@sina98 ٢۰۰ تجربه آخرین فعالیت ٣ سال پیش
برای استارت یادگیری پی اچ پی کدوم مجموعه رو باید دنبال کرد ؟ لطفا راهنمایی بفرمایید.
٣ سال پیش ۴۵۷ ٢
@matin ١۹۷۸۰ تجربه آخرین فعالیت ٣ ماه پیش
با سلام. من یک پروژه ساختم با ajax ، php و mysql. قصد من این بود که اطلاعات را داخل دیتابس بریزم و همچنان اطلاعات را از داخل دیتابس حذف کنم بدون اینکه صفحه اجرا شود. در قسمت insert اطلاعات ، فنکشن ها درست کار میکند ولی در قسمت delete داده ها از لیست ، وقتی روی حذف کلیک کنم. فنکشن ajax یک بار اجرا میشود . اگر خواسته باشم ردیف دیگری را پاک کنم باید ص...
٣ سال پیش ٣۴٢ ۸
@mohammad-fm ١٢۰۰ تجربه آخرین فعالیت ٣ سال پیش
سلام به خدمت همه ی پارس کلیکی های عزیز خواستم از lazy load در bootstrap استفاده کنم . نتونستم امکان راهنمایی هست دوستان؟؟؟
٣ سال پیش ٣۵٢ ٢
@ttodkit ۹۰۰ تجربه آخرین فعالیت ٣ سال پیش
سلام .. دوستان من دانش خیلی کمی تو وب دارم و ممکنه سوالم از اساس اشتباه باشه .. شما رو حساب دانش اندکم بگذارید میخوام بدونم مسیر چیه و داستان چیه .. فعلا با کمی تحقیق به نود جی اس علاقه پیدا کردم .. و میخوام نود جی اس رو شروع کنم .. بخش اول سوال : اینه که اصولا وب سرویس ها فقط برای اپلیکیشن ها نوشته میشن یا اینکه میشه در کنار اپلیکیشن ها تو خود سای...
٣ سال پیش ۶٣۰ ١۴
@jserver ۹۴۰۰ تجربه آخرین فعالیت ۵ ماه پیش
سلام من لاراول 5.5.32 رو نصب کردم بدون این که از middleware auth استفاده کنم مسیر / رو به صفحه login هدایت می کنه وبعد از این که یک بار login می کنم مشکل حل می شه یعنی باید بار اول csrf-token در کش مروگر کاربر ذخیره شود
٣ سال پیش ٣۹۰ ۵
@jserver ۹۴۰۰ تجربه آخرین فعالیت ۵ ماه پیش
سوال اول موقع آپلود عکس در لاراول 5.5.33 یک پوشه می سازه با نام همون عکس و عکس رو داخل اون آپلود می کنه و نام خود عکس رو hash می کنه حالا من چطور اون عکس رو نمایش بدم چون نام عکس که در پایگاداده ذخیره کردم نام پوشه است زیر نام پوشه IMG_2615.JPG و نام خود عکس داخل پوشه jfm9yj8kDy3utqErLduBfqkDN75PkrZ0Yipli4yL.jpeg سوال دوم در لارول برای textarea ها...
٣ سال پیش ۶۶٣ ۸
@ashkan ٢۰۰ تجربه آخرین فعالیت ٣ سال پیش
سلام من به تازگی دارم با لاراول کار میکنم به قسمت register خود لاراول یه فیلد تصویر اضافه کردم ولی بعد از آپلود، عکس رو به صورت string و فقط اسم عکس رو دریافت میکنه وقتی هم که به validator اضافه میکنم که اون فیلد باید عکس باشه، اصلا فرم ارسال نمیشه.. در صورتی که برای اضافه کردن عکس در جا های دیگه مشکلی ندارم.. اگه کمک کنید ممنون میشم این validator:...
٣ سال پیش ۴٣٢ ١
@pg ٢۰۰ تجربه آخرین فعالیت ٣ سال پیش
باسلام چگونه در پایتون در gui به متغیری اضافه کنیم و نشان دهیم اخر برای استفاده از tkinter باید اخر برنامه mainloop بزاریم وگرنه کار نمیکند و اگر این کار را بکنیم برنامه در همانجا می ایستد و دیگر به متغیر اضافه نمی شود
٣ سال پیش ٣۹۸ ١
@mohammad-fm ١٢۰۰ تجربه آخرین فعالیت ٣ سال پیش
سلام عرض شد من میخواهم موتور جستجو و کلیکی بزارم که وقتی تایپ کردیم و کلیک کردیم از طریق google دنبال جواب بگرده اگه امکانش هست با bootstrap توضیح بدید یه دنیا تشکر.
٣ سال پیش ٣۷٢ ١
@sahar11 ۹۰۰ تجربه آخرین فعالیت ٣ سال پیش
سلام ، من دوست دارم کد نویسی اپلیکیشهای اندرویدی یاد بگیرم . هیچ پیش زمینه کد نویسی ندارم . یکم تحقیق کردم و فهمیدم جاوا باید یاد بگیرم . دوستان نطرشون چیه و بجز جاوا چه پیش نیازهای دیگه ای لازمه؟ مرسی
٣ سال پیش ۸۷۰ ٢
@saeedpkshz ۴۰۰ تجربه آخرین فعالیت ٣ سال پیش
سلام من از دستور زیر برای صفحه slug استفاده کردم ولی وقتی تو اون صفحه دستور @foreach را میزنم صفحه ارور میده ولی وقتی از $man مستقیم تو صفحه استفاده میکنم کار میکنه.اما دیگه نمیتونم برای مثال از یک عکس در فایل img خودم تو صفحه استفاده کنم. <?php $man = Film::whereslug($slug)->firstorfail(); return view('pagefilm', compact('man'));
٣ سال پیش ٣۵۵ ۴
@faridfr ٢۶۰۰ تجربه آخرین فعالیت ٢ سال پیش
سلام. وبسایت laravelsd.com که به طراحی schema کمک میکنه و خروجی های migration و model و controller و ... میده رو تجربه کردید ؟ برای یک پروژه بزرگ فکر میکنم خیلی به من کمک میکنه و سرعت رو بالا میبره و حتی فکر میکنم باعث میشه فراموش نشه بعضی نکات ریز ... نظرتون چیه تجربه ای داشتید ؟ ممنون
٣ سال پیش ٣۶۶ ١
@faridfr ٢۶۰۰ تجربه آخرین فعالیت ٢ سال پیش
سلام . در ویدئوی شماره ی 41 آموزش لاراول ، محدودیت توسط throttle برای همه ی کاربران وبسایت و ( بصورت کلی ) هست یا به ازای هر نفر ؟ اگر برای همه هست چطور میتونم محدودش کنم به ریکوئست های هر نفر ؟ ممنونم
٣ سال پیش ۴۵۸ ١
@omidkarami77 ۸۰۰ تجربه آخرین فعالیت ١ سال پیش
سلام جناب آقای امیر عظیمی میشه لطف کنید برنامه نویسی اندروید با کاتلین رو اموزش بدید ممنون میشم
٣ سال پیش ۴۷۰ ١
@netwons ١۶٣۵۰ تجربه آخرین فعالیت ۶ ماه پیش
من برای ادیت کردن دیتابیس این کد نوشتم اما از از idq در خط ۶ ایراد میگیره. https://gist.github.com/c2dc5c7caef82b6e1fd426f69b72adf4.git <?php if(isset($_POST['edit'])){ //این دکمه edit است $name=$_POST['name']; $lastname=$_POST['lastname']; $update=" UPDATE m1 SET name='$name', lastname='$lastname' WHERE id=" . $_GET['idq'];...
٣ سال پیش ٣٣۰ ۹
@kakolokia ۶١۰۰ تجربه آخرین فعالیت ۷ روز پیش
به طور معمول در بیشتر پروژه هایی که باهاشون آشنا هستم مخصوصا پروژه هایی که عملیات های مهم مالی رو تو بانکها انجام میدن درصد بالایی از عملیات های دیتابیسی درون پروسیجر ها و فانکشن ها پیاده سازی میشه و در بیرون از دیتابیس همین پروسیجرها رو درون برنامه فراخوانی می کنیم و داخل برنامه تقریبا به هیچ وجه کد اس کیو ال قرار نمیگره ... در واقع برنامه نویس هی...
٣ سال پیش ٣۸١ ۴
@matin ١۹۷۸۰ تجربه آخرین فعالیت ٣ ماه پیش
سلام دوستان. من میخواهم یه تمپلیت با آنگولار جی اس و کدیگاینر بسازم. لطفا اگر کدام مثالی یا تمپلیت قبلاً ساخته شده ای دارین به من لینک بدین یا به این ایمیل ارسال کنین. [email protected]
٣ سال پیش ٣۹٢ ۶
@matin ١۹۷۸۰ تجربه آخرین فعالیت ٣ ماه پیش
سلام. چطوری میتونم ckeditor و ckfinder که جدیداً تصویر هم آپلود میکنه از پی اچ پی ساده به کدیگنایتر تبدیل کنم.
٣ سال پیش ٣۷۴ ٢
@netwons ١۶٣۵۰ تجربه آخرین فعالیت ۶ ماه پیش
میشه قسمتی از تابع را صدا زد مثلا میخواهیم فقط یک متغیری از تابع را صدا بزنیم
٣ سال پیش ۴۴۷ ١
@netwons ١۶٣۵۰ تجربه آخرین فعالیت ۶ ماه پیش
زمانی که در سایت شما دکمه بروز رسانی سوال رو میزنم یک کادری وسط صفحه باز میشود و میگوید بروز شد ایا این کد با جاوا اسکریپت نوشته شده میشه کدشو بگید
٣ سال پیش ٣٢۷ ٢
@netwons ١۶٣۵۰ تجربه آخرین فعالیت ۶ ماه پیش
این کد درسته اما اجرا می کنم چیزی رو صفحه نمایش داده نمیشه Gist
٣ سال پیش ۴۰١ ۷
@netwons ١۶٣۵۰ تجربه آخرین فعالیت ۶ ماه پیش
با سلام من با این کد اعتبار سنجی کردم اما وقتی اطلاعاتی در تکست باکس نمینویسم و کلید submit را میزنم در دیتابیس به صورت خالی ذخیره میکنه کد emtpyرو استفاده کردم اما جواب نمیده لطفا کمکم کنید. این کد منه https://gist.github.com/netwons/d279ec3db94cfc8589778b6002a5b286
٣ سال پیش ٣۷١ ۹
@simin ٢۰۰ تجربه آخرین فعالیت ٣ سال پیش
Adobe Dreamweaver CC رو از کجا و چطوری دانلود کنم؟
٣ سال پیش ٣۴٢ ١
@shahriyarblr ٣۰۰ تجربه آخرین فعالیت ٣ سال پیش
سلام و خسته نباشید خدمت دوستان پارس کلیک.من ویدیو های شما رو از یوتیوب دنبال کردم و دو وب سایت با ورد پرس ساختم یکیشون هیچ مشکلی نداره ولی دومی وقتی میخام page هایی رو که ایجاد کردم واسشون مطلب بنویسم مطالب در سایت نمایش داده نمی شوند و ارور زیر نمایش داده میشود: Not found It look like nothing was found at this location.Maybe try a search? از پوست...
٣ سال پیش ٢۰١ ١