برگردید به همه گفتگو ها
۰ جواب ٢ بار دیده شده ٣۶ دقیقه پیش ساخته شده تازه

امار بازدید سایت و وضعیت انلاین بودن کاربر

@mansory ٣٣۰۰ تجربه آخرین فعالیت ٣۶ دقیقه پیش
سلام برای : امار بازدید وضعیت انلاین چه کاربرلاگین شده چه کاربر مهمان و جزئیات مربوط به این سیستم چه کتابخونه ای استفاده کنم؟ میدونم که باید از گوگل استفاده کنم تا جرئیات زیادی بهم بده اما میخوام مثلا یک کاربر رو مسدود کنم و کلی امکانات دیگر برای ج... لاراول
۵ جواب ٢٣ بار دیده شده ٢١ ساعت پیش ساخته شده تازه

مشکل در ساخت مایگریشن

@mobinroshnas ۴۸۰۰ تجربه آخرین فعالیت ١۴ ساعت پیش
دوستان من میخوام مایگریشن بسازم به این ارور بر میخورم مشکل چیه؟ SQLSTATE[42S01]: Base table or view already exists: 1050 Table 'articles' already exists (SQL: create table `articles` (`id` int unsigned not nul l auto_increment primary key, `user_id`... لاراول
٢ جواب ٣۶ بار دیده شده ۵ روز پیش ساخته شده تازه

نمایش پست های یک کاربر

@mansory ٣٣۰۰ تجربه آخرین فعالیت ٣۶ دقیقه پیش
سلام وقت دوستان بخیر. یک سیستمی درست کردم که هرکاربر میتونه بیاد پست برای خودش بسازه . من حالا میخام وقتیکه روی اون کاربر کلیک کردم برم فقط پست هایی که مربوط به اون کاربر هست رو ببینم. ابتدا: درنمایش پست نشون میده که هر پست رو کی ساخته یک route درست... لاراول
۰ جواب ۵۸ بار دیده شده ٣ هفته پیش ساخته شده

طراحی اختصاصی بخش توکن های لاراول

@hassanhoseini ۷۰۰ تجربه آخرین فعالیت ٣ هفته پیش
با سلام من میخوام از پاسپورت برای جداول مختلف استفاده کنم الان اومدم هر کجا که user_id بود رو تبدیل کردم به tokenable_id و فیلد جدید هم اضافه کردم تحت عنوان tekenable_type حالا دیگ چیکار کنم که بتونم برای جداول مختلف استفاده کنم و هم از میدلویر auth.... لاراول
۵ جواب ٢٣۹ بار دیده شده ١ سال پیش ساخته شده

لاراول پاسپورت

@mehdiphpgrp ٢١۰۰ تجربه آخرین فعالیت ۴ ماه پیش
با سلام خدمت همه دوستان و اساتید محترم چطور میتونم داخل لاراول که از پکیج passport برای احراز هویت داخل api استفاده کردم، هم model هم username و password اون رو به چیزای دیگه تغییر بدم؟ یعنی بجای اینکه پاسپورت بره از User model بخونه از جدول دیگه... لاراول
۷ جواب ١۸۶ بار دیده شده ٢ ماه پیش ساخته شده

مشکل در رابطه خارجی

@mobinroshnas ۴۸۰۰ تجربه آخرین فعالیت ١۴ ساعت پیش
دوستان من توی قسمت 24 لاراول به یه مشکلی برخوردم که ممنون میشم کمکم کنید این ارور هست SQLSTATE[23000]: Integrity constraint violation: 19 FOREIGN KEY constraint failed (SQL: insert into "note_tag" ("note_id", "tag_id") values (159, 1), (159, 2)) این... لاراول
۴ جواب ٢١١ بار دیده شده ١ ماه پیش ساخته شده

ایجاد storage در سرور

@miladbrave ١۰۰۰ تجربه آخرین فعالیت ٢ روز پیش
سلام. وقت بخیر دوستان من سایت لارولیمو رو هاست cpanel آپلود کردم الان می خوام storage اون رو به public وصل کنم.بنظرتون چجوری می تونم رو هاست دستور php artisan storage:link اجرایی کنم؟ چون می خوام عکس ها و فایل ها روی storage بریزم لاراول
١ جواب ٢٣١ بار دیده شده ٢ ماه پیش ساخته شده

ارور در کلید خارجی

@mobinroshnas ۴۸۰۰ تجربه آخرین فعالیت ١۴ ساعت پیش
دوستان من کاملا با آموزش لاراول جلو رفتم توی قسمت 24 فانکشن attach و برای اینکه tag رو به اون نوت که میزنم بچسپونه ارور میده اینم خط ارور هست SQLSTATE[23000]: Integrity constraint violation: 19 NOT NULL constraint failed: note_tag.note_id (SQL: inse... لاراول
۴ جواب ٢١٣ بار دیده شده ۸ ماه پیش ساخته شده

api اینستاگرام

@salar ۴۵۰۰ تجربه آخرین فعالیت ٣ ماه پیش
لطفا پکیجی برای api اینستاگرام واسه لاراول معرفی کنین که متد های فالو آنفالو داشته باشد. هر پکیجی بود امتحان کردم اما هیچکدوم جواب نمیدن. خود سایت ایستاگرام هم متدی برای فالو انفالو معرفی نکرده. لطفا کمک کنید. لاراول
۷ جواب ٢۵۰ بار دیده شده ٢ سال پیش ساخته شده

عدم نصب npm در لاراول با دستور npm install

@lionleo1374 ١۹۰۰ تجربه آخرین فعالیت ٢ ماه پیش
سلام من وقتی برای نصب npm در ترمینال npm install را میزنم یکسری ارور میگیرم این هم اروور هام! λ npm install > [email protected] install D:\laragon\www\digikal\node_modules\node-sass > node scripts/install.js Downloading binary from https://gith... لاراول
۴ جواب ۷٢ بار دیده شده ۴ ماه پیش ساخته شده

برگرداندن یک نام به جای نام فیلد در لاراول

@iman.r ۴۵۰۰ تجربه آخرین فعالیت ١ ماه پیش
سلام دوستان در صورتی که نیاز باشه بعد از گرفتن خروجی از دیتابیس به جای نام فیلدها نام دیگری نمایش داده بشه باید چه کاری انجام بدیم؟ قابلیتی در لاراول برای این کار هست؟ مثلا به جای فیلد name در هنگام گرفتن خروجی <<نام>> نمایش داده بشه. ممن... لاراول
١۰ جواب ٢۷۴ بار دیده شده ٢ سال پیش ساخته شده

استفاده از template های html آماده

@amin1972 ۵۸۰۰ تجربه آخرین فعالیت ٣ ماه پیش
چطور میشه در متدهای Controller ها از قالب های آماده (مثلا قالب html دانلود شده از themeforest) در میان کدها استفاده کرد؟ مثلا بگیم اگر کاربر لوگین کرد پک قالب مورد نظر نمایش داده بشه ؟ (در کنترلر دلخواه) لاراول
۵ جواب ۷١ بار دیده شده ۵ ماه پیش ساخته شده

برداشتن عکس از روی سرور دیگر و نمایش آن

@netwons ١۴٣۰۰ تجربه آخرین فعالیت ٣ ماه پیش
@amir من دو سرور دارم روی یک سرور عکس قرار دادم و روی دیگری وب سایتم می خوام بدون دانلود کردن عکس از سرور لینک عکس رو بگیرم و در وب سایت به نمایش در بیارم من خودم با ftpاین کار رو کردم اما هر بار که می خواد عکس رو نمایش لده باید یوزر و پسورد سرور رو... لاراول
۰ جواب ١۰٢ بار دیده شده ٣ ماه پیش ساخته شده

نوار پیشرفت - ProgressBar

@iman.r ۴۵۰۰ تجربه آخرین فعالیت ١ ماه پیش
سلام دوستان من در لاراول می خوام فایل اکسل رو با ProgressBar لود کنم. در کنسول به راحتی این کار انجام میشه ولی چجوری می تونم همون ProgressBar کنسول رو در View نمایش بدم؟ ممنون میشم راهنمایی بفرمایید دوستان لاراول
٢ جواب ۸١ بار دیده شده ۵ ماه پیش ساخته شده

مشکل Call to a member function hasRole() on null

@amin1972 ۵۸۰۰ تجربه آخرین فعالیت ٣ ماه پیش
قصد چک کردن نقش کاربر را در کنترلر داریم اما با خطا مواجه هستیم. متد hasRole() شناخته نمیشه! کد: use Illuminate\Support\Facades\Auth; use TCG\Voyager\Voyager; class Controller extends BaseController { use AuthorizesRequests, DispatchesJobs, Val... لاراول
٢ جواب ۹۰ بار دیده شده ١ سال پیش ساخته شده

طراحی دیتابیس بازی شطرنج آنلاین

@amin1972 ۵۸۰۰ تجربه آخرین فعالیت ٣ ماه پیش
قصد طراحی دیتابیس برای نرم افزار تحت وب با لاراول داریم. این نرم افزار یک بازی شطرنج آنلاین میان دو شخص از دو مکان مختلف جهان است که میتواند رایگان یا بر سر پول بازی شود. طرح من برای دیتابیس این نرم افزار: player player_id player_name pl... لاراول
۴ جواب ١۸٢ بار دیده شده ٣ ماه پیش ساخته شده

انجمن برای فریم ورک لاراول

@mansory ٣٣۰۰ تجربه آخرین فعالیت ٣۶ دقیقه پیش
سلام دوستان و اساتید عزیز تابحال روی انجمن کار نکردم دنبال توتاریال ساخت انجمن خوب مثل همین انجمن خودمون میگردم. اما پروژه خودم چون روی فریم ورک لاراول هست ترجیحا forum برای لاراول میخام. ممنون از پاسخ دوستان ؟! لاراول
٢ جواب ۸۷ بار دیده شده ۴ ماه پیش ساخته شده

HTTP_REFERER

@salar ۴۵۰۰ تجربه آخرین فعالیت ٣ ماه پیش
سلام دوستان. در سایت لاراول می خواییم از دستور زیر استفاده کنیم: $referer = $request->server('HTTP_REFERER'); اما برای آدرس هایی که قسمتی از اونها فارسیه اینو میاره: https://programstore.ir/product/%D9%81%DB%8C%D9%84%D9%85-%D8%A2%D9%85%D9%88%D8%B... لاراول
٢۶ جواب ١۰٢ بار دیده شده ۷ ماه پیش ساخته شده

کد نویسی با فریم ورک یا از پایه نویسی MVC

@mahdi_mahdi ٢۴۰۰ تجربه آخرین فعالیت ٢ ماه پیش
سلام دوستان، امیدوارم اصل حالتون عالی باشه:) من چند سالی هست که دارم با php کد می زنم و وب اپلیکیشن تولید می کنم. عموما وب اپلیکیشن هایی که تولید کردم رو خودم از بیس نوشتم PHP MVC . طی روزهای آتی قرار هست یه برنامه ی تحت وب رو برای سازمان دولتی بنو... لاراول
١ جواب ۹۵ بار دیده شده ۴ ماه پیش ساخته شده

کار با rabbitmq در لاراول

@mehdiphpgrp ٢١۰۰ تجربه آخرین فعالیت ۴ ماه پیش
با سلام خدمت همه اساتید محترم اولا خواهش میکنم کسایی که با rabbit کار کردن پاسخ بدن نه اینکه داکش رو نگاه کنید بعد جواب بدید. سوال: من وقتی میخوام از consumer پیام ها رو بخونم کل پروژه (مرورگر) هنگ میشه یعنی تا تمامی پیام هایی که توی کانفیگ ست شده به... لاراول
٢ جواب ۷۹ بار دیده شده ۵ ماه پیش ساخته شده

Voyager

@mansory ٣٣۰۰ تجربه آخرین فعالیت ٣۶ دقیقه پیش
سلام دوستان هرکاری میکنم voyager نصب نمیشه کسی میتونه یک نیو بلاگ لاراول بگیره همین voyoger از تو گیت هاب نصب کنه برام زیپ کنه ایمیل کنه؟ Voyager یک پنل ادمین برای لاراول هست ک فک کنم رایگانه .... لاراول
٢ جواب ۷٢ بار دیده شده ۵ ماه پیش ساخته شده

کلاس های css

@mansory ٣٣۰۰ تجربه آخرین فعالیت ٣۶ دقیقه پیش
سلام به همه لاراولو نصب کردم پکیجی که برام اورده داخل پوشه پابلیک یک app.css و app.js داره. کلاس های css رو از کجا بدونم ک بتونم استفاده کنم؟ نسخش min شده هم هست پیدا کردن کلاس ها کار سختیه!! ایا css همون بوت استرپه؟؟ لاراول
١ جواب ۷٣ بار دیده شده ۵ ماه پیش ساخته شده

دیتابیس mysqli

@mansory ٣٣۰۰ تجربه آخرین فعالیت ٣۶ دقیقه پیش
@amir سلام.اموزش لاراولو دارم نگا میکنم .کاش بجای استقاده از sqlite میشد mysqli رو توضیح میدادی. اصلا نمیتونم جدول بسازم و با orm اطلاعاتو از دیتابیس crud کنم. میشه حالا ک نسخه ۶ لاراول داره میاد ی آموزش بروز و یک پروژه واقعی مثل سایت w3schools بسازی... لاراول
١۹ جواب ١۹۹ بار دیده شده ٢ سال پیش ساخته شده

دیتابیس وبسایت چند زبانه

@faridfr ٢۶۰۰ تجربه آخرین فعالیت ۴ ماه پیش
سلام و خسته نباشید . من برای تهیه ی دیتابیس وبسایت چند زبانه چندین راه حل توی اینترنت پیدا کردم . اما اونی که از همه دردسر و پیچیدگی کمتری داشت این بود : که به عبارتی یک جدول توی دیتابیس خواهیم داشت که کار دیکشنری ما رو انجام میده . و در هر ستونی ا... لاراول
١ جواب ۶۹ بار دیده شده ۵ ماه پیش ساخته شده

ارسال ایمیل در صف

@netwons ١۴٣۰۰ تجربه آخرین فعالیت ٣ ماه پیش
من می خوام ارسال ایمیل و smsرو داخل صف قرار بدم؟ میشه راهنمایی کنید اینم کدم if (filter_var($request->mobile, FILTER_VALIDATE_EMAIL)) { if( User::where('email','=',$request->get('mobile'))->first()) {... لاراول