اگر دوست دارید اینجا رو کلیک کنید تا به کانال ولاگ های شخصی من سابسکرایب کنید.
@behzad ٢۸٣۰۰ تجربه آخرین فعالیت ۹ ماه پیش
سلام به همه دوستان، در بخش پنل ادمین قراره که مدیر دیگه ای اد بشه که فقط کامنت های کاربرا رو جواب بده ، همچنین در پنل ادمین گزینه ی افزودن مدیر وجود داره که یک فرم دارای :نام کاربری،ایمیل،پسورد هستش که به بخش مدیرها اضافه میشه، بعداز ایجاد کردن مدیر جدید ، سشنی رو برای مدیر مربوطه لحاظ میکنم که وقتی لاگین کرد در پنل باتوجه به شرط هایی که برای این س...
١ سال پیش ١۸٣ ۹
@hamiddd ۸۰۰ تجربه آخرین فعالیت ١٢ ماه پیش
سلام دوستان من یه سوال داشتم با استفاده از ایجکس و php دارم یه سری از محصولات رو تو سایت نمایش میدم و همه چی به درستی کار میکنه. اما مشکل اینجاست که URL صفحه ثابته و این از نظر گوگل خوب نیست. برای تغییر URL سرچ کردم رسیدم به متد history.pushState . تغییر URL با این متد سادس و کافیه بعد از عملیات ایجکس سه تا ورودی بهش بدی و URL عوض میشه اما مشکل من...
١٢ ماه پیش ١۸١ ۴
@bahramct ١۰۰۰ تجربه آخرین فعالیت ٣ ماه پیش
در این گفتگو دوست دارم با شما دوستان در رابطه با تکنولوژی های مربوط به حوزه ی موبایل صحبت کنم مثل React Native یا Java یا Flutter یا Xamarin یا ionic و ... خیلی خوشحال میشم هر کدوم از دوستان که در زمینه اپلیکیشن های موبایل کار کردند بیان و نظرشون رو در ادامه همین گفتگو مطرح کنند ، اینکه با چه تکنولوژی هایی درگیر بودند و در کل آینده برنامه های تلفن...
١٢ ماه پیش ١۸۷ ۴
@iman.r ۶١۰۰ تجربه آخرین فعالیت ٣ روز پیش
سلام دوستان من در لاراول می خوام فایل اکسل رو با ProgressBar لود کنم. در کنسول به راحتی این کار انجام میشه ولی چجوری می تونم همون ProgressBar کنسول رو در View نمایش بدم؟ ممنون میشم راهنمایی بفرمایید دوستان
١٢ ماه پیش ١۶۹ بدون جواب
@behzad ٢۸٣۰۰ تجربه آخرین فعالیت ۹ ماه پیش
سلام. امیدوارم که حالتون خوب باشه زمانی که میخواهیم یک صفحه وب رو در انداره های مختلف نمایش بدیم لازمه ک یه سری کارها رو انجام بدیم تا اون صفحه وب در تبلت -موبایل و کامپیوتر به صورت مجزا نمایش داده بشه. آیا میشه یه فایل css‌دیگه برای هر یک از پلتفرم ها تعریف کنیم؟یعنی اگر ما یک style.css‌داریم یک فایل style-mob.cssدیگه ای هم تعریف کنیم با استایل دی...
٢ سال پیش ٢١۴ ٢٢
@mansory ۵١۰۰ تجربه آخرین فعالیت ٢ هفته پیش
سلام دوستان مثلا من یک سایت اموزش جاوا و php مثل سایت w3schools میخام بسازم. اول میام کتاب هامو توی دیتابیس از طریق phpmyadmin بریزم. مثلا یک ستون ایدی ، ستون دوم فصل کتاب ، ستون سوم برای توضیحات ، ستون چهارم برای نکات ، ستون پنجم برای مثال ها ، ستون ششم برای حل تمرین ، ستون هفتم میخام برای ثبت لایک مطلب ، و ستون هشتم برای نمایش یا هیدن شدن مطلب...
١ سال پیش ١۷٣ ۴
@amin1972 ۶۷۰۰ تجربه آخرین فعالیت ۴ ساعت پیش
از بین شما دوستان کسی پلاگین وردپرسی سراغ داره که بشه باهاش اخبار و مقالات آموزشی بیت کوین رو در سایت ما نمایش بشه؟ پلاگین انگلیسی باشه و پولی هم بود مشکلی نداره فقط بتونه توی صفحات سایت مون یک جور حالت فید داشته باشه. باتشکر
٢ سال پیش ١۰١ ۸
@amin1972 ۶۷۰۰ تجربه آخرین فعالیت ۴ ساعت پیش
قصد داریم یک پلتفرم مشابه Sale Force یا Zoho و.... مشابه این ها داشته باشیم و همچنین تمام اسکریپت ها را زیر و رو کردیم اما در نهایت همه آنها به ما اجازهثبت مشتری و ثبت همکار می دادند. در حالی که ما میخواهیم مثلا یک کاربر به عنوان سرپرست یک شرکت ایجاد کنیم و این شخص بتواند برای خود کارمندان و مشتریانش را تحت وب و آنلاین ثبت کند. چه رایگان و چه تجاری...
٢ سال پیش ١۶۴ ١
@amin1972 ۶۷۰۰ تجربه آخرین فعالیت ۴ ساعت پیش
به تازگی با نصب لاراول و پکیج وویجر بعنوان پنل ادمین به مشکل بر میخوریم. وقتی روی یک منو کلیک میکنیم: مثلاTools->Database کلا با خطای not found مواجه میشیم! به نوار آدرس که توجه کردیم دیدیم آدرس کلا اشتباه میشه! آدرس باید به این صورت باشه : localhost/app/public/admin/database اما به این صورته : localhost/admin/database و خب چون در آدرس دوم چیزی...
٢ سال پیش ٢۵۸ ٢
@amin1972 ۶۷۰۰ تجربه آخرین فعالیت ۴ ساعت پیش
پکیج اصلی usb4java رو از گیت هاب دانلود و در intellij ideaایمپورت کردم. به درخواست intellij پکیج maven دانلود شد. سپس به قسمت run configuration رفتم و کانفیگ جدیدی از نوع maven ایجاد کردم. حالا گزینه run که خاموش بود روشن شده اما بعد از اجرا به این ارور برخوردم و چون آشنایی زیادی با maven ندارم نمیدونم باید چیکار کنم. متن ارور: [ERROR] No goals hav...
١ سال پیش ١۷١ ١
@amin1972 ۶۷۰۰ تجربه آخرین فعالیت ۴ ساعت پیش
قصد چک کردن نقش کاربر را در کنترلر داریم اما با خطا مواجه هستیم. متد hasRole() شناخته نمیشه! کد: use Illuminate\Support\Facades\Auth; use TCG\Voyager\Voyager; class Controller extends BaseController { use AuthorizesRequests, DispatchesJobs, ValidatesRequests; public $auth, $user, $admin_role; public function __construct() {...
١ سال پیش ١۹۰ ٢
@amin1972 ۶۷۰۰ تجربه آخرین فعالیت ۴ ساعت پیش
قصد طراحی دیتابیس برای نرم افزار تحت وب با لاراول داریم. این نرم افزار یک بازی شطرنج آنلاین میان دو شخص از دو مکان مختلف جهان است که میتواند رایگان یا بر سر پول بازی شود. طرح من برای دیتابیس این نرم افزار: player player_id player_name player_email player_credit player_password player_win_count player_draw_count play...
٢ سال پیش ٢۰۵ ٢
@amin1972 ۶۷۰۰ تجربه آخرین فعالیت ۴ ساعت پیش
از طریق VUE UI در cmd ویندوز اقدام به ایجاد پروژه vue کردیم و همچنین پلاگین های vue-router و vuex را نیز نصب کردیم. همچنین برای ایجاد اپلیکیشن اندرویدی پلاگینvue-cli-plugin-cordova را طبق صفحه پلاگین در گیت هاب دنبال کردیم. حالا نسخه browser بدون مشکل اجرا میشه. در اندروید هم اجرا میشه اما میگه: webpage not available . تصور میکنم مشکل آی پی هست. را...
١٢ ماه پیش ١۰۹ بدون جواب
@behzad ٢۸٣۰۰ تجربه آخرین فعالیت ۹ ماه پیش
سلام، میخوام کاربر پس از ثبت نام بتونه با نام کاربری یا ایمیلش لاگین کنه، زمانی که به دیتابیس کویری میزنم فقط ایمیل رو قبول میکنه و موندم حالا نام کاربری رو چطور بهش بفهمونم: mysqli_query($con, "SELECT * FROM users WHERE email='$email' OR username='$username' AND password='$password'") ولی زمانی که فقط از ایمیل استفاده میکنم عمل میکنه: mysqli_query...
١ سال پیش ١۵۹ ۶
@mansory ۵١۰۰ تجربه آخرین فعالیت ٢ هفته پیش
سلام دوستان و اساتید عزیز تابحال روی انجمن کار نکردم دنبال توتاریال ساخت انجمن خوب مثل همین انجمن خودمون میگردم. اما پروژه خودم چون روی فریم ورک لاراول هست ترجیحا forum برای لاراول میخام. ممنون از پاسخ دوستان ؟!
١ سال پیش ١۹۷ ۴
@salar ۵۵۰۰ تجربه آخرین فعالیت ٢ ماه پیش
سلام دوستان. در سایت لاراول می خواییم از دستور زیر استفاده کنیم: $referer = $request->server('HTTP_REFERER'); اما برای آدرس هایی که قسمتی از اونها فارسیه اینو میاره: https://programstore.ir/product/%D9%81%DB%8C%D9%84%D9%85-%D8%A2%D9%85%D9%88%D8%B2%D8%B4%DB%8C-%D8%A7%D9%84%DA%AF%D9%88%D8%B1%DB%8C%D8%AA%D9%85-%DA%AF%D8%B1%DA%A و این اصلا به دردمو...
١ سال پیش ١۵٢ ٢
@3aeed_rm6 ٢٣۰۰ تجربه آخرین فعالیت ٢ هفته پیش
سلام دوستان من اخیرا در یکی از پروژه های شخصیم ، با حجم زیادی دیتا که بصورت رابطه ای در جدول های مختلف با هم در ارتباط هستند ، مواجه ام. از طرفی هم که میدونم به مرور این اطلاعات خیلی بیشتر هم خواهند شد و دائما دیتابیسم در حالت read/write خواهد بود ، میخوام تجربیات شما رو بدونم تو انتخاب بهترین دیتابیس رابطه ای. از نظر شما کدوم یک از دیتابیس های زیر...
١ سال پیش ١۴٢ ۶
@manvfx ۸۰۰ تجربه آخرین فعالیت ۷ ماه پیش
ساخت preload برای صفحه که هر صفحه که میخاد باز بشه نسبت به حجم آن این لودینگ بیاد . مثل یوتیوب که یک نوار قرمز بالا داره یا استارتاپ درخواست تاکسی tap30 که یک لودینگ تمام صفحه داره. با تشکر ممنون میشم با نمونه کد بگید
١ سال پیش ٢۴۴ ۴
@majid66313 ١۷۰۰ تجربه آخرین فعالیت ٣ ماه پیش
سلام به همه دوستان بنده پروژه ای دارم که حتی خود مشتری نمیدونه که چی میخواد و مدام سایت درحال تغییر هست. از روند ثبت نام گرفته تا پنل مدیریت و... و بنده مجبورم هی دیتابیس رو عوض کنم. و معماری دیتابیس اصلیم میریزه بهم و خیلی شلخته میشه. الان تنها راهی که به سرم زده و دارم با اون کار میکنم. پروژه رو با وردپرس میزنم. و ارائه آزمایشی میدم. زمانی که اون...
١ سال پیش ١۸۰ ۹
@behzad ٢۸٣۰۰ تجربه آخرین فعالیت ۹ ماه پیش
سلام امیدوارم که حالتون خوب باشه. یه فرم رو در نظر بگیرید که دارای سه ورودی هستش و زمانی که این سه ورودی رو پرمیکنیم و روی دکمه تایید کلیک میکنیم . میخوام این سه ورودی در یک ستون در جدول دیتابیس به این صورت 1-2-3 قرار بگیره: if (isset($_POST['ok'])) { $one = $_POST['one']; $tow = $_POST['tow']; $three = $_POST['three']; $all = $one . $tow ....
١ سال پیش ١۸٣ ۷
@mahdi_mahdi ٢۶۰۰ تجربه آخرین فعالیت ٣ ماه پیش
سلام دوستان، امیدوارم اصل حالتون عالی باشه:) من چند سالی هست که دارم با php کد می زنم و وب اپلیکیشن تولید می کنم. عموما وب اپلیکیشن هایی که تولید کردم رو خودم از بیس نوشتم PHP MVC . طی روزهای آتی قرار هست یه برنامه ی تحت وب رو برای سازمان دولتی بنویسم. یه برنامه ای که تو مرور زمان قرار هست دیتا زیادی بهش وارد بشه. با لاراول چند وقتی هست آشنایی پی...
١ سال پیش ١۹۵ ٢۶
@mehdiphpgrp ٢١۰۰ تجربه آخرین فعالیت ١ سال پیش
با سلام خدمت همه اساتید محترم اولا خواهش میکنم کسایی که با rabbit کار کردن پاسخ بدن نه اینکه داکش رو نگاه کنید بعد جواب بدید. سوال: من وقتی میخوام از consumer پیام ها رو بخونم کل پروژه (مرورگر) هنگ میشه یعنی تا تمامی پیام هایی که توی کانفیگ ست شده به حد مشخص نرسه کل بخش های دیگه درگیر هست... چطور میتونم از consumer پیام بخونم به شرطی که شبیه به Asy...
١ سال پیش ٢۵١ ١
@barmaki ١۴۰۰ تجربه آخرین فعالیت ٢ سال پیش
سلام امیر، تصاویر قسمت ویدیو های ما روی سروی که هست توی ایران فیلتر هست و قابل نمایش نیست به نظرم تصاویر روی سرور سایت خودت باشه بهتره :)
٣ سال پیش ١۸۵ ۸
@behzad ٢۸٣۰۰ تجربه آخرین فعالیت ۹ ماه پیش
سلام وقت بخیر. فرمی هست که بعداز پرکردن و کلیک رو دکمه ارسال میخوام پیغام مورد نظر(و البته اطلاعاتش که تو دیتابیس ذخیره میشه) بدون رفرش صفحه برای کاربر نمایش داده بشه . برای این کار از jquery استفاده میکنم: $("#btnsubmit").click(function(){ $.post("action.php", { username: $('#username').val(), em...
١ سال پیش ١۶۶ ۴