@asefg482 ۷۰۰ تجربه آخرین فعالیت ١ سال پیش
سلام خواستم بدونم بدون استفاده از Import هم میشه در VueJS اسکریپت اضافه کرد ؟ من این کد رو نوشتم ولی نمی دونم چطور در Vue CLI آدرسش رو بدم let Scripts_Path = [ "../src/assets/Vendor/aos/aos.js", "../src/assets/Vendor/glightbox/js/glightbox.js", "../src/assets/Vendor/glightbox/js/glightbox.min.js", "../src/assets/Vendor/swiper/swiper-bundle.min.js"...
١ سال پیش ١۹۵ بدون جواب
@m-p ۴١۷۰۰ تجربه آخرین فعالیت ۹ ماه پیش نویسنده
با سلام خدمت دوستان،کد های زیر را جهت ارسال ایمیل از لوکال هاست نوشتم و کد اجرا میشه و هیچ اروری نمیده ولی نکته مهم اینه که هیچ ایمیلی از طرف کلاینت دیده نمیشه.در ضمن php.ini و sendmail برای ارسال ایمیل در حالت دیفالت هستند. اگر مشکلی باشه احتمالا(نظر شخصی)از لاین ۱۴ به بعد هست <?php $data = array(); function validation($form){ $form = tr...
٢ سال پیش ١۸۴ ١
@mehdio.o ۵۴۰۰ تجربه آخرین فعالیت ۴ سال پیش
مشکلی که دارم اینه که من یک جیسون دارم که توی یه متغیر داخل جاوااسکریپت هستش حالا میخوام اون بدمش به php نمیدونم باید چی کار کنم ؟ هر دو تاشون توی یه صفحه هستند. خواستم از کوکی و سشن استفاده کنم که دیدم اونا فقط یه مقدار خیلی کوچیکی در خودشون نگه میدارن.
۴ سال پیش ٣۹۹ ۶
@sinanikzad ۸۰۰ تجربه آخرین فعالیت ١ سال پیش
``تو گوگل هم سرچ کردم اصلا نامفهوم بود خواهشا اظطراریه تمام تمریناتم لنگ همین مشکله ببخشید وقت ندارم تمام قوانین رو ممکنه رعایت نکرده باشم مسیر یاsrc تگ img در ubuntu رو چطور مشخص کنم واقعا نمیشه ....
٢ سال پیش ٢١٣ ۵
@amin1972 ۶۷۰۰ تجربه آخرین فعالیت ٢ سال پیش
درخواست get از طریق مرورگر به آدرس زیر ارسال میشه و بدرستی کار میکنه: http://95.217.80.119/api/test اما وقتی از طریق کلاینت اندروید (android java volley) درخواست میفرستم بهم ارور noconnection و not permited میده بهم. برای تست به گوگل درخواست فرستادم بدون مشکل کار کرد.
٢ سال پیش ٢١۸ ١
@majidkm ١۹۰۰ تجربه آخرین فعالیت ١ سال پیش
سلام یک سوال که برای من پیش امده و جواب دقیقی براش پیدا نکردم کاربرد سرور ناکس nuxt چی هست این که اگر استفاده کنیم چه مزیتی داره و معکوس ان ----------------------------------------لطفا یک راهنمایی کنید
٢ سال پیش ٢١۸ ١
@m-p ۴١۷۰۰ تجربه آخرین فعالیت ۹ ماه پیش نویسنده
با عرض سلام و خسته نباشید خدمت پارسکلیکی ها عزیز. دوستان من به یک ارور برخوردم و این هست که یک route رو تعریف کردم اما در زمان استفاده ارور 404 رو نشون میده،همیچنین اگر اروری در route یا controller ایجاد کنم ارور رو نشون میده. route در route list وجود داره url رو تغیر دادم چند بار اما جواب نداده دستور php artisan route:clear رو هم استفاده کردم....
٢ سال پیش ١۹١ ١
@ahmadi ۴۷۰۰ تجربه آخرین فعالیت ١ سال پیش
سلام وقتتون بخیر من یک پروژه بهم پیشنهاد شده که کارفرما ازم میخواد سایت رو به مزرعه بیت کوین یا اتریومی که داره وصل کنم و با اکانت داشتن بتونه استخراج کنه برای کیف پول طرف ، خواستم بدونم api مخصوصی برای اینکار هست اگر کسی تجربه مشابه داره لطفا راهنمایی کنه
٢ سال پیش ١۸۵ بدون جواب
@samikaner ٣٢۷۰۰ تجربه آخرین فعالیت ١ هفته پیش نویسنده
سلام دوستان عزیز! بنده یه گویش لیسپ به نام Vile نوشتم توی زبان گو و از کسانی که گو کار کردن درخواست دارم این گویش رو بررسی کنن و نظرشون رو بدن و اگرم میتونن به این پروژه کمک کنن. مخزن گیت هاب پروژه در اینجا تشکر
٢ سال پیش ٢١۷ ١
@sebz ١٢۰۰ تجربه آخرین فعالیت ٢ سال پیش
سلام، من اندروید استودیو رو نصب کردم، و برای بالا اوردن شبیه سازش باید فیلتر شکن نامحدود داشته باشم. الان خطا میده برنامه که به خاطر نصب نشدن کامل شبیه سازه.وهر فیلترشکنی که تست کردم جواب نمیده و خطا میدن تمام فیلترشکن ها، چه راه حلی دارید دوستان؟
٣ سال پیش ٢۰۸ ١
@rubik ١۵۶۰۰ تجربه آخرین فعالیت ١۰ ماه پیش
سلام دوستان عزیز بنده یک سایتی دارم با وردپرس صفحاتی که یه مقدار آیتماش سنگین و تعداد درسهاش زیاده در مرورگر گوشی های اپل گیر میکنه و خیلی طول میده و بسیار تاخیر داره تو پخش ویدئو تو مرورگر های سیستم و گوشیهای اندروید مشکلی نداره ولی تو گوشی های اپل مشکل داره اینم لینک یکی از صفحات اینم لینکش ممنون میشم کمک کنید بنده زیاد به جاوا اسکریپت مسلط حرفه...
٣ سال پیش ٢۵۵ ١
@m-p ۴١۷۰۰ تجربه آخرین فعالیت ۹ ماه پیش نویسنده
با عرض سلام و خسته نباشید خدمت پارس کلیکی های عزیز. در بخش لاگین من مجبورم مثل ی حالت middleware مانند ایجاد کنم که فقط یوزر مورد نظر دسترسی های لازم رو داشته باشه و برای اینکار به محتوای ستون admin نیازمند هستم و میخوام این ستون رو از طریقsession ذخیره شده بگیرم،این session به من آیدی رو میده اما نمیتونم ازش استفاده کنم و ناچارا فعلا admin رو با s...
٣ سال پیش ٢١٢ ١
@m-p ۴١۷۰۰ تجربه آخرین فعالیت ۹ ماه پیش نویسنده
با عرض سلام و خسته نباشید خدمت پارسکلیکی های عزیز. در مسیر و فایل resources/sass/app.scss برای استفاده از laravel mix استایل های سی اس اس رو وارد میکنیم(‍[email protected])،مشکل من اینجاست که mixبا وارد کردن فایل های app.css و scss/bootstrap مشکلی ندارد اما با وارد کردن فایل های خارجی و حتی افزودن محتوای آنان به فایل ‍app مشکل دارد و ارور ERROR in ./resour...
٢ سال پیش ٢۴۶ ١
@rubik ١۵۶۰۰ تجربه آخرین فعالیت ١۰ ماه پیش
سلام خدمت دوستان و اساتید گرامی بنده یک قالب وردپرسی رو میخوام برای خودم پیاده کنم تو قالب تو اسلایدر و بعضی قسمت ها از اسکریپتی استفاده کرده که نوشته های فارسی رو کلمه به کلمه جدا میندازه بنده خیلی تسلط ندارم به جاوا اسکریپت ممنون میشم راهنمائی کنید عکسشم گذاشتم
٢ سال پیش ٢٣۹ ٢
@behzad ٢۹۸۰۰ تجربه آخرین فعالیت ۸ ماه پیش
سلام دوستان . امیدوارم که حالتون خوب باشه. در صفحه مطالب برای خواندن بیشتر از دکمه استفاده کردم (البته چند مطلب در یک صفحه ) برای اینکه هردکمه عملکرد خودشو داشته باشه و زمانی که روی هر دکمه کلیک شد مربوط به همون مطلب باشه از دستور زیر استفاده کردم. ولی نمیدونم چرا اجرا نمیشه: <!DOCTYPE html> <html lang="en" dir="ltr"> <head>...
٢ سال پیش ٢۰۸ ٣
@danial_kh ۴۶۰۰ تجربه آخرین فعالیت ١١ ماه پیش
سلام دوستان. یه appی دارم که با nuxtjs و vuetify نوشتمش و هر پکیجی هم که نصب شده از جلمه همین vuetify از es6 دارن استفاده میکنن و خب مرورگرهای IE 10 و ‍ IE 9 رو دیگه ساپورت نمیکنه. اما داریم شرکت هایی که هنوز دارن از این مرورگرها استفاده میکنن و نمیتونم مجبورشون کنم که نسخه مرورگرشون رو ببرن بالا به IE 11 و میگن appت کار نمیکنه. میخواستم ببینم راه...
٢ سال پیش ١۹۸ ١
@behzad ٢۹۸۰۰ تجربه آخرین فعالیت ۸ ماه پیش
سلام دوستان . فایل jdf.php رو دانلود و به صفحه مربوطه فراخوانی کردم . با استفاده ازدستور زیر میخوام تاریخ و زمان رو برام نمایش بده ولی اختلاف داره با زمان حال: $timee = time(); echo jdate('Y/m/d', $timee, '', 'Asia/Tehran') . "<br>"; echo jdate('g:i:s a'); در خروجی تاریخ 1400/01/15 سه روز بعد نشون میده درحالی که تاریخ 1400...
٢ سال پیش ٢٢۸ ۵
@shahryarjb ١٢٣٣۴۵ تجربه آخرین فعالیت ١۹ ساعت پیش نویسنده
با درود خدمت دوستان گرامی و همکاران محترم. همانطور که مستحضر هستید در دو سال پیش یک آموزش در سایت پارسکلیک منتشر شد تحط عنوان آموزش فارسی ویدیویی زبان برنامه نویسی الکسیر که بر اساس دانش آن زمان بنده سعی کردم یکسری مباحث خوب پایه ای رو آموزش بدم که شامل ساخت یک سایت به واسطه دیتابیس و یک اپلیکیشن تحط کامند لاین بود.. طی این زمان زبان برنامه نویسی e...
٢ سال پیش ٢۴٣ ١٢
@jserver ۹۷۰۰ تجربه آخرین فعالیت ۶ ماه پیش
با سلام دوستان می خوام ابونتو نسخه ای ۱۸ رو در کنار ویندوز نصب کنم ولی همش خطای The ‘grub-efi-amd64-signed’ package failed to install into /target/ error message رو می ده روی هارد اکسترنال هم تست کردم ولی نشد.اینم هم بگم ابونتو رو روی فلش هم با برنامه rufus و هم با universal usb بوت کردم ولی فایده نداره. بایوس مد هم legacy است با مد efi هم نصب کر...
۴ سال پیش ۴۴۵ ٣۰
@mohsen0933 ٣۴۰۰ تجربه آخرین فعالیت ۴ هفته پیش
سلام متاسفانه! با vpn نصب نشد. تحریم گوگل نصب دستی راه حلی سراغ دارین ؟
٢ سال پیش ٢۹١ ١
@abolfazl ۸۰۰ تجربه آخرین فعالیت ٢ سال پیش
من برای گرفتن اطلاعات از بکندم از Axios استفاده میکنم ولی کد هایی که با axios به بکندم وصل میشم تو قسمت باندل نشون داده میشه و اگرم کسی اینا رو ببینه میتونه از بکندم اطلاعات بگیره راه حل چیه که بتونم کدایی که با axios به بکندم وصل میشمو مخفی کرد؟
٢ سال پیش ٢١١ ۴
@iman.r ۶۸۰۰ تجربه آخرین فعالیت ١۰ ماه پیش
سلام دوستان راهی وجود داره که وقتی در Vue یک درخواست از طریق axios ارسال می کنیم، تا کامل شدن درخواست یک progress bar نمایش بدیم که برحسب زمان پاسخ به درخواست پیش بره؟؟؟ اگر کسی راه حلی داره ممنون میشم کمک کنه
٣ سال پیش ٢٣۶ ۵
@amin1972 ۶۷۰۰ تجربه آخرین فعالیت ٢ سال پیش
در صورت استفاده از vue cli 3.x به نظر شما انتخاب express بهتر است یا laravel؟ آیا اکسپرس واقعا قدرت لاراول را دارد؟ و انتخاب مناسبی برای بک اند برنامه خواهد بود؟ و اینکه برای ویو ورژن ۳ پلاگینی در گیت هاپ به همین اسم express وجود دارد. بنظرتون انتخاب مناسبی نیست این پلاگین؟ کسی کار کرده باهاش؟
٣ سال پیش ۵۸۶ ١٣
@m-p ۴١۷۰۰ تجربه آخرین فعالیت ۹ ماه پیش نویسنده
با عرض سلام و خسته نباشید خدمت دوستان پارس کلیکی عزیز، من برای استفاده از یک api مجبور به استفاده از پکیج Swagger-php شده ام و این پکیج رو در سرویس composer و نصب نمودم و در فایل composer.json وارد شده است اما در زمان استفاده از کلاس های این پکیج ارور class...not found رو به من میده،اولین باره که به اینمشکل برمیخورم و از طریق گوگل سرچینگ هم نتونستم...
٢ سال پیش ٢٣۶ ٣