لاراول

mehdiphpgrp لاراول پاسپورت
@mehdiphpgrp ١۹۰۰ تجربه آخرین فعالیت ۴ ماه پیش
با سلام خدمت همه دوستان و اساتید محترم چطور میتونم داخل لاراول که از پکیج passport برای احراز هویت داخل api استفاده کردم، هم model هم username و password اون رو به چیزای دیگه تغییر بدم؟ یعنی بجای اینکه پاسپورت بره از User model بخونه از جدول دیگه...
salar جلسه 87 آموزش لاراول
@salar ۴۰۰۰ تجربه آخرین فعالیت ۴ هفته پیش
مشکلی که در این جلسه بود این بود که همه پست ها رو از اول ثبت با یک -1 ثبت می کرد.ولی استاد خودشون گفتن که پست ها با عنوان تکراری را دش و عدد یک و در تکرار بعدی دش و 2 و ... اضافه کند.در این حالت if زیر اضافه است : if ($latestSlug) اما اگر بخواهیم اول...
mohammad-hemmati toSql در لاراول case-insensitive نیست !!!
@mohammad-hemmati ٣۹۰۰ تجربه آخرین فعالیت ٢ هفته پیش
باتوجه به اینکه نام function در php case-insensitive می باشد میخواسم ببینم چرا تو لاراول toSql از این قاعده مستثنی هست!! اگه با حروف کوچیک بزنیم Builder برمیگردونه به جای کویری که زده شده. Function names are case-insensitive, though it is usually goo...
با سلام من با لاراول 5.6 به sql server وصل شدم و عملیات CRUD رو انجام میدم و مشکلی نیست. اما وقتی از حرف "ی" استفاده میکنم به مشکل میخورم. برای مثال: کتابی رو به نا ریاضی ذخیره کردم. حالا مخواد از یک مدرسه معلم هایی که درس ریاضی رو تدریس میکنند رو پ...
faridfr دیتابیس وبسایت چند زبانه
@faridfr ٢۵۰۰ تجربه آخرین فعالیت ١ ماه پیش
سلام و خسته نباشید . من برای تهیه ی دیتابیس وبسایت چند زبانه چندین راه حل توی اینترنت پیدا کردم . اما اونی که از همه دردسر و پیچیدگی کمتری داشت این بود : که به عبارتی یک جدول توی دیتابیس خواهیم داشت که کار دیکشنری ما رو انجام میده . و در هر ستونی ا...
jserver مشکل در اجرای لاراول روی سرور
@jserver ۴۹۰۰ تجربه آخرین فعالیت ٣ ماه پیش
سلام آقای عظیمی خسته نباشید لطفا یه مقاله در مورد نحوی اجرای لاراول روی سرور بزارید یعنی بعد آپلود سایت باید دستور php artisan serve رو کجا بزنیم واقعا تو اینترنت آموزش یا مطلبی نیست
amin1972 کار نکردن فرم ورود اختصاصی
@amin1972 ۵۰۰۰ تجربه آخرین فعالیت ٣ هفته پیش
یک پروژه جدید لاراول ایجاد کردیم و با دستور php artisan make:auth ورود و عضویت را فعال کردیم. بعد در صفحه welcome با استفاده از mdbootstrap فرم ورود خودمان را ایجاد کردیم. فرم های ساخته شده توسط دستور artisan بدون مشکل کار میکنند اما فرمی که خودمان د...
amin1972 ایجاد user جدید در Laravel passport API
@amin1972 ۵۰۰۰ تجربه آخرین فعالیت ٣ هفته پیش
یک صفحه اندروید مخصوص عضویت کاربران داریم. در این صفحه نام، ایمیل، پسورد و تکرار پسورد از کاربر دریافت میشود. حالا در سمت سرور لاراول + پاسپورت به درستی و بدون خطا نصب شده اند. اگر امکانش هست بصورت قدم به قدم بفرمایید برای اینکه یک کاربر بتونه عضو بش...
salar میانبر برای دستورات artisan
@salar ۴۰۰۰ تجربه آخرین فعالیت ۴ هفته پیش
من کاربر ویندوزم از لاراول 5.7 استفاده میکنم و از phpStorm IDE. چجوری میتونم واسه دستورات artisan میانبر ایجاد کنم؟ مثلا چجوری میتونم به جای php artisan فقط تایپ کنم art . منظورم ساخت command از طریق console نیست
tabesh به هم ریختگی صفحه
@tabesh ٣۰۰۰ تجربه آخرین فعالیت ١ ماه پیش
من توی صفحاتم بعضی وقتا صفحه کامل لود نمیشه باید یه چند بار رفرش کنم تا لود شه این از چیه از اینه که از extension() و @section استفاده میکنم یا چیز دیگه ای ؟ گاهی اوقات کل سایت بهم ریخته میشه و مثلا فوتر لود نمیشه بعد یه چند بار که رفرش میکنم ok میشه...
netwons مشکل در مورد بهینه سازی سایت
@netwons ١٣٢۰۰ تجربه آخرین فعالیت ١ ماه پیش
من یک قالب آماده دارم و چندین صفحه در این سایت وجود دارد و در هر صفحه لینک هایی از js ,cssداریم می خواهم بدونم آیا سایتی یا چیزی وجود داره که به ما بگه فلانjs یا css‍ در این صفحه مورد استفاده قرار نگرفته که ما با این کار سایت خود را بهینه وحجم سایت ر...
lionleo1374 انتخاب عکس مثلا یک محصول در داخل faker
@lionleo1374 ١۹۰۰ تجربه آخرین فعالیت ٢ ماه پیش
سلام خسته نباشید می خواستم بدونم که برای انتخاب عکس مثلا یک محصول در داخل faker از چه متدی باید استفاده کنیم یعنی به faker بگیم برو داخل یک پوشه مشخص را بگرد و یک عکسو رندم انتخاب کن و url اونو در این فیلد بریز اگه میشه لطفا با کد بگید چون نمیدونم چج...
davarmanesh عدم اجرا صحیح کد در فیلم 53 اموزش لاراول
@davarmanesh ١۸۰۰ تجربه آخرین فعالیت ۹ ماه پیش
در فیلم اموزشی لاراول ویدیو 53 با لاراول 5.5 کد public static function boot که در مدل Document وجود دارد اجرا نمی شود
masoudproton اختیاری کردن لینک
@masoudproton ١۰۰۰ تجربه آخرین فعالیت ۷ ماه پیش
با سلام: من میخواستم بر فرض مثال Route::post('/api_token/{id?}', 'AdminController@api_token'); این url قسمت id رو اختیاری بکنم بگم هر کی خواست id بده هر کی نخواست هم نده اما با متدد post نمیشه و میگه باید id بدی . ممنون میشم اگه کمک کنید
netwons سوال در مورد چند متدد
@netwons ١٣٢۰۰ تجربه آخرین فعالیت ١ ماه پیش
User::has('posts')->get(); $users = User::with('posts')->get(); $users = User::whereHas('posts', function($q){ $q->where('created_at', '>=', 'q'); })->get(); User::to('posts')->get(); کار has,wherehas,with,toچیه؟ کار toarray()چیه...
masoudproton چند زبانه کردن در api
@masoudproton ١۰۰۰ تجربه آخرین فعالیت ۷ ماه پیش
با سلام: میشه جند زبانه کردن در api , درگاه پرداخت در api رو توضیح بدین. آیا امکانش هست درگاه پرداخت رو روی api پیاده کرد. و چند نمونه api ساخته شده ایرانی رو مثال بزنید. ممنون میشم راهنمایی کنید
netwons فراخوانی api لاراول
@netwons ١٣٢۰۰ تجربه آخرین فعالیت ١ ماه پیش
من الان یک api نوشتم روی هاست قرار دادم اما در مرورگر چیزی نمایش نمیده ولی در ‍‍postman میگه ایمیل و پسورد را وارد کنید باید همینجوری باشه درسته ایرادی نداره. و برای فراخوانی این api در مرورگر باید چطوری صدا بزنیم میشه با مثال توضیح بدید مثلا:من یک ف...
masoud1369 restful api
@masoud1369 ۸۰۰ تجربه آخرین فعالیت ۷ ماه پیش
اولا اگه در زمینه restful api آموزشی دارید بگید دوما من در ارسال ایمیل به صورت api گیر کردم Mail::send(پارامتر اول,پارامتر دوم,) در api می دونیم که view معنا ندارد الان در پارامتر اول از ما ویو میخواد چیکار کنم
iman.r استفاده از route در Vue
@iman.r ۴١۰۰ تجربه آخرین فعالیت ٢ ماه پیش
سلام دوستان من می خوام برای route از شکل زیر در compoent هایی که در لاراول توسط Vue می سازم استفاده کنم، همانطورم که می دونید فایل ها blade نیستند. <li><a href="{{'{{'}} route('login') }}" class="ticket">ورود به پنل کاربری</a></l...
masoudproton مشکلات هنگام قرار دادن سایت روی هاست
@masoudproton ١۰۰۰ تجربه آخرین فعالیت ۷ ماه پیش
با سلام: من هنگام قرار دادن سایت روی هاست با این ارور روبرو شدم میشه کمک کنید. لینک سایت :(http://33830.ir/api/save) سایت با لاراول ساخته شده. ایا ایراد از سایت هست یا هاست و php رو آپدیت هم کردم.
netwons تابع whereExiest
@netwons ١٣٢۰۰ تجربه آخرین فعالیت ١ ماه پیش
با سلام میشه در مورد این تابع توضیح بدید whereExiest در لاراول قابل فهم نیست میشه با مثال توضیح بدید عملکرد این تابع چیه . و تابع ‍‍‍whereEmail و این تابع چه کاربردی داره. لطفا با مثال با تشکر
amin مشکلات نصب پکیج ها در لاراول 7
@amin ٣۰۴۰۰ تجربه نویسنده آخرین فعالیت ٢ هفته پیش
در مورد ورژن جدید و 7 لاراول و سازگاری فایل ها آیا چیز جدیدی به وجود اومده, چون بعضی از پکیج ها که ورژن 7 رو ساپورت میکنن نصب نمیشن گوگل کردم ولی چیزی دستگیرم نشد کسی میدونه یا میتونه کمک کنه جریان چیه؟ آیا کسی برخورد کرده با این مشکل تا حالا؟ Using...
tabesh تغییر authentication drive
@tabesh ٣۰۰۰ تجربه آخرین فعالیت ١ ماه پیش
ما میخواهیم با تعریف یک provider جدید برای session guard و ست کردن آن در فایل config/auth.php، رفتار تابع attempt را طوری تغییر دهیم که هر پسوردی را به عنوان پسورد صحیح کاربر از ما قبول کند و یوزر لاگین شود. config/auth 'providers' => [ 'users'...
tabesh ساخت یک کوئری و استفاده and و or کنار یک دیگر
@tabesh ٣۰۰۰ تجربه آخرین فعالیت ١ ماه پیش
سلام من میخوام یک کوئری بنویسم که and و or را در کنار هم داشته باشه مثل این $users = \App\User::where('type',1)->orWhere('type',2)->orWhere('type',3)->where('name',$name)->where('family',$family)->get(); ولی خب این غلطه باید کد من این...
سلام من یه کد دارم به این صورت {{'{{'}}isset($catItem) && $catItem->category_name == $category->category_name ? $mycat = \Illuminate\Support\Facades\DB::table('categories')->select('category_name')->where('category_id','=',$cate...