mohammad99 remember me در لاراول پاسپورت
@mohammad99 ۹۰۰ تجربه آخرین فعالیت ١٢ ماه پیش
سلام دوستان من از لاراول پاسپورت برای احرازهویت کاربر استفاده میکنم(درقالب api) چطور میتونم remember_me مربوط به لاگین رو پیاده سازی کنم
netwon مشکل در کانفیک دیتابیس در لاراول
@netwon ٣۰۰ تجربه آخرین فعالیت ١٢ ماه پیش
در لاراول این ارور رو می بینم و نمی تونم به دیتابیس متصل بشوم لطفا راه حلی در این رابطه بیان بفرمایید. Database (database/database.sqlite) does not exist.
zahra-sh امکان استفاده از dropzone داخل فرم- لاراول
@zahra-sh ۴۸۰۰ تجربه آخرین فعالیت ١٢ ماه پیش
سلام. من از dropzone برای آپلود فایل در لاراول استفاده کردم. میخواسم ببینم امکان استفاده اش داخل یک فرم طوری که چند تا فیلد دیگه هم به سرور ارسال بشه هست؟ چون کد طوری هست که فرم رو فقط برای آپلود استفاده کرده: <form class="dropzone" id="addPho...
matin گرفتن تایم زون کاربر
@matin ١۸٣۸۰ تجربه آخرین فعالیت ١٢ ساعت پیش
سلام به همه. چطوری میتونم از طریق پی اچ پی تایم زون کاربر وبسایتم رو نمایش بدم.
faridfr مخفی کردن api و مخصوصا api_token
@faridfr ٢۵۰۰ تجربه آخرین فعالیت ۴ ماه پیش
با سلام . دوستان من برنامه نویس vue نیستم فقط برای همکاری با برنامه نویس front end میخوام بدونم چطور میشه کدهای js مربوط به api و مخصوصا مقدار فیلد api_token که باید نگه داشته بشه رو از دید کاربر مخفی نگه داشت ؟ من در این رابطه سرچ زدم بعضیا گفتن که...
faridfr ایجاد api توسط resource در لاراول 5.5
@faridfr ٢۵۰۰ تجربه آخرین فعالیت ۴ ماه پیش
سلام دوستان تا اونجایی که من مطالعه کردم توی نسخه 5.5 لاراول میشه با resource و collection خروجی هایی برای api تولید کرد و با ورژن بندی اون ها از مشکلات احتمالی جلوگیری کرد . حالا سوال من اینه که آیا برای هر نوع خروجی که میخوایم باید یه resource بساز...
faridfr عدم تجربه ی سرور مجازی
@faridfr ٢۵۰۰ تجربه آخرین فعالیت ۴ ماه پیش
سلام دوستان مشغول انجام پروژه ای هستیم و حدود 70 درصد کار طی شده . کسی رو نداریم که با سرور کار کرده باشه و مثلا لاراول روش بالا آورده باشه هم از این بابت و همینطور از نظر کانفیگ های اولیه و امنیت سرور خیلی نگران هستم یک منبع خوبی که گام به گام توضیح...
سلام دوستان کسی میتونه روال کامل فرستادن نوتیفیکیشن رو در ایفون و اندروید از طریق لاراول توضیح بده؟ تو اینترنت مبحث زیاده در این مورد اما مشکل اصلی من اینه که توکن مربوط به دیوایس رو چطوری باید بگیرم و اینکه دیوایس باید چجوری رجیستر بشه؟ مخصوصا ایفون...
sajjad_h مشکل در نصب و بانک اطلاعاتی وردپرس
@sajjad_h ۴۰۰ تجربه آخرین فعالیت ١٢ ماه پیش
سلام مرسی از اموزش های خوبتون . من نه زیاد بلدم هستم نه زیاد نا بلد متوسط (از بیشتر زبان های 40% و 30% بلدم) من زمپ رو ریختم و باهاش دیتا بیس درست کردم بعد تو وردپرس ساختمش بعد رمز کار نمیکرد منم زمپ رو پوشش رو پاک کردم دوباره ریختم و وقتی ساختم میگ...
zahra-sh اشکال در کار با Queue در لاراول
@zahra-sh ۴۸۰۰ تجربه آخرین فعالیت ١٢ ماه پیش
سلام. من کیو درایور رو توی فایل .env روی دیتابیس گذاشتم: QUEUE_DRIVER=database اینم روتم: Route::get('/', function(){ \Illuminate\Support\Facades\Queue::push(function($job){ Log::info('Hi, Queue'); }); }); و این دستورات رو هم توی ترمی...
jamshid نمایش آخرین پیام در SweetAlert
@jamshid ٢۶۰۰ تجربه آخرین فعالیت ١٢ ماه پیش
سلام دوستان. جمشید هستم و لاراول رو تازه شروع کردم. من پکیج uxweb/sweet-alert رو نصب کردم و تمام مراحل آماده سازی ش رو هم انجام دادم. پیام هم نمایش داده می شه. ولی تنها مشکل اینه که بجای نمایش آخرین پیام که در کنترولر و قبل از ریدایرکت تنظیم کردم، نم...
سلام دوستان. می خواستم یک روبات یا برنامه ای توی لاراول بنویسم که بعد از رخ دادن یک اتفاق خاص فراخوانی بشه و چند فیلد خاص رو در سایت دیگری Submit کنه؛ مشابه یک کاربر انسانی که با مشاهده هر سایت Session برای او در سرور ثبت می شود. لطفا راهنمایی کنید ک...
سلام من میخوام با استفاده از کد نویسی وردپرس لیستی از محصولات ووکامرس را به دلخواه به قسمت های مختلف صفحه اصلی سایت فراخوانی کنم بدون افزونه مثلا لیست محصولاتی که تخفیف دارن رو در یک باکس صفحه اصلی بیارم .لطفا راهنمایی کنید چطور این کار رو با کدهای...
iman.r Laravel Queue
@iman.r ۴١۰۰ تجربه آخرین فعالیت ۴ ماه پیش
سلام دوستان کسی میدونه روی هاست های اشتراکی چجوری میشه از Queue استفاده کرد؟ در اصل چطوری می تونیم کار queue:listen رو انجام بدیم؟ تشکر
zahra-sh اشکال تایید ایمیل کاربر- ویدیو شماره 91
@zahra-sh ۴۸۰۰ تجربه آخرین فعالیت ١٢ ماه پیش
سلام. برای ارسال ایمیل تایید به کاربر رجیستر شده با یه سری مشکل مواجه شدم. دوستان اگر لطف کنید کمک کنید خیلی ممنون میشم. تریت RegistersUsers public function register(Request $request, AppMailer $mailer) { $this->validator($request-&gt...
aliasadi92 قسمت هایی از سایت که میتونست بهتر باشن!
@aliasadi92 ۴۰۰ تجربه آخرین فعالیت ١٢ ماه پیش
سلام امیر عزیز puts 'Hello World!' امیرجان من چند تا ایراد میخواستم بگیرم از سایت با اجازت :)) ۱. استفاده از مارک دان به خصوص موقع نوشتن کد توی ساخت گفتگو یه خورده سر درده به نظرم (البته شاید فقط برای من سر درده) با توجه به اینکه ما فارسی می نویسیم ک...
barmaki ذخیره عکس در لاراول
@barmaki ١۴۰۰ تجربه آخرین فعالیت ١١ ماه پیش
با سلام خدمت دوستان و جناب عظیمی من یه فرم دارم که داری آپلود عکس هم میباشد از پکیج intervention استفاده کردم میخوام اپلود عکس الزامی نباشه اما زمانی که بدون عکس اقدام به ثبت فرم میکنم خطا میدهد Symfony \ Component \ Debug \ Exception \ FatalThrowab...
alireza9036 مشکل unicode در mysql
@alireza9036 ۸۰۰ تجربه آخرین فعالیت ١٢ ماه پیش
من مقدار ثابتی در کوئریم ذخیره کردم ولی هنگام نمایش به صورت علامت ؟؟؟؟؟؟ در میاد در sql برای حل این مشکل از N قبل از مقدار ثابت مثلا 'امیر'N استفاده میشه، میخواستم بدونم معادلی برای این N در mysql وجود داره یا نه که unicode اون مقدار ثابت رو parse ک...
faridfr json_decode , utf-8
@faridfr ٢۵۰۰ تجربه آخرین فعالیت ۴ ماه پیش
سلام توی json_encode یه اپشنی هست به نام JSON_UNESCAPED_UNICODE که باعث میشه حروف فارسی بصورت \u6212 ذخیره نشن . اما وقتی از دیتابیس میخونم و باز میخوام بصورت json ازشون استفاده کنم توی json_decode دوباره تبدیل میشن به حالت : \u0633\u0645\u0646\u062...
zahra-sh اشکال در ساخت healper function ویدئوی شماره 67
@zahra-sh ۴۸۰۰ تجربه آخرین فعالیت ١٢ ماه پیش
من helper function رو ساختم فایل رو به composer.json قسمت autoload: "file":[ "app/helpers.php" ], اضافه کردم و این فایل رو دستی در app ساختم: function flash( $message) { $flash = app('App\Http\Flash'); return $flash->info( $message);...
sahar11 خطا در خروجی جاوا
@sahar11 ۹۰۰ تجربه آخرین فعالیت ١٢ ماه پیش
خطا در خروجی جاوا import java.util.Scanner; public class Test1 { public static void main(String[] args) { Scanner scanner = new Scanner(System.in); String name; خطا در این قسمت name = scanner.next(); System.out.prin...
bestinnet آپلود بر روی هاست
@bestinnet ٣۰۰ تجربه آخرین فعالیت ١٢ ماه پیش
سلام دوستان من بعد از آپلود پروژه روی هاست با این ارور مواجه شدم نسخه لاراول ۵.۴ هست. file_put_contents(/۲rwVypgFd۷yfDpCA۱۹TMsNHhB۱J۲REF۶envmWIqc): failed to open stream: Permission denied سایت کامل لود میشه اما پایین سایت این ارور را زده ممنون میشم...
mmrz60 اشکال در نصب قالب جوملا quick-start
@mmrz60 ۴۰۰ تجربه آخرین فعالیت ١٢ ماه پیش
سلام. من یک قالب جوملا quick-start رو میخوام نصب کنم. تمامی مراحل رو تو cpanel بدرستی انجام دادم. این قالب از طریق ANGIE Akeeba نصب میشه. تو مرحله آخر یا همون site setup این پیغام ارور میاد : Unknown column 'otpKey' in 'where clause' SQL=SELECT * FRO...
mohammad-fm Marquee
@mohammad-fm ١٢۰۰ تجربه آخرین فعالیت ١١ ماه پیش
سلام چرا به هیچ وجه درون یک پروژه ی bootstrap نمیتوان marquee ساخت
aliyar تشکر
@aliyar ۹۰۰ تجربه آخرین فعالیت ١٢ ماه پیش
سلام امیر حسین جان قبل از هر چیزی می خواستم از تو تشکر کنم و بهت بگم واقعا الگوی من هستی. من نزدیک به 5 ماه کد نویسی رو شروع کردم و در Bay Area سن فرانسیسکو زندگی می کنم. امیدوارم اگر روزی اینجا اومدی برای کار هر کمکی که از دستم بر بیاد رو برات انجام...