mehdints نوشتن event برای هر کامپوننت
@MEHDINTS ٣۰۰۰ تجربه آخرین فعالیت ۸ ساعت پیش

من میخواهم یک کامپوننت تکس باکس درست کنم که این کامپوننت تکس باکس از بوت استرپ استفاده کنه و درمواقعی که ولیدیشن اررو داشت بصورت خودکار از کلاس های بوت استرپ استفاده کنه. مشکلی اصلی بنده این است که چطوری میتونم برای یک کامپوننت یک مدل تعریف کنم.

من میخواهم یک همچین کامپوننتی داشته باشم.

<input-component :error="error" name="firstname" v-model="firstname"></input-component>

برای ساخت خود کامپوننت مشکلی ندارم مشکل اصلی من این هست که میخواهم از این کامپوننت خروجی بگیرم و داخل مدل یا دیتا هام بریزم. یعنی value تکس باکس از داخل کامپوننت بگیرم

کدهای کامپوننتم :

<template>
    <div>
        <div :class="['form-group', error ? 'has-error' : 'has-success', 'has-feedback']">
            <label class="control-label col-sm-3" v-text="label"></label>
            <div class="col-sm-9">
                <input type="text" class="form-control" :name="name">
                <span class="glyphicon glyphicon-ok form-control-feedback" aria-hidden="true" v-if="error"></span>
                <span id="inputSuccess3Status" class="sr-only" v-if="error">(success)</span>
            </div>
        </div>
    </div>
</template>

<script>

    export default {
        props: [
            'label',
            'name',
            'error'

        ],
    }
</script>

<style scoped>

</style>
tabesh تگ کردن کاربر با استفاده از @
@TABESH ٢۹۰۰ تجربه آخرین فعالیت ۵ روز پیش

دوستان عزیز من میخوام یک سایت با لاراول داشته باشم فقط یک قسمت هایی از آن مثل سرچ کردن یا مثل تگ کردن افراد میخوام بصورت realtime باشه

یعنی @t را که میزنم تمام یوزر هایی که با t شروع میشوند یا t داخلشون هست را بیارم باید همه ویو را یاد بگیرم یا اینکه فقط قسمت های خاص آن لازم است

من اصلا نمیخوام با ویو سایت بسازم فقط با لاراول کار میکنم ولی ajax ها رو میخوام با ویو انجام بدم

میشه راهنمایی بفرمایید

woohee برگرداندن لیست در جاوا
@WOOHEE ۴١۰۰ تجربه آخرین فعالیت ١۰ ساعت پیش

من می خوام برنامه ای بنویسم که از کاربر متنی را بگیره و اون متن کاربر نباید بیشتر از 1000 کاراکتر باشه و متن کاربر را بصورت برعکس به خودش نشون بده . من از متدcollections.reverse() استفاده کردم ولی هیچ فایده ای نداره و متن رو به همون صورت که کاربر وارد کرده نشون میده .

package test1;

import java.util.ArrayList;
import java.util.Arrays;
import java.util.Collections;
import java.util.Scanner;

public class Test1 {

    public static void main(String[] args) {
        Scanner hassan = new Scanner(System.in);
        int a = 1000;
        System.out.println("please enter your message : ");
        String b = hassan.nextLine();
        int c = b.length();
        System.out.println(c);
        String[] list1 = {b};
        ArrayList<String> list = new ArrayList<>(Arrays.asList(list1));
        if (c < a) {
//            reverse(list);
            Collections.reverse(list);
            list1 = list.toArray(new String[list.size()]);
            for (String x : list1) {
                System.out.println(" " + x);
            }
        } else {
            System.out.println(" plese enter 1000 character .");
        }
    }
}
rubik کمک در مورد کد جستجو در سایت
@RUBIK ۷۸۰۰ تجربه آخرین فعالیت ٣ روز پیش

با سلام و عرض ادب خدمت دوستان بنده دارم برای یادگیری یک پروژه ای رو با پی اچ پی انجام میدم که در اون سه تا جدول دارم در جدول اول نام دسته بندی در جدول دوم اسنادی در رابطه با اون دسته بندی و در جدول سوم افراد هستند الان میخوام در بخش جستجو بر اساس چند تا فیلد جستو بشه که مخاطب هرکدوم از اون فیلد ها رو زد و انتخاب کرد بر اساس جستجوی اون قسمت یا اگر همه اون فیلد ها رو هم جستجو کرد بر اساس همشون جستجو و نمایش را نان دهد بنده از کلاس pdo و prepare استفاده کردم برای نمایش نتیجه ممنون میشم راهنمائی کنند اساتید

amin1972 طراحی دیتابیس بازی شطرنج آنلاین
@AMIN1972 ٣۵۰۰ تجربه آخرین فعالیت ١ هفته پیش

قصد طراحی دیتابیس برای نرم افزار تحت وب با لاراول داریم. این نرم افزار یک بازی شطرنج آنلاین میان دو شخص از دو مکان مختلف جهان است که میتواند رایگان یا بر سر پول بازی شود.

طرح من برای دیتابیس این نرم افزار:

player
    player_id
    player_name
    player_email
    player_credit
    player_password
    player_win_count
    player_draw_count
    player_loss_count
    player_rate
    player_gender
    player_birth_day
    player_country
    player_city
    player_phone

match
    match_id
    match_date
    match_cost
    match_color
    player_opponent_id

payment
    payment_id
    payment_date
    payment_cost
    payment_status

پیشنهاد بهتری دارید که این طراحی در کامل ترین حالت باشد ضمن رعایت اصول نرمال سازی و...؟ و اینکه کدام فیلد ها را کلید اصلی و خارجی باید بگیریم؟

mohammad-fm ساخت modal در bootstrap
@MOHAMMAD-FM ١٢۰۰ تجربه آخرین فعالیت ۴ ماه پیش

سلام عرض شد به خدمت ایرانیان عزیز دوستان در ساخت modal در bootstrap به مشکل برخوردم .

اشکال در نحوه نمایش ان است فقط در xs یا گوشی نمایشش درسته اما در سایزهای دیگه نصفش به کل نیست اگه میتونید به بنده یاری برسانید با سپاس.

سلام خدمت همه.

Optimize all tables in MYSQL databases چه تغییراتی در اطلاعات وارد میکنه. که باعث کم شدن حجم اطلاعات دیتابس میشه؟ قبلاً جستجو کردم متن جالبی پیدا نشد.نمیدانم شاید شبیه دیسک فرگمنتشن ویندوز باشه. و غیر از کم شدن حجم دیگه چی فایده ها داره؟

amir پوسته ی فلت و متریال برای پی اچ پی استورم
@AMIR ١۹۴۰١۵ تجربه مدیر آخرین فعالیت ٢ ساعت پیش

خیلی از شما دوستان به من برای پوسته و کلیدهایی که من از اون در پی اچ پی استورم استفاده می کنم ایمیل میدید. من هم تصمیم گرفتم تنظیماتم به همراه پوسته رو Export کنم که شما بتونید در PhpStorm ایمپورت Import کنید.

برای Import کردن این فایل Settings.jar که فایل جاوا هست،

  • فایل رو از اینجا دانلود کنید.
  • در PhpStorm قسمت File روی Import Settings کلیک کنید.
  • فایل Settings.jar رو انتخاب کنید.
  • در قسمت Preferences در مک و Options در ویندوز برید. (ممکنه در ویندوز چیز دیگه ای باشه).
  • روی Editor و بعد Color Scheme کلیک کنید.
  • از قسمت Scheme روی Amir - Flat UI یا Amir - Material Peacock یا پوسته های دیگه کلیک کنید.
  • راستی باید پلاگین Material UI هم نصب کرده باشید.

Keymap هایی که من در این تنظیمات قرار دادم بر اساس سال ها تجربه هست، پیشنهاد می کنم اون ها رو حفظ کنید.

پیشنهاد می کنم دوستانی که پوسته ی خاصی مد نظر دارند در این گفتگو لینک کنند.

PhpStorm ThemePhpStorm Theme

در رابطه با فریم ورک ها حالا چه تو css چه تو javascript سئوالی داشتم،

شاید خیلی ابتدایی بنظر برسه ولی آیا میشه از چند فریم ورک تو یه پروژه استفاده کرد؟ یا ما فقط ملزم به استفاده از یک فریم ورک هستیم تو هر بخش یه پروژه؟ به عنوان مثال در یک پروژه میشه ب خاطر قابلیت های فریم ورک ها در css مثلا هم از bootsrap و هم از Materialze یا تکیانز استفاده یا در javascript هم از React و هم از vue استفاده کرد؟

آیا همچین چیزی امکان داره و خودتون انجام دادید یا غیر استاندارده و نمیشه(و یه جورایی مسخرس)؟

majid1f استفاده از signature
@MAJID1F ٢٢۰۰ تجربه آخرین فعالیت ٢ هفته پیش

سلام. ما یک سرویس طراحی کردیم (ایمیل مارکتینگ). حال برای API دو رویکرد داریم استفاده از signature یا عدم استفاده از ان. استفاده signature امنیت بالاتر و مزایای خاص خودش را داره ولی استفاده از API ما توسط کاربران زبان های مختلف را مشکل تر میکند. شرکت های رقیب به شکل ارسال کلید در هدر درخواست عمل میکنند مثلا: https://developers.mailerlite.com/reference یا مثلا: https://apidocs.sendinblue.com/authentication/ توی نسخه ۱ امضا داشته ولی نسخه ۲ برداشته. یا در https://www.mailgun.com/ در اصل هیچ کدام از سرویس های مشابه از signature استفاده نکردند. حال پیشنهاد و نظر شما چیست؟

nikbakht تگ گذاری مطالب در لاراول
@NIKBAKHT ۷۰۰ تجربه آخرین فعالیت ١ روز پیش

روی یک پروژه لارول برای قسمت های مختلف مثلا وبلاگ و آموزش های تخصصی قصد دارم تگ گذاری یا دقیق تر سیستم تگ گذاری قرار بدم. و طبعا تگ های انتهای هر مقاله Route های ساخته شده ای دارد که دارای Template این چنینی هستند

www.yoursite.com/tag/yourTag

من در جستجویی که انجام دادم به مواردی همچون laravel-tagging و یا laravel-tags رسیدم

سوال اینکه طبق اطلاعات و تجربه شما از چه پکیجی استفاده کنم؟ و همچنین منابعی رو که میشناسید لطفا معرفی کنید

متشکرم

amin دی کد کردن فایل پی اچ پی
@AMIN ٢۴۸۰۰ تجربه نویسنده آخرین فعالیت ۸ ساعت پیش

کسی تا حالا با این مشکل برخورده که بخواد فوتر سایت رو عوض کنه ولی کد های قسمت فوتر کد گذاری شده باشن (منظور تو وردپرس و سیستم های مدیریت دیگه)برای دیک کردن اون کد ها کسی چیزی میدونه چون کپی رایت رو میخواد عوض کنه چون پول اونرو داده و میخواد اسم خودشو بنویسه؟

درضمن چون کدهای اون با php نوشته شده برچسب رو زدم پی اچ پی و طبق اون کدکذاری شده نمونه کد هم خواستید در اختیارتون میذارم

با سلام من با لاراول 5.6 به sql server وصل شدم و عملیات CRUD رو انجام میدم و مشکلی نیست. اما وقتی از حرف "ی" استفاده میکنم به مشکل میخورم. برای مثال:

کتابی رو به نا ریاضی ذخیره کردم. حالا مخواد از یک مدرسه معلم هایی که درس ریاضی رو تدریس میکنند رو پیدا کنم. با جستجو روی درس "ریاضی" چون "ی" داره چیزی برنمیگرده ولی اگه درسی رو انتخاب کنم که حرف "ی" نداشته باشه مشکلی پیش نمیاد

تنظیمات config دیتابیس رو هم روی utf8 گذاشتم ولی نشد.

'sqlsrv' => [
    'driver' => 'sqlsrv',
    'host' => env('DB_HOST', 'localhost'),
    'port' => env('DB_PORT', '1433'),
    'database' => env('DB_DATABASE', 'forge'),
    'username' => env('DB_USERNAME', 'forge'),
    'password' => env('DB_PASSWORD', ''),
    'charset' => 'utf8',
    'collation' => 'utf8_persian_ci',
    'strict' => false,
    'engine' => null,
    'prefix' => '',
],
kavosi درک عمیق لاراول
@KAVOSI ۶۰۰ تجربه آخرین فعالیت ۴ هفته پیش

من چند ماهه که دارم لاراول کار میکنم و بنظرم یه موضوعی هست که تابحال جایی ندیدم دربارش بحث بشه اونهم درک عمیق لاراوله.

به عنوان مثال من اکثر برنامه نویسای لاراولی که دیدم واسه ساخت رجیستر و لاگین برا وبسایتشون از لاراول استفاده نمیکنن چون نمیتونن شخصی سازیش کنن (یعنی درواقع درکش نکردن و فقط بلدن کد بزننن ، خودمم دارم این مشکلو). بحثم اینه شما یه دوره یا مقاله های مختلف درمورد درک عمیق لاراول بسازی مثلا این کلاس چیکا میکنه( کلاس های خیلی تو در تو ) ، چرا لاراول از این سبک استفاده کرده ، اصول حرفه ای کد زدنی که داخلش رعایت شده ، و ..... چون واقعا من خیلی از فایلهایی که تو پوشه های این فریمورک میبینمو نمیفهمم و فهمیدنش بنظرم قدرت کد زدن و دید برنامه نویسی رو خیلی تغییر میده.

بنظرم این موضوع میتونه خیلی کمک کنه به برنامه نویسا که فقط یه چیزیو بلد نباشن ، درواقع اونو بفهمن.

تشکر

لاراول برای صفحه بندی مطالب بطور پیشفرض آدرس URL رو بصورت کوئری استرینگ معمولی در میاره یعنی به این شکل : myproject/public/paginate?page=1 که این برای سئو مناسب نیست

ساده ترین راهکار تغییر این شکل از آدرس دهی در صفحه بندی لاراول چیه

میخوام آدرس URL به این شکل در بیاد :

myproject/public/paginate/page/1 که از بابت سئو مشکلی نداشته باشه

ممنون میشم راهنمایی کنید

mehdio.o آموزش های ساخت قالب وردپرس
@MEHDIO.O ۵۴۰۰ تجربه آخرین فعالیت ٣۷ دقیقه پیش

سلام به همه ی دوستان من یه سوال داشتم در مورد وردپرس با توجه به این که الان وردپرس خیلی در سایت های مختلف استفاده میشه و اغلب قالب های استفاده شده خریداری میشه میخواستم از اقای @amir و دوستانی که آموزش ساخت قالب وردپرس سایت رو دیدن بپرسم که با دیدن این آموزش میشه مثل قالب های حرفه ای که ترجمه میشن و به افزونه هایی مثل ویژوال کامپوزر وصلن ساخت ؟؟ اخه من اسم ویدیو ها رو دیدم بیشتر استایل دادن بود و در وردپرس این خیلی مد نظر نیست و برای کسی که قالب میخره انعطاف پذیری قالب مهمه برای مثال من خودم یه سایت با یک قالب وردپرس خریداری شده اوردم بالا که واقعا عجیب بود !! اگر یک بار از افزونه ی rev slider استفاده کنید این رو میفهمید ! الان برای مثال اسلایدر سایت iliya-media.ir رو ببینید میتونید عکس ها رو تغییر بدید z-indexرو تغییر بدید که کدوم عکس رو باشه کدوم عکس زیر و حتی این که انیمیشن های اومدن و رفتن خاص به عکس ها بدید یا حتی لوپ ها که مثلا بگید مدت زمانی که این اسلاید هستش این دور یه چیز دیگه ای بچرخه و در کل این افزونه واقعا فوق العادس ! یا افزونه ی ویژوال کامپوزر که میشه باهاش قالب رو زیر و رو کرد ! حالا میخواستم بدونم با این آموزش میشه یه همچین چیزی ساخت یا نه ! اگر نمیشه و کسی از دوستان آموزش دیگه ای برای این کار میشناسه لطفا معرفی کنه چه با زبان انگلیسی و چه فارسی.

لطفا نگید شما باید این آموزش رو ببینید و بعد با استفاده از گوگل و اینجور چیزا بقیه چیز ها رو یاد بگیرید چون وقتی می خواید گوگل کنید باید یه ساختاری مثلا از جاوا اسکریپت بدونید که بعد بخواید گوگل کنید و گرنه اگر ما اصلا در مورد پی اچ پی توی آموزش وردپرس صحبت نکنیم چجوری میخوایم همچین کاری بکنیم و گوگل کنیم ؟

danial_kh راه اندازی GitHub روی سرور محلی
@DANIAL_KH ٢۸۰۰ تجربه آخرین فعالیت ٣ هفته پیش

شاید بدونید که چند روزی هست که GitLab هم روی ابر گوگل رفته و ایران عزیزمون هم تحریم شده از طرف گوگل هست و حتی به GitLab هم دسترسی نداریم! پرداخت های GitHub هم برای پروژه های private از داخل ایران به راحتی صورت نمیپذیره، البته اگه اونم تا آینده نزدیک مثل GitLab نشه.

با چند نفری که صحبت کردم میگفتن توی شرکتشون اونا GitLab رو روی ubuntu و حتی GitHub رو روی سرور محلی خودشون (windows) قرار دادن و دارن کدهاشون رو روی همین سرور محلی مدیریت میکنن.

اما اطلاعاتی که بهم دادن، فقط در همین حد بود!

خواستم بیبینم از شما دوستان، کسی اطلاعاتی در مورد قرار دادن GitHub روی سرور محلی (اگه ویندوز باشه که چه بهتر) یا حتی GitLab داره بهم بده؟

خلاصه هم اکنون، به شدت نیازمند یاری شما هستم!

تو این شرایط، به یاد جمله‌ای که امیر عزیز توی یکی از پادکست هاش گفت "همیشه وضع همین جور نمیمونه و شما‌هایی که داخل ایران هستید هم، اینترنت آزاد خواهید داشت" می افتم!

woohee نحوه فراخوانی متغیری از کلاس دیگر در جاوا
@WOOHEE ۴١۰۰ تجربه آخرین فعالیت ١۰ ساعت پیش

من تازه جاوا رو شروع کردم و دارم یه برنامه گرافیکی ساده که bmi رو حساب میکنه میسازم . این برنامه من دو تا فرم داره که تو فرم اول وزن رو از کاربر میگیره و در متغیری به اسم mass ذخیره میکنه و وقتی کاربر وزن خودشو وارد کرد و بر روی دکمه next زد وارد فرم (JFrame) دوم میشه که اونجا باید قدش رو وارد کنه و وقتی روی دکمه result زد نتیجه بهش نمایش داده بشه . حالا من می خوام داده ای رو که از فرم اول (وزن) بدست آوردم رو در فرم دوم استفاده کنم . وقتی در فرم دوم متدی که متغیر mass (وزن ) وجود داره رو صدا میزنم و آن متغیر رو صدا میکنم ، و آن متغیر رو در فرمول میذارم و وقتی که برنامه رو اجرا میکنم جواب صفر رو نشون میده .علت چیه ؟؟؟ ممنون میشم دوستان راهنماییم کنن .

با سلام من یه صفحه آپلود فایل درست کردم و اونو به دیتابیس وصل کردم حالا که فایلی رو اپلود میکنم و میخوام دانلودش کنم بصورت txt. دانلود میشه در صورتی که اون فایل jpg. یا zip هست توی دیتابیس به درستی فرمت رو میزنه ولی برای دانلود این مشکل هست لطفا راهنمایی فرمایید

با تشکر.

farahmand HTML5 file API
@FARAHMAND ١۵۰۰۰ تجربه نویسنده آخرین فعالیت ١ روز پیش

چطور در HTML5 file API خطوط سورس یک فایل HTML رو بگیریم split کنیم ( خطوط رو جدا کنیم ) و بعد آن را در صفحه وب به کابر نمایش دهیم؟

پروژه من client-side هستش و برای همین پرسیدم.

ممنون برای راهنمایی

mehdio.o مشکل گرفتن varriable از کلاس child
@MEHDIO.O ۵۴۰۰ تجربه آخرین فعالیت ٣۷ دقیقه پیش

سلام به همه من طبق آموزش های خودتون دارم میرم جلو اما یه به یه مشکل بر خوردم من وقتی از قابلیت ارث بری استفاده می کنم کد های کلاس parent می افتن بالا و برای همین اون varriable هایی که توی کلاس child استفاده کردم میافته زیر اونا برای همین توی فانکشن های بالایی اون رو نمی شناسه و بعد از اون فانکشن ها تعریف می شن اول با متغیر table_name مشکل داشتم که اون رو رفتم بیرون کلاس child تعریف کردم و اینجوری درست شد حالا میخوام توی کلاس user که متغیر های id و username و password و first_name و last_name تعریف می شن هم یه کاری بکنم و اما باید بگم توی ویدیو های شما این کار روش کار می کنه وقتی که static کردمشون هم باز نشد.

کلاس `datbase_object

class DatabaseObject {
      protected static $table_name;
      protected static $db_fields;

      public static function find_all() {
          return static::find_by_sql("SELECT * FROM " . static::$table_name);
      }

      public static function find_by_id($id = 0) {
          $result_array = static::find_by_sql("SELECT * FROM " . static::$table_name . " WHERE id={$id} LIMIT 1");
          return !empty($result_array) ? array_shift($result_array) : false;
      }

      public static function find_by_sql($sql = "") {
          global $database;
          $result_set = $database->query($sql);
          $object_array = array();
          while ($row = $database->fetch_array($result_set)) {
              $object_array[] = static::instantiate($row);
          }
          return $object_array;
      }

      private static function instantiate($record) {
          // Could check that $record exists and is an array
          $class_name = get_called_class();
          $object = new $class_name;
          // Simple, long-form approach:
          // $object->id                = $record['id'];
          // $object->username  = $record['username'];
          // $object->password  = $record['password'];
          // $object->first_name = $record['first_name'];
          // $object->last_name     = $record['last_name'];
          // More dynamic, short-form approach:
          foreach ($record as $attribute => $value) {
              if ($object->has_attribute($attribute)) {
                  $object->$attribute = $value;
              }
          }
          return $object;
      }

      private function has_attribute($attribute) {
          // We don't care about the value, we just want to know if the key exists
          // Will return true or false
          return array_key_exists($attribute, $this->attributes());
      }

      protected function attributes() {
          // return an array of attribute keys and their values
          $attributes = array();
          foreach (static::$db_fields as $field) {
              if (property_exists($this, $field)) {
                  $attributes[$field] = $this->$field;
              }
          }
          return $attributes;
      }

      protected function sanitized_attributes() {
          global $database;
          $clean_attributes = array();
          // sanitize the values before submitting
          // Note: does not alter the actual value of each attribute
          foreach ($this->attributes() as $key => $value) {
              $clean_attributes[$key] = $database->escape_value($value);
          }
          return $clean_attributes;
      }

      public function save() {
          // A new record won't have an id yet.
          return isset($this->id) ? $this->update() : $this->create();
      }

      public function create() {
          global $database;
          // Don't forget your SQL syntax and good habits:
          // - INSERT INTO table (key, key) VALUES ('value', 'value')
          // - single-quotes around all values
          // - escape all values to prevent SQL injection
          $attributes = $this->sanitized_attributes();
          $sql = "INSERT INTO " . static::$table_name . " (";
          $sql .= join(", ", array_keys($attributes));
          $sql .= ") VALUES ('";
          $sql .= join("', '", array_values($attributes));
          $sql .= "')";
          if ($database->query($sql)) {
              $this->id = $database->insert_id();
              return true;
          } else {
              return false;
          }
      }

      public function update() {
          global $database;
          // Don't forget your SQL syntax and good habits:
          // - UPDATE table SET key='value', key='value' WHERE condition
          // - single-quotes around all values
          // - escape all values to prevent SQL injection
          $attributes = $this->sanitized_attributes();
          $attribute_pairs = array();
          foreach ($attributes as $key => $value) {
              $attribute_pairs[] = "{$key}='{$value}'";
          }
          $sql = "UPDATE " . static::$table_name . " SET ";
          $sql .= join(", ", $attribute_pairs);
          $sql .= " WHERE id=" . $this->id;
          $database->query($sql);
          return ($database->affected_rows() == 1) ? true : false;
      }

      public function delete() {
          global $database;
          // Don't forget your SQL syntax and good habits:
          // - DELETE FROM table WHERE condition LIMIT 1
          // - escape all values to prevent SQL injection
          // - use LIMIT 1
          $sql = "DELETE FROM " . static::$table_name;
          $sql .= " WHERE id=" . $this->id;
          $sql .= " LIMIT 1";
          $database->query($sql);
          return ($database->affected_rows() == 1) ? true : false;

          // NB: After deleting, the instance of User still
          // exists, even though the database entry does not.
          // This can be useful, as in:
          //   echo $user->first_name . " was deleted";
          // but, for example, we can't call $user->update()
          // after calling $user->delete().
      }
  }

و کلاس User

class User extends DatabaseObject {
      protected static $table_name = "users";
      public $id;
      public $username;
      public $password;
      public $first_name;
      public $last_name;

      public function full_name() {
          if (isset($this->first_name) && isset($this->last_name)) {
              return $this->first_name . " " . $this->last_name;
          } else {
              return "";
          }
      }

      public static function authenticate($username = "", $password = "") {
          global $database;
          $username = mysqli_real_escape_string($username);
          $password = mysqli_real_escape_string($password);

          $sql = "SELECT * FROM users ";
          $sql .= "WHERE username = '{$username}' ";
          $sql .= "AND password = '{$password}' ";
          $sql .= "LIMIT 1";
          $result_array = self::find_by_sql($sql);
          return !empty($result_array) ? array_shift($result_array) : false;
      }
  }

و فایل test که توی اون دارم کار ها رو انجام میدم.

<?php
require_once ("../../includes/config.php");
require_once ("../../includes/user.php");
require_once ("../../includes/database.php");
require_once ("../../includes/session.php");
require_once ("../../includes/functions.php");
require_once ("../../includes/logger.php");
?>
<?php include_layout_template("../layouts/admin_header.php") ?>
<?php
$user = User::find_by_id(3);
$user->password = "122";
$user->update();

?>
<?php include_layout_template("../layouts/admin_footer.php") ?>

این مشکل قبل از این که من کد ها رو بیارم توی database_object وجود نداشت پس فکر می کنم که اشکال از همین باشه

و اما ارور ها رو هم بگم که شاید از چیز دیگه ای بود بگید.

Warning: Creating default object from empty value in E:\wamp64\www\photo_gallery\public\admin\test.php on line 12

و

Fatal error: Call to undefined method stdClass::update() in E:\wamp64\www\photo_gallery\public\admin\test.php on line 13

بعد از این که کد های خودم درست کار نکرد رفتم و دقیقا کد های شما که توی فایل تمرینی بود کپی کردم اما باز هم کار نکرد.

خیلی ممنون می شم اگر کمک بکنید.

premier213 مدل کاملتری از vue.js HOOK
@PREMIER213 ١۵۰۰ تجربه آخرین فعالیت ۴ ماه پیش

دوستان کسی مدل کاملتری از HOOK در Vue.js نداره بغیر از مدلهایی مثل Alert مثلا ساخت page loader بدون استفاده از Vue Router و استفاده کامل از HOOK های beforeCreate,created, beforeMount, mounted ممنون میشم

behzad طراحی بهتر صفحات وب
@BEHZAD ١٢۷۰۰ تجربه آخرین فعالیت ٢ روز پیش

سلام به همه عزیزان ، این آخرین بحث من در تاریخ 19 مرداد 97 خواهد بود و برای مدتی نخواهم بود(تو این بحث گفتم).امیدوارم که روز به روز پیشرفت کنید و پله های ترقی رو طی کنید.

افزونه colorZilla :

کاربران محض ورودشون به هر سایتی مسلما با ظاهر وبسایت رو به رو خواهند شد ، که شامل؛ رنگ بندی ، سایز متن ، تصاویر ، عملکرد هر بخش و قالب بندی ها رو به رو میشوند.

و اما رنگ بندی در این قسمت ، میتوان از افزونه colorZilla کمک گرفت ، در برخی مقاله ها که خودم به شخصه مطالعه کردم علت جذب کاربران بعضی از وبسایت ها ، داشتن ظاهر مناسب و چشمگیر اون به غیر از عملکردش بوده.

این افزونه این امکان رو میده که بتونیم رنگ های مناسب رو به دلخواه خودمون انتخاب کنیم و یا اینکه وقتی از رنگ بندی یک وبسایت خوشمون اومد سعی کنیم از رنگ های همون وبسایت برای وبسایت خودمون استفاده کنیم.

ابتدا افزونه رو از طریق همین لینک میتونید دانلود کنید؛ پس از نصب افزونه روی آیکون اون ضربه بزنید و بعد گزینه color picker تا به شما نمایش دهد:

تصویر راهنما

و اگه میخواید از رنگ یک وبسایت دیگه استفاده کنید ؛ ابتدا وارد وبسایت مورد نظر بشید و بعداز کلیک روی افزونه، ماوس روی صفحه وب به حرکت در بیارید تا کد رنگ ها رو برای شما به نمایش در بیاره:

تصویر راهنما

و سایر قابلیت های دیگه که خودتون با کمی تمرین میتونید به دست بیارید.

افزونه material design icons :

امروزه با به وجود اومدن آیکون ها دیگه کمتر از متن عناوین استفاده میکنن و سعی میکنن که در نوبارها و یا سایدبار ها و یا در فوتر ها از ایکون های هر بخش استفاده کنند.

در اینجا افزونه material design icons در انتخاب ایکون ها میتونن به ما کمک کنند و از همه بهتر در دسترس سریع ما قرار دارند.

ابتدا افزونه رو از همین لینک میتونید دانلود کنید؛ پس از نصب افزونه با سیل عظیمی از آیکون ها روبه رو میشید و برای پیدا کردن آیکون مورد نظرتون از قسمت سرچ میتونید اقدام کنید:

تصویر راهنما

برای به دست آوردن کدهای css آن که به صفحهhtml لینکش کنید باید وارد صفحه github شخصی که این افزونه رو ساخته، بشید.

افزونه emoji :

این افزونه رو به دلخوه خودم بهتون میگم ، میتونید از این افزونه برای بخشی از وبسایت هاتون استفاده کنید و یا متنی که مینویسید در بینش از این شکلک ها استفاده کنید( عاشقانه، دوستانه، لطیفه و...).

میتونید از همین لینک برای دانلود افزونه اقدام کنید؛ پس از نصب افزونه کلی ایموجی رو مشاهده خواهد کرد :

تصویر راهنما

لازم بذکر است برای نمایش ایموجی ها در صفحه وب باید تگ زیر را در بخش head قرار بدید:

<meta charset="UTF-8">

روز بر همگی خوش ، به امید موفقیت های روز افزون ، به یاد منم باشید تا 2 ماه دیگه به امید خدا دوباره برمیگردم.

yaser زبان backend دیگر
@YASER ٣۰۰ تجربه آخرین فعالیت ۴ ماه پیش

سلام اقای عظیمی عزیز امیدوارم حالتون خوب باشه یه سوال دارم من laravel کار میکنم میخوام یک زبان back end دیگر رو یادبگیرم خواستم ببینم rails یا node js express کدوم برای کسی که laravel کار کرده مناسب تره

mehdio.o جایگزین n\ در پی اچ پی 7
@MEHDIO.O ۵۴۰۰ تجربه آخرین فعالیت ٣۷ دقیقه پیش

سلام دوستان من دارم آموزش پی اچ پی همین سایت رو دنبال می کنم توی آموزش 150 توی نوشتن داخل فایل تکست شما از دابل کوتیشن استفاده کردید و یه \n گزاشتید که می رفت خط بعد اما این برای من کار نکرد یه سری سرچ کردم گفته بودن توی پی اچ پی 7 حذف شده الان راهی هست که بتونم این کار رو انجام بدم ؟؟ اگر کسی میدونه لطفا کمک کنه !