@mansory ۸١۵۰ تجربه آخرین فعالیت ٣ ماه پیش
سلام من الان پروژه با ناکست زدم و generate گرفتم و پوشه dist رو تو هاست کپی کردم. اما چون از متدهای fetch استفاده کردم تو هاست اشتراکی باید همش رفرش کنم والا بالا نمیاد. پس میخوام ک ssr روی هاست cpanel توسط نود اجرا کنم ک سرور جاوا اسکریپت منو بخونه و مثل لوکال کار کنه. ایا برای این کار من باید نود یاد بگیرم . متاسفانه امکان اجرا دستورات npm run در...
۶ ماه پیش ١۸٣ ١
@mansory ۸١۵۰ تجربه آخرین فعالیت ٣ ماه پیش
با سلام میخاستم راجع به کانفیگ لاراول و ناکست بدونم و اینکه در هاست اشتراکی چگونه کانفیگ میشه؟ از دوستان کسی اگه لینک یا کلیپ داره ممنون میشم که بفرسته و مورد بعدی وقتی که از سنکتوم استفاده میکنم کوکی رو دریافت میکنم از پورت 8000 لاراول اما نمی تونم ست کنم واسه پورت 3000 ناکست و از طرفی در هاست ما یک پورت بیشتر نداریم نیاز نیست نگران نباشیم؟
۸ ماه پیش ٣۰۸ ١
@m-p ١١١۰۰ تجربه آخرین فعالیت ٢ روز پیش
با عرض سلام و خسته نباشید خدمت پارس کلیکی های عزیز. ورژن php رو به version 8 آپدیت کردم و شاهد تغییراتی بودم که کمی گیج کننده بود و در اینجا مقاله ای در باره تغییرات به زبان انگلیسی خواندم ،برای مثال متد ‍__autoload() و به جای آن به ‍spl_autoload_register() تغییر پیدا کرده اولا اینکه نظرتون در مورد این تغیرات چیه و دوما از دوستان نویسنده درخواس...
۶ ماه پیش ١۸۴ ١
@netwons ١۶٣۵۰ تجربه آخرین فعالیت ۶ ماه پیش
@amir__100 @amir @sadeqi @sobhan @sajjad-ra @hos3ein با سلام: چطوری میتونم با لاراول به google doc لاگین بشم میشه راهنمایی کنید؟ میشه با این لاگین پکیج لاگین شد. laravel/socialite من خیلی تلاش کردم اما نتونستم ممنون میشم راهنمایی کنید
۶ ماه پیش ٢۰١ ٣
@m-p ١١١۰۰ تجربه آخرین فعالیت ٢ روز پیش
با عرض سلام و خسته نباشید خدمت پارسکلیکی های عزیز. من نیاز دارم که برای پلتفرم خودم از یک API استفاده کنم و تا حالا از طریق PHP با API کار نکرده بودم،کد زیر کدی هست که برای تست کردن API نوشتم. <?php // Api url $url = "https://restcountries.eu/rest/v2/all"; //Initiate cURL. $ch = curl_init($url); //Tell cURL that we want...
۶ ماه پیش ٢٣٣ ١
@miladbrave ٣۰۰۰ تجربه آخرین فعالیت ۴ هفته پیش
سلام وقت بخیر دوستان اپ من بعد ی مدت سشن ها رو نمیشناسه یا... مثلا لاگین میزنم هیچ اتفاقی نمی افته فقط روت میشه به صفحه اصلی...این ی نمونه از مشکلات یا مثلا روت های که با csrf سرکار دارن ارور 419 میدن... از کرنل csrf کامنت کردم مشکل حل میشه ولی نمی شه اون تو حالت کامنت نگه داشتو پروژه دوباره لود کردم باز ی مدت درست کار کارد بعد ی مدت باز ههمین مشک...
۶ ماه پیش ٢١۵ ۴
@majidkm ١۷۰۰ تجربه آخرین فعالیت ۵ ماه پیش
سلام من یکم برسی کردم در مورد ارسال پست از طریق php یا لاراول به اینستگرام البته پست هاوی یک تصویر یک دیسکریپشن کوتاه و یک لینک باشه اما چیز خاصی پیدا نکردم و بیشتر موارد گفته بودن نمیشه ایا راهکاری برای این موضوع هست یا نه
۶ ماه پیش ١۸٢ ١
@samikaner ١۶٣۰۰ تجربه آخرین فعالیت ۹ ساعت پیش نویسنده
میخوام بدونم که چجوری میتونیم توی پارس کلیک مقاله بنویسم و کسایی که هستن چجوری این کارو توی پارس کلیک انجام میدن. قوانین این کار چیه و چجوری باید انجام بدم و چه مقدار باید فعالیت کنم. ممنون از راهنمایی.
۶ ماه پیش ١۹٣ ١
@mas1375 ١٢۰۰ تجربه آخرین فعالیت ۶ ماه پیش
من برای یه پروژه می خوام از Laravel و Angular استفاده کنم و دنبال best practice بودم برای محیط شروع برای استفاده از این دو تا فریم ورک با هم . خوشحال میشم توصیه ها و تجربیاتتون رو در این زمینه با من در میون بگذارید . full Laravel back-end Api with stand alone angular front-end two separate apps OR a combination of Laravel blade and angular I me...
۶ ماه پیش ١۶۸ ٢
@behzad ٢۹۴۰۰ تجربه آخرین فعالیت ٢ هفته پیش
سلام دوستان جدیدا یه اختلالی برام به وجود اومده که صفحه استایل دهی یا همون اکسترنال به html م فراخوانی نمیشه. البته فقط دفعه اول که ویرایش میکنم جواب میده و برای بار دوم دیگ اعمال نمیشه. هربارم رفرش میکنم صفحه رو کماکان اعمال نمیشه. از نرم افزار atom استفاده میکنم. جدیدا این طوری شده قبلا همچین نمیشد.
۶ ماه پیش ٢۰۹ ٣
@marka ۹۵۰ تجربه آخرین فعالیت ۵ ماه پیش
نیاز دارم که موقع باز بودن صفحه pwa و همچنین موقع بسته بودن آن ، نوتیفیکیشن برای کاربر ارسال شود.با کلیک روی لینک وارد صفحه خاصی شود(البته به جای باز شدن با مرورگر وب پیش فرض موبایل ، نسخه pwa اجرا شود) آیا این کار شدنی هست؟؟؟ (میخوام اگه درخواست خرید جدید برای فروشنده آمد ، بهش اطلاع بدم که درخواست خرید داری وفروشنده با یه لینک یا دکمه بره داخل یک...
۶ ماه پیش ١۴۴ بدون جواب
@amirq ٣۹۰۰ تجربه آخرین فعالیت ۷ ماه پیش
دوستان ینفر بیزحمت ای پی آی به من زیره دیپلم توضیح بده لطفا. و اینکه تفاوت ای پی آی با رست فول ای پی آی چیه. پی اچ پی بیسیک و شی گرایی رو یاد گرفتم تا حدی ولی الان نمیدونم باید برم سراغ سالید یا برم سراغ ای پی آی یا برم سراغ دیزاین پترن. گیر کردم همینجا الکی واس خودم لاگین رجیستر میسازم با پی اچ پی نمیدونم دارم چیکار میکنم. لطفا ینفر راهنماییم کنه....
١ سال پیش ١۰٢٣ ۵
@kasra.s ١۵۰۰ تجربه آخرین فعالیت ۶ ماه پیش
سلام دوستان من دارم با nodejs کار می کنم یه سایت که ادمین،نویسنده و کاربر عادی داره یه مشکلی که وجود داره اینه که وقتی که یه نویسنده رو به یک کاربر عادی تغییر میدم اون توکن که داره هنوز فعال و می تونه استفاده کنه یا کاربری که اکانتش رو حذف کنه اگه توکن رو داشته باشه می تونه به یه سری قسمت ها دسترسی داشته باشه یه راه حل اینه که قابلیت بلوک کردن بزار...
۸ ماه پیش ٢۹۷ ۴
@ewdmund ٣٣۰۰ تجربه آخرین فعالیت ۴ ماه پیش
سلام من یک امکانی رو درست کردم که یه فروشگاه بتونه بینهایت سرگروه و زیر گروه بدون محدودیت درست کنه روابط بین متد های سرگروه ها با زیر گروه هارو پایین تر نوشتم براتون. حالا تو وب سایت میخوام بهم بگید چطوری بفهمم یک سرگروه یا زیر گروهاش دارای محصول هستند. بزارید با یه مثال بهتون بگم. دیجیتال --------موبایل ------------لوازم جانبی ---------------هدفون...
۶ ماه پیش ٢۰۰ بدون جواب
@nikbakht ١۷۰۰ تجربه آخرین فعالیت ١ سال پیش
دوستان سلام و عرض احترام من در حال ساخت یک پروژه با لاراول هستم و بسیار هم از آموزش های آقای عظیمی استفاده کردم پروژه قسمت هایی تحت عنوان "آموزش های کاربردی" و "مقالات" داره قسمت body و یا بدنه یک پست(نوشته - مقاله) که دارای متون bold و لینک دار و یا رنگ دار می باشند بهترین روش برای ذخیره در دیتابیس و فراخوانی آنها چیست ؟ متشکرم
٣ سال پیش ٣۴١ ۵
@majidkm ١۷۰۰ تجربه آخرین فعالیت ۵ ماه پیش
سلام من چند تا دامین ادرس دارم که روی یک سایت بالا میاد مثلا domain۱.com domain۲.com domain۳.com زمانی که با دامنه domain۲.com سایت وارد سایت میشم تصاویر از domain۱.com می خونه و من می خواهم سایت با هر دامین بالا میاد ادرس رو از همون دامین بخونه بیشتر برا تصاویر و لینک ها
۷ ماه پیش ٢٢٢ بدون جواب
@mansory ۸١۵۰ تجربه آخرین فعالیت ٣ ماه پیش
سلام مشکلی که هست یک form داریم که ارسال میشه به متد store موقعی که دکمه submit فرم رو چندین بار پشت سرهم میزنم متاسفانه چندین رکورد میاد ثبت میشه! راه اولش که بیام برای view مثلا دکمه فرم رو disable کنم رو نمیخام راه دوم که سمت backend هست و تو متد store هست رو میخام چه کار کنم اگه کاربر 10 بار دکمه فرم رو کلیک کرد فقط یک رکورد تو دیتابیس ذخیره ش...
١ سال پیش ٣۷۶ ٢
@mansory ۸١۵۰ تجربه آخرین فعالیت ٣ ماه پیش
سلام وقت دوستان بخیر. یک سیستمی درست کردم که هرکاربر میتونه بیاد پست برای خودش بسازه . من حالا میخام وقتیکه روی اون کاربر کلیک کردم برم فقط پست هایی که مربوط به اون کاربر هست رو ببینم. ابتدا: درنمایش پست نشون میده که هر پست رو کی ساخته یک route درست کرم که وقتیکه روی اسم کاربر کلیک بشه میره به کنترلر HomeController و یک متد جدید تعریف کردم و توی...
١ سال پیش ۴۰۴ ۵
@amirq ٣۹۰۰ تجربه آخرین فعالیت ۷ ماه پیش
دوستان یسوال تو ذهنمه هر چی میگردم دنباله جوابش هرکی یچی میگه ولی حالا ک هرکی هرکیه شماهم یچی بگید کنجکاوم بدونم چخبره. آقا زبونای برنامه نویسی که تو آینده خیلی پرکاربرد خواهند بود بنظرتون چیه؟ جاواسکریپت ک بنظرم تا قیامت تو اوج خواهد بود ولی خیلی تعریفه پایتونو میشنوم اما نمیتونم کامل درک کنم چرا آخه پایتون راحت ترین زبونه به بچه ها یادش میدن بعد...
۷ ماه پیش ٣۶۴ ۴
@hamed_hossani ۷۰۰ تجربه آخرین فعالیت ۷ ماه پیش
با سلام من در پروژه ای با ادمین vue-element-admin اشنا شدم. مشکل اولم این است که نمی توانم از متد loginش رو تغییر بدم و روی دیفالت و mock است. وقتی صفحه های که دارم رو به router اضافه میکنم که در منو ها لود کند.به مشکل میخورد. و از component هایی که تو صفحه استفاده ارور می دهد مثلا alertBox هر چه گشتم غیر از خود سایتش ، اموزشی پیدا نکردم. فکر میک...
۷ ماه پیش ٢١۰ بدون جواب
@mobinroshnas ١۶۶۵۰ تجربه آخرین فعالیت ۵ ماه پیش
دوستان من وقتی میخوام npm رو نصب کنم با این ارور مواجه میشیم کسی میدونه مشکل کجاست متن ارور npm WARN optional SKIPPING OPTIONAL DEPENDENCY: [email protected] (node_modules\fsevents): npm WARN notsup SKIPPING OPTIONAL DEPENDENCY: Unsupported platform for [email protected]: wanted {"os":"darwin","arch":"any"} (current: {"os":"win32","arch":"x64"}) added...
١ سال پیش ۶۵۹ ١٣
@mobinroshnas ١۶۶۵۰ تجربه آخرین فعالیت ۵ ماه پیش
من تازه ری اکت رو یاد گرفتم و الان برای تمرین یه پروژه برای خودم تعریف کردم الان چیزی که میخوام اضافه کنم اینه که وقتی دیتابیس بروزرسانی میشه اون قسمتی که اطلاعات رو از دیتابیس میگیره بدون رفرش شدن اطلاعات رو بروزرسانی کنه واسه این چیکار کنم؟
۸ ماه پیش ۴١١ ۵
@majid66313 ٢٢۰۰ تجربه آخرین فعالیت ۵ ماه پیش
سلام دوستان امیدورام که حالتون خوب باشه من برای انجام کاری نیاز به کتابخونه jwt لاراول دارم. و این کتابخونه رو نصب کردم. اما نمیتونم حتی یک خروجی اولیه رو بگیرم. میخواستم بدونم که در لاراول 8 این قسمت تغییری کرده است؟ اگر چیزی تغییر نکرده میشه مراحل نصب و خروجی رو یک بار مرور کنیم؟ طبق داکیومنت خود سایت jwt میرم جلو ولی متاسفانه به نتیجه ای نمیرسم
۷ ماه پیش ٢۵١ ٣
@amirq ٣۹۰۰ تجربه آخرین فعالیت ۷ ماه پیش
سلام دوستان چند روزیه درگیره یه مسعله ایم. آقا الان برای احراز هویت جی دبلیو تی خوبه یا چیزایه دیگه مثلا تو لاراول خودش هندل میکنه همچی رو یه دونم OAuth هست و خیلی چیزای دیگه من نمیدونم. و اصلا کلا این موضوع گنگه برام که مونگو دی بی قراره بشه دیتابیسم یا مای اس کیو ال ؟ از کدومش کجا باید استفاده کرد اینجا کجاست چخبره.. الان همه جا اکثرا تو لاراول د...
۹ ماه پیش ٣۷۵ ۵