اگر دوست دارید اینجا رو کلیک کنید تا به کانال ولاگ های شخصی من سابسکرایب کنید.
@behzad ٢۸٣۰۰ تجربه آخرین فعالیت ۷ ماه پیش
سلام، ویرایشگر متن برای توضیحات که لحاظ کردم قبول نمیکنه و دکمه ارسال مطلب غیر فعال میشه و عمل نمیکنه. تکه کد زیر رو هم در تگ head قرار دادم ولی باز جواب نمیده: <script>tinymce.init({selector:'textarea'});</script> جستجو کردم ولی همون چیزی و پیدا میکنم که خودمم انجامش دادم ولی عمل نمیکنه. اگه کسی در خصوص نصب و راه اندازی مارک داون هم بل...
١١ ماه پیش ١۰١ ١
@mansory ۴۹۰۰ تجربه آخرین فعالیت ١ روز پیش
سلام @amir من تازه شروع ب اموزش برنامه نویسی php کردم و قصد ساخت وبسایت دارم. توی آموزش php شما نسخه ۵ بوده اما الان نسخه ۷و۳ هست. الان به قسمت های دیتابیس و روش های هک شدن و اینا دارم نگاه میکنم.ک گفتی دیگه (addslashes($string دیگه استفاده نمیشه و بجاش ... سوال من اینه ایا این آموزش ها هنوزم بروز هست .کلیپ ها مال سال ۲۰۱۴ بوده الان ۵ ساله گذشته ....
١١ ماه پیش ۹۸ ١
@tohid72 ۸۰۰ تجربه آخرین فعالیت ١ سال پیش
سلام autosave رو برای سابلایم فعال کردم مشکلی که پیدا کرده قبل ازینکه خودم بخوام autocomplete مخفی میش یه حالتی هست که تا زمانی که autocomplete نشون داده میش صفحه save نمیش تو این صفحه توضیحاتش هست ولی زبانم خوب نیس نتونستم حل کنم مشکلمو ممنون https://github.com/jamesfzhang/auto-save/issues/21
٢ سال پیش ١۰۶ ١۰
@behzad ٢۸٣۰۰ تجربه آخرین فعالیت ۷ ماه پیش
سلام امیدوارم که حالتون خوب باشه. میخوام زمانی که کاربر نقض قوانین کرد اون رو حذف کنم ولی وقتی که کاربر مورد نظر رو حذف میکنم فعالیتاش باقی میمونه و کاربرها وقتی که به صفحش مراجعه میکنن میتونن فعالیتاش که مونده رو ببینن . میخوام موقعی که خود کاربر رو حذف میکنم فعالیتاش هم حذف بشه. و تو دیتابیس باقی نمونه.
١ سال پیش ۹۶ ١۵
@amir_hossein ۴٢۰۰ تجربه آخرین فعالیت ١ هفته پیش
من از همون اوایلی که شروع کردم به طراحی و توسعه وب چه در parsclick از امیر و چه در سایت های دیگه ایی که آموزش ها رو میدیدم یا یاد میگرفتم یا وقتی lpic essential رو یاد گرفتم خیلی میگفتن که برای طراحی و توسعه وب خیلی بهتره که از unix base ها استفاده کنم. متوجه ی سری از مزیت های سیسیتم عامل هایی مثه ubuntu هستم و وقتیم به مصاحبه های کاری میرم حتی ازم...
١١ ماه پیش ١٣۹ ۴
@faridfr ٢۶۰۰ تجربه آخرین فعالیت ١۰ ماه پیش
سلام و خسته نباشید . من برای تهیه ی دیتابیس وبسایت چند زبانه چندین راه حل توی اینترنت پیدا کردم . اما اونی که از همه دردسر و پیچیدگی کمتری داشت این بود : که به عبارتی یک جدول توی دیتابیس خواهیم داشت که کار دیکشنری ما رو انجام میده . و در هر ستونی از تیبل های دیگه که قرار بوده چیزی تایپ بشه ؛ فقط آی دی اون در دیکشنری ذکر میشه. حالا سوال من اینه که...
٢ سال پیش ٢١١ ١۹
@danial_kh ٣۸۰۰ تجربه آخرین فعالیت ٣ هفته پیش
شاید بدونید که چند روزی هست که GitLab هم روی ابر گوگل رفته و ایران عزیزمون هم تحریم شده از طرف گوگل هست و حتی به GitLab هم دسترسی نداریم! پرداخت های GitHub هم برای پروژه های private از داخل ایران به راحتی صورت نمیپذیره، البته اگه اونم تا آینده نزدیک مثل GitLab نشه. با چند نفری که صحبت کردم میگفتن توی شرکتشون اونا GitLab رو روی ubuntu و حتی GitHub ر...
٢ سال پیش ٣۷۸ ۹
@mansory ۴۹۰۰ تجربه آخرین فعالیت ١ روز پیش
سلام دوستان منظورم از سرور ینی؟ http://localhost:8000 در لاراول http://localhost:3000 در نود مثلا اینا چی هستن؟؟ منظور از سرور ینی همون سروری که wamp برامون تو ویندوز میسازه و ما میریم تو پوشه www فایل های پروژه رو میریزیم؟ یک توضیح و مثال خوب میخام که چرا سرور نیازه ؟ و مثلا حالاکه با لاراول و سرور لاراول ، سایت ساختیم وقتیکه میخاد ببریم رو هاست و...
١١ ماه پیش ١٢٣ ١
@behzad ٢۸٣۰۰ تجربه آخرین فعالیت ۷ ماه پیش
سلام دوستان. سایتی که میشه توش فایل آپلود کرد با هر فرمتی ، حالا در این میان یه سری از این سایت ها میان API ارایه میدن. یعنی میشه تو سایت خودمون ازش استفاده کرد و نیازی نیس که بریم فایل رو آپلود کنیم و لینکش رو تو سایت قرار بدیم و همینطور میتونیم به کاربرایه سایتمون ارایه ش بدیم. سایت: filestack.com نظرتون راجع به این مقوله چیه؟
١٢ ماه پیش ١٢۶ ٣
@behzad ٢۸٣۰۰ تجربه آخرین فعالیت ۷ ماه پیش
سلام برخی سایت هایی که اشتراک دارند ، من جمله همین سایت parsclick ، برای خرید های اشتراک مثلا ۳۰ روزه و... باید از COOKIE ها استفاده کرد و زمان بدیم تا فلان روز ؟ و وقتی هم که انقضاء کوکی به پایان رسید اشتراک هم براش غیر فعال بشه؟ راهنمایی بفرمایید.
١٢ ماه پیش ۶۴ ۵
@fatemesydi ٢۰۰ تجربه آخرین فعالیت ٢ سال پیش
سلام .. من دارم ویدئوهای آموزش php شما رو نگاه میکنم. فایل های تدریس شده را باید از کجا دریافت کنم. تو ویدئوها گفتین که در انجمن قرار میدین.
٣ سال پیش ٢١۴ ٣
@netwons ١۶۰۵۰ تجربه آخرین فعالیت ٢ ماه پیش
من دو صفحه دارم که هر دو رو لود میکنم یکی ارور ۵۰۴,و دیگری ارور۵۰۰ میده و در لاگ فقط ارور [2019-08-24 01:10:01] local.ERROR: The Process class relies on proc_open, which is not available on your PHP installation. {"exception":"[object] (Symfony\\Component\\Process\\Exception\\LogicException(code: 0): The Process class relies on proc_open, which is...
١٢ ماه پیش ١٢۹ ١
@behzad ٢۸٣۰۰ تجربه آخرین فعالیت ۷ ماه پیش
سلام آقا @amir .امیدوارم که حالت خوب باشه . اگه امکانش هست یک بخش با عنوان چت روم رو داخل وبسایت ایجاد کنید که ما کاربرها به صورت انلاین و لایو به بحث بپردازیم و از هم دیگه راهنمایی بگیریم(تا اینکه ساعت ها منتظر بمونیم تا یکی از دوستان جواب سوالمون رو بدن در حالی که ما همون لحظه بهش نیاز داریم). اگه این کار برای شما زمان بر هست از وبسایت هایی استفا...
٢ سال پیش ١۵۸ ۶
@pasha ۶۰۰ تجربه آخرین فعالیت ٢ سال پیش
@amir سلام وقت همگی بخیر. امیرجان چطور میشه توسط PHP و MySQL و jQuery Mobile یه اپ ساخت. یعنی محتوای اپ ما و المنتای داخلش در واقع با php درست شده باشه و gui با جی کوئری. منظورم اینه که بتونیم حالت یه app بهش بدیم نه اینکه انگار صفحه داره تو یه مرورگر لود میشه. اونطور که سرچ کردم میشه از چیزی مثل phonegap (یا همون cordova فکر کنم) برای این‌کار استف...
٢ سال پیش ١۵۵ ١٢
@behzad ٢۸٣۰۰ تجربه آخرین فعالیت ۷ ماه پیش
سلام. برای اینکه بخوایم از سایر زبان ها مثلا python یا php در مثلا محیط android studio بخوایم برنامه ی اندرویدی ایجاد کنیم باید چطور انجامش بدیم؟ میگن که باید زبان مورد نظر رو در فایل main-activity.javaبه نرم افزار معرفی کرد. لطفا راهنمایی کنید سپاس
١٢ ماه پیش ۷۴ بدون جواب
@netwons ١۶۰۵۰ تجربه آخرین فعالیت ٢ ماه پیش
من می خوام ارسال ایمیل و smsرو داخل صف قرار بدم؟ میشه راهنمایی کنید اینم کدم if (filter_var($request->mobile, FILTER_VALIDATE_EMAIL)) { if( User::where('email','=',$request->get('mobile'))->first()) { return back()->withErrors("این ایمیل وجود دارد"); }else{...
١٢ ماه پیش ۹۰ ١
@behzad ٢۸٣۰۰ تجربه آخرین فعالیت ۷ ماه پیش
سلام، چند وقتی بود که یه ایده تو سرم پرسه میزد و فکر منو به خودش درگیر کرده بود. تا اینکه به گوگل رو آوردم وشروع به جستجو در موردش کردم که ببینم اصلا یه همچین ایده ای یا مشابهش وجود داره یا نه ، که حاصل جستجوی من به جایی نرسید یعنی موردی رو پیدا نکردم و شاید هم من نتونستم پیدا کنم(چه ایرانی و چه خارجی). خواستم این موضوع رو با @amir در میون بذارم ....
١٢ ماه پیش ١١١ ۶
@salar ۵۵۰۰ تجربه آخرین فعالیت ٣ هفته پیش
سلام دوستان. من یک سایت با لارول نوشتم و میخام هنگام جستجو ، اطلاعات پرواز رو از چند سایت دیگر جستجو کنه نه دیتابیس خودم. البته تعداد سایت های مرجع جستجو، زیاد نیست. چجوری میتونم این جستجو رو پیاده سازی کنم ؟
١ سال پیش ١۰۵ ١٣
@netwons ١۶۰۵۰ تجربه آخرین فعالیت ٢ ماه پیش
این متغیر یعنی چی $_GET
٣ سال پیش ١۰۷ ۶
@aliasadi92 ۴۰۰ تجربه آخرین فعالیت ٢ سال پیش
سلام امیر عزیز puts 'Hello World!' امیرجان من چند تا ایراد میخواستم بگیرم از سایت با اجازت :)) ۱. استفاده از مارک دان به خصوص موقع نوشتن کد توی ساخت گفتگو یه خورده سر درده به نظرم (البته شاید فقط برای من سر درده) با توجه به اینکه ما فارسی می نویسیم که البته میشه با جاوا اسکریپت یه ویزی ویگ خیلی ساده بدون نیاز به یه لایبراری دیگه ساخت. ۲. به نظرم مو...
٢ سال پیش ۷١ ۶
@ahmadroshanfar ٢۰۰ تجربه آخرین فعالیت ٢ سال پیش
سلام آقای عظیمی اول از هر چیزی میخواستم بهتون تبریک و خسته نباشید بگم بابت سایت جدید. یه پیشنهاد و یه سوال داشتم در مورد روند جدید آموزش ها سوالم اینه که اگه بخوایم اشتراک یک ساله تهیه کنیم آموزش‌هایی که در طی یک سال قراره تهیه بشه آیا طبق لیست مشخصی جلو میره و این لیست در اختیارمون قرار میگیره ؟ و پیشنهادم اینه اگه در پایان درس ها مثل درس tkinter...
٣ سال پیش ١١٢ ١۴
@alireza_mandegari ٢۵۰۰ تجربه آخرین فعالیت ۴ ماه پیش
با سلام خدمت مدیریت محترم وب سایت پارس کلیک اقای عظیمی , از شما یک درخواست داشتم اموزش های Html5 و Javascript به یک نحوه ی قدیمی شده اند امکانش هست با ضبط مجدد انها و ساخت یک نمونه از یک سایت ویدیو هارا باز سازی کنید؟ با تشکر.
٢ سال پیش ١٢٣ ١٣
@amirhosseinah1995 ١۶۰۰ تجربه آخرین فعالیت ٢ سال پیش
من تازه طراحی رو شروع کردم و سه سئوال کلی دارم تو طراحی: کلی تو طراحی فرانت مشکل دارم بعد ۳ ماه کار کردن رو html ,css, bootstrap, sass, less و با توجه به تجربیات شما طبیعیه و به مرور حل میشه یا راهمو بد رفتم یک فریم ورک خوب و قوی برای js؟ یک فریم ورک هم برای php میخواستم پیشنهاد بدید چون خودم بینه لاراول و کدایگنایتر دو دلم تجربیاتتونو در شروع ط...
٢ سال پیش ٢٢٣ ٢٢
@behzad ٢۸٣۰۰ تجربه آخرین فعالیت ۷ ماه پیش
سلام میخوام اپلیکیشن برای سایتم ایجاد کنم ولی این کار رو تصمیم دارم با زبان های وب انجام بدم مثل ‍‍`html و php و ... از چه نرم افزاری باید استفاده کنم ؟ برای انجام اینکار چه پروسه ای رو باید طی کنم؟(میگن که ‍phonGap) لطفا نگید که سرعت برنامه میاد پایین و فعالیتا رو دیر انجام میده و ... خبر دارم ولی میخوام که انجامش بدم. این رو هم بگم که جستجو میک...
١٢ ماه پیش ١۰۶ ١١