@farahmand ٢۸۹۰۰ تجربه آخرین فعالیت ٣ روز پیش نویسنده
دو تا سوال در رابطه با Markdown داشتم: ۱. چطور میشه از Markdown در وب استفاده کرد؟ مثلاً مثل همین انجمن. یا سیستم کامنت گذاری github من در این‌ مورد تحقیق کردم و به پروژه markdown.js رسیدم ولی نحوه استفاده آن را متوجه نشدم. این سوال به سوال اصلی مربوط نیست، ولی برایم مهم است. ۲. چطور میشه به اون style خاصی داد؟ من از پکیجی از خود github استفاده می...
١٢ ٣۵ ٢ سال پیش
@tabesh ٣۰۰۰ تجربه آخرین فعالیت ١١ ماه پیش
آقای عظیمی سلام این آموزش ویو رو میشه از نو بسازید و یه جوری بگین که انگار کسی که گوش میکنه هیچی ازش نمیدونه و مثال های سبک بزنید و بعد به مرور قوی تر کنید من این آموزش ها را دیدم ولی زیاد متوجهش نشدم اگه بشه روان تر و آپدیت تر خیلی خوب میشه و در آخر هم یکی مثل همین پارس کلیک بسازید
۵ ۵۷ ٢ سال پیش
@jserver ۸۶۰۰ تجربه آخرین فعالیت ٢ هفته پیش
سلام دوستان خسته نباشید من یک سرور اختصاصی دارم که روش Git هم هست الان من می خوام روی پروژه که در حال اجراست up است روی شاخه (branch) دیگر کار کنم هر وقت روی شاخه master شاخه رو merge کردم روی پروژه اعمال بشه
۶ ۴۰ ٢ سال پیش
@alireza_mandegari ٢۵۰۰ تجربه آخرین فعالیت ١ ماه پیش
من وقتی که میخوام افزونه ای یا قالبی رو روی وردپرس خودم اپلود کنم این پیام نشان داده میشه Unable to create directory wp-content/uploads/2018/09. Is its parent directory writable by the server? بصورت دستی ولی افزونه ها و قالب ها اپلود میشن و خودکار خیر این عمر برای آپلود عکسم اینجوریه که خطا میده لطفا برای رفع موضوع راهنمایی فرمایید.
١ ٣۵ ٢ سال پیش
@saeyan ۴۰۰ تجربه آخرین فعالیت ٢ سال پیش
سلام. من میخواستم برای وبسایتم یه مارکدون داشته باشم. تو اینجا دیدم از مارک دون گیت هاب استفاده کردین ولی من نتونستم آموزش فعالسازیش رو پیدا کنم. حالا اگر یه مارک دون دیگه هم باشه مشکل نیست فقط یه مارک دون میخوام برای وبسایتم. فری باشه دوستان منتظر کامنتا تون استم.
١ ٣۰ ٢ سال پیش
@hiradarshadi ٢۰۰ تجربه آخرین فعالیت ٢ سال پیش
با سلام و عرض خسته نباسید خدمت امیرحسن عزیز که زحمت میکشه و کلی آموزش رو رایگان برای ما تهیه میکنه و وااقعا جای تشکر داره.. لطفا اگه میشه دوره های Webpack و مخصوصا React Native رو کامل آموزش بدید. ممنون :))
۷ ۴١ ٢ سال پیش
@jserver ۸۶۰۰ تجربه آخرین فعالیت ٢ هفته پیش
سوال اول من یه سیستمی دارم که به کاربر ها کد تخفیف می ده ولی می خوام کد تخفیف در بازه زمانی خاصی باشد یعنی از تاریخ 2018-09-10 تا 15-09-2018 و بعد اون غیر فعال شود یعنی تو دستور Select من نیاید من برای مدیریت آن تو جدول های دو فیلد موقع ایجاد گذاشتم date_to date_from که تاریخ رو مدیر انتخاب کند. یک نکته ای هم اشاره کنم من از دستور Between استفاده...
۵ ٣٣ ٢ سال پیش
@omidkarami77 ۸۰۰ تجربه آخرین فعالیت ٣ ماه پیش
سلام و خسته نباشید استاد عظیمی امکانش هست آیا برنامه نویسی پروژه محور اندروید رو آموزش بدید به صورت پروژه محور باشه که بیشتر یاد بگیریم و اینکه آیا برای برنامه نویسی اندروید نیازی به بلد بودن برنامه نویسی جاوا هست؟؟؟ که بلد باشیم ؟ با تشکر از زحماتی که برای ما می کشید
۸ ۵٣ ٢ سال پیش
@mehdints ٣۷۰۰ تجربه آخرین فعالیت ١ سال پیش
من میخواهم یک کامپوننت تکس باکس درست کنم که این کامپوننت تکس باکس از بوت استرپ استفاده کنه و درمواقعی که ولیدیشن اررو داشت بصورت خودکار از کلاس های بوت استرپ استفاده کنه. مشکلی اصلی بنده این است که چطوری میتونم برای یک کامپوننت یک مدل تعریف کنم. من میخواهم یک همچین کامپوننتی داشته باشم. <input-component :error="error" name="firstname" v-model="f...
٢ ٣۷ ٢ سال پیش
@tabesh ٣۰۰۰ تجربه آخرین فعالیت ١١ ماه پیش
دوستان عزیز من میخوام یک سایت با لاراول داشته باشم فقط یک قسمت هایی از آن مثل سرچ کردن یا مثل تگ کردن افراد میخوام بصورت realtime باشه یعنی @t را که میزنم تمام یوزر هایی که با t شروع میشوند یا t داخلشون هست را بیارم باید همه ویو را یاد بگیرم یا اینکه فقط قسمت های خاص آن لازم است من اصلا نمیخوام با ویو سایت بسازم فقط با لاراول کار میکنم ولی ajax ها...
١ ٣١ ٢ سال پیش
@woohee ١۵۹۰۰ تجربه آخرین فعالیت ٣ روز پیش
من می خوام برنامه ای بنویسم که از کاربر متنی را بگیره و اون متن کاربر نباید بیشتر از 1000 کاراکتر باشه و متن کاربر را بصورت برعکس به خودش نشون بده . من از متدcollections.reverse() استفاده کردم ولی هیچ فایده ای نداره و متن رو به همون صورت که کاربر وارد کرده نشون میده . package test1; import java.util.ArrayList; import java.util.Arrays; import java....
١ ۴١ ٢ سال پیش
@rubik ١۴٣۵۰ تجربه آخرین فعالیت ١۸ ساعت پیش
با سلام و عرض ادب خدمت دوستان بنده دارم برای یادگیری یک پروژه ای رو با پی اچ پی انجام میدم که در اون سه تا جدول دارم در جدول اول نام دسته بندی در جدول دوم اسنادی در رابطه با اون دسته بندی و در جدول سوم افراد هستند الان میخوام در بخش جستجو بر اساس چند تا فیلد جستو بشه که مخاطب هرکدوم از اون فیلد ها رو زد و انتخاب کرد بر اساس جستجوی اون قسمت یا اگر ه...
١ ٣١ ٢ سال پیش
@mohammad-fm ١٢۰۰ تجربه آخرین فعالیت ٢ سال پیش
سلام عرض شد به خدمت ایرانیان عزیز دوستان در ساخت modal در bootstrap به مشکل برخوردم . اشکال در نحوه نمایش ان است فقط در xs یا گوشی نمایشش درسته اما در سایزهای دیگه نصفش به کل نیست اگه میتونید به بنده یاری برسانید با سپاس.
۷ ٣٢ ٢ سال پیش
@amirhosseinah1995 ١۶۰۰ تجربه آخرین فعالیت ٢ سال پیش
در رابطه با فریم ورک ها حالا چه تو css چه تو javascript سئوالی داشتم، شاید خیلی ابتدایی بنظر برسه ولی آیا میشه از چند فریم ورک تو یه پروژه استفاده کرد؟ یا ما فقط ملزم به استفاده از یک فریم ورک هستیم تو هر بخش یه پروژه؟ به عنوان مثال در یک پروژه میشه ب خاطر قابلیت های فریم ورک ها در css مثلا هم از bootsrap و هم از Materialze یا تکیانز استفاده یا د...
٣ ٣۶ ٢ سال پیش
@majid1f ٢٢۰۰ تجربه آخرین فعالیت ١ سال پیش
سلام. ما یک سرویس طراحی کردیم (ایمیل مارکتینگ). حال برای API دو رویکرد داریم استفاده از signature یا عدم استفاده از ان. استفاده signature امنیت بالاتر و مزایای خاص خودش را داره ولی استفاده از API ما توسط کاربران زبان های مختلف را مشکل تر میکند. شرکت های رقیب به شکل ارسال کلید در هدر درخواست عمل میکنند مثلا: https://developers.mailerlite.com/referen...
۷ ۷٣ ٢ سال پیش
@nikbakht ١۷۰۰ تجربه آخرین فعالیت ٢٢ ساعت پیش
روی یک پروژه لارول برای قسمت های مختلف مثلا وبلاگ و آموزش های تخصصی قصد دارم تگ گذاری یا دقیق تر سیستم تگ گذاری قرار بدم. و طبعا تگ های انتهای هر مقاله Route های ساخته شده ای دارد که دارای Template این چنینی هستند www.yoursite.com/tag/yourTag من در جستجویی که انجام دادم به مواردی همچون laravel-tagging و یا laravel-tags رسیدم سوال اینکه طبق اطل...
۷ ۴۷ ٢ سال پیش
@amin ۵۸۷۵۰ تجربه آخرین فعالیت ٣ هفته پیش نویسنده
کسی تا حالا با این مشکل برخورده که بخواد فوتر سایت رو عوض کنه ولی کد های قسمت فوتر کد گذاری شده باشن (منظور تو وردپرس و سیستم های مدیریت دیگه)برای دیک کردن اون کد ها کسی چیزی میدونه چون کپی رایت رو میخواد عوض کنه چون پول اونرو داده و میخواد اسم خودشو بنویسه؟ درضمن چون کدهای اون با php نوشته شده برچسب رو زدم پی اچ پی و طبق اون کدکذاری شده نمونه کد ه...
١٣ ١۶۰ ٢ سال پیش
@hesami13 ٢۰۰ تجربه آخرین فعالیت ٢ سال پیش
لاراول برای صفحه بندی مطالب بطور پیشفرض آدرس URL رو بصورت کوئری استرینگ معمولی در میاره یعنی به این شکل : myproject/public/paginate?page=1 که این برای سئو مناسب نیست ساده ترین راهکار تغییر این شکل از آدرس دهی در صفحه بندی لاراول چیه میخوام آدرس URL به این شکل در بیاد : myproject/public/paginate/page/1 که از بابت سئو مشکلی نداشته باشه ممنون میش...
۷ ٣١ ٢ سال پیش
@mehdio.o ۵۴۰۰ تجربه آخرین فعالیت ١١ ماه پیش
سلام به همه ی دوستان من یه سوال داشتم در مورد وردپرس با توجه به این که الان وردپرس خیلی در سایت های مختلف استفاده میشه و اغلب قالب های استفاده شده خریداری میشه میخواستم از اقای @amir و دوستانی که آموزش ساخت قالب وردپرس سایت رو دیدن بپرسم که با دیدن این آموزش میشه مثل قالب های حرفه ای که ترجمه میشن و به افزونه هایی مثل ویژوال کامپوزر وصلن ساخت ؟؟ اخ...
٣ ٢۹ ٢ سال پیش
@woohee ١۵۹۰۰ تجربه آخرین فعالیت ٣ روز پیش
من تازه جاوا رو شروع کردم و دارم یه برنامه گرافیکی ساده که bmi رو حساب میکنه میسازم . این برنامه من دو تا فرم داره که تو فرم اول وزن رو از کاربر میگیره و در متغیری به اسم mass ذخیره میکنه و وقتی کاربر وزن خودشو وارد کرد و بر روی دکمه next زد وارد فرم (JFrame) دوم میشه که اونجا باید قدش رو وارد کنه و وقتی روی دکمه result زد نتیجه بهش نمایش داده بشه...
۶ ١۶ ٢ سال پیش
@alireza_mandegari ٢۵۰۰ تجربه آخرین فعالیت ١ ماه پیش
با سلام من یه صفحه آپلود فایل درست کردم و اونو به دیتابیس وصل کردم حالا که فایلی رو اپلود میکنم و میخوام دانلودش کنم بصورت txt. دانلود میشه در صورتی که اون فایل jpg. یا zip هست توی دیتابیس به درستی فرمت رو میزنه ولی برای دانلود این مشکل هست لطفا راهنمایی فرمایید با تشکر.
١۰ ۴١ ٢ سال پیش
@farahmand ٢۸۹۰۰ تجربه آخرین فعالیت ٣ روز پیش نویسنده
چطور در HTML5 file API خطوط سورس یک فایل HTML رو بگیریم split کنیم ( خطوط رو جدا کنیم ) و بعد آن را در صفحه وب به کابر نمایش دهیم؟ پروژه من client-side هستش و برای همین پرسیدم. ممنون برای راهنمایی
۶ ٣۵ ٢ سال پیش
@mehdio.o ۵۴۰۰ تجربه آخرین فعالیت ١١ ماه پیش
سلام به همه من طبق آموزش های خودتون دارم میرم جلو اما یه به یه مشکل بر خوردم من وقتی از قابلیت ارث بری استفاده می کنم کد های کلاس parent می افتن بالا و برای همین اون varriable هایی که توی کلاس child استفاده کردم میافته زیر اونا برای همین توی فانکشن های بالایی اون رو نمی شناسه و بعد از اون فانکشن ها تعریف می شن اول با متغیر table_name مشکل داشتم که...
٢ ۴١ ٢ سال پیش
@premier213 ١۵۰۰ تجربه آخرین فعالیت ٢ سال پیش
دوستان کسی مدل کاملتری از HOOK در Vue.js نداره بغیر از مدلهایی مثل Alert مثلا ساخت page loader بدون استفاده از Vue Router و استفاده کامل از HOOK های beforeCreate,created, beforeMount, mounted ممنون میشم
١ ٣۶ ٢ سال پیش