@shahab ١۰۰ تجربه آخرین فعالیت ۵ ماه پیش
سلام من پکیج voyger رو برای مدیریت سایت نصب کردم و بعد از اون پکیج image intervention رو هم بطور کامل نصب کردم ولی عکس ها در محیط voyger بالا نمیاد.آیا نیاز به نصب پکیج دیگری هست . لطفا راهنمایی کنید.
٢ سال پیش ۸۰ ١
@masoudproton ١۰۰۰ تجربه آخرین فعالیت ٢ سال پیش
سوال اول من هنگام اجرای voyager سیستم ارور‍: Call to a member function relationLoaded() on null‍ میده و بعضی وقتها سیستم رو یک بار ریست میکنم درست میشه سوال دوم در صفحه لوگین voyager یوزر و پسورد رو قبول نمیکنه. سوال سوم اگر میشه چند آموزش API و اتصالش در لاراول را در سایت قرار دهید. مثل api telegram لطفا راهنمایی کنید.
٢ سال پیش ۷٢ ٣
@iman.r ۵۷۰۰ تجربه آخرین فعالیت ٣ ماه پیش
سلام دوستان من وقتی میخوام به صورت همزمان از with و select استفاده کنم در خروجی relation مورد نظر بهم نمایش داده نمیشه و فقط مقادیری که در select وارد کردم نمایش داده میشه و relation رو خالی نشون میده. ممنون میشم اگه کسی راه حلی داره راهنمایی کنه سپاس
٢ سال پیش ۷۰ ۴
@amin ۵۸۵۰۰ تجربه آخرین فعالیت ٢ روز پیش نویسنده
درود خدمت پارس کلیکی های عزیز : سوال 1: راستیتش یه سوالی مغزم رو خیلی مشغول کرده اونم اینه که اگه یه نقشه هوایی از یه جایی یک سال پیش گرفته شده و یکی دیگه امسال برای مقایسه این 2 تا نقشه که چه تغییراتی روشون در یک سال انجام شده از چه الگوریتم هایی میشه استفاده کرد. سوال 2: و آیا میشه اون جا هایی هم که تغییر کرده مشخص بشه (توسط سیستم). سوال3: این ک...
٢ سال پیش ۷۰ ۶
@hj021 ۴۹۰۰ تجربه آخرین فعالیت ١ هفته پیش
سلام دوستان استفاده از فریمورک هایی مثل بوت استرپ ، ویو و انگولار و... چه مقدار در سرعت load سایت تاثیر گذاره ، چون به هر حال باید یه حجمی از اطلاعات که مربوط به سورس های اون فریمورک هست رو بارگزاری کنه و اینکه استفاده همزمان از چندتا از این فریمورک ها عاقلانه هست یا خیر؟ مرسی
٢ سال پیش ۹۷ ۴
@mehdio.o ۵۴۰۰ تجربه آخرین فعالیت ١ سال پیش
سلام من چند وقتی هست که از اموزش های سایت استفاده میکنم الان دارم آموزش php رو تقریبا تموم می کنم از آموزش های سایت هر وقت میام توی سایت و دنبال یه جایی مثل تماس با ما یا انتقادات میگردم هیچی پیدا نمیکنم. حتی توی قانون های ساخت توپیک فک نمی کنم کسی اجازه داشته باشه یه توپیک جدید بزنه که فقط انتقاد خودش رو بگه. من گفتم این توپیک رو بزنم تا هم همه ی...
٢ سال پیش ۸۴ ٢١
@behzad ٢۸٣۰۰ تجربه آخرین فعالیت ۶ ماه پیش
وقتی وارد بعضی از وبسایت ها میشیم ، فونت های جالب اون سایت باعث میشه که ماهم از همون فونت برای وبسایت خودمون استفاده کنیم ، پس ممکن ساعت ها یا روزها به دنبال نام اون فونت بگردیم تا فایلش رو دانلود کنیم و حتی ممکن که اون فونت جزء فونت های تعریف شده باشه( مثل Monospace , Georgia و...). افزونه FontFinder میتونه کمک شایانی در این زمینه به ما بکنه ، ابت...
٢ سال پیش ۷۰ ١١
@mehdio.o ۵۴۰۰ تجربه آخرین فعالیت ١ سال پیش
من در حال یادگیری پی اچ پی از آموزش های همین سایت هستم اما در یکی از این آموزش ها یه ایراد دارم که واقعا برام عجیبه و اینجا امیدوارم دوستان بتونن کمک کنن به ویژه اقای @amir که خودشون آموزش ها رو درست کردن من الان در آموزش ۱۴۱ هستم که یه کلاس یوزر رو تا وسطاش رفتیم یعنی فانکشن ها رو نوشتیم اما توی ساخت صفحه ی لاگین یه ایرادی هست یه چیز دیگه این هست...
٢ سال پیش ۶۶ ١٢
@hassan862 ٢۹۰۰ تجربه آخرین فعالیت ٢ سال پیش
با سلام خدمت دوستان ارجمند . من میخوام با استفاده از برنامه xammp ، سرور محلی برای تست برنامه خودم بسازم ولی وقتی که برنامه زمپ را استارت میکنم و داخل مرورگر localhost را میزنم ، هیچ صفحه ای باز نمیشه . از دوستان با تجربه مثل @amir و @shahryarjb و سایر بزرگواران تقاضا دارم منو راهنمایی کنند .
٢ سال پیش ۷٣ ۵
@mohsen ٢۰۰ تجربه آخرین فعالیت ٢ سال پیش
من میخام با لاراول یک پروژه بنویسم که نیاز دارم هرچند دقیقه یک بار یک داده عددی رو ذخیره کنم و براشون چارت رسم کنم . اگه از MySQL استفاده کنم حجم کار بالا میره و بعد از مدتی سرعتو میاره پایین. از چه دیتابیسی استفاده کنم که این کار رو با سرعت بالا انجام بده timeseries خوبه ؟؟ چه تفاوتی با reids یا mango داره ؟ در کل بهترین دیتابیس برای اینکار چیه...
٢ سال پیش ۶٢ ٢
@siamak2242 ٢۰۰ تجربه آخرین فعالیت ٢ سال پیش
سلام من می خوام یک دیتابیس جدید بسازم دستور CREATE DATABASE newDatabase را در cmd وارد میکنم error 1044 میدهد: ERROR 1044 (42000): Access denied for user ''@'localhost' to database 'newdatabase' چطور باید برطرفش کنم؟
٢ سال پیش ۶۶ ٢
@amir ٢۸۷۴۰۰ تجربه آخرین فعالیت ٢١ ساعت پیش مدیر
از دوستانی که تو کمپانی های کوچک و بزرگ کار می کنند می خواستم بدونم از کدوم CI برای پروژه های حالا خودتون یا کمپانی که توش کار می کنید استفاده می کنید و چرا؟ آیا اصلا از CI استفاده می کنید یا نه؟ این هم لیستی از CI هایی که بهترین ها توی مارکت هستند به همراه لینک: لیست CI ها Jenkins Travis TeamCity CircleCI Codeship GitLab CI Buddy Wercker Semaphor...
٢ سال پیش ۹۴ ۵
@premier213 ١۵۰۰ تجربه آخرین فعالیت ٢ سال پیش
با سلام هنگام کدنویسی با استفاده از Vue CLI نمی توانم از const, var, let استفاده کنم و با مشکل App.vue: const is a reserved word مواجه میشم حتی ESLint را آپدیت کردم و از کانفیگ با ساپورت ES6 استفاده کردم ولی مشکل پا برجاست export default { const sec = 1, name: 'app', components: { HelloWorld } }
٢ سال پیش ۸٢ ١
@erisfun ٢۰۰ تجربه آخرین فعالیت ١۰ ماه پیش
سلام و خسته نباشد به آقای عظیمی و دیگر اعضا من جدیدا طراحی سایت رو شروع کردم ویک هاست از یک شرکت با فضای دیسک 50MB برای تست 😐 با نصب وردپرس و یکی دو تا افزونه فضا پر شد... حالا موندم عکس ها برای سربرگ و پشت زمینه سایت رو کجا آپلود کنم اگه راهی هست برای اینکار کمکم کنین! با تشکر از شما.
٢ سال پیش ۸٢ ۴
@behzad ٢۸٣۰۰ تجربه آخرین فعالیت ۶ ماه پیش
سلام جناب @amir فقط خواستم گوشزد کنم شایدم خبر نداری ولی در بخش رهبران علامت راهنمای نام کاربری، خیلی از نام کاربری فاصله داره (گمونم margin زیادی دادی) و امتیاز برحسب تجربه برای برخی از کابران برعکس و بهم ریخته نوشته شده ولی برای بعضی ها نه (میشه گفت اینم اختلالات زبان فارسیه). طبق این تصویر ، علامت گذاری کردم.
٢ سال پیش ۴٣ ۶
@hassan862 ٢۹۰۰ تجربه آخرین فعالیت ٢ سال پیش
سلام دوستان من مرورگری ساده ای که آقا امیر @AMIR تو آموزش جاوا ، ساختن رو منم همون کد ها رو نوشتم ولی وقتی که فقط روی لینکی ، موس را میگیرم اون صفحه باز میشه . بدون این که روی اون لینک کلیک کنم . package project1; import javax.swing.*; import javax.swing.event.*; import java.awt.*; import java.awt.event.*; import java.io.IOException; public clas...
٢ سال پیش ۸١ ٢
@farahmand ٢۹٣۰۰ تجربه آخرین فعالیت ٢ هفته پیش نویسنده
@amir یک پیشنهاد داشتم برای قسمت رهبران: در پروفایل هر شخص یک قسمت Bio فقط جهت تخصص ها باشه و در قسمت رهبران بیاد تا مثلا من که راجع به لاراول سوال دارم بدونم باید از چه کسی بپرسم و برای سوال دیگه چه کس دیگری رو. البته شاید نیاز به تایپ نباشه مثلا برچشب یا همون تگ هایی به یک قسمت اضافه بشه
٢ سال پیش ۸٣ ١
@premier213 ١۵۰۰ تجربه آخرین فعالیت ٢ سال پیش
سوالی که برای بنده پیش اومده اینه که سرویس های مختلف Realtime برای React یا Angular چیه ؟ و اینکه مث Socket.IO Nodejs هست یا نه ! در بعضی سایتها برای React سرویس pusher معرفی شده ولی برای angular چیزی ندیدم.
٢ سال پیش ۹۴ ١
@nikbakht ١۷۰۰ تجربه آخرین فعالیت ١ ماه پیش
دوستان سلام و عرض احترام من در حال ساخت یک پروژه با لاراول هستم و بسیار هم از آموزش های آقای عظیمی استفاده کردم پروژه قسمت هایی تحت عنوان "آموزش های کاربردی" و "مقالات" داره قسمت body و یا بدنه یک پست(نوشته - مقاله) که دارای متون bold و لینک دار و یا رنگ دار می باشند بهترین روش برای ذخیره در دیتابیس و فراخوانی آنها چیست ؟ متشکرم
٢ سال پیش ۵۴ ٣
@matin ١۹١۸۰ تجربه آخرین فعالیت ٣ روز پیش
سلام به همه. من چند تا سوال دارم لطفا اگر کدام مقاله خوب در باره این سوالات دارید. یا خود تون بلدید. ارایه کنید. فایده بودن Google Ads در بعضی از وبسایت ها چیست در حالیکه این Google Ads ها از وبسایت دیگه تبلیغ میکنن. و چطوری میشه اد شون کرد؟ من در کد بعضی وبسایت ها meta property="og" , geo , icbm , DC و خیلی میتا تگ های دیگه ، لینک تگ های دیگه...
٢ سال پیش ۸۵ ٢٢
@madman ۴۵۰ تجربه آخرین فعالیت ٢ سال پیش
سلام من به تازگی آموزش و یادگیری فریم ورک لاراول رو شروع کردم. در شروع کار وقتی میخوام صفحه ای که ساختم رو نگاه کنم با اروری مواجه شدم که عکسش رو واستون آپلود کردم. دوستانی که میدونن اشکال از کجای کاره ممنون میشم من رو در رفع این مشکل راهنمایی و یاری کنن. متشکرم
٢ سال پیش ۶۶ ۷
@hassan862 ٢۹۰۰ تجربه آخرین فعالیت ٢ سال پیش
با سلام . دوستان من می خوام سایتی مثل تلگرام طراحی کنم ، باید با چه زبانی سایتمو بسازم ؟ برای سایتم می خوام اپلیکیشن هم درست کنم . امنیت سایت هم بالا باشه . شما چه زبانی رو بهم پیشنهاد میکنین ؟ ممنون میشم راهنماییم کنین .
٢ سال پیش ۹۹ ۵
@saeid4x ٣۰۰۰ تجربه آخرین فعالیت ١٢ ماه پیش
سلام دوستان من می خوام React Native رو شروع کنم .سایت رسمیش رفتم و دستورالعمل نصبش رو مو به مو اجرا کردم،حتی از فیلم های آموزشی کمک گرفتم اما متاسفانه هنوز نتونستم راه اندازیش کنم. و موقع زدن دستور react-native run-android یا npm start خطای زیر رو میده... در ضمن npmو پایتون3 از قبل نصب کرده بودم > [email protected] start D:\myProject\react...
٢ سال پیش ١٢٣ ١
@alireza_mandegari ٢۵۰۰ تجربه آخرین فعالیت ٣ ماه پیش
با سلام , من یک تک صفحه Html دارم و چند لینک دانلود برنامه در انجا قرار دادم و میخواد با ایجاد یک input file به کاربران اجازه بدم هر فایل یا برنامه ای که میخواستن رو روی سایت اپلود کنن میشه راه حلشو با من در میان بگذارید با تشکر.
٢ سال پیش ۶۶ ۴