انجمن پی اچ پی

فرض رو بر این بگیرید که من یک سری Validation تو فرم هام انجام دادم نه با یک زبان سمت سرور بلکه با javascript و بنا به هر دلیلی تو مرورگر کاربر حالا Chrome, Firefox or everything از قسمت تنظیمات کاربر javascript غیره فعاله و Validation من هم اجرا نمیشه رو فرم.

خب حالا من چجوری میتونم که با استفاده از یک زبان سمت سرور مثه php or python یا هر کدوم که شما بلدید ‍‍javascript رو در مرورگر کاربر فعال کنم؟

با سلام خدمت اساتید بنده نیاز دارم رو یه سرور محلی که داخل شرکت هست همزمان دو نسخه php داشته باشم هم نسخه5.1 و هم نسخه7 چطوری میتونم اینکارو کنم ممنون میشم راهنمائی کنید سیستم عامل سرور هم cent os هست

netwons مشکل در فرم ورود به سایت
@NETWONS ١٢۰۰۰ تجربه آخرین ورود ١ هفته پیش

با درود خدمت دوستان . می خوستم بدونم مشکل این کد login من چی هست که هر رمزی رو میزنم error رو چاپ میکنه ؟

https://gist.github.com/d09b833e76c1205c33cd2e474f3feb14.git


if(isset($_POST['login'])){
    $username=$_POST['username'];
    $password=$_POST['password'];
    $d=encript($password);
    $query=" SELECT * FROM register WHERE username='$username' AND password='$d'";
    $result=mysqli_query($connection,$query);
    $f=mysqli_fetch_array($result);
    if($f==1){

        echo "welcome";
    }else{
        echo "error";
    }

}

سلام من وقتی میخوام با php با نرم افزار wamp به mysql وصل بشم از طریق PDO هیچ مشکلی ندارم ولی وقتی که همون کدههای php رو توی هاست سایتم امتحان میکنم ارور میده . این متن ارور :

unable to connectSQLSTATE[42000] [1044] Access denied for user 'zahediha_pop'@'localhost' to database 'zahediha_kpop'

این هم کدهای connect.php :

<?php
$server="localhost";
$user="zahediha_pop";
$pass="123456789";
$dbname="zahediha_kpop";

$dsn="mysql:host=$server;dbname=$dbname";

try{
    $connect=new PDO($dsn , $user , $pass);
    $connect->exec("SET character_set_connection = 'utf8'");
    $connect->exec("SET NAMES 'UTF8'");
}catch(PDOException $error){
    echo "unable to connect".$error->getMessage();
}

?>

آیا باید در قسمت localhost آدرس سایت را بنویسم ؟

با سلام دوستان بنده نیاز دارم به یک دیتابیس sqlite بر روی یک سرور دیگر کانکت بشم آدرس فایل دیتابیس و آی پی اون سرور رو مینویسم ممنون میشم راهنمایی کنید برای انجام کانکشنش با pdo آدرس دسترسی روی سرور با winscp : /var/log/asterisk آی پی سرور : 192.168.1.200 خودم متاسفانه هر کدی زدم کانکت نشد

قصد ایجاد نرم افزار موبایلی داریم که قرار است کاربران از طریق ایمیل عضو شوند و بتوانند همدیگر را Follow کنند. در سمت سرور این اپلیکیشن که با php نوشته میشود ما یک دیتابیس داریم با جدول حاوی فیلدهای مربوط به کاربران.

حالا سوال این هست که:

  1. برای طراحی سیستم Followers و Following برنامه آیا به جدول جدا نیاز داریم؟ طراحی چگونه ست؟
  2. برای ارسال و دریافت پیام های خصوصی (مانند دایرکت اینستاگرام) آیا نیاز به جدول جدا داریم؟ با چه فیلدهایی؟

نکته: فقط کسانی که فالو کرده ایم میتونیم براشون پیام بفرستیم.

mehdio.o استاندارد ها در MVC
@MEHDIO.O ۵٢۰۰ تجربه آنلاین

سلام به همه ی دوستان من چند روز پیش در یکی از تاپیک های قبلی با MVC آشنا شدم و خیلی از طرز کارش خوشم اومد و پس از کلی سرچ و تغییر کد و اینا بالاخره یاد گرفتم ... حالا یه سوال از همه ی دوستان داشتم ! ببینید من الان یه کنترلر دارم به اسم article و یکی هم به اسم profile یک view به اسم خود view هم دارم و بقیش پارامتر های دریافتی من هستن حالا من خواستم که یک view رو بتونم برای همشون استفاده کنم پس در کلاس های کنترلر هام هر جفتشون فانکشن view رو گزاشتم و درست هم کار میکنه برای مثال لینک های زیر رو ببینید که هر جفتشون درست کار میکنند http://localhost/Projects/PHPPROMVC/profile/view/mehdi http://localhost/projects/PHPPROMVC/article/view/2/what-the-hell-is-going-on-here-too شاید براتون سوال باشه که چجوری توی یک view این کار رو کردم

روشی که من استفاده کردم این بود که در فایل view خودم قسمت های url رو دریافت کردم و اولی رو گزاشتم توی متغیر کنترلر و گفتم اگر کنترلر article بود این جوری نشون بده اگر profile بود اینجوری نشون بده

میخواستم بدونم آیا این به سئوی من آسیب نمیزنه یا موتور جستجو از کجا میخواد بفهمه وقتی این لینک رو وارد کنه اونو باز میکنه ؟؟

سلام به همه ی دوستان در موزد ساختن صفحات جدید اونجوری که در آموزش های php انجام میشه فقط از روش بدون / استفاده میشه من میخواستم بدونم برای این که هر مطلب جدید که مثلا اضافه می کنیم با استفاده از / باشه باید چی کار کنیم ؟ یه مورد دیگه بعضی موقع ها برای هر مطلب جدید یک فولدر درست میشه در php چطوری باید این کار رو کرد ؟؟

یه سوال دیگه هم داشتم که ممنو میشم اگر دوستان جواب بدهند

وارد این لینک بشید و به ادرس بار توجه کنید

همونطور که میبیند اول یک کد برای پروژه هستش و بعدش بعد از اسلش موضوع هستش و دوباره یک اسلش و نام پروژه البته دوتای اخر به دلیل فارسی بودن توی بعضی مرورگر ها برعکس نشون میده اما ادرس همونطر هست که گفتم حالا میخواستم بدونم یعنی برای این پروژه یک فولدر به عدد 82719 ساخته شده بعد داخل اون یه فولدر ساخته شده که نام دسته ی پروژه هستش و بعد داخل اون فایل php ساخته شده که حاوی اطلاعات هستش ؟؟؟ اخه اینجوری خیلی فولدر تو فولدر میشه یعنی مثلا نمیشد یه فولدر برای این موضوع میساختن بعد داخلش پروژه ها رو دونه دونه میزاشتن ؟؟؟؟ اینجوری خیلی از ساخت فولدر ها جلوگیری میشد ! چرا وقتی فقط کد پروژه رو میزنی خودش بقیه همرو میفهمه و میاره ؟؟؟؟؟؟؟ اسم فایل که index نیست !

و سوال آخر این که چرا وقتی وارد لینک https://ponisha.ir/project میشیم در مرورگر یه ایندکس برامون نمیاره مگه این یه فولدر نیستش ؟؟ مثل موقعی که میزنی localhost میار index of local host و فایل های بعدی رو میاره تا جایی که بالاخره به یه html , css برسه ؟؟؟ یا میتونم همین پارس کلیک خودمون رو مثال بزنم ! parsclick.net/thread هم هست

خواهش میکنم این سوال ها رو جواب بدید خیلی ذهنم رو مشغول کرده !!

با سلام خدمت دوستان من یه برنامه با php دارم مینویسم که تعدادی از اعضا به صورت ثابت (مشتری) موقعیت مکان شان داخل دیتا بیس ثبت شده و آنها را با مارک روی نقشه نمایش میدم و افراد دیگری به صورت متحرک (متخصص) برای خدمات به افراد ثابت مراجعه میکنند می خوام موقعیت مکانی افراد متحرک برای افراد ثابت قابل رویت باشه تا بدونن کجا در حال تردد هستش.

rubik دریافت پیامک با url
@RUBIK ۷٣۰۰ تجربه آنلاین

با سلام خدمت اساتید عزیز بنده یک پنل پیامک از فراداده دارم میخوام هر پیامکی که بهشماره پیامکمون میاد اتوماتیک به وب سایت ارسال بشه از طریق url و در دیتا بیس خودمونم درج بشه کدهای دیتا بیس و ... که هیچی و اوکی ولی هر کاری میکنم دریافت نمیشه به اونا هم پیام دادم جواب ندادن ممنون میشم راهنمائی کنید تو سایتشون گفته باید اینکار و بکنم : یک نسخه از هر پیامک دریافتی به آدرس URL مورد نظر شما انتقال داده خواهد شد در وارد کردن آدرس اینترنتی دقت نمایید ، در صورت اشتباه بودن سرویس غیر فعال خواهد شد آدرس را به همراه http:// و www وارد نمایید به عنوان مثال http://www.yoursite.com/getsms.Php از پارامتر های $TEXT$ و $TO$ و $FROM$ به ترتیب برای متن پیامک ، شماره گیرنده و شماره فرستنده استفاده کنید پارامتر ها را با کاراکتر & جدا نمایید اطلاعات توسط متد GET به آدرس مورد نظر ارسال خواهد شد به عنوان مثال :

http://www.yoursite.com/getsms.aspx?to=$TO$&body=$TEXT$&from=$FROM$

همچنین شما میتوانید اطلاعات اضافی خود را نیز اضافه نمایید به عنوان مثال :

http://www.yoursite.com/getsms.aspx?to=$TO$&body=$TEXT$&from=$FROM$&name=yourname&app=sms

علاوه بر این میتوانید چند URL را با کاراکتر جداکننده مانند ; , | جدا نموده تا پیامک برای چند آدرس به صورت همزمان ارسال شود یک نکته مهم این است که url شما باید حتما در بازگشت یک پاسخ مانند ok برگرداند در غیر این صورت این بخش عمل نخواهد کرد


و بنده زدم با متد get دریافت کنه و تو دیتا بیس ذخیره کنه و در پایان هم گفته باید پیغام اوکی برگردونی نوشتم اوکی اکو کنه وقتی که دستی خودم تو url میزنم کوئر استرینگشو به دیتا بیس درج میکنه ولی وقتی پیامک میفرستم به اون شماره هیچ اتفاقی نمیفته

mnoorchenar تبدیل فرمت و ایجاد لینک دانلود
@MNOORCHENAR ٢۰۰ تجربه آخرین ورود ٢ ماه پیش

سلام خدمت همه من میخواستم یک مقدار متنی رو به جای اینکه به کاربر نشون بده اون رو به یک فرمت دلخواه مثلا .txt (البته من فرمت های دیگ مد نظرم هست) تبدیل کنه و کاربر اونو دانلود کنه نمیدونم چی براش سرچ کنم تا بتونم راه حلی پیدا کنم به نظرتون چه کد php رو میشه نوشته که بتونه این فرمت رو ایجاد کنه به طور ساده منظورم اینه به جای نمایش یه مقدار متنی به کاربر اونو تبدیل به یه فرمت مشخص کنه و لینک دانلود رو به کاربر بدهد باتشکر

با سلام و عرض ادب خدمت دوستان بنده دارم برای یادگیری یک پروژه ای رو با پی اچ پی انجام میدم که در اون سه تا جدول دارم در جدول اول نام دسته بندی در جدول دوم اسنادی در رابطه با اون دسته بندی و در جدول سوم افراد هستند الان میخوام در بخش جستجو بر اساس چند تا فیلد جستو بشه که مخاطب هرکدوم از اون فیلد ها رو زد و انتخاب کرد بر اساس جستجوی اون قسمت یا اگر همه اون فیلد ها رو هم جستجو کرد بر اساس همشون جستجو و نمایش را نان دهد بنده از کلاس pdo و prepare استفاده کردم برای نمایش نتیجه ممنون میشم راهنمائی کنند اساتید

کسی تا حالا با این مشکل برخورده که بخواد فوتر سایت رو عوض کنه ولی کد های قسمت فوتر کد گذاری شده باشن (منظور تو وردپرس و سیستم های مدیریت دیگه)برای دیک کردن اون کد ها کسی چیزی میدونه چون کپی رایت رو میخواد عوض کنه چون پول اونرو داده و میخواد اسم خودشو بنویسه؟

درضمن چون کدهای اون با php نوشته شده برچسب رو زدم پی اچ پی و طبق اون کدکذاری شده نمونه کد هم خواستید در اختیارتون میذارم

سلام به همه من طبق آموزش های خودتون دارم میرم جلو اما یه به یه مشکل بر خوردم من وقتی از قابلیت ارث بری استفاده می کنم کد های کلاس parent می افتن بالا و برای همین اون varriable هایی که توی کلاس child استفاده کردم میافته زیر اونا برای همین توی فانکشن های بالایی اون رو نمی شناسه و بعد از اون فانکشن ها تعریف می شن اول با متغیر table_name مشکل داشتم که اون رو رفتم بیرون کلاس child تعریف کردم و اینجوری درست شد حالا میخوام توی کلاس user که متغیر های id و username و password و first_name و last_name تعریف می شن هم یه کاری بکنم و اما باید بگم توی ویدیو های شما این کار روش کار می کنه وقتی که static کردمشون هم باز نشد.

کلاس `datbase_object

class DatabaseObject {
      protected static $table_name;
      protected static $db_fields;

      public static function find_all() {
          return static::find_by_sql("SELECT * FROM " . static::$table_name);
      }

      public static function find_by_id($id = 0) {
          $result_array = static::find_by_sql("SELECT * FROM " . static::$table_name . " WHERE id={$id} LIMIT 1");
          return !empty($result_array) ? array_shift($result_array) : false;
      }

      public static function find_by_sql($sql = "") {
          global $database;
          $result_set = $database->query($sql);
          $object_array = array();
          while ($row = $database->fetch_array($result_set)) {
              $object_array[] = static::instantiate($row);
          }
          return $object_array;
      }

      private static function instantiate($record) {
          // Could check that $record exists and is an array
          $class_name = get_called_class();
          $object = new $class_name;
          // Simple, long-form approach:
          // $object->id                = $record['id'];
          // $object->username  = $record['username'];
          // $object->password  = $record['password'];
          // $object->first_name = $record['first_name'];
          // $object->last_name     = $record['last_name'];
          // More dynamic, short-form approach:
          foreach ($record as $attribute => $value) {
              if ($object->has_attribute($attribute)) {
                  $object->$attribute = $value;
              }
          }
          return $object;
      }

      private function has_attribute($attribute) {
          // We don't care about the value, we just want to know if the key exists
          // Will return true or false
          return array_key_exists($attribute, $this->attributes());
      }

      protected function attributes() {
          // return an array of attribute keys and their values
          $attributes = array();
          foreach (static::$db_fields as $field) {
              if (property_exists($this, $field)) {
                  $attributes[$field] = $this->$field;
              }
          }
          return $attributes;
      }

      protected function sanitized_attributes() {
          global $database;
          $clean_attributes = array();
          // sanitize the values before submitting
          // Note: does not alter the actual value of each attribute
          foreach ($this->attributes() as $key => $value) {
              $clean_attributes[$key] = $database->escape_value($value);
          }
          return $clean_attributes;
      }

      public function save() {
          // A new record won't have an id yet.
          return isset($this->id) ? $this->update() : $this->create();
      }

      public function create() {
          global $database;
          // Don't forget your SQL syntax and good habits:
          // - INSERT INTO table (key, key) VALUES ('value', 'value')
          // - single-quotes around all values
          // - escape all values to prevent SQL injection
          $attributes = $this->sanitized_attributes();
          $sql = "INSERT INTO " . static::$table_name . " (";
          $sql .= join(", ", array_keys($attributes));
          $sql .= ") VALUES ('";
          $sql .= join("', '", array_values($attributes));
          $sql .= "')";
          if ($database->query($sql)) {
              $this->id = $database->insert_id();
              return true;
          } else {
              return false;
          }
      }

      public function update() {
          global $database;
          // Don't forget your SQL syntax and good habits:
          // - UPDATE table SET key='value', key='value' WHERE condition
          // - single-quotes around all values
          // - escape all values to prevent SQL injection
          $attributes = $this->sanitized_attributes();
          $attribute_pairs = array();
          foreach ($attributes as $key => $value) {
              $attribute_pairs[] = "{$key}='{$value}'";
          }
          $sql = "UPDATE " . static::$table_name . " SET ";
          $sql .= join(", ", $attribute_pairs);
          $sql .= " WHERE id=" . $this->id;
          $database->query($sql);
          return ($database->affected_rows() == 1) ? true : false;
      }

      public function delete() {
          global $database;
          // Don't forget your SQL syntax and good habits:
          // - DELETE FROM table WHERE condition LIMIT 1
          // - escape all values to prevent SQL injection
          // - use LIMIT 1
          $sql = "DELETE FROM " . static::$table_name;
          $sql .= " WHERE id=" . $this->id;
          $sql .= " LIMIT 1";
          $database->query($sql);
          return ($database->affected_rows() == 1) ? true : false;

          // NB: After deleting, the instance of User still
          // exists, even though the database entry does not.
          // This can be useful, as in:
          //   echo $user->first_name . " was deleted";
          // but, for example, we can't call $user->update()
          // after calling $user->delete().
      }
  }

و کلاس User

class User extends DatabaseObject {
      protected static $table_name = "users";
      public $id;
      public $username;
      public $password;
      public $first_name;
      public $last_name;

      public function full_name() {
          if (isset($this->first_name) && isset($this->last_name)) {
              return $this->first_name . " " . $this->last_name;
          } else {
              return "";
          }
      }

      public static function authenticate($username = "", $password = "") {
          global $database;
          $username = mysqli_real_escape_string($username);
          $password = mysqli_real_escape_string($password);

          $sql = "SELECT * FROM users ";
          $sql .= "WHERE username = '{$username}' ";
          $sql .= "AND password = '{$password}' ";
          $sql .= "LIMIT 1";
          $result_array = self::find_by_sql($sql);
          return !empty($result_array) ? array_shift($result_array) : false;
      }
  }

و فایل test که توی اون دارم کار ها رو انجام میدم.

<?php
require_once ("../../includes/config.php");
require_once ("../../includes/user.php");
require_once ("../../includes/database.php");
require_once ("../../includes/session.php");
require_once ("../../includes/functions.php");
require_once ("../../includes/logger.php");
?>
<?php include_layout_template("../layouts/admin_header.php") ?>
<?php
$user = User::find_by_id(3);
$user->password = "122";
$user->update();

?>
<?php include_layout_template("../layouts/admin_footer.php") ?>

این مشکل قبل از این که من کد ها رو بیارم توی database_object وجود نداشت پس فکر می کنم که اشکال از همین باشه

و اما ارور ها رو هم بگم که شاید از چیز دیگه ای بود بگید.

Warning: Creating default object from empty value in E:\wamp64\www\photo_gallery\public\admin\test.php on line 12

و

Fatal error: Call to undefined method stdClass::update() in E:\wamp64\www\photo_gallery\public\admin\test.php on line 13

بعد از این که کد های خودم درست کار نکرد رفتم و دقیقا کد های شما که توی فایل تمرینی بود کپی کردم اما باز هم کار نکرد.

خیلی ممنون می شم اگر کمک بکنید.

سلام دوستان من دارم آموزش پی اچ پی همین سایت رو دنبال می کنم توی آموزش 150 توی نوشتن داخل فایل تکست شما از دابل کوتیشن استفاده کردید و یه \n گزاشتید که می رفت خط بعد اما این برای من کار نکرد یه سری سرچ کردم گفته بودن توی پی اچ پی 7 حذف شده الان راهی هست که بتونم این کار رو انجام بدم ؟؟ اگر کسی میدونه لطفا کمک کنه !

من در حال یادگیری پی اچ پی از آموزش های همین سایت هستم اما در یکی از این آموزش ها یه ایراد دارم که واقعا برام عجیبه و اینجا امیدوارم دوستان بتونن کمک کنن به ویژه اقای @amir که خودشون آموزش ها رو درست کردن من الان در آموزش ۱۴۱ هستم که یه کلاس یوزر رو تا وسطاش رفتیم یعنی فانکشن ها رو نوشتیم اما توی ساخت صفحه ی لاگین یه ایرادی هست یه چیز دیگه این هست که دارم index و login که توی پوشه ی ادمین بود توی آموزش ها میسازم

<?php
if (isset($_POST['submit'])) { // Form has been submitted.
    $username = $_POST['username'];
    $password = $_POST['password'];
    // Check database to see if username/password exist.
    $found_user = User::authenticate($username, $password);

    if ($found_user) {
        $session->login($found_user);
        redirect_to("index.php");
    } else {
        // username/password combo was not found in the database
        $message = "Username/password combination incorrect.";
        redirect_to("../index.php");
    }
} else { // Form has not been submitted.
    $username = "";
    $password = "";
}
?>

این کد هایی هستش که بالای صفحه ی لاگین نوشتم ازمایش های مختلف روش انجام دادم مطمئن شدم کد ها درسته.

و اما اشکال اصلی اینجاست که من برای index پوشه ی ادمین یه if نوشتم مثل زیر

if (!$session->logged_in) {
    redirect_to("login.php");
}

برای این که اگر کسی لاگین نبود نتونه وارد شه !

مشکلی که دارم اینه که وقتی لاگین میکنم و یوزر نیم پسوورد رو درست وارد می کنم (مطمئنم) چون یه session ساخته بودم که ایدی رو میگرفت و وقتی میگم اون رو بنویسه مینویسه پس مطمئنم لاگین شدم و دلیل دیگم هم که مشکلم هم هست این هست که وقتی اون علامت تعجب (نشان false بودن اون فانکشن) رو بر میدارم درست کار میکنه یعنی منظورش این هست که اون فانکشن true رو return میکنه دیگه !!

اما کدهای داخل کلاس session رو که مرتبط با لاگین هست رو پایین ببینید

 public $logged_in;

public function check_logged_in() {
        if (isset($_SESSION['user_id'])) {
            $this->user_id = $_SESSION['user_id'];
            $this->logged_in = true;
        } else {
            unset($this->user_id);
            $this->logged_in = false;
        }
    }

    public function login($user) {
        if ($user) {
            $this->user_id = $_SESSION['user_id'] = $user->id;
            $this->logged_in = true;
        }
    }

    public function logoout() {
        unset($_SESSION['user_id']);
        unset($this->user_id);
        $this->logged_in = false;
    }

    public function is_logged_in() {
        return $this->logged_in;
    }
public static function authenticate($username = "", $password = "") {
        $sql = "SELECT * FROM users WHERE username = '{$username}' AND password = '{$password}' LIMIT 1";
        $result_array = self::find_by_sql($sql);
        return !empty($result_array) ? array_shift($result_array) : false;
    }

ببخشید از عکس استفاده کردم چون کد ها زیاد بود و این که من public $logged_in و public $user_id رو بالا نوشته بودم جا نشده بود و همین طور این که پایین یه instance به عنوان $session هم از گرفته بودم

اگر دقت کنید توی اون کد هایی که من بالای بالا نوشتم از فانشکن $session->login($found_user) استفاده کرده بودم و لاگین باید true رو برمیگردوند ! لطفا @amir و @shahryarjb یا @BVK که تجربه ی زیادی دارن اگر میتونن کمک کنن

در مورد عکس هم بگم که اگر در تب جدید باز کنید زوم کنید خیلی بهتر میشه پس اگر زحمتی نیست باز کنید یه چک بکنید.

خیلی ممنون :)

siamak2242 error هنگام ساخت دیتابیس
@SIAMAK2242 ٢۰۰ تجربه آخرین ورود ٣ ماه پیش

سلام من می خوام یک دیتابیس جدید بسازم دستور CREATE DATABASE newDatabase را در cmd وارد میکنم error 1044 میدهد:

ERROR 1044 (42000): Access denied for user ''@'localhost' to database 'newdatabase'

چطور باید برطرفش کنم؟

navid شروع برنامه نویسی وب
@NAVID ٢۰۰ تجربه آخرین ورود ٣ ماه پیش

سلام

من متولد 64 هستم و میخوام برنامه نویسی رو شروع کنم و زبان php رو. دیر نیست واسه این کار؟ آشنایی خوبی با html و css و آشنایی نسبی با js دارم چند سال پشتیبان هاستینگ بودم

یک منبع خوب فارسی هم برای php دارم کسی میتونه منو راهنمایی کنه؟

tajer آمار بازدید سایت در php
@TAJER ۹۰۰ تجربه آخرین ورود ١ ماه پیش

چطور میشه در PHP یک فانکشنی رو ساخت و تعداد بازدید کاربران (حتی اگر عضو نباشند) رو بگیره؟

ولی اگر یک فرد تکراری با همان کامپیوتر یا دستگاه ریلود کرد دیگه اضافه نکنه به آمار و صفحات مختلف هر کدوم متفاوت باشه.

shahramamini عدم لاگين در هاست واقعی
@SHAHRAMAMINI ١۹۰۰ تجربه آخرین ورود ٣ ماه پیش

يه مشكلي دارم .

من يه وب سايت ساختم كه روي لوكال هاست كامل كار ميكنه و كاربران ميتونن ثبت نام بكنن و لاگين بشن ، اما توي هاست واقعي كاربران ميتونن ثبت نام بكنن اما نميتونن لاگين بشن، ممنون ميشم كمكم كنيد پيشتيباني هاست php رو هم برام روز كرد پنل دايركت ادمين از نت افزار خريدم

arkcc درخواست کمک برای دریافت json در مورد PHP
@ARKCC ١۹۰۰ تجربه آخرین ورود ١ ماه پیش

با عرض سلام و احترام خدمت دوستان عزیز پارس کلیکی

بنده میخوام یه value یک دیکشنری کلید مقدار رو از یک سایتی بگیرم، به زبان پایتون میدونم چطور انجام میشه، اما به زبان php نمیدونم.

به عنوان مثال: در زبان پایتون

dic = {"name":["alireza"]}
print(dic["name"][0])

مقدار علی رضا رو برمیگردونه، اما توی php چطور میشه مقدار علی رضا رو برگردوند.

power07 تزریق وابستگی در php
@POWER07 ٣۰۰ تجربه آخرین ورود ٢ ماه پیش

درباره تزریق وابستگی در php از دوستان تجربه ای دارند ؟ و اینکه موارد زیر در DI چی هستند ؟

  • Autowiring
  • PHP definitions
  • Annotations

آیا ابزارهایی برای آن نوشته شده است؟

با تشکر

shahramamini مشکل نداشتن دسترسی به superglobal $_post array
@SHAHRAMAMINI ١۹۰۰ تجربه آخرین ورود ٣ ماه پیش

do not access superglobal $_post array directly isset در input ها با POST و GET اين اخطار رو ميده از نت بينز استفاده ميكنم و زمپ سرور . ممنون ميشم كمكم كنيد تا این مشکل را حل نمایم .

با تشکر از سازندگان این انجمن

omidkarami77 وصل کردن پی اچ پی به دیتابیس؟
@OMIDKARAMI77 ۶۰۰ تجربه آخرین ورود ٣ ماه پیش

سلام عرض می کنم سوالی داشتم میخواستم بدونم برای وصل کردن پی اچ پی به دیتا بیس باید کدوم آموزش رو ببینم

jamshid آموزش پایه ای و اصولی پی اچ پی 7
@JAMSHID ٢۶۰۰ تجربه آخرین ورود ٣ ماه پیش

با سلام به حضور همه ی دوستان.

من کمی پی اچ پی بلدم. چند سالی هست که کد پی اچ پی نزدم. می خواستم دوباره شروع به یاد گیری اون کنم. اما دیدم بهتره با توجه به تغییراتی که از php5 تا php7 در این چند سال ایجاد شده؛ این بار به صورت اصولی از پایه و با تفکر شی گرا و استفاده از اصول نسخه ی php7 اون رو یاد بگیرم تا بتونم از حد اکثر قابلیت های پروسسور زنت جدید و سریعش استفاده کنم.

تو سایت های فارسی خیلی سرچ کردم اما کتابی که مخصوص آموزش از پایه php7 باشه ندیدم. هرچی هم که دیدم یا برای نسخه ی 5 بوده یا امکانات جدید نسخه ی 7 رو خلاصه گفته. در کل مطلب که اصولی گفته باشه ندیدم.

البته بخشی ویدئو های youtube جناب مهندس عظیمی رو قبلا دیدم که مربوط به php5 هست و در سال 2013 به اشتراک گذاشتند. ولی من نتونستم از ایشون برای php7 مجوعه آموزشی کلی پیدا کنم!

لطفا راهنمایی کنید که:

  • از چه کتابی شروع کنم؟
  • چه مجموعه ی ویدئویی رو ببینم؟
  • چطور به اشتباه به روش php5 کد نزنم؟

با سپاس.