برگردید به همه گفتگو ها

پی اچ پی ٣۶ ثانیه پیش بروز شد

امکانات php 8

@mansory ۴۹۰۰ تجربه آخرین فعالیت ١ روز پیش
سلام به همه دوستان نسخه 8 php کم کم میخاد بیاد امیدوارم که @amir بتونه برامون یک کلیپ راجه به امکانات و ویژگی ها بسازه و اینکه php میخاد چ تغییراتی به خودش بده رو امیر واسمون توضیح بده خیلی متشکرم @amir
١ هفته پیش ١۰۸ ۷
@hj021 ۴۹۰۰ تجربه آخرین فعالیت ١ هفته پیش
تکنولوژی swoole چند وقتی هست که اسمش رو میشنوم ظاهرا یک فریم ورکی هست که قدرت زیادی به پی اچ پی میده و انگار لاراول هم قراره ازش استفاده کنه.(شایدم استفاده میکنه) داخل منابع فارسی چیزی در این باره نتونستم پیدا کنم ، اگر دوستان اطلاعاتی در این باره دارند لطفا به اشتراک بگزارند. ممنون https://www.swoole.co.uk
٢ سال پیش ١٣۶ ٢
@amirq ٣۰۰۰ تجربه آخرین فعالیت ٢ ماه پیش
آقا یه سوال. کلاس های انتزاعی ینی چی دقیقا؟ میدونم ینی چی نمیتونم درکش کنم. همه جا هی میگن فرض کنید یه کلاس حیوانات داریم سگ یچیزی داره گربه یه چیزی داره..... خلاصه کلاس انتزاعی فقط میشه ارث بری کرد و متد ابسترکت وقتی داشته باشه باید حتما اون متد تو کلاس های دیگه ک ازش اکستند میشن ساخته بشه. که چی بشه آخه؟ چرا آخه به چه درد میخوره این ابسترکت؟؟ لطف...
۷ ماه پیش ۷۹ ١
@hj021 ۴۹۰۰ تجربه آخرین فعالیت ١ هفته پیش
یکی از مسائل مهم در برنامه نویسی در سطوح بالا کانکارنسی و یا برنامه نویسی موازی هست.که در زبان هایی مثل Go این مورد مشهوده.اما زبانی مثل php خیلی در این مورد بحث نمیشه و بیشتر من دیدم که چینی ها یا ژاپنی ها خیلی روی این مسئله کار کردن و حتی یک اکشتنشن برای php نوشتن به نام swoole که خیلی چیز جالبی هست اما متاسفانه داکیومنتیشن خوبی نداره و در سطح وب...
١ ماه پیش ١۴١ ۹
@aeein75 ١۷۰۰ تجربه آخرین فعالیت ٢ روز پیش
با عرض سلام خدمت همه دوستان یک پروژ ه ای رو به صورت mvc دارم مینویسم و برای اولین باره که دارم از twig استفاده میکنم. میخواستم بدونم که در twig دستوری برای redirect کردن صفحه ای به صفحه ی دیگه وجود نداره؟! Documentation رو نگاه کردم اما نتونستم چیزی پیدا کنم. لطفا اگه کسی تجربه ای در این زمینه داره منو راهنمایی کنه
١ ماه پیش ۵۴ بدون جواب
@rubik ١۵٣۰۰ تجربه آخرین فعالیت ١۴ ساعت پیش
دوستان فرانت کار ممنون میشم راهنمائی کنید یک فرم دارم در php نوشته شده الان میخوام ازش چاپ بگیرم به اینصورت مثلا فیلد نام 11 سانت از بالا و 5 سانت از سمت راست فاصله داشته باشه فیلد دوم شماره باشه مثلا 15 سانت از بالا 5 سانت از سمت چپ فاصله داشته باشه همچین کاری رو چطوری باید اجرا کنم ؟ ممنون میشم راهنمائی کنید ؟
٢ ماه پیش ١١١ ۶
@amirq ٣۰۰۰ تجربه آخرین فعالیت ٢ ماه پیش
چند وقتی هست ک دارم تلاش میکنم زبونه پی اپ پی رو یاد بگیرم. الان یاد گرفتم اما مسلط نشدم بهش. این موضوع داره اذیتم میکنه. میدونم با لاراول و نود جی اس و بقیه برادران میشه روت ساخت میشه سیستم اهراز هویت ساخت میشه یه اپلیکیشن با معماریه ام وی سی ساخت و ... اما الان برا من سواله ک اگه بخوام به صورت خام با پی اچ پی برنامه نویسی کنم کجا باید برم کدوم دو...
٢ ماه پیش ١۷۸ ۷
@mobinroshnas ١۵١۵۰ تجربه آخرین فعالیت ١ هفته پیش
من توی گیت هاب یه پروژه ی که با پی اچ پی شی گرایی ساخته بودم رو گزاشتم و مشکلی که هست پروژه رو به جاوا اسکریپت تشخیص میده در صورتی که پروژه ی من php هست چیکار کنم که این مشکل رو حل کنم و به جای جاوا اسکریپت php بنویسه لینک صفحه ی من در گیت هاب
٣ ماه پیش ١٢۸ ۸
@woohee ١۵۹۰۰ تجربه آخرین فعالیت ١ ماه پیش
من می خوام تو سایتم مطالب را به جای اینکه رفتن به صفحه بعدی داشته باشد مانند سایت اینستاگرام وقتی به پایان صفحه میریم ، ادامه صفحه لود بشه . سایت های زیادی را جستجو کردم ولی چیزی دستگیرم نشد ، برای این کار چکار باید بکنم ؟
١ سال پیش ۷٣ ١۴
@amirq ٣۰۰۰ تجربه آخرین فعالیت ٢ ماه پیش
دوستان یه سوال دارم ک یه مدتی هست نمیتونم درک کنم. لطفا کسی اگه میتونه راهنماییم کنه. آقا این مقادیر استاتیک بچدرد میخورن؟ سلف دابل کلون پراپرتی. پرنت دابل کلون پراپرتی. که چی بشه؟‌خدایی نمیتونم هضمش کنم. چه لزومی داره ک اصلا از مقادیر استاتیک استفاده کنیم؟ لطفا یکی با ذکر یه مثالی چیزی راهنماییم کنه. واقعا مننونم. هر چی میرم راجبش میخونم نمیفهمم ک...
۴ ماه پیش ۷١ ١
@navid ٢۰۰ تجربه آخرین فعالیت ٢ سال پیش
سلام من متولد 64 هستم و میخوام برنامه نویسی رو شروع کنم و زبان php رو. دیر نیست واسه این کار؟ آشنایی خوبی با html و css و آشنایی نسبی با js دارم چند سال پشتیبان هاستینگ بودم یک منبع خوب فارسی هم برای php دارم کسی میتونه منو راهنمایی کنه؟
٢ سال پیش ۹۴ ٣۰
@rubik ١۵٣۰۰ تجربه آخرین فعالیت ١۴ ساعت پیش
سلام خدمت دوستان اساتید میخوام بدونم بهترین راه از دید شما برای جلوگیری از ارسال چند بار یک فرم در php چیه ؟ بخوام منظورمو واضح تر بگم سوالم اینه که ما یک فرمی داریم در php و ارسال میشه به یک صفحه دیگه و بعد انجام عملیات برمیگرده به صفحه خودش در شرایط عادی اگر موقع کلیک بر روی دکمه ارسال توسط کاربر اگه حتی 10 بارم پشت سرهم کلیک بشه اون عملیات ده...
١۰ ماه پیش ۸۸ ١۰
@behzad ٢۸٣۰۰ تجربه آخرین فعالیت ۶ ماه پیش
سلام و عرض ادب به همه دوستان. در صفحه اصلی سایت عنوان هایی قرار گرفتن که پس از کلیک روی هر کدوم به صفحه ی مختص خودشون هدایت میشن، البته با استفاده از مقداری که بهش داده شدن: page.php?about=<?php echo $about['name'] ?> پس از هدایت شدن به صفحه page.php که با توجه به مقدار داده شده ، اون رو نمایش میده که تو این صفحه تعداد لایک ها و کامنت ها و.....
١۰ ماه پیش ۶۶ ۴
@amirq ٣۰۰۰ تجربه آخرین فعالیت ٢ ماه پیش
آقا یسوال فنی. پی اچ پی داره روز به روز کمرنگ تر میشه؟ ینی واقعا جاوااسکریپت جدی جدی جای پی اچ پی رو داره میگیره؟ به بک اند هم رحم نمیکنه این لنتی؟ من قبلا داشتم جاوااسکریپت یاد میگرفتم ول کردم اومدم سراغ پی اچ پی بنظرتون اشتباه بزرگی کردم عایا؟ الان تو دنیا پایتون و جاوااسکریپت و جاوا و سوییفت جزو خوبا هستن. پی اچ پی اصلا تو لیست نیست. خدایی من ب...
۷ ماه پیش ۷۴ ٣
@chelsia ١٢۰۰ تجربه آخرین فعالیت ٢ هفته پیش
من همیشه برای مدیریت تصاویر و نمایش دادن تصاویر در ابعاد مختلف داخل قالب های سایت ها مشکل داشتم، منظورم از مشکل این بود که مثلا در جایی از قالب نیاز بود تا تصویر محصول با سایز ۱۰۰×۱۰۰ نمایش داده بشه و در جای دیگه ای نیاز بود ۲۰۰×۲۰۰ نمایش داده بشه و .... که اگر برای کلیه این سایز ها بیام تصویر با کیفیت مثلا ۱۲۰۰×۱۲۰۰ رو لود کنم و بعد با css بهش wid...
۷ ماه پیش ۶۴ بدون جواب
@behzad ٢۸٣۰۰ تجربه آخرین فعالیت ۶ ماه پیش
سلام به همه دوستان، در بخش پنل ادمین قراره که مدیر دیگه ای اد بشه که فقط کامنت های کاربرا رو جواب بده ، همچنین در پنل ادمین گزینه ی افزودن مدیر وجود داره که یک فرم دارای :نام کاربری،ایمیل،پسورد هستش که به بخش مدیرها اضافه میشه، بعداز ایجاد کردن مدیر جدید ، سشنی رو برای مدیر مربوطه لحاظ میکنم که وقتی لاگین کرد در پنل باتوجه به شرط هایی که برای این س...
١۰ ماه پیش ۷۵ ۹
@hamiddd ۸۰۰ تجربه آخرین فعالیت ۸ ماه پیش
سلام دوستان من یه سوال داشتم با استفاده از ایجکس و php دارم یه سری از محصولات رو تو سایت نمایش میدم و همه چی به درستی کار میکنه. اما مشکل اینجاست که URL صفحه ثابته و این از نظر گوگل خوب نیست. برای تغییر URL سرچ کردم رسیدم به متد history.pushState . تغییر URL با این متد سادس و کافیه بعد از عملیات ایجکس سه تا ورودی بهش بدی و URL عوض میشه اما مشکل من...
۸ ماه پیش ۷۴ ۴
@mansory ۴۹۰۰ تجربه آخرین فعالیت ١ روز پیش
سلام دوستان مثلا من یک سایت اموزش جاوا و php مثل سایت w3schools میخام بسازم. اول میام کتاب هامو توی دیتابیس از طریق phpmyadmin بریزم. مثلا یک ستون ایدی ، ستون دوم فصل کتاب ، ستون سوم برای توضیحات ، ستون چهارم برای نکات ، ستون پنجم برای مثال ها ، ستون ششم برای حل تمرین ، ستون هفتم میخام برای ثبت لایک مطلب ، و ستون هشتم برای نمایش یا هیدن شدن مطلب...
١۰ ماه پیش ۷۶ ۴
@behzad ٢۸٣۰۰ تجربه آخرین فعالیت ۶ ماه پیش
سلام، میخوام کاربر پس از ثبت نام بتونه با نام کاربری یا ایمیلش لاگین کنه، زمانی که به دیتابیس کویری میزنم فقط ایمیل رو قبول میکنه و موندم حالا نام کاربری رو چطور بهش بفهمونم: mysqli_query($con, "SELECT * FROM users WHERE email='$email' OR username='$username' AND password='$password'") ولی زمانی که فقط از ایمیل استفاده میکنم عمل میکنه: mysqli_query...
١۰ ماه پیش ۶٢ ۶
@behzad ٢۸٣۰۰ تجربه آخرین فعالیت ۶ ماه پیش
سلام امیدوارم که حالتون خوب باشه. یه فرم رو در نظر بگیرید که دارای سه ورودی هستش و زمانی که این سه ورودی رو پرمیکنیم و روی دکمه تایید کلیک میکنیم . میخوام این سه ورودی در یک ستون در جدول دیتابیس به این صورت 1-2-3 قرار بگیره: if (isset($_POST['ok'])) { $one = $_POST['one']; $tow = $_POST['tow']; $three = $_POST['three']; $all = $one . $tow ....
١۰ ماه پیش ۷۰ ۷
@mehdio.o ۵۴۰۰ تجربه آخرین فعالیت ١ سال پیش
مشکلی که دارم اینه که من یک جیسون دارم که توی یه متغیر داخل جاوااسکریپت هستش حالا میخوام اون بدمش به php نمیدونم باید چی کار کنم ؟ هر دو تاشون توی یه صفحه هستند. خواستم از کوکی و سشن استفاده کنم که دیدم اونا فقط یه مقدار خیلی کوچیکی در خودشون نگه میدارن.
٢ سال پیش ۷۰ ۴
@mansory ۴۹۰۰ تجربه آخرین فعالیت ١ روز پیش
سلام @amir من تازه شروع ب اموزش برنامه نویسی php کردم و قصد ساخت وبسایت دارم. توی آموزش php شما نسخه ۵ بوده اما الان نسخه ۷و۳ هست. الان به قسمت های دیتابیس و روش های هک شدن و اینا دارم نگاه میکنم.ک گفتی دیگه (addslashes($string دیگه استفاده نمیشه و بجاش ... سوال من اینه ایا این آموزش ها هنوزم بروز هست .کلیپ ها مال سال ۲۰۱۴ بوده الان ۵ ساله گذشته ....
١۰ ماه پیش ۶۴ ١
@behzad ٢۸٣۰۰ تجربه آخرین فعالیت ۶ ماه پیش
سلام امیدوارم که حالتون خوب باشه. میخوام زمانی که کاربر نقض قوانین کرد اون رو حذف کنم ولی وقتی که کاربر مورد نظر رو حذف میکنم فعالیتاش باقی میمونه و کاربرها وقتی که به صفحش مراجعه میکنن میتونن فعالیتاش که مونده رو ببینن . میخوام موقعی که خود کاربر رو حذف میکنم فعالیتاش هم حذف بشه. و تو دیتابیس باقی نمونه.
١١ ماه پیش ۶۴ ١۵
@fatemesydi ٢۰۰ تجربه آخرین فعالیت ٢ سال پیش
سلام .. من دارم ویدئوهای آموزش php شما رو نگاه میکنم. فایل های تدریس شده را باید از کجا دریافت کنم. تو ویدئوها گفتین که در انجمن قرار میدین.
٢ سال پیش ١٣٢ ٣