@matin ١۹۹۸۰ تجربه آخرین فعالیت ۷ روز پیش
سلام دوستان. میخواهم وبسایتی شبیه به این https://www.nslookup.io بسازم. نه از لحاظ دیزاین و قالب بلکه از لحاظ کارائی. آیا دیتابس رایگانی وجود داره بشه از API اون استفاده کرد و چیزی شبیه به اون بسازیم. شما وبسایتی میشناسید که رایگان API بده تمام جزئیات یک دومین را بشه جستجو کرد. یا هم وبسایتی میشناسید که جزئیات دومین را به شکل جیسون برگرداند و ما بت...
١ سال پیش ٣١٣ بدون جواب
@majidkm ١۹۰۰ تجربه آخرین فعالیت ۴ ماه پیش
سلام برای اضاف کردن اسلایدر و منو و مقداری از ایتم های صفحه به یک پیج بیلدر نیاز دارم در پروزه لاراول پکیج مناسبی است البته از PHPageBuilder رو نتونستم استفاده کنم لطفا راهنمایی کنید تقریبا شبیه به این تصویر https://pasteboard.co/JIFOsDs.png
١ سال پیش ٣١٣ بدون جواب
@mehdiphpgrp ٢١۰۰ تجربه آخرین فعالیت ٢ سال پیش
با سلام خدمت همه دوستان و اساتید محترم چطور میتونم داخل لاراول که از پکیج passport برای احراز هویت داخل api استفاده کردم، هم model هم username و password اون رو به چیزای دیگه تغییر بدم؟ یعنی بجای اینکه پاسپورت بره از User model بخونه از جدول دیگه ای که من بهش دادم بخونه و همینطور یوزر و پسورد مثلا بجای username از mobile و بجای password از nat...
٣ سال پیش ۹۸۶ ۶
@mansory ۸١۵۰ تجربه آخرین فعالیت ٣ ماه پیش
سلام عزیزان دوستان من بک رو از فرانت کلا جدا کردم laravel و nuxtjs و از سنکتوم و کوکی هاش واسه auth استفاده می کنم. وقتی که هردو روی localhost سرور میشن هیچ مشکلی نیست اما وقتیکه هرکدوم رو توی هاست و دامنه های متفاوت میزارم - اون کوکی که لاراول میفرسته تو کوکی اون سایت فرانت اند ست نمیشه درواقع کوکی با موفقیت میاد و در تب network مرورگر کوکی توی s...
١ سال پیش ۴۵١ ١
@mansory ۸١۵۰ تجربه آخرین فعالیت ٣ ماه پیش
دوستان یک تکست ادیتور خوب که با vue و nuxt راحت کار کنه و کار کردین چیه؟ کتابخونه های خوب و زیادی هست اما نمیخام همه رو نصب کنم و خودم تجربه کنم سرچ زدم الان tiptap و quilljs و ckEditor و editorjs و TinyMCE و خود vue2editor و ... خیلی زیادن میخوام یکی اینکه فارسی رو و راست چین رو اذیت نکنه و موقع ارسال که سیستم همش Api هست و فرانت روی ناکست هست بر...
١ سال پیش ۴۴۰ ۵
@mansory ۸١۵۰ تجربه آخرین فعالیت ٣ ماه پیش
سلام من الان پروژه با ناکست زدم و generate گرفتم و پوشه dist رو تو هاست کپی کردم. اما چون از متدهای fetch استفاده کردم تو هاست اشتراکی باید همش رفرش کنم والا بالا نمیاد. پس میخوام ک ssr روی هاست cpanel توسط نود اجرا کنم ک سرور جاوا اسکریپت منو بخونه و مثل لوکال کار کنه. ایا برای این کار من باید نود یاد بگیرم . متاسفانه امکان اجرا دستورات npm run در...
١ سال پیش ٣۷٢ ١
@m-p ٣۹۹۵۰ تجربه آخرین فعالیت ٢ روز پیش نویسنده
با عرض سلام و خسته نباشید خدمت پارس کلیکی های عزیز. ورژن php رو به version 8 آپدیت کردم و شاهد تغییراتی بودم که کمی گیج کننده بود و در اینجا مقاله ای در باره تغییرات به زبان انگلیسی خواندم ،برای مثال متد ‍__autoload() و به جای آن به ‍spl_autoload_register() تغییر پیدا کرده اولا اینکه نظرتون در مورد این تغیرات چیه و دوما از دوستان نویسنده درخواس...
١ سال پیش ٣۶۹ ١
@netwons ١۶٣۵۰ تجربه آخرین فعالیت ١ سال پیش
@amir__100 @amir @sadeqi @sobhan @sajjad-ra @hos3ein با سلام: چطوری میتونم با لاراول به google doc لاگین بشم میشه راهنمایی کنید؟ میشه با این لاگین پکیج لاگین شد. laravel/socialite من خیلی تلاش کردم اما نتونستم ممنون میشم راهنمایی کنید
١ سال پیش ۴١۷ ٣
@m-p ٣۹۹۵۰ تجربه آخرین فعالیت ٢ روز پیش نویسنده
با عرض سلام و خسته نباشید خدمت پارسکلیکی های عزیز. من نیاز دارم که برای پلتفرم خودم از یک API استفاده کنم و تا حالا از طریق PHP با API کار نکرده بودم،کد زیر کدی هست که برای تست کردن API نوشتم. <?php // Api url $url = "https://restcountries.eu/rest/v2/all"; //Initiate cURL. $ch = curl_init($url); //Tell cURL that we want...
١ سال پیش ۴۵٣ ١
@miladbrave ٣۰۰۰ تجربه آخرین فعالیت ٣ ماه پیش
سلام وقت بخیر دوستان اپ من بعد ی مدت سشن ها رو نمیشناسه یا... مثلا لاگین میزنم هیچ اتفاقی نمی افته فقط روت میشه به صفحه اصلی...این ی نمونه از مشکلات یا مثلا روت های که با csrf سرکار دارن ارور 419 میدن... از کرنل csrf کامنت کردم مشکل حل میشه ولی نمی شه اون تو حالت کامنت نگه داشتو پروژه دوباره لود کردم باز ی مدت درست کار کارد بعد ی مدت باز ههمین مشک...
١ سال پیش ۴۰۶ ۴
@majidkm ١۹۰۰ تجربه آخرین فعالیت ۴ ماه پیش
سلام من یکم برسی کردم در مورد ارسال پست از طریق php یا لاراول به اینستگرام البته پست هاوی یک تصویر یک دیسکریپشن کوتاه و یک لینک باشه اما چیز خاصی پیدا نکردم و بیشتر موارد گفته بودن نمیشه ایا راهکاری برای این موضوع هست یا نه
١ سال پیش ٣۶۷ ١
@samikaner ٣٢۴۰۰ تجربه آخرین فعالیت ۵ ماه پیش نویسنده
میخوام بدونم که چجوری میتونیم توی پارس کلیک مقاله بنویسم و کسایی که هستن چجوری این کارو توی پارس کلیک انجام میدن. قوانین این کار چیه و چجوری باید انجام بدم و چه مقدار باید فعالیت کنم. ممنون از راهنمایی.
١ سال پیش ٣۸١ ١
@mas1375 ١٢۰۰ تجربه آخرین فعالیت ٣ ماه پیش
من برای یه پروژه می خوام از Laravel و Angular استفاده کنم و دنبال best practice بودم برای محیط شروع برای استفاده از این دو تا فریم ورک با هم . خوشحال میشم توصیه ها و تجربیاتتون رو در این زمینه با من در میون بگذارید . full Laravel back-end Api with stand alone angular front-end two separate apps OR a combination of Laravel blade and angular I me...
١ سال پیش ٢۸۷ ٢
@behzad ٢۹۸۰۰ تجربه آخرین فعالیت ٣ ماه پیش
سلام دوستان جدیدا یه اختلالی برام به وجود اومده که صفحه استایل دهی یا همون اکسترنال به html م فراخوانی نمیشه. البته فقط دفعه اول که ویرایش میکنم جواب میده و برای بار دوم دیگ اعمال نمیشه. هربارم رفرش میکنم صفحه رو کماکان اعمال نمیشه. از نرم افزار atom استفاده میکنم. جدیدا این طوری شده قبلا همچین نمیشد.
١ سال پیش ٣۹۰ ٣
@marka ۹۵۰ تجربه آخرین فعالیت ١ سال پیش
نیاز دارم که موقع باز بودن صفحه pwa و همچنین موقع بسته بودن آن ، نوتیفیکیشن برای کاربر ارسال شود.با کلیک روی لینک وارد صفحه خاصی شود(البته به جای باز شدن با مرورگر وب پیش فرض موبایل ، نسخه pwa اجرا شود) آیا این کار شدنی هست؟؟؟ (میخوام اگه درخواست خرید جدید برای فروشنده آمد ، بهش اطلاع بدم که درخواست خرید داری وفروشنده با یه لینک یا دکمه بره داخل یک...
١ سال پیش ٢۴١ بدون جواب
@amirq ٣۹۰۰ تجربه آخرین فعالیت ١ سال پیش
دوستان ینفر بیزحمت ای پی آی به من زیره دیپلم توضیح بده لطفا. و اینکه تفاوت ای پی آی با رست فول ای پی آی چیه. پی اچ پی بیسیک و شی گرایی رو یاد گرفتم تا حدی ولی الان نمیدونم باید برم سراغ سالید یا برم سراغ ای پی آی یا برم سراغ دیزاین پترن. گیر کردم همینجا الکی واس خودم لاگین رجیستر میسازم با پی اچ پی نمیدونم دارم چیکار میکنم. لطفا ینفر راهنماییم کنه....
٢ سال پیش ١۴۶۸ ۵
@kasra.s ١۵۰۰ تجربه آخرین فعالیت ١ سال پیش
سلام دوستان من دارم با nodejs کار می کنم یه سایت که ادمین،نویسنده و کاربر عادی داره یه مشکلی که وجود داره اینه که وقتی که یه نویسنده رو به یک کاربر عادی تغییر میدم اون توکن که داره هنوز فعال و می تونه استفاده کنه یا کاربری که اکانتش رو حذف کنه اگه توکن رو داشته باشه می تونه به یه سری قسمت ها دسترسی داشته باشه یه راه حل اینه که قابلیت بلوک کردن بزار...
١ سال پیش ۴۹۹ ۴
@ewdmund ٣٣۰۰ تجربه آخرین فعالیت ١١ ماه پیش
سلام من یک امکانی رو درست کردم که یه فروشگاه بتونه بینهایت سرگروه و زیر گروه بدون محدودیت درست کنه روابط بین متد های سرگروه ها با زیر گروه هارو پایین تر نوشتم براتون. حالا تو وب سایت میخوام بهم بگید چطوری بفهمم یک سرگروه یا زیر گروهاش دارای محصول هستند. بزارید با یه مثال بهتون بگم. دیجیتال --------موبایل ------------لوازم جانبی ---------------هدفون...
١ سال پیش ٣۷۸ بدون جواب
@nikbakht ١۷۰۰ تجربه آخرین فعالیت ٢ سال پیش
دوستان سلام و عرض احترام من در حال ساخت یک پروژه با لاراول هستم و بسیار هم از آموزش های آقای عظیمی استفاده کردم پروژه قسمت هایی تحت عنوان "آموزش های کاربردی" و "مقالات" داره قسمت body و یا بدنه یک پست(نوشته - مقاله) که دارای متون bold و لینک دار و یا رنگ دار می باشند بهترین روش برای ذخیره در دیتابیس و فراخوانی آنها چیست ؟ متشکرم
٣ سال پیش ۵٣۰ ۵
@majidkm ١۹۰۰ تجربه آخرین فعالیت ۴ ماه پیش
سلام من چند تا دامین ادرس دارم که روی یک سایت بالا میاد مثلا domain۱.com domain۲.com domain۳.com زمانی که با دامنه domain۲.com سایت وارد سایت میشم تصاویر از domain۱.com می خونه و من می خواهم سایت با هر دامین بالا میاد ادرس رو از همون دامین بخونه بیشتر برا تصاویر و لینک ها
١ سال پیش ۴١۴ بدون جواب
@mansory ۸١۵۰ تجربه آخرین فعالیت ٣ ماه پیش
سلام مشکلی که هست یک form داریم که ارسال میشه به متد store موقعی که دکمه submit فرم رو چندین بار پشت سرهم میزنم متاسفانه چندین رکورد میاد ثبت میشه! راه اولش که بیام برای view مثلا دکمه فرم رو disable کنم رو نمیخام راه دوم که سمت backend هست و تو متد store هست رو میخام چه کار کنم اگه کاربر 10 بار دکمه فرم رو کلیک کرد فقط یک رکورد تو دیتابیس ذخیره ش...
٢ سال پیش ۵۸٢ ٢
@mansory ۸١۵۰ تجربه آخرین فعالیت ٣ ماه پیش
سلام وقت دوستان بخیر. یک سیستمی درست کردم که هرکاربر میتونه بیاد پست برای خودش بسازه . من حالا میخام وقتیکه روی اون کاربر کلیک کردم برم فقط پست هایی که مربوط به اون کاربر هست رو ببینم. ابتدا: درنمایش پست نشون میده که هر پست رو کی ساخته یک route درست کرم که وقتیکه روی اسم کاربر کلیک بشه میره به کنترلر HomeController و یک متد جدید تعریف کردم و توی...
٢ سال پیش ۷۹۴ ۵
@amirq ٣۹۰۰ تجربه آخرین فعالیت ١ سال پیش
دوستان یسوال تو ذهنمه هر چی میگردم دنباله جوابش هرکی یچی میگه ولی حالا ک هرکی هرکیه شماهم یچی بگید کنجکاوم بدونم چخبره. آقا زبونای برنامه نویسی که تو آینده خیلی پرکاربرد خواهند بود بنظرتون چیه؟ جاواسکریپت ک بنظرم تا قیامت تو اوج خواهد بود ولی خیلی تعریفه پایتونو میشنوم اما نمیتونم کامل درک کنم چرا آخه پایتون راحت ترین زبونه به بچه ها یادش میدن بعد...
١ سال پیش ۵۸۰ ۴
@hamed_hossani ۷۰۰ تجربه آخرین فعالیت ١ سال پیش
با سلام من در پروژه ای با ادمین vue-element-admin اشنا شدم. مشکل اولم این است که نمی توانم از متد loginش رو تغییر بدم و روی دیفالت و mock است. وقتی صفحه های که دارم رو به router اضافه میکنم که در منو ها لود کند.به مشکل میخورد. و از component هایی که تو صفحه استفاده ارور می دهد مثلا alertBox هر چه گشتم غیر از خود سایتش ، اموزشی پیدا نکردم. فکر میک...
١ سال پیش ۴۰۷ بدون جواب