اگر دوست دارید اینجا رو کلیک کنید تا به کانال ولاگ های شخصی من سابسکرایب کنید.
@premier213 ١۵۰۰ تجربه آخرین فعالیت ٢ سال پیش
با سلام هنگام کدنویسی با استفاده از Vue CLI نمی توانم از const, var, let استفاده کنم و با مشکل App.vue: const is a reserved word مواجه میشم حتی ESLint را آپدیت کردم و از کانفیگ با ساپورت ES6 استفاده کردم ولی مشکل پا برجاست export default { const sec = 1, name: 'app', components: { HelloWorld } }
٢ سال پیش ١٢۴ ١
@erisfun ٢۰۰ تجربه آخرین فعالیت ۴ هفته پیش
سلام و خسته نباشد به آقای عظیمی و دیگر اعضا من جدیدا طراحی سایت رو شروع کردم ویک هاست از یک شرکت با فضای دیسک 50MB برای تست 😐 با نصب وردپرس و یکی دو تا افزونه فضا پر شد... حالا موندم عکس ها برای سربرگ و پشت زمینه سایت رو کجا آپلود کنم اگه راهی هست برای اینکار کمکم کنین! با تشکر از شما.
٣ سال پیش ١٢٣ ۴
@behzad ٢۸٣۰۰ تجربه آخرین فعالیت ۷ ماه پیش
سلام جناب @amir فقط خواستم گوشزد کنم شایدم خبر نداری ولی در بخش رهبران علامت راهنمای نام کاربری، خیلی از نام کاربری فاصله داره (گمونم margin زیادی دادی) و امتیاز برحسب تجربه برای برخی از کابران برعکس و بهم ریخته نوشته شده ولی برای بعضی ها نه (میشه گفت اینم اختلالات زبان فارسیه). طبق این تصویر ، علامت گذاری کردم.
٢ سال پیش ۷۰ ۶
@hassan862 ٢۹۰۰ تجربه آخرین فعالیت ٢ سال پیش
سلام دوستان من مرورگری ساده ای که آقا امیر @AMIR تو آموزش جاوا ، ساختن رو منم همون کد ها رو نوشتم ولی وقتی که فقط روی لینکی ، موس را میگیرم اون صفحه باز میشه . بدون این که روی اون لینک کلیک کنم . package project1; import javax.swing.*; import javax.swing.event.*; import java.awt.*; import java.awt.event.*; import java.io.IOException; public clas...
٢ سال پیش ١١٣ ٢
@farahmand ٢۹٣۰۰ تجربه آخرین فعالیت ٢ روز پیش نویسنده
@amir یک پیشنهاد داشتم برای قسمت رهبران: در پروفایل هر شخص یک قسمت Bio فقط جهت تخصص ها باشه و در قسمت رهبران بیاد تا مثلا من که راجع به لاراول سوال دارم بدونم باید از چه کسی بپرسم و برای سوال دیگه چه کس دیگری رو. البته شاید نیاز به تایپ نباشه مثلا برچشب یا همون تگ هایی به یک قسمت اضافه بشه
٢ سال پیش ١١۶ ١
@premier213 ١۵۰۰ تجربه آخرین فعالیت ٢ سال پیش
سوالی که برای بنده پیش اومده اینه که سرویس های مختلف Realtime برای React یا Angular چیه ؟ و اینکه مث Socket.IO Nodejs هست یا نه ! در بعضی سایتها برای React سرویس pusher معرفی شده ولی برای angular چیزی ندیدم.
٢ سال پیش ١٣٣ ١
@nikbakht ١۷۰۰ تجربه آخرین فعالیت ٣ ماه پیش
دوستان سلام و عرض احترام من در حال ساخت یک پروژه با لاراول هستم و بسیار هم از آموزش های آقای عظیمی استفاده کردم پروژه قسمت هایی تحت عنوان "آموزش های کاربردی" و "مقالات" داره قسمت body و یا بدنه یک پست(نوشته - مقاله) که دارای متون bold و لینک دار و یا رنگ دار می باشند بهترین روش برای ذخیره در دیتابیس و فراخوانی آنها چیست ؟ متشکرم
٢ سال پیش ۶۸ ٣
@matin ١۹١۸۰ تجربه آخرین فعالیت ١٣ ساعت پیش
سلام به همه. من چند تا سوال دارم لطفا اگر کدام مقاله خوب در باره این سوالات دارید. یا خود تون بلدید. ارایه کنید. فایده بودن Google Ads در بعضی از وبسایت ها چیست در حالیکه این Google Ads ها از وبسایت دیگه تبلیغ میکنن. و چطوری میشه اد شون کرد؟ من در کد بعضی وبسایت ها meta property="og" , geo , icbm , DC و خیلی میتا تگ های دیگه ، لینک تگ های دیگه...
٢ سال پیش ١٢١ ٢٢
@madman ۴۵۰ تجربه آخرین فعالیت ٢ سال پیش
سلام من به تازگی آموزش و یادگیری فریم ورک لاراول رو شروع کردم. در شروع کار وقتی میخوام صفحه ای که ساختم رو نگاه کنم با اروری مواجه شدم که عکسش رو واستون آپلود کردم. دوستانی که میدونن اشکال از کجای کاره ممنون میشم من رو در رفع این مشکل راهنمایی و یاری کنن. متشکرم
٢ سال پیش ١۰۷ ۷
@hassan862 ٢۹۰۰ تجربه آخرین فعالیت ٢ سال پیش
با سلام . دوستان من می خوام سایتی مثل تلگرام طراحی کنم ، باید با چه زبانی سایتمو بسازم ؟ برای سایتم می خوام اپلیکیشن هم درست کنم . امنیت سایت هم بالا باشه . شما چه زبانی رو بهم پیشنهاد میکنین ؟ ممنون میشم راهنماییم کنین .
٢ سال پیش ١۶۰ ۵
@saeid4x ٣۰۰۰ تجربه آخرین فعالیت ١ سال پیش
سلام دوستان من می خوام React Native رو شروع کنم .سایت رسمیش رفتم و دستورالعمل نصبش رو مو به مو اجرا کردم،حتی از فیلم های آموزشی کمک گرفتم اما متاسفانه هنوز نتونستم راه اندازیش کنم. و موقع زدن دستور react-native run-android یا npm start خطای زیر رو میده... در ضمن npmو پایتون3 از قبل نصب کرده بودم > [email protected] start D:\myProject\react...
٢ سال پیش ١۷۴ ١
@alireza_mandegari ٢۵۰۰ تجربه آخرین فعالیت ۴ ماه پیش
با سلام , من یک تک صفحه Html دارم و چند لینک دانلود برنامه در انجا قرار دادم و میخواد با ایجاد یک input file به کاربران اجازه بدم هر فایل یا برنامه ای که میخواستن رو روی سایت اپلود کنن میشه راه حلشو با من در میان بگذارید با تشکر.
٢ سال پیش ۹۸ ۴
@lionleo1374 ١۹۰۰ تجربه آخرین فعالیت ۹ ماه پیش
سلام من دارم یه فرم می سازم ام وقتی از متد post استفاده می کنم در هنگام ارسال اطلاعات خطای یر رخ میدهد : he page has expired due to inactivity. Please refresh and try again. این هم کدش: <form method="post" action="/{card}/notes"> <div class=" form-group"> <textarea name="body" style="width: 50%; float: left; border: 1...
٢ سال پیش ١۰۴ ٢
@amin ۵۸۵۰۰ تجربه آخرین فعالیت ٣ روز پیش نویسنده
درود خدمت پارس کلیکی های عزیز در یه پروژه لارول چند تا دیتابیس رو با هم جویین دادیم و خوب هم کار میکنه به غیر از ۲ تاش که اونارو هم باهم جویین کردیم و داخل جداولشون هم با Seeder ها پر کردیم ولی وقتی میخواهیم به کاربر نشون بدیم هیچی نشون نمیده خالی نشون میده تو گوگل هم یه سرچ زدیم ولی یه جواب قانع کننده بود اونم composer dump-autoload این رو هم رفرش...
٢ سال پیش ١۰۶ ۵
@danial_kh ٣۸۰۰ تجربه آخرین فعالیت ٣ هفته پیش
سلام دوستان یک input دارم با یک button <input v-model="product.name"> <button @click="save">save</button> که تابع save داره متغیر داخل store را تغییر میده، به شکل زیر: methods: { save () { this.product.id = create_UUID () // create unique ID this.$store.dispatch('addToProducts', this.product) } } و تابع addToProducts...
٢ سال پیش ۷۴ ۴
@amin ۵۸۵۰۰ تجربه آخرین فعالیت ٣ روز پیش نویسنده
سلام خدمت همه پارس کلیکی های عزیز دوستان همکاری کنید: آیا کسی تا حالا از پایگاه داده های NOSQL تو لاراول استفاده کرده اگه استفاده کرده یه مقاله یا یک راهنمایی کنه که چطور میشه تو لاراول از SQL به NOSQL مهاجرت کرد یا اصلن میشه مهاجرت کرد یا نه دوستان لطفاٌ الکی تو اینترنت سرچ نکنید همین طوری جواب بدین یک جواب کاربردی میخوام ممنون از مدیر محترم سایت...
٢ سال پیش ١١۸ ۵
@sifter_farshad ۵۰۰ تجربه آخرین فعالیت ۵ ماه پیش
این چک لیست را با توجه به آموزش های SEO تهیه کرده ام تا یک مرور خیلی سریع از آموزش ها باشد لطفا اگر فکر می کنید ایرادی وجود دارد یا این که نکته ای باید اضافه شود درباره آن بحث کنید. استفاده از webmaster tools برای google و bing استفاده از google analytics استفاده از google business استفاده از شبکه های اجتماعی استفاده از یک دامنه معتبر و زیردامنه w...
٢ سال پیش ١۰۴ ١
@tajer ۹۰۰ تجربه آخرین فعالیت ١ سال پیش
درود. من یک وب‌سایت درست کردم که نسخه مخصوص موبایل و تبلت داره. ۱. چطور میشه به‌طور دقیق اطلاعات کاربر رو گرفت: سیستم عامل مرورگر و ورژن آن IP (به صورت مثلاً 12.234.1.56 نه ::1) ۲. می خواهم که گزینه ورژن دسکتاپ در موبایل رو غیر فعال کنم. اگر کسی اطلاعاتی داره لطفا راهنمایی کنه
٢ سال پیش ۹۹ ۶
@iman.r ۵۷۰۰ تجربه آخرین فعالیت ۴ ماه پیش
سلام دوستان من میخوام یک سری دیتا در دیتابیس ذخیره کنم که بعدا کاربر میتونه با API اون ها رو ببینه. ممکنه کاربر بخواد یکی از این رکوردهارو پاک کنه ولی من اون رکورد رو در دیتابیس نگه میدارم اما دیگه برای کاربر نمایش داده نمیشه. یعنی در اصل ارشیو میشه. حالا اگر بخوام اون رکورد ارشیو شده در دیتابیس بمونه اما وقتی کاربر کوئری میگیره بین اون رکوردها کوئ...
٢ سال پیش ١١۰ ۴
@matin ١۹١۸۰ تجربه آخرین فعالیت ١٣ ساعت پیش
سلام عرض شد. من یک تمپلیت ساخته شده با لاراول 5.2 دانلود کردم لاراولی که توی کامپیوترم نصبه لاراول 5.6 است بعد ازینکه تمپلیت رو توی لوکال هاست گذاشتم و کد php artisan serve رو اجرا کردم چنین ارور داد. PHP Warning: require(C:\xampp\htdocs\material5.5/vendor/autoload.php): failed to open stream: No such file or directory in C:\xampp\htdocs\material5...
٢ سال پیش ١۵۸ ١۴
@barmaki ١۴۰۰ تجربه آخرین فعالیت ٢ سال پیش
با سلام اقای عظیمی یک سوال دارم برای paginate در لاراول که تعداد شماره های صفحه ها وجود داشته باشد و دو گزینه صفحه بعدی و صفحه قبلی هم وجود داشته باشد باید چیکار کرد دقیقا مثل سایت شما ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.
٢ سال پیش ١۰١ ۴
@farahmand ٢۹٣۰۰ تجربه آخرین فعالیت ٢ روز پیش نویسنده
داخل پروژه‌ای که در حال انجام آن هستم می خواهم از mention کردن توسط کابران در کامنت ها استفاده کنم؛ چیزی شبیه github یا همین parsclick. یک سرچی هم کردم به این پروژه که با زبان jQuery نوشته شده، و یکی دوتای دیگر هم رسیدم. ولی هدف من نوشتن یک سیستم کاربردی و حرفه‌ای تر هست. نکات مثال: لینک شدن به صفحه پروفایل کاربر. نمایش اطلاعات مهم کاربر (مثل عکس،...
٢ سال پیش ۹۷ ۴
@mahdavi95 ٣۰۰ تجربه آخرین فعالیت ۷ ماه پیش
سوال راه حل اصولی در لاراول که بتوان فایل ها چه تصاویر ایستا چه تصاویر، صوت ها، ویدیوها و دیگر فایل های موجود در وبسایت خبری یا فروشگاهی رو مدیریت کرد که با بیشتر شدن فایل ها بعدا به مشکل نخورم چی هست ؟ نکاتی که به نظرم مهم هستند تقسیم فایل ها با نوع آنها و تاریخ آپلود آنها (پوشه بندی بر همین اساس در سرور) مد نظر من هست . برای مثال در سایت خبری ،...
٢ سال پیش ١٣۰ ٣
@iman.r ۵۷۰۰ تجربه آخرین فعالیت ۴ ماه پیش
سلام دوستان کسی میدونه چجوری میشه برای UITextField که فقط قراره عدد داخلش تایپ بشه از اعداد فارسی استفاده کرد حتی وقتی که از کیبورد انگلیسی استفاده میشه؟ ممنون میشم راهنمایی کنید
٣ سال پیش ١١۵ ۶