لاراول

shahab مشکل با voyger
@shahab ١۰۰ تجربه آخرین فعالیت ۵ ماه پیش

سلام من پکیج voyger رو برای مدیریت سایت نصب کردم و بعد از اون پکیج image intervention رو هم بطور کامل نصب کردم ولی عکس ها در محیط voyger بالا نمیاد.آیا نیاز به نصب پکیج دیگری هست . لطفا راهنمایی کنید.

masoudproton مشکل در Voyager
@masoudproton ١۰۰۰ تجربه آخرین فعالیت ٣ ماه پیش

سوال اول من هنگام اجرای voyager سیستم ارور‍:

Call to a member function relationLoaded() on null‍

میده و بعضی وقتها سیستم رو یک بار ریست میکنم درست میشه سوال دوم در صفحه لوگین voyager یوزر و پسورد رو قبول نمیکنه. سوال سوم اگر میشه چند آموزش API و اتصالش در لاراول را در سایت قرار دهید.

مثل api telegram

لطفا راهنمایی کنید.

iman.r استفاده از seletc و with در eloquent
@iman.r ٣۷۰۰ تجربه آخرین فعالیت ۶ روز پیش

سلام دوستان

من وقتی میخوام به صورت همزمان از with و select استفاده کنم در خروجی relation مورد نظر بهم نمایش داده نمیشه و فقط مقادیری که در select وارد کردم نمایش داده میشه و relation رو خالی نشون میده. ممنون میشم اگه کسی راه حلی داره راهنمایی کنه

سپاس

amin1972 استفاده از template های html آماده
@amin1972 ٣۵۰۰ تجربه آخرین فعالیت ١ ماه پیش

چطور میشه در متدهای Controller ها از قالب های آماده (مثلا قالب html دانلود شده از themeforest) در میان کدها استفاده کرد؟

مثلا بگیم اگر کاربر لوگین کرد پک قالب مورد نظر نمایش داده بشه ؟ (در کنترلر دلخواه)

mohsen دیتابیس مناسب برای داده های سری زمانی
@mohsen ٢۰۰ تجربه آخرین فعالیت ۴ ماه پیش

من میخام با لاراول یک پروژه بنویسم که نیاز دارم هرچند دقیقه یک بار یک داده عددی رو ذخیره کنم و براشون چارت رسم کنم .

اگه از MySQL استفاده کنم حجم کار بالا میره و بعد از مدتی سرعتو میاره پایین.

از چه دیتابیسی استفاده کنم که این کار رو با سرعت بالا انجام بده

timeseries خوبه ؟؟ چه تفاوتی با reids یا mango داره ؟

در کل بهترین دیتابیس برای اینکار چیه ؟

دوستان سلام و عرض احترام

من در حال ساخت یک پروژه با لاراول هستم و بسیار هم از آموزش های آقای عظیمی استفاده کردم

پروژه قسمت هایی تحت عنوان "آموزش های کاربردی" و "مقالات" داره

قسمت body و یا بدنه یک پست(نوشته - مقاله) که دارای متون bold و لینک دار و یا رنگ دار می باشند بهترین روش برای ذخیره در دیتابیس و فراخوانی آنها چیست ؟

متشکرم

madman مشکل در اجرای صفحه ساخته شده لاراول
@madman ۴۵۰ تجربه آخرین فعالیت ۵ ماه پیش

سلام من به تازگی آموزش و یادگیری فریم ورک لاراول رو شروع کردم. در شروع کار وقتی میخوام صفحه ای که ساختم رو نگاه کنم با اروری مواجه شدم که عکسش رو واستون آپلود کردم. دوستانی که میدونن اشکال از کجای کاره ممنون میشم من رو در رفع این مشکل راهنمایی و یاری کنن. متشکرم

http://s9.picofile.com/file/8333296642/Screenshot_64_.png

http://s9.picofile.com/file/8333296634/Screenshot_65_.png

lionleo1374 خطا هنگام ساختن فرم
@lionleo1374 ١۵۰۰ تجربه آخرین فعالیت ٢ هفته پیش

سلام من دارم یه فرم می سازم ام وقتی از متد post استفاده می کنم در هنگام ارسال اطلاعات خطای یر رخ میدهد :

he page has expired due to inactivity.
Please refresh and try again.

این هم کدش:

 <form method="post" action="/{card}/notes">
     <div class=" form-group">
         <textarea name="body"  style="width: 50%; float: left; border: 1px solid " title="body"></textarea>
         <input value="add note" type="submit" style=" background-color: #9fc4ff ">
     </div>
</form>
amin مشکل در نمایش اطلاعات
@amin ٢۵۹۰۰ تجربه نویسنده آخرین فعالیت ۸ ساعت پیش

درود خدمت پارس کلیکی های عزیز

در یه پروژه لارول چند تا دیتابیس رو با هم جویین دادیم و خوب هم کار میکنه به غیر از ۲ تاش که اونارو هم باهم جویین کردیم و داخل جداولشون هم با Seeder ها پر کردیم ولی وقتی میخواهیم به کاربر نشون بدیم هیچی نشون نمیده خالی نشون میده تو گوگل هم یه سرچ زدیم ولی یه جواب قانع کننده بود اونم composer dump-autoload این رو هم رفرش کردیم ولی باز کار نکرد

لینک عکس از صفحه:

http://uupload.ir/files/37oe_a.png

لینک قطعه کد:

http://uupload.ir/files/qo13_permenet.png

amin مهاجرت به NoSql
@amin ٢۵۹۰۰ تجربه نویسنده آخرین فعالیت ۸ ساعت پیش

سلام خدمت همه پارس کلیکی های عزیز

دوستان همکاری کنید: آیا کسی تا حالا از پایگاه داده های NOSQL تو لاراول استفاده کرده اگه استفاده کرده یه مقاله یا یک راهنمایی کنه که چطور میشه تو لاراول از SQL به NOSQL مهاجرت کرد یا اصلن میشه مهاجرت کرد یا نه دوستان لطفاٌ الکی تو اینترنت سرچ نکنید همین طوری جواب بدین یک جواب کاربردی میخوام ممنون از مدیر محترم سایت واسه این انجمن

iman.r ارشیو اطلاعات دیتابیس در لاراول
@iman.r ٣۷۰۰ تجربه آخرین فعالیت ۶ روز پیش

سلام دوستان

من میخوام یک سری دیتا در دیتابیس ذخیره کنم که بعدا کاربر میتونه با API اون ها رو ببینه. ممکنه کاربر بخواد یکی از این رکوردهارو پاک کنه ولی من اون رکورد رو در دیتابیس نگه میدارم اما دیگه برای کاربر نمایش داده نمیشه. یعنی در اصل ارشیو میشه. حالا اگر بخوام اون رکورد ارشیو شده در دیتابیس بمونه اما وقتی کاربر کوئری میگیره بین اون رکوردها کوئری گرفته نشه باید چه کاری انجام بدم؟ مثلا میخوام جدول محصولات رو از طریق فروشگاه مربوطه لود کنم ( با دستور load) ولی یک سری محصولات که ارشیو شده نمایش داده نشن. خیلی برام مهمه که از eager loading استفاده کنم

ممنون

matin مشکل در اجرای تمپلیت لاراول روی لوکال هاست.
@matin ١۵۹۸۰ تجربه آخرین فعالیت ۵ روز پیش

سلام عرض شد.

من یک تمپلیت ساخته شده با لاراول 5.2 دانلود کردم لاراولی که توی کامپیوترم نصبه لاراول 5.6 است

بعد ازینکه تمپلیت رو توی لوکال هاست گذاشتم و کد php artisan serve رو اجرا کردم چنین ارور داد.

PHP Warning:  require(C:\xampp\htdocs\material5.5/vendor/autoload.php): failed to open stream: No such file or directory in C:\xampp\htdocs\material5.5\artisan on line 18

Warning: require(C:\xampp\htdocs\material5.5/vendor/autoload.php): failed to open stream: No such file or directory in C:\xampp\htdocs\material5.5\artisan on line 18
PHP Fatal error:  require(): Failed opening required 'C:\xampp\htdocs\material5.5/vendor/autoload.php' (include_path='C:\xampp\php\PEAR') in C:\xampp\htdocs\material5.5\artisan on line 18

Fatal error: require(): Failed opening required 'C:\xampp\htdocs\material5.5/vendor/autoload.php' (include_path='C:\xampp\php\PEAR') in C:\xampp\htdocs\material5.5\artisan on line 18
  • چطوری این ارور رو بر طرف کنم؟
  • اگه تغییر ورژن لاراول نیاز باشه چطوری تغیییرش بدم؟
barmaki paginate در لاراول
@barmaki ١۴۰۰ تجربه آخرین فعالیت ۵ ماه پیش

با سلام اقای عظیمی یک سوال دارم برای paginate در لاراول که تعداد شماره های صفحه ها وجود داشته باشد و دو گزینه صفحه بعدی و صفحه قبلی هم وجود داشته باشد باید چیکار کرد دقیقا مثل سایت شما ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.

mahdavi95 مدیریت فایل ها در لاراول
@mahdavi95 ٣۰۰ تجربه آخرین فعالیت ٣ روز پیش

سوال

راه حل اصولی در لاراول که بتوان فایل ها چه تصاویر ایستا چه تصاویر، صوت ها، ویدیوها و دیگر فایل های موجود در وبسایت خبری یا فروشگاهی رو مدیریت کرد که با بیشتر شدن فایل ها بعدا به مشکل نخورم چی هست ؟

نکاتی که به نظرم مهم هستند

  • تقسیم فایل ها با نوع آنها و تاریخ آپلود آنها (پوشه بندی بر همین اساس در سرور) مد نظر من هست .
  • برای مثال در سایت خبری ، خبر دارای تصویر اصلی ، تصاویر و فایل های درون خبر هستند که می تواند گالری تصاویر نیز شامل آنها شود
  • یا برای مثال در سایت فروشگاهی فروش فایل نیاز به مدیریت فایل ها به صورت دسته جمعی و انبوه هست.

پارس کلیک فایل هارا چگونه مدیریت می کند ؟

آقای امیرعظیمی @amir شما در سایت پارس کلیک از چه راهی استفاده می کنید ؟

(من حتی از پکیج های موجود در گیت هاب و پکیجست هم چند مورد مثل UniSharp/laravel-filemanager هم استفاده کردم ولی آنچنان جالب نبود و چیزی که فکر کنم استاندارد هست و بعدا با افزایش فایل ها و تاریخ وجود فایل ها به مشکل نخورم پیدا نکردم)

سلام عرض شد. قبلاً تمپلیت های چند زبانه ای که میساختم برای شان یک مسیر در نظر میگرفتم و زبانها رو از طریق session تغییر میدادم بدون اینکه url تغییر کنه یا تمپلیت تغییر کنه. ولی بعداً متوجه شدم که گوگل تنها یک زبان را index میکند. که همان زبان پیش فرض وبسایت بود. این یه مشکل است. حالا میخواهم از url جدا برای هر زبان استفاده کنم. ولی نمیخوام از دو تمپلیت استفاده کنم. راه های به ذهنم رسیده مثل تغییر کنترولر های هر زبان یا روت های هر زبان ولی نمیدونم اجرایی است یا نه.

  • اگر راهکار بهتری دارید لطفاً ارائه کنین دوستان؟
  • آیا راهکار من اجرایی است یا نه اگر است چگونه؟
  • آیا راهکاری وجود داره گوگل بتوانه هر دو رو اندیکس کنه بدون تغییر url ؟

سلام من اولین پروژه لاراول ام که یک وبلاگ ساده بود رو ایجاد کردم.و می خوام روی یک هاست رایگان بزارمش (برای معرفی به عنوان رزومه)

لطفا یک هاست رایگان برای اینکار معرفی کنید.؟

هاست های رایگانی که بررسی کردم تو قسمت ساخت دیتابیس یک پیشوند خودشون به اسم دیتابیس اضافه می کنند و اینکار باعث میشه که پروژه کار نکنه(با شاید من اشتباه می کنم)

اگه راه حلی برای این مشکل دارید ممنون میشم کمک کنید.

سلام من دارم روی یک طراحی یک وبلاگ خیلی ساده کار می کنم.دو جدول به نام post و category دارم که فیلداش مثل زیر است: (این دو جدول رابطه many2many دارد)

post

id:increment
author:string
 .....

category

id:increment
title:string

and pivot table

id:increment
post_id:integer
category_id:integer

و کد مدل ها:

post.php

public function category()
{
    return $this->belongsToMany(Category::class);
}

category.php

public function post()
{
    return $this->belongsToMany(post::class)
}

حالا می خوام همه پست های یک category خاص را بگیرم باید از چه کدی تو کنترلر و ویو استفاده کنم؟

vajihe مرتب سازی پست براساس محبوبترین ها
@vajihe ۵۰۰ تجربه آخرین فعالیت ۶ ماه پیش

دوستان سلام من یه سوال دارم که دنبال یه راه حل بهینه میگردم،فرض کنیم ما داریم از api استفاده میکنیم برای خواندن پست ها و این پستها براساس تعداد لایک مرتب شده اند و بعد هم صفحه بندی میکنیم من اول میام پست های صفحه اول رو نشون میدم زمانی که بخوام پست های صفحه دوم لود کنیم ممکنه تو این فاصله پست هایی که ما داشتیم توسط کاربران لایک گرفته باشن خوب طبیعتا تو مرتب سازی جاشون تغییر میکنه مثلا ممکنه پستی که قرار بوده تو صفحه دوم لود بشه الان رفته صفحه اول و ما دیگه اون پست تو خروجی نخواهیم داشت در واقع ما داریم با این مرتب سازی یه سری از پست هارو از دست میدیم، نمیدونم تونستم مفهوم درست برسونم چطور میشه از همچین مشکلی جلوگیری کرد

دوستان خسته نباشید

api resource در واقع باعث میشه که ما بتونیم یه ساختار پیچیده از دیتا رو به فرمت jason برگردونیم.

ما همین کار رو مگه نمیتونیم تو خوده controller و با ایجاد یک آرایه دلخواه انجام بدیم و دست آخر toJason() بکنیمش؟

اصلا مزیت استفاه از api resource در چیه؟

راستش سوال نهایی م اینه که، اگه من بجای اینکه آرایه دلخواهم رو در Controller بسازم ، بیام از api resource استفاده کنم، آیا performance وب سرویس من پایین نمیاد؟ (چون من دارم یه آبجکت برای این کار میسازم، در حالی که میتونم داخل controller این کار رو انجام بدم)

soheilghs مشکل در اجرای slack notification
@soheilghs ١۰۰۰ تجربه آخرین فعالیت ۴ ماه پیش

سلام.من کد مربوط به اجرای slack notification رو عین آموزش استاد عظیمی نوشتم اما این ارور میده

cURL error 60: SSL certificate problem: unable to get local issuer certificate (see http://curl.haxx.se/libcurl/c/libcurl-errors.html)

به نظرتون مشکلش چیه

droffboy select از طریق دو رابطه
@droffboy ۸۰۰ تجربه آخرین فعالیت ۶ ماه پیش

وقت بخیر بنده ۴ تا جدول دارم:

  • users
  • comments
  • posts
  • products

جدول نظرات از طریق رابطه morphTo با دو جدول پست و محصولات ارتباط دارد. همچنین برای جدول نظرات ستون یوزر ایدی به عنوان کلید خارجی در نظر گرفته شده است. و متدهای user و comments به خوبی کار می کنند. اما سوال بنده اینه که وقتی می خوام داخل کنترل کامنتهای مربوط به یک پست رو صدا بزنم به چه صورت این کار رو انجام بدم که تمام کامنتهای اون پست همراه با یوزر نیم ها و مخصوصا ادرس عکس پروفایل یوزرها رو داشته باشم تا به ویو انتقال بدم. تمایل به اینه که با یک select این کار انجام بشه، نهایتا دوتا. لطفا بهترین راه رو پیشنهاد کنید. لطفا بهم کمک کنید مشکل مشابه این زیاد دارم و با پاسخ به این سوال کلی سوال دیگه بنده حل میشه! بسیار سپاس گذارم

class Comment extends Model
{
    public function user()
    {
        return $this->belongsTo(User::class);
    }
    public function commentable()
    {
        return $this->morphTo();
    }
}
class Post extends Model
    public function comments()
    {
        return $this->morphMany(Comment::class ,'commentable');
    }
class User extends Authenticatable
    public function comments()
    {
        return $this->hasMany(Comment::claaa,'user_name','user_name');
    }

اگه به مثال ساده خود لاراول نگاه کنیم استفاده از یک جدول خاص برای ثبت بخش های مشابه ، مدلهای مختلف رو توضیح داده که به خوبی هم کار میکنه ..

من یه سرچی زدم و مزایای زیر رو براش پیدا کردم :

  • کاهش تعداد جداول ( در ساده ترین مثال یک جدول عکس یا کامنت مشترک برای همه مدلها بجای ده جدول عکس یا کامنت مجزا )
  • یکپارچه سازی دیتاهای مشابه در یک جدول
  • سادگی کامل در پیاده سازی ( هم در بخش دیتابیسی و هم در بخش کد )
  • اضافه نمودن سریع و بدون دردسر ، دسترسی مدلهای مختلف به امکانات مرتبط به این مدل رابطه ..

اما معایب اساسی هم بیان شده بود :

  • وابسته بودن مدل پیاده سازی و کارکرد، امکانات و قابلیت های موجود در پروژه به یک ابزار خاص از یک فریمورک
  • نبود کلید خارجی در دسترس مابین مدلهای مرتبط به این مدل
  • نداشتن انعطاف پذیری در صورت نیاز به واکشی های اطلاعات پیچیده ( پیچیده تر شدن join ها )
  • در صورت تغییر در مدلهای مرتبط ( تغییر نام و تغییر کلید اصلی و .. ) نیاز به آپدیت رکوردهای جدول مشترک می باشد
  • تضمین نشدن صد در صد صحت ارجاعات

نکات حاشیه ای :

  • برخی هم گفته بودن که نیاز به وجود و عدم وجود کلید های خارجی در جداول و مدل های مرتبط، باید حتما تحلیل و بررسی شود . و در صورتی که نقش و کارکرد مهمی نداشته باشد، مزایای استفاده از Polymorphic Relations دو چندان می شود
  • برخی هم گفته بودن معمولا تغییرات اساسی در مدلها مانند تغییر نام و تغییر کلیداصلی و غیره آنچنان پر تکرار و حتمی نیست و این نگرانی ، پیش از به وقوع پیوستن آن، نباید به عنوان معایب در نظر گرفته شود .
  • برخی هم استفاده از Polymorphic Relations در پیاده سازی قابلیت ها و امکانات ساده ای همچون کامنت ها به کاهش خیلی از دردسرها در پیاده سازی و اضافه نمودن این قابلیت ها به مدل های مختلف و افزایش سرعت پیاده سازی قابل توجه دانسته بودند و این روش رو توصیه کرده بودند.

اساسا :

  • آیا قاعده جمع بندی جداولی که کارکرد مشابهی دارند، در یک جدول و استفاده از روش مشابه Polymorphic Relations یه اصل مثبت به حساب می آید که می بایست اجرا بشود؟
  • آیا تفکیک جداول اختصاصی مرتبط با مدل ها، مزایای مضاعفی در آینده و حال خواهد داشت؟
  • نتایج و تجربه های بدست آمده کدام مورد رو توصیه می کنند؟

ممنون و متشکر ..

shahryarjb چند سوال در مورد فلسفه استفاده از دیتابیس eloquent
@shahryarjb ١۰۰۴۹۵ تجربه نویسنده آخرین فعالیت ۹ ساعت پیش

با درود خدمت دوستان . قبل از توضیح باید بیان کنم بنده با لاراول تاحالا کار نکردم . بر اساس پروژه ای اقدام به نصب eloquent روی جوملا نمودم چون از ORM فعلی جوملا راضی نبودم . برای من چند سوال ایجاد شده

ما در Ecto در الکسیر به این صورت به دیتابیس می یاییم نوع و ... می دیم

schema "cms_post" do
  field :title, :string, null: false
  field :status, :boolean, null: false
  field :post_type, :string, null: false
  field :download_ext_link, :string, null: false
  field :price, :string, default: "0", null: false
  field :pic_x1_link, :string, null: false
end

و به صورت زیر می یاییم ولیدیشن می دیم که ساختاری بسیار قدرتمندی است :

def changeset(struct, params \\ %{}) do
    struct
    |> cast(params, @all_fields)
    |> validate_required(@all_fields)
    |> unique_constraint(:seo_alias_link, name: :index_of_post_alias_unique_link, message: "alias link already exists.")
    |> validate_inclusion(:seo_language, ["en", "fa"])
    |> validate_inclusion(:group_acl, ["admin", "actived", "unactived", "blocked"])
    |> validate_inclusion(:post_type, ["article", "shop", "free"])
    |> validate_length(:title, min: 3, max: 100)
    |> validate_length(:description, min: 100)
    |> validate_length(:seo_words, min: 3, max: 100)
    |> validate_length(:seo_description, min: 50, max: 264)
    |> foreign_key_constraint(:cms_post_category_id)
    |> validate_field_relational(:cms_post_category_id)
end

حال در بانک اطلاعات eloquent من نیاز دارم در صورتی که داده ای بد ارسال شد به بانک اطلاعاتی اون بیاد و یک ارور خوب برگردونه و همینطور من بتونم اون ارور دریافت کنم

به صورت مثل یه موردی من یه تست زدم برای فیلد عددی اومدم رشته دادم ولی صفر وارد کرد توی دیتابیس ولی خطا نداد . بعد توی فیلد رشته ای اومدم عدد وارد کردم همون رو توی فیلد ذخیره کرد بازم خطا نداد. چرا خطا بر نمی گردونه ؟ در صورتی که داده به صورت اشتباه وارد شده ؟

من به وسیله کامپوزر این دیتابیس را روی جوملا آوردم

  • بهترین روش دریافت خطا چطور می باشد ؟
  • آیا واسطی بین دیتابیس و کد وجود دارد که خطای خوب بدهد ؟
  • آیا در رابطه با ایجاد json به اندازه کافی قدرتمند می باشد یا باز باید از کتابخانه های دیگیری استفاده کرد به صورت مثال کل خروجی را به صورت json خروجی بدهد؟
  • شما از چه روشی برای ولیدیشن برای ورودی داده ها استفاده می نمایید؟

در این رابطه دریافت خطا من لینکی رو پیدا کردم که اصلا برام جالب نبود . من برای ننوشتن ولیدیشن برای هر فیلدم نیاز به ORM قوی داشتم و دارم باز چرا باید این همه چک کننده قبل از ارسال داده داشته باشم ؟

https://scotch.io/tutorials/automatically-format-laravel-database-fields-with-accessors-and-mutators

چرا خود ORM بهم خطا بر نگردونه ؟

پیشاپیش تشکر می کنم در صورتی که خودمم پاسخ مناسب پیدا کردم این پست رو به روز رسانی می کنم .

droffboy رابطه Many To Many Polymorphic Through
@droffboy ۸۰۰ تجربه آخرین فعالیت ۶ ماه پیش

وقت بخیر بنده از آموزش های شما استفاده کردم و سپاس گذارم اما متاسفانه به رابطه ای احتیاج دارم که Has Many Through و Many To Many Polymorphic رو داشته باشه.


جدول های من به صورت زیر است:

  • categories:

    • id
    • name
    • parent_id
  • products:

    • id
    • user_id
    • title
    • body
    • description
    • price
    • display
  • posts:

    • id
    • user_id
    • title
    • body
    • description
    • display
  • categoriegables:

    • categorie_id
    • categoriegable_id
    • categoriegable_type
  • users:

    • id
    • email
    • password

جدول محصولات، پستها و دسته بندی به خوبی از طریق پوت تیبل categoriegables متصل هستند. سوال من اینه که اگر قرار باشه در مدل user متد categories داشته باشم باید به چه صورت پیاده سازی کنم چون داخل داکیومنت خود لاراول هم همچین رابطه ای نبود در صورتی که خیلی کاربردیه.

اگر بخوام بگم من به یسری متد مثل متد های زیر در مدل user احتیاج دارم ایا لاراول فکری براش کرده؟


public function postCategorys()
{
    return $this->hasManyThrough('App\Category', 'App\Post');
}

public function productCategorys()
{
    return $this->hasManyThrough('App\Category', 'App\Product');
}

public function categorys()
{
    return $this->hasManyThrough('App\Category', ['App\Product','App\Post']);
}

هدف نهایی اینکه هر محصول و هر پست دسته بندی داشته باشه و هر دسته بندی مخصوص یک کاربر ادمین باشه.

zahra-sh استفاده از Sweet Alert در Laravel
@zahra-sh ۴۸۰۰ تجربه آخرین فعالیت ۶ ماه پیش

سلام. من sweet alert رو نمیتونم بالا بیارم. کد رو توی خروجی نشون میده:

swal({ title: "Good job!", text: "You clicked the button!", icon: "success", }); 

از اینجا نصبش کردم: https://sweetalert.js.org/guides

composer require uxweb/sweet-alert
npm install sweetalert --save

رو زدم ولی import رو نمیدونم کجا کپی کنم. داخل app.scss گذاشتمش ولی موقعی که npm run dev رو میزنم روی فایل app.scss ارور میده.

علامت @ رو اول import باید بذارم؟

script رو داخل layout.blade.php کپی کردم:

src="https://unpkg.com/sweetalert/dist/sweetalert.min.js"

توی view page source که میزنم کد جاوا اسکریپتش رو میاره. لینکش درسته

مشکل از import هست؟