لاراول

netwons مشکل در مورد بهینه سازی سایت
@NETWONS ١٢٣۰۰ تجربه آخرین فعالیت ۵ روز پیش

من یک قالب آماده دارم و چندین صفحه در این سایت وجود دارد و در هر صفحه لینک هایی از js ,cssداریم می خواهم بدونم آیا سایتی یا چیزی وجود داره که به ما بگه فلانjs یا css‍ در این صفحه مورد استفاده قرار نگرفته که ما با این کار سایت خود را بهینه وحجم سایت را پایین بیاوریم . شاید سوالم یکجورایی گنگ باشه اما در این حد تونستم منظورمو برسونم با سپاس

lionleo1374 انتخاب عکس مثلا یک محصول در داخل faker
@LIONLEO1374 ١۵۰۰ تجربه آخرین فعالیت ۶ روز پیش

سلام خسته نباشید می خواستم بدونم که برای انتخاب عکس مثلا یک محصول در داخل faker از چه متدی باید استفاده کنیم یعنی به faker بگیم برو داخل یک پوشه مشخص را بگرد و یک عکسو رندم انتخاب کن و url اونو در این فیلد بریز اگه میشه لطفا با کد بگید چون نمیدونم چجوری از متد های url استفاده کنم با تشکر.

davarmanesh عدم اجرا صحیح کد در فیلم 53 اموزش لاراول
@DAVARMANESH ١۸۰۰ تجربه آخرین فعالیت ۴ ماه پیش

در فیلم اموزشی لاراول ویدیو 53 با لاراول 5.5 کد public static function boot که در مدل Document وجود دارد اجرا نمی شود

tabesh به هم ریختگی صفحه
@TABESH ٢۹۰۰ تجربه آخرین فعالیت ٢ روز پیش

من توی صفحاتم بعضی وقتا صفحه کامل لود نمیشه باید یه چند بار رفرش کنم تا لود شه این از چیه از اینه که از extension() و @section استفاده میکنم یا چیز دیگه ای ؟

گاهی اوقات کل سایت بهم ریخته میشه و مثلا فوتر لود نمیشه بعد یه چند بار که رفرش میکنم ok میشه تالا کسی این مشکل رو داشته البته فعلا روی localhsot هست

amin1972 کار نکردن فرم ورود اختصاصی
@AMIN1972 ٣۵۰۰ تجربه آخرین فعالیت ۴ روز پیش

یک پروژه جدید لاراول ایجاد کردیم و با دستور php artisan make:auth ورود و عضویت را فعال کردیم. بعد در صفحه welcome با استفاده از mdbootstrap فرم ورود خودمان را ایجاد کردیم.

فرم های ساخته شده توسط دستور artisan بدون مشکل کار میکنند اما فرمی که خودمان در صفحه welcome ایجاد کردیم کار نمیکندد. نه خطایی نه پیامی! کلا هرچی روی دکمه میزنیم هیچ اتفاقی نمیفته!

نکته: همه چیز از فرم های پیشفرض برداشته شده مثل خاصیت action در تگ form یا name های input ها . مشکل کجاست؟

<form method="POST" action="{{'{{'}} route('login') }}">
    @csrf
    <div class="md-form">
        <input type="email" id="materialLoginFormEmail" name="email">
        <label for="materialLoginFormEmail">E-mail</label>
    </div>                  
    <div class="md-form">
        <input type="password" id="materialLoginFormPassword" name="password">
        <label for="materialLoginFormPassword">Password</label>
    </div>

    <!-- Sign in button -->
    <button class="btn btn-outline-info btn-rounded btn-block my-4 waves-effect z-depth-0" type="submit">
        {{'{{'}} __('Login') }}
    </button>
    …
</form>
amin1972 ایجاد user جدید در Laravel passport API
@AMIN1972 ٣۵۰۰ تجربه آخرین فعالیت ۴ روز پیش

یک صفحه اندروید مخصوص عضویت کاربران داریم. در این صفحه نام، ایمیل، پسورد و تکرار پسورد از کاربر دریافت میشود.

حالا در سمت سرور لاراول + پاسپورت به درستی و بدون خطا نصب شده اند.

اگر امکانش هست بصورت قدم به قدم بفرمایید برای اینکه یک کاربر بتونه عضو بشه باید ما به ترتیب چطور عمل کنیم؟ به چه آدرس هایی درخواست بفرستیم و چه پاسخ هایی را نیاز داریم که نگه داریم؟ محتوای هر درخواست شامل چه هدر یا بادی هاییخواهد بود؟

masoudproton اختیاری کردن لینک
@MASOUDPROTON ١۰۰۰ تجربه آخرین فعالیت ١ ماه پیش

با سلام: من میخواستم بر فرض مثال

Route::post('/api_token/{id?}', 'AdminController@api_token');

این url قسمت id رو اختیاری بکنم بگم هر کی خواست id بده هر کی نخواست هم نده اما با متدد post نمیشه و میگه باید id بدی .

ممنون میشم اگه کمک کنید

netwons سوال در مورد چند متدد
@NETWONS ١٢٣۰۰ تجربه آخرین فعالیت ۵ روز پیش
User::has('posts')->get();

$users = User::with('posts')->get();

$users = User::whereHas('posts', function($q){
$q->where('created_at', '>=', 'q');
})->get();

User::to('posts')->get();

کار has,wherehas,with,toچیه؟ کار toarray()چیه؟

masoudproton چند زبانه کردن در api
@MASOUDPROTON ١۰۰۰ تجربه آخرین فعالیت ١ ماه پیش

با سلام: میشه جند زبانه کردن در api , درگاه پرداخت در api رو توضیح بدین. آیا امکانش هست درگاه پرداخت رو روی api پیاده کرد. و چند نمونه api ساخته شده ایرانی رو مثال بزنید. ممنون میشم راهنمایی کنید

netwons فراخوانی api لاراول
@NETWONS ١٢٣۰۰ تجربه آخرین فعالیت ۵ روز پیش

من الان یک api نوشتم روی هاست قرار دادم اما در مرورگر چیزی نمایش نمیده ولی در ‍‍postman میگه ایمیل و پسورد را وارد کنید باید همینجوری باشه درسته ایرادی نداره.

و برای فراخوانی این api در مرورگر باید چطوری صدا بزنیم میشه با مثال توضیح بدید مثلا:من یک فرد عادی می خواهم از این api استفاده کنم و با یوزر و پسورد خاص چطوری این api را به صورت ajax در سایتم فراخوانی کنم.

masoud1369 restful api
@MASOUD1369 ۸۰۰ تجربه آخرین فعالیت ٢ ماه پیش

اولا اگه در زمینه restful api آموزشی دارید بگید دوما من در ارسال ایمیل به صورت api گیر کردم

Mail::send(پارامتر اول,پارامتر دوم,)

در api می دونیم که view معنا ندارد الان در پارامتر اول از ما ویو میخواد چیکار کنم

iman.r استفاده از route در Vue
@IMAN.R ٣٢۰۰ تجربه آخرین فعالیت ١ هفته پیش

سلام دوستان

من می خوام برای route از شکل زیر در compoent هایی که در لاراول توسط Vue می سازم استفاده کنم، همانطورم که می دونید فایل ها blade نیستند.

<li><a href="{{'{{'}} route('login') }}" class="ticket">ورود به پنل کاربری</a></li>

من از @ هم استفاده کردم اما کار نمی کنه.

ممنون میشم راهنمایی کنید.

masoudproton مشکلات هنگام قرار دادن سایت روی هاست
@MASOUDPROTON ١۰۰۰ تجربه آخرین فعالیت ١ ماه پیش

با سلام:

من هنگام قرار دادن سایت روی هاست با این ارور روبرو شدم میشه کمک کنید.

لینک سایت :(http://33830.ir/api/save)

سایت با لاراول ساخته شده.

ایا ایراد از سایت هست یا هاست و php رو آپدیت هم کردم.

netwons تابع whereExiest
@NETWONS ١٢٣۰۰ تجربه آخرین فعالیت ۵ روز پیش

با سلام میشه در مورد این تابع توضیح بدید

whereExiest در لاراول قابل فهم نیست میشه با مثال توضیح بدید عملکرد این تابع چیه . و تابع ‍‍‍whereEmail و این تابع چه کاربردی داره.

لطفا با مثال

با تشکر

jserver مشکل در اجرای لاراول روی سرور
@JSERVER ۴۵۰۰ تجربه آخرین فعالیت ٣ هفته پیش

سلام آقای عظیمی خسته نباشید لطفا یه مقاله در مورد نحوی اجرای لاراول روی سرور بزارید یعنی بعد آپلود سایت باید دستور php artisan serve رو کجا بزنیم واقعا تو اینترنت آموزش یا مطلبی نیست

amin مشکلات نصب پکیج ها در لاراول 7
@AMIN ٢۴۷۰۰ تجربه نویسنده آخرین فعالیت ٢ روز پیش

در مورد ورژن جدید و 7 لاراول و سازگاری فایل ها آیا چیز جدیدی به وجود اومده, چون بعضی از پکیج ها که ورژن 7 رو ساپورت میکنن نصب نمیشن گوگل کردم ولی چیزی دستگیرم نشد کسی میدونه یا میتونه کمک کنه جریان چیه؟ آیا کسی برخورد کرده با این مشکل تا حالا؟

Using version ^7.0 for jrean/laravel-user-verification
./composer.json has been updated
Loading composer repositories with package information
Updating dependencies (including require-dev)
Your requirements could not be resolved to an installable set of packages.

  Problem 1
    - Conclusion: don't install jrean/laravel-user-verification v7.0.0
    - Conclusion: remove laravel/framework v5.6.39
    - Installation request for jrean/laravel-user-verification ^7.0 -> satisfiable by jrean/laravel-user-verification[7.0.x-dev, v7.0.0].
    - Conclusion: don't install laravel/framework v5.6.39
    - jrean/laravel-user-verification 7.0.x-dev requires illuminate/support 5.7.* -> satisfiable by illuminate/support[5.7.x-dev, v5.7.0, v5.7.1, v5.7.2, v5.7.3, v5.7.4, v5.7.5, v5.7
.6, v5.7.7, v5.7.8, v5.7.9].
    - don't install illuminate/support 5.7.x-dev|don't install laravel/framework v5.6.39
    - don't install illuminate/support v5.7.0|don't install laravel/framework v5.6.39
    - don't install illuminate/support v5.7.1|don't install laravel/framework v5.6.39
    - don't install illuminate/support v5.7.2|don't install laravel/framework v5.6.39
    - don't install illuminate/support v5.7.3|don't install laravel/framework v5.6.39
    - don't install illuminate/support v5.7.4|don't install laravel/framework v5.6.39
    - don't install illuminate/support v5.7.5|don't install laravel/framework v5.6.39
    - don't install illuminate/support v5.7.6|don't install laravel/framework v5.6.39
    - don't install illuminate/support v5.7.7|don't install laravel/framework v5.6.39
    - don't install illuminate/support v5.7.8|don't install laravel/framework v5.6.39
    - don't install illuminate/support v5.7.9|don't install laravel/framework v5.6.39
    - Installation request for laravel/framework (locked at v5.6.39, required as 5.6.*) -> satisfiable by laravel/framework[v5.6.39].

Installation failed, reverting ./composer.json to its original content.

اول اینکه من برای نمایش نقشه روی سایت از Google Map Api استفاده می کردم که الان خطای RefererDeniedMapError میده آیا راحلی برای استفاده از گوگل مپ داخل سایت بجز iframe است . همان طوری که می دانید این بخاطر تحریم های ایران در ضمن من در Google Cloud هم ثبت نام کردم و Api Key هم دارم.

سوال دوم چطوری Testing رو در لاراول اجرا کنم و یا آموزشی خوبی بجز در لاراکست برای Testing در لاراول هست.در ضمن نسخه لاراول از 5.5 به بعد رو منظورمه

faridfr دیتابیس وبسایت چند زبانه
@FARIDFR ٢۵۰۰ تجربه آخرین فعالیت ۴ هفته پیش

سلام و خسته نباشید . من برای تهیه ی دیتابیس وبسایت چند زبانه چندین راه حل توی اینترنت پیدا کردم . اما اونی که از همه دردسر و پیچیدگی کمتری داشت این بود :

دیکشنری در دیتابیس

که به عبارتی یک جدول توی دیتابیس خواهیم داشت که کار دیکشنری ما رو انجام میده . و در هر ستونی از تیبل های دیگه که قرار بوده چیزی تایپ بشه ؛ فقط آی دی اون در دیکشنری ذکر میشه.

حالا سوال من اینه که اگر بخوایم از این ساختار استفاده کنیم ( مثلا توی همین عکسی که فرستادم ) رابطه ها چطوری باید پیاده سازی بشن ؟ ممکنه یک تیبل چند ستون داشته باشه که همشون باید یجورایی به دیکشنری وصل بشن .

ممنون میشم راهنماییم کنید یا اگر راه حل بهتری هست ( بجز ایجاد جدول های دیکشنری مختلف برای تیبل های مختلف ، که کلی کار رو زیاد میکنه و دردسر زیاد میشه ) بگید .

tabesh تغییر authentication drive
@TABESH ٢۹۰۰ تجربه آخرین فعالیت ٢ روز پیش

ما میخواهیم با تعریف یک provider جدید برای session guard و ست کردن آن در فایل config/auth.php، رفتار تابع attempt را طوری تغییر دهیم که هر پسوردی را به عنوان پسورد صحیح کاربر از ما قبول کند و یوزر لاگین شود.

config/auth

'providers' => [
   'users' => [
       'driver' => 'custom',
       'model' => App\User::class,
   ],

بعد این را ساختم customAuthProvider

public function boot()
{
  $this->app['auth']->extend('custom',function()
  {
      return new CustomUserProvider();
  });
}

و داخل CustomUSerProvider

class CustomUserProvider implements UserProvider

و کدم را داخل تابع ها نوشتم

الان این رور رو گرفتم که custom تعریف نشده است چیکار کنم ؟

سلام.

من یه پروژه داشتم که توی اون از شیوه های مختلف و موءثری برای ایجاد دو جهت rtl و ltr و چندین زبان استفاده نمودم. این شیوه ها رو جایی دیگری برای laravel ندیدم برای همین خواستم با شما در میان بذارم ، امید است که مفید باشد.

  • ذخیره زبانها و ترجمه هاشون توی دیتابس.

  • ایجاد دو جهت طوری که از یه تمپلیت استفاده شده باشه و یو آر ال متفاوت باشه.

این شیوه ها هر کدوم فایده های داره که به نوبت شرح داده میشه، در ضمن منتظر نظرات و انتقادات سازنده تون استم، برای بهتر کردن این شیوه ها یا استفاده از راه حل های مناسبتر.


ذخیره زبانها توی دیتابس

فایده ها
  • ممکن بخواهیم بعد از تکمیل پروژه ، زبانهای دیگر و ترجمه های دیگری ایجاد کنیم ، یا ترجمه های موجود رو ویرایش کنیم ، برای همین خیلی بهتره تا زبانها و ترجمه هاشون توی دیتابس ذخیره بشه. و این برای طراحان هم راحت تره بخصوص برای فارسی زبانها ها. حتی اگر ادیتور ها زبان فارسی رو پشتیبانی کنه بازهم در وقت نوشتن متن فارسی توی فایلها به خاطری راست به چپ بودنش به مشکل بر میخوریم.

  • درین روش دوتا TABLE بصورت واضح و روشن در نظر گرفته شده که خیلی راحت میشه زبان افزود یا ترجمه رو ویرایش کرد.

شرح

جدول اولی که موجوده شامل لیست زبانها است.

CREATE TABLE `languages` (
  `language_id` int(11) NOT NULL,
  `name` longtext,
  `db_field` longtext,
  `lan_dir` varchar(100) DEFAULT NULL,
  `align` varchar(100) DEFAULT NULL,
  `dif_align` varchar(100) DEFAULT NULL,
  `status` longtext,
  `img` varchar(150) DEFAULT NULL
) ENGINE=InnoDB DEFAULT CHARSET=utf8;

INSERT INTO `languages` (`language_id`, `name`, `db_field`, `lan_dir`, `align`, `dif_align`, `status`, `img`) VALUES
(1, 'English', 'en', 'ltr', 'left', 'right', 'ok', 'language_list_english.jpg'),
(2, 'Persian', 'fa', 'rtl', 'right', 'left', 'ok', 'language_list_farsi.jpg');

ALTER TABLE `languages`
  ADD PRIMARY KEY (`language_id`);

ALTER TABLE `languages`
  MODIFY `language_id` int(11) NOT NULL AUTO_INCREMENT, AUTO_INCREMENT=3;
COMMIT;

در جدول زبانها من دوتا Data هم وارد کردم تا بهتر درکش کرد. و ستون های مثل align ، dif_align رو برای استفاده توی css و انداختن باکس ها در جاهای مختلف با تغییر زبان درست کردم، status هم برای نمایش یا عدم نمایش زبان توی View استش.

جدول بعدی برای ذخیره کردن ترجمه ها استش.

CREATE TABLE `translates` (
  `word_id` int(11) NOT NULL,
  `word` longtext,
  `en` varchar(500) DEFAULT NULL,
  `fa` varchar(500) DEFAULT NULL
) ENGINE=InnoDB DEFAULT CHARSET=utf8;

INSERT INTO `translates` (`word_id`, `word`, `en`, `fa`) VALUES
(1, 'Home', 'Home', 'صفحه اصلی'),
(2, 'Who_We_Are', 'Who We Are', 'ما که هستیم'),
(3, 'About_Us', 'About Us', 'در باره ما'),
(4, 'Our_Services', 'Our Services', 'خدمات ما');

ALTER TABLE `translates`
  ADD PRIMARY KEY (`word_id`);

ALTER TABLE `translates`
  MODIFY `word_id` int(11) NOT NULL AUTO_INCREMENT, AUTO_INCREMENT=5;
COMMIT;

پسوند هر زبان درین جدول به یه ستون تبدیل شده و ترجمه هاش توی اون ستون قرار میگیره. برای استفاده ازین ترجمه ها نیاز بود یه کمک کننده یا helper بسازم.

یک کمک کننده به اسم Translate ساختم که شامل کدهای زیر است.

class Translate {
    public static function translate($word,$locale) {
        $find_word = DB::table('translates')->where('word', $word);
        if($find_word->count() > 0){
            if($find_word->first()->$locale !== null  && $find_word->first()->$locale !== ''){
                $return = $find_word->first()->$locale;
            }
            else{
                $return = ucwords(str_replace('_', ' ', $word));
            }
        }
        else{
            $data['word'] = $word;
            $data['en'] = ucwords(str_replace('_', ' ', $word));
            DB::table('translates')->insert($data);
            $return = ucwords(str_replace('_', ' ', $word));
            $locale = 'en';
        }
        return $return;
    }
}

بعد از صدا زدنش همراه دو پارامتر که یکی کلمه است و دومی زبان برای ترجمه لغات. در صورتی که کلمه صدا زده شده توی دیتابس وجود نداشته باشه این کمک کننده قدرت اینو داره تا اون کلمه رو ایجاد کنه. کلمه ها در View باید به زبان انگلیسی نوشته بشه و عوض Space از Underscore باید استفاده کرد.

برای ایجادhelper از این لینک آموزشی میشه استفاده کرد.بعد از ساخت کمک کننده میریم و یه مشخصه برای صدا زدنش توی config/app.php در قسمت 'aliases' => درست میکنیم. مشخصه که من ساختم اینه Trans یعنی با این کد

{{'{{'}} Trans::translate('Who_We_Are',$locale) }}

میشه توی View یه متنی رو به زبانهای موجود هرچی $locale باشه ترجمه کرد. اینکه $locale چه میتوانه باشه و چه هست اینو توی قسمت دوم مقاله شرح میدم.


ایجاد یو آر ال های جدا گانه برای هر زبان

فایده ها
  • موتور های جستجو قادر به index کردن همه زبانهای موجود در وبسایت میشن.

  • درین روش دیگه نیازی نیست چندین تیمپلیت استفاده نماییم.

  • اگر وبسایت مون Cache هم شود. بازهم قادر به تغییر زبانش استیم. در حالیکه وقتی یک URL باشه Cache جلو تغییر زبان و جهت رو میگیره.

شرح

برای استفاده ازین روش ضرور است هر Route که میسازیم متغییر locale رو هم داشته باشه مثال

Route::get('/{locale}/about','ViewController@about');

بعداً توی کنترولر ازین کدها

public function about($locale='en')
{
    $language = DB::table('languages')->where('db_field', $locale);
    if ($language->count() > 0){
        $data['dir'] = $dir = $language->first()->lan_dir;
        $data['locale'] = $locale = $locale;
        $data['lan_dir'] = $lan_dir = $language->first()->align;
        $data['dif_lan'] = $dif_lan = $language->first()->dif_align;
    }
    else{
        $data['dir'] = $dir =  'ltr';
        $data['locale'] = $locale = 'en';
        $data['lan_dir'] = $lan_dir = 'left';
        $data['dif_lan'] = $dif_lan = 'right';
    }
    return view('about_us')->with($data);
}

استفاده میکنیم، تا ضروریات مون رو برای زبان و جهت مورد نظر از دیتابس بگیریم. بعداً توی View استایل های مختلف رو برای هر جهت که در فولدر های مختلفی موجوده صدا میزنیم، مثلا.

<link rel="stylesheet" type="text/css" href="{{'{{'}} 'assets/'.$dir.'/style.css' }}">

لینک های هم که درست میکنیم باید $locale رو توش داشته باشه، مثلاً.

<a class="nav-link" href="{{'{{'}} URL::to($locale.'/about') }}"> {{'{{'}} Trans::translate('Who_We_Are',$locale) }}</a>

پایان

tabesh ساخت یک کوئری و استفاده and و or کنار یک دیگر
@TABESH ٢۹۰۰ تجربه آخرین فعالیت ٢ روز پیش

سلام من میخوام یک کوئری بنویسم که and و or را در کنار هم داشته باشه مثل این

$users = \App\User::where('type',1)->orWhere('type',2)->orWhere('type',3)->where('name',$name)->where('family',$family)->get();

ولی خب این غلطه

باید کد من این دو تا کد رو یجوری در کنار هم قرار بده و جوین کنه

$users = \App\User::where('type',1)->orWhere('type',2)->orWhere('type',3)->get();

و

 $users = \App\User::where('name',$name)->where('family',$family)->get()

ممنون از راهنماییتون

سلام من یه کد دارم به این صورت

{{'{{'}}isset($catItem) && $catItem->category_name == $category->category_name ?
 $mycat = \Illuminate\Support\Facades\DB::table('categories')->select('category_name')->where('category_id','=',$category->parent_id)->get()
 : $category->category_name }}

وقتی $mycat رو dd میکنم یه خروجی آرایه میده

#items: array:1 [
0 => {#899
  +"category_name": "مادر"
}
  ]

همون کلمه مادر رو چجوری بهش دست پیدا کنم ؟

hadi723456 ساخت یک دسته بندی
@HADI723456 ٢۰۰۰ تجربه آخرین فعالیت ١ ماه پیش

سلام من میخوام روی سایتم دسته بندی دارای فرزند ایجاد کنم. از یک قسمت دیگه هم تعریف کالا دارم و در آخرم کالاها رو ارتباط بدم به اون دسته مورد نظر.

کاری که تا الان کردم اینه که یه جدول به اسم categories ساختم. و دسته جدید ایجاد کردم. ولی میخوام این دسته ها فرزند داشته باشند و به صورت زیر مجموعه ای نمایش داده بشن و در یک منوی select هم ازش بعدا استفاده کنم تا اختصاصش بدم به یک کالا

کلمه ی انگلیسی English Word

class CategoriesController extends Controller
{
    public function index()
    {
        $categories = Category::all();
        return view('admin_user.dashboard.pishniaz.category.category', compact('categories'))->with(['panel_title' => 'لیست دسته بندی ', 'panel_description' => 'در این قسمت میتوانید لیست دسته بندی را مشاهده کنید، انبار جدید اضافه کنید و یا آن را ویرایش کنید.']);
    }

    public function create()
    {
        return view('admin_user.dashboard.pishniaz.category.category_create')->with(['panel_title' => 'افزودن دسته بندی', 'panel_description' => 'در این قسمت میتوانید اطلاعات دسته خود را اضافه کنید.']);

    }

    public function store(Request $request)
    {
        $this->validate($request, [
            'category_name' => 'required',
        ], [
            'category_name.required' => 'افزودن نام دسته اجباری می باشد',
        ]);

        $new_cat_data = [
            'category_name' => $request->input('category_name'),
        ];

        Category::create($new_cat_data);

        return redirect()->route('admin_user.dashboard.pishniaz.category.category')->with('success', 'دسته جدید با موفقیت ایجاد گردید.');

    }

    public function delete($cat_id)
    {
        if ($cat_id && ctype_digit($cat_id)) {
//            User::destroy($user_id);
            $catItem = Category::find($cat_id);
            if ($catItem && $catItem instanceof Category) {
                $catItem->delete();
                return redirect()->route('admin_user.dashboard.pishniaz.category.category')->with('success', 'دسته مورد نظر  با موفقیت حذف گردید.');
            }
        }
    }

    public function edit($cat_id)
    {
        if ($cat_id && ctype_digit($cat_id)) {
            $catItem = Category::find($cat_id);
            if ($catItem && $catItem instanceof Category) {
                return view('admin_user.dashboard.pishniaz.category.category_edit', compact('catItem'))->with(['panel_title' => 'ویرایش دسته']);
            }
        }

    }

    public function update(Request $request, $cat_id)
    {
        $this->validate($request, [
            'category_name' => 'required',
        ], [
            'category_name.required' => 'افزودن نام دسته اجباری می باشد',
        ]);

        $inputs = [
            'category_name' => request()->input('category_name'),
        ];

        $catItem = Category::find($cat_id);
        $catItem->update($inputs);
        return redirect()->route('admin_user.dashboard.pishniaz.category.category')->with('success', 'دسته مورد نظر  با موفقیت ویرایش گردید.');
    }
}
zahra-sh استفاده از pjax در لاراول
@ZAHRA-SH ۴۸۰۰ تجربه آخرین فعالیت ۴ ماه پیش

سلام. برای استفاده از pjax این اسکریپت ها رو به layout.blade.php اضافه کردم.

<script src="https://cdnjs.cloudflare.com/ajax/libs/jquery/3.3.1/jquery.js"></script>
<script src="https://cdnjs.cloudflare.com/ajax/libs/jquery.pjax/2.0.1/jquery.pjax.js"></script>

لینک های قرار داده شده در nav bar که با کلیک کردن روی اونها باید container لود بشه:

<div class="collapse navbar-collapse" id="app-navbar-collapse">
                <ul class="nav navbar-nav navbar-left">
                    <li><a href="/cards">All Cards</a></li>
                    <li><a href="/note/3/edit">Note 3</a></li>
                </ul>
            </div>

و کانتینر رو توی همین صفحه قرار دادم:

<h4>{{'{{'}} time() }}</h4>
    <section class="container" id="pjax-container">
        @yield('content' , 'No Content')
    </section>

و اینم کد جاوا اسکریپت

 $(document).pjax('a', '#pjax-container');

وقتی روی لینک ها کلیک میکنم ارور 500 internal server error میده.

amin1972 مشکل راست چین نشدن ویوها
@AMIN1972 ٣۵۰۰ تجربه آخرین فعالیت ۴ روز پیش

تگ html بصورت هر دو حالت زیر باعث راست چین شدن صفحه نمیشه و کار نمیکنه:

<html lang="fa-IR" dir="rtl">...</html>
<!-- OR -->
<html lang="fa-IR" style="direction:rtl;">...</html>

نکته :از mdbootstrap استفاده میکنیم.