tabesh به هم ریختگی صفحه
@TABESH ٢۹۰۰ تجربه آخرین فعالیت ۵ روز پیش

من توی صفحاتم بعضی وقتا صفحه کامل لود نمیشه باید یه چند بار رفرش کنم تا لود شه این از چیه از اینه که از extension() و @section استفاده میکنم یا چیز دیگه ای ؟

گاهی اوقات کل سایت بهم ریخته میشه و مثلا فوتر لود نمیشه بعد یه چند بار که رفرش میکنم ok میشه تالا کسی این مشکل رو داشته البته فعلا روی localhsot هست

arya-code ارور در اجرای nativescript-vue
@ARYA-CODE ١٣۰۰ تجربه آخرین فعالیت ١ ماه پیش

سلام دوستان خسته نباشید، من یک پروژه nativescript دارم که با کامپوننت های vue ازش استفاده میکنم. برای اینکه بدونم چه مشکلی دارم از tns doctor استفاده کردم و همه تیک های لازم رو گرفتم ولی در آخر که می رسم به تست برنامه ارور gradle میگیره و میگه نسخه مورد نظر یافت نشد؛ من نسخه های قبلش، بعدش، آخرین نسخه و حتی نسخه پیشنهاد شده رو هم نصب کردم ولی باز همون ارور رو میگیره. دقیقا در همین وضعیت من یک پروژه رو با اندروید استودیو ساختم و تست گرفتم بدون اینکه هیچ اروری بهم بده. بعد برای اینکه بدونم مشکل از vue هست دوباره یه پروژه اینبار با nativescript ساختم باز همون ارور رو داد. ممنون میشم راهنمایی کنید.

iman.r راه اندازی tunnel در centos
@IMAN.R ٣٢۰۰ تجربه آخرین فعالیت ٢ هفته پیش

سلام دوستان

من میخوام بر روی سرور لینوکسی centos یک l2tp بزنم به یک آیپی که هر موقع درخواستی به سمت رنج آیپی 192.168.255.0/24 که اومد به اون tunnel هدایت بشه. ip sec هم باید پیاده سازی بشه اما موضوع مهم اینه که نمی خوام هیچ کدوم از سرویس های دیگه ی روی سرور دچار مشکل بشه. ممنون میشم دوستان راهنمایی کنن که به چه شکلی می تونم این کار رو انجام بدم و این کار تا چه حد شدنی هست و مشکل ساز میتونه باشه یا نه؟

تشکر

arya-code یادگیری فریم ورک های جاواسکریپت
@ARYA-CODE ١٣۰۰ تجربه آخرین فعالیت ١ ماه پیش

با سلام خدمت دوستان گرامی پارس کلیک. اول از همه تشکر میکنم از شما استاد عظیمی از آموزش های فوق الاده تون.. بنده در حال یادگیری جاواسکریپت هستم و در حین یادگیری اطلاعاتی هم از فریم ورک های دیگه جاواسکریپت بدست آوردم و سوالم این بود ک بعد از یادگیری جاواسکریپت کدوم فریم ورک رو کار بکنم؟ ترتیبی داره یا مهم نیست و اینکه مثلا وقتی تو vue.js میشه کار های Jquery رو انجام داد باز لازمه Jquery رو کار کنم یا مثلا اینکه انگولار رو قبل از ری اکت یاد بگیرم یا بعدش اینا رو نمیدونم. ممنون میشم در مورد نحوه یادگیری فریم ورک ها و ترتیبشون راهنماییم کنید. ممنون :)

mehdio.o انتقال داده ی جیسون در جاوااسکریپت به php
@MEHDIO.O ۵۴۰۰ تجربه آخرین فعالیت ٣٢ دقیقه پیش

مشکلی که دارم اینه که من یک جیسون دارم که توی یه متغیر داخل جاوااسکریپت هستش حالا میخوام اون بدمش به php نمیدونم باید چی کار کنم ؟ هر دو تاشون توی یه صفحه هستند. خواستم از کوکی و سشن استفاده کنم که دیدم اونا فقط یه مقدار خیلی کوچیکی در خودشون نگه میدارن.

ahmadi NetBeans
@AHMADI ۸۰۰ تجربه آخرین فعالیت ٢ هفته پیش

من توی ‍NetBeans تمرینی رو انجام میدادم و در اون از اشکل استفاده میشد منظور fillrect مثلا. ولی موقع اجرا تمام دستورات اجرا میشوند اما اشکال اجرا نمیشوند و هیچ خطایی هم صورت نمیگیرد.

متاسفانه پست شما اطلاعات بسیار کم و همینطور از تعداد کاراکتر های مجاز در سایت نیز کمتر می باشد . لطفا تاپیک خود را وایرایش کرده و و در آن قطعه کد و اطلاعات بیشتر را قرار بدهید

(C:\Users\NORMAN\Pictures\Screenshots\Screenshot(33).png)[Image of Yaktocat]! (C:\Users\NORMAN\Pictures\Screenshots\Screenshot (34).png)[Image of Yaktocat]! (C:\Users\NORMAN\Pictures\Screenshots\Screenshot (35).png)![Image of Yaktocat]!

بچها من سعی کردم با مارک دان گیت هاب عکس هارو بفرستم ولی متاسفانه نتونستم این یوزر تلگرام من هست omidahmadi00111@ لطفا اگه میشه راهنماییم کنید

amin1972 کار نکردن فرم ورود اختصاصی
@AMIN1972 ٣۵۰۰ تجربه آخرین فعالیت ١ هفته پیش

یک پروژه جدید لاراول ایجاد کردیم و با دستور php artisan make:auth ورود و عضویت را فعال کردیم. بعد در صفحه welcome با استفاده از mdbootstrap فرم ورود خودمان را ایجاد کردیم.

فرم های ساخته شده توسط دستور artisan بدون مشکل کار میکنند اما فرمی که خودمان در صفحه welcome ایجاد کردیم کار نمیکندد. نه خطایی نه پیامی! کلا هرچی روی دکمه میزنیم هیچ اتفاقی نمیفته!

نکته: همه چیز از فرم های پیشفرض برداشته شده مثل خاصیت action در تگ form یا name های input ها . مشکل کجاست؟

<form method="POST" action="{{'{{'}} route('login') }}">
    @csrf
    <div class="md-form">
        <input type="email" id="materialLoginFormEmail" name="email">
        <label for="materialLoginFormEmail">E-mail</label>
    </div>                  
    <div class="md-form">
        <input type="password" id="materialLoginFormPassword" name="password">
        <label for="materialLoginFormPassword">Password</label>
    </div>

    <!-- Sign in button -->
    <button class="btn btn-outline-info btn-rounded btn-block my-4 waves-effect z-depth-0" type="submit">
        {{'{{'}} __('Login') }}
    </button>
    …
</form>
mahdiaslani چرا ویندوز پیشنهاد نمیشه؟
@MAHDIASLANI ۹۰۰ تجربه آخرین فعالیت ١ هفته پیش

تو خیلی از منابع و مراجع از جمله پادکست های پارس کلیک به آشغال بودن ویندوز برای برنامه نویسان اشاره شده ، من میخوام بدونم دلیل این که میگن از ویندوز استفاده نکنید چیه و چرا وقتی یه کاری رو میتونی به راحتی تو ویندوز انجام بدی بری سراغ چیز های سخت؟

behzad تحصیل در دانشگاه در رشته کامپیوتر
@BEHZAD ١٢۷۰۰ تجربه آخرین فعالیت ٢ روز پیش

سلام به همه رفقای عزیز ، سوالی داشتم مبنی بر این که، من رشته دوران دبیرستانم علوم انسانی بوده و حالا با گذشت چند سال میخوام تو رشته کامپیوتر در دانشگاه ادامه تحصیل بدم ، آیا میتونم در کنکور فنی حرفه ای شرکت کنم و دانشگاه دولتی قبول بشم و به رشته کامپیوتر در گرایش نرم افزار بپردازم؟

( آیا رشته کامپیوتر در فنی حرفه ای با ریاضی فیزیک در دانشگاه، از نظر تدریس و... تفاوتی هم دارند؟)

اگر کسی رشته فنی حرفه ای هست بگه که چه کتاب هایی برای کنکور لازمه.( توصیه های مفید خودش رو ارایه بده)

mahdiaslani چرا همه از DOT NET مایکروسافت فراری هستن؟!
@MAHDIASLANI ۹۰۰ تجربه آخرین فعالیت ١ هفته پیش

چند وقت پیش یه نگاهی به .NET core مایکروسافت انداختم . بر خلاف تصوری که از dot net و چیز هایی که در موردش میگن داشتم خیلی از این تکنولوژی خوشم اومد! بنظرم تکنولوژی جالبیه و در حال پیشرفت هست . نکته خوبی که دات نت استاندارد داره اینه که cross platform و open sourceهست و دیگه محدود به ویندوز و ... نیست.

  • با وجود این همه نفرت و پدرکشتگی که یه عده با دات نت دارن آیا وقت گذاشتن روش فایده ای داره؟
  • اصلا آینده این دات نت استاندارد به نظرتون خوب هست؟
  • آیا میشه به عنوان یک رزومه شغلی بش نگاه کرد؟
hj021 تکنولوژی swoole
@HJ021 ٢٢۰۰ تجربه آخرین فعالیت ۵ ساعت پیش

تکنولوژی swoole چند وقتی هست که اسمش رو میشنوم ظاهرا یک فریم ورکی هست که قدرت زیادی به پی اچ پی میده و انگار لاراول هم قراره ازش استفاده کنه.(شایدم استفاده میکنه) داخل منابع فارسی چیزی در این باره نتونستم پیدا کنم ، اگر دوستان اطلاعاتی در این باره دارند لطفا به اشتراک بگزارند. ممنون https://www.swoole.co.uk

برای تبدیل html به pdf با جاوااسکریپت که زبان فارسی را هم پشتبانی کند چکار باید کرد؟ از jspdf برای این کار استفاده کردم اما زبان فارسی را پشتیبانی نمیکند، آیا راه حلی وجود دارد که jspdf فارسی را پشتیبانی کند؟

سلان خسته نباشید من میخوام یک سایت کاملآحرفه ای طراحی کنم با یک ویوی کاملا مناسب ،قابلیت چت کردن، ایجاد فرم و درگاه پرداخت وکلا هرچی که ممکنه تو یک سایت درست بشه به خاطر همین شروع به یادگیری bootsarap css php jquery htmlوالان هم لاراول کردم در طی یکی از این آموزش ها شما گفتین که جی کوئری خیلی قدیمی شده وبهتره از یک فریم ورک دیگه مثل vue استفاده کنیم حالا به نظر شما بهترین فریم ورک جاوااسکریپت چیه و چه چیز های دیگه ای من برای طراحی اونجور سایتی که گفتم ، نیاز دارم

amin1972 ایجاد user جدید در Laravel passport API
@AMIN1972 ٣۵۰۰ تجربه آخرین فعالیت ١ هفته پیش

یک صفحه اندروید مخصوص عضویت کاربران داریم. در این صفحه نام، ایمیل، پسورد و تکرار پسورد از کاربر دریافت میشود.

حالا در سمت سرور لاراول + پاسپورت به درستی و بدون خطا نصب شده اند.

اگر امکانش هست بصورت قدم به قدم بفرمایید برای اینکه یک کاربر بتونه عضو بشه باید ما به ترتیب چطور عمل کنیم؟ به چه آدرس هایی درخواست بفرستیم و چه پاسخ هایی را نیاز داریم که نگه داریم؟ محتوای هر درخواست شامل چه هدر یا بادی هاییخواهد بود؟

farzad لایسنس cPanel
@FARZAD ۴۸۰۰ تجربه آخرین فعالیت ١ ساعت پیش

درود

با یک وب هاست کار می کنم که از دیروز با پیغامی مبنی بر اینکه لایسنس cPanel شما به اتمام رسیده است! دیگر امکان ورود به پنل نداشتم. بعد از کلی پیگیری و بعد از 24 ساعت حالا لایسنس Trial برای وب هاست فعال کردن.

با نگاهی به سایت cPanel میبینیم که لایسنس های Trial در این سایت 15 روزه هستند.

(https://store.cpanel.net/)

حالا سوال اینه که آیا cPanel ما رو تحریم کرده و این وب هاست دیگه نمیتونه تمدید رو انجام بده؟

amin شبیه سازی
@AMIN ٢۴۸۰۰ تجربه نویسنده آخرین فعالیت ۸ ساعت پیش

در مورد شبیه سازی میخواستم راهنمایی بگیرم از عزیزان میخواهیم یک اتو رستوران رو کل الگوریتم کارشو پیاده سازی کنیم و شبیه سازی کنیم و کل کارشم اینه که یک سری ارقام و تصادفی خود برنامه باید تولید کنه توسط تابع randاین کار انجام میشه و بر اساس اون چند تا فرمول رو آنالیز بکنه و خروجی بده این کار رو با متلب انجام دادن دوستان ولی میخواستم بپرسم توی php هم میشه پیاده سازی کرد یا نه؟

amir_hossein فعال کردن جاوااسکریپت از طریق پی اچ پی
@AMIR_HOSSEIN ٢۰۰۰ تجربه آخرین فعالیت ٣ روز پیش

فرض رو بر این بگیرید که من یک سری Validation تو فرم هام انجام دادم نه با یک زبان سمت سرور بلکه با javascript و بنا به هر دلیلی تو مرورگر کاربر حالا Chrome, Firefox or everything از قسمت تنظیمات کاربر javascript غیره فعاله و Validation من هم اجرا نمیشه رو فرم.

خب حالا من چجوری میتونم که با استفاده از یک زبان سمت سرور مثه php or python یا هر کدوم که شما بلدید ‍‍javascript رو در مرورگر کاربر فعال کنم؟

rubik اجرای همزمان دو نسخه php
@RUBIK ۷۸۰۰ تجربه آخرین فعالیت ٣ روز پیش

با سلام خدمت اساتید بنده نیاز دارم رو یه سرور محلی که داخل شرکت هست همزمان دو نسخه php داشته باشم هم نسخه5.1 و هم نسخه7 چطوری میتونم اینکارو کنم ممنون میشم راهنمائی کنید سیستم عامل سرور هم cent os هست

iran_0098 انتخاب بین php و asp
@IRAN_0098 ۴۰۰ تجربه آخرین فعالیت ۵ ماه پیش

با عرض سلام من تا حدودی با php و asp آشنایی دارم و می خواهم بصورت حرفه ای کارکنم اما موندم کدومشو انتخاب کنم ملاک های انتخابم سرعت و امنیت و ... هست با تشکر

mohsen0933 تفاوت zend server با apache server
@MOHSEN0933 ۹۰۰ تجربه آخرین فعالیت ١ ماه پیش

سلام خسته نباشد به شما . سوالم اینه که فرق بین zend server با apache server چیه؟ چجور zend server کار میکنه؟ و چجوری میشه که این دوتا رو هاست با هم اجرا کرد ؟

راجب zend server اطلاعات میخواستم ؟؟؟

با تشکر .

masoudproton اختیاری کردن لینک
@MASOUDPROTON ١۰۰۰ تجربه آخرین فعالیت ٢ ماه پیش

با سلام: من میخواستم بر فرض مثال

Route::post('/api_token/{id?}', 'AdminController@api_token');

این url قسمت id رو اختیاری بکنم بگم هر کی خواست id بده هر کی نخواست هم نده اما با متدد post نمیشه و میگه باید id بدی .

ممنون میشم اگه کمک کنید

netwons سوال در مورد چند متدد
@NETWONS ١٢٣۰۰ تجربه آخرین فعالیت ١ هفته پیش
User::has('posts')->get();

$users = User::with('posts')->get();

$users = User::whereHas('posts', function($q){
$q->where('created_at', '>=', 'q');
})->get();

User::to('posts')->get();

کار has,wherehas,with,toچیه؟ کار toarray()چیه؟

masoudproton چند زبانه کردن در api
@MASOUDPROTON ١۰۰۰ تجربه آخرین فعالیت ٢ ماه پیش

با سلام: میشه جند زبانه کردن در api , درگاه پرداخت در api رو توضیح بدین. آیا امکانش هست درگاه پرداخت رو روی api پیاده کرد. و چند نمونه api ساخته شده ایرانی رو مثال بزنید. ممنون میشم راهنمایی کنید

netwons phpunit
@NETWONS ١٢٣۰۰ تجربه آخرین فعالیت ١ هفته پیش

من می خواستم در لاراول از phpunit استفاده کنم اما ارور میده در صورتی که در composer نصب است

نام ارور

PHP Parse error:  syntax error, unexpected 'const' (T_CONST), expecting variable (T_VARIABLE) in /home/netwons/Desktop/untitled/vendor/phpunit/phpunit/src/Framework/TestCase.php on line 58
netwons مشکل در فرم ورود به سایت
@NETWONS ١٢٣۰۰ تجربه آخرین فعالیت ١ هفته پیش

با درود خدمت دوستان . می خوستم بدونم مشکل این کد login من چی هست که هر رمزی رو میزنم error رو چاپ میکنه ؟

https://gist.github.com/d09b833e76c1205c33cd2e474f3feb14.git


if(isset($_POST['login'])){
    $username=$_POST['username'];
    $password=$_POST['password'];
    $d=encript($password);
    $query=" SELECT * FROM register WHERE username='$username' AND password='$d'";
    $result=mysqli_query($connection,$query);
    $f=mysqli_fetch_array($result);
    if($f==1){

        echo "welcome";
    }else{
        echo "error";
    }

}