انجمن لاراول

در مورد ورژن جدید و 7 لاراول و سازگاری فایل ها آیا چیز جدیدی به وجود اومده, چون بعضی از پکیج ها که ورژن 7 رو ساپورت میکنن نصب نمیشن گوگل کردم ولی چیزی دستگیرم نشد کسی میدونه یا میتونه کمک کنه جریان چیه؟ آیا کسی برخورد کرده با این مشکل تا حالا؟ Using version ^7.0 for jrean/laravel-u …
اول اینکه من برای نمایش نقشه روی سایت از Google Map Api استفاده می کردم که الان خطای RefererDeniedMapError میده آیا راحلی برای استفاده از گوگل مپ داخل سایت بجز iframe است . همان طوری که می دانید این بخاطر تحریم های ایران در ضمن من در Google Cloud
faridfr دیتابیس وبسایت چند زبانه
@FARIDFR ٢۵۰۰ تجربه آخرین ورود ١ ماه پیش
سلام و خسته نباشید . من برای تهیه ی دیتابیس وبسایت چند زبانه چندین راه حل توی اینترنت پیدا کردم . اما اونی که از همه دردسر و پیچیدگی کمتری داشت این بود : که به عبارتی ی …
tabesh تغییر authentication drive
@TABESH ٢١۰۰ تجربه آنلاین
ما میخواهیم با تعریف یک provider جدید برای session guard و ست کردن آن در فایل config/auth.php، رفتار تابع attempt را طوری تغییر دهیم که هر پسوردی را به عنوان پسورد صحیح کاربر از ما قبول کند و یوزر لاگین شود. config/auth < …
سلام. من یه پروژه داشتم که توی اون از شیوه های مختلف و موءثری برای ایجاد دو جهت rtl و ltr و چندین زبان استفاده نمودم. این شیوه ها رو جایی دیگری برای laravel ندیدم برای همین خواستم با شما در میان بذارم ، امید است که مفید باشد. ذخیره زبا …
iman.r استفاده از route در Vue
@IMAN.R ٣۰۰۰ تجربه آخرین ورود ۷ روز پیش
سلام دوستان من می خوام برای route از شکل زیر در compoent هایی که در لاراول توسط Vue می سازم استفاده کنم، همانطورم که می دونید فایل ها blade نیستند. <li><a href="{{'{{'}} route('login') }}" class="ticket">ورود به …
masoud1369 restful api
@MASOUD1369 ۸۰۰ تجربه آخرین ورود ٢ هفته پیش
اولا اگه در زمینه restful api آموزشی دارید بگید دوما من در ارسال ایمیل به صورت api گیر کردم Mail::send(پارامتر اول,پارامتر دوم,) در api می دونیم که view معنا ندارد الان در پارامتر اول از ما ویو میخواد چیکار کنم
سلام من میخوام یک کوئری بنویسم که and و or را در کنار هم داشته باشه مثل این $users = \App\User::where('type',1)->orWhere('type',2)->orWhere('type',3)->where('name',$name)->where('family',$family)->get(); ولی خب این غلطه باید کد من این دو تا کد …
سلام من یه کد دارم به این صورت {{'{{'}}isset($catItem) && $catItem->category_name == $category->category_name ? $mycat = \Illuminate\Support\Facades\DB::table('categories')->select('category_name')->where('category_id','=',$category->parent_id)->get() : …
سلام من میخوام روی سایتم دسته بندی دارای فرزند ایجاد کنم. از یک قسمت دیگه هم تعریف کالا دارم و در آخرم کالاها رو ارتباط بدم به اون دسته مورد نظر. کاری که تا الان کردم اینه که یه جدول به اسم categories ساختم. و دسته جدید ایجاد کردم. ولی میخوام این دسته ها فرزند داشته باشند و به …
zahra-sh استفاده از pjax در لاراول
@ZAHRA-SH ۴۸۰۰ تجربه آخرین ورود ٢ ماه پیش
سلام. برای استفاده از pjax این اسکریپت ها رو به layout.blade.php اضافه کردم. <script src="https://cdnjs.cloudflare.com/ajax/libs/jquery/3.3.1/jquery.js"></script> <script src="https://cdnjs.cloudflare.com/ajax/libs/jquery.pjax/2.0.1/jquery.p …
amin1972 مشکل راست چین نشدن ویوها
@AMIN1972 ٢۸۰۰ تجربه آخرین ورود ٢ هفته پیش
تگ html بصورت هر دو حالت زیر باعث راست چین شدن صفحه نمیشه و کار نمیکنه: <html lang="fa-IR" dir="rtl">...</html> <!-- OR --> <html lang="fa-IR" style="direction:rtl;">...</html> نکته :از mdbootstrap استفاده میکن …
iman.r بهترین فریم ورک front end برای لاراول
@IMAN.R ٣۰۰۰ تجربه آخرین ورود ۷ روز پیش
سلام دوستان ممنون میشم کسانی که تجربه کار با لاراول رو دارند راهنمایی کنند که کدوم فریم ورک برای html و css جهت استفاده در لاراول بهتره و چرا؟ من با bootstrap کار کردم اما به شخصه راضی نیستم و می خوام بدونم بقیه مزیتی دارند یا نه سپاس
با سلام من هنگام نصب لاراول composer global require laravel/installer‍ این کد نوشتم این ارور رو به من داد. [ErrorException] file_put_contents(./composer.json): failed to open stream: Permission denied
amin ویدیو جدید لاراول نوا
@AMIN ١۹٢۰۰ تجربه آنلاین
با سلام و درود به دوستان پارس کلیکی لینک زیر ویدیو معرفی تکنولوژی جدید لاراول به اسم Laravel Nova هستش که هفته پیش Taylor Otwell معرفیش کرد که یه سیستم مدیریت محتوا یا همون CMS هستش و اینطوری که میگن لاراول با این بسیار بسیار قدرت میگیره و کامل تر می …
سرعت یا همون (Performance)یکی از مواردی که در انتخاب یک زبان و فریمورک خیلی مطرح میشه. میخواستم از اساتید عزیز درخواست کنم که بیان و در این باره یه توضیحی بدن که آیا این زبان و فریمورک برای طراحی App هایی مثل Snap (یک برنامه تحت اندروید) در ایران یا به عبارت …
nikbakht راه حل های ساخت عضویت ویژه در laravel
@NIKBAKHT ۷۰۰ تجربه آخرین ورود ٣ هفته پیش
بهترین روش برای کنترل اعضا و اعطای عضویت ویژه ی یک و چند ماهه به اعضا چیست ؟ من در laravel قصد دارم این کار را انجام دهم لطفا لینک های مرتبط را به اشتراک بگذارید نظر شما در مورد استراتژی عضویت ویژه در مورد سایتی که بازدهی بسیار خوبی دارد چیست؟ آیا عضویت در ازای تعداد …
faridfr نمایش اسامی افراد آنلاین
@FARIDFR ٢۵۰۰ تجربه آخرین ورود ١ ماه پیش
سلام وقت بخیر من توی وبسایت قبلی خودم که با php pure تهیه شده بود ، وقتی میخواستم افراد آنلاین حاضر در سایت رو ببینم یه کوئری میزدم به تیبل log و افرادی که زیر 1 دقیقه قبل فعالیت داشتن رو میکشیدم بیرون !!!!!!! خیلی مبتدیانه :) الان توی لاراول چه پیشنهاداتی مطرحه ؟ ممنون
سلام دوستان من یک input درست کردم که توش چند حرف قرار میدهم و خودش بصورت ajax میره توی دیتابیس و اسامی شبیه رو پیدا میکنه و برمیگردونه البته در console.log من چی بنویسیم که بصورت html بهم خروجی بده من میخوام بگم به ازای هر اسم یک li درست کن و داخلش قرار بده اسم رو باید چیکار کنم کد کد ها : Route< …
من می خوام چندین where بزارم چون تو جدول کاربر ها فیلد های اختیاری وجود دارند اول چک می کنم اگه اون پر شده باشد بعد شرط را برقرار کند واسه همین از query builder ها استفاده کردم و باز انجا هم به موقعی به مشکل بر می خورم که اگر سه تا کاربر در فیلد های مختلف داده پر کنند تو …
به کمک دستور npm install mdbootstrap پکیج UI مورد نظرم رو در مسیر پروژه لاراول نصب کرده ام. چطور میتونم در View ها ازش استفاده کنم؟ آیا باید دستور خاصی در blade ها یا sass ها یا javascript ها بدم یا خودکار شناخته …
jserver کار بر روی پروژه آپلود شده روی سرور
@JSERVER ۴۵۰۰ تجربه آخرین ورود ٢ روز پیش
با سلام خسته نباشید من چطوری میتونم همزمان روی یک پروژه که روی سرور در حال اجراست کار کنم و بخش های که اضافه کنم و بدون دخالت روی پروژه اصلی .همان طور که میدانید در گیت برای مدیریت بخش ها از شاخه ها استفاده می شود و روی هر کدام از شاخه باشم یعنی (checkout شده) تغییرات اون رو …
قصد استفاده از پکیج زیر از سایت github در پروژه تازه لاراول خود را داشتیم. گام به گام باتوجه به لینک پیش رفتیم اما در مرحله دستور migrate به خطا برخورد کردیم. نکته: همین حالا بدون اجرای دستور migrate وبسایت خطا میدهد. خطا: Undefi …
alireza_mandegari یادگیری فریم ورک لاراول
@ALIREZA_MANDEGARI ٢۵۰۰ تجربه آخرین ورود ١ روز پیش
با سلام , میخواستم بپرسم من دانشی مختصری از زبان PHP دارم ایا میتونم الان به یادگیری فریم ورک محبوب ان یعنی لاراول بپردازم؟ یا نه باید زبان PHP رو به طور کامل یاد بگیرم و بعد به سراغ فریم ورک ان بروم؟ با تشکر.
jserver انتخاب کردن در دو بازه زمانی خاص
@JSERVER ۴۵۰۰ تجربه آخرین ورود ٢ روز پیش
سوال اول من یه سیستمی دارم که به کاربر ها کد تخفیف می ده ولی می خوام کد تخفیف در بازه زمانی خاصی باشد یعنی از تاریخ 2018-09-10 تا 15-09-2018 و بعد اون غیر فعال شود یعنی تو دستور Select من نیاید من برای مدیریت آن تو جدول های دو فیلد موقع ایجاد گذاشتم …