mohammad-fm Marquee
@MOHAMMAD-FM ١٢۰۰ تجربه آخرین فعالیت ۴ ماه پیش

سلام چرا به هیچ وجه درون یک پروژه ی bootstrap نمیتوان marquee ساخت

matin پاک کردن اطلاعات قبلی وبسایت از سیرچ انجین
@MATIN ١۶۰۸۰ تجربه آخرین فعالیت ۶ ساعت پیش

سلام عرض شد. من قبل ازینکه وبسایتم رو آنلاین کنم یک صفحه coming soon داخل هاستم گذاشته بودم بعد ازینکه وبسایت تکمیل شد. صفحه coming soon را کاملاً حذف کردم ولی وقتی اسم وبسایتم رو توی گوگل جستجو میکنم اون صفحه coming soon را هم پیدا میکنه و وقتی روش کلیک میکنم میره پج 404. میخوام بدونم راهی وجود داره اون صفحه دیگه توی جستجوی گوگل ظاهر نشه.

aliyar تشکر
@ALIYAR ۹۰۰ تجربه آخرین فعالیت ۵ ماه پیش

سلام امیر حسین جان قبل از هر چیزی می خواستم از تو تشکر کنم و بهت بگم واقعا الگوی من هستی. من نزدیک به 5 ماه کد نویسی رو شروع کردم و در Bay Area سن فرانسیسکو زندگی می کنم. امیدوارم اگر روزی اینجا اومدی برای کار هر کمکی که از دستم بر بیاد رو برات انجام بدم و پذیرای شما در خانه خودم باشم.

من نزدیک به 7 هزار دلار هزینه کردم و در یک بوت کمپ کد نویسی اینجا ثبت نام کردم. ولی به جرات می تونم بگم از ویدیو های تو تا به امروز بیشتر یاد گرفتم.

ممنون

pasha ترکیب php و jQueryMob و ساخت app
@PASHA ۶۰۰ تجربه آخرین فعالیت ۵ ماه پیش

@amir سلام وقت همگی بخیر. امیرجان چطور میشه توسط php(و mySql ) و jQueryMobile یه اپ ساخت. یعنی محتوای اپ ما و المنتای داخلش در واقع با php درست شده باشه و gui با جی کوئری. منظورم اینه که بتونیم حالت یه app بهش بدیم نه اینکه انگار صفحه داره تو یه مرورگر لود میشه. اونطور که سرچ کردم میشه از چیزی مثل phone gap (یا همون cordova فکر کنم) برای این‌کار استفاده کرد. ایا درسته چنین چیزی؟ یا من اطلاعات کافی ندارم. لطفا راهنماییم کنید. سوال دیگه اینکه چطور میشه تو چنین اپی وقتی یه صفحه دیگه درخواست شد(یعنی لینک بشه به صفحه دیگه) لود شدن تو صفحه جدید حالت مرورگر وب نداشته باشه، مثلا یه ایکن لودر(preloader) بیاد تا وقتی که صفحه کامل لود شه و بعد اطلاعات نمایش داده شه. دقیقا حالت یه app تشکر

kourosh کمک و راهنمایی برای راه اندازی یک وب سایت
@KOUROSH ٣۰۰ تجربه آخرین فعالیت ٢ هفته پیش

خب سلام دوستان امیدوارم حالتون خوب باشه من ایده ای در سر دارم و ایدم وب سایت حراجی هست عرض کنم که حضورتون خودم مد نظرم هست که این وب سایت رو با پی اچ پی بنویسم بعد هم اپ ای او اس و اندرویش رو بنویسم انشالله. خب وب سایت وب سایت فروشگاهی هست و بیشتر شبیه حراجی هست. راهنمایی میخوام برای بحث فرانت اند. خب داستان از چه قراره !‌ یه محصوله !‌ میاد چیکار میکنه هر وقت کاربر روی دکمه ۱ کلیک بکنه یه دقیقه از ساعت محصول کم میکنه و این به صورت انلاین و در لحظه اتفاق می افته حالا محصول چطوریه زمانی که روی محصول ۱۰۰۰ بار مثلا کلیک بشه ۱۰۰۰ دقیقه ازش کم میشه و مثلا هنوز یک ساعت دیگه از مونده که تایم حراجیش تموم بشه. و یه اپشن میخوام بذارم وقتی که ۱۰۰۰ دقیقه از محصول کم شد سرور به صورت خودکار بیاد و . یه دکمه رو فعال کنه که جنس رو مشتری با داشتن یک کلید ویژه بیاد محصول رو قبل از این ساعتش به اتمام برسه این رو بخره حالا برای این پیشنهادتون چیه ؟ جی کوئری ای جکس؟‌ وی جی اس ؟ چی ؟ یه چیز ساده و قوی. یه چیزی که بشه توی بحث تعامل در ای او اس و اندروید پدرمون رو در نیاره.

sina98 شروع کار با php
@SINA98 ٢۰۰ تجربه آخرین فعالیت ۵ ماه پیش

برای استارت یادگیری پی اچ پی کدوم مجموعه رو باید دنبال کرد ؟ لطفا راهنمایی بفرمایید.

matin فانکشن ajax فقط یک بار درست کار میکند.
@MATIN ١۶۰۸۰ تجربه آخرین فعالیت ۶ ساعت پیش

با سلام. من یک پروژه ساختم با ajax ، php و mysql. قصد من این بود که اطلاعات را داخل دیتابس بریزم و همچنان اطلاعات را از داخل دیتابس حذف کنم بدون اینکه صفحه اجرا شود. در قسمت insert اطلاعات ، فنکشن ها درست کار میکند ولی در قسمت delete داده ها از لیست ، وقتی روی حذف کلیک کنم. فنکشن ajax یک بار اجرا میشود . اگر خواسته باشم ردیف دیگری را پاک کنم باید صفحه را دوباره load کنم.مشکل در کجاست؟ من در کد مشکلی نمی بینم. آیا function دیگری نیاز است؟

mohammad-fm چطور از lazy load در bootstrap استفاده کنیم؟
@MOHAMMAD-FM ١٢۰۰ تجربه آخرین فعالیت ۴ ماه پیش

سلام به خدمت همه ی پارس کلیکی های عزیز خواستم از lazy load در bootstrap استفاده کنم . نتونستم امکان راهنمایی هست دوستان؟؟؟

سلام .. دوستان من دانش خیلی کمی تو وب دارم و ممکنه سوالم از اساس اشتباه باشه .. شما رو حساب دانش اندکم بگذارید

میخوام بدونم مسیر چیه و داستان چیه .. فعلا با کمی تحقیق به نود جی اس علاقه پیدا کردم .. و میخوام نود جی اس رو شروع کنم ..

بخش اول سوال : اینه که اصولا وب سرویس ها فقط برای اپلیکیشن ها نوشته میشن یا اینکه میشه در کنار اپلیکیشن ها تو خود سایت ها هم اساس کار رو بر مبنای وب سرویس ها قرار داد؟

بخش دوم سوال : میخوام بدونم وب سرویسی که با نود جی اس نوشته میشه رو تو پی اچ پی یا لاراول میشه فرواخوانیش کرد .. اصلا کار درستی هست که وب سرویس رو در نود جی اس بنویسی بعد تو لاراول استفاده کنی .. ؟

بخش سوم سوال : اگه قرار باشه در ادامه کار، طراحی وب سایت با لاراول انجام بشه، آیا توصیه میشه که همه اساس کار با امکانات لاراول انجام بشه و از نود جی اس استفاده نشه ؟

ممنون

jserver مشکل redirect کردن صفحه ها به مسیر login
@JSERVER ۴۵۰۰ تجربه آخرین فعالیت ۴ هفته پیش

سلام من لاراول 5.5.32 رو نصب کردم بدون این که از middleware auth استفاده کنم مسیر / رو به صفحه login هدایت می کنه وبعد از این که یک بار login می کنم مشکل حل می شه یعنی باید بار اول csrf-token در کش مروگر کاربر ذخیره شود

jserver چند سوال در مورد لاراول
@JSERVER ۴۵۰۰ تجربه آخرین فعالیت ۴ هفته پیش

سوال اول موقع آپلود عکس در لاراول 5.5.33 یک پوشه می سازه با نام همون عکس و عکس رو داخل اون آپلود می کنه و نام خود عکس رو hash می کنه حالا من چطور اون عکس رو نمایش بدم چون نام عکس که در پایگاداده ذخیره کردم نام پوشه است زیر نام پوشه IMG_2615.JPG و نام خود عکس داخل پوشه jfm9yj8kDy3utqErLduBfqkDN75PkrZ0Yipli4yL.jpeg سوال دوم در لارول برای textarea ها از tinymc استفاده کردم اما فرم submit نمی شه باید چند بار صفحه reload کنم تا submit بشه سوال سوم موقع آپلود سایت روی هاست فقط محتویات پوشه public داخل پوشه public_html آپلود کنم یا همه فایل ها و پوشه های لاراوا رو داخل پوشه public_html آپلود کنم

ashkan آپلود عکس آواتار برای کاربر
@ASHKAN ٢۰۰ تجربه آخرین فعالیت ۵ ماه پیش

سلام من به تازگی دارم با لاراول کار میکنم به قسمت register خود لاراول یه فیلد تصویر اضافه کردم ولی بعد از آپلود، عکس رو به صورت string و فقط اسم عکس رو دریافت میکنه وقتی هم که به validator اضافه میکنم که اون فیلد باید عکس باشه، اصلا فرم ارسال نمیشه.. در صورتی که برای اضافه کردن عکس در جا های دیگه مشکلی ندارم.. اگه کمک کنید ممنون میشم

این validator:

protected function validator(array $data)
    {
        return Validator::make($data, [
            'name' => 'required|string|max:255',
            'email' => 'required|email|string|max:255|unique:users',
            'password' => 'required|string|min:6|confirmed',
            // 'photo' => 'image|max:2048'
        ]);
    }

و این هم create:

protected function create(array $data)
{
    $file = $data['photo'];
    $fileName = time().'_'.$file->getClientOriginalName();
    $destinationPath = public_path().'/avatars';
    $file->move($destinationPath, $fileName);
    return User::create([
        'name' => $data['name'],
        'email' => $data['email'],
        'password' => bcrypt($data['password']),
        'photo' => $fileName,
    ]);
}
پست شما ویرایش شد

با درود خدمت شما دوست گرامی من پست شما رو ویرایش کردم لطفا پست های خودتون رو در بلاک های کد قرار بدهید تا شکل خوبی داشته باشد. لازم به ذکر هست شما می تونید از gist وب سایت github استفاده کنید

pg چگونه در پایتون در gui به متغیری اضافه کنیم
@PG ٢۰۰ تجربه آخرین فعالیت ۵ ماه پیش

باسلام چگونه در پایتون در gui به متغیری اضافه کنیم و نشان دهیم اخر برای استفاده از tkinter باید اخر برنامه mainloop بزاریم وگرنه کار نمیکند و اگر این کار را بکنیم برنامه در همانجا می ایستد و دیگر به متغیر اضافه نمی شود

matin اجرای localhost کامپیوتر در موبایل
@MATIN ١۶۰۸۰ تجربه آخرین فعالیت ۶ ساعت پیش

سلام. چطوری میتونم localhost سرور xampp را که توی کامپیوترم در حال اجراست ، در موبایلم باز کنم؟

mohammad-fm اضافه کردن موتور جستجوگر گوگل به سایت
@MOHAMMAD-FM ١٢۰۰ تجربه آخرین فعالیت ۴ ماه پیش

سلام عرض شد من میخواهم موتور جستجو و کلیکی بزارم که وقتی تایپ کردیم و کلیک کردیم از طریق google دنبال جواب بگرده اگه امکانش هست با bootstrap توضیح بدید یه دنیا تشکر.

سلام ، من دوست دارم کد نویسی اپلیکیشهای اندرویدی یاد بگیرم . هیچ پیش زمینه کد نویسی ندارم . یکم تحقیق کردم و فهمیدم جاوا باید یاد بگیرم . دوستان نطرشون چیه و بجز جاوا چه پیش نیازهای دیگه ای لازمه؟ مرسی

saeedpkshz مشکل در slug
@SAEEDPKSHZ ۴۰۰ تجربه آخرین فعالیت ۵ ماه پیش

سلام من از دستور زیر برای صفحه slug استفاده کردم ولی وقتی تو اون صفحه دستور @foreach را میزنم صفحه ارور میده ولی وقتی از $man مستقیم تو صفحه استفاده میکنم کار میکنه.اما دیگه نمیتونم برای مثال از یک عکس در فایل img خودم تو صفحه استفاده کنم.

<?php

 $man = Film::whereslug($slug)->firstorfail();
        return view('pagefilm', compact('man'));
netwons متغیر GET
@NETWONS ١٢٣۰۰ تجربه آخرین فعالیت ١ هفته پیش

این متغیر یعنی چی $_GET

faridfr تجربه ی وبسایت laravelsd.com
@FARIDFR ٢۵۰۰ تجربه آخرین فعالیت ١ ماه پیش

سلام. وبسایت laravelsd.com که به طراحی schema کمک میکنه و خروجی های migration و model و controller و ... میده رو تجربه کردید ؟ برای یک پروژه بزرگ فکر میکنم خیلی به من کمک میکنه و سرعت رو بالا میبره و حتی فکر میکنم باعث میشه فراموش نشه بعضی نکات ریز ... نظرتون چیه تجربه ای داشتید ؟ ممنون

faridfr محدودیت برای همه یا یک نفر در throttle
@FARIDFR ٢۵۰۰ تجربه آخرین فعالیت ١ ماه پیش

سلام . در ویدئوی شماره ی 41 آموزش لاراول ، محدودیت توسط throttle برای همه ی کاربران وبسایت و ( بصورت کلی ) هست یا به ازای هر نفر ؟ اگر برای همه هست چطور میتونم محدودش کنم به ریکوئست های هر نفر ؟

ممنونم

omidkarami77 آموزش برنامه نویسی کاتلین اندروید
@OMIDKARAMI77 ۶۰۰ تجربه آخرین فعالیت ٣ هفته پیش

سلام جناب آقای امیر عظیمی میشه لطف کنید برنامه نویسی اندروید با کاتلین رو اموزش بدید ممنون میشم

netwons توابعه php مرتبط با سیستم
@NETWONS ١٢٣۰۰ تجربه آخرین فعالیت ١ هفته پیش

با چه تابعه ای میشه با سیستم ارتباط برقرار کرد و اطلاعاتی رو گرفت

netwons ادیت کردن در php
@NETWONS ١٢٣۰۰ تجربه آخرین فعالیت ١ هفته پیش

من برای ادیت کردن دیتابیس این کد نوشتم اما از از idq در خط ۶ ایراد میگیره.

https://gist.github.com/c2dc5c7caef82b6e1fd426f69b72adf4.git

<?php

if(isset($_POST['edit'])){   //این دکمه edit است
    $name=$_POST['name'];
    $lastname=$_POST['lastname'];
    $update=" UPDATE m1 SET name='$name', lastname='$lastname' WHERE id=" . $_GET['idq'];
    $up=mysqli_query($connection,$update);
    if($up){
        header("Location: select.php");
    }else{echo "error";}
}

به طور معمول در بیشتر پروژه هایی که باهاشون آشنا هستم مخصوصا پروژه هایی که عملیات های مهم مالی رو تو بانکها انجام میدن درصد بالایی از عملیات های دیتابیسی درون پروسیجر ها و فانکشن ها پیاده سازی میشه و در بیرون از دیتابیس همین پروسیجرها رو درون برنامه فراخوانی می کنیم و داخل برنامه تقریبا به هیچ وجه کد اس کیو ال قرار نمیگره ... در واقع برنامه نویس هیچی از طراحی پشت صحنه نمیدونه و فقط مشخصات پروسیجرها و ورودی خروجیشون رو در اختیار داره .. اینجوری یه بخش مهمی از پروژه و مدل کارش مخفی میمونه هم اینکه برای تغییر کد اس کیو ال لازم نیست پروژه رو زیر رو کنی و فقط پروسیجر رو تغییر میدی ..

من برای کارهای تمرینی در جهت یادگیری پی اچ پی هم همین روش رو بکار گرفتم و به هیچ وجه یک خط کد اس کیو ال رو درون کد پی اچ پی بکار نبردم .. اما از وقتی شروع به یادگیری لاراول کردم تقریبا تو همه مباحث آموزشی لاراول حرفی از این مدل کار نیست و اکثر کد اس کیو ال مستقیم نوشته میشه و فراخوانی میشه تقریبا هیچی از فراخوانی پروسیجر گفته نمیشه .. حداقل اش اینه که به نظر میرسه این مدل زیاد روتین نیست ..

پیشاپیش به جهت پاسخ شما نهایت تشکر رو دارم ..

matin انگولار همراه کدیگنایتر
@MATIN ١۶۰۸۰ تجربه آخرین فعالیت ۶ ساعت پیش

سلام دوستان. من میخواهم یه تمپلیت با آنگولار جی اس و کدیگاینر بسازم. لطفا اگر کدام مثالی یا تمپلیت قبلاً ساخته شده ای دارین به من لینک بدین یا به این ایمیل ارسال کنین.

matin.eltaf@gmail.com