@m-p ۴١۷۰۰ تجربه آخرین فعالیت ٢ ماه پیش نویسنده
با عرض سلام و خسته نباشید خدمت پارسکلیکی ها عزیز. دوستان من به یک ارور برخوردم و این هست که یک route رو تعریف کردم اما در زمان استفاده ارور 404 رو نشون میده،همیچنین اگر اروری در route یا controller ایجاد کنم ارور رو نشون میده. route در route list وجود داره url رو تغیر دادم چند بار اما جواب نداده دستور php artisan route:clear رو هم استفاده کردم....
١٢ ماه پیش ۰ ١
@ahmadi ۴۷۰۰ تجربه آخرین فعالیت ١١ ماه پیش
سلام وقتتون بخیر من یک پروژه بهم پیشنهاد شده که کارفرما ازم میخواد سایت رو به مزرعه بیت کوین یا اتریومی که داره وصل کنم و با اکانت داشتن بتونه استخراج کنه برای کیف پول طرف ، خواستم بدونم api مخصوصی برای اینکار هست اگر کسی تجربه مشابه داره لطفا راهنمایی کنه
١ سال پیش ۰ بدون جواب
@samikaner ٣٢۶۰۰ تجربه آخرین فعالیت ٣ روز پیش نویسنده
سلام دوستان عزیز! بنده یه گویش لیسپ به نام Vile نوشتم توی زبان گو و از کسانی که گو کار کردن درخواست دارم این گویش رو بررسی کنن و نظرشون رو بدن و اگرم میتونن به این پروژه کمک کنن. مخزن گیت هاب پروژه در اینجا تشکر
١ سال پیش ۰ ١
@sebz ١٢۰۰ تجربه آخرین فعالیت ١ سال پیش
سلام، من اندروید استودیو رو نصب کردم، و برای بالا اوردن شبیه سازش باید فیلتر شکن نامحدود داشته باشم. الان خطا میده برنامه که به خاطر نصب نشدن کامل شبیه سازه.وهر فیلترشکنی که تست کردم جواب نمیده و خطا میدن تمام فیلترشکن ها، چه راه حلی دارید دوستان؟
٢ سال پیش ۰ ١
@rubik ١۵۶۰۰ تجربه آخرین فعالیت ٣ ماه پیش
سلام دوستان عزیز بنده یک سایتی دارم با وردپرس صفحاتی که یه مقدار آیتماش سنگین و تعداد درسهاش زیاده در مرورگر گوشی های اپل گیر میکنه و خیلی طول میده و بسیار تاخیر داره تو پخش ویدئو تو مرورگر های سیستم و گوشیهای اندروید مشکلی نداره ولی تو گوشی های اپل مشکل داره اینم لینک یکی از صفحات اینم لینکش ممنون میشم کمک کنید بنده زیاد به جاوا اسکریپت مسلط حرفه...
٢ سال پیش ۰ ١
@m-p ۴١۷۰۰ تجربه آخرین فعالیت ٢ ماه پیش نویسنده
با عرض سلام و خسته نباشید خدمت پارس کلیکی های عزیز. در بخش لاگین من مجبورم مثل ی حالت middleware مانند ایجاد کنم که فقط یوزر مورد نظر دسترسی های لازم رو داشته باشه و برای اینکار به محتوای ستون admin نیازمند هستم و میخوام این ستون رو از طریقsession ذخیره شده بگیرم،این session به من آیدی رو میده اما نمیتونم ازش استفاده کنم و ناچارا فعلا admin رو با s...
٢ سال پیش ۰ ١
@m-p ۴١۷۰۰ تجربه آخرین فعالیت ٢ ماه پیش نویسنده
با عرض سلام و خسته نباشید خدمت پارسکلیکی های عزیز. در مسیر و فایل resources/sass/app.scss برای استفاده از laravel mix استایل های سی اس اس رو وارد میکنیم(‍[email protected])،مشکل من اینجاست که mixبا وارد کردن فایل های app.css و scss/bootstrap مشکلی ندارد اما با وارد کردن فایل های خارجی و حتی افزودن محتوای آنان به فایل ‍app مشکل دارد و ارور ERROR in ./resour...
١ سال پیش ١ ١
@rubik ١۵۶۰۰ تجربه آخرین فعالیت ٣ ماه پیش
سلام خدمت دوستان و اساتید گرامی بنده یک قالب وردپرسی رو میخوام برای خودم پیاده کنم تو قالب تو اسلایدر و بعضی قسمت ها از اسکریپتی استفاده کرده که نوشته های فارسی رو کلمه به کلمه جدا میندازه بنده خیلی تسلط ندارم به جاوا اسکریپت ممنون میشم راهنمائی کنید عکسشم گذاشتم
١ سال پیش ١ ٢
@behzad ٢۹۸۰۰ تجربه آخرین فعالیت ٢ هفته پیش
سلام دوستان . امیدوارم که حالتون خوب باشه. در صفحه مطالب برای خواندن بیشتر از دکمه استفاده کردم (البته چند مطلب در یک صفحه ) برای اینکه هردکمه عملکرد خودشو داشته باشه و زمانی که روی هر دکمه کلیک شد مربوط به همون مطلب باشه از دستور زیر استفاده کردم. ولی نمیدونم چرا اجرا نمیشه: <!DOCTYPE html> <html lang="en" dir="ltr"> <head>...
١ سال پیش ١ ٣
@danial_kh ۴۶۰۰ تجربه آخرین فعالیت ۴ ماه پیش
سلام دوستان. یه appی دارم که با nuxtjs و vuetify نوشتمش و هر پکیجی هم که نصب شده از جلمه همین vuetify از es6 دارن استفاده میکنن و خب مرورگرهای IE 10 و ‍ IE 9 رو دیگه ساپورت نمیکنه. اما داریم شرکت هایی که هنوز دارن از این مرورگرها استفاده میکنن و نمیتونم مجبورشون کنم که نسخه مرورگرشون رو ببرن بالا به IE 11 و میگن appت کار نمیکنه. میخواستم ببینم راه...
١ سال پیش ۰ ١
@behzad ٢۹۸۰۰ تجربه آخرین فعالیت ٢ هفته پیش
سلام دوستان . فایل jdf.php رو دانلود و به صفحه مربوطه فراخوانی کردم . با استفاده ازدستور زیر میخوام تاریخ و زمان رو برام نمایش بده ولی اختلاف داره با زمان حال: $timee = time(); echo jdate('Y/m/d', $timee, '', 'Asia/Tehran') . "<br>"; echo jdate('g:i:s a'); در خروجی تاریخ 1400/01/15 سه روز بعد نشون میده درحالی که تاریخ 1400...
١ سال پیش ۰ ۵
@shahryarjb ١٢٢١۴۵ تجربه آخرین فعالیت ٢ روز پیش نویسنده
با درود خدمت دوستان گرامی و همکاران محترم. همانطور که مستحضر هستید در دو سال پیش یک آموزش در سایت پارسکلیک منتشر شد تحط عنوان آموزش فارسی ویدیویی زبان برنامه نویسی الکسیر که بر اساس دانش آن زمان بنده سعی کردم یکسری مباحث خوب پایه ای رو آموزش بدم که شامل ساخت یک سایت به واسطه دیتابیس و یک اپلیکیشن تحط کامند لاین بود.. طی این زمان زبان برنامه نویسی e...
١ سال پیش ٢ ١٢
@jserver ۹۷۰۰ تجربه آخرین فعالیت ١ هفته پیش
با سلام دوستان می خوام ابونتو نسخه ای ۱۸ رو در کنار ویندوز نصب کنم ولی همش خطای The ‘grub-efi-amd64-signed’ package failed to install into /target/ error message رو می ده روی هارد اکسترنال هم تست کردم ولی نشد.اینم هم بگم ابونتو رو روی فلش هم با برنامه rufus و هم با universal usb بوت کردم ولی فایده نداره. بایوس مد هم legacy است با مد efi هم نصب کر...
٣ سال پیش ٣ ٣۰
@mohsen0933 ٣۶۰۰ تجربه آخرین فعالیت ٣ هفته پیش
سلام متاسفانه! با vpn نصب نشد. تحریم گوگل نصب دستی راه حلی سراغ دارین ؟
١ سال پیش ۰ ١
@abolfazl ۸۰۰ تجربه آخرین فعالیت ١ سال پیش
من برای گرفتن اطلاعات از بکندم از Axios استفاده میکنم ولی کد هایی که با axios به بکندم وصل میشم تو قسمت باندل نشون داده میشه و اگرم کسی اینا رو ببینه میتونه از بکندم اطلاعات بگیره راه حل چیه که بتونم کدایی که با axios به بکندم وصل میشمو مخفی کرد؟
١ سال پیش ١ ۴
@iman.r ۶۸۰۰ تجربه آخرین فعالیت ٣ ماه پیش
سلام دوستان راهی وجود داره که وقتی در Vue یک درخواست از طریق axios ارسال می کنیم، تا کامل شدن درخواست یک progress bar نمایش بدیم که برحسب زمان پاسخ به درخواست پیش بره؟؟؟ اگر کسی راه حلی داره ممنون میشم کمک کنه
٢ سال پیش ١ ۵
@amin1972 ۶۷۰۰ تجربه آخرین فعالیت ١١ ماه پیش
در صورت استفاده از vue cli 3.x به نظر شما انتخاب express بهتر است یا laravel؟ آیا اکسپرس واقعا قدرت لاراول را دارد؟ و انتخاب مناسبی برای بک اند برنامه خواهد بود؟ و اینکه برای ویو ورژن ۳ پلاگینی در گیت هاپ به همین اسم express وجود دارد. بنظرتون انتخاب مناسبی نیست این پلاگین؟ کسی کار کرده باهاش؟
٢ سال پیش ٢ ١٣
@m-p ۴١۷۰۰ تجربه آخرین فعالیت ٢ ماه پیش نویسنده
با عرض سلام و خسته نباشید خدمت دوستان پارس کلیکی عزیز، من برای استفاده از یک api مجبور به استفاده از پکیج Swagger-php شده ام و این پکیج رو در سرویس composer و نصب نمودم و در فایل composer.json وارد شده است اما در زمان استفاده از کلاس های این پکیج ارور class...not found رو به من میده،اولین باره که به اینمشکل برمیخورم و از طریق گوگل سرچینگ هم نتونستم...
١ سال پیش ٢ ٣
@iman.r ۶۸۰۰ تجربه آخرین فعالیت ٣ ماه پیش
سلام دوستان ما یک پروژه ای داریم که در اون از لاراول نوا برای ادمین و API‍‍‍ به همراه React JS برای سمت کاربر استفاده می کنیم. در حال حاضر لاراول نوا بر روی یک پروژه و API ها هم بر روی یک پروژه دیگه پیاده سازی شدن. اما به دلیل استفاده از لاراول نوا و جدا بودن پروژه ها یک سری از امکانات رو متاسفانه از دست دادیم و تسلط کامل به پروژه ای که API ها در...
١ سال پیش ۰ ٣
@mahdi_mahdi ٣۵۰۰ تجربه آخرین فعالیت ١۰ ماه پیش
سلام چند وقتی هست که دوباره برگشتم روی لاراول و قصد دارم یکم جدی تر باهاش کار کنم. از استفاده php artisan لذت می برم و با کامند های اون رابطه خوبی دارم. اما سوالی که برام ایجاد شده دوستانی که لاراول رو روی هاست می برند چی کار می کنند دقیقا؟ چون اونجا که ترمینال ندارند :) چطوری migration میزنند یا کامند های دیگه ؟ خوشحال میشم از رفقایی که تجربه دا...
١ سال پیش ۰ ۵
@ahmadi ۴۷۰۰ تجربه آخرین فعالیت ١١ ماه پیش
سلام وقت شما بخیر من امروز یک به یک مسئله برخوردم که خیلی عجیب بود ، من ابتدا بگم که من از xampp استفاده میکنم ، اومدم یک حلقه درسته کردم و با اون حلقه که البته به عنوان تست بود و از stackoverflow اون رو برداشتم اینجا و با کمال تعجب دیدم هیچ کدوم از عکسام اجرا نشدن ، فکر کردم مشکل از عکس هاست یا مسیرشون ولی نبود چون چک کردم و دیدم که حتی یک عکس...
١ سال پیش ٢ ١۰
@mahdi_mahdi ٣۵۰۰ تجربه آخرین فعالیت ١۰ ماه پیش
سلام توی لاراول استاندارد اسم گذاری برای مدل و کنترلر به چه شکل هست؟ هر دو باید منفرد باشند؟ یا نه کنترلر جمع هست و مدل منفرد؟ یا ... ؟ البته تاجایی که یادم بود توی نسخه های قبلی لاراول کنترلر جمع بسته میشید و مدل فرد ممنونم میشم توی این زمینه کمک کنید
١ سال پیش ١ ٣
@ewdmund ٣٣۰۰ تجربه آخرین فعالیت ١ سال پیش
سلام دوستان عزیز من این ارور رو در هنگام لود در وب سایت مشاهده میکنم و با service provider هم تماس گرفتم و نتونستن کمکم کنن، وقتی ای ارور رخ میده در سمت کاربر من نمیتونم ایکون ها و فونت رو به درستی برای کاربر دانلود کنم ممنون میشم کمکم کنید که چطور این ارور رو برطرف کنم با تشکر. has been blocked by CORS policy: No 'Access-Control-Allow-Origin' head...
١ سال پیش ١ ٢
@danial_kh ۴۶۰۰ تجربه آخرین فعالیت ۴ ماه پیش
سلام دوستان. یه پنل مدیریتی طراحی کردم که به قشر خاصی از مدیران مشاغل میتونه کمک کنه و دارای بخش های زیادی هم هست. حالا میخوام یه صفحه ویکی و یه سایت دیگه ایجاد کنم و داکیومنتیشن پنل رو داخلش قرار بدم برای استفاده ی مشتریان تا به راحتی بتونن صفر تا صد کار با نرم افزار رو یاد بگیرن و ازش استفاده کنن و یه بخش دیگه واسه ی تیم توسعه دهنده که هر کسی از...
١ سال پیش ١ ٢