alireza_mandegari حل ورود به سایت بدون امدن Index Of
@ALIREZA_MANDEGARI ٢۵۰۰ تجربه آخرین فعالیت ٢ روز پیش

من وب سایتی رو بردمش روی هاست سی پنل در public_html اما وقتی دامنه سایتمو رو میزنم تک صفحه ای بنام Index Of میاد با و محتویات فایل های منو نشون میده که با زدن index.html صفحه سایت من میاد بالا , چطور میتونم بدون اومدن Index Of و فقط تایپ دامنه سایت بطور کلی بیاد بالا؟

amin1972 فارسی سازی پلاگین وردپرسی JS Support Ticket
@AMIN1972 ٣۵۰۰ تجربه آخرین فعالیت ١ هفته پیش

برای فارسی سازی از سایت خود پلاگین فایل .po فارسی رو دانلود و در پوشه languages پلاگین ریختم. اما همچنان عبارت ها انگلیسی هستند. حتی یکی از String های فایل en-US رو فارسی کردم اما همچنان انگلیسی نمایش داده شد!!! این String ها از کجا خونده میشن پس!!؟ چطور فارسی میشه این پلاگین؟

نکته: زبان پیشفرض وردپرس فارسی هست.

faridfr دیتابیس وبسایت چند زبانه
@FARIDFR ٢۵۰۰ تجربه آخرین فعالیت ١ ماه پیش

سلام و خسته نباشید . من برای تهیه ی دیتابیس وبسایت چند زبانه چندین راه حل توی اینترنت پیدا کردم . اما اونی که از همه دردسر و پیچیدگی کمتری داشت این بود :

دیکشنری در دیتابیس

که به عبارتی یک جدول توی دیتابیس خواهیم داشت که کار دیکشنری ما رو انجام میده . و در هر ستونی از تیبل های دیگه که قرار بوده چیزی تایپ بشه ؛ فقط آی دی اون در دیکشنری ذکر میشه.

حالا سوال من اینه که اگر بخوایم از این ساختار استفاده کنیم ( مثلا توی همین عکسی که فرستادم ) رابطه ها چطوری باید پیاده سازی بشن ؟ ممکنه یک تیبل چند ستون داشته باشه که همشون باید یجورایی به دیکشنری وصل بشن .

ممنون میشم راهنماییم کنید یا اگر راه حل بهتری هست ( بجز ایجاد جدول های دیکشنری مختلف برای تیبل های مختلف ، که کلی کار رو زیاد میکنه و دردسر زیاد میشه ) بگید .

tabesh تغییر authentication drive
@TABESH ٢۹۰۰ تجربه آخرین فعالیت ۵ روز پیش

ما میخواهیم با تعریف یک provider جدید برای session guard و ست کردن آن در فایل config/auth.php، رفتار تابع attempt را طوری تغییر دهیم که هر پسوردی را به عنوان پسورد صحیح کاربر از ما قبول کند و یوزر لاگین شود.

config/auth

'providers' => [
   'users' => [
       'driver' => 'custom',
       'model' => App\User::class,
   ],

بعد این را ساختم customAuthProvider

public function boot()
{
  $this->app['auth']->extend('custom',function()
  {
      return new CustomUserProvider();
  });
}

و داخل CustomUSerProvider

class CustomUserProvider implements UserProvider

و کدم را داخل تابع ها نوشتم

الان این رور رو گرفتم که custom تعریف نشده است چیکار کنم ؟

سلام.

من یه پروژه داشتم که توی اون از شیوه های مختلف و موءثری برای ایجاد دو جهت rtl و ltr و چندین زبان استفاده نمودم. این شیوه ها رو جایی دیگری برای laravel ندیدم برای همین خواستم با شما در میان بذارم ، امید است که مفید باشد.

  • ذخیره زبانها و ترجمه هاشون توی دیتابس.

  • ایجاد دو جهت طوری که از یه تمپلیت استفاده شده باشه و یو آر ال متفاوت باشه.

این شیوه ها هر کدوم فایده های داره که به نوبت شرح داده میشه، در ضمن منتظر نظرات و انتقادات سازنده تون استم، برای بهتر کردن این شیوه ها یا استفاده از راه حل های مناسبتر.


ذخیره زبانها توی دیتابس

فایده ها
  • ممکن بخواهیم بعد از تکمیل پروژه ، زبانهای دیگر و ترجمه های دیگری ایجاد کنیم ، یا ترجمه های موجود رو ویرایش کنیم ، برای همین خیلی بهتره تا زبانها و ترجمه هاشون توی دیتابس ذخیره بشه. و این برای طراحان هم راحت تره بخصوص برای فارسی زبانها ها. حتی اگر ادیتور ها زبان فارسی رو پشتیبانی کنه بازهم در وقت نوشتن متن فارسی توی فایلها به خاطری راست به چپ بودنش به مشکل بر میخوریم.

  • درین روش دوتا TABLE بصورت واضح و روشن در نظر گرفته شده که خیلی راحت میشه زبان افزود یا ترجمه رو ویرایش کرد.

شرح

جدول اولی که موجوده شامل لیست زبانها است.

CREATE TABLE `languages` (
  `language_id` int(11) NOT NULL,
  `name` longtext,
  `db_field` longtext,
  `lan_dir` varchar(100) DEFAULT NULL,
  `align` varchar(100) DEFAULT NULL,
  `dif_align` varchar(100) DEFAULT NULL,
  `status` longtext,
  `img` varchar(150) DEFAULT NULL
) ENGINE=InnoDB DEFAULT CHARSET=utf8;

INSERT INTO `languages` (`language_id`, `name`, `db_field`, `lan_dir`, `align`, `dif_align`, `status`, `img`) VALUES
(1, 'English', 'en', 'ltr', 'left', 'right', 'ok', 'language_list_english.jpg'),
(2, 'Persian', 'fa', 'rtl', 'right', 'left', 'ok', 'language_list_farsi.jpg');

ALTER TABLE `languages`
  ADD PRIMARY KEY (`language_id`);

ALTER TABLE `languages`
  MODIFY `language_id` int(11) NOT NULL AUTO_INCREMENT, AUTO_INCREMENT=3;
COMMIT;

در جدول زبانها من دوتا Data هم وارد کردم تا بهتر درکش کرد. و ستون های مثل align ، dif_align رو برای استفاده توی css و انداختن باکس ها در جاهای مختلف با تغییر زبان درست کردم، status هم برای نمایش یا عدم نمایش زبان توی View استش.

جدول بعدی برای ذخیره کردن ترجمه ها استش.

CREATE TABLE `translates` (
  `word_id` int(11) NOT NULL,
  `word` longtext,
  `en` varchar(500) DEFAULT NULL,
  `fa` varchar(500) DEFAULT NULL
) ENGINE=InnoDB DEFAULT CHARSET=utf8;

INSERT INTO `translates` (`word_id`, `word`, `en`, `fa`) VALUES
(1, 'Home', 'Home', 'صفحه اصلی'),
(2, 'Who_We_Are', 'Who We Are', 'ما که هستیم'),
(3, 'About_Us', 'About Us', 'در باره ما'),
(4, 'Our_Services', 'Our Services', 'خدمات ما');

ALTER TABLE `translates`
  ADD PRIMARY KEY (`word_id`);

ALTER TABLE `translates`
  MODIFY `word_id` int(11) NOT NULL AUTO_INCREMENT, AUTO_INCREMENT=5;
COMMIT;

پسوند هر زبان درین جدول به یه ستون تبدیل شده و ترجمه هاش توی اون ستون قرار میگیره. برای استفاده ازین ترجمه ها نیاز بود یه کمک کننده یا helper بسازم.

یک کمک کننده به اسم Translate ساختم که شامل کدهای زیر است.

class Translate {
    public static function translate($word,$locale) {
        $find_word = DB::table('translates')->where('word', $word);
        if($find_word->count() > 0){
            if($find_word->first()->$locale !== null  && $find_word->first()->$locale !== ''){
                $return = $find_word->first()->$locale;
            }
            else{
                $return = ucwords(str_replace('_', ' ', $word));
            }
        }
        else{
            $data['word'] = $word;
            $data['en'] = ucwords(str_replace('_', ' ', $word));
            DB::table('translates')->insert($data);
            $return = ucwords(str_replace('_', ' ', $word));
            $locale = 'en';
        }
        return $return;
    }
}

بعد از صدا زدنش همراه دو پارامتر که یکی کلمه است و دومی زبان برای ترجمه لغات. در صورتی که کلمه صدا زده شده توی دیتابس وجود نداشته باشه این کمک کننده قدرت اینو داره تا اون کلمه رو ایجاد کنه. کلمه ها در View باید به زبان انگلیسی نوشته بشه و عوض Space از Underscore باید استفاده کرد.

برای ایجادhelper از این لینک آموزشی میشه استفاده کرد.بعد از ساخت کمک کننده میریم و یه مشخصه برای صدا زدنش توی config/app.php در قسمت 'aliases' => درست میکنیم. مشخصه که من ساختم اینه Trans یعنی با این کد

{{'{{'}} Trans::translate('Who_We_Are',$locale) }}

میشه توی View یه متنی رو به زبانهای موجود هرچی $locale باشه ترجمه کرد. اینکه $locale چه میتوانه باشه و چه هست اینو توی قسمت دوم مقاله شرح میدم.


ایجاد یو آر ال های جدا گانه برای هر زبان

فایده ها
  • موتور های جستجو قادر به index کردن همه زبانهای موجود در وبسایت میشن.

  • درین روش دیگه نیازی نیست چندین تیمپلیت استفاده نماییم.

  • اگر وبسایت مون Cache هم شود. بازهم قادر به تغییر زبانش استیم. در حالیکه وقتی یک URL باشه Cache جلو تغییر زبان و جهت رو میگیره.

شرح

برای استفاده ازین روش ضرور است هر Route که میسازیم متغییر locale رو هم داشته باشه مثال

Route::get('/{locale}/about','ViewController@about');

بعداً توی کنترولر ازین کدها

public function about($locale='en')
{
    $language = DB::table('languages')->where('db_field', $locale);
    if ($language->count() > 0){
        $data['dir'] = $dir = $language->first()->lan_dir;
        $data['locale'] = $locale = $locale;
        $data['lan_dir'] = $lan_dir = $language->first()->align;
        $data['dif_lan'] = $dif_lan = $language->first()->dif_align;
    }
    else{
        $data['dir'] = $dir =  'ltr';
        $data['locale'] = $locale = 'en';
        $data['lan_dir'] = $lan_dir = 'left';
        $data['dif_lan'] = $dif_lan = 'right';
    }
    return view('about_us')->with($data);
}

استفاده میکنیم، تا ضروریات مون رو برای زبان و جهت مورد نظر از دیتابس بگیریم. بعداً توی View استایل های مختلف رو برای هر جهت که در فولدر های مختلفی موجوده صدا میزنیم، مثلا.

<link rel="stylesheet" type="text/css" href="{{'{{'}} 'assets/'.$dir.'/style.css' }}">

لینک های هم که درست میکنیم باید $locale رو توش داشته باشه، مثلاً.

<a class="nav-link" href="{{'{{'}} URL::to($locale.'/about') }}"> {{'{{'}} Trans::translate('Who_We_Are',$locale) }}</a>

پایان

tabesh ساخت یک کوئری و استفاده and و or کنار یک دیگر
@TABESH ٢۹۰۰ تجربه آخرین فعالیت ۵ روز پیش

سلام من میخوام یک کوئری بنویسم که and و or را در کنار هم داشته باشه مثل این

$users = \App\User::where('type',1)->orWhere('type',2)->orWhere('type',3)->where('name',$name)->where('family',$family)->get();

ولی خب این غلطه

باید کد من این دو تا کد رو یجوری در کنار هم قرار بده و جوین کنه

$users = \App\User::where('type',1)->orWhere('type',2)->orWhere('type',3)->get();

و

 $users = \App\User::where('name',$name)->where('family',$family)->get()

ممنون از راهنماییتون

سلام من یه کد دارم به این صورت

{{'{{'}}isset($catItem) && $catItem->category_name == $category->category_name ?
 $mycat = \Illuminate\Support\Facades\DB::table('categories')->select('category_name')->where('category_id','=',$category->parent_id)->get()
 : $category->category_name }}

وقتی $mycat رو dd میکنم یه خروجی آرایه میده

#items: array:1 [
0 => {#899
  +"category_name": "مادر"
}
  ]

همون کلمه مادر رو چجوری بهش دست پیدا کنم ؟

mehdio.o استاندارد ها در MVC
@MEHDIO.O ۵۴۰۰ تجربه آخرین فعالیت ۴۰ دقیقه پیش

سلام به همه ی دوستان من چند روز پیش در یکی از تاپیک های قبلی با MVC آشنا شدم و خیلی از طرز کارش خوشم اومد و پس از کلی سرچ و تغییر کد و اینا بالاخره یاد گرفتم ... حالا یه سوال از همه ی دوستان داشتم ! ببینید من الان یه کنترلر دارم به اسم article و یکی هم به اسم profile یک view به اسم خود view هم دارم و بقیش پارامتر های دریافتی من هستن حالا من خواستم که یک view رو بتونم برای همشون استفاده کنم پس در کلاس های کنترلر هام هر جفتشون فانکشن view رو گزاشتم و درست هم کار میکنه برای مثال لینک های زیر رو ببینید که هر جفتشون درست کار میکنند http://localhost/Projects/PHPPROMVC/profile/view/mehdi http://localhost/projects/PHPPROMVC/article/view/2/what-the-hell-is-going-on-here-too شاید براتون سوال باشه که چجوری توی یک view این کار رو کردم

روشی که من استفاده کردم این بود که در فایل view خودم قسمت های url رو دریافت کردم و اولی رو گزاشتم توی متغیر کنترلر و گفتم اگر کنترلر article بود این جوری نشون بده اگر profile بود اینجوری نشون بده

میخواستم بدونم آیا این به سئوی من آسیب نمیزنه یا موتور جستجو از کجا میخواد بفهمه وقتی این لینک رو وارد کنه اونو باز میکنه ؟؟

hadi723456 ساخت یک دسته بندی
@HADI723456 ٢۰۰۰ تجربه آخرین فعالیت ١ ماه پیش

سلام من میخوام روی سایتم دسته بندی دارای فرزند ایجاد کنم. از یک قسمت دیگه هم تعریف کالا دارم و در آخرم کالاها رو ارتباط بدم به اون دسته مورد نظر.

کاری که تا الان کردم اینه که یه جدول به اسم categories ساختم. و دسته جدید ایجاد کردم. ولی میخوام این دسته ها فرزند داشته باشند و به صورت زیر مجموعه ای نمایش داده بشن و در یک منوی select هم ازش بعدا استفاده کنم تا اختصاصش بدم به یک کالا

کلمه ی انگلیسی English Word

class CategoriesController extends Controller
{
    public function index()
    {
        $categories = Category::all();
        return view('admin_user.dashboard.pishniaz.category.category', compact('categories'))->with(['panel_title' => 'لیست دسته بندی ', 'panel_description' => 'در این قسمت میتوانید لیست دسته بندی را مشاهده کنید، انبار جدید اضافه کنید و یا آن را ویرایش کنید.']);
    }

    public function create()
    {
        return view('admin_user.dashboard.pishniaz.category.category_create')->with(['panel_title' => 'افزودن دسته بندی', 'panel_description' => 'در این قسمت میتوانید اطلاعات دسته خود را اضافه کنید.']);

    }

    public function store(Request $request)
    {
        $this->validate($request, [
            'category_name' => 'required',
        ], [
            'category_name.required' => 'افزودن نام دسته اجباری می باشد',
        ]);

        $new_cat_data = [
            'category_name' => $request->input('category_name'),
        ];

        Category::create($new_cat_data);

        return redirect()->route('admin_user.dashboard.pishniaz.category.category')->with('success', 'دسته جدید با موفقیت ایجاد گردید.');

    }

    public function delete($cat_id)
    {
        if ($cat_id && ctype_digit($cat_id)) {
//            User::destroy($user_id);
            $catItem = Category::find($cat_id);
            if ($catItem && $catItem instanceof Category) {
                $catItem->delete();
                return redirect()->route('admin_user.dashboard.pishniaz.category.category')->with('success', 'دسته مورد نظر  با موفقیت حذف گردید.');
            }
        }
    }

    public function edit($cat_id)
    {
        if ($cat_id && ctype_digit($cat_id)) {
            $catItem = Category::find($cat_id);
            if ($catItem && $catItem instanceof Category) {
                return view('admin_user.dashboard.pishniaz.category.category_edit', compact('catItem'))->with(['panel_title' => 'ویرایش دسته']);
            }
        }

    }

    public function update(Request $request, $cat_id)
    {
        $this->validate($request, [
            'category_name' => 'required',
        ], [
            'category_name.required' => 'افزودن نام دسته اجباری می باشد',
        ]);

        $inputs = [
            'category_name' => request()->input('category_name'),
        ];

        $catItem = Category::find($cat_id);
        $catItem->update($inputs);
        return redirect()->route('admin_user.dashboard.pishniaz.category.category')->with('success', 'دسته مورد نظر  با موفقیت ویرایش گردید.');
    }
}
mehdio.o استفاده از / در ادرس صفحات جدید
@MEHDIO.O ۵۴۰۰ تجربه آخرین فعالیت ۴۰ دقیقه پیش

سلام به همه ی دوستان در موزد ساختن صفحات جدید اونجوری که در آموزش های php انجام میشه فقط از روش بدون / استفاده میشه من میخواستم بدونم برای این که هر مطلب جدید که مثلا اضافه می کنیم با استفاده از / باشه باید چی کار کنیم ؟ یه مورد دیگه بعضی موقع ها برای هر مطلب جدید یک فولدر درست میشه در php چطوری باید این کار رو کرد ؟؟

یه سوال دیگه هم داشتم که ممنو میشم اگر دوستان جواب بدهند

وارد این لینک بشید و به ادرس بار توجه کنید

همونطور که میبیند اول یک کد برای پروژه هستش و بعدش بعد از اسلش موضوع هستش و دوباره یک اسلش و نام پروژه البته دوتای اخر به دلیل فارسی بودن توی بعضی مرورگر ها برعکس نشون میده اما ادرس همونطر هست که گفتم حالا میخواستم بدونم یعنی برای این پروژه یک فولدر به عدد 82719 ساخته شده بعد داخل اون یه فولدر ساخته شده که نام دسته ی پروژه هستش و بعد داخل اون فایل php ساخته شده که حاوی اطلاعات هستش ؟؟؟ اخه اینجوری خیلی فولدر تو فولدر میشه یعنی مثلا نمیشد یه فولدر برای این موضوع میساختن بعد داخلش پروژه ها رو دونه دونه میزاشتن ؟؟؟؟ اینجوری خیلی از ساخت فولدر ها جلوگیری میشد ! چرا وقتی فقط کد پروژه رو میزنی خودش بقیه همرو میفهمه و میاره ؟؟؟؟؟؟؟ اسم فایل که index نیست !

و سوال آخر این که چرا وقتی وارد لینک https://ponisha.ir/project میشیم در مرورگر یه ایندکس برامون نمیاره مگه این یه فولدر نیستش ؟؟ مثل موقعی که میزنی localhost میار index of local host و فایل های بعدی رو میاره تا جایی که بالاخره به یه html , css برسه ؟؟؟ یا میتونم همین پارس کلیک خودمون رو مثال بزنم ! parsclick.net/thread هم هست

خواهش میکنم این سوال ها رو جواب بدید خیلی ذهنم رو مشغول کرده !!

zahra-sh استفاده از pjax در لاراول
@ZAHRA-SH ۴۸۰۰ تجربه آخرین فعالیت ۵ ماه پیش

سلام. برای استفاده از pjax این اسکریپت ها رو به layout.blade.php اضافه کردم.

<script src="https://cdnjs.cloudflare.com/ajax/libs/jquery/3.3.1/jquery.js"></script>
<script src="https://cdnjs.cloudflare.com/ajax/libs/jquery.pjax/2.0.1/jquery.pjax.js"></script>

لینک های قرار داده شده در nav bar که با کلیک کردن روی اونها باید container لود بشه:

<div class="collapse navbar-collapse" id="app-navbar-collapse">
                <ul class="nav navbar-nav navbar-left">
                    <li><a href="/cards">All Cards</a></li>
                    <li><a href="/note/3/edit">Note 3</a></li>
                </ul>
            </div>

و کانتینر رو توی همین صفحه قرار دادم:

<h4>{{'{{'}} time() }}</h4>
    <section class="container" id="pjax-container">
        @yield('content' , 'No Content')
    </section>

و اینم کد جاوا اسکریپت

 $(document).pjax('a', '#pjax-container');

وقتی روی لینک ها کلیک میکنم ارور 500 internal server error میده.

amin مدیریت دیتابیس های بزرگ
@AMIN ٢۴۸۰۰ تجربه نویسنده آخرین فعالیت ۸ ساعت پیش

در مورد دیتابیس های بزرگ کسی تا حالا تجربه کار کردن باهاشونو داشته و یا دوستانی داشته که تجربه کرده باشن اگه تجربه ای در این باره دارید ممنون میشم در میان بذارید هم از بحث مدیریتش هم از بحث امنیتش هم از نظر ساختار و استاندارد ها و هم از نظر سرعت کار کردن .

در مورد یه موضوعی داریم اطلاعات جمع میکنیم و به جایی رسیدیم که تو پروژه بحث به داده های بسیار بزرگ میرسه که تو دیتابیس ذخیره میشه در حدی که اطلاعات اون دیتابیس میلیونی میشه و داده های به ترابایت میرسه میخواستم بدونم نگهداری از اینجور دیتابیس ها به چه روش هست و صد البته بالا گفتم امنیت و سرعت و آیا روش های جدید برای نگهداری این دیتابیس ها دارید خوشحال میشم در میان بذارید.

این گفتگو ادامه دار خواهد بود...

در ضمن در گفتگوهای آینده راهنمایی های بیشتری ازتون میگیرم و از تجربیاتتون استفاده میکنم

با سلام خدمت دوستان من یه برنامه با php دارم مینویسم که تعدادی از اعضا به صورت ثابت (مشتری) موقعیت مکان شان داخل دیتا بیس ثبت شده و آنها را با مارک روی نقشه نمایش میدم و افراد دیگری به صورت متحرک (متخصص) برای خدمات به افراد ثابت مراجعه میکنند می خوام موقعیت مکانی افراد متحرک برای افراد ثابت قابل رویت باشه تا بدونن کجا در حال تردد هستش.

farzad معرفی و برسی Navicat
@FARZAD ۴۸۰۰ تجربه آخرین فعالیت ١ ساعت پیش

درود دوستان

این نرم افزار خیلی محیط ساده و کاربر پسندی داره و تا جایی که من دیدم فوق العاده هست. مثلا اکثر برنامه نویس هایی که از MySQL استفاده می کنند با phpmyadmin کار می کنن ولی navicat بسیار گزینه ی بهتری هست.

حتی من در آموزش های پارس کلیک هم ندیدم از این برنامه استفاده شه و برام جای تعجب داره!

قسمت مشتریان این نرم افزار هم برام خیلی جالب بود. مثل اینکه همه ی بزرگان فناوری ازش استفاده می کنند!

خوشحال میشم دوستان عزیز و اساتید نظرشونو اعلام کنند. و اگر امکانش هست آموزش های لازم هم داده شود.

سپاس

لینک: https://www.navicat.com/en

ahmadroshanfar آموزش‌های جدید
@AHMADROSHANFAR ٢۰۰ تجربه آخرین فعالیت ۵ ماه پیش

سلام آقای عظیمی اول از هر چیزی میخواستم بهتون تبریک و خسته نباشید بگم بابت سایت جدید. یه پیشنهاد و یه سوال داشتم در مورد روند جدید آموزش ها سوالم اینه که اگه بخوایم اشتراک یک ساله تهیه کنیم آموزش‌هایی که در طی یک سال قراره تهیه بشه آیا طبق لیست مشخصی جلو میره و این لیست در اختیارمون قرار میگیره ؟ و پیشنهادم اینه اگه در پایان درس ها مثل درس tkinter چند قسمت پروژه محور اضافه بشه خیلی موثر خواهد بود

خیلی ممنونم که اطلاعاتتون رو با ما به اشتراک میگذارید و بی صبرانه منتظر آموزش‌های جدید هستیم.

amin1972 مشکل راست چین نشدن ویوها
@AMIN1972 ٣۵۰۰ تجربه آخرین فعالیت ١ هفته پیش

تگ html بصورت هر دو حالت زیر باعث راست چین شدن صفحه نمیشه و کار نمیکنه:

<html lang="fa-IR" dir="rtl">...</html>
<!-- OR -->
<html lang="fa-IR" style="direction:rtl;">...</html>

نکته :از mdbootstrap استفاده میکنیم.

iman.r بهترین فریم ورک front end برای لاراول
@IMAN.R ٣٢۰۰ تجربه آخرین فعالیت ٢ هفته پیش

سلام دوستان

ممنون میشم کسانی که تجربه کار با لاراول رو دارند راهنمایی کنند که کدوم فریم ورک برای html و css جهت استفاده در لاراول بهتره و چرا؟

من با bootstrap کار کردم اما به شخصه راضی نیستم و می خوام بدونم بقیه مزیتی دارند یا نه

سپاس

rubik دریافت پیامک با url
@RUBIK ۷۸۰۰ تجربه آخرین فعالیت ٣ روز پیش

با سلام خدمت اساتید عزیز بنده یک پنل پیامک از فراداده دارم میخوام هر پیامکی که بهشماره پیامکمون میاد اتوماتیک به وب سایت ارسال بشه از طریق url و در دیتا بیس خودمونم درج بشه کدهای دیتا بیس و ... که هیچی و اوکی ولی هر کاری میکنم دریافت نمیشه به اونا هم پیام دادم جواب ندادن ممنون میشم راهنمائی کنید تو سایتشون گفته باید اینکار و بکنم : یک نسخه از هر پیامک دریافتی به آدرس URL مورد نظر شما انتقال داده خواهد شد در وارد کردن آدرس اینترنتی دقت نمایید ، در صورت اشتباه بودن سرویس غیر فعال خواهد شد آدرس را به همراه http:// و www وارد نمایید به عنوان مثال http://www.yoursite.com/getsms.Php از پارامتر های $TEXT$ و $TO$ و $FROM$ به ترتیب برای متن پیامک ، شماره گیرنده و شماره فرستنده استفاده کنید پارامتر ها را با کاراکتر & جدا نمایید اطلاعات توسط متد GET به آدرس مورد نظر ارسال خواهد شد به عنوان مثال :

http://www.yoursite.com/getsms.aspx?to=$TO$&body=$TEXT$&from=$FROM$

همچنین شما میتوانید اطلاعات اضافی خود را نیز اضافه نمایید به عنوان مثال :

http://www.yoursite.com/getsms.aspx?to=$TO$&body=$TEXT$&from=$FROM$&name=yourname&app=sms

علاوه بر این میتوانید چند URL را با کاراکتر جداکننده مانند ; , | جدا نموده تا پیامک برای چند آدرس به صورت همزمان ارسال شود یک نکته مهم این است که url شما باید حتما در بازگشت یک پاسخ مانند ok برگرداند در غیر این صورت این بخش عمل نخواهد کرد


و بنده زدم با متد get دریافت کنه و تو دیتا بیس ذخیره کنه و در پایان هم گفته باید پیغام اوکی برگردونی نوشتم اوکی اکو کنه وقتی که دستی خودم تو url میزنم کوئر استرینگشو به دیتا بیس درج میکنه ولی وقتی پیامک میفرستم به اون شماره هیچ اتفاقی نمیفته

rubik بهترین فریم وورک سی اس اس چیست
@RUBIK ۷۸۰۰ تجربه آخرین فعالیت ٣ روز پیش

باسلام خدمت همه دوستان و اساتید میخواستم بدون بهترین فریم وورک سی اس اس بخوام کار کنم و یادبگیرم کدوم بنظرتون از همه نظر اگه بخواین نظر بدین هم از نظر سبکی هم به روز بودن و کامینیتی و ... ممنون میشم اساتید محترم نظراتشونوبا دلیل بیان کنن

با سلام من هنگام نصب لاراول composer global require laravel/installer‍ این کد نوشتم این ارور رو به من داد.

 [ErrorException]                                                             
   file_put_contents(./composer.json): failed to open stream: Permission denied

برای حل این مشکل باید چه کاری انجام بدهم ؟

amin ویدیو جدید لاراول نوا
@AMIN ٢۴۸۰۰ تجربه نویسنده آخرین فعالیت ۸ ساعت پیش

با سلام و درود به دوستان پارس کلیکی

لینک زیر ویدیو معرفی تکنولوژی جدید لاراول به اسم Laravel Nova هستش که هفته پیش Taylor Otwell معرفیش کرد که یه سیستم مدیریت محتوا یا همون CMS هستش و اینطوری که میگن لاراول با این بسیار بسیار قدرت میگیره و کامل تر میشه لطفاٌ نگاه کنید و نظراتتون رو راجع بهش بگید,آینده لاراول معلوم نیست به کجا داره میره ولی به نظرم خیلی عالی داره پیش میره جلو میشه گفت تا 5 سال آینده هم بهترین فریم ورک php میتونه باشه

لینک ویدیو اینجا

aamir پادکست
@AAMIR ١۰۰۰ تجربه آخرین فعالیت ٣ هفته پیش

درود بر شما آقای عظیمی یک پادکست بزارید الان یک ماه شده از آخرین پادکست، من هر روز سایت دارم سایت را به امید پادکست بررسی میکنم. یک ماه گذشت پسر، 1 ماه بفهم! پادکست بده! پادکست های واقعا فوق العاده ای دارید! موفق و پیروز باشید!

hj021 بررسی سرعت لاراول و پی اچ پی
@HJ021 ٢٢۰۰ تجربه آخرین فعالیت ۵ ساعت پیش

سرعت یا همون (Performance)یکی از مواردی که در انتخاب یک زبان و فریمورک خیلی مطرح میشه. میخواستم از اساتید عزیز درخواست کنم که بیان و در این باره یه توضیحی بدن که آیا این زبان و فریمورک برای طراحی App هایی مثل Snap (یک برنامه تحت اندروید) در ایران یا به عبارت دیگه تاکسی اینترنتی و یا از این قبیل برنامه ها که نیاز به پردازش تراکنش های بالایی دارد قابل استفاده است یا خیر؟ چه فریمورک لاراول و یا پی اچ پی


بین PHP و Scala که یکی از پرسرعت هاست هم یه مقایسه ای بکنید.

nikbakht راه حل های ساخت عضویت ویژه در laravel
@NIKBAKHT ۷۰۰ تجربه آخرین فعالیت ١ روز پیش

بهترین روش برای کنترل اعضا و اعطای عضویت ویژه ی یک و چند ماهه به اعضا چیست ؟

من در laravel قصد دارم این کار را انجام دهم لطفا لینک های مرتبط را به اشتراک بگذارید

نظر شما در مورد استراتژی عضویت ویژه در مورد سایتی که بازدهی بسیار خوبی دارد چیست؟ آیا عضویت در ازای تعداد دسترسی باشد موردپسند شما قرار میگیرد؟

با تشکر از اطلاعات شما

لینک این محتوا در laracasts

https://laracasts.com/discuss/channels/laravel/how-to-check-roles-time

rubik هش کردن پسورد
@RUBIK ۷۸۰۰ تجربه آخرین فعالیت ٣ روز پیش

من یک پرتال دارم طراحی میکنم برای نمک زدن به پسورد کاربرا اومدم از تاریخ و ساعت آخرین ورودشون استفاده کردم یعنی پسورد هش شده بعد از هر دفعه ورود کاربر داینامیک عوض میشه تاریخ و اول رمز کاربر و ساعت آخرش اضافه کردم بعد هش کردم میخواستم بدونم بنظر شما چطوره استاد عظیمی و بقیه اساتید محترم آیا انجام اینکار و مناسب میدونید و خوبه یا نه عوضش کنم میخوام امنیتش تا آنجایی که میشه خوب باشه