لاراول

برگردید به همه گفتگو ها
iman.r برگرداندن یک نام به جای نام فیلد در لاراول
@iman.r ۴٣۰۰ تجربه آخرین فعالیت ١ ساعت پیش
سلام دوستان در صورتی که نیاز باشه بعد از گرفتن خروجی از دیتابیس به جای نام فیلدها نام دیگری نمایش داده بشه باید چه کاری انجام بدیم؟ قابلیتی در لاراول برای این کار هست؟ مثلا به جای فیلد name در هنگام گرفتن خروجی <<نام>> نمایش داده بشه. ممن...
mahdi_mahdi کد نویسی با فریم ورک یا از پایه نویسی MVC
@mahdi_mahdi ٢٢۰۰ تجربه آخرین فعالیت ١ ماه پیش
سلام دوستان، امیدوارم اصل حالتون عالی باشه:) من چند سالی هست که دارم با php کد می زنم و وب اپلیکیشن تولید می کنم. عموما وب اپلیکیشن هایی که تولید کردم رو خودم از بیس نوشتم PHP MVC . طی روزهای آتی قرار هست یه برنامه ی تحت وب رو برای سازمان دولتی بنو...
mehdiphpgrp کار با rabbitmq در لاراول
@mehdiphpgrp ٢١۰۰ تجربه آخرین فعالیت ١ هفته پیش
با سلام خدمت همه اساتید محترم اولا خواهش میکنم کسایی که با rabbit کار کردن پاسخ بدن نه اینکه داکش رو نگاه کنید بعد جواب بدید. سوال: من وقتی میخوام از consumer پیام ها رو بخونم کل پروژه (مرورگر) هنگ میشه یعنی تا تمامی پیام هایی که توی کانفیگ ست شده به...
salar HTTP_REFERER
@salar ۴۴۰۰ تجربه آخرین فعالیت ٣ هفته پیش
سلام دوستان. در سایت لاراول می خواییم از دستور زیر استفاده کنیم: $referer = $request->server('HTTP_REFERER'); اما برای آدرس هایی که قسمتی از اونها فارسیه اینو میاره: https://programstore.ir/product/%D9%81%DB%8C%D9%84%D9%85-%D8%A2%D9%85%D9%88%D8%B...
salar api اینستاگرام
@salar ۴۴۰۰ تجربه آخرین فعالیت ٣ هفته پیش
لطفا پکیجی برای api اینستاگرام واسه لاراول معرفی کنین که متد های فالو آنفالو داشته باشد. هر پکیجی بود امتحان کردم اما هیچکدوم جواب نمیدن. خود سایت ایستاگرام هم متدی برای فالو انفالو معرفی نکرده. لطفا کمک کنید.
mansory Voyager
@mansory ٢۶۰۰ تجربه آخرین فعالیت ١ ماه پیش
سلام دوستان هرکاری میکنم voyager نصب نمیشه کسی میتونه یک نیو بلاگ لاراول بگیره همین voyoger از تو گیت هاب نصب کنه برام زیپ کنه ایمیل کنه؟ Voyager یک پنل ادمین برای لاراول هست ک فک کنم رایگانه ....
mansory کلاس های css
@mansory ٢۶۰۰ تجربه آخرین فعالیت ١ ماه پیش
سلام به همه لاراولو نصب کردم پکیجی که برام اورده داخل پوشه پابلیک یک app.css و app.js داره. کلاس های css رو از کجا بدونم ک بتونم استفاده کنم؟ نسخش min شده هم هست پیدا کردن کلاس ها کار سختیه!! ایا css همون بوت استرپه؟؟
mansory دیتابیس mysqli
@mansory ٢۶۰۰ تجربه آخرین فعالیت ١ ماه پیش
@amir سلام.اموزش لاراولو دارم نگا میکنم .کاش بجای استقاده از sqlite میشد mysqli رو توضیح میدادی. اصلا نمیتونم جدول بسازم و با orm اطلاعاتو از دیتابیس crud کنم. میشه حالا ک نسخه ۶ لاراول داره میاد ی آموزش بروز و یک پروژه واقعی مثل سایت w3schools بسازی...
faridfr دیتابیس وبسایت چند زبانه
@faridfr ٢۶۰۰ تجربه آخرین فعالیت ١ هفته پیش
سلام و خسته نباشید . من برای تهیه ی دیتابیس وبسایت چند زبانه چندین راه حل توی اینترنت پیدا کردم . اما اونی که از همه دردسر و پیچیدگی کمتری داشت این بود : که به عبارتی یک جدول توی دیتابیس خواهیم داشت که کار دیکشنری ما رو انجام میده . و در هر ستونی ا...
amin1972 طراحی دیتابیس بازی شطرنج آنلاین
@amin1972 ۵۴۰۰ تجربه آخرین فعالیت ١ ماه پیش
قصد طراحی دیتابیس برای نرم افزار تحت وب با لاراول داریم. این نرم افزار یک بازی شطرنج آنلاین میان دو شخص از دو مکان مختلف جهان است که میتواند رایگان یا بر سر پول بازی شود. طرح من برای دیتابیس این نرم افزار: player player_id player_name pl...
netwons ارسال ایمیل در صف
@netwons ١۴٣۰۰ تجربه آخرین فعالیت ٢ ماه پیش
من می خوام ارسال ایمیل و smsرو داخل صف قرار بدم؟ میشه راهنمایی کنید اینم کدم if (filter_var($request->mobile, FILTER_VALIDATE_EMAIL)) { if( User::where('email','=',$request->get('mobile'))->first()) {...
salar جستجو از سایت های دیگر با سایت لاراولی
@salar ۴۴۰۰ تجربه آخرین فعالیت ٣ هفته پیش
سلام دوستان. من یک سایت با لارول نوشتم و میخام هنگام جستجو ، اطلاعات پرواز رو از چند سایت دیگر جستجو کنه نه دیتابیس خودم. البته تعداد سایت های مرجع جستجو، زیاد نیست. چجوری میتونم این جستجو رو پیاده سازی کنم ؟
amin1972 مشکل Call to a member function hasRole() on null
@amin1972 ۵۴۰۰ تجربه آخرین فعالیت ١ ماه پیش
قصد چک کردن نقش کاربر را در کنترلر داریم اما با خطا مواجه هستیم. متد hasRole() شناخته نمیشه! کد: use Illuminate\Support\Facades\Auth; use TCG\Voyager\Voyager; class Controller extends BaseController { use AuthorizesRequests, DispatchesJobs, Val...
netwons برداشتن عکس از روی سرور دیگر و نمایش آن
@netwons ١۴٣۰۰ تجربه آخرین فعالیت ٢ ماه پیش
@amir من دو سرور دارم روی یک سرور عکس قرار دادم و روی دیگری وب سایتم می خوام بدون دانلود کردن عکس از سرور لینک عکس رو بگیرم و در وب سایت به نمایش در بیارم من خودم با ftpاین کار رو کردم اما هر بار که می خواد عکس رو نمایش لده باید یوزر و پسورد سرور رو...
amin چند فروشندگی درلاراول
@amin ٣۶۹۰۰ تجربه نویسنده آخرین فعالیت ۵ روز پیش
چند وقتی هست روی یک پروژه تمرکز کردم والان به قسمت سخت اون رسیدم یعنی چند فروشندگی داخل یک فروشگاه اینترنتی, قضیه به این صورت هست که عین فروشگاه های بزرگ مثل آمازون و علی بابا و غیره ... ما می خواهیم که سیستمی رو پیاده سازی کنیم که کسانی رو به سیستم...
netwons انتقال جدولی ازmysqlبه داخل elasticsearch
@netwons ١۴٣۰۰ تجربه آخرین فعالیت ٢ ماه پیش
@amir @tilkacoder من چطوری میتونم جدولی رو از mysql به داخل elasticsearch انتقال بدم؟ . میشه با مثال راهنمایی کنید؟. و این که چطور میشه در لاراول در الستیک جدول ساخت و آپدیت کرد. اگه میشه کامل توضیح بدید.
سلام من برای ادمین و کاربرام تیبل های جدا ایجاد کردم. و همینطور برای هر کدام شون گارد های جداگانه تعریف کردم و این کارام عالی کار میکنه ولی به قسمت استفاده از api به مشکل خوردم برای api هم دو گارد ایجاد کردم <?php return [ 'defaults' =>...
jserver مدیریت ایمیل های هاست
@jserver ۷۵۰۰ تجربه آخرین فعالیت ۶ روز پیش
سلام دوستان آیا میشه ارسال ،دریافت و کلا هر در مورد مدیریت ایمیل است در داخل برنامه خودم با لاراول مدیریت کنم؟ در واقع می خوام ایمیل ارسال کنم دریافت و لیست ایمیل ها رو ببینم فیلتر کنم . و مشکلی فعلا نتوستم حل کنم الان مدیریت کلی جیمل رو پیاده کردم...
با سلام و درود. من میخواهم برای سیستم که ساختم بخش های ایجاد کنم که در اون بخش ها هر تغییراتی رو که توی دیتابس رخ میده بدون اینکه صفحه دوباره اجرا بشه تغییرات رو نمایش ایجاد. اگر خواسته باشیم مثال بزنیم. همین استک اویرفلو بدون اینکه صفحه رو لود کنیم....
amin آپدیت آنلاین پروژه های لاراول
@amin ٣۶۹۰۰ تجربه نویسنده آخرین فعالیت ۵ روز پیش
در مورد ورژن بندی اپلیکیشن(لاراول) چند تا موضوع پیش میاد اول این که شماره گذاری خاصی داره یا نه . موضوع بعدی رو با یک مثال توضیح بدم : اپلیکیشن رو نوشتیم و ورژن مثلاٌ 1.1 رو به مشتریامون دادیم و چند ماهی ازش استفاده کردند و حالا ما یک ورژن جدید از او...
m-p اضافه نشدن foreign key
@m-p ۵۹۰۰ تجربه آخرین فعالیت ٢ هفته پیش
با عرض سلام و خسته نباشد خدمت دوستان گرامی. در migration زیر،foreign key های نوشته شده اضافه نمیشوند و ارور general error:cannot add foreign keyconstraint رو میده،نکته قابل توجه اینجاست که هر جدولی که بیشتر از یک foreign key داشته باشه این ارور رو می...
zabi نمایش صفحه تنها با لینک
@zabi ۶۰۰ تجربه آخرین فعالیت ۷ ماه پیش
سلام در لاراول برای اینکه بعضی از صفحات تنها با انتخاب لینک و دکمه های درج شده در برنامه باز بشن و کاربر نتونه با وارد کردن آدرس اون صفحه در مرورگر اونو مشاهده کنه، چه کاری باید انجام داد؟ من از کوکی استفاده میکنم آیا کار ایرادی میتونه داشته باشه؟ ای...
salar بهترین سرور برای لاراول کدام است؟
@salar ۴۴۰۰ تجربه آخرین فعالیت ٣ هفته پیش
سلام. می خواستم بدونم بهترین هاست برای لاراول را از کدوم شرکت خرید کنم که همه امکانات مورد نیاز لاراول رو داشته باشه. مثل Queue و Task Scheduling و غیره. این اولین تجربه منه. لطفا اگه تجربه ای دارین به بنده هم بفرمایین ممنون
netwons کار با کرون جاب
@netwons ١۴٣۰۰ تجربه آخرین فعالیت ٢ ماه پیش
با سلام: میشه آموزش کرون جاب در لاراول بر روی هاست(direcadmin) رو توضیح بدید من گیر کردم.
zahra-sh استفاده از Sweet Alert در Laravel
@zahra-sh ۴۸۰۰ تجربه آخرین فعالیت ١ سال پیش
سلام. من sweet alert رو نمیتونم بالا بیارم. کد رو توی خروجی نشون میده: swal({ title: "Good job!", text: "You clicked the button!", icon: "success", }); از اینجا نصبش کردم: https://sweetalert.js.org/guides composer require uxweb/sweet-alert npm insta...