@sam-mir ۷۰۰ تجربه آخرین فعالیت ٣ هفته پیش
با عرض سلام و احترام (جناب امیر عظیمی) از اونجایی که دارم php یاد میگیرم و تا قسمت 103 دیدم (قبل از شی گرایی) به من گفتن اول چند سایت بنویس تا درک کنی چرا احتیاج به شی گرایی داری بعد یادش بگیر. توی بعضی ویدیو ها بعضی فانکشنها هست که خارج از ویدیو نوشتید و بدون تدریسه (تو فایل تمرین هست) و باید کد خونی کنیم و من نوعی میفهمم چجور نوشته شده ولی دلیل...
١ سال پیش ۵۴۶ ٣
@behzad ٢۹۸۰۰ تجربه آخرین فعالیت ٣ ماه پیش
سلام وعرض ادب خدمت دوستان عزیز. قراره کاربر با استفاده از کدی که براش ارسال میشه وارد اکانتش بشه و این دستورات با سشنش ست شده: $_SESSION['user_email'] روال کار به این صورته که صفحه 'register.php' کاربر ایمیلش و وارد میکنه بعد به صفحه 'verifyEmail.php' هدایت میشه که اطلاعات ایمیلش داخل این صفحه هست و قبل از این که به همین صفحه ارسال بشه کد براش ارس...
۴ ماه پیش ١۷۵ ٣
@ahmadi ۴۷۰۰ تجربه آخرین فعالیت ۶ ماه پیش
فایل جاوا اسکریپت اول const button = document.querySelector('#buttons'); const select = document.querySelector("#dropdowns"); const option = document.querySelectorAll(".options"); const selectLabel = document.querySelector('#select-labels'); button.addEventListener("click", function (e) { e.preventDefault(); toggleHidden(); }); function tog...
۶ ماه پیش ٢۰٢ ١
@rubik ١۵۶۰۰ تجربه آخرین فعالیت ١ ماه پیش
سلام خدمت دوستان اساتید میخوام بدونم بهترین راه از دید شما برای جلوگیری از ارسال چند بار یک فرم در php چیه ؟ بخوام منظورمو واضح تر بگم سوالم اینه که ما یک فرمی داریم در php و ارسال میشه به یک صفحه دیگه و بعد انجام عملیات برمیگرده به صفحه خودش در شرایط عادی اگر موقع کلیک بر روی دکمه ارسال توسط کاربر اگه حتی 10 بارم پشت سرهم کلیک بشه اون عملیات ده...
٢ سال پیش ۸۰۹ ١۵
@m-p ٣۹۹۵۰ تجربه آخرین فعالیت ٢ روز پیش نویسنده
با عرض سلام و خسته نباشید خدمت دوستان عزیز. دوستان در یک پاتفرم میاز دارم که از مارک دون استفاده بشه(منظورم طرقه استفاده مارک دون نیست،بلکه اینکه چگونه مارک دون رو در html و blade فعال کنم که بتونم محتوا رو شبیه به پارسکلیک به کاربر نشون بدم). به چندین وبسایت از جمله markdown.org سرزدم ولی توی تمام اونها فقط طریقه استفاده از مارک دون(آموزش به کار...
۵ ماه پیش ١۷۹ ٢
@asefg482 ۷۰۰ تجربه آخرین فعالیت ۵ ماه پیش
سلام خواستم بدونم بدون استفاده از Import هم میشه در VueJS اسکریپت اضافه کرد ؟ من این کد رو نوشتم ولی نمی دونم چطور در Vue CLI آدرسش رو بدم let Scripts_Path = [ "../src/assets/Vendor/aos/aos.js", "../src/assets/Vendor/glightbox/js/glightbox.js", "../src/assets/Vendor/glightbox/js/glightbox.min.js", "../src/assets/Vendor/swiper/swiper-bundle.min.js"...
۵ ماه پیش ٢٢٢ بدون جواب
@m-p ٣۹۹۵۰ تجربه آخرین فعالیت ٢ روز پیش نویسنده
با سلام خدمت دوستان،کد های زیر را جهت ارسال ایمیل از لوکال هاست نوشتم و کد اجرا میشه و هیچ اروری نمیده ولی نکته مهم اینه که هیچ ایمیلی از طرف کلاینت دیده نمیشه.در ضمن php.ini و sendmail برای ارسال ایمیل در حالت دیفالت هستند. اگر مشکلی باشه احتمالا(نظر شخصی)از لاین ۱۴ به بعد هست <?php $data = array(); function validation($form){ $form = tr...
١٢ ماه پیش ۴۶۰ ١
@mehdio.o ۵۴۰۰ تجربه آخرین فعالیت ٣ سال پیش
مشکلی که دارم اینه که من یک جیسون دارم که توی یه متغیر داخل جاوااسکریپت هستش حالا میخوام اون بدمش به php نمیدونم باید چی کار کنم ؟ هر دو تاشون توی یه صفحه هستند. خواستم از کوکی و سشن استفاده کنم که دیدم اونا فقط یه مقدار خیلی کوچیکی در خودشون نگه میدارن.
٣ سال پیش ١۰٢۰ ۶
@sinanikzad ۸۰۰ تجربه آخرین فعالیت ٣ ماه پیش
``تو گوگل هم سرچ کردم اصلا نامفهوم بود خواهشا اظطراریه تمام تمریناتم لنگ همین مشکله ببخشید وقت ندارم تمام قوانین رو ممکنه رعایت نکرده باشم مسیر یاsrc تگ img در ubuntu رو چطور مشخص کنم واقعا نمیشه ....
۷ ماه پیش ٢۴۵ ۵
@amin1972 ۶۷۰۰ تجربه آخرین فعالیت ۶ ماه پیش
درخواست get از طریق مرورگر به آدرس زیر ارسال میشه و بدرستی کار میکنه: http://95.217.80.119/api/test اما وقتی از طریق کلاینت اندروید (android java volley) درخواست میفرستم بهم ارور noconnection و not permited میده بهم. برای تست به گوگل درخواست فرستادم بدون مشکل کار کرد.
۶ ماه پیش ٢٢٣ ١
@majidkm ١۹۰۰ تجربه آخرین فعالیت ۴ ماه پیش
سلام یک سوال که برای من پیش امده و جواب دقیقی براش پیدا نکردم کاربرد سرور ناکس nuxt چی هست این که اگر استفاده کنیم چه مزیتی داره و معکوس ان ----------------------------------------لطفا یک راهنمایی کنید
۷ ماه پیش ٢۵۸ ١
@m-p ٣۹۹۵۰ تجربه آخرین فعالیت ٢ روز پیش نویسنده
با عرض سلام و خسته نباشید خدمت پارسکلیکی ها عزیز. دوستان من به یک ارور برخوردم و این هست که یک route رو تعریف کردم اما در زمان استفاده ارور 404 رو نشون میده،همیچنین اگر اروری در route یا controller ایجاد کنم ارور رو نشون میده. route در route list وجود داره url رو تغیر دادم چند بار اما جواب نداده دستور php artisan route:clear رو هم استفاده کردم....
۷ ماه پیش ٢٣۰ ١
@ahmadi ۴۷۰۰ تجربه آخرین فعالیت ۶ ماه پیش
سلام وقتتون بخیر من یک پروژه بهم پیشنهاد شده که کارفرما ازم میخواد سایت رو به مزرعه بیت کوین یا اتریومی که داره وصل کنم و با اکانت داشتن بتونه استخراج کنه برای کیف پول طرف ، خواستم بدونم api مخصوصی برای اینکار هست اگر کسی تجربه مشابه داره لطفا راهنمایی کنه
۷ ماه پیش ٢۴۷ بدون جواب
@samikaner ٣٢۴۰۰ تجربه آخرین فعالیت ۵ ماه پیش نویسنده
سلام دوستان عزیز! بنده یه گویش لیسپ به نام Vile نوشتم توی زبان گو و از کسانی که گو کار کردن درخواست دارم این گویش رو بررسی کنن و نظرشون رو بدن و اگرم میتونن به این پروژه کمک کنن. مخزن گیت هاب پروژه در اینجا تشکر
۹ ماه پیش ٣۶٢ ١
@sebz ١٢۰۰ تجربه آخرین فعالیت ۸ ماه پیش
سلام، من اندروید استودیو رو نصب کردم، و برای بالا اوردن شبیه سازش باید فیلتر شکن نامحدود داشته باشم. الان خطا میده برنامه که به خاطر نصب نشدن کامل شبیه سازه.وهر فیلترشکنی که تست کردم جواب نمیده و خطا میدن تمام فیلترشکن ها، چه راه حلی دارید دوستان؟
٢ سال پیش ٣۸۷ ١
@rubik ١۵۶۰۰ تجربه آخرین فعالیت ١ ماه پیش
سلام دوستان عزیز بنده یک سایتی دارم با وردپرس صفحاتی که یه مقدار آیتماش سنگین و تعداد درسهاش زیاده در مرورگر گوشی های اپل گیر میکنه و خیلی طول میده و بسیار تاخیر داره تو پخش ویدئو تو مرورگر های سیستم و گوشیهای اندروید مشکلی نداره ولی تو گوشی های اپل مشکل داره اینم لینک یکی از صفحات اینم لینکش ممنون میشم کمک کنید بنده زیاد به جاوا اسکریپت مسلط حرفه...
٢ سال پیش ۵۷۷ ١
@m-p ٣۹۹۵۰ تجربه آخرین فعالیت ٢ روز پیش نویسنده
با عرض سلام و خسته نباشید خدمت پارس کلیکی های عزیز. در بخش لاگین من مجبورم مثل ی حالت middleware مانند ایجاد کنم که فقط یوزر مورد نظر دسترسی های لازم رو داشته باشه و برای اینکار به محتوای ستون admin نیازمند هستم و میخوام این ستون رو از طریقsession ذخیره شده بگیرم،این session به من آیدی رو میده اما نمیتونم ازش استفاده کنم و ناچارا فعلا admin رو با s...
١ سال پیش ۵۴٣ ١
@m-p ٣۹۹۵۰ تجربه آخرین فعالیت ٢ روز پیش نویسنده
با عرض سلام و خسته نباشید خدمت پارسکلیکی های عزیز. در مسیر و فایل resources/sass/app.scss برای استفاده از laravel mix استایل های سی اس اس رو وارد میکنیم(‍[email protected])،مشکل من اینجاست که mixبا وارد کردن فایل های app.css و scss/bootstrap مشکلی ندارد اما با وارد کردن فایل های خارجی و حتی افزودن محتوای آنان به فایل ‍app مشکل دارد و ارور ERROR in ./resour...
۸ ماه پیش ۴۰١ ١
@rubik ١۵۶۰۰ تجربه آخرین فعالیت ١ ماه پیش
سلام خدمت دوستان و اساتید گرامی بنده یک قالب وردپرسی رو میخوام برای خودم پیاده کنم تو قالب تو اسلایدر و بعضی قسمت ها از اسکریپتی استفاده کرده که نوشته های فارسی رو کلمه به کلمه جدا میندازه بنده خیلی تسلط ندارم به جاوا اسکریپت ممنون میشم راهنمائی کنید عکسشم گذاشتم
۸ ماه پیش ٢۴۷ ٢
@behzad ٢۹۸۰۰ تجربه آخرین فعالیت ٣ ماه پیش
سلام دوستان . امیدوارم که حالتون خوب باشه. در صفحه مطالب برای خواندن بیشتر از دکمه استفاده کردم (البته چند مطلب در یک صفحه ) برای اینکه هردکمه عملکرد خودشو داشته باشه و زمانی که روی هر دکمه کلیک شد مربوط به همون مطلب باشه از دستور زیر استفاده کردم. ولی نمیدونم چرا اجرا نمیشه: <!DOCTYPE html> <html lang="en" dir="ltr"> <head>...
۹ ماه پیش ٣١۰ ٣
@danial_kh ۴۶۰۰ تجربه آخرین فعالیت ۴ روز پیش
سلام دوستان. یه appی دارم که با nuxtjs و vuetify نوشتمش و هر پکیجی هم که نصب شده از جلمه همین vuetify از es6 دارن استفاده میکنن و خب مرورگرهای IE 10 و ‍ IE 9 رو دیگه ساپورت نمیکنه. اما داریم شرکت هایی که هنوز دارن از این مرورگرها استفاده میکنن و نمیتونم مجبورشون کنم که نسخه مرورگرشون رو ببرن بالا به IE 11 و میگن appت کار نمیکنه. میخواستم ببینم راه...
۹ ماه پیش ٣۰٢ ١
@behzad ٢۹۸۰۰ تجربه آخرین فعالیت ٣ ماه پیش
سلام دوستان . فایل jdf.php رو دانلود و به صفحه مربوطه فراخوانی کردم . با استفاده ازدستور زیر میخوام تاریخ و زمان رو برام نمایش بده ولی اختلاف داره با زمان حال: $timee = time(); echo jdate('Y/m/d', $timee, '', 'Asia/Tehran') . "<br>"; echo jdate('g:i:s a'); در خروجی تاریخ 1400/01/15 سه روز بعد نشون میده درحالی که تاریخ 1400...
١۰ ماه پیش ٣۶۹ ۵
@shahryarjb ١٢٢۰۴۵ تجربه آخرین فعالیت ٢ روز پیش نویسنده
با درود خدمت دوستان گرامی و همکاران محترم. همانطور که مستحضر هستید در دو سال پیش یک آموزش در سایت پارسکلیک منتشر شد تحط عنوان آموزش فارسی ویدیویی زبان برنامه نویسی الکسیر که بر اساس دانش آن زمان بنده سعی کردم یکسری مباحث خوب پایه ای رو آموزش بدم که شامل ساخت یک سایت به واسطه دیتابیس و یک اپلیکیشن تحط کامند لاین بود.. طی این زمان زبان برنامه نویسی e...
١۰ ماه پیش ۷۰۹ ١٢
@jserver ۹۷۰۰ تجربه آخرین فعالیت ١ ماه پیش
با سلام دوستان می خوام ابونتو نسخه ای ۱۸ رو در کنار ویندوز نصب کنم ولی همش خطای The ‘grub-efi-amd64-signed’ package failed to install into /target/ error message رو می ده روی هارد اکسترنال هم تست کردم ولی نشد.اینم هم بگم ابونتو رو روی فلش هم با برنامه rufus و هم با universal usb بوت کردم ولی فایده نداره. بایوس مد هم legacy است با مد efi هم نصب کر...
٣ سال پیش ١۷۵١ ٣۰