@zahra-sh ۴۸۰۰ تجربه آخرین فعالیت ٢ سال پیش
سلام. برای ارسال ایمیل تایید به کاربر رجیستر شده با یه سری مشکل مواجه شدم. دوستان اگر لطف کنید کمک کنید خیلی ممنون میشم. تریت RegistersUsers public function register(Request $request, AppMailer $mailer) { $this->validator($request->all())->validate(); event(new Registered($user = $this->create($request->all())))...
٢ سال پیش ۷۷ ١
@barmaki ١۴۰۰ تجربه آخرین فعالیت ٢ سال پیش
با سلام خدمت دوستان و جناب عظیمی من یه فرم دارم که داری آپلود عکس هم میباشد از پکیج intervention استفاده کردم میخوام اپلود عکس الزامی نباشه اما زمانی که بدون عکس اقدام به ثبت فرم میکنم خطا میدهد Symfony \ Component \ Debug \ Exception \ FatalThrowableError (E_ERROR) Call to a member function getClientOriginalName() on null امیدوارم منظورم رو متوج...
٢ سال پیش ۸۰ ١
@alireza9036 ۸۰۰ تجربه آخرین فعالیت ٢ سال پیش
من مقدار ثابتی در کوئریم ذخیره کردم ولی هنگام نمایش به صورت علامت ؟؟؟؟؟؟ در میاد در sql برای حل این مشکل از N قبل از مقدار ثابت مثلا 'امیر'N استفاده میشه، میخواستم بدونم معادلی برای این N در mysql وجود داره یا نه که unicode اون مقدار ثابت رو parse کنه ممنون میشم کمک کنید
٢ سال پیش ۷۶ ۴
@faridfr ٢۶۰۰ تجربه آخرین فعالیت ۹ ماه پیش
سلام توی json_encode یه اپشنی هست به نام JSON_UNESCAPED_UNICODE که باعث میشه حروف فارسی بصورت \u6212 ذخیره نشن . اما وقتی از دیتابیس میخونم و باز میخوام بصورت json ازشون استفاده کنم توی json_decode دوباره تبدیل میشن به حالت : \u0633\u0645\u0646\u0627\u0646 درصورتی که میخوام بصورت فارسی کلمه ی ( سمنان ) ظاهر بشه . هر چی سرچ کردم نتیجه ای نگرفتم کسی...
٢ سال پیش ١۴۷ ١
@zahra-sh ۴۸۰۰ تجربه آخرین فعالیت ٢ سال پیش
من helper function رو ساختم فایل رو به composer.json قسمت autoload: "file":[ "app/helpers.php" ], اضافه کردم و این فایل رو دستی در app ساختم: function flash( $message) { $flash = app('App\Http\Flash'); return $flash->info( $message); } دستور composer dump-autoload رو اجرا کردم. IDE فانکشن info() رو برای $flash لود نمیکنه. انگار کلاس...
٢ سال پیش ۷۸ ۶
@sahar11 ۹۰۰ تجربه آخرین فعالیت ٢ سال پیش
خطا در خروجی جاوا import java.util.Scanner; public class Test1 { public static void main(String[] args) { Scanner scanner = new Scanner(System.in); String name; خطا در این قسمت name = scanner.next(); System.out.println(name); } }
٢ سال پیش ١۰٣ ۴
@bestinnet ٣۰۰ تجربه آخرین فعالیت ٢ سال پیش
سلام دوستان من بعد از آپلود پروژه روی هاست با این ارور مواجه شدم نسخه لاراول ۵.۴ هست. file_put_contents(/۲rwVypgFd۷yfDpCA۱۹TMsNHhB۱J۲REF۶envmWIqc): failed to open stream: Permission denied سایت کامل لود میشه اما پایین سایت این ارور را زده ممنون میشم راهنمایی کنید.درضمن من دسترسی های لازم رو به فولدر session که در storage قرار داره permission ۰۷۷۷ ر...
٢ سال پیش ۷۷ ٣
@mmrz60 ۴۰۰ تجربه آخرین فعالیت ٢ سال پیش
سلام. من یک قالب جوملا quick-start رو میخوام نصب کنم. تمامی مراحل رو تو cpanel بدرستی انجام دادم. این قالب از طریق ANGIE Akeeba نصب میشه. تو مرحله آخر یا همون site setup این پیغام ارور میاد : Unknown column 'otpKey' in 'where clause' SQL=SELECT * FROM hamid_users WHERE otpKey != '' AND otep != '' خیلی گیر کردم. ممنون میشم کمکم کنید. راهی هست که بشه...
٢ سال پیش ۷۴ ۴
@mohammad-fm ١٢۰۰ تجربه آخرین فعالیت ٢ سال پیش
سلام چرا به هیچ وجه درون یک پروژه ی bootstrap نمیتوان marquee ساخت
٢ سال پیش ۶۶ ٢
@aliyar ۹۰۰ تجربه آخرین فعالیت ٢ سال پیش
سلام امیر حسین جان قبل از هر چیزی می خواستم از تو تشکر کنم و بهت بگم واقعا الگوی من هستی. من نزدیک به 5 ماه کد نویسی رو شروع کردم و در Bay Area سن فرانسیسکو زندگی می کنم. امیدوارم اگر روزی اینجا اومدی برای کار هر کمکی که از دستم بر بیاد رو برات انجام بدم و پذیرای شما در خانه خودم باشم. من نزدیک به 7 هزار دلار هزینه کردم و در یک بوت کمپ کد نویسی ای...
٢ سال پیش ۹۴ ٣
@kourosh ٣۰۰ تجربه آخرین فعالیت ٢ سال پیش
خب سلام دوستان امیدوارم حالتون خوب باشه من ایده ای در سر دارم و ایدم وب سایت حراجی هست عرض کنم که حضورتون خودم مد نظرم هست که این وب سایت رو با پی اچ پی بنویسم بعد هم اپ ای او اس و اندرویش رو بنویسم انشالله. خب وب سایت وب سایت فروشگاهی هست و بیشتر شبیه حراجی هست. راهنمایی میخوام برای بحث فرانت اند. خب داستان از چه قراره !‌ یه محصوله !‌ میاد چیکار م...
٢ سال پیش ۷١ ۴
@sina98 ٢۰۰ تجربه آخرین فعالیت ٢ سال پیش
برای استارت یادگیری پی اچ پی کدوم مجموعه رو باید دنبال کرد ؟ لطفا راهنمایی بفرمایید.
٢ سال پیش ۹۰ ٢
@matin ١۹١۸۰ تجربه آخرین فعالیت ٣ روز پیش
با سلام. من یک پروژه ساختم با ajax ، php و mysql. قصد من این بود که اطلاعات را داخل دیتابس بریزم و همچنان اطلاعات را از داخل دیتابس حذف کنم بدون اینکه صفحه اجرا شود. در قسمت insert اطلاعات ، فنکشن ها درست کار میکند ولی در قسمت delete داده ها از لیست ، وقتی روی حذف کلیک کنم. فنکشن ajax یک بار اجرا میشود . اگر خواسته باشم ردیف دیگری را پاک کنم باید ص...
٢ سال پیش ۷۴ ۸
@mohammad-fm ١٢۰۰ تجربه آخرین فعالیت ٢ سال پیش
سلام به خدمت همه ی پارس کلیکی های عزیز خواستم از lazy load در bootstrap استفاده کنم . نتونستم امکان راهنمایی هست دوستان؟؟؟
٢ سال پیش ۷١ ٢
@ttodkit ۹۰۰ تجربه آخرین فعالیت ٢ سال پیش
سلام .. دوستان من دانش خیلی کمی تو وب دارم و ممکنه سوالم از اساس اشتباه باشه .. شما رو حساب دانش اندکم بگذارید میخوام بدونم مسیر چیه و داستان چیه .. فعلا با کمی تحقیق به نود جی اس علاقه پیدا کردم .. و میخوام نود جی اس رو شروع کنم .. بخش اول سوال : اینه که اصولا وب سرویس ها فقط برای اپلیکیشن ها نوشته میشن یا اینکه میشه در کنار اپلیکیشن ها تو خود سای...
٢ سال پیش ١۴۴ ١۴
@jserver ۹۰۰۰ تجربه آخرین فعالیت ٢ روز پیش
سلام من لاراول 5.5.32 رو نصب کردم بدون این که از middleware auth استفاده کنم مسیر / رو به صفحه login هدایت می کنه وبعد از این که یک بار login می کنم مشکل حل می شه یعنی باید بار اول csrf-token در کش مروگر کاربر ذخیره شود
٢ سال پیش ۸٢ ۵
@jserver ۹۰۰۰ تجربه آخرین فعالیت ٢ روز پیش
سوال اول موقع آپلود عکس در لاراول 5.5.33 یک پوشه می سازه با نام همون عکس و عکس رو داخل اون آپلود می کنه و نام خود عکس رو hash می کنه حالا من چطور اون عکس رو نمایش بدم چون نام عکس که در پایگاداده ذخیره کردم نام پوشه است زیر نام پوشه IMG_2615.JPG و نام خود عکس داخل پوشه jfm9yj8kDy3utqErLduBfqkDN75PkrZ0Yipli4yL.jpeg سوال دوم در لارول برای textarea ها...
٢ سال پیش ١۴۴ ۸
@ashkan ٢۰۰ تجربه آخرین فعالیت ٢ سال پیش
سلام من به تازگی دارم با لاراول کار میکنم به قسمت register خود لاراول یه فیلد تصویر اضافه کردم ولی بعد از آپلود، عکس رو به صورت string و فقط اسم عکس رو دریافت میکنه وقتی هم که به validator اضافه میکنم که اون فیلد باید عکس باشه، اصلا فرم ارسال نمیشه.. در صورتی که برای اضافه کردن عکس در جا های دیگه مشکلی ندارم.. اگه کمک کنید ممنون میشم این validator:...
٢ سال پیش ۷۸ ١
@pg ٢۰۰ تجربه آخرین فعالیت ٢ سال پیش
باسلام چگونه در پایتون در gui به متغیری اضافه کنیم و نشان دهیم اخر برای استفاده از tkinter باید اخر برنامه mainloop بزاریم وگرنه کار نمیکند و اگر این کار را بکنیم برنامه در همانجا می ایستد و دیگر به متغیر اضافه نمی شود
٢ سال پیش ۷۵ ١
@mohammad-fm ١٢۰۰ تجربه آخرین فعالیت ٢ سال پیش
سلام عرض شد من میخواهم موتور جستجو و کلیکی بزارم که وقتی تایپ کردیم و کلیک کردیم از طریق google دنبال جواب بگرده اگه امکانش هست با bootstrap توضیح بدید یه دنیا تشکر.
٢ سال پیش ۶۹ ١
@sahar11 ۹۰۰ تجربه آخرین فعالیت ٢ سال پیش
سلام ، من دوست دارم کد نویسی اپلیکیشهای اندرویدی یاد بگیرم . هیچ پیش زمینه کد نویسی ندارم . یکم تحقیق کردم و فهمیدم جاوا باید یاد بگیرم . دوستان نطرشون چیه و بجز جاوا چه پیش نیازهای دیگه ای لازمه؟ مرسی
٢ سال پیش ١۶۹ ٢
@saeedpkshz ۴۰۰ تجربه آخرین فعالیت ٢ سال پیش
سلام من از دستور زیر برای صفحه slug استفاده کردم ولی وقتی تو اون صفحه دستور @foreach را میزنم صفحه ارور میده ولی وقتی از $man مستقیم تو صفحه استفاده میکنم کار میکنه.اما دیگه نمیتونم برای مثال از یک عکس در فایل img خودم تو صفحه استفاده کنم. <?php $man = Film::whereslug($slug)->firstorfail(); return view('pagefilm', compact('man'));
٢ سال پیش ۶۸ ۴
@faridfr ٢۶۰۰ تجربه آخرین فعالیت ۹ ماه پیش
سلام. وبسایت laravelsd.com که به طراحی schema کمک میکنه و خروجی های migration و model و controller و ... میده رو تجربه کردید ؟ برای یک پروژه بزرگ فکر میکنم خیلی به من کمک میکنه و سرعت رو بالا میبره و حتی فکر میکنم باعث میشه فراموش نشه بعضی نکات ریز ... نظرتون چیه تجربه ای داشتید ؟ ممنون
٢ سال پیش ۷۷ ١
@faridfr ٢۶۰۰ تجربه آخرین فعالیت ۹ ماه پیش
سلام . در ویدئوی شماره ی 41 آموزش لاراول ، محدودیت توسط throttle برای همه ی کاربران وبسایت و ( بصورت کلی ) هست یا به ازای هر نفر ؟ اگر برای همه هست چطور میتونم محدودش کنم به ریکوئست های هر نفر ؟ ممنونم
٢ سال پیش ۹۹ ١