برگردید به همه گفتگو ها
@behzad ٢۹۴۰۰ تجربه آخرین فعالیت ٣ روز پیش
سلام دوستان . فایل jdf.php رو دانلود و به صفحه مربوطه فراخوانی کردم . با استفاده ازدستور زیر میخوام تاریخ و زمان رو برام نمایش بده ولی اختلاف داره با زمان حال: $timee = time(); echo jdate('Y/m/d', $timee, '', 'Asia/Tehran') . "<br>"; echo jdate('g:i:s a'); در خروجی تاریخ 1400/01/15 سه روز بعد نشون میده درحالی که تاریخ 1400...
١ ماه پیش ۹۷ ۵
@m-p ١۰۹۰۰ تجربه آخرین فعالیت ٣ روز پیش
با عرض سلام و خسته نباشید خدمت دوستان پارس کلیکی عزیز، من برای استفاده از یک api مجبور به استفاده از پکیج Swagger-php شده ام و این پکیج رو در سرویس composer و نصب نمودم و در فایل composer.json وارد شده است اما در زمان استفاده از کلاس های این پکیج ارور class...not found رو به من میده،اولین باره که به اینمشکل برمیخورم و از طریق گوگل سرچینگ هم نتونستم...
٣ ماه پیش ١۴۹ ٣
@mehdio.o ۵۴۰۰ تجربه آخرین فعالیت ٢ سال پیش
مشکلی که دارم اینه که من یک جیسون دارم که توی یه متغیر داخل جاوااسکریپت هستش حالا میخوام اون بدمش به php نمیدونم باید چی کار کنم ؟ هر دو تاشون توی یه صفحه هستند. خواستم از کوکی و سشن استفاده کنم که دیدم اونا فقط یه مقدار خیلی کوچیکی در خودشون نگه میدارن.
٢ سال پیش ۵۸٣ ۵
@ahmadi ۴٣۰۰ تجربه آخرین فعالیت ٣ ماه پیش
سلام وقت شما بخیر من امروز یک به یک مسئله برخوردم که خیلی عجیب بود ، من ابتدا بگم که من از xampp استفاده میکنم ، اومدم یک حلقه درسته کردم و با اون حلقه که البته به عنوان تست بود و از stackoverflow اون رو برداشتم اینجا و با کمال تعجب دیدم هیچ کدوم از عکسام اجرا نشدن ، فکر کردم مشکل از عکس هاست یا مسیرشون ولی نبود چون چک کردم و دیدم که حتی یک عکس...
٣ ماه پیش ١۹٢ ١۰
@benyamin ١۵۵۰ تجربه آخرین فعالیت ٣ هفته پیش
سلام به همه مهندسان پرتلاش و خستگی ناپذیر از دوستان کسی تا حالا Magento نسخه جدیدشو نصب کردن ؟ توی ورژن جدید UI را برداشتن و نصب فقط از طریق CLI انجام میشه آیا کسی تجربه اینکارو داره که منو راهنمایی کنه ؟
٣ ماه پیش ١۵٣ بدون جواب
@m-p ١۰۹۰۰ تجربه آخرین فعالیت ٣ روز پیش
با سلام خدمت دوستان،کد های زیر را جهت ارسال ایمیل از لوکال هاست نوشتم و کد اجرا میشه و هیچ اروری نمیده ولی نکته مهم اینه که هیچ ایمیلی از طرف کلاینت دیده نمیشه.در ضمن php.ini و sendmail برای ارسال ایمیل در حالت دیفالت هستند. اگر مشکلی باشه احتمالا(نظر شخصی)از لاین ۱۴ به بعد هست <?php $data = array(); function validation($form){ $form = tr...
٣ ماه پیش ١۶۸ بدون جواب
@ahmadi ۴٣۰۰ تجربه آخرین فعالیت ٣ ماه پیش
سلام دوستان یک سئوال داشتم میخوام اطلاعاتی رو از داخل یک pdf استخراج کنم و اون روی توی سایت استفاده کنم آیا کسی راهکاری برای این مسئله داره ؟ این اطلاعات مثل سریال نام نویسنده و ... هستن ممنون از وقتی که گذاشتید
۴ ماه پیش ١۷٣ ۵
@m-p ١۰۹۰۰ تجربه آخرین فعالیت ٣ روز پیش
با عرض سلام و خسته نباشید خدمت پارس کلیکی های عزیز. ورژن php رو به version 8 آپدیت کردم و شاهد تغییراتی بودم که کمی گیج کننده بود و در اینجا مقاله ای در باره تغییرات به زبان انگلیسی خواندم ،برای مثال متد ‍__autoload() و به جای آن به ‍spl_autoload_register() تغییر پیدا کرده اولا اینکه نظرتون در مورد این تغیرات چیه و دوما از دوستان نویسنده درخواس...
۴ ماه پیش ١۴۸ ١
@m-p ١۰۹۰۰ تجربه آخرین فعالیت ٣ روز پیش
با عرض سلام و خسته نباشید خدمت پارسکلیکی های عزیز. من نیاز دارم که برای پلتفرم خودم از یک API استفاده کنم و تا حالا از طریق PHP با API کار نکرده بودم،کد زیر کدی هست که برای تست کردن API نوشتم. <?php // Api url $url = "https://restcountries.eu/rest/v2/all"; //Initiate cURL. $ch = curl_init($url); //Tell cURL that we want...
۵ ماه پیش ١۸۷ ١
@navid ٢۰۰ تجربه آخرین فعالیت ٣ سال پیش
سلام من متولد 64 هستم و میخوام برنامه نویسی رو شروع کنم و زبان php رو. دیر نیست واسه این کار؟ آشنایی خوبی با html و css و آشنایی نسبی با js دارم چند سال پشتیبان هاستینگ بودم یک منبع خوب فارسی هم برای php دارم کسی میتونه منو راهنمایی کنه؟
٣ سال پیش ۵٣۹ ٣۰
@m-p ١۰۹۰۰ تجربه آخرین فعالیت ٣ روز پیش
با عرض سلام و خسته نباشید خدمت پارس کلیکی های عزیز. در بخش لاگین من مجبورم مثل ی حالت middleware مانند ایجاد کنم که فقط یوزر مورد نظر دسترسی های لازم رو داشته باشه و برای اینکار به محتوای ستون admin نیازمند هستم و میخوام این ستون رو از طریقsession ذخیره شده بگیرم،این session به من آیدی رو میده اما نمیتونم ازش استفاده کنم و ناچارا فعلا admin رو با s...
۹ ماه پیش ٢۷١ بدون جواب
@mansory ۸١۵۰ تجربه آخرین فعالیت ٢ ماه پیش
سلام به همه دوستان نسخه 8 php کم کم میخاد بیاد امیدوارم که @amir بتونه برامون یک کلیپ راجه به امکانات و ویژگی ها بسازه و اینکه php میخاد چ تغییراتی به خودش بده رو امیر واسمون توضیح بده خیلی متشکرم @amir
١۰ ماه پیش ۵١١ ١۶
@sam-mir ۷۰۰ تجربه آخرین فعالیت ۶ ماه پیش
با عرض سلام و احترام (جناب امیر عظیمی) از اونجایی که دارم php یاد میگیرم و تا قسمت 103 دیدم (قبل از شی گرایی) به من گفتن اول چند سایت بنویس تا درک کنی چرا احتیاج به شی گرایی داری بعد یادش بگیر. توی بعضی ویدیو ها بعضی فانکشنها هست که خارج از ویدیو نوشتید و بدون تدریسه (تو فایل تمرین هست) و باید کد خونی کنیم و من نوعی میفهمم چجور نوشته شده ولی دلیل...
١۰ ماه پیش ٢۷۵ بدون جواب
@netwons ١۶٣۵۰ تجربه آخرین فعالیت ۵ ماه پیش
با چه تابعه ای میشه با سیستم ارتباط برقرار کرد و اطلاعاتی رو گرفت
٣ سال پیش ٣۵۷ ٣
@hj021 ۵۵۰۰ تجربه آخرین فعالیت ۴ هفته پیش
تکنولوژی swoole چند وقتی هست که اسمش رو میشنوم ظاهرا یک فریم ورکی هست که قدرت زیادی به پی اچ پی میده و انگار لاراول هم قراره ازش استفاده کنه.(شایدم استفاده میکنه) داخل منابع فارسی چیزی در این باره نتونستم پیدا کنم ، اگر دوستان اطلاعاتی در این باره دارند لطفا به اشتراک بگزارند. ممنون https://www.swoole.co.uk
٢ سال پیش ۶١۹ ٢
@amirq ٣۹۰۰ تجربه آخرین فعالیت ۶ ماه پیش
آقا یه سوال. کلاس های انتزاعی ینی چی دقیقا؟ میدونم ینی چی نمیتونم درکش کنم. همه جا هی میگن فرض کنید یه کلاس حیوانات داریم سگ یچیزی داره گربه یه چیزی داره..... خلاصه کلاس انتزاعی فقط میشه ارث بری کرد و متد ابسترکت وقتی داشته باشه باید حتما اون متد تو کلاس های دیگه ک ازش اکستند میشن ساخته بشه. که چی بشه آخه؟ چرا آخه به چه درد میخوره این ابسترکت؟؟ لطف...
١ سال پیش ٣۴۵ ١
@hj021 ۵۵۰۰ تجربه آخرین فعالیت ۴ هفته پیش
یکی از مسائل مهم در برنامه نویسی در سطوح بالا کانکارنسی و یا برنامه نویسی موازی هست.که در زبان هایی مثل Go این مورد مشهوده.اما زبانی مثل php خیلی در این مورد بحث نمیشه و بیشتر من دیدم که چینی ها یا ژاپنی ها خیلی روی این مسئله کار کردن و حتی یک اکشتنشن برای php نوشتن به نام swoole که خیلی چیز جالبی هست اما متاسفانه داکیومنتیشن خوبی نداره و در سطح وب...
١١ ماه پیش ۴٢٢ ۹
@aeein75 ١۷۰۰ تجربه آخرین فعالیت ٣ ماه پیش
با عرض سلام خدمت همه دوستان یک پروژ ه ای رو به صورت mvc دارم مینویسم و برای اولین باره که دارم از twig استفاده میکنم. میخواستم بدونم که در twig دستوری برای redirect کردن صفحه ای به صفحه ی دیگه وجود نداره؟! Documentation رو نگاه کردم اما نتونستم چیزی پیدا کنم. لطفا اگه کسی تجربه ای در این زمینه داره منو راهنمایی کنه
١١ ماه پیش ٣٢۰ بدون جواب
@rubik ١۵٣۰۰ تجربه آخرین فعالیت ٢ هفته پیش
دوستان فرانت کار ممنون میشم راهنمائی کنید یک فرم دارم در php نوشته شده الان میخوام ازش چاپ بگیرم به اینصورت مثلا فیلد نام 11 سانت از بالا و 5 سانت از سمت راست فاصله داشته باشه فیلد دوم شماره باشه مثلا 15 سانت از بالا 5 سانت از سمت چپ فاصله داشته باشه همچین کاری رو چطوری باید اجرا کنم ؟ ممنون میشم راهنمائی کنید ؟
١٢ ماه پیش ٣۸٣ ۶
@amirq ٣۹۰۰ تجربه آخرین فعالیت ۶ ماه پیش
چند وقتی هست ک دارم تلاش میکنم زبونه پی اپ پی رو یاد بگیرم. الان یاد گرفتم اما مسلط نشدم بهش. این موضوع داره اذیتم میکنه. میدونم با لاراول و نود جی اس و بقیه برادران میشه روت ساخت میشه سیستم اهراز هویت ساخت میشه یه اپلیکیشن با معماریه ام وی سی ساخت و ... اما الان برا من سواله ک اگه بخوام به صورت خام با پی اچ پی برنامه نویسی کنم کجا باید برم کدوم دو...
١ سال پیش ٣۶٢ ۷
@mobinroshnas ١۶۶۵۰ تجربه آخرین فعالیت ۴ ماه پیش
من توی گیت هاب یه پروژه ی که با پی اچ پی شی گرایی ساخته بودم رو گزاشتم و مشکلی که هست پروژه رو به جاوا اسکریپت تشخیص میده در صورتی که پروژه ی من php هست چیکار کنم که این مشکل رو حل کنم و به جای جاوا اسکریپت php بنویسه لینک صفحه ی من در گیت هاب
١ سال پیش ۴٢۹ ۸
@woohee ١۵۹۰۰ تجربه آخرین فعالیت ٢ روز پیش
من می خوام تو سایتم مطالب را به جای اینکه رفتن به صفحه بعدی داشته باشد مانند سایت اینستاگرام وقتی به پایان صفحه میریم ، ادامه صفحه لود بشه . سایت های زیادی را جستجو کردم ولی چیزی دستگیرم نشد ، برای این کار چکار باید بکنم ؟
٢ سال پیش ٣٣۴ ١۴
@amirq ٣۹۰۰ تجربه آخرین فعالیت ۶ ماه پیش
دوستان یه سوال دارم ک یه مدتی هست نمیتونم درک کنم. لطفا کسی اگه میتونه راهنماییم کنه. آقا این مقادیر استاتیک بچدرد میخورن؟ سلف دابل کلون پراپرتی. پرنت دابل کلون پراپرتی. که چی بشه؟‌خدایی نمیتونم هضمش کنم. چه لزومی داره ک اصلا از مقادیر استاتیک استفاده کنیم؟ لطفا یکی با ذکر یه مثالی چیزی راهنماییم کنه. واقعا مننونم. هر چی میرم راجبش میخونم نمیفهمم ک...
١ سال پیش ٣٢۹ ١
@rubik ١۵٣۰۰ تجربه آخرین فعالیت ٢ هفته پیش
سلام خدمت دوستان اساتید میخوام بدونم بهترین راه از دید شما برای جلوگیری از ارسال چند بار یک فرم در php چیه ؟ بخوام منظورمو واضح تر بگم سوالم اینه که ما یک فرمی داریم در php و ارسال میشه به یک صفحه دیگه و بعد انجام عملیات برمیگرده به صفحه خودش در شرایط عادی اگر موقع کلیک بر روی دکمه ارسال توسط کاربر اگه حتی 10 بارم پشت سرهم کلیک بشه اون عملیات ده...
٢ سال پیش ٣۹١ ١۰