@matin ١۹۹۸۰ تجربه آخرین فعالیت ۷ روز پیش
سلام به همه. چطوری میتونم از طریق پی اچ پی تایم زون کاربر وبسایتم رو نمایش بدم.
۴ سال پیش ۵۵٣ ٢
@faridfr ٢۶۰۰ تجربه آخرین فعالیت ٢ سال پیش
با سلام . دوستان من برنامه نویس vue نیستم فقط برای همکاری با برنامه نویس front end میخوام بدونم چطور میشه کدهای js مربوط به api و مخصوصا مقدار فیلد api_token که باید نگه داشته بشه رو از دید کاربر مخفی نگه داشت ؟ من در این رابطه سرچ زدم بعضیا گفتن که api_token باید توی localstorage نگهداری بشه که خب اینم قابل دسترسی هست . نیست ؟!
۴ سال پیش ۷۹١ ۹
@faridfr ٢۶۰۰ تجربه آخرین فعالیت ٢ سال پیش
سلام دوستان تا اونجایی که من مطالعه کردم توی نسخه 5.5 لاراول میشه با resource و collection خروجی هایی برای api تولید کرد و با ورژن بندی اون ها از مشکلات احتمالی جلوگیری کرد . حالا سوال من اینه که آیا برای هر نوع خروجی که میخوایم باید یه resource بسازیم ؟ من حدود 50 تا تیبل دارم . اینا هم resource میخوان هم resourcecollection بعضی هاشون هم چند نوع م...
۴ سال پیش ۶۰١ ٢
@faridfr ٢۶۰۰ تجربه آخرین فعالیت ٢ سال پیش
سلام دوستان مشغول انجام پروژه ای هستیم و حدود 70 درصد کار طی شده . کسی رو نداریم که با سرور کار کرده باشه و مثلا لاراول روش بالا آورده باشه هم از این بابت و همینطور از نظر کانفیگ های اولیه و امنیت سرور خیلی نگران هستم یک منبع خوبی که گام به گام توضیح بده کار با سرور مجازی رو تا به مشکلی نخوریم کسی سراغ داره ؟ ممنون
۴ سال پیش ۵۴١ ٣
@iman.r ۶۸۰۰ تجربه آخرین فعالیت ١١ ماه پیش
سلام دوستان کسی میتونه روال کامل فرستادن نوتیفیکیشن رو در ایفون و اندروید از طریق لاراول توضیح بده؟ تو اینترنت مبحث زیاده در این مورد اما مشکل اصلی من اینه که توکن مربوط به دیوایس رو چطوری باید بگیرم و اینکه دیوایس باید چجوری رجیستر بشه؟ مخصوصا ایفون ممنون میشم کمک کنید
۴ سال پیش ۹٣۹ ٢
@sajjad_h ۴۰۰ تجربه آخرین فعالیت ٣ سال پیش
سلام مرسی از اموزش های خوبتون . من نه زیاد بلدم هستم نه زیاد نا بلد متوسط (از بیشتر زبان های 40% و 30% بلدم) من زمپ رو ریختم و باهاش دیتا بیس درست کردم بعد تو وردپرس ساختمش بعد رمز کار نمیکرد منم زمپ رو پوشش رو پاک کردم دوباره ریختم و وقتی ساختم میگه شما قبلا اکانت ساختید دیگه نمیشه باید برید توی اون باید چیکار کنم
۴ سال پیش ۵٢۹ ۴
@zahra-sh ۵٣۰۰ تجربه آخرین فعالیت ١ سال پیش
سلام. من کیو درایور رو توی فایل .env روی دیتابیس گذاشتم: QUEUE_DRIVER=database اینم روتم: Route::get('/', function(){ \Illuminate\Support\Facades\Queue::push(function($job){ Log::info('Hi, Queue'); }); }); و این دستورات رو هم توی ترمینال زدم. که جدول job رو ساخت. php artisan queue:table php artisan migrate ولی این ارور رو می گیرم: (...
۴ سال پیش ۷۰۴ ۴
@jamshid ٢۶۰۰ تجربه آخرین فعالیت ٣ سال پیش
سلام دوستان. جمشید هستم و لاراول رو تازه شروع کردم. من پکیج uxweb/sweet-alert رو نصب کردم و تمام مراحل آماده سازی ش رو هم انجام دادم. پیام هم نمایش داده می شه. ولی تنها مشکل اینه که بجای نمایش آخرین پیام که در کنترولر و قبل از ریدایرکت تنظیم کردم، نمایش بده، یک پیام قبل ترش رو از کش نمایش می ده. مثلا تو صفحه اصلی دو تا کلید هست ک هر کدوم یک تنظیمی...
۴ سال پیش ۵۹٣ ۷
@jamshid ٢۶۰۰ تجربه آخرین فعالیت ٣ سال پیش
سلام دوستان. می خواستم یک روبات یا برنامه ای توی لاراول بنویسم که بعد از رخ دادن یک اتفاق خاص فراخوانی بشه و چند فیلد خاص رو در سایت دیگری Submit کنه؛ مشابه یک کاربر انسانی که با مشاهده هر سایت Session برای او در سرور ثبت می شود. لطفا راهنمایی کنید که از کجا باید شروع کنم. با تشکر.
۴ سال پیش ٣٣۰ ٢
@shahabra ٢۰۰ تجربه آخرین فعالیت ٣ سال پیش
سلام من میخوام با استفاده از کد نویسی وردپرس لیستی از محصولات ووکامرس را به دلخواه به قسمت های مختلف صفحه اصلی سایت فراخوانی کنم بدون افزونه مثلا لیست محصولاتی که تخفیف دارن رو در یک باکس صفحه اصلی بیارم .لطفا راهنمایی کنید چطور این کار رو با کدهای خودم درست کنم و از افزونه های اضافی استفاده نکنم؟ .باتشکر
۴ سال پیش ۶۹۶ ٢
@iman.r ۶۸۰۰ تجربه آخرین فعالیت ١١ ماه پیش
سلام دوستان کسی میدونه روی هاست های اشتراکی چجوری میشه از Queue استفاده کرد؟ در اصل چطوری می تونیم کار queue:listen رو انجام بدیم؟ تشکر
۴ سال پیش ۶٢۹ ٢
@zahra-sh ۵٣۰۰ تجربه آخرین فعالیت ١ سال پیش
سلام. برای ارسال ایمیل تایید به کاربر رجیستر شده با یه سری مشکل مواجه شدم. دوستان اگر لطف کنید کمک کنید خیلی ممنون میشم. تریت RegistersUsers public function register(Request $request, AppMailer $mailer) { $this->validator($request->all())->validate(); event(new Registered($user = $this->create($request->all())))...
۴ سال پیش ۵٣۰ ١
@barmaki ١۴۰۰ تجربه آخرین فعالیت ٣ سال پیش
با سلام خدمت دوستان و جناب عظیمی من یه فرم دارم که داری آپلود عکس هم میباشد از پکیج intervention استفاده کردم میخوام اپلود عکس الزامی نباشه اما زمانی که بدون عکس اقدام به ثبت فرم میکنم خطا میدهد Symfony \ Component \ Debug \ Exception \ FatalThrowableError (E_ERROR) Call to a member function getClientOriginalName() on null امیدوارم منظورم رو متوج...
۴ سال پیش ۷۰٢ ١
@alireza9036 ۸۰۰ تجربه آخرین فعالیت ٣ سال پیش
من مقدار ثابتی در کوئریم ذخیره کردم ولی هنگام نمایش به صورت علامت ؟؟؟؟؟؟ در میاد در sql برای حل این مشکل از N قبل از مقدار ثابت مثلا 'امیر'N استفاده میشه، میخواستم بدونم معادلی برای این N در mysql وجود داره یا نه که unicode اون مقدار ثابت رو parse کنه ممنون میشم کمک کنید
۴ سال پیش ۵۴۵ ۴
@faridfr ٢۶۰۰ تجربه آخرین فعالیت ٢ سال پیش
سلام توی json_encode یه اپشنی هست به نام JSON_UNESCAPED_UNICODE که باعث میشه حروف فارسی بصورت \u6212 ذخیره نشن . اما وقتی از دیتابیس میخونم و باز میخوام بصورت json ازشون استفاده کنم توی json_decode دوباره تبدیل میشن به حالت : \u0633\u0645\u0646\u0627\u0646 درصورتی که میخوام بصورت فارسی کلمه ی ( سمنان ) ظاهر بشه . هر چی سرچ کردم نتیجه ای نگرفتم کسی...
۴ سال پیش ١۷۸۹ ١
@zahra-sh ۵٣۰۰ تجربه آخرین فعالیت ١ سال پیش
من helper function رو ساختم فایل رو به composer.json قسمت autoload: "file":[ "app/helpers.php" ], اضافه کردم و این فایل رو دستی در app ساختم: function flash( $message) { $flash = app('App\Http\Flash'); return $flash->info( $message); } دستور composer dump-autoload رو اجرا کردم. IDE فانکشن info() رو برای $flash لود نمیکنه. انگار کلاس...
۴ سال پیش ۵۰١ ۶
@sahar11 ۹۰۰ تجربه آخرین فعالیت ٣ سال پیش
خطا در خروجی جاوا import java.util.Scanner; public class Test1 { public static void main(String[] args) { Scanner scanner = new Scanner(System.in); String name; خطا در این قسمت name = scanner.next(); System.out.println(name); } }
۴ سال پیش ۵۶٣ ۴
@bestinnet ٣۰۰ تجربه آخرین فعالیت ٣ سال پیش
سلام دوستان من بعد از آپلود پروژه روی هاست با این ارور مواجه شدم نسخه لاراول ۵.۴ هست. file_put_contents(/۲rwVypgFd۷yfDpCA۱۹TMsNHhB۱J۲REF۶envmWIqc): failed to open stream: Permission denied سایت کامل لود میشه اما پایین سایت این ارور را زده ممنون میشم راهنمایی کنید.درضمن من دسترسی های لازم رو به فولدر session که در storage قرار داره permission ۰۷۷۷ ر...
۴ سال پیش ۵٣۰ ٣
@mmrz60 ۴۰۰ تجربه آخرین فعالیت ٣ سال پیش
سلام. من یک قالب جوملا quick-start رو میخوام نصب کنم. تمامی مراحل رو تو cpanel بدرستی انجام دادم. این قالب از طریق ANGIE Akeeba نصب میشه. تو مرحله آخر یا همون site setup این پیغام ارور میاد : Unknown column 'otpKey' in 'where clause' SQL=SELECT * FROM hamid_users WHERE otpKey != '' AND otep != '' خیلی گیر کردم. ممنون میشم کمکم کنید. راهی هست که بشه...
۴ سال پیش ۵۵۶ ۴
@mohammad-fm ١٢۰۰ تجربه آخرین فعالیت ٣ سال پیش
سلام چرا به هیچ وجه درون یک پروژه ی bootstrap نمیتوان marquee ساخت
۴ سال پیش ۵٢۷ ٢
@kourosh ٣۰۰ تجربه آخرین فعالیت ٣ سال پیش
خب سلام دوستان امیدوارم حالتون خوب باشه من ایده ای در سر دارم و ایدم وب سایت حراجی هست عرض کنم که حضورتون خودم مد نظرم هست که این وب سایت رو با پی اچ پی بنویسم بعد هم اپ ای او اس و اندرویش رو بنویسم انشالله. خب وب سایت وب سایت فروشگاهی هست و بیشتر شبیه حراجی هست. راهنمایی میخوام برای بحث فرانت اند. خب داستان از چه قراره !‌ یه محصوله !‌ میاد چیکار م...
۴ سال پیش ۵٣٣ ۴
@sina98 ٢۰۰ تجربه آخرین فعالیت ٣ سال پیش
برای استارت یادگیری پی اچ پی کدوم مجموعه رو باید دنبال کرد ؟ لطفا راهنمایی بفرمایید.
۴ سال پیش ۶۷۶ ٢
@matin ١۹۹۸۰ تجربه آخرین فعالیت ۷ روز پیش
با سلام. من یک پروژه ساختم با ajax ، php و mysql. قصد من این بود که اطلاعات را داخل دیتابس بریزم و همچنان اطلاعات را از داخل دیتابس حذف کنم بدون اینکه صفحه اجرا شود. در قسمت insert اطلاعات ، فنکشن ها درست کار میکند ولی در قسمت delete داده ها از لیست ، وقتی روی حذف کلیک کنم. فنکشن ajax یک بار اجرا میشود . اگر خواسته باشم ردیف دیگری را پاک کنم باید ص...
۴ سال پیش ۵١۸ ۸
@mohammad-fm ١٢۰۰ تجربه آخرین فعالیت ٣ سال پیش
سلام به خدمت همه ی پارس کلیکی های عزیز خواستم از lazy load در bootstrap استفاده کنم . نتونستم امکان راهنمایی هست دوستان؟؟؟
۴ سال پیش ۵٢۶ ٢