netwons فراخوانی api لاراول
@NETWONS ١٢٣۰۰ تجربه آخرین فعالیت ١ هفته پیش

من الان یک api نوشتم روی هاست قرار دادم اما در مرورگر چیزی نمایش نمیده ولی در ‍‍postman میگه ایمیل و پسورد را وارد کنید باید همینجوری باشه درسته ایرادی نداره.

و برای فراخوانی این api در مرورگر باید چطوری صدا بزنیم میشه با مثال توضیح بدید مثلا:من یک فرد عادی می خواهم از این api استفاده کنم و با یوزر و پسورد خاص چطوری این api را به صورت ajax در سایتم فراخوانی کنم.

masoud1369 restful api
@MASOUD1369 ۸۰۰ تجربه آخرین فعالیت ٢ ماه پیش

اولا اگه در زمینه restful api آموزشی دارید بگید دوما من در ارسال ایمیل به صورت api گیر کردم

Mail::send(پارامتر اول,پارامتر دوم,)

در api می دونیم که view معنا ندارد الان در پارامتر اول از ما ویو میخواد چیکار کنم

iman.r استفاده از route در Vue
@IMAN.R ٣٢۰۰ تجربه آخرین فعالیت ٢ هفته پیش

سلام دوستان

من می خوام برای route از شکل زیر در compoent هایی که در لاراول توسط Vue می سازم استفاده کنم، همانطورم که می دونید فایل ها blade نیستند.

<li><a href="{{'{{'}} route('login') }}" class="ticket">ورود به پنل کاربری</a></li>

من از @ هم استفاده کردم اما کار نمی کنه.

ممنون میشم راهنمایی کنید.

masoudproton مشکلات هنگام قرار دادن سایت روی هاست
@MASOUDPROTON ١۰۰۰ تجربه آخرین فعالیت ٢ ماه پیش

با سلام:

من هنگام قرار دادن سایت روی هاست با این ارور روبرو شدم میشه کمک کنید.

لینک سایت :(http://33830.ir/api/save)

سایت با لاراول ساخته شده.

ایا ایراد از سایت هست یا هاست و php رو آپدیت هم کردم.

tabesh جلو گیری از دیده شدن id ها
@TABESH ٢۹۰۰ تجربه آخرین فعالیت ۵ روز پیش

سلام من یه سوالی داشتم ببینید من یه مشکلی دارم که مثلا کاربر میخواد برای پستی کامنتی بذاره خوب من post_id داخل input هیدن میذارم و میفرستم ولی توی inspect هیدن نیست و میشه تغییرش داد مثلا کاربر میتونه بره post_id=88 رو بکنه post_id=70 و کامنت اون برای پست 70 ارسال میشه

داخل همین انجمن پارس کلیک من میتونم توی textarea با استفاده از inspect شناسه سوال رو دربیارم و برم توی یک سوال دیگه شناسه رو جایگزین کنم و جواب رو بدم ولی جواب برای سوالی که شناسه اش رو دستی وارد کردم ارسال نمیشه چطوری میشه جلوی این کار رو گرفت و نگذاشت که کاربر اصلا id رو ببینه که بتونه تغییرش بده و یا مثل پارس کلیک اگرم تغییرش داد تغییر نکنه بازم با تشکر

woohee نحوه اتصال به دیتابیس سایت
@WOOHEE ۴١۰۰ تجربه آخرین فعالیت ١۰ ساعت پیش

سلام من وقتی میخوام با php با نرم افزار wamp به mysql وصل بشم از طریق PDO هیچ مشکلی ندارم ولی وقتی که همون کدههای php رو توی هاست سایتم امتحان میکنم ارور میده . این متن ارور :

unable to connectSQLSTATE[42000] [1044] Access denied for user 'zahediha_pop'@'localhost' to database 'zahediha_kpop'

این هم کدهای connect.php :

<?php
$server="localhost";
$user="zahediha_pop";
$pass="123456789";
$dbname="zahediha_kpop";

$dsn="mysql:host=$server;dbname=$dbname";

try{
    $connect=new PDO($dsn , $user , $pass);
    $connect->exec("SET character_set_connection = 'utf8'");
    $connect->exec("SET NAMES 'UTF8'");
}catch(PDOException $error){
    echo "unable to connect".$error->getMessage();
}

?>

آیا باید در قسمت localhost آدرس سایت را بنویسم ؟

netwons big data
@NETWONS ١٢٣۰۰ تجربه آخرین فعالیت ١ هفته پیش

با سلام: میخواستم در مورد ‍‍big data اطلاعاتی کسب کنم و بدونم چطوری میشه یک big data تحلیل کرد و بعد از آن data را بهینه میکنند. برای کسب در این حوزه چیکار کنیم. و اگر نرم افزاری برای این کار وجود دارد بگید .

rubik ارتباط با دیتابیس sqlite روی یک سرور دیگر
@RUBIK ۷۸۰۰ تجربه آخرین فعالیت ٣ روز پیش

با سلام دوستان بنده نیاز دارم به یک دیتابیس sqlite بر روی یک سرور دیگر کانکت بشم آدرس فایل دیتابیس و آی پی اون سرور رو مینویسم ممنون میشم راهنمایی کنید برای انجام کانکشنش با pdo آدرس دسترسی روی سرور با winscp : /var/log/asterisk آی پی سرور : 192.168.1.200 خودم متاسفانه هر کدی زدم کانکت نشد

matin کاربران قبلی وبسایت پاک شده یا هست.
@MATIN ١۶۰۸۰ تجربه آخرین فعالیت ۶ ساعت پیش

سلام اساتید عزیز کاربران قبلی وبسایت حذف شدن یا نه چون وقتی من ایمیل قبلی مو وارد کردم گفت چنین ایمیلی موجود نیست.

amir_hossein تجربه کاربری و رابط کاربری
@AMIR_HOSSEIN ٢۰۰۰ تجربه آخرین فعالیت ٣ روز پیش

از اونجایی که میدونم اکثر دوستان پارس کلیک تقریبا یه جورایی back-end هستن میخواستم اگر تجربه ایی در Design Ui/Ux دارید یا فیلم آموزشی خوبی دیدید یا سراغ دارید یا منبعی میشناسید حتما معرفی کنید.

چون اکثر ویدئو هایی که تو این زمینه و فارسی دیدم واقعا بددرد نخور بودن یعنی شخصی که آموزش رو میده یا اون گروه وقتی تو وب سایتشون میری اصلا چیزه خاصی نداره یا اصلا جالب نیست ولی بازم میان و ویدئو ضبط میکنن که از اون سایت خودشونم بدتره

ممنون میشم تجربیات و راهنمایی هاتون رو بشنوم

tabesh هایلات کردن کلمات سرچ شده
@TABESH ٢۹۰۰ تجربه آخرین فعالیت ۵ روز پیش

سلام سوالی داشتم در مورد سرچ. در پارس کلیک وقتی یک کلمه را سرچ میکنی هر چی هست رو ایجکسی میاره و کلمه مورد نظر را هایلایت میکنه من تا اینجاش که ایجکسی موارد رو نشون بدم بلدم ولی اینکه چطوری کلمه مورد نظر رو هایلایت کنم نمیدونم میشه راهنمایی بفرمایید

premier213 استفاده از کوکی و سشن در ویو جی اس
@PREMIER213 ١۵۰۰ تجربه آخرین فعالیت ۴ ماه پیش

چطوری میشه داده های تغییر کرده در داخل ویو رو در مرتبه بعد نشون داد؟ مثال: فرد زبان سایت رو تغییر میده و از سایت استفاده میکنه میره دفع بعد میاد میخواد همون زبان باش نه دوباره تغییرش بده در مورد ویو روتر هم بتونه صدق کنه؟

netwons تابع whereExiest
@NETWONS ١٢٣۰۰ تجربه آخرین فعالیت ١ هفته پیش

با سلام میشه در مورد این تابع توضیح بدید

whereExiest در لاراول قابل فهم نیست میشه با مثال توضیح بدید عملکرد این تابع چیه . و تابع ‍‍‍whereEmail و این تابع چه کاربردی داره.

لطفا با مثال

با تشکر

saeid4x مشکل در اجرای React Native روی شبیه ساز اندروید
@SAEID4X ٢۰۰۰ تجربه آخرین فعالیت ٣ هفته پیش

سلام دوستان

من می خام ریکت نیتیو رو تو شبیه ساز اندروید اجرا کنم ، اما موقع اجرا خطای زیر رو تو CMD نشون میده لطفا بگید چطور این مشکل رو حل کنم؟؟

در ضمن از مراحل زیر برای نصب استفاده کردم:

react-native init AwesomeProject
cd AwesomeProject
react-native run-android

اما پس از اجرای دستور آخر خطای زیر تو CMD ظاهر میشه:


FAILURE: Build failed with an exception.

* What went wrong:
A problem occurred configuring root project 'AwesomeProject۱۰'.
> Could not resolve all files for configuration ':classpath'.
   > Could not download builder-model.jar (com.android.tools.build:builder-model:۲.۳.۳)
      > Could not get resource 'https://jcenter.bintray.com/com/android/tools/build/builder-model/۲.۳.۳/builder-model-۲.۳.۳.jar'.
         > Could not GET 'https://jcenter.bintray.com/com/android/tools/build/builder-model/۲.۳.۳/builder-model-۲.۳.۳.jar'.
            > Connect to jcenter.bintray.com:۴۴۳ [jcenter.bintray.com/۱۰۸.۱۶۸.۲۴۳.۱۵۰] failed: Connection timed out: connect
   > Could not download builder-test-api.jar (com.android.tools.build:builder-test-api:۲.۳.۳)
      > Could not get resource 'https://jcenter.bintray.com/com/android/tools/build/builder-test-api/۲.۳.۳/builder-test-api-۲.۳.۳.jar'.
         > Could not GET 'https://jcenter.bintray.com/com/android/tools/build/builder-test-api/۲.۳.۳/builder-test-api-۲.۳.۳.jar'.
            > Connect to jcenter.bintray.com:۴۴۳ [jcenter.bintray.com/۱۰۸.۱۶۸.۲۴۳.۱۵۰] failed: Connection timed out: connect
   > Could not download sdklib.jar (com.android.tools:sdklib:۲۵.۳.۳)
      > Could not get resource 'https://jcenter.bintray.com/com/android/tools/sdklib/۲۵.۳.۳/sdklib-۲۵.۳.۳.jar'.
         > Could not GET 'https://jcenter.bintray.com/com/android/tools/sdklib/۲۵.۳.۳/sdklib-۲۵.۳.۳.jar'.
            > Connect to jcenter.bintray.com:۴۴۳ [jcenter.bintray.com/۱۰۸.۱۶۸.۲۴۳.۱۵۰] failed: Connection timed out: connect
   > Could not download sdk-common.jar (com.android.tools:sdk-common:۲۵.۳.۳)
      > Could not get resource 'https://jcenter.bintray.com/com/android/tools/sdk-common/۲۵.۳.۳/sdk-common-۲۵.۳.۳.jar'.
         > Could not GET 'https://jcenter.bintray.com/com/android/tools/sdk-common/۲۵.۳.۳/sdk-common-۲۵.۳.۳.jar'.
            > Connect to jcenter.bintray.com:۴۴۳ [jcenter.bintray.com/۱۰۸.۱۶۸.۲۴۳.۱۵۰] failed: Connection timed out: connect

  Try:
Run with --stacktrace option to get the stack trace. Run with --info or --debug option to get more log output.

BUILD FAILED

Total time: ۱ mins ۴۶.۲۴۵ secs
Could not install the app on the device, read the error above for details.
Make sure you have an Android emulator running or a device connected and have
set up your Android development environment:
https://facebook.github.io/react-native/docs/getting-started.html

NDK is missing a "platforms" directory.
If you are using NDK, verify the ndk.dir is set to a valid NDK directory.  It is currently set to C:\Users\saeid\AppData\Local\Android\Sdk\ndk-bundle.
If you are not using NDK, unset the NDK variable from ANDROID_NDK_HOME or local.properties to remove this warning.

Observed package id 'tools' in inconsistent location 'C:\Users\saeid\AppData\Local\Android\Sdk\__tools' (Expected 'C:\Users\saeid\AppData\Local\Android\Sdk\tools')
java.io.FileNotFoundException: https://dl.google.com/android/repository/repository2-1.xml
Failed to download any source lists!

FAILURE: Build failed with an exception.

* What went wrong:
A problem occurred configuring project ':app'.
> Failed to find Build Tools revision 26.0.3

* Try:
Run with --stacktrace option to get the stack trace. Run with --info or --debug option to get more log output.

BUILD FAILED

Total time: 22.903 secs
Could not install the app on the device, read the error above for details.
Make sure you have an Android emulator running or a device connected and have
set up your Android development environment:
https://facebook.github.io/react-native/docs/getting-started.html

سلام به همه عزیزان

نمیدونم ایجاد این بحث کار درستی بود یا نه ، ولی خواستم بدونم این قضیه برای کسی پیش اومده که منو راهنمایی کنه:

تا چند روز آینده اعزامم به خدمت سربازی(دوره آموزشی)، خواستم بدونم ،آیا دور بودن از کامپیوتر و مطالب آموزشی ممکن که اونچه که یاد گرفتم رو فراموش کنم؟ از وضعیت پادگان خبری ندارم ولی برخی مطالب رو نوشتم و قرار با خودم ببرم که مطالعه کنم.

لطفا دوستانی که این وضعیت و تجربه کردن ، منو راهنمایی کنن.

amir_hossein روبی یا پایتون
@AMIR_HOSSEIN ٢۰۰۰ تجربه آخرین فعالیت ٣ روز پیش

بنظر دوستانی که تجربه استفاده از این زبانهای برنامه نویسی رو دارن با توجه به پارامترهایی مثه سرعت, امنیت, یادگیری ساده تر, کاراتر بودن و از همه مهمتر این که در سمت back-end طراحی وب بشه ازش استفاده کرد و هم برای اپلیکیشن های Andriod and Ios بنظرتون بهترین گزینه بین این دو زبان Ruby & Python کدوم میتونه باشه؟ و آینده برنامه نویسی به سمت کدوم بیشتر سوق داره؟

danial_kh شکسته شدن جداول بزرگ هنگام پرینت گرفتن
@DANIAL_KH ٢۸۰۰ تجربه آخرین فعالیت ٣ هفته پیش

هنگام پرینت گرفتن از صفحه های html اگه داخل صفحه مون جدولی داشته باشیم که طولش بیشتر از صفحه A4 باشه یا مکان قرار گیری جدول و دیگر اجزای صفحه به گونه ای باشه که بعضی از سطرهای جدول هنگام پرینت شکسته بشه و به صفحه بعدی پرینت منتقل بشه، ممکنه قسمتی از متن اون سطر توی یه صفحه قرار بگیره و بقیش توی صفحه بعدی.

یه روش حلش اینه که یه جدول ثابت مثل فاکتور درست کنیم و اطلاعاتمون رو بریزیم توی اون، حالا طول و عرض جدول و تعداد سطرهاش مشخصه، اما باز هم اگه محتوایی که داخل هر سطر میریزیم بیش از یک خط رو به خودش اختصاص بده، باز هم طول جدول تغییر میکنه و باعث مشکل میشه.

چطور میتونم مدیریت کنم که سطری از جدول به جای اینکه شکسته بشه و قسمتی از اون داخل یه صفحه و بقیش داخل صفحه بعد قرار میگیره از css و page-break-before استفاده کنم تا کل اون سطر به صفحه بعدی منتقل بشه و شکسته شدنی در کار نباشه!

jserver مشکل در اجرای لاراول روی سرور
@JSERVER ۴۵۰۰ تجربه آخرین فعالیت ۴ هفته پیش

سلام آقای عظیمی خسته نباشید لطفا یه مقاله در مورد نحوی اجرای لاراول روی سرور بزارید یعنی بعد آپلود سایت باید دستور php artisan serve رو کجا بزنیم واقعا تو اینترنت آموزش یا مطلبی نیست

tabesh حلقه لوپ پی اچ پی و جاوااسکریپت
@TABESH ٢۹۰۰ تجربه آخرین فعالیت ۵ روز پیش

سلام داخل php

@forelse($categories as $category)
     <div class="CatImg">
        <img src="{{'{{'}} $category->imgUrl }}" class="categoriesImagesSize" alt=""
            data-id="{{'{{'}} $category->id }}">
         <div class="CatName">{{'{{'}} $category->name }}</div>
     </div>
@empty

@endforelse

این کد این معنی رو میده که به ازای هر category یک div با کلاس catimg ایجاد کن و داخلش محتویات را بگذار

حالا من اومدم داخل جاوااسکریت

success: function (json) {
    data = jQuery.parseJSON(json);
    $('.categoriesResult').text('');
    $.each(data, function (key, categories) {
    $('.categoriesResult').append('<div class="elements"></div>');
    $('.elements').append('<img src="' + categories.imgUrl + '" class="">');
    $('.elements').append('<div class="">' + categories.name + '</div>');
});

ولی نتیجه یکسان نیست مثلا ما ۵ نتیجه را برگرداندیم میاد ۵ تگ با کلاس element ایجاد میکند و داخل اولی نتیجه ۱ تا 5 را نشان میدهد داخل دومی ۲ تا ۵ داخل سومی ۳ تا ۵ داخل چهارمی ۴ و ۵ داخل پنجمی نتیجه ۵ را نشان میدهد

مشکل کار چیه ؟ من میخوام دقیقا عین مثال php بشه

amin مشکلات نصب پکیج ها در لاراول 7
@AMIN ٢۴۸۰۰ تجربه نویسنده آخرین فعالیت ۸ ساعت پیش

در مورد ورژن جدید و 7 لاراول و سازگاری فایل ها آیا چیز جدیدی به وجود اومده, چون بعضی از پکیج ها که ورژن 7 رو ساپورت میکنن نصب نمیشن گوگل کردم ولی چیزی دستگیرم نشد کسی میدونه یا میتونه کمک کنه جریان چیه؟ آیا کسی برخورد کرده با این مشکل تا حالا؟

Using version ^7.0 for jrean/laravel-user-verification
./composer.json has been updated
Loading composer repositories with package information
Updating dependencies (including require-dev)
Your requirements could not be resolved to an installable set of packages.

  Problem 1
    - Conclusion: don't install jrean/laravel-user-verification v7.0.0
    - Conclusion: remove laravel/framework v5.6.39
    - Installation request for jrean/laravel-user-verification ^7.0 -> satisfiable by jrean/laravel-user-verification[7.0.x-dev, v7.0.0].
    - Conclusion: don't install laravel/framework v5.6.39
    - jrean/laravel-user-verification 7.0.x-dev requires illuminate/support 5.7.* -> satisfiable by illuminate/support[5.7.x-dev, v5.7.0, v5.7.1, v5.7.2, v5.7.3, v5.7.4, v5.7.5, v5.7
.6, v5.7.7, v5.7.8, v5.7.9].
    - don't install illuminate/support 5.7.x-dev|don't install laravel/framework v5.6.39
    - don't install illuminate/support v5.7.0|don't install laravel/framework v5.6.39
    - don't install illuminate/support v5.7.1|don't install laravel/framework v5.6.39
    - don't install illuminate/support v5.7.2|don't install laravel/framework v5.6.39
    - don't install illuminate/support v5.7.3|don't install laravel/framework v5.6.39
    - don't install illuminate/support v5.7.4|don't install laravel/framework v5.6.39
    - don't install illuminate/support v5.7.5|don't install laravel/framework v5.6.39
    - don't install illuminate/support v5.7.6|don't install laravel/framework v5.6.39
    - don't install illuminate/support v5.7.7|don't install laravel/framework v5.6.39
    - don't install illuminate/support v5.7.8|don't install laravel/framework v5.6.39
    - don't install illuminate/support v5.7.9|don't install laravel/framework v5.6.39
    - Installation request for laravel/framework (locked at v5.6.39, required as 5.6.*) -> satisfiable by laravel/framework[v5.6.39].

Installation failed, reverting ./composer.json to its original content.

قصد ایجاد نرم افزار موبایلی داریم که قرار است کاربران از طریق ایمیل عضو شوند و بتوانند همدیگر را Follow کنند. در سمت سرور این اپلیکیشن که با php نوشته میشود ما یک دیتابیس داریم با جدول حاوی فیلدهای مربوط به کاربران.

حالا سوال این هست که:

  1. برای طراحی سیستم Followers و Following برنامه آیا به جدول جدا نیاز داریم؟ طراحی چگونه ست؟
  2. برای ارسال و دریافت پیام های خصوصی (مانند دایرکت اینستاگرام) آیا نیاز به جدول جدا داریم؟ با چه فیلدهایی؟

نکته: فقط کسانی که فالو کرده ایم میتونیم براشون پیام بفرستیم.

استاد عظیمی میخواستم اگر صلاح میدونید بخشی رو تو سایت یا انجمن اضافه کنید تا کد ها و پروژه ها و کلاسی هایی که دوستان انجام میدن و درست میکنن تو پروژه هاشون و مایل ان بقیه هم استفاده کنن ازش و همینطور مشکلی از دیدشون برای به اشتراک گذاریشون نیست اونجا قرار بدن اینطوری هم بقیه از تجربیاتشون استفاده میکنن هم به همه کمک میشه تو پروژه هاشون از انجام کارای تکراری هم جلوگیری میشه و هم باعث میشه با سبک ها مختلف آشنا بشیم و بهترین سبک و روش انتخاب کنیم برای ادامه کار و بعد از مدتی هم یه بانک کامل از کلاسها و قسمت های مختلف موجود خواهد بود برای استفاده دوستان

حتی میشه استفاده از این بخش رو برای کسایی گذاشت که خودشون قسمتی رو بارگذاری کردن و تائید شدن یا اعضای خاصی و ...

ممنون میشم بقیه دوستان و اساتید هم نظرشونو در مورد این پیشنهاد بدن

mahdi_php ویدیو خصوصی ؟ آموزش MySQL در یوتیوب
@MAHDI_PHP ١۴۰۰ تجربه آخرین فعالیت ۵ ماه پیش

لطفا ویدیو شماره 3 آموزش MySQL در یوتیوب را از (ویدیو های خصوصی) آزاد کنید تا قابل مشاهده شود تشکر از آقای امیر عظیمی @amir بابت آموزش های بی نظیر شون

اول اینکه من برای نمایش نقشه روی سایت از Google Map Api استفاده می کردم که الان خطای RefererDeniedMapError میده آیا راحلی برای استفاده از گوگل مپ داخل سایت بجز iframe است . همان طوری که می دانید این بخاطر تحریم های ایران در ضمن من در Google Cloud هم ثبت نام کردم و Api Key هم دارم.

سوال دوم چطوری Testing رو در لاراول اجرا کنم و یا آموزشی خوبی بجز در لاراکست برای Testing در لاراول هست.در ضمن نسخه لاراول از 5.5 به بعد رو منظورمه

mehdio.o استفاده از مارک دان
@MEHDIO.O ۵۴۰۰ تجربه آخرین فعالیت ٣۶ دقیقه پیش

سلام به همه ی دوستان

من در حال طراحی یک وبسایت هستم که برای ارسال پست ها نیاز به یک مارک دان دارم !

حالا میخوام این کار رو انجام بدم از لینکی که پایین مارک دان همین وبسایت هست استفاده کردم و رفتم به صفحه ی گیت هاب اما اونجا لینکی برای دانلود یا آموزش تصب روی وبسایت پیدا نکردم !

یعنی فقط داشت توضیح میداد که مثلا با این علامت ### یک تگ هدینگ ساخته میشه و اینا اما من برای نصب در وبسایت میخوامش باید چی کار کنم ؟؟

دوستان اگر مارک دان دیگه ای به جز گیت هاب میشناسن که آموزش نصب داره هم ممنون میشم اگر بگید

سوال اخر این که این مارک دان ها اطلاعات رو به چه صورت ذخیره میکنن یعنی اینایی که من الان دارم مینویسم وقتی مثلا ### این علامت رو میزارم چیزایی که بعدش میاد رو میزاره توی تگ h1 و بعد به صورت html ذخیره می کنه ؟؟ یا یه فایل با فرمت md میده ؟