اگر دوست دارید اینجا رو کلیک کنید تا به کانال ولاگ های شخصی من سابسکرایب کنید.
@jamshid ٢۶۰۰ تجربه آخرین فعالیت ٢ سال پیش
سلام دوستان. جمشید هستم و لاراول رو تازه شروع کردم. من پکیج uxweb/sweet-alert رو نصب کردم و تمام مراحل آماده سازی ش رو هم انجام دادم. پیام هم نمایش داده می شه. ولی تنها مشکل اینه که بجای نمایش آخرین پیام که در کنترولر و قبل از ریدایرکت تنظیم کردم، نمایش بده، یک پیام قبل ترش رو از کش نمایش می ده. مثلا تو صفحه اصلی دو تا کلید هست ک هر کدوم یک تنظیمی...
٣ سال پیش ١۴۰ ۷
@jamshid ٢۶۰۰ تجربه آخرین فعالیت ٢ سال پیش
سلام دوستان. می خواستم یک روبات یا برنامه ای توی لاراول بنویسم که بعد از رخ دادن یک اتفاق خاص فراخوانی بشه و چند فیلد خاص رو در سایت دیگری Submit کنه؛ مشابه یک کاربر انسانی که با مشاهده هر سایت Session برای او در سرور ثبت می شود. لطفا راهنمایی کنید که از کجا باید شروع کنم. با تشکر.
٣ سال پیش ۹۶ ٢
@shahabra ٢۰۰ تجربه آخرین فعالیت ٢ سال پیش
سلام من میخوام با استفاده از کد نویسی وردپرس لیستی از محصولات ووکامرس را به دلخواه به قسمت های مختلف صفحه اصلی سایت فراخوانی کنم بدون افزونه مثلا لیست محصولاتی که تخفیف دارن رو در یک باکس صفحه اصلی بیارم .لطفا راهنمایی کنید چطور این کار رو با کدهای خودم درست کنم و از افزونه های اضافی استفاده نکنم؟ .باتشکر
٣ سال پیش ١۹۶ ٢
@iman.r ۶١۰۰ تجربه آخرین فعالیت ١۰ ساعت پیش
سلام دوستان کسی میدونه روی هاست های اشتراکی چجوری میشه از Queue استفاده کرد؟ در اصل چطوری می تونیم کار queue:listen رو انجام بدیم؟ تشکر
٣ سال پیش ١۴۷ ٢
@zahra-sh ۴۸۰۰ تجربه آخرین فعالیت ٢ سال پیش
سلام. برای ارسال ایمیل تایید به کاربر رجیستر شده با یه سری مشکل مواجه شدم. دوستان اگر لطف کنید کمک کنید خیلی ممنون میشم. تریت RegistersUsers public function register(Request $request, AppMailer $mailer) { $this->validator($request->all())->validate(); event(new Registered($user = $this->create($request->all())))...
٣ سال پیش ١٣۶ ١
@barmaki ١۴۰۰ تجربه آخرین فعالیت ٢ سال پیش
با سلام خدمت دوستان و جناب عظیمی من یه فرم دارم که داری آپلود عکس هم میباشد از پکیج intervention استفاده کردم میخوام اپلود عکس الزامی نباشه اما زمانی که بدون عکس اقدام به ثبت فرم میکنم خطا میدهد Symfony \ Component \ Debug \ Exception \ FatalThrowableError (E_ERROR) Call to a member function getClientOriginalName() on null امیدوارم منظورم رو متوج...
٣ سال پیش ١۷١ ١
@alireza9036 ۸۰۰ تجربه آخرین فعالیت ٢ سال پیش
من مقدار ثابتی در کوئریم ذخیره کردم ولی هنگام نمایش به صورت علامت ؟؟؟؟؟؟ در میاد در sql برای حل این مشکل از N قبل از مقدار ثابت مثلا 'امیر'N استفاده میشه، میخواستم بدونم معادلی برای این N در mysql وجود داره یا نه که unicode اون مقدار ثابت رو parse کنه ممنون میشم کمک کنید
٣ سال پیش ١۴۸ ۴
@faridfr ٢۶۰۰ تجربه آخرین فعالیت ١١ ماه پیش
سلام توی json_encode یه اپشنی هست به نام JSON_UNESCAPED_UNICODE که باعث میشه حروف فارسی بصورت \u6212 ذخیره نشن . اما وقتی از دیتابیس میخونم و باز میخوام بصورت json ازشون استفاده کنم توی json_decode دوباره تبدیل میشن به حالت : \u0633\u0645\u0646\u0627\u0646 درصورتی که میخوام بصورت فارسی کلمه ی ( سمنان ) ظاهر بشه . هر چی سرچ کردم نتیجه ای نگرفتم کسی...
٣ سال پیش ٣١۰ ١
@zahra-sh ۴۸۰۰ تجربه آخرین فعالیت ٢ سال پیش
من helper function رو ساختم فایل رو به composer.json قسمت autoload: "file":[ "app/helpers.php" ], اضافه کردم و این فایل رو دستی در app ساختم: function flash( $message) { $flash = app('App\Http\Flash'); return $flash->info( $message); } دستور composer dump-autoload رو اجرا کردم. IDE فانکشن info() رو برای $flash لود نمیکنه. انگار کلاس...
٣ سال پیش ١٢۹ ۶
@sahar11 ۹۰۰ تجربه آخرین فعالیت ٢ سال پیش
خطا در خروجی جاوا import java.util.Scanner; public class Test1 { public static void main(String[] args) { Scanner scanner = new Scanner(System.in); String name; خطا در این قسمت name = scanner.next(); System.out.println(name); } }
٣ سال پیش ١۶۶ ۴
@bestinnet ٣۰۰ تجربه آخرین فعالیت ٢ سال پیش
سلام دوستان من بعد از آپلود پروژه روی هاست با این ارور مواجه شدم نسخه لاراول ۵.۴ هست. file_put_contents(/۲rwVypgFd۷yfDpCA۱۹TMsNHhB۱J۲REF۶envmWIqc): failed to open stream: Permission denied سایت کامل لود میشه اما پایین سایت این ارور را زده ممنون میشم راهنمایی کنید.درضمن من دسترسی های لازم رو به فولدر session که در storage قرار داره permission ۰۷۷۷ ر...
٣ سال پیش ١۴٣ ٣
@mmrz60 ۴۰۰ تجربه آخرین فعالیت ٢ سال پیش
سلام. من یک قالب جوملا quick-start رو میخوام نصب کنم. تمامی مراحل رو تو cpanel بدرستی انجام دادم. این قالب از طریق ANGIE Akeeba نصب میشه. تو مرحله آخر یا همون site setup این پیغام ارور میاد : Unknown column 'otpKey' in 'where clause' SQL=SELECT * FROM hamid_users WHERE otpKey != '' AND otep != '' خیلی گیر کردم. ممنون میشم کمکم کنید. راهی هست که بشه...
٣ سال پیش ١٣۵ ۴
@mohammad-fm ١٢۰۰ تجربه آخرین فعالیت ٢ سال پیش
سلام چرا به هیچ وجه درون یک پروژه ی bootstrap نمیتوان marquee ساخت
٣ سال پیش ١۴٢ ٢
@kourosh ٣۰۰ تجربه آخرین فعالیت ٢ سال پیش
خب سلام دوستان امیدوارم حالتون خوب باشه من ایده ای در سر دارم و ایدم وب سایت حراجی هست عرض کنم که حضورتون خودم مد نظرم هست که این وب سایت رو با پی اچ پی بنویسم بعد هم اپ ای او اس و اندرویش رو بنویسم انشالله. خب وب سایت وب سایت فروشگاهی هست و بیشتر شبیه حراجی هست. راهنمایی میخوام برای بحث فرانت اند. خب داستان از چه قراره !‌ یه محصوله !‌ میاد چیکار م...
٣ سال پیش ١٣۵ ۴
@sina98 ٢۰۰ تجربه آخرین فعالیت ٢ سال پیش
برای استارت یادگیری پی اچ پی کدوم مجموعه رو باید دنبال کرد ؟ لطفا راهنمایی بفرمایید.
٣ سال پیش ١۷۰ ٢
@matin ١۹١۸۰ تجربه آخرین فعالیت ٢ هفته پیش
با سلام. من یک پروژه ساختم با ajax ، php و mysql. قصد من این بود که اطلاعات را داخل دیتابس بریزم و همچنان اطلاعات را از داخل دیتابس حذف کنم بدون اینکه صفحه اجرا شود. در قسمت insert اطلاعات ، فنکشن ها درست کار میکند ولی در قسمت delete داده ها از لیست ، وقتی روی حذف کلیک کنم. فنکشن ajax یک بار اجرا میشود . اگر خواسته باشم ردیف دیگری را پاک کنم باید ص...
٣ سال پیش ١٣۵ ۸
@mohammad-fm ١٢۰۰ تجربه آخرین فعالیت ٢ سال پیش
سلام به خدمت همه ی پارس کلیکی های عزیز خواستم از lazy load در bootstrap استفاده کنم . نتونستم امکان راهنمایی هست دوستان؟؟؟
٣ سال پیش ١٣۶ ٢
@ttodkit ۹۰۰ تجربه آخرین فعالیت ٢ سال پیش
سلام .. دوستان من دانش خیلی کمی تو وب دارم و ممکنه سوالم از اساس اشتباه باشه .. شما رو حساب دانش اندکم بگذارید میخوام بدونم مسیر چیه و داستان چیه .. فعلا با کمی تحقیق به نود جی اس علاقه پیدا کردم .. و میخوام نود جی اس رو شروع کنم .. بخش اول سوال : اینه که اصولا وب سرویس ها فقط برای اپلیکیشن ها نوشته میشن یا اینکه میشه در کنار اپلیکیشن ها تو خود سای...
٣ سال پیش ٢٣۹ ١۴
@jserver ۹۰۰۰ تجربه آخرین فعالیت ٢ ماه پیش
سلام من لاراول 5.5.32 رو نصب کردم بدون این که از middleware auth استفاده کنم مسیر / رو به صفحه login هدایت می کنه وبعد از این که یک بار login می کنم مشکل حل می شه یعنی باید بار اول csrf-token در کش مروگر کاربر ذخیره شود
٣ سال پیش ١۴۰ ۵
@jserver ۹۰۰۰ تجربه آخرین فعالیت ٢ ماه پیش
سوال اول موقع آپلود عکس در لاراول 5.5.33 یک پوشه می سازه با نام همون عکس و عکس رو داخل اون آپلود می کنه و نام خود عکس رو hash می کنه حالا من چطور اون عکس رو نمایش بدم چون نام عکس که در پایگاداده ذخیره کردم نام پوشه است زیر نام پوشه IMG_2615.JPG و نام خود عکس داخل پوشه jfm9yj8kDy3utqErLduBfqkDN75PkrZ0Yipli4yL.jpeg سوال دوم در لارول برای textarea ها...
٣ سال پیش ٢۷١ ۸
@ashkan ٢۰۰ تجربه آخرین فعالیت ٢ سال پیش
سلام من به تازگی دارم با لاراول کار میکنم به قسمت register خود لاراول یه فیلد تصویر اضافه کردم ولی بعد از آپلود، عکس رو به صورت string و فقط اسم عکس رو دریافت میکنه وقتی هم که به validator اضافه میکنم که اون فیلد باید عکس باشه، اصلا فرم ارسال نمیشه.. در صورتی که برای اضافه کردن عکس در جا های دیگه مشکلی ندارم.. اگه کمک کنید ممنون میشم این validator:...
٣ سال پیش ١۵۸ ١
@pg ٢۰۰ تجربه آخرین فعالیت ٢ سال پیش
باسلام چگونه در پایتون در gui به متغیری اضافه کنیم و نشان دهیم اخر برای استفاده از tkinter باید اخر برنامه mainloop بزاریم وگرنه کار نمیکند و اگر این کار را بکنیم برنامه در همانجا می ایستد و دیگر به متغیر اضافه نمی شود
٣ سال پیش ١۵۷ ١
@mohammad-fm ١٢۰۰ تجربه آخرین فعالیت ٢ سال پیش
سلام عرض شد من میخواهم موتور جستجو و کلیکی بزارم که وقتی تایپ کردیم و کلیک کردیم از طریق google دنبال جواب بگرده اگه امکانش هست با bootstrap توضیح بدید یه دنیا تشکر.
٣ سال پیش ١٣۵ ١
@sahar11 ۹۰۰ تجربه آخرین فعالیت ٢ سال پیش
سلام ، من دوست دارم کد نویسی اپلیکیشهای اندرویدی یاد بگیرم . هیچ پیش زمینه کد نویسی ندارم . یکم تحقیق کردم و فهمیدم جاوا باید یاد بگیرم . دوستان نطرشون چیه و بجز جاوا چه پیش نیازهای دیگه ای لازمه؟ مرسی
٣ سال پیش ٣٢۴ ٢