netwons phpunit
@netwons ١٣٢۰۰ تجربه آخرین فعالیت ۴ ماه پیش
من می خواستم در لاراول از phpunit استفاده کنم اما ارور میده در صورتی که در composer نصب است نام ارور PHP Parse error: syntax error, unexpected 'const' (T_CONST), expecting variable (T_VARIABLE) in /home/netwons/Desktop/untitled/vendor/phpunit/phpuni...
اول اینکه من برای نمایش نقشه روی سایت از Google Map Api استفاده می کردم که الان خطای RefererDeniedMapError میده آیا راحلی برای استفاده از گوگل مپ داخل سایت بجز iframe است . همان طوری که می دانید این بخاطر تحریم های ایران در ضمن من در Google Cloud هم...
ahmadi NetBeans 10
@ahmadi ١٢۰۰ تجربه آخرین فعالیت ۶ ماه پیش
دوستان من وقتی این کدها رو توی netbeans وارد میکنم فقط و فقط یک صفحه سفید باز میشه این کلاس اولم هست import java.awt.event.*; import java.awt.*; import javax.swing.*; public class Graphic extends JPanel{ public void paintcomponent(Graphics g){...
سلام چجوری پروژه اماده مثل تلگرام رو با اندروید استودیو باز کنم ؟ وقتی باز میکنم گردل ارور میده . من وقتی می خوام پروژه ایجاد کنم گردل هیچ مشکلی نداره ولی وقتی که پروژه تلگرام رو که از گیت هاب دانلود کردم می خوام با اندروید استودیو باز کنم گردل ارور...
amir_hossein تجربه کاربری و رابط کاربری
@amir_hossein ٣٢۰۰ تجربه آخرین فعالیت ۵ روز پیش
از اونجایی که میدونم اکثر دوستان پارس کلیک تقریبا یه جورایی back-end هستن میخواستم اگر تجربه ایی در Design Ui/Ux دارید یا فیلم آموزشی خوبی دیدید یا سراغ دارید یا منبعی میشناسید حتما معرفی کنید. چون اکثر ویدئو هایی که تو این زمینه و فارسی دیدم واقعا ب...
behzad آموزش پروژه محور یا یادگیری هر یک از زبان ها
@behzad ٢٢٢۰۰ تجربه آخرین فعالیت ٣ ساعت پیش
سلام. سوالم یه جورایی تو عنوان هم درج شده که البته میتونه برای خیلیا راه گشا باشه تا بیراهه نرن. آموزش پروژه محور : منظورم اینه که مثلا شخصی که میخواد یاد بگیره آیا یک ویدیو پروژه محور نگاه کنه و تمرین کنه(مثلا ساخت سایت شیپور-بازارو... ) اینطوری بهت...
به نظرم میشه تو بخش مقالات مثل انجمن اجازه به ارسال مقاله به همه اعضا با شرایط تعیین شده مثلا امتیاز بالا 2000 داده شود و بعد توسط نویسنده ها تایید بشه این مقاله و یا یه سری از کاربرا وقتی به یه حد امتیاز رسیدن بتونن تو تخصص خودشون به مقاله امتیاز بد...
سلام خسته نباشید. من بعد اینکه فرم پر کردم و submit زدم فرم ها ارسال شد . مشکل اینه که هر چقدر صفحه refresh میشه . فرم ارسال میشه . من میخواستم بدونم راهی هست که : بعد انجام پردازش و ارسال submit غیر فعال بشه یا مقدارش خودکار false بشه . و هنگام ref...
چند وقت پیش یه نگاهی به .NET core مایکروسافت انداختم . بر خلاف تصوری که از dot net و چیز هایی که در موردش میگن داشتم خیلی از این تکنولوژی خوشم اومد! بنظرم تکنولوژی جالبیه و در حال پیشرفت هست . نکته خوبی که دات نت استاندارد داره اینه که cross platform...
سلام دوستان مقاله ای که پیوست میکنم به مقایسه سرعت چند تا از فریم ورک های مشهور زبان های مختلف پرداخته . بار ها شندیم که سرعت php‍ بیشتر از #C و حتی Python اما این مقاله چیز دیگه ای رو نشون میده! نظر شما چیه دوستان؟ Medium
amir حل شده فونت ایران سنس ۵ برای سایت
@amir ٢٣۴۷۰۰ تجربه مدیر آخرین فعالیت ١ روز پیش
دوستان در حال حاضر وب سایت پارس کلیک از فونت ایران سنس استفاده می کنه که فکر می کنم اگر اشتباه نکرده باشم یکی از بهترین فونت هاست. قصد دارم این فونت رو بروزرسانی کنم و از نسخه ی ۵ این قلم استفاده کنم. کسی میدونه از کجا میشه این نسخه قلم ورژن ۵ رو پید...
alimokhtari آموزش هکینتاش
@alimokhtari ١۰۰۰ تجربه آخرین فعالیت ۵ ماه پیش
این گفتگو صرفا برای نصب و آموزش به افراد و اینکه چطوری از هکینتاش (مکینتاش) روی pc شخصی یا لبتاپشون استفاده کنن هست! :) لطفا بحث نکنید و به هم احترام بذارین با تشکر از درک بالایی که دارید یه سری پیش نیاز ها داره که من کمکتون میکنم و بقیه آموزش ها رو...
سال نو گیت هاب نو بالاخره ساخت privaite repository روی github به صورت رایگان و نامحدود در اختیار علاقه مندان قرار گرفت. من خودم حدود ۴۰ تا repository بصورت private ساختم که در آینده ممکنه بدردم بخوره به شما هم پیشنهاد می کنم یه تعدادی repository بصور...
سلام خسته نباشید بنده سوالی در مورد برنامه نویسی اندروید داشتم . نحوه ساخت یک اپلیکیشن اندرویدی که دیتابیس برای ما نیست و برنامه ما به عنوان کاربر سایت می خواهد عملیاتی را انجام دهد و جواب را به کاربر برنامه نشان دهد .(البته بدون استفاده از وب ویو) ر...
سلام . من می خوام برنامه جاوا بنویسم که به دیتابیس هم وصل بشه ولی وقتی می خوام کلاس کتابخانه اش را صدا بزنم : Class.forName("com.mysql.jdbc.Driver").newInstance(); ارور : ClassNotFoundException: com.mysql.jdbc.Driver میدهد . لطفا منو راهنمایی کنین...
farhangesk یادگیری زبان پایتون
@farhangesk ٢۵۰۰ تجربه آخرین فعالیت ۵ ماه پیش
به نظرتون: بهتره قبل از یادیگری پایتون زبان برنامه نویسی دیگه ای یاد بگیریم بعد بریم سراغ پایتون؟ بازار کار پایتون چطور هستش؟ برای ادامه تحصیل در هوش مصنوعی پایتون یاد بگیرم بهتره یا جاوا؟ لطفا این رو هم بفرمایید که چه مراحلی رو باید طی کنم تا حرفه ا...
arya-code یادگیری فریم ورک های جاواسکریپت
@arya-code ١٣۰۰ تجربه آخرین فعالیت ۶ ماه پیش
با سلام خدمت دوستان گرامی پارس کلیک. اول از همه تشکر میکنم از شما استاد عظیمی از آموزش های فوق الاده تون.. بنده در حال یادگیری جاواسکریپت هستم و در حین یادگیری اطلاعاتی هم از فریم ورک های دیگه جاواسکریپت بدست آوردم و سوالم این بود ک بعد از یادگیری جا...
behzad تحصیل در دانشگاه در رشته کامپیوتر
@behzad ٢٢٢۰۰ تجربه آخرین فعالیت ٣ ساعت پیش
سلام به همه رفقای عزیز ، سوالی داشتم مبنی بر این که، من رشته دوران دبیرستانم علوم انسانی بوده و حالا با گذشت چند سال میخوام تو رشته کامپیوتر در دانشگاه ادامه تحصیل بدم ، آیا میتونم در کنکور فنی حرفه ای شرکت کنم و دانشگاه دولتی قبول بشم و به رشته کامپ...
farhangesk شروع هوش مصنوعی
@farhangesk ٢۵۰۰ تجربه آخرین فعالیت ۵ ماه پیش
میخوام راهنمایی کنید که: چطور میشه هوش مصنوعی رو شروع کرد؟ برای شروع، قبلش نیاز به یادگیری زبان برنامه نویسی هست؟ چه پیش نیاز هایی برای شروع وجود داره و چه زبان های برنامه نویسی باید استفاده کرد؟ این گفتگو رو ایجاد کردم تا اگر تجربه ای دارید یا چیزی...
behzad طراحی بهتر صفحات وب
@behzad ٢٢٢۰۰ تجربه آخرین فعالیت ٣ ساعت پیش
سلام به همه عزیزان ، این آخرین بحث من در تاریخ 19 مرداد 97 خواهد بود و برای مدتی نخواهم بود(تو این بحث گفتم).امیدوارم که روز به روز پیشرفت کنید و پله های ترقی رو طی کنید. افزونه colorZilla : کاربران محض ورودشون به هر سایتی مسلما با ظاهر وبسایت رو ب...
mehdiphpgrp jasper report in laravel - ایجاد گزارش در لاراول
@mehdiphpgrp ١۹۰۰ تجربه آخرین فعالیت ١ ماه پیش
با سلام من میخوام برای گرفتن یک گزارش حرفه ای و شکیل از jaspersoft report استفاده کنم که دیتابیسم sql server و با لاراول بهش وصل شدم. مشکل اینجاست که وقتی داخل جسپر ریپورتم و میسازم و از لاراول اونو صداش میزنم اطلاعات دیتابیس رو نمیاره در حالی که د...
mehdiphpgrp مشکل در کار نکردن Auth::attempt در لاراول
@mehdiphpgrp ١۹۰۰ تجربه آخرین فعالیت ١ ماه پیش
باسلام و وقت بخیر، من موقع لاگین از Auth::attempt استفاده میکنم که یه آرایه از کلمه عبور و رمز رو بهش پاس میدم، از اونجایی که کلمه عبور من با پیشفرض لاراول یکی نیست یعنی به جای email من mobile دارم و اومدم username رو override کردم، ولی بازم Auth::at...
nastaran2018 Braintree & Paypal
@nastaran2018 ٢۹۰۰ تجربه آخرین فعالیت ۵ ماه پیش
سلام. من وقتی از طریق Braintree با Paypal پرداخت کنم این پیام خطا را می دهد. میخواهم خواهش کنم برای حل این مشکل راهنمایی ام کنید. متشکرم. "Braintree failed to create subscription: PayPal pending payments are not supported."
danial_kh آموزش vue-ssr
@danial_kh ٣۸۰۰ تجربه آخرین فعالیت ٣ ماه پیش
اقای [email protected] هیچ برنامه ای برای آموزش vue-ssr ندارین؟ حتی توی سایت های انگلیسی زبان هم نمیشه آموزش به درد بخوری برای vue-ssr پیدا کرد. دموی سایتی که خود Evan You با vue-ssr ساخته و گذاشته هم کار نمیکنه. اغلب همه nuxt را برای ssr پیشنهاد میکنند و چیزی ب...
mehdiphpgrp لاراول پاسپورت
@mehdiphpgrp ١۹۰۰ تجربه آخرین فعالیت ١ ماه پیش
با سلام خدمت همه دوستان و اساتید محترم چطور میتونم داخل لاراول که از پکیج passport برای احراز هویت داخل api استفاده کردم، هم model هم username و password اون رو به چیزای دیگه تغییر بدم؟ یعنی بجای اینکه پاسپورت بره از User model بخونه از جدول دیگه...