@rubik ١۵٣۰۰ تجربه آخرین فعالیت ۵ روز پیش
سلام خدمت دوستان اساتید میخوام بدونم بهترین راه از دید شما برای جلوگیری از ارسال چند بار یک فرم در php چیه ؟ بخوام منظورمو واضح تر بگم سوالم اینه که ما یک فرمی داریم در php و ارسال میشه به یک صفحه دیگه و بعد انجام عملیات برمیگرده به صفحه خودش در شرایط عادی اگر موقع کلیک بر روی دکمه ارسال توسط کاربر اگه حتی 10 بارم پشت سرهم کلیک بشه اون عملیات ده...
١ سال پیش ٣۰۸ ١۰
@amirq ٣۹۰۰ تجربه آخرین فعالیت ۴ ماه پیش
دوستان یسوال. این کلید ایندکس چیه دقیقا هر چی سرچ میکنم نمیفهمم داستانشو. foreign key & join این دوتا میان ۲ تا جدول بهم وصل میکنن. ایندکس چی میگه این وسط ؟ کارش چیه دقیقا؟ یجا نوشته بود سرعت سرچ دیتابیس میبره بالاتر؟ ینی چی؟ چرا اصلا باید از ایندکس استفاده کنم؟ کجاها باید از ایندکس استفاده کنم؟ لطفا ینفر منو راهنمایی کنه. ممنونم
١ سال پیش ٢۵٣ ١
@premier213 ١۵۰۰ تجربه آخرین فعالیت ٣ سال پیش
سلام بنده php , laravel, js, vue کار کردم و آموزش دیدم الان میخام برای ساخت بازی تحت وب استفاده کنم. آیا می تونم از اینا استفاده کنم برای ساخت بازی ؟ بهترین راه برای بازی تحت وب چیه؟ در ضمن میخام به php متصل کنم
٣ سال پیش ۵۹٢ ١۹
@farahmand ٢۹٣۰۰ تجربه آخرین فعالیت ١ هفته پیش نویسنده
درود و سلام خدمت همه می‌خواستم بدونم کسی آموزش خوب و کامل بلاک‌چین سراغ داره؟ زبانش اهمیت نداره ولی کیفیتش به شدت برام مهمه. و این‌که اگر کسی از این تکنولوژی در پروژه هاش استفاده کرده، تجربه خودش رو اینجا با بقیه به اشتراک بگذاره.
١ سال پیش ٢۵۴ ۶
@mobinroshnas ١۶۶۵۰ تجربه آخرین فعالیت ١ ماه پیش
من بعد از مدت ها تحقیق و کمک شما دوستان عزیز تصمیم به یادگرفتن لاراول گرفتم و خیلی از تصمیمم خوشحالم ولی امروز یه سوالی برام پیش اومد که ذهنمو خیلی درگیر کرد. وقتی داشتم رویا پردازی میکردم و برای آیندم داشتم فکر میکردم به این سوال برخوردم که من فریلنسری کار کنم و خودم مدیر خودم باشم یا برم توی یه شرکت بزرگ کار کنم. من از بچگی دوست داشتم یه روزی تو...
١ سال پیش ٢۵۹ ۸
@mobinroshnas ١۶۶۵۰ تجربه آخرین فعالیت ١ ماه پیش
دوستان من توی قسمت 24 لاراول به یه مشکلی برخوردم که ممنون میشم کمکم کنید این ارور هست SQLSTATE[23000]: Integrity constraint violation: 19 FOREIGN KEY constraint failed (SQL: insert into "note_tag" ("note_id", "tag_id") values (159, 1), (159, 2)) اینم فایل مدل نوت هست <?php namespace App; use App\User; use App\Card; use App\Tag; use Illumina...
١ سال پیش ٢۵۹ ۷
@behzad ٢۸۷۰۰ تجربه آخرین فعالیت ۶ روز پیش
سلام و عرض ادب به همه دوستان. در صفحه اصلی سایت عنوان هایی قرار گرفتن که پس از کلیک روی هر کدوم به صفحه ی مختص خودشون هدایت میشن، البته با استفاده از مقداری که بهش داده شدن: page.php?about=<?php echo $about['name'] ?> پس از هدایت شدن به صفحه page.php که با توجه به مقدار داده شده ، اون رو نمایش میده که تو این صفحه تعداد لایک ها و کامنت ها و.....
١ سال پیش ٢۵۰ ۴
@miladbrave ٣۰۰۰ تجربه آخرین فعالیت ٢ هفته پیش
سلام. وقت بخیر دوستان من سایت لارولیمو رو هاست cpanel آپلود کردم الان می خوام storage اون رو به public وصل کنم.بنظرتون چجوری می تونم رو هاست دستور php artisan storage:link اجرایی کنم؟ چون می خوام عکس ها و فایل ها روی storage بریزم
١ سال پیش ٢۹۰ ۴
@amirq ٣۹۰۰ تجربه آخرین فعالیت ۴ ماه پیش
آقا یسوال فنی. پی اچ پی داره روز به روز کمرنگ تر میشه؟ ینی واقعا جاوااسکریپت جدی جدی جای پی اچ پی رو داره میگیره؟ به بک اند هم رحم نمیکنه این لنتی؟ من قبلا داشتم جاوااسکریپت یاد میگرفتم ول کردم اومدم سراغ پی اچ پی بنظرتون اشتباه بزرگی کردم عایا؟ الان تو دنیا پایتون و جاوااسکریپت و جاوا و سوییفت جزو خوبا هستن. پی اچ پی اصلا تو لیست نیست. خدایی من ب...
١ سال پیش ٢۹١ ٣
@mobinroshnas ١۶۶۵۰ تجربه آخرین فعالیت ١ ماه پیش
دوستان من کاملا با آموزش لاراول جلو رفتم توی قسمت 24 فانکشن attach و برای اینکه tag رو به اون نوت که میزنم بچسپونه ارور میده اینم خط ارور هست SQLSTATE[23000]: Integrity constraint violation: 19 NOT NULL constraint failed: note_tag.note_id (SQL: insert into "note_tag" ("note_id", "tag_id") values (?, 1)) اینم از کد هام کد نوت کنترلر public functio...
١ سال پیش ٢۶۷ ١
@lionleo1374 ١۹۰۰ تجربه آخرین فعالیت ١ سال پیش
سلام من وقتی برای نصب npm در ترمینال npm install را میزنم یکسری ارور میگیرم این هم اروور هام! λ npm install > [email protected] install D:\laragon\www\digikal\node_modules\node-sass > node scripts/install.js Downloading binary from https://github.com/sass/node-sass/releases/download/v4.9.0/win32-x64-57_binding.node assert.js:42 throw new er...
٣ سال پیش ۹۴۹ ۷
@chelsia ١٢۰۰ تجربه آخرین فعالیت ۸ ماه پیش
@amir ۱- بعد از لاگین موفق ارور ای بابا ، بنظر میرسه اشتباهی رخ داد! نمایش داده میشه و هر تعداد رفرشی که میکنم صفحه ی ارور نمایش داده میشه و باید توی تب جدید سایت رو لود کنم و وقتی سایت لود میشه میبینم که لاگین شدم ولی دلیل اون ارور رو نمیدونم چی هست. ۲- جستجوی سایت درست کار نمیکنه یا اصلا کار نمیکنه چون من هر چیزی رو که سرچ میکنم هیچ نتیجه ای پ...
١ سال پیش ١۹۹ ٢۰
@mobinroshnas ١۶۶۵۰ تجربه آخرین فعالیت ١ ماه پیش
سلام خدمت تمام دوستان و آقای عظیمی گل اول از همه چی تشکر میکنم بابت آموزش هاتون @amir آقای عظیمی وب سایت و کانال شما یکی از بهترین ها هستند و من همیشه توی تب های مرورگرم از اوایل که لب تابم رو روشن میکنم تا وقتی لب تاب رو خاموش میکنم بازه ولی یه مشکل که هست آموزش ها قدیمی شدن وخیلی از دستورات تغییر کرده و متاسفانه آموزش های فارسی خوب مثل شما وجود ن...
١ سال پیش ۴۷۰ ١٣
@iman.r ۶۸۰۰ تجربه آخرین فعالیت ٢ هفته پیش
سلام دوستان در صورتی که نیاز باشه بعد از گرفتن خروجی از دیتابیس به جای نام فیلدها نام دیگری نمایش داده بشه باید چه کاری انجام بدیم؟ قابلیتی در لاراول برای این کار هست؟ مثلا به جای فیلد name در هنگام گرفتن خروجی <<نام>> نمایش داده بشه. ممنون
١ سال پیش ٢٣١ ۴
@amin1972 ۶۵۰۰ تجربه آخرین فعالیت ۴ ماه پیش
چطور میشه در متدهای Controller ها از قالب های آماده (مثلا قالب html دانلود شده از themeforest) در میان کدها استفاده کرد؟ مثلا بگیم اگر کاربر لوگین کرد پک قالب مورد نظر نمایش داده بشه ؟ (در کنترلر دلخواه)
٣ سال پیش ۷١۷ ١۰
@chelsia ١٢۰۰ تجربه آخرین فعالیت ۸ ماه پیش
من همیشه برای مدیریت تصاویر و نمایش دادن تصاویر در ابعاد مختلف داخل قالب های سایت ها مشکل داشتم، منظورم از مشکل این بود که مثلا در جایی از قالب نیاز بود تا تصویر محصول با سایز ۱۰۰×۱۰۰ نمایش داده بشه و در جای دیگه ای نیاز بود ۲۰۰×۲۰۰ نمایش داده بشه و .... که اگر برای کلیه این سایز ها بیام تصویر با کیفیت مثلا ۱۲۰۰×۱۲۰۰ رو لود کنم و بعد با css بهش wid...
١ سال پیش ٢۵۴ بدون جواب
@netwons ١۶٣۵۰ تجربه آخرین فعالیت ٢ ماه پیش
@amir من دو سرور دارم روی یک سرور عکس قرار دادم و روی دیگری وب سایتم می خوام بدون دانلود کردن عکس از سرور لینک عکس رو بگیرم و در وب سایت به نمایش در بیارم من خودم با ftpاین کار رو کردم اما هر بار که می خواد عکس رو نمایش لده باید یوزر و پسورد سرور رو باید وارد کنم این مشکل رو چطوری حل کنم
٢ سال پیش ١۵۵ ۵
@behzad ٢۸۷۰۰ تجربه آخرین فعالیت ۶ روز پیش
سلام به همه دوستان، در بخش پنل ادمین قراره که مدیر دیگه ای اد بشه که فقط کامنت های کاربرا رو جواب بده ، همچنین در پنل ادمین گزینه ی افزودن مدیر وجود داره که یک فرم دارای :نام کاربری،ایمیل،پسورد هستش که به بخش مدیرها اضافه میشه، بعداز ایجاد کردن مدیر جدید ، سشنی رو برای مدیر مربوطه لحاظ میکنم که وقتی لاگین کرد در پنل باتوجه به شرط هایی که برای این س...
١ سال پیش ٣۰۵ ۹
@hamiddd ۸۰۰ تجربه آخرین فعالیت ١ سال پیش
سلام دوستان من یه سوال داشتم با استفاده از ایجکس و php دارم یه سری از محصولات رو تو سایت نمایش میدم و همه چی به درستی کار میکنه. اما مشکل اینجاست که URL صفحه ثابته و این از نظر گوگل خوب نیست. برای تغییر URL سرچ کردم رسیدم به متد history.pushState . تغییر URL با این متد سادس و کافیه بعد از عملیات ایجکس سه تا ورودی بهش بدی و URL عوض میشه اما مشکل من...
١ سال پیش ٢۹۰ ۴
@bahramct ١۰۰۰ تجربه آخرین فعالیت ٣ ماه پیش
در این گفتگو دوست دارم با شما دوستان در رابطه با تکنولوژی های مربوط به حوزه ی موبایل صحبت کنم مثل React Native یا Java یا Flutter یا Xamarin یا ionic و ... خیلی خوشحال میشم هر کدوم از دوستان که در زمینه اپلیکیشن های موبایل کار کردند بیان و نظرشون رو در ادامه همین گفتگو مطرح کنند ، اینکه با چه تکنولوژی هایی درگیر بودند و در کل آینده برنامه های تلفن...
١ سال پیش ٢۷٢ ۴
@iman.r ۶۸۰۰ تجربه آخرین فعالیت ٢ هفته پیش
سلام دوستان من در لاراول می خوام فایل اکسل رو با ProgressBar لود کنم. در کنسول به راحتی این کار انجام میشه ولی چجوری می تونم همون ProgressBar کنسول رو در View نمایش بدم؟ ممنون میشم راهنمایی بفرمایید دوستان
١ سال پیش ٢۶۵ بدون جواب
@behzad ٢۸۷۰۰ تجربه آخرین فعالیت ۶ روز پیش
سلام. امیدوارم که حالتون خوب باشه زمانی که میخواهیم یک صفحه وب رو در انداره های مختلف نمایش بدیم لازمه ک یه سری کارها رو انجام بدیم تا اون صفحه وب در تبلت -موبایل و کامپیوتر به صورت مجزا نمایش داده بشه. آیا میشه یه فایل css‌دیگه برای هر یک از پلتفرم ها تعریف کنیم؟یعنی اگر ما یک style.css‌داریم یک فایل style-mob.cssدیگه ای هم تعریف کنیم با استایل دی...
٢ سال پیش ٣٢۸ ٢٢
@mansory ۸١۵۰ تجربه آخرین فعالیت ١ روز پیش
سلام دوستان مثلا من یک سایت اموزش جاوا و php مثل سایت w3schools میخام بسازم. اول میام کتاب هامو توی دیتابیس از طریق phpmyadmin بریزم. مثلا یک ستون ایدی ، ستون دوم فصل کتاب ، ستون سوم برای توضیحات ، ستون چهارم برای نکات ، ستون پنجم برای مثال ها ، ستون ششم برای حل تمرین ، ستون هفتم میخام برای ثبت لایک مطلب ، و ستون هشتم برای نمایش یا هیدن شدن مطلب...
١ سال پیش ٢۶۵ ۴
@amin1972 ۶۵۰۰ تجربه آخرین فعالیت ۴ ماه پیش
از بین شما دوستان کسی پلاگین وردپرسی سراغ داره که بشه باهاش اخبار و مقالات آموزشی بیت کوین رو در سایت ما نمایش بشه؟ پلاگین انگلیسی باشه و پولی هم بود مشکلی نداره فقط بتونه توی صفحات سایت مون یک جور حالت فید داشته باشه. باتشکر
٢ سال پیش ١۶۰ ۸