alireza9036 مشکل unicode در mysql
@alireza9036 ۸۰۰ تجربه آخرین فعالیت ١ سال پیش
من مقدار ثابتی در کوئریم ذخیره کردم ولی هنگام نمایش به صورت علامت ؟؟؟؟؟؟ در میاد در sql برای حل این مشکل از N قبل از مقدار ثابت مثلا 'امیر'N استفاده میشه، میخواستم بدونم معادلی برای این N در mysql وجود داره یا نه که unicode اون مقدار ثابت رو parse ک...
faridfr json_decode , utf-8
@faridfr ٢۶۰۰ تجربه آخرین فعالیت ١ ماه پیش
سلام توی json_encode یه اپشنی هست به نام JSON_UNESCAPED_UNICODE که باعث میشه حروف فارسی بصورت \u6212 ذخیره نشن . اما وقتی از دیتابیس میخونم و باز میخوام بصورت json ازشون استفاده کنم توی json_decode دوباره تبدیل میشن به حالت : \u0633\u0645\u0646\u062...
zahra-sh اشکال در ساخت healper function ویدئوی شماره 67
@zahra-sh ۴۸۰۰ تجربه آخرین فعالیت ١ سال پیش
من helper function رو ساختم فایل رو به composer.json قسمت autoload: "file":[ "app/helpers.php" ], اضافه کردم و این فایل رو دستی در app ساختم: function flash( $message) { $flash = app('App\Http\Flash'); return $flash->info( $message);...
sahar11 خطا در خروجی جاوا
@sahar11 ۹۰۰ تجربه آخرین فعالیت ١ سال پیش
خطا در خروجی جاوا import java.util.Scanner; public class Test1 { public static void main(String[] args) { Scanner scanner = new Scanner(System.in); String name; خطا در این قسمت name = scanner.next(); System.out.prin...
bestinnet آپلود بر روی هاست
@bestinnet ٣۰۰ تجربه آخرین فعالیت ١ سال پیش
سلام دوستان من بعد از آپلود پروژه روی هاست با این ارور مواجه شدم نسخه لاراول ۵.۴ هست. file_put_contents(/۲rwVypgFd۷yfDpCA۱۹TMsNHhB۱J۲REF۶envmWIqc): failed to open stream: Permission denied سایت کامل لود میشه اما پایین سایت این ارور را زده ممنون میشم...
mmrz60 اشکال در نصب قالب جوملا quick-start
@mmrz60 ۴۰۰ تجربه آخرین فعالیت ١ سال پیش
سلام. من یک قالب جوملا quick-start رو میخوام نصب کنم. تمامی مراحل رو تو cpanel بدرستی انجام دادم. این قالب از طریق ANGIE Akeeba نصب میشه. تو مرحله آخر یا همون site setup این پیغام ارور میاد : Unknown column 'otpKey' in 'where clause' SQL=SELECT * FRO...
mohammad-fm Marquee
@mohammad-fm ١٢۰۰ تجربه آخرین فعالیت ١ سال پیش
سلام چرا به هیچ وجه درون یک پروژه ی bootstrap نمیتوان marquee ساخت
aliyar تشکر
@aliyar ۹۰۰ تجربه آخرین فعالیت ١ سال پیش
سلام امیر حسین جان قبل از هر چیزی می خواستم از تو تشکر کنم و بهت بگم واقعا الگوی من هستی. من نزدیک به 5 ماه کد نویسی رو شروع کردم و در Bay Area سن فرانسیسکو زندگی می کنم. امیدوارم اگر روزی اینجا اومدی برای کار هر کمکی که از دستم بر بیاد رو برات انجام...
kourosh کمک و راهنمایی برای راه اندازی یک وب سایت
@kourosh ٣۰۰ تجربه آخرین فعالیت ١١ ماه پیش
خب سلام دوستان امیدوارم حالتون خوب باشه من ایده ای در سر دارم و ایدم وب سایت حراجی هست عرض کنم که حضورتون خودم مد نظرم هست که این وب سایت رو با پی اچ پی بنویسم بعد هم اپ ای او اس و اندرویش رو بنویسم انشالله. خب وب سایت وب سایت فروشگاهی هست و بیشتر شب...
sina98 شروع کار با php
@sina98 ٢۰۰ تجربه آخرین فعالیت ١ سال پیش
برای استارت یادگیری پی اچ پی کدوم مجموعه رو باید دنبال کرد ؟ لطفا راهنمایی بفرمایید.
matin فانکشن ajax فقط یک بار درست کار میکند.
@matin ١۹۰۸۰ تجربه آخرین فعالیت ٢ هفته پیش
با سلام. من یک پروژه ساختم با ajax ، php و mysql. قصد من این بود که اطلاعات را داخل دیتابس بریزم و همچنان اطلاعات را از داخل دیتابس حذف کنم بدون اینکه صفحه اجرا شود. در قسمت insert اطلاعات ، فنکشن ها درست کار میکند ولی در قسمت delete داده ها از لیست...
mohammad-fm چطور از lazy load در bootstrap استفاده کنیم؟
@mohammad-fm ١٢۰۰ تجربه آخرین فعالیت ١ سال پیش
سلام به خدمت همه ی پارس کلیکی های عزیز خواستم از lazy load در bootstrap استفاده کنم . نتونستم امکان راهنمایی هست دوستان؟؟؟
سلام .. دوستان من دانش خیلی کمی تو وب دارم و ممکنه سوالم از اساس اشتباه باشه .. شما رو حساب دانش اندکم بگذارید میخوام بدونم مسیر چیه و داستان چیه .. فعلا با کمی تحقیق به نود جی اس علاقه پیدا کردم .. و میخوام نود جی اس رو شروع کنم .. بخش اول سوال : ای...
jserver مشکل redirect کردن صفحه ها به مسیر login
@jserver ۷۵۰۰ تجربه آخرین فعالیت ١ ماه پیش
سلام من لاراول 5.5.32 رو نصب کردم بدون این که از middleware auth استفاده کنم مسیر / رو به صفحه login هدایت می کنه وبعد از این که یک بار login می کنم مشکل حل می شه یعنی باید بار اول csrf-token در کش مروگر کاربر ذخیره شود
jserver چند سوال در مورد لاراول
@jserver ۷۵۰۰ تجربه آخرین فعالیت ١ ماه پیش
سوال اول موقع آپلود عکس در لاراول 5.5.33 یک پوشه می سازه با نام همون عکس و عکس رو داخل اون آپلود می کنه و نام خود عکس رو hash می کنه حالا من چطور اون عکس رو نمایش بدم چون نام عکس که در پایگاداده ذخیره کردم نام پوشه است زیر نام پوشه IMG_2615.JPG و نا...
ashkan آپلود عکس آواتار برای کاربر
@ashkan ٢۰۰ تجربه آخرین فعالیت ١ سال پیش
سلام من به تازگی دارم با لاراول کار میکنم به قسمت register خود لاراول یه فیلد تصویر اضافه کردم ولی بعد از آپلود، عکس رو به صورت string و فقط اسم عکس رو دریافت میکنه وقتی هم که به validator اضافه میکنم که اون فیلد باید عکس باشه، اصلا فرم ارسال نمیشه.....
pg چگونه در پایتون در gui به متغیری اضافه کنیم
@pg ٢۰۰ تجربه آخرین فعالیت ١ سال پیش
باسلام چگونه در پایتون در gui به متغیری اضافه کنیم و نشان دهیم اخر برای استفاده از tkinter باید اخر برنامه mainloop بزاریم وگرنه کار نمیکند و اگر این کار را بکنیم برنامه در همانجا می ایستد و دیگر به متغیر اضافه نمی شود
mohammad-fm اضافه کردن موتور جستجوگر گوگل به سایت
@mohammad-fm ١٢۰۰ تجربه آخرین فعالیت ١ سال پیش
سلام عرض شد من میخواهم موتور جستجو و کلیکی بزارم که وقتی تایپ کردیم و کلیک کردیم از طریق google دنبال جواب بگرده اگه امکانش هست با bootstrap توضیح بدید یه دنیا تشکر.
سلام ، من دوست دارم کد نویسی اپلیکیشهای اندرویدی یاد بگیرم . هیچ پیش زمینه کد نویسی ندارم . یکم تحقیق کردم و فهمیدم جاوا باید یاد بگیرم . دوستان نطرشون چیه و بجز جاوا چه پیش نیازهای دیگه ای لازمه؟ مرسی
saeedpkshz مشکل در slug
@saeedpkshz ۴۰۰ تجربه آخرین فعالیت ١ سال پیش
سلام من از دستور زیر برای صفحه slug استفاده کردم ولی وقتی تو اون صفحه دستور @foreach را میزنم صفحه ارور میده ولی وقتی از $man مستقیم تو صفحه استفاده میکنم کار میکنه.اما دیگه نمیتونم برای مثال از یک عکس در فایل img خودم تو صفحه استفاده کنم. <?php...
faridfr تجربه ی وبسایت laravelsd.com
@faridfr ٢۶۰۰ تجربه آخرین فعالیت ١ ماه پیش
سلام. وبسایت laravelsd.com که به طراحی schema کمک میکنه و خروجی های migration و model و controller و ... میده رو تجربه کردید ؟ برای یک پروژه بزرگ فکر میکنم خیلی به من کمک میکنه و سرعت رو بالا میبره و حتی فکر میکنم باعث میشه فراموش نشه بعضی نکات ریز...
faridfr محدودیت برای همه یا یک نفر در throttle
@faridfr ٢۶۰۰ تجربه آخرین فعالیت ١ ماه پیش
سلام . در ویدئوی شماره ی 41 آموزش لاراول ، محدودیت توسط throttle برای همه ی کاربران وبسایت و ( بصورت کلی ) هست یا به ازای هر نفر ؟ اگر برای همه هست چطور میتونم محدودش کنم به ریکوئست های هر نفر ؟ ممنونم
omidkarami77 آموزش برنامه نویسی کاتلین اندروید
@omidkarami77 ۶۰۰ تجربه آخرین فعالیت ٣ ماه پیش
سلام جناب آقای امیر عظیمی میشه لطف کنید برنامه نویسی اندروید با کاتلین رو اموزش بدید ممنون میشم
netwons توابعه php مرتبط با سیستم
@netwons ١۴٣۰۰ تجربه آخرین فعالیت ٣ هفته پیش
با چه تابعه ای میشه با سیستم ارتباط برقرار کرد و اطلاعاتی رو گرفت
netwons ادیت کردن در php
@netwons ١۴٣۰۰ تجربه آخرین فعالیت ٣ هفته پیش
من برای ادیت کردن دیتابیس این کد نوشتم اما از از idq در خط ۶ ایراد میگیره. https://gist.github.com/c2dc5c7caef82b6e1fd426f69b72adf4.git <?php if(isset($_POST['edit'])){ //این دکمه edit است $name=$_POST['name']; $lastname=$_POST['lastna...