ویک هاست از یک شرکت با فضای دیسک 50MB برای تست 😐 با نصب وردپرس و یکی دو تا افزونه فضا پر شد... حالا موندم عکس ها برای سربرگ و پشت زمینه سایت رو کجا آپلود کنم اگه راهی هست برای اینکار کمکم کنین! با تشکر از شما.

سلام جناب @amir فقط خواستم گوشزد کنم شایدم خبر نداری ولی در بخش رهبران علامت راهنمای نام کاربری، خیلی از نام کاربری فاصله داره (گمونم margin زیادی دادی) و امتیاز برحسب تجربه برای برخی از کابران برعکس و بهم ریخته نوشته شده ولی برای بعضی ها نه (میشه گفت اینم اختلالات زبان فارسیه).

طبق این تصویر ، علامت گذاری کردم.

hassan862 مرورگر لمسی !!!
@HASSAN862 ٢۹۰۰ تجربه آخرین فعالیت ٣ ماه پیش

سلام دوستان من مرورگری ساده ای که آقا امیر @AMIR تو آموزش جاوا ، ساختن رو منم همون کد ها رو نوشتم ولی وقتی که فقط روی لینکی ، موس را میگیرم اون صفحه باز میشه . بدون این که روی اون لینک کلیک کنم .

package project1;

import javax.swing.*;
import javax.swing.event.*;
import java.awt.*;
import java.awt.event.*;
import java.io.IOException;

public class browser extends JFrame {
    private JTextField addressbar ;
    private JEditorPane display ;
    public browser(){
        super("FAST BROWSER");
        addressbar = new JTextField("http://www.google.com/");
        addressbar.addActionListener(
                new ActionListener() {
            @Override
            public void actionPerformed(ActionEvent e) {
                load(e.getActionCommand());
            }
        }
        );
        add(addressbar , BorderLayout.NORTH);
        display = new JEditorPane();
        display.setEditable(false);
        display.addHyperlinkListener(
                new HyperlinkListener() {
            @Override
            public void hyperlinkUpdate(HyperlinkEvent e) {
                if(e.getEventType() == HyperlinkEvent.EventType.ACTIVATED);
                load(e.getURL().toString());
            }
        }
        );
        add(new JScrollPane(display) , BorderLayout.CENTER);
        setSize(800,600);
        setVisible(true);
    }
    public void load(String usertext){
        try {
            display.setPage(usertext);
            addressbar.setText(usertext);
        } catch (IOException e) {
            System.err.println(e);
        }
    }
}

کلاس main :

package project1;

import javax.swing.*;

public class main {

    public static void main(String[] args) {
        browser b = new browser();
        b.setDefaultCloseOperation(JFrame.EXIT_ON_CLOSE);
    }    
}

میشه راهنماییم کنین ؟

farahmand پیشنهاد
@FARAHMAND ١۵۰۰۰ تجربه نویسنده آخرین فعالیت ١ روز پیش

@amir یک پیشنهاد داشتم برای قسمت رهبران:

در پروفایل هر شخص یک قسمت Bio فقط جهت تخصص ها باشه و در قسمت رهبران بیاد تا مثلا من که راجع به لاراول سوال دارم بدونم باید از چه کسی بپرسم و برای سوال دیگه چه کس دیگری رو.

البته شاید نیاز به تایپ نباشه مثلا برچشب یا همون تگ هایی به یک قسمت اضافه بشه

premier213 سرویس های مختلف برای Real Time
@PREMIER213 ١۵۰۰ تجربه آخرین فعالیت ۴ ماه پیش

سوالی که برای بنده پیش اومده اینه که سرویس های مختلف Realtime برای React یا Angular چیه ؟ و اینکه مث Socket.IO Nodejs هست یا نه !

در بعضی سایتها برای React سرویس pusher معرفی شده ولی برای angular چیزی ندیدم.

دوستان سلام و عرض احترام

من در حال ساخت یک پروژه با لاراول هستم و بسیار هم از آموزش های آقای عظیمی استفاده کردم

پروژه قسمت هایی تحت عنوان "آموزش های کاربردی" و "مقالات" داره

قسمت body و یا بدنه یک پست(نوشته - مقاله) که دارای متون bold و لینک دار و یا رنگ دار می باشند بهترین روش برای ذخیره در دیتابیس و فراخوانی آنها چیست ؟

متشکرم

matin بالا بردن سئوی وبسایت
@MATIN ١۶۰۸۰ تجربه آخرین فعالیت ۶ ساعت پیش

سلام به همه. من چند تا سوال دارم لطفا اگر کدام مقاله خوب در باره این سوالات دارید. یا خود تون بلدید. ارایه کنید.

  • فایده بودن Google Ads در بعضی از وبسایت ها چیست در حالیکه این Google Ads ها از وبسایت دیگه تبلیغ میکنن. و چطوری میشه اد شون کرد؟

  • من در کد بعضی وبسایت ها meta property="og" , geo , icbm , DC و خیلی میتا تگ های دیگه ، لینک تگ های دیگه در داخل تگ head دیدم فک کنم برا سئو باشه ولی مقاله خوبی راجع شون پیدا نکردم.

  • در داخل این وبسایت و بعضی وبسایت های دیگه در آخر فایل اسکریپ بعد از .js متن موجود است. مثل https://adservice.google.com/adsid/integrator.js?domain=parsclick.net این برا چیست؟

madman مشکل در اجرای صفحه ساخته شده لاراول
@MADMAN ۴۵۰ تجربه آخرین فعالیت ۴ ماه پیش

سلام من به تازگی آموزش و یادگیری فریم ورک لاراول رو شروع کردم. در شروع کار وقتی میخوام صفحه ای که ساختم رو نگاه کنم با اروری مواجه شدم که عکسش رو واستون آپلود کردم. دوستانی که میدونن اشکال از کجای کاره ممنون میشم من رو در رفع این مشکل راهنمایی و یاری کنن. متشکرم

http://s9.picofile.com/file/8333296642/Screenshot_64_.png

http://s9.picofile.com/file/8333296634/Screenshot_65_.png

hassan862 بهترین زبان برای برنامه نویسی تحت وب
@HASSAN862 ٢۹۰۰ تجربه آخرین فعالیت ٣ ماه پیش

با سلام . دوستان من می خوام سایتی مثل تلگرام طراحی کنم ، باید با چه زبانی سایتمو بسازم ؟ برای سایتم می خوام اپلیکیشن هم درست کنم . امنیت سایت هم بالا باشه . شما چه زبانی رو بهم پیشنهاد میکنین ؟ ممنون میشم راهنماییم کنین .

shahramamini JQuery mobile
@SHAHRAMAMINI ١۹۰۰ تجربه آخرین فعالیت ۵ ماه پیش

سلام دوستان ، من به تازگي جيكوري موبايل شروع كردم فايل هارو جيكوري سي اس اس خود جيكوري و جيكوري موبايل رو درست دعوت ميكنم ، اما مشكل من اينه كه تگ ‍section يا تگ div يا هر تگي ، اتربيوتي يا شناسه ي به نام data-role="page" مثلا قبول نميكنه من وقتي اتربيوتي رو مينويسم خودكار رنگش تغيير ميكنه ، مثلا src يا align ولي data-role رو نميشناسه ، از notepad++ استفاده ميكنم ، ممنون ميشم كمكم كنيد با تشكر

navid شروع برنامه نویسی وب
@NAVID ٢۰۰ تجربه آخرین فعالیت ۵ ماه پیش

سلام

من متولد 64 هستم و میخوام برنامه نویسی رو شروع کنم و زبان php رو. دیر نیست واسه این کار؟ آشنایی خوبی با html و css و آشنایی نسبی با js دارم چند سال پشتیبان هاستینگ بودم

یک منبع خوب فارسی هم برای php دارم کسی میتونه منو راهنمایی کنه؟