لاراول

lionleo1374 اشکال کد فیلتر کردن اطلاعات
@lionleo1374 ١۹۰۰ تجربه آخرین فعالیت ۵ ماه پیش
سلام خسته نباشید من میخوام یه قسمت جست و جو برای یه سایت فیلم بسازم برای همین از کد زیر در داخل کنترلر استفاده کردم $films = Film::filter()->get(); و در داخل مدل از کد زیر: public function scopeFilter($query) { $directors = request...
jserver لاراول پکیج
@jserver ۷۵۰۰ تجربه آخرین فعالیت ١ هفته پیش
سلام دوستان من دارم یک پکیچ برای لاراول می نویسم که می خوام داخلش بعد از این که مثلا کاربری ثبت شد پیام نمایش بده به کاربر. من از sweetalert استفاده کردم و یک کلاس FlashMessage استفاده کردم و با دستور زیر در داخل provider معرفی می کنم $this->app-...
با استفاده از پکیج voyager admin پنل ما هم اکنون قادر هستیم برای هرکاربر نقش جدید ایجاد کنیم. مشکل ما این هست که هر نقش حاوی فیلدهای مخصوص خودش باید باشه و در واقع ما الان نمیدونیم چطور برای هر نقش میتونیم ستون جدید در دیتابیس داشته باشیم یا اصلا برا...
سلام دوستان. می خواستم لیست مطالب ذخیره شده در پایگاه داده رو از میلادی به شمسی تبدیل کنم. برای تاریخ میلادی اینجوری نوشتم: در کلاس مدل: public static function archives() { return static::selectRaw( 'year(created_at) year,...
amin1972 در نظر گرفتن چند نقش برای یک کاربر
@amin1972 ۵٢۰۰ تجربه آخرین فعالیت ١ ماه پیش
در یک پروژه لاراول که در آن پکیج voyager admin panel نصب هست، یک کاربر باید بتواند: ۱. بصورت پیش فرض کاربر عادی باشد و دسترسی های users را دارا باشد. ۲. کاربر producer باشد که نه تنها دسترسی کاربر عادی را دارد بلکه یک سری دسترسی های اضافه نیز خواهد د...
اول اینکه من برای نمایش نقشه روی سایت از Google Map Api استفاده می کردم که الان خطای RefererDeniedMapError میده آیا راحلی برای استفاده از گوگل مپ داخل سایت بجز iframe است . همان طوری که می دانید این بخاطر تحریم های ایران در ضمن من در Google Cloud هم...
mehdiphpgrp jasper report in laravel - ایجاد گزارش در لاراول
@mehdiphpgrp ١۹۰۰ تجربه آخرین فعالیت ١ ماه پیش
با سلام من میخوام برای گرفتن یک گزارش حرفه ای و شکیل از jaspersoft report استفاده کنم که دیتابیسم sql server و با لاراول بهش وصل شدم. مشکل اینجاست که وقتی داخل جسپر ریپورتم و میسازم و از لاراول اونو صداش میزنم اطلاعات دیتابیس رو نمیاره در حالی که د...
mehdiphpgrp مشکل در کار نکردن Auth::attempt در لاراول
@mehdiphpgrp ١۹۰۰ تجربه آخرین فعالیت ١ ماه پیش
باسلام و وقت بخیر، من موقع لاگین از Auth::attempt استفاده میکنم که یه آرایه از کلمه عبور و رمز رو بهش پاس میدم، از اونجایی که کلمه عبور من با پیشفرض لاراول یکی نیست یعنی به جای email من mobile دارم و اومدم username رو override کردم، ولی بازم Auth::at...
mehdiphpgrp لاراول پاسپورت
@mehdiphpgrp ١۹۰۰ تجربه آخرین فعالیت ١ ماه پیش
با سلام خدمت همه دوستان و اساتید محترم چطور میتونم داخل لاراول که از پکیج passport برای احراز هویت داخل api استفاده کردم، هم model هم username و password اون رو به چیزای دیگه تغییر بدم؟ یعنی بجای اینکه پاسپورت بره از User model بخونه از جدول دیگه...
salar جلسه 87 آموزش لاراول
@salar ۴٢۰۰ تجربه آخرین فعالیت ٣ هفته پیش
مشکلی که در این جلسه بود این بود که همه پست ها رو از اول ثبت با یک -1 ثبت می کرد.ولی استاد خودشون گفتن که پست ها با عنوان تکراری را دش و عدد یک و در تکرار بعدی دش و 2 و ... اضافه کند.در این حالت if زیر اضافه است : if ($latestSlug) اما اگر بخواهیم اول...
mohammad-hemmati toSql در لاراول case-insensitive نیست !!!
@mohammad-hemmati ٣۹۰۰ تجربه آخرین فعالیت ١ هفته پیش
باتوجه به اینکه نام function در php case-insensitive می باشد میخواسم ببینم چرا تو لاراول toSql از این قاعده مستثنی هست!! اگه با حروف کوچیک بزنیم Builder برمیگردونه به جای کویری که زده شده. Function names are case-insensitive, though it is usually goo...
با سلام من با لاراول 5.6 به sql server وصل شدم و عملیات CRUD رو انجام میدم و مشکلی نیست. اما وقتی از حرف "ی" استفاده میکنم به مشکل میخورم. برای مثال: کتابی رو به نا ریاضی ذخیره کردم. حالا مخواد از یک مدرسه معلم هایی که درس ریاضی رو تدریس میکنند رو پ...
faridfr دیتابیس وبسایت چند زبانه
@faridfr ٢۵۰۰ تجربه آخرین فعالیت ۴ ماه پیش
سلام و خسته نباشید . من برای تهیه ی دیتابیس وبسایت چند زبانه چندین راه حل توی اینترنت پیدا کردم . اما اونی که از همه دردسر و پیچیدگی کمتری داشت این بود : که به عبارتی یک جدول توی دیتابیس خواهیم داشت که کار دیکشنری ما رو انجام میده . و در هر ستونی ا...
jserver مشکل در اجرای لاراول روی سرور
@jserver ۷۵۰۰ تجربه آخرین فعالیت ١ هفته پیش
سلام آقای عظیمی خسته نباشید لطفا یه مقاله در مورد نحوی اجرای لاراول روی سرور بزارید یعنی بعد آپلود سایت باید دستور php artisan serve رو کجا بزنیم واقعا تو اینترنت آموزش یا مطلبی نیست
amin1972 کار نکردن فرم ورود اختصاصی
@amin1972 ۵٢۰۰ تجربه آخرین فعالیت ١ ماه پیش
یک پروژه جدید لاراول ایجاد کردیم و با دستور php artisan make:auth ورود و عضویت را فعال کردیم. بعد در صفحه welcome با استفاده از mdbootstrap فرم ورود خودمان را ایجاد کردیم. فرم های ساخته شده توسط دستور artisan بدون مشکل کار میکنند اما فرمی که خودمان د...
amin1972 ایجاد user جدید در Laravel passport API
@amin1972 ۵٢۰۰ تجربه آخرین فعالیت ١ ماه پیش
یک صفحه اندروید مخصوص عضویت کاربران داریم. در این صفحه نام، ایمیل، پسورد و تکرار پسورد از کاربر دریافت میشود. حالا در سمت سرور لاراول + پاسپورت به درستی و بدون خطا نصب شده اند. اگر امکانش هست بصورت قدم به قدم بفرمایید برای اینکه یک کاربر بتونه عضو بش...
salar میانبر برای دستورات artisan
@salar ۴٢۰۰ تجربه آخرین فعالیت ٣ هفته پیش
من کاربر ویندوزم از لاراول 5.7 استفاده میکنم و از phpStorm IDE. چجوری میتونم واسه دستورات artisan میانبر ایجاد کنم؟ مثلا چجوری میتونم به جای php artisan فقط تایپ کنم art . منظورم ساخت command از طریق console نیست
tabesh به هم ریختگی صفحه
@tabesh ٣۰۰۰ تجربه آخرین فعالیت ١ ماه پیش
من توی صفحاتم بعضی وقتا صفحه کامل لود نمیشه باید یه چند بار رفرش کنم تا لود شه این از چیه از اینه که از extension() و @section استفاده میکنم یا چیز دیگه ای ؟ گاهی اوقات کل سایت بهم ریخته میشه و مثلا فوتر لود نمیشه بعد یه چند بار که رفرش میکنم ok میشه...
netwons مشکل در مورد بهینه سازی سایت
@netwons ١٣۷۰۰ تجربه آخرین فعالیت ١ ساعت پیش
من یک قالب آماده دارم و چندین صفحه در این سایت وجود دارد و در هر صفحه لینک هایی از js ,cssداریم می خواهم بدونم آیا سایتی یا چیزی وجود داره که به ما بگه فلانjs یا css‍ در این صفحه مورد استفاده قرار نگرفته که ما با این کار سایت خود را بهینه وحجم سایت ر...
lionleo1374 انتخاب عکس مثلا یک محصول در داخل faker
@lionleo1374 ١۹۰۰ تجربه آخرین فعالیت ۵ ماه پیش
سلام خسته نباشید می خواستم بدونم که برای انتخاب عکس مثلا یک محصول در داخل faker از چه متدی باید استفاده کنیم یعنی به faker بگیم برو داخل یک پوشه مشخص را بگرد و یک عکسو رندم انتخاب کن و url اونو در این فیلد بریز اگه میشه لطفا با کد بگید چون نمیدونم چج...
davarmanesh عدم اجرا صحیح کد در فیلم 53 اموزش لاراول
@davarmanesh ١۸۰۰ تجربه آخرین فعالیت ١ سال پیش
در فیلم اموزشی لاراول ویدیو 53 با لاراول 5.5 کد public static function boot که در مدل Document وجود دارد اجرا نمی شود
masoudproton اختیاری کردن لینک
@masoudproton ١۰۰۰ تجربه آخرین فعالیت ١۰ ماه پیش
با سلام: من میخواستم بر فرض مثال Route::post('/api_token/{id?}', '[email protected]_token'); این url قسمت id رو اختیاری بکنم بگم هر کی خواست id بده هر کی نخواست هم نده اما با متدد post نمیشه و میگه باید id بدی . ممنون میشم اگه کمک کنید
netwons سوال در مورد چند متدد
@netwons ١٣۷۰۰ تجربه آخرین فعالیت ١ ساعت پیش
User::has('posts')->get(); $users = User::with('posts')->get(); $users = User::whereHas('posts', function($q){ $q->where('created_at', '>=', 'q'); })->get(); User::to('posts')->get(); کار has,wherehas,with,toچیه؟ کار toarray()چیه...
masoudproton چند زبانه کردن در api
@masoudproton ١۰۰۰ تجربه آخرین فعالیت ١۰ ماه پیش
با سلام: میشه جند زبانه کردن در api , درگاه پرداخت در api رو توضیح بدین. آیا امکانش هست درگاه پرداخت رو روی api پیاده کرد. و چند نمونه api ساخته شده ایرانی رو مثال بزنید. ممنون میشم راهنمایی کنید
netwons فراخوانی api لاراول
@netwons ١٣۷۰۰ تجربه آخرین فعالیت ١ ساعت پیش
من الان یک api نوشتم روی هاست قرار دادم اما در مرورگر چیزی نمایش نمیده ولی در ‍‍postman میگه ایمیل و پسورد را وارد کنید باید همینجوری باشه درسته ایرادی نداره. و برای فراخوانی این api در مرورگر باید چطوری صدا بزنیم میشه با مثال توضیح بدید مثلا:من یک ف...