@mobinroshnas ١۶۶۵۰ تجربه آخرین فعالیت ۵ ماه پیش
من از نقشه گوگل مپ استفاده کردم توی یه بخشی از پروژه م حالا میخوام آیکون لوکیشنی که توی مپ هست میخوام هرجایی از نقشه کلیک شد اون آیکون بره اونجا و از api جاوا اسکریپت هم استفاده کردم. حالا باید چه کدی رو بنویسم ایا کد آماده ای وجود داره برای این ممنون.
١٢ ماه پیش ۴۰١ ۶
@samikaner ١۶٣۰۰ تجربه آخرین فعالیت ۹ ساعت پیش نویسنده
این رو هممون میدونیم که مقایسه زبان ها و حتی فریمورک ها کار درستی نیست اما در اینجا میخواهم بپرسم که به نظر شما جایگاه شغلی و مهارت کدام از این فریمورک ها از دیگری بهتر است. دوست دارم تجربیات و نظرات خودتون رو بیان کنید. من خودم درحال یادگیری سه تاشون هستم. لاراول - جنگو - روبی آن ریلز
١٢ ماه پیش ۵۰۵ ٣
@samikaner ١۶٣۰۰ تجربه آخرین فعالیت ۹ ساعت پیش نویسنده
سلام من کد اقای عظیمی رو زدم در اموزش لاراول اما اررور 419 یا همان Page Expired گرفتم. مشکل چیه؟؟؟ <?php namespace App\Http\Controllers; use Illuminate\Http\Request; use App\Note; use App\Card; //use Illuminate\Support\Facades\Redirect; class NotesController extends Controller { public function store(Request $request, Card $card) // Route...
١٢ ماه پیش ۴٢١ ٢
@hj021 ۵۵۰۰ تجربه آخرین فعالیت ٢ هفته پیش
سرعت یا همون (Performance)یکی از مواردی که در انتخاب یک زبان و فریمورک خیلی مطرح میشه. میخواستم از اساتید عزیز درخواست کنم که بیان و در این باره یه توضیحی بدن که آیا این زبان و فریمورک برای طراحی App هایی مثل Snap (یک برنامه تحت اندروید) در ایران یا به عبارت دیگه تاکسی اینترنتی و یا از این قبیل برنامه ها که نیاز به پردازش تراکنش های بالایی دارد قاب...
٣ سال پیش ١٢۴۸ ١۸
@reza ٢۷۰۰ تجربه آخرین فعالیت ١١ ماه پیش
درود امیرجان به نظر میرسه در قسمت ویدیو های وب سایت ، یک باگی هست که با کلیک کردن روی قسمت های مختلف یک دوره ، نمیشه بهشون دسترسی پیدا کرد ، به عنوان مثال زمانی که میخوام به این روت برم ، ارور میده : "ای بابا، به نظر میرسه یک اشتباهی رخ داد!" سپاس
١ سال پیش ۴١۰ ٣
@samikaner ١۶٣۰۰ تجربه آخرین فعالیت ۹ ساعت پیش نویسنده
سلام چند وقتی هست درگیر مسائل زیاد برنامه نویسی هستم از جمله روبی و ریلز. اگر منبع مناسب یا اطلاعات کافی برای نصب Ruby on Rails با RVM و RBENV دارید لطفا راهنمایی کنید. خیلی وقت هست درگیر نصب ریلز شدم!
١٢ ماه پیش ٣۹٣ ٢
@jserver ۹۴۰۰ تجربه آخرین فعالیت ۵ ماه پیش
سلام دوستان تو پروژه ه ای که انجام می دم نیاز به چند احراز هویت multi-auth داشتم که از پکیج smartins/passport-multiauth استفاده کردم درست هم کار می کرد ولی تازگی به این مشکل برخوردم که وقتی کاربر لاگین نشده authenticate و درخواست بفرسته همون لحظه این خطا رو می ده { "message": "Allowed memory size of 134217728 bytes exhausted (tried to allocat...
١ سال پیش ٣۸۵ ۴
@samikaner ١۶٣۰۰ تجربه آخرین فعالیت ۹ ساعت پیش نویسنده
میخوام به امریکا یا کانادا مهاجرت کنم حالا یا مهاجرت کاری یا تحصیلی میخواستم بدونم آیا کسی که سن کمی داره مثلا 14 میتونه مهاجرت کنه شیمی و فیزیک و برنامه نویسی بلدم و توانایی گرفتن مدارک انگلیسی هم دارم این امکان فراهم هست آیا؟ پشتیبان مالی هم دارم. کسانی که مهاجرت کردن یا توی این زمینه تخصص دارن لطفا پاسخ کوتاه و مفید بدن!!!
١ سال پیش ۴٣۵ ١
@hj021 ۵۵۰۰ تجربه آخرین فعالیت ٢ هفته پیش
تکنولوژی swoole چند وقتی هست که اسمش رو میشنوم ظاهرا یک فریم ورکی هست که قدرت زیادی به پی اچ پی میده و انگار لاراول هم قراره ازش استفاده کنه.(شایدم استفاده میکنه) داخل منابع فارسی چیزی در این باره نتونستم پیدا کنم ، اگر دوستان اطلاعاتی در این باره دارند لطفا به اشتراک بگزارند. ممنون https://www.swoole.co.uk
٣ سال پیش ۶۸۸ ٢
@netwons ١۶٣۵۰ تجربه آخرین فعالیت ۶ ماه پیش
@amir با سلام: یک سوالی داشتم چرا باید روت ها رو کش کرد ایا در سرعت و پرفورمنس کار تاثیر داره. من یک جا خوندم که باید روت ها رو کش کرد اما دلیلش رو نمیدونم و از این متدد استفاده کردم if(! $this->app->routesAreCached()) { $this->defineRoutes(); }
١ سال پیش ٣۷۸ ١
@ahmadi ۴٣۰۰ تجربه آخرین فعالیت ۴ ماه پیش
سلام و وقت بخیر دوتا چک باکس دارم یکی به اسم bold یکی به اسم italic : میخوام: وقتی bold رو کلیک میکنم متن بولد بشه وقتی italic رو کلیک میکنم متن کج بشه وقتی هردو رو میزنم هم بولد بشه هم کج توی گزینه اول و دوم موفق بودم ولی توی گزینه سوم نه . private void boldActionPerformed (java.awt.event.ActionEvent evt) {...
١ سال پیش ۴٣۶ بدون جواب
@ahmadi ۴٣۰۰ تجربه آخرین فعالیت ۴ ماه پیش
سلام خسته نباشید. من یک مشکل دارم توی ست کردن یک مقداری برای TEXTAREA. میخوام مقدار یک فایل خروجی مثل یک فایل txt رو ست کنم با تکست TEXTAREA ولی نمیشه. ممنون میشم توی پروفایلم به سوالاتم جواب بدین.
١ سال پیش ٣۶۵ ۶
@netwons ١۶٣۵۰ تجربه آخرین فعالیت ۶ ماه پیش
با سلام دوستان در الستیکسرچ چطوری من فیلدها رو میتونم ایندکس گذاری کنم. و یا مثل mysql چطوری میتونم فیلد ها رو یونیک کنم .اگه میشه در مورد این بیشتر توضیح بدید .تا حد امکان با مثال بگید.ش با تشکر ممنون.
١ سال پیش ۵۹۵ بدون جواب
@ahmadi ۴٣۰۰ تجربه آخرین فعالیت ۴ ماه پیش
سلام و عرض خسته نباشید خدمت شما دوستان عزیز .یه سوال داشتم خواستم بدونم وقتی که یک منو در زبان جاوا میسازیم و اون منو یک گزینه به فرض مثال cut رو داشته باشه چجوری کنار اون یک آیکون قرار بدم مثلا عکس یک قیچی
١ سال پیش ٣۵۷ ۴
@amirq ٣۹۰۰ تجربه آخرین فعالیت ۷ ماه پیش
آقا یه سوال. کلاس های انتزاعی ینی چی دقیقا؟ میدونم ینی چی نمیتونم درکش کنم. همه جا هی میگن فرض کنید یه کلاس حیوانات داریم سگ یچیزی داره گربه یه چیزی داره..... خلاصه کلاس انتزاعی فقط میشه ارث بری کرد و متد ابسترکت وقتی داشته باشه باید حتما اون متد تو کلاس های دیگه ک ازش اکستند میشن ساخته بشه. که چی بشه آخه؟ چرا آخه به چه درد میخوره این ابسترکت؟؟ لطف...
١ سال پیش ٣۸۶ ١
@benyamin ١۵۵۰ تجربه آخرین فعالیت ٢ ماه پیش
سلام از سایت RockTheme تم دریافت کردم و در قسمت مربوطه در ورد پرس جایگزاری کردم موقع فعالسازی پیام میده که Failed to load theme: Gantry 5 Framework not found! همراه فایل اصلی این فایل ام دانلود کردم ولی نمی دونم کجا باید قرار بدم این فایلو که فعال بشه تم مورد نظرم راهنمایی لازم دارم ممنون میشم.
١ سال پیش ٣٣٣ ۵
@mobinroshnas ١۶۶۵۰ تجربه آخرین فعالیت ۵ ماه پیش
من تا الان فقط تونستم 2 تا پروژه رو انجام بدم و این 2 تا پروژه هم کارفرما خودش قیمت رو داده ولی امروز یکی بهم پیشنهاد داد و خودشم خیلی خبر نداره از قیمت ها و مشکلی که من دارم و فکر کنم خیلی های دیگه هم دارن اینه چطوری قیمت پروژه رو محاسبه کنن یعنی الان یک سایت فیلم و سریال من چه قیمتی رو بهش بدم که هم فرانت بزنم هم بک اند @amir @hos3ein @shahryarjb
١ سال پیش ۴۷۴ ٢
@mobinroshnas ١۶۶۵۰ تجربه آخرین فعالیت ۵ ماه پیش
یه هفته پیش یک تیم خوب بهم پیشنهاد داد براش یه پنل مشتریان ویژه رو بزنم که یک پنل خیلی مهمه و رایگان براشون بزنم و درعوض اوناهم اسم من رو توی تیم شون بزنن و بگن ایشون طراح سایت ما هستن خب چون شرکت خوبی بود و اکثرا میشناختند منم قبول کردم و رزومه خوبی میشد برام. من براشون طراحی کردم و راضی بودند و عکس و نام من رو گزاشتن منم خوشحال بودم و توی رزومه م...
١ سال پیش ۷٣۵ ١١
@hj021 ۵۵۰۰ تجربه آخرین فعالیت ٢ هفته پیش
یکی از مسائل مهم در برنامه نویسی در سطوح بالا کانکارنسی و یا برنامه نویسی موازی هست.که در زبان هایی مثل Go این مورد مشهوده.اما زبانی مثل php خیلی در این مورد بحث نمیشه و بیشتر من دیدم که چینی ها یا ژاپنی ها خیلی روی این مسئله کار کردن و حتی یک اکشتنشن برای php نوشتن به نام swoole که خیلی چیز جالبی هست اما متاسفانه داکیومنتیشن خوبی نداره و در سطح وب...
١ سال پیش ۴۵۹ ۹
@mobinroshnas ١۶۶۵۰ تجربه آخرین فعالیت ۵ ماه پیش
من میخوام توی یه بخش از سایتم توییت ها و پاسخ های یه اکانت رو نشون بدم چطور میشه اینکارو کرد api خاصی داره و با لاراول امکان پذیر هست و همچنین امکان اینکه سایت فیلتربشه بخاطر استفاده از توییتر؟ @amir @hos3ein
١ سال پیش ٢۵۸ ٣
@mobinroshnas ١۶۶۵۰ تجربه آخرین فعالیت ۵ ماه پیش
من یه برنامه نویس تازه کارم و به شدت به برنامه نویسی علاقه دارم و همیشه دوست دارم توی جمع برنامه نویس باشم و یا یک رویداد ولی متاسفانه شهر من کوچیکه و از رویداد و اینا خبری نیست. ولی پارس کلیک شاید بتونه یک سیستم چت اضافه بکنه که برنامه نویس ها اونجا جمع بشن مثل گروه تلگرام که اونجا حرف بزنیم و هم بیشتر باهم آشنا میشم و هم تجربیات هم دیگه رو رد و ب...
١ سال پیش ۴۷٢ ٣
@mobinroshnas ١۶۶۵۰ تجربه آخرین فعالیت ۵ ماه پیش
من رفتم توی قسمت جاب شرکت های بزرگ و تحقیق کردم که چه زبانی رو میخوان برای استخدام با این مواجه شدم که همه زبان هارو میخوان و توی هر آگهی نوشته php ,java script , java , go , python ولی از این متوجه نشدم که کدوم زبان امتیاز بالاتری داره از نظر پست و مقام و درآمد اگه میدونید ممنون میشم جواب بدید میخوام بدونم چه زبانی خوبه برای شرکت های مثل فیسبوک و...
١ سال پیش ۴١۸ ١۶
@aeein75 ١۷۰۰ تجربه آخرین فعالیت ۴ ماه پیش
با سلام خدمت همه ی دوستان دنبال منبعی برای یادگیری پیکربندی فایل های htaccess و دستوراتش میگردم چند تا آموزش خارجی پیدا کردم اما زیاد خوب نبود میخاستم بدونم توی پارس کلیک درسی در این مورد داده نشده؟ لطفا اگه منبعی سراغ دارین اینجا بگید
١ سال پیش ۶۴۶ ۶
@ahmadi ۴٣۰۰ تجربه آخرین فعالیت ۴ ماه پیش
دوستان من وقتی این کدها رو توی netbeans وارد میکنم فقط و فقط یک صفحه سفید باز میشه این کلاس اولم هست import java.awt.event.*; import java.awt.*; import javax.swing.*; public class Graphic extends JPanel{ public void paintcomponent(Graphics g){ super.paintComponent(g); this.setBackground(Color.WHITE); g.setColor(Color.red); g.dra...
٢ سال پیش ۴۰۶ ١٣