لاراول

zahra-sh مشکل در رابطه many to many در لاراول
@zahra-sh ۴۸۰۰ تجربه آخرین فعالیت ۶ ماه پیش

سلام. من آموزشهای آقای امیر عظیمی رو میبینم و لاراول رو یادمیگیرم. در ویدئوی 23 و 24 ، many to many, attach(), detach() رو گفتن. ولی من هر کاری می کنم error میگیرم.

برای اختصاص تگ ها در هنگام اضافه کردن یک note:

Call to a member function attach() on null

و برای نمایش یک تگ ها هنگام کلیک روی یک note در صفحه ی جدید:

App\Note::tags must return a relationship instance. (View: C:\Users\Zahra\PhpstormProjects\Notes\resources\views\notes\edit.blade.php)
zahra-sh نصب و استفاده از gulp
@zahra-sh ۴۸۰۰ تجربه آخرین فعالیت ۶ ماه پیش

سلام. من توی روت لاراول gulp.js رو نداشتم. node , npm رو نصب کردم و فایل gulp.js رو هم خودم ساختم :). وقتی که یک کد css ساده رو داخل app.scss می نویسم و دستور gulp رو میزنم، ارور میده.

    C:\Users\Zahra\PhpstormProjects\Notes>gulp
    [17:34:06] Using gulpfile ~\PhpstormProjects\Notes\gulpfile.js
    [17:34:06] Starting 'default'...
    [17:34:06] 'default' errored after 3.81 ms
    [17:34:06] TypeError: gulp.hasTask is not a function
        at C:\Users\Zahra\PhpstormProjects\Notes\node_modules\run-sequence\index.js:19:22
        at Array.forEach (native)
        at verifyTaskSets (C:\Users\Zahra\PhpstormProjects\Notes\node_modules\run-sequence\index.js:13:11)
        at runSequence (C:\Users\Zahra\PhpstormProjects\Notes\node_modules\run-sequence\index.js:92:2)
        at C:\Users\Zahra\PhpstormProjects\Notes\node_modules\laravel-elixir\tasks\default.js:18:16
        at taskWrapper (C:\Users\Zahra\PhpstormProjects\Notes\node_modules\undertaker\lib\set-task.js:13:15)
        at bound (domain.js:280:14)
        at runBound (domain.js:293:12)
        at asyncRunner (C:\Users\Zahra\PhpstormProjects\Notes\node_modules\async-done\index.js:55:18)
        at _combinedTickCallback (internal/process/next_tick.js:73:7)

در حالی که دستور gulp watch ارور نمیده

mehrdad_72 پیغام خطا 1071 در migration لاراول
@mehrdad_72 ٢۰۰ تجربه آخرین فعالیت ۶ ماه پیش

سلام وقت به خیر ببخشید من یه migration ساختم وقتی میخوام دستور php artisan migrate رو اجرا کنم ارور 1071 میده که برای رفع ارور گفته شده توی appserviceprovider کد زیر را وارد کنم

schema::defaultstringlength(191);

ولی به همین خط هم ارور میده میشه لطفا کمک کنید باید چیکار کنم؟؟؟؟ ممنون

mohammad99 remember me در لاراول پاسپورت
@mohammad99 ۹۰۰ تجربه آخرین فعالیت ۶ ماه پیش

سلام دوستان من از لاراول پاسپورت برای احرازهویت کاربر استفاده میکنم(درقالب api) چطور میتونم remember_me مربوط به لاگین رو پیاده سازی کنم

netwon مشکل در کانفیک دیتابیس در لاراول
@netwon ٣۰۰ تجربه آخرین فعالیت ۶ ماه پیش

در لاراول این ارور رو می بینم و نمی تونم به دیتابیس متصل بشوم لطفا راه حلی در این رابطه بیان بفرمایید.

Database (database/database.sqlite) does not exist.
zahra-sh امکان استفاده از dropzone داخل فرم- لاراول
@zahra-sh ۴۸۰۰ تجربه آخرین فعالیت ۶ ماه پیش

سلام. من از dropzone برای آپلود فایل در لاراول استفاده کردم. میخواسم ببینم امکان استفاده اش داخل یک فرم طوری که چند تا فیلد دیگه هم به سرور ارسال بشه هست؟ چون کد طوری هست که فرم رو فقط برای آپلود استفاده کرده:

<form class="dropzone"
    id="addPhotosForm" 
    action="/photos/store" 
    method="POST">
{{'{{'}} csrf_field() }}
</form>
faridfr ایجاد api توسط resource در لاراول 5.5
@faridfr ٢۵۰۰ تجربه آخرین فعالیت ٢ هفته پیش

سلام دوستان تا اونجایی که من مطالعه کردم توی نسخه 5.5 لاراول میشه با resource و collection خروجی هایی برای api تولید کرد و با ورژن بندی اون ها از مشکلات احتمالی جلوگیری کرد .

حالا سوال من اینه که آیا برای هر نوع خروجی که میخوایم باید یه resource بسازیم ؟ من حدود 50 تا تیبل دارم . اینا هم resource میخوان هم resourcecollection بعضی هاشون هم چند نوع محتلف خروجی میخوان یعنی مثلا چند تا resource میخوان .

چیکار باید بکنم ؟ :)

zahra-sh اشکال در کار با Queue در لاراول
@zahra-sh ۴۸۰۰ تجربه آخرین فعالیت ۶ ماه پیش

سلام. من کیو درایور رو توی فایل .env روی دیتابیس گذاشتم: QUEUE_DRIVER=database

اینم روتم:

Route::get('/', function(){
    \Illuminate\Support\Facades\Queue::push(function($job){
        Log::info('Hi, Queue');
    });
});

و این دستورات رو هم توی ترمینال زدم. که جدول job رو ساخت.

php artisan queue:table
php artisan migrate

ولی این ارور رو می گیرم:

(1/1) FatalThrowableError
Closure object cannot have properties

in Queue.php (line 123)
...

نمیدونم دلیلش چیه. کسی به این مشکل برنخورده؟

یه چیزیم که الان دیدم توی ترمینال هر بار که ریکوئست جدید از http://127.0.0.1:8000/ میرسه، این خروجی رو دارم:

[Mon Mar  5 13:25:51 2018] 127.0.0.1:61916 [200]: /favicon.ico
[Mon Mar  5 13:26:59 2018] 127.0.0.1:61917 Invalid request (Unexpected EOF)
jamshid نمایش آخرین پیام در SweetAlert
@jamshid ٢۶۰۰ تجربه آخرین فعالیت ۶ ماه پیش

سلام دوستان. جمشید هستم و لاراول رو تازه شروع کردم.

من پکیج uxweb/sweet-alert رو نصب کردم و تمام مراحل آماده سازی ش رو هم انجام دادم. پیام هم نمایش داده می شه. ولی تنها مشکل اینه که بجای نمایش آخرین پیام که در کنترولر و قبل از ریدایرکت تنظیم کردم، نمایش بده، یک پیام قبل ترش رو از کش نمایش می ده.

مثلا تو صفحه اصلی دو تا کلید هست ک هر کدوم یک تنظیمی رو انجام می ده. وقتی بین این دو تا کلیک می کنید و سوئیچ می کنید، اگر روی اولی کلیک کنید پیام دومی رو نشون می ده. حالا اگر روی دومی کلیک کنید، پیام کلیک اولی رو که نشون نداده بود الان با یک مرحله تاخیر نشون می ده و الا آخر.

کلی سرچ کردم ولی چیزی پیدا نکردم. لطفا راهنمایی کنید چ طور این تاخیر یک مرحله ای رو حل کنم. ممنون.

سلام دوستان.

می خواستم یک روبات یا برنامه ای توی لاراول بنویسم که بعد از رخ دادن یک اتفاق خاص فراخوانی بشه و چند فیلد خاص رو در سایت دیگری Submit کنه؛ مشابه یک کاربر انسانی که با مشاهده هر سایت Session برای او در سرور ثبت می شود. لطفا راهنمایی کنید که از کجا باید شروع کنم. با تشکر.

iman.r Laravel Queue
@iman.r ٣۷۰۰ تجربه آخرین فعالیت ۶ روز پیش

سلام دوستان

کسی میدونه روی هاست های اشتراکی چجوری میشه از Queue استفاده کرد؟ در اصل چطوری می تونیم کار queue:listen رو انجام بدیم؟

تشکر

zahra-sh اشکال تایید ایمیل کاربر- ویدیو شماره 91
@zahra-sh ۴۸۰۰ تجربه آخرین فعالیت ۶ ماه پیش

سلام. برای ارسال ایمیل تایید به کاربر رجیستر شده با یه سری مشکل مواجه شدم. دوستان اگر لطف کنید کمک کنید خیلی ممنون میشم.

تریت RegistersUsers

public function register(Request $request, AppMailer $mailer)
    {

        $this->validator($request->all())->validate();

        event(new Registered($user = $this->create($request->all())));

        //email the token
        $mailer->sendEmailConfirmationTo($user);

        //flash message
        flash()->success('Good!', 'Please confirm your email address.');

        $this->guard()->login($user);

        return $this->registered($request, $user)
                        ?: redirect($this->redirectPath());
    }

کلاس RegisterController

protected function create(array $data)
    {
        return User::create([
            'name' => $data['name'],
            'email' => $data['email'],
            'password' => bcrypt($data['password']),
            'token' => str_random(30),
        ]);
    }

کلاس AppMailer

class AppMailer
{
    protected $from = 'info@zahra.com';
    protected $to;
    protected $view;
    protected $data = [];
    protected $mailer;

    public function __construct(Mailer $mailer)
    {
        $this->mailer=$mailer;
    }

    public function deliver()
    {
        $this->mailer->send($this->view, $this->data, function ($message){
            $message->from($this->from, 'Admin');

            $message->to($this->to)->subject('Please Confirm Your Email.');
        });
    }

    public function sendEmailConfirmationTo(User $user)
    {
        $this->to   = $user->email;
        $this->view = 'emails.confirm';
        $this->data = compact('user');
        $this->deliver();
    }
}

یوزر رو میسازه و سیو میکنه ولی این ارور رو میده

Swift_TransportException: Expected response code 250 but got code &quot;530&quot;, with message &quot;530 5.7.1 Authentication required
&quot; in file C:\Users\Zahra\PhpstormProjects\Laravel-Bongah\vendor\swiftmailer\swiftmailer\lib\classes\Swift\Transport\AbstractSmtpTransport.php on line 419
Stack trace:
  1. Swift_TransportException-&gt;() C:\Users\Zahra\PhpstormProjects\Laravel-Bongah\vendor\swiftmailer\swiftmailer\lib\classes\Swift\Transport\AbstractSmtpTransport.php:419
.
.
.

چون ورژن لاراول تغییر کرده کلاس هایی که باید دستکاری میشدن با ویدئو متفاوت هستن. ولی نمیدونم درست انجام دادم یا نه

barmaki ذخیره عکس در لاراول
@barmaki ١۴۰۰ تجربه آخرین فعالیت ۵ ماه پیش

با سلام خدمت دوستان و جناب عظیمی من یه فرم دارم که داری آپلود عکس هم میباشد از پکیج intervention استفاده کردم میخوام اپلود عکس الزامی نباشه اما زمانی که بدون عکس اقدام به ثبت فرم میکنم خطا میدهد

Symfony \ Component \ Debug \ Exception \ FatalThrowableError (E_ERROR)
Call to a member function getClientOriginalName() on null

امیدوارم منظورم رو متوجه شده باشید.باتشکر

jamshid ایجاد لیست آرشیو مطالب بر اساس تاریخ شمسی
@jamshid ٢۶۰۰ تجربه آخرین فعالیت ۶ ماه پیش

سلام دوستان. می خواستم لیست مطالب ذخیره شده در پایگاه داده رو از میلادی به شمسی تبدیل کنم.

برای تاریخ میلادی اینجوری نوشتم: در کلاس مدل:

public static function archives()
    {
        return static::selectRaw(
            'year(created_at) year,
                monthname(created_at) month,
                count(*) published')
            ->groupBy('year', 'month')
            ->orderByRaw('min(created_at) desc')
            ->get()
            ->toArray();
    }

در view:

<div class = "sidebar-module sidebar-module-inset" >
        <h4>Archives</h4>
        <ol class = "list-unstyled" >
            @if(isset($archives))
                @foreach($archives as $stats)
                    <li>
                        <a href="{&#8205;{ asset('herbs/') }}?month={&#8205;{ $stats[ 'month' ] }}&year={&#8205;{ $stats[ 'year' ] }}">
                            {&#8205;{ $stats[ 'month' ] . ' ' . $stats[ 'year' ] }}
                        </a>
                    </li>
                @endforeach
            @endif
        </ol>
    </div>

البته پکیج Morilog\Jalali رو هم نصب کردم ولی نمی دونم تو لاراول چطور باید از تقویم جلالی در SQL استفاده کرد.

zahra-sh اشکال در ساخت healper function ویدئوی شماره 67
@zahra-sh ۴۸۰۰ تجربه آخرین فعالیت ۶ ماه پیش

من helper function رو ساختم

فایل رو به composer.json قسمت autoload:

"file":[
    "app/helpers.php"
],

اضافه کردم و این فایل رو دستی در app ساختم:

function flash( $message)
{
    $flash = app('App\Http\Flash');
    return $flash->info( $message);
}

دستور composer dump-autoload رو اجرا کردم. IDE فانکشن info() رو برای $flash لود نمیکنه. انگار کلاس Flash رو نشناخته.

کلاس Flash.php رو هم در مسیر app/Http ساختم:

namespace app\Http;
class Flash{
    public function info( $message)
    {
        session()->flash('flash_message', $message);
    }
}    

در فایل flash.blade.php اسکریپت swal رو نوشتم.

@if(session()->has('flash_message'))
<script>
    swal({
        title: "Good job1!",
        text: "You clicked the button!",
        icon: "success",
        });
</script>
@endif

و داخل layout.blade.php ،

@include('flash')

زمانی که اسکریپت رو با دستور

@if(session()->has('flash_message'))

چک نمی کنم، sweetalert بالا میاد. ولی وقتی که چک میشه مقدارش null هست. و alert هم نمیده.

حالا وقتی هم که از فانکشن flash توی کنترلر استفاده میکنم ارور میده:

flash('good morning');

ارور:

"Call to undefined function App\Http\Controllers\flash()"
bestinnet آپلود بر روی هاست
@bestinnet ٣۰۰ تجربه آخرین فعالیت ۶ ماه پیش

سلام دوستان من بعد از آپلود پروژه روی هاست با این ارور مواجه شدم نسخه لاراول ۵.۴ هست.

file_put_contents(/۲rwVypgFd۷yfDpCA۱۹TMsNHhB۱J۲REF۶envmWIqc): failed to open stream: Permission denied

سایت کامل لود میشه اما پایین سایت این ارور را زده ممنون میشم راهنمایی کنید.درضمن من دسترسی های لازم رو به فولدر session که در storage قرار داره permission ۰۷۷۷ را داده ام. عکس ارور کامل :

Image of permission

سلام .. دوستان من دانش خیلی کمی تو وب دارم و ممکنه سوالم از اساس اشتباه باشه .. شما رو حساب دانش اندکم بگذارید

میخوام بدونم مسیر چیه و داستان چیه .. فعلا با کمی تحقیق به نود جی اس علاقه پیدا کردم .. و میخوام نود جی اس رو شروع کنم ..

بخش اول سوال : اینه که اصولا وب سرویس ها فقط برای اپلیکیشن ها نوشته میشن یا اینکه میشه در کنار اپلیکیشن ها تو خود سایت ها هم اساس کار رو بر مبنای وب سرویس ها قرار داد؟

بخش دوم سوال : میخوام بدونم وب سرویسی که با نود جی اس نوشته میشه رو تو پی اچ پی یا لاراول میشه فرواخوانیش کرد .. اصلا کار درستی هست که وب سرویس رو در نود جی اس بنویسی بعد تو لاراول استفاده کنی .. ؟

بخش سوم سوال : اگه قرار باشه در ادامه کار، طراحی وب سایت با لاراول انجام بشه، آیا توصیه میشه که همه اساس کار با امکانات لاراول انجام بشه و از نود جی اس استفاده نشه ؟

ممنون

jserver مشکل redirect کردن صفحه ها به مسیر login
@jserver ۴۵۰۰ تجربه آخرین فعالیت ٢ ماه پیش

سلام من لاراول 5.5.32 رو نصب کردم بدون این که از middleware auth استفاده کنم مسیر / رو به صفحه login هدایت می کنه وبعد از این که یک بار login می کنم مشکل حل می شه یعنی باید بار اول csrf-token در کش مروگر کاربر ذخیره شود

jserver چند سوال در مورد لاراول
@jserver ۴۵۰۰ تجربه آخرین فعالیت ٢ ماه پیش

سوال اول موقع آپلود عکس در لاراول 5.5.33 یک پوشه می سازه با نام همون عکس و عکس رو داخل اون آپلود می کنه و نام خود عکس رو hash می کنه حالا من چطور اون عکس رو نمایش بدم چون نام عکس که در پایگاداده ذخیره کردم نام پوشه است زیر نام پوشه IMG_2615.JPG و نام خود عکس داخل پوشه jfm9yj8kDy3utqErLduBfqkDN75PkrZ0Yipli4yL.jpeg سوال دوم در لارول برای textarea ها از tinymc استفاده کردم اما فرم submit نمی شه باید چند بار صفحه reload کنم تا submit بشه سوال سوم موقع آپلود سایت روی هاست فقط محتویات پوشه public داخل پوشه public_html آپلود کنم یا همه فایل ها و پوشه های لاراوا رو داخل پوشه public_html آپلود کنم

ashkan آپلود عکس آواتار برای کاربر
@ashkan ٢۰۰ تجربه آخرین فعالیت ۶ ماه پیش

سلام من به تازگی دارم با لاراول کار میکنم به قسمت register خود لاراول یه فیلد تصویر اضافه کردم ولی بعد از آپلود، عکس رو به صورت string و فقط اسم عکس رو دریافت میکنه وقتی هم که به validator اضافه میکنم که اون فیلد باید عکس باشه، اصلا فرم ارسال نمیشه.. در صورتی که برای اضافه کردن عکس در جا های دیگه مشکلی ندارم.. اگه کمک کنید ممنون میشم

این validator:

protected function validator(array $data)
    {
        return Validator::make($data, [
            'name' => 'required|string|max:255',
            'email' => 'required|email|string|max:255|unique:users',
            'password' => 'required|string|min:6|confirmed',
            // 'photo' => 'image|max:2048'
        ]);
    }

و این هم create:

protected function create(array $data)
{
    $file = $data['photo'];
    $fileName = time().'_'.$file->getClientOriginalName();
    $destinationPath = public_path().'/avatars';
    $file->move($destinationPath, $fileName);
    return User::create([
        'name' => $data['name'],
        'email' => $data['email'],
        'password' => bcrypt($data['password']),
        'photo' => $fileName,
    ]);
}
پست شما ویرایش شد

با درود خدمت شما دوست گرامی من پست شما رو ویرایش کردم لطفا پست های خودتون رو در بلاک های کد قرار بدهید تا شکل خوبی داشته باشد. لازم به ذکر هست شما می تونید از gist وب سایت github استفاده کنید

saeedpkshz مشکل در slug
@saeedpkshz ۴۰۰ تجربه آخرین فعالیت ۶ ماه پیش

سلام من از دستور زیر برای صفحه slug استفاده کردم ولی وقتی تو اون صفحه دستور @foreach را میزنم صفحه ارور میده ولی وقتی از $man مستقیم تو صفحه استفاده میکنم کار میکنه.اما دیگه نمیتونم برای مثال از یک عکس در فایل img خودم تو صفحه استفاده کنم.

<?php

 $man = Film::whereslug($slug)->firstorfail();
        return view('pagefilm', compact('man'));
faridfr محدودیت برای همه یا یک نفر در throttle
@faridfr ٢۵۰۰ تجربه آخرین فعالیت ٢ هفته پیش

سلام . در ویدئوی شماره ی 41 آموزش لاراول ، محدودیت توسط throttle برای همه ی کاربران وبسایت و ( بصورت کلی ) هست یا به ازای هر نفر ؟ اگر برای همه هست چطور میتونم محدودش کنم به ریکوئست های هر نفر ؟

ممنونم

به طور معمول در بیشتر پروژه هایی که باهاشون آشنا هستم مخصوصا پروژه هایی که عملیات های مهم مالی رو تو بانکها انجام میدن درصد بالایی از عملیات های دیتابیسی درون پروسیجر ها و فانکشن ها پیاده سازی میشه و در بیرون از دیتابیس همین پروسیجرها رو درون برنامه فراخوانی می کنیم و داخل برنامه تقریبا به هیچ وجه کد اس کیو ال قرار نمیگره ... در واقع برنامه نویس هیچی از طراحی پشت صحنه نمیدونه و فقط مشخصات پروسیجرها و ورودی خروجیشون رو در اختیار داره .. اینجوری یه بخش مهمی از پروژه و مدل کارش مخفی میمونه هم اینکه برای تغییر کد اس کیو ال لازم نیست پروژه رو زیر رو کنی و فقط پروسیجر رو تغییر میدی ..

من برای کارهای تمرینی در جهت یادگیری پی اچ پی هم همین روش رو بکار گرفتم و به هیچ وجه یک خط کد اس کیو ال رو درون کد پی اچ پی بکار نبردم .. اما از وقتی شروع به یادگیری لاراول کردم تقریبا تو همه مباحث آموزشی لاراول حرفی از این مدل کار نیست و اکثر کد اس کیو ال مستقیم نوشته میشه و فراخوانی میشه تقریبا هیچی از فراخوانی پروسیجر گفته نمیشه .. حداقل اش اینه که به نظر میرسه این مدل زیاد روتین نیست ..

پیشاپیش به جهت پاسخ شما نهایت تشکر رو دارم ..