mehdiphpgrp jasper report in laravel - ایجاد گزارش در لاراول
@mehdiphpgrp ١۹۰۰ تجربه آخرین فعالیت ٣ ماه پیش
با سلام من میخوام برای گرفتن یک گزارش حرفه ای و شکیل از jaspersoft report استفاده کنم که دیتابیسم sql server و با لاراول بهش وصل شدم. مشکل اینجاست که وقتی داخل جسپر ریپورتم و میسازم و از لاراول اونو صداش میزنم اطلاعات دیتابیس رو نمیاره در حالی که د...
mehdiphpgrp مشکل در کار نکردن Auth::attempt در لاراول
@mehdiphpgrp ١۹۰۰ تجربه آخرین فعالیت ٣ ماه پیش
باسلام و وقت بخیر، من موقع لاگین از Auth::attempt استفاده میکنم که یه آرایه از کلمه عبور و رمز رو بهش پاس میدم، از اونجایی که کلمه عبور من با پیشفرض لاراول یکی نیست یعنی به جای email من mobile دارم و اومدم username رو override کردم، ولی بازم Auth::at...
nastaran2018 Braintree & Paypal
@nastaran2018 ٢۹۰۰ تجربه آخرین فعالیت ١ ماه پیش
سلام. من وقتی از طریق Braintree با Paypal پرداخت کنم این پیام خطا را می دهد. میخواهم خواهش کنم برای حل این مشکل راهنمایی ام کنید. متشکرم. "Braintree failed to create subscription: PayPal pending payments are not supported."
danial_kh آموزش vue-ssr
@danial_kh ٣۸۰۰ تجربه آخرین فعالیت ٢ روز پیش
اقای amir@ هیچ برنامه ای برای آموزش vue-ssr ندارین؟ حتی توی سایت های انگلیسی زبان هم نمیشه آموزش به درد بخوری برای vue-ssr پیدا کرد. دموی سایتی که خود Evan You با vue-ssr ساخته و گذاشته هم کار نمیکنه. اغلب همه nuxt را برای ssr پیشنهاد میکنند و چیزی ب...
mehdiphpgrp لاراول پاسپورت
@mehdiphpgrp ١۹۰۰ تجربه آخرین فعالیت ٣ ماه پیش
با سلام خدمت همه دوستان و اساتید محترم چطور میتونم داخل لاراول که از پکیج passport برای احراز هویت داخل api استفاده کردم، هم model هم username و password اون رو به چیزای دیگه تغییر بدم؟ یعنی بجای اینکه پاسپورت بره از User model بخونه از جدول دیگه...
mohammad-hemmati مشکل در رسپانسیو سایت
@mohammad-hemmati ٣۹۰۰ تجربه آخرین فعالیت ١ روز پیش
وقتی تو سایت لاگین میکنیم چند تا آیتم به منو اضافه میشه و منو اسکرول نمیخوره و آیتم هایی مثل پادکست رو نمیشه از منو انتخاب کرد. تو پروفایل کاربران هم که میریم اطلاعات کاربر مثل امتیاز و تجربه و.. از باکس خودش بیرون زده.. من فعلا این مشکلارو دیدم..دوس...
navid شروع برنامه نویسی وب
@navid ٢۰۰ تجربه آخرین فعالیت ۸ ماه پیش
سلام من متولد 64 هستم و میخوام برنامه نویسی رو شروع کنم و زبان php رو. دیر نیست واسه این کار؟ آشنایی خوبی با html و css و آشنایی نسبی با js دارم چند سال پشتیبان هاستینگ بودم یک منبع خوب فارسی هم برای php دارم کسی میتونه منو راهنمایی کنه؟
zahra-sh اشکال در استفاده از ngRoute در angular js
@zahra-sh ۴۸۰۰ تجربه آخرین فعالیت ۸ ماه پیش
سلام. برای استفاده از ngRoute من این رو داخل تگ html اضافه کردم: ng-app="myApp" و این اسکریپت ها رو هم اضافه کردم https://code.angularjs.org/1.6.4/angular.min.js https://code.angularjs.org/1.6.4/angular-route.min.js و این div رو هم دارم: <div c...
salar جلسه 87 آموزش لاراول
@salar ۴۰۰۰ تجربه آخرین فعالیت ١ هفته پیش
مشکلی که در این جلسه بود این بود که همه پست ها رو از اول ثبت با یک -1 ثبت می کرد.ولی استاد خودشون گفتن که پست ها با عنوان تکراری را دش و عدد یک و در تکرار بعدی دش و 2 و ... اضافه کند.در این حالت if زیر اضافه است : if ($latestSlug) اما اگر بخواهیم اول...
iman.r بارگذاری Vue components توسط PJAX
@iman.r ۴١۰۰ تجربه آخرین فعالیت ٣ هفته پیش
سلام دوستان من وقتی از PJAX استفاده می کنم نمی تونم کامپوننت های Vue رو لود کنم. بدون استفاده از Vue همه چیز درست کار می کنه. راه حلی برای این موضوع وجود داره؟ ممنون
mohammad-hemmati toSql در لاراول case-insensitive نیست !!!
@mohammad-hemmati ٣۹۰۰ تجربه آخرین فعالیت ١ روز پیش
باتوجه به اینکه نام function در php case-insensitive می باشد میخواسم ببینم چرا تو لاراول toSql از این قاعده مستثنی هست!! اگه با حروف کوچیک بزنیم Builder برمیگردونه به جای کویری که زده شده. Function names are case-insensitive, though it is usually goo...
با سلام من با لاراول 5.6 به sql server وصل شدم و عملیات CRUD رو انجام میدم و مشکلی نیست. اما وقتی از حرف "ی" استفاده میکنم به مشکل میخورم. برای مثال: کتابی رو به نا ریاضی ذخیره کردم. حالا مخواد از یک مدرسه معلم هایی که درس ریاضی رو تدریس میکنند رو پ...
faridfr دیتابیس وبسایت چند زبانه
@faridfr ٢۵۰۰ تجربه آخرین فعالیت ٢ هفته پیش
سلام و خسته نباشید . من برای تهیه ی دیتابیس وبسایت چند زبانه چندین راه حل توی اینترنت پیدا کردم . اما اونی که از همه دردسر و پیچیدگی کمتری داشت این بود : که به عبارتی یک جدول توی دیتابیس خواهیم داشت که کار دیکشنری ما رو انجام میده . و در هر ستونی ا...
jserver مشکل در اجرای لاراول روی سرور
@jserver ۴۹۰۰ تجربه آخرین فعالیت ٢ ماه پیش
سلام آقای عظیمی خسته نباشید لطفا یه مقاله در مورد نحوی اجرای لاراول روی سرور بزارید یعنی بعد آپلود سایت باید دستور php artisan serve رو کجا بزنیم واقعا تو اینترنت آموزش یا مطلبی نیست
amin1972 کار نکردن فرم ورود اختصاصی
@amin1972 ۵۰۰۰ تجربه آخرین فعالیت ١ هفته پیش
یک پروژه جدید لاراول ایجاد کردیم و با دستور php artisan make:auth ورود و عضویت را فعال کردیم. بعد در صفحه welcome با استفاده از mdbootstrap فرم ورود خودمان را ایجاد کردیم. فرم های ساخته شده توسط دستور artisan بدون مشکل کار میکنند اما فرمی که خودمان د...
amin1972 ایجاد user جدید در Laravel passport API
@amin1972 ۵۰۰۰ تجربه آخرین فعالیت ١ هفته پیش
یک صفحه اندروید مخصوص عضویت کاربران داریم. در این صفحه نام، ایمیل، پسورد و تکرار پسورد از کاربر دریافت میشود. حالا در سمت سرور لاراول + پاسپورت به درستی و بدون خطا نصب شده اند. اگر امکانش هست بصورت قدم به قدم بفرمایید برای اینکه یک کاربر بتونه عضو بش...
mehdints گرفتن خروجی true یا false از یک فانکشن
@mehdints ٣۷۰۰ تجربه آخرین فعالیت ١ ماه پیش
من با nodejs یک کوئری نوشتم که چک کنم که آیا توکن درون دیتابیس وجود داره یا خیر اگر وجود داشت مقدار true رو برگردونه در غیر اینصورت مقدار false را بر گرداند . مشکل اینجاست که nodejs بصورت async هست و نود صبر نمی کنه تا خروجی از دیتابیس بیرون بیاد و ب...
سلام من چند وقته که Node.js رو شروع به یادگیری کردم و قصدم اینه که بعد از انجام چند پروژه به عنوان نمونه کار، وارد یک شرکت برای استخدام تمام وقت بشم. اما درست نمی دونم چه پروژه ای رو بنویسم .اگه امکانش هست منو راهنمایی کنید که چه پروژه ای به عنوان...
salar میانبر برای دستورات artisan
@salar ۴۰۰۰ تجربه آخرین فعالیت ١ هفته پیش
من کاربر ویندوزم از لاراول 5.7 استفاده میکنم و از phpStorm IDE. چجوری میتونم واسه دستورات artisan میانبر ایجاد کنم؟ مثلا چجوری میتونم به جای php artisan فقط تایپ کنم art . منظورم ساخت command از طریق console نیست
mahdi_php ویدیو خصوصی ؟ آموزش MySQL در یوتیوب
@mahdi_php ١۴۰۰ تجربه آخرین فعالیت ٣ ماه پیش
لطفا ویدیو شماره 3 آموزش MySQL در یوتیوب را از (ویدیو های خصوصی) آزاد کنید تا قابل مشاهده شود تشکر از آقای امیر عظیمی @amir بابت آموزش های بی نظیر شون آپدیت: این ویدیو دوباره آپلود شده: ویدیو در سایت: https://parsclick.net/course/PL3Y-E4YSE4wbuUN5FgD...
tabesh به هم ریختگی صفحه
@tabesh ٣۰۰۰ تجربه آخرین فعالیت ۶ روز پیش
من توی صفحاتم بعضی وقتا صفحه کامل لود نمیشه باید یه چند بار رفرش کنم تا لود شه این از چیه از اینه که از extension() و @section استفاده میکنم یا چیز دیگه ای ؟ گاهی اوقات کل سایت بهم ریخته میشه و مثلا فوتر لود نمیشه بعد یه چند بار که رفرش میکنم ok میشه...
behzad نمایش وبسایت در اندازه های مختلف
@behzad ١۷۰۰۰ تجربه آخرین فعالیت ۶ روز پیش
سلام. امیدوارم که حالتون خوب باشه زمانی که میخواهیم یک صفحه وب رو در انداره های مختلف نمایش بدیم لازمه ک یه سری کارها رو انجام بدیم تا اون صفحه وب در تبلت -موبایل و کامپیوتر به صورت مجزا نمایش داده بشه. آیا میشه یه فایل css‌دیگه برای هر یک از پلتفرم...
behzad ایجاد چت روم در پارس کلیک
@behzad ١۷۰۰۰ تجربه آخرین فعالیت ۶ روز پیش
سلام آقا @amir .امیدوارم که حالت خوب باشه . اگه امکانش هست یک بخش با عنوان چت روم رو داخل وبسایت ایجاد کنید که ما کاربرها به صورت انلاین و لایو به بحث بپردازیم و از هم دیگه راهنمایی بگیریم(تا اینکه ساعت ها منتظر بمونیم تا یکی از دوستان جواب سوالمون ر...
behzad ذخیره اطلاعات (به جز MySQL)
@behzad ١۷۰۰۰ تجربه آخرین فعالیت ۶ روز پیش
سلام . امیدوارم که حالتون خوب باشه. دوستان آیا میشه بجز mysql از سایر نرم افزارهای(یا سایت ها) ذخیره اطلاعات استفاده کرده و یا اصلا میشه بهشون تکیه کرد؟ در اینجا وبسایت quickbase رو مثال میزنم. دوستانی که تجربه کردن بگن تا من و سایر رفقا هم آگاه شویم...
tajer استفاده از یک کلمه به جای www در url
@tajer ۹۰۰ تجربه آخرین فعالیت ١ ماه پیش
درود. چطور می تونم به جای w‌w‌w یک کلمه دیگر اسفاده کنم، ولی همان صفحه قبلی را به کاربر نشان بدهد؟ مثال : www.example.com/articles در آدرس بار به کاربر نشان بدهد: articles.example.com یا به جای example.com/admin.php?a=1 نشان بدهد: example.com/?a=1