mnoorchenar تبدیل فرمت و ایجاد لینک دانلود
@MNOORCHENAR ٢۰۰ تجربه آخرین فعالیت ٣ ماه پیش

سلام خدمت همه من میخواستم یک مقدار متنی رو به جای اینکه به کاربر نشون بده اون رو به یک فرمت دلخواه مثلا .txt (البته من فرمت های دیگ مد نظرم هست) تبدیل کنه و کاربر اونو دانلود کنه نمیدونم چی براش سرچ کنم تا بتونم راه حلی پیدا کنم به نظرتون چه کد php رو میشه نوشته که بتونه این فرمت رو ایجاد کنه به طور ساده منظورم اینه به جای نمایش یه مقدار متنی به کاربر اونو تبدیل به یه فرمت مشخص کنه و لینک دانلود رو به کاربر بدهد باتشکر

tabesh چشمک زدن فونت
@TABESH ٢۹۰۰ تجربه آخرین فعالیت ۵ روز پیش

سلام میخواستم ببینم این دایره هایی که شما توی سایت درست کردید که چشمک زن هستند از چی استفاده کردید ؟ من فونت awesome رو دارم ولی وقتی کلاس animated را بهش میدهم کار نمیکنه از چه کتابخانه ی دیگری استفاده کردید ؟

و اینکه چرا من ربات نیستم رو برای قسمت انجمن گذاشتید این رو میذارن برای اینکه کاربر اسپم نیاد وقتی یکی لاگین هست و علاوه بر اون 500 تجربه هم حداقل داره یقین که ربات نیست این رو میگم چون بعضی وقتا خیلی منو اذیت میکنه و دردسر ایجاد میکنه!

faridfr نمایش اسامی افراد آنلاین
@FARIDFR ٢۵۰۰ تجربه آخرین فعالیت ١ ماه پیش

سلام وقت بخیر من توی وبسایت قبلی خودم که با php pure تهیه شده بود ، وقتی میخواستم افراد آنلاین حاضر در سایت رو ببینم یه کوئری میزدم به تیبل log و افرادی که زیر 1 دقیقه قبل فعالیت داشتن رو میکشیدم بیرون !!!!!!! خیلی مبتدیانه :)

الان توی لاراول چه پیشنهاداتی مطرحه ؟ ممنون

farahmand کسب درآمد و تجربه از برنامه نویسی
@FARAHMAND ١۵۰۰۰ تجربه نویسنده آخرین فعالیت ١ روز پیش

دوست داشتم بدونم شما، از چه منبعی پروژه های مختلفی رو قبول کردید؟ چه برای تمرین چه به عنوان کار.

من می خواهم پروژه هایی رو جهت تقویت دانش برنامه نویسی و در کنار آن شروع کسب درآمد قبول کنم ولی متاسفانه منبعی رو پیدا نکردم!

آیا مثلا برای شروع نیاز به بلد بودن یک سری زبان های خاص هست؟!

اگر شما تجربه ای دارید یا منبعی را در ایران می شناسید، ممنون می شوم راهنمایی کنید.

tabesh برگرداندن نام با ajax داخل li
@TABESH ٢۹۰۰ تجربه آخرین فعالیت ۵ روز پیش

سلام دوستان من یک input درست کردم که توش چند حرف قرار میدهم و خودش بصورت ajax میره توی دیتابیس و اسامی شبیه رو پیدا میکنه و برمیگردونه البته در console.log من چی بنویسیم که بصورت html بهم خروجی بده من میخوام بگم به ازای هر اسم یک li درست کن و داخلش قرار بده اسم رو باید چیکار کنم کد کد ها : Route

Route::get('/test','AjaxController@test');
Route::view('/names','names');

controller

   public function test()
    {
        return view('test');
    }

test.blade.php

<!doctype html>
<html lang="en">
<head>
    <meta charset="UTF-8">
    <meta name="viewport"
          content="width=device-width, user-scalable=no, initial-scale=1.0, maximum-scale=1.0, minimum-scale=1.0">
    <meta http-equiv="X-UA-Compatible" content="ie=edge">
    <title>Document</title>
</head>
<body>

<input type="text" placeholder="name" id="name">

<ul>
    <li></li>
</ul>

<?php
$url = url('/names');
?>
<script src="/js/app.js"></script>
<script>
    $(document).ready(function () {
        var name = $('#name');
        name.keyup(findnames);
    });

    function findnames() {
        $.ajax({
            url: '<?= $url ?>',
            data: {
                'name': document.getElementById('name').value,
            },
            success: function (json) {
                data = jQuery.parseJSON(json);

                $.each(data, function (key, user) {

                })
            }, error: function () {
                console.log('error');
            }
        });
    }
</script>

</body>
</html>

names.blade.php صفحه ی ajax ها

<?php
$name = $_GET['name'];
if (!empty($name)) {
    $result = [];
    $users = \App\User::where('name', 'LIKE', '%' . $name . '%')->get();

    if ($users) {
        foreach ($users as $key => $value) {

            $result[$key] = $value;

        }
    }

    echo json_encode($result);
}

?>

میشه لطفا دقیقا راهنمایی کنید کجا باید چی بنویسم من هنوز توی ajax راه نیافتادم! با تشکر

hj021 انتخاب یک فریمورک css ، بر اساس vuejs
@HJ021 ٢٢۰۰ تجربه آخرین فعالیت ۵ ساعت پیش

دنبال یک Css Framework میگشتم که بر اساس Vuejs باشه ، به vuetifyjs و Buefy رسیدم.بین این دوتا اولی رو انتخاب کردم وقتی سورس فایل هاش رو دانلود کردم حجم کل فایل هاش به یک مگابایت و خورده ای رسید ، به نظر شما حجم سورس هاش برای طراحی سایت مناسب هست؟ و اینکه شما کدوم فریم ورک رو برای طراحی FrontEnd انتخابی میکنید؟ ( با دلیل )

من می خوام چندین where بزارم چون تو جدول کاربر ها فیلد های اختیاری وجود دارند اول چک می کنم اگه اون پر شده باشد بعد شرط را برقرار کند واسه همین از query builder ها استفاده کردم و باز انجا هم به موقعی به مشکل بر می خورم که اگر سه تا کاربر در فیلد های مختلف داده پر کنند تواون چند شرط برای همه آنها اجرا می شود ولی من مخوام که هر شرط برای هر کاربر اجرا شود. یعنی وقتی شرط فیلد بالایی ست می شه برای فیلد ها پایینی نیز تاثیر می زاره .اگر بخوام where رو با استفاده از Eloquent ها استفاده کنم باید تو هر شرط همه شو بنویسم که به نظرم خیلی بد می شه.

این هم ساختار کد ها : البته این همه ای شرط ها نیست باید چند شرط دیگر هم اضافه کنم.

switch ($offer_type) {
            case 'none':
                $offer = Offer::query();
                $offer->where('receiver_id', userable_id());
                $offer->where('state', 1);
                $offer->where('offer_time_type', 'none');
                $offer->each(function ($item) use ($offer, $now, $ownerInfo) {
                    if ($item->prev_shop_count !== null && is_integer($item->prev_shop_count)) {
                        $offer->where('prev_shop_count', '<=', $ownerInfo['shop_count']);
                    }
                    if ($item->prev_shop_amount !== null && is_integer($item->prev_shop_amount)) {
//                        $offer->where('prev_shop_amount', '<=', $ownerInfo['cash_amount']);
                    }
                    if ($item->min_shop_amount !== null && is_integer($item->min_shop_amount)) {
//                        $offer->where('min_shop_amount', '<=', $ownerInfo['credit_amount']);
                    }
                });
                return $offer->get()->toArray();
                break;
            case 'range':
                $offer = Offer::query();
                $offer->where('receiver_id', userable_id());
                $offer->where('state', 1);
                $offer->where('offer_time_type', 'range');
                $offer->each(function ($item) use ($offer, $now) {
                    $offer->where(function ($query) use ($item, $now) {
                        $query->whereBetween('date_from', [$item->date_from, $now]);
                        $query->whereBetween('date_untill', [$now, $item->date_untill]);
                    });
                });
                return $offer->get()->toArray();
                break;
            case 'specific':
                $offer = Offer::query();
                $offer->where('receiver_id', userable_id());
                $offer->where('state', 1);
                $offer->where('offer_time_type', 'specific');
                $offer->each(function ($item) use ($offer) {
                    $isToday = \Carbon\Carbon::parse($item->date)->isToday();
                    if ($isToday) {
                        $offer->whereDate('date', $item->date);
                        $getOffers[] = $offer->get()->toArray();
                    }
                });
                return $offer->get()->toArray();
                break;
            case 'custome':
                $offer = Offer::query();
                $offer->where('receiver_id', userable_id());
                $offer->where('state', 1);
                $offer->where('offer_time_type', 'custome');
                $offer->each(function ($item) use ($offer) {
                    $carbon = \Carbon\Carbon::now();
                    if ($item->custome_time == 'once_a_week') {
                        $day = $carbon->dayOfWeek + 1;
                        $offer->where('once_a_week', $carbon->dayOfWeek);
                    } elseif ($item->custome_time == 'once_a_month') {
                        $dayOfMonth = (int)date('d');
                        $offer->orWhere('once_a_month', $dayOfMonth);
                    }
                });
                return $offer->get()->toArray();
                break;
            default:
                return [];
        }

به کمک دستور npm install mdbootstrap پکیج UI مورد نظرم رو در مسیر پروژه لاراول نصب کرده ام.

چطور میتونم در View ها ازش استفاده کنم؟ آیا باید دستور خاصی در blade ها یا sass ها یا javascript ها بدم یا خودکار شناخته میشه؟

توجه: از CDN و یا فایل local استفاده نکرده ام و فقط دستور ذکر شده رو در ترمینال وارد کرده ام.

jserver کار بر روی پروژه آپلود شده روی سرور
@JSERVER ۴۵۰۰ تجربه آخرین فعالیت ۴ هفته پیش

با سلام خسته نباشید

من چطوری میتونم همزمان روی یک پروژه که روی سرور در حال اجراست کار کنم و بخش های که اضافه کنم و بدون دخالت روی پروژه اصلی .همان طور که میدانید در گیت برای مدیریت بخش ها از شاخه ها استفاده می شود و روی هر کدام از شاخه باشم یعنی (checkout شده) تغییرات اون رو نمایش می شود ولی من می خواهم در حالت development باشم و کار کنم تغییرات را مشاهده کنم و کاربرانی که از سایت دیدن می کنند از روی شاخه master باشد

قصد استفاده از پکیج زیر از سایت github در پروژه تازه لاراول خود را داشتیم. گام به گام باتوجه به لینک پیش رفتیم اما در مرحله دستور migrate به خطا برخورد کردیم.

نکته: همین حالا بدون اجرای دستور migrate وبسایت خطا میدهد.

خطا:

Undefined index: PragmaRX\Tracker\Vendor\Laravel\Models\Session

لینک github : https://github.com/antonioribeiro/tracker#requirements

تنها گامی که در درست بودن ش شک داریم قطعه کد زیر است (config/database.php):

'mysql' => [
            'driver' => 'mysql',
            'host' => env('DB_HOST', '127.0.0.1'),
            'port' => env('DB_PORT', '3306'),
            'database' => env('DB_DATABASE', 'forge'),
            'username' => env('DB_USERNAME', 'forge'),
            'password' => env('DB_PASSWORD', ''),
            'unix_socket' => env('DB_SOCKET', ''),
            'charset' => 'utf8mb4',
            'collation' => 'utf8mb4_unicode_ci',
            'prefix' => '',
            'strict' => true,
            'engine' => null,
       ],
        'tracker' => [
            'driver' => 'mysql',
            'host' => env('DB_HOST', '127.0.0.1'),
            'port' => env('DB_PORT', '3306'),
            'database' => env('DB_DATABASE', 'forge'),
            'username' => env('DB_USERNAME', 'forge'),
            'password' => env('DB_PASSWORD', ''),
            'unix_socket' => env('DB_SOCKET', ''),
            'charset' => 'utf8mb4',
            'collation' => 'utf8mb4_unicode_ci',
            'prefix' => '',
            'strict' => false,
            'engine' => null,
        ],

نکته: علاقه مند بودیم که تنها یک دیتابیس داشته باشیم (همان اطلاعات وارد شده در فایل .env)

alireza_mandegari یادگیری فریم ورک لاراول
@ALIREZA_MANDEGARI ٢۵۰۰ تجربه آخرین فعالیت ٢ روز پیش

با سلام , میخواستم بپرسم من دانشی مختصری از زبان PHP دارم ایا میتونم الان به یادگیری فریم ورک محبوب ان یعنی لاراول بپردازم؟ یا نه باید زبان PHP رو به طور کامل یاد بگیرم و بعد به سراغ فریم ورک ان بروم؟

با تشکر.

amirhosseinah1995 شروع طراحی وب
@AMIRHOSSEINAH1995 ١۶۰۰ تجربه آخرین فعالیت ٣ ماه پیش

من تازه طراحی رو شروع کردم و سه سئوال کلی دارم تو طراحی:

  1. کلی تو طراحی فرانت مشکل دارم بعد ۳ ماه کار کردن رو html ,css, bootstrap, sass, less و با توجه به تجربیات شما طبیعیه و به مرور حل میشه یا راهمو بد رفتم
  2. یک فریم ورک خوب و قوی برای js؟
  3. یک فریم ورک هم برای php میخواستم پیشنهاد بدید چون خودم بینه لاراول و کدایگنایتر دو دلم تجربیاتتونو در شروع طراحی بگید و این که من چطور میتونم حرفه ایی بشم
premier213 انتخاب برنامه نویسی برای بازی تحت وب
@PREMIER213 ١۵۰۰ تجربه آخرین فعالیت ۴ ماه پیش

سلام بنده php , laravel, js, vue کار کردم و آموزش دیدم الان میخام برای ساخت بازی تحت وب استفاده کنم. آیا می تونم از اینا استفاده کنم برای ساخت بازی ؟ بهترین راه برای بازی تحت وب چیه؟ در ضمن میخام به php متصل کنم

mori10 اپلیکیشن
@MORI10 ٣۰۰ تجربه آخرین فعالیت ٢ ماه پیش

سلام

میشه یک اپلیکیشنی ساخت که کاربر یک سفارشی بدهد و سفارش به طور انلاین در چاپگر حرارتی چاپ شود؟

میشه با چه ابزاری و زبان برنامه نویسی همچین اپلیکیشنی ساخت

ممنون میشم اگه یک نفر به سوالم جواب بدهد.

psobhanlo تبادل اطلاعات به صورت همزمان در socket.io
@PSOBHANLO ۶۰۰۰ تجربه آخرین فعالیت ٢ هفته پیش

دوستان سمت کلاینت موبایل از من خواسته که وقتی یک رکوردی در دیتابیس ثبت میشه. اطلاعاتی رو به یک سری از افرادی که در اپلیکشن هستن و جز cat_id=2 مثلا هستن بفرستم

به صورت real time مثل اسنپ راننده که یکی مشتری سفارش میده اطلاعات به یک سری راننده که در اطراف هستن ارسال میشه

موضوع راهنمایی که میخواستم بیشتر اینه.

در این حالت فقط یه پیام push notif به سمت کلایت راننده ارسال میشه به چه صورت هست.

  1. چون بک اند لاراول هست ایا با همین ادامه بدم یا چون api موبایل هست با lumen بزنم
  2. از pushe استفاده کنم یا socket io

دوستان راهنمایی خارج از این سوالات هم اگه میتونید ارایه کنید. جهت انجام کار.

پیشاپیش متشکرم از شما

farahmand چند سوال در رابطه با Markdown
@FARAHMAND ١۵۰۰۰ تجربه نویسنده آخرین فعالیت ١ روز پیش

دو تا سوال در رابطه با Markdown داشتم:

۱. چطور میشه از Markdown در وب استفاده کرد؟

مثلاً مثل همین انجمن. یا سیستم کامنت گذاری github

من در این‌ مورد تحقیق کردم و به پروژه markdown.js رسیدم ولی نحوه استفاده آن را متوجه نشدم.

این سوال به سوال اصلی مربوط نیست، ولی برایم مهم است.

۲. چطور میشه به اون style خاصی داد؟

من از پکیجی از خود github استفاده میکنم. @amir آیا این پکیجی که در همین سایت استفاده شده ویرایش شده همین هست؟

۳. در این انجمن برای اضافه کردن عکس باید حتماً آن‌را جایی دیگر آپلود و آدرس دهیم، یا می توانیم در سرور پارس کلیک آپلود کنیم؟ (منظورم همراه کردن عکس با کامنت است).

tabesh آموزش ویو
@TABESH ٢۹۰۰ تجربه آخرین فعالیت ۵ روز پیش

آقای عظیمی سلام این آموزش ویو رو میشه از نو بسازید و یه جوری بگین که انگار کسی که گوش میکنه هیچی ازش نمیدونه و مثال های سبک بزنید و بعد به مرور قوی تر کنید من این آموزش ها را دیدم ولی زیاد متوجهش نشدم اگه بشه روان تر و آپدیت تر خیلی خوب میشه و در آخر هم یکی مثل همین پارس کلیک بسازید

jserver نحوه ای کار روی سرور و مدیریت با گیت
@JSERVER ۴۵۰۰ تجربه آخرین فعالیت ۴ هفته پیش

سلام دوستان خسته نباشید من یک سرور اختصاصی دارم که روش Git هم هست الان من می خوام روی پروژه که در حال اجراست up است روی شاخه (branch) دیگر کار کنم هر وقت روی شاخه master شاخه رو merge کردم روی پروژه اعمال بشه

alireza_mandegari مشکل حل آپلود فایل در وردپرس
@ALIREZA_MANDEGARI ٢۵۰۰ تجربه آخرین فعالیت ٢ روز پیش

من وقتی که میخوام افزونه ای یا قالبی رو روی وردپرس خودم اپلود کنم این پیام نشان داده میشه

Unable to create directory wp-content/uploads/2018/09. 
Is its parent directory writable by the server?

بصورت دستی ولی افزونه ها و قالب ها اپلود میشن و خودکار خیر این عمر برای آپلود عکسم اینجوریه که خطا میده لطفا برای رفع موضوع راهنمایی فرمایید.

hila دسترسی آسان به یوتیوب تماشای فیلم ها
@HILA ١۶۰۰ تجربه آخرین فعالیت ٣ ماه پیش

سلام خدمت تمامی اعضای پارس کلیک خوب من چند روز پیش به پادکست اقا امیر گوش میدادم که مثل اینکه بقیه از نحوی دسترسی به یوتیوب مشکل دارند و یا جاهای دیگه فیلتره .... خوب از اونجایی که قند شکن ها های که (حداقل تو ایران) میفروشن امنیت ندارند و یا اینکه اصلا نمخوان افرادی قندشکن بخرند راه حلی بسیار ساده وجود داره میتونید از تور ‍T-o-r استفاده کنید .

اگر مشکلی با کانفیگ ت-و-ر دارید زیر همین پست بگید تا براتون فیلم آموزشی تهیه کنم .

ت-و-ر هم برای سیستم عامل های بر پایه گنو/لینوکس موجود هست و هم ویندوز و همچنین مک . torproject . org

saeyan فعال سازی مارکدون گیت هاب در وبسایت.
@SAEYAN ۴۰۰ تجربه آخرین فعالیت ٣ ماه پیش

سلام.

من میخواستم برای وبسایتم یه مارکدون داشته باشم. تو اینجا دیدم از مارک دون گیت هاب استفاده کردین ولی من نتونستم آموزش فعالسازیش رو پیدا کنم. حالا اگر یه مارک دون دیگه هم باشه مشکل نیست فقط یه مارک دون میخوام برای وبسایتم. فری باشه دوستان منتظر کامنتا تون استم.

سلام بنده تازه میخوام وارد دنیای برنامه نویسی بشم. و نمیدونم باید از کجا شروع کنم. یه چیزایی در مورد هرکدوم از زبان ها شنیدم و مطالعه کردم ولی باز هم نتونستم دقیقاً یه زبون رو انتخاب کنم. الان اگه من بخوام طراح سایت بشم؛ باید این آموزش ها رو ببینم؟ html css php javaScript

یا اگه بخوام اپلیکیشن اندروید بسازم باید از جاوا Java استفاده کنم؟ یا برای IOS باید Swift رو یاد بگیرم؟

زبونی نیست که فقط اون رو مسلط بشم و بتونم باهاش هم تو حوزه ی سایت و هم اپ کار کنم؟ در واقع می دونم که زبان جاوا این قابلیت رو داره ولی برای طراحی سایت مثل اینکه زیاد به کار نمیبرند.

ممنون میشم راهنماییم کنید.

hiradarshadi اضافه کردن دوره های RN, Webpack
@HIRADARSHADI ٢۰۰ تجربه آخرین فعالیت ۵ ماه پیش

با سلام و عرض خسته نباسید خدمت امیرحسن عزیز که زحمت میکشه و کلی آموزش رو رایگان برای ما تهیه میکنه و وااقعا جای تشکر داره.. لطفا اگه میشه دوره های Webpack و مخصوصا React Native رو کامل آموزش بدید. ممنون :))

jserver انتخاب کردن در دو بازه زمانی خاص
@JSERVER ۴۵۰۰ تجربه آخرین فعالیت ۴ هفته پیش

سوال اول

من یه سیستمی دارم که به کاربر ها کد تخفیف می ده ولی می خوام کد تخفیف در بازه زمانی خاصی باشد یعنی از تاریخ 2018-09-10 تا 15-09-2018 و بعد اون غیر فعال شود یعنی تو دستور Select من نیاید من برای مدیریت آن تو جدول های دو فیلد موقع ایجاد گذاشتم date_to date_from که تاریخ رو مدیر انتخاب کند.

یک نکته ای هم اشاره کنم من از دستور Between استفاده کردم اما کار نکرد اون هم به دلیل که نمی خوام از جدول از بازه زمانی خاص تا بازه زمانی دیگر انتخاب کنم بلکه می خوتم الان چک کنم بکه الان آن بازه زمانی خاص است

سوال دوم

اگر بخوام تو لارول از چندین where استفاده کنم یعنی بیش از 10 شرط بهترین روش چی می تونه باشه در اینجا از Query Builder ها استفاده کردم

$user=User::query();

if(is_condition) {
    $user->where('name','ali')
}
if(is_condition) {
    $user->orWhere('name','ali')
}
$user->get();
omidkarami77 برنامه نویسی اندروید
@OMIDKARAMI77 ۶۰۰ تجربه آخرین فعالیت ٣ هفته پیش

سلام و خسته نباشید استاد عظیمی امکانش هست آیا برنامه نویسی پروژه محور اندروید رو آموزش بدید به صورت پروژه محور باشه که بیشتر یاد بگیریم و اینکه آیا برای برنامه نویسی اندروید نیازی به بلد بودن برنامه نویسی جاوا هست؟؟؟ که بلد باشیم ؟ با تشکر از زحماتی که برای ما می کشید