behzad در آمدزایی به دلار $
@behzad ١۶١۰۰ تجربه آخرین فعالیت ۶ روز پیش
سلام به همه کاربرای عزیز این میتونه به عنوان یه راهنمایی باشه برای کسانی که میخوان کسب در آمد کنند(به دلار$). پس لطفا به موارد زیر توجه کنید: لازم نیست فروشگاه یا سایتی رو خودت بسازی و ساعت ها کدنویسی کنی و این زحمت رو متقبل بشی. ۱- ابتدا وارد سایت p...
با سلام و خسته نباشيد من مي خوام برنامه نويسي ياد بگيرم ولي نميدونم بهتره از چه زباني شروع كنم فعلان علاقهمند به ساختن اپ براي اندرويد و ios هستم. آيا قبل از ياد گرفتن مثلا زبان swift پيشنياز هاي وجود داره كه بايد ياد گرفت يا خير، ممنون ميشم راهنمايي...
netwons قابل دیدن نبودن بعضی صفحات سایت
@netwons ١١۹۰۰ تجربه آخرین فعالیت ٢ هفته پیش
با سلام چکار کنیم در php که بعضی صفحات سایت برای کاربران قابل دیدن نباشد
lionleo1374 انتخاب عکس مثلا یک محصول در داخل faker
@lionleo1374 ١۷۰۰ تجربه آخرین فعالیت ١۷ ساعت پیش
سلام خسته نباشید می خواستم بدونم که برای انتخاب عکس مثلا یک محصول در داخل faker از چه متدی باید استفاده کنیم یعنی به faker بگیم برو داخل یک پوشه مشخص را بگرد و یک عکسو رندم انتخاب کن و url اونو در این فیلد بریز اگه میشه لطفا با کد بگید چون نمیدونم چج...
rezamousavinia Adobe muse
@rezamousavinia ۵۰۰ تجربه آخرین فعالیت ٢ ماه پیش
سلام وقت بخیر ، ممنون از آموزش های درجه ۱ تون . آقا من با adobe muse طبق آموزش های شما آشنا شدم مشکلم در ساختن هدر هست ، شما ساخت هدر آبشاری معمولی رو توضیح دادید اما لطفا یه نگاهی به هدر سایت sumsung بندازین ، بسیار زیباست و من چون تعداد منو هام زیا...
farahmand setInterval در PHP
@farahmand ١۸٣۰۰ تجربه نویسنده آخرین فعالیت ١۵ ساعت پیش
بنده نیاز به استفاده از تابعی شبیه setInterval جاوااسکریپت در PHP دارم و برای اینکار از این تابع کمک می گیرم: function setInterval($function,$delay) { $seconds = (int)$delay/1000; while (true) { call_user_func($function); # or...
behzad نمایش یک قسمت از یک سایت
@behzad ١۶١۰۰ تجربه آخرین فعالیت ۶ روز پیش
سلام .اگه بخوایم یک وبسایت رو نمایش بدیم از تگ iframe استفاده میکنیم و حالا اگه بخوایم یک بخش از یک وبسایت رو نمایش بدیم باید چطور اون رو در iframe برش بدیم؟ سایر منابع مراجعه کردم میگن که باید از top left right bottom استفاده کنم ولی تاثیری نداشت....
woohee نحوه شروع مبانی امنیت سایت
@woohee ۷٢۰۰ تجربه آخرین فعالیت ١۵ ساعت پیش
من می خواهم نحوه مختل کردن سایت ها رو یاد بگیرم و برای شروع از شما عزیزان راهنمایی می خواهم که از کجا و با چه زبانی شروع به یادگیری کنم ؟ سابقه برنامه نویسی بنده بسیار ناچیز هست (حدود شش ماه جاوا کار کردم و 3 ماه اندروید) و در زمینه حوزه وب چیزی بلد...
davarmanesh عدم اجرا صحیح کد در فیلم 53 اموزش لاراول
@davarmanesh ١۸۰۰ تجربه آخرین فعالیت ۶ ماه پیش
در فیلم اموزشی لاراول ویدیو 53 با لاراول 5.5 کد public static function boot که در مدل Document وجود دارد اجرا نمی شود
arya-code ارور در اجرای nativescript-vue
@arya-code ١٣۰۰ تجربه آخرین فعالیت ٣ ماه پیش
سلام دوستان خسته نباشید، من یک پروژه nativescript دارم که با کامپوننت های vue ازش استفاده میکنم. برای اینکه بدونم چه مشکلی دارم از tns doctor استفاده کردم و همه تیک های لازم رو گرفتم ولی در آخر که می رسم به تست برنامه ارور gradle میگیره و میگه نسخه م...
mehdio.o انتقال داده ی جیسون در جاوااسکریپت به php
@mehdio.o ۵۴۰۰ تجربه آخرین فعالیت ۴ روز پیش
مشکلی که دارم اینه که من یک جیسون دارم که توی یه متغیر داخل جاوااسکریپت هستش حالا میخوام اون بدمش به php نمیدونم باید چی کار کنم ؟ هر دو تاشون توی یه صفحه هستند. خواستم از کوکی و سشن استفاده کنم که دیدم اونا فقط یه مقدار خیلی کوچیکی در خودشون نگه مید...
برای تبدیل html به pdf با جاوااسکریپت که زبان فارسی را هم پشتبانی کند چکار باید کرد؟ از jspdf برای این کار استفاده کردم اما زبان فارسی را پشتیبانی نمیکند، آیا راه حلی وجود دارد که jspdf فارسی را پشتیبانی کند؟
سلان خسته نباشید من میخوام یک سایت کاملآحرفه ای طراحی کنم با یک ویوی کاملا مناسب ،قابلیت چت کردن، ایجاد فرم و درگاه پرداخت وکلا هرچی که ممکنه تو یک سایت درست بشه به خاطر همین شروع به یادگیری bootsarap css php jquery ht...
amir_hossein فعال کردن جاوااسکریپت از طریق پی اچ پی
@amir_hossein ٢١۰۰ تجربه آخرین فعالیت ١ هفته پیش
فرض رو بر این بگیرید که من یک سری Validation تو فرم هام انجام دادم نه با یک زبان سمت سرور بلکه با javascript و بنا به هر دلیلی تو مرورگر کاربر حالا Chrome, Firefox or everything از قسمت تنظیمات کاربر javascript غیره فعاله و Validation من هم اجرا نمیش...
rubik اجرای همزمان دو نسخه php
@rubik ۷۴۰۰ تجربه آخرین فعالیت ٣ روز پیش
با سلام خدمت اساتید بنده نیاز دارم رو یه سرور محلی که داخل شرکت هست همزمان دو نسخه php داشته باشم هم نسخه5.1 و هم نسخه7 چطوری میتونم اینکارو کنم ممنون میشم راهنمائی کنید سیستم عامل سرور هم cent os هست
iran_0098 انتخاب بین php و asp
@iran_0098 ۴۰۰ تجربه آخرین فعالیت ۶ روز پیش
با عرض سلام من تا حدودی با php و asp آشنایی دارم و می خواهم بصورت حرفه ای کارکنم اما موندم کدومشو انتخاب کنم ملاک های انتخابم سرعت و امنیت و ... هست با تشکر
mohsen0933 تفاوت zend server با apache server
@mohsen0933 ١۹۰۰ تجربه آخرین فعالیت ٢ روز پیش
سلام خسته نباشد به شما . سوالم اینه که فرق بین zend server با apache server چیه؟ چجور zend server کار میکنه؟ و چجوری میشه که این دوتا رو هاست با هم اجرا کرد ؟ راجب zend server اطلاعات میخواستم ؟؟؟ با تشکر .
masoudproton اختیاری کردن لینک
@masoudproton ١۰۰۰ تجربه آخرین فعالیت ٣ ماه پیش
با سلام: من میخواستم بر فرض مثال Route::post('/api_token/{id?}', 'AdminController@api_token'); این url قسمت id رو اختیاری بکنم بگم هر کی خواست id بده هر کی نخواست هم نده اما با متدد post نمیشه و میگه باید id بدی . ممنون میشم اگه کمک کنید
netwons سوال در مورد چند متدد
@netwons ١١۹۰۰ تجربه آخرین فعالیت ٢ هفته پیش
User::has('posts')->get(); $users = User::with('posts')->get(); $users = User::whereHas('posts', function($q){ $q->where('created_at', '>=', 'q'); })->get(); User::to('posts')->get(); کار has,wherehas,with,toچیه؟ کار toarray()چیه...
masoudproton چند زبانه کردن در api
@masoudproton ١۰۰۰ تجربه آخرین فعالیت ٣ ماه پیش
با سلام: میشه جند زبانه کردن در api , درگاه پرداخت در api رو توضیح بدین. آیا امکانش هست درگاه پرداخت رو روی api پیاده کرد. و چند نمونه api ساخته شده ایرانی رو مثال بزنید. ممنون میشم راهنمایی کنید
netwons مشکل در فرم ورود به سایت
@netwons ١١۹۰۰ تجربه آخرین فعالیت ٢ هفته پیش
با درود خدمت دوستان . می خوستم بدونم مشکل این کد login من چی هست که هر رمزی رو میزنم error رو چاپ میکنه ؟ https://gist.github.com/d09b833e76c1205c33cd2e474f3feb14.git if(isset($_POST['login'])){ $username=$_POST['username']; $password=$_POST[...
netwons فراخوانی api لاراول
@netwons ١١۹۰۰ تجربه آخرین فعالیت ٢ هفته پیش
من الان یک api نوشتم روی هاست قرار دادم اما در مرورگر چیزی نمایش نمیده ولی در ‍‍postman میگه ایمیل و پسورد را وارد کنید باید همینجوری باشه درسته ایرادی نداره. و برای فراخوانی این api در مرورگر باید چطوری صدا بزنیم میشه با مثال توضیح بدید مثلا:من یک ف...
masoud1369 restful api
@masoud1369 ۸۰۰ تجربه آخرین فعالیت ۴ ماه پیش
اولا اگه در زمینه restful api آموزشی دارید بگید دوما من در ارسال ایمیل به صورت api گیر کردم Mail::send(پارامتر اول,پارامتر دوم,) در api می دونیم که view معنا ندارد الان در پارامتر اول از ما ویو میخواد چیکار کنم
iman.r استفاده از route در Vue
@iman.r ۴١۰۰ تجربه آخرین فعالیت ۴ روز پیش
سلام دوستان من می خوام برای route از شکل زیر در compoent هایی که در لاراول توسط Vue می سازم استفاده کنم، همانطورم که می دونید فایل ها blade نیستند. <li><a href="{{'{{'}} route('login') }}" class="ticket">ورود به پنل کاربری</a></l...
masoudproton مشکلات هنگام قرار دادن سایت روی هاست
@masoudproton ١۰۰۰ تجربه آخرین فعالیت ٣ ماه پیش
با سلام: من هنگام قرار دادن سایت روی هاست با این ارور روبرو شدم میشه کمک کنید. لینک سایت :(http://33830.ir/api/save) سایت با لاراول ساخته شده. ایا ایراد از سایت هست یا هاست و php رو آپدیت هم کردم.