@ttodkit ۹۰۰ تجربه آخرین فعالیت ٣ سال پیش
سلام .. دوستان من دانش خیلی کمی تو وب دارم و ممکنه سوالم از اساس اشتباه باشه .. شما رو حساب دانش اندکم بگذارید میخوام بدونم مسیر چیه و داستان چیه .. فعلا با کمی تحقیق به نود جی اس علاقه پیدا کردم .. و میخوام نود جی اس رو شروع کنم .. بخش اول سوال : اینه که اصولا وب سرویس ها فقط برای اپلیکیشن ها نوشته میشن یا اینکه میشه در کنار اپلیکیشن ها تو خود سای...
۴ سال پیش ۸۷۹ ١۴
@jserver ۹۷۰۰ تجربه آخرین فعالیت ١ ماه پیش
سلام من لاراول 5.5.32 رو نصب کردم بدون این که از middleware auth استفاده کنم مسیر / رو به صفحه login هدایت می کنه وبعد از این که یک بار login می کنم مشکل حل می شه یعنی باید بار اول csrf-token در کش مروگر کاربر ذخیره شود
۴ سال پیش ۵۹۶ ۵
@jserver ۹۷۰۰ تجربه آخرین فعالیت ١ ماه پیش
سوال اول موقع آپلود عکس در لاراول 5.5.33 یک پوشه می سازه با نام همون عکس و عکس رو داخل اون آپلود می کنه و نام خود عکس رو hash می کنه حالا من چطور اون عکس رو نمایش بدم چون نام عکس که در پایگاداده ذخیره کردم نام پوشه است زیر نام پوشه IMG_2615.JPG و نام خود عکس داخل پوشه jfm9yj8kDy3utqErLduBfqkDN75PkrZ0Yipli4yL.jpeg سوال دوم در لارول برای textarea ها...
۴ سال پیش ۹۶۰ ۸
@ashkan ٢۰۰ تجربه آخرین فعالیت ٣ سال پیش
سلام من به تازگی دارم با لاراول کار میکنم به قسمت register خود لاراول یه فیلد تصویر اضافه کردم ولی بعد از آپلود، عکس رو به صورت string و فقط اسم عکس رو دریافت میکنه وقتی هم که به validator اضافه میکنم که اون فیلد باید عکس باشه، اصلا فرم ارسال نمیشه.. در صورتی که برای اضافه کردن عکس در جا های دیگه مشکلی ندارم.. اگه کمک کنید ممنون میشم این validator:...
۴ سال پیش ۶٢۰ ١
@pg ٢۰۰ تجربه آخرین فعالیت ٣ سال پیش
باسلام چگونه در پایتون در gui به متغیری اضافه کنیم و نشان دهیم اخر برای استفاده از tkinter باید اخر برنامه mainloop بزاریم وگرنه کار نمیکند و اگر این کار را بکنیم برنامه در همانجا می ایستد و دیگر به متغیر اضافه نمی شود
۴ سال پیش ۵۹۴ ١
@mohammad-fm ١٢۰۰ تجربه آخرین فعالیت ٣ سال پیش
سلام عرض شد من میخواهم موتور جستجو و کلیکی بزارم که وقتی تایپ کردیم و کلیک کردیم از طریق google دنبال جواب بگرده اگه امکانش هست با bootstrap توضیح بدید یه دنیا تشکر.
۴ سال پیش ۵۴۵ ١
@saeedpkshz ۴۰۰ تجربه آخرین فعالیت ٣ سال پیش
سلام من از دستور زیر برای صفحه slug استفاده کردم ولی وقتی تو اون صفحه دستور @foreach را میزنم صفحه ارور میده ولی وقتی از $man مستقیم تو صفحه استفاده میکنم کار میکنه.اما دیگه نمیتونم برای مثال از یک عکس در فایل img خودم تو صفحه استفاده کنم. <?php $man = Film::whereslug($slug)->firstorfail(); return view('pagefilm', compact('man'));
۴ سال پیش ۵٣٣ ۴
@faridfr ٢۶۰۰ تجربه آخرین فعالیت ٢ سال پیش
سلام. وبسایت laravelsd.com که به طراحی schema کمک میکنه و خروجی های migration و model و controller و ... میده رو تجربه کردید ؟ برای یک پروژه بزرگ فکر میکنم خیلی به من کمک میکنه و سرعت رو بالا میبره و حتی فکر میکنم باعث میشه فراموش نشه بعضی نکات ریز ... نظرتون چیه تجربه ای داشتید ؟ ممنون
۴ سال پیش ۵۴۹ ١
@faridfr ٢۶۰۰ تجربه آخرین فعالیت ٢ سال پیش
سلام . در ویدئوی شماره ی 41 آموزش لاراول ، محدودیت توسط throttle برای همه ی کاربران وبسایت و ( بصورت کلی ) هست یا به ازای هر نفر ؟ اگر برای همه هست چطور میتونم محدودش کنم به ریکوئست های هر نفر ؟ ممنونم
۴ سال پیش ۶۷۰ ١
@omidkarami77 ۸۰۰ تجربه آخرین فعالیت ٢ سال پیش
سلام جناب آقای امیر عظیمی میشه لطف کنید برنامه نویسی اندروید با کاتلین رو اموزش بدید ممنون میشم
۴ سال پیش ۶۵۸ ١
@netwons ١۶٣۵۰ تجربه آخرین فعالیت ١ سال پیش
من برای ادیت کردن دیتابیس این کد نوشتم اما از از idq در خط ۶ ایراد میگیره. https://gist.github.com/c2dc5c7caef82b6e1fd426f69b72adf4.git <?php if(isset($_POST['edit'])){ //این دکمه edit است $name=$_POST['name']; $lastname=$_POST['lastname']; $update=" UPDATE m1 SET name='$name', lastname='$lastname' WHERE id=" . $_GET['idq'];...
۴ سال پیش ۵۰۹ ۹
@kakolokia ۶١۰۰ تجربه آخرین فعالیت ۶ ماه پیش
به طور معمول در بیشتر پروژه هایی که باهاشون آشنا هستم مخصوصا پروژه هایی که عملیات های مهم مالی رو تو بانکها انجام میدن درصد بالایی از عملیات های دیتابیسی درون پروسیجر ها و فانکشن ها پیاده سازی میشه و در بیرون از دیتابیس همین پروسیجرها رو درون برنامه فراخوانی می کنیم و داخل برنامه تقریبا به هیچ وجه کد اس کیو ال قرار نمیگره ... در واقع برنامه نویس هی...
۴ سال پیش ۵۷۹ ۴
@matin ١۹۹۸۰ تجربه آخرین فعالیت ۶ روز پیش
سلام دوستان. من میخواهم یه تمپلیت با آنگولار جی اس و کدیگاینر بسازم. لطفا اگر کدام مثالی یا تمپلیت قبلاً ساخته شده ای دارین به من لینک بدین یا به این ایمیل ارسال کنین. [email protected]
۴ سال پیش ۵۷۰ ۶
@matin ١۹۹۸۰ تجربه آخرین فعالیت ۶ روز پیش
سلام. چطوری میتونم ckeditor و ckfinder که جدیداً تصویر هم آپلود میکنه از پی اچ پی ساده به کدیگنایتر تبدیل کنم.
۴ سال پیش ۵٣۸ ٢
@netwons ١۶٣۵۰ تجربه آخرین فعالیت ١ سال پیش
میشه قسمتی از تابع را صدا زد مثلا میخواهیم فقط یک متغیری از تابع را صدا بزنیم
۴ سال پیش ۶٣١ ١
@netwons ١۶٣۵۰ تجربه آخرین فعالیت ١ سال پیش
زمانی که در سایت شما دکمه بروز رسانی سوال رو میزنم یک کادری وسط صفحه باز میشود و میگوید بروز شد ایا این کد با جاوا اسکریپت نوشته شده میشه کدشو بگید
۴ سال پیش ۴۸۰ ٢
@netwons ١۶٣۵۰ تجربه آخرین فعالیت ١ سال پیش
این کد درسته اما اجرا می کنم چیزی رو صفحه نمایش داده نمیشه Gist
۴ سال پیش ۵۹٢ ۷
@netwons ١۶٣۵۰ تجربه آخرین فعالیت ١ سال پیش
با سلام من با این کد اعتبار سنجی کردم اما وقتی اطلاعاتی در تکست باکس نمینویسم و کلید submit را میزنم در دیتابیس به صورت خالی ذخیره میکنه کد emtpyرو استفاده کردم اما جواب نمیده لطفا کمکم کنید. این کد منه https://gist.github.com/netwons/d279ec3db94cfc8589778b6002a5b286
۴ سال پیش ۵۴۹ ۹
@simin ٢۰۰ تجربه آخرین فعالیت ٣ سال پیش
Adobe Dreamweaver CC رو از کجا و چطوری دانلود کنم؟
۴ سال پیش ۵١٣ ١
@shahriyarblr ٣۰۰ تجربه آخرین فعالیت ٣ سال پیش
سلام و خسته نباشید خدمت دوستان پارس کلیک.من ویدیو های شما رو از یوتیوب دنبال کردم و دو وب سایت با ورد پرس ساختم یکیشون هیچ مشکلی نداره ولی دومی وقتی میخام page هایی رو که ایجاد کردم واسشون مطلب بنویسم مطالب در سایت نمایش داده نمی شوند و ارور زیر نمایش داده میشود: Not found It look like nothing was found at this location.Maybe try a search? از پوست...
۴ سال پیش ٢۹۴ ١
@hamid_afghan ۶۰۰ تجربه آخرین فعالیت ٢ سال پیش
سلام به همه شما دوستان می خواهم دو درخواست را داشته باشم اولا در مقاله "چگونه از مارک دان استفاده کنیم؟" لینک dillinger.io به صحفه خودش نمیره و دوما صحفه انجمن باید صحفه بندی (Pagination ) شود چون به مرور زمان اگر تعداد پست ها بیشتر شود خواندن و مرور پست های خیلی مشکل میشه. تشکر حمید
۴ سال پیش ۵۹۹ ٢
@barmaki ١۴۰۰ تجربه آخرین فعالیت ٣ سال پیش
دروود خدمت همه دوستان و امیر عزیز تبریک بابت راه اندازی دوباره سایت به یقین تعطیلی چند وقت سایت خیلی خسته کننده بود اما برگشت پارس کلیک خیلی خوشحال کننده و جذاب میتونه باشه چون دوباره میتونیم از تجربیات هم استفاده کنیم و پیشرفت کنیم فقط من یه نکته اضاف کنم برای تهیه اشتراک های سایت اگر بخواهیم با ای پی ایران وارد بشیم اگر از یک تعدادی بگذره متاسفان...
۴ سال پیش ۵۹٢ ٢