انجمن لاراول

سلام. من یه پروژه داشتم که توی اون از شیوه های مختلف و موءثری برای ایجاد دو جهت rtl و ltr و چندین زبان استفاده نمودم. این شیوه ها رو جایی دیگری برای laravel ندیدم برای همین خواستم با شما در میان بذارم ، امید است که مفید باشد. ذخیره زبا …
amin ویدیو جدید لاراول نوا
@AMIN ١٢۴۰۰ تجربه آنلاین
با سلام و درود به دوستان پارس کلیکی لینک زیر ویدیو معرفی تکنولوژی جدید لاراول به اسم Laravel Nova هستش که هفته پیش Taylor Otwell معرفیش کرد که یه سیستم مدیریت محتوا یا همون CMS هستش و اینطوری که میگن لاراول با این بسیار بسیار قدرت میگیره و کامل تر می …
shahab مشکل با voyger
@SHAHAB ١۰۰ تجربه آخرین ورود ۶ روز پیش
سلام من پکیج voyger رو برای مدیریت سایت نصب کردم و بعد از اون پکیج image intervention رو هم بطور کامل نصب کردم ولی عکس ها در محیط voyger بالا نمیاد.آیا نیاز به نصب پکیج دیگری هست . لطفا راهنمایی کنید.
masoudproton مشکل در Voyager
@MASOUDPROTON ٢۰۰ تجربه آخرین ورود ۶ روز پیش
سوال اول من هنگام اجرای voyager سیستم ارور‍: Call to a member function relationLoaded() on null‍ میده و بعضی وقتها سیستم رو یک بار ریست میکنم درست میشه سوال دوم در صفحه لوگین voyager یوزر و پسورد رو قبول نمیکنه. سوال سوم اگر میشه چند آموز …
iman.r استفاده از seletc و with در eloquent
@IMAN.R ٢۵۰۰ تجربه آخرین ورود ۶ روز پیش
سلام دوستان من وقتی میخوام به صورت همزمان از with و select استفاده کنم در خروجی relation مورد نظر بهم نمایش داده نمیشه و فقط مقادیری که در select وارد کردم نمایش داده میشه و relation رو خالی نشون میده. ممنون میشم اگه کسی راه …
لاراول برای صفحه بندی مطالب بطور پیشفرض آدرس URL رو بصورت کوئری استرینگ معمولی در میاره یعنی به این شکل : myproject/public/paginate?page=1 که این برای سئو مناسب نیست ساده ترین راهکار تغییر این شکل از آدرس دهی در صفحه بندی لاراول چیه میخوام آدرس URL به این شکل در بیا …
amin1972 استفاده از template های html آماده
@AMIN1972 ١۶۰۰ تجربه آخرین ورود ٣ روز پیش
چطور میشه در متدهای Controller ها از قالب های آماده (مثلا قالب html دانلود شده از themeforest) در میان کدها استفاده کرد؟ مثلا بگیم اگر کاربر لوگین کرد پک قالب مورد نظر نمایش داده بشه ؟ (در کنترلر دلخواه)
mohsen دیتابیس مناسب برای داده های سری زمانی
@MOHSEN ٢۰۰ تجربه آخرین ورود ٢ هفته پیش
من میخام با لاراول یک پروژه بنویسم که نیاز دارم هرچند دقیقه یک بار یک داده عددی رو ذخیره کنم و براشون چارت رسم کنم . اگه از MySQL استفاده کنم حجم کار بالا میره و بعد از مدتی سرعتو میاره پایین. از چه دیتابیسی استفاده کنم که این کار رو با سرعت بالا انجام بده
دوستان سلام و عرض احترام من در حال ساخت یک پروژه با لاراول هستم و بسیار هم از آموزش های آقای عظیمی استفاده کردم پروژه قسمت هایی تحت عنوان "آموزش های کاربردی" و "مقالات" داره قسمت body و یا بدنه یک پست(نوشته - مقاله) که دارای متون bold و لینک دار و یا رنگ دار می باشند بهتری …
madman مشکل در اجرای صفحه ساخته شده لاراول
@MADMAN ۴۵۰ تجربه آخرین ورود ٣ روز پیش
سلام من به تازگی آموزش و یادگیری فریم ورک لاراول رو شروع کردم. در شروع کار وقتی میخوام صفحه ای که ساختم رو نگاه کنم با اروری مواجه شدم که عکسش رو واستون آپلود کردم. دوستانی که میدونن اشکال از کجای کاره ممنون میشم من رو در رفع این مشکل راهنمایی و یاری کنن. متشکرم
kavosi درک عمیق لاراول
@KAVOSI ۶۰۰ تجربه آخرین ورود ٢ هفته پیش
من چند ماهه که دارم لاراول کار میکنم و بنظرم یه موضوعی هست که تابحال جایی ندیدم دربارش بحث بشه اونهم درک عمیق لاراوله. به عنوان مثال من اکثر برنامه نویسای لاراولی که دیدم واسه ساخت رجیستر و لاگین برا وبسایتشون از لاراول استفاده نمیکنن چون نمیتونن شخصی سازیش کنن (یعنی درواقع درکش نکردن و فق …
nikbakht راه حل های ساخت عضویت ویژه در laravel
@NIKBAKHT ۵۰۰ تجربه آخرین ورود ١ روز پیش
بهترین روش برای کنترل اعضا و اعطای عضویت ویژه ی یک و چند ماهه به اعضا چیست ؟ من در laravel قصد دارم این کار را انجام دهم لطفا لینک های مرتبط را به اشتراک بگذارید نظر شما در مورد استراتژی عضویت ویژه در مورد سایتی که بازدهی بسیار خوبی دارد چیست؟ آیا عضویت در ازای تعداد …
با سلام من با لاراول 5.6 به sql server وصل شدم و عملیات CRUD رو انجام میدم و مشکلی نیست. اما وقتی از حرف "ی" استفاده میکنم به مشکل میخورم. برای مثال: کتابی رو به نا ریاضی ذخیره کردم. حالا مخواد از یک مدرسه معلم هایی که درس ریاضی رو تدریس میکنند رو پی …
lionleo1374 خطا هنگام ساختن فرم
@LIONLEO1374 ١٢۰۰ تجربه آخرین ورود ٢ هفته پیش
سلام من دارم یه فرم می سازم ام وقتی از متد post استفاده می کنم در هنگام ارسال اطلاعات خطای یر رخ میدهد : he page has expired due to inactivity. Please refresh and try again. این هم کدش: <form method="post" action="/{card}/notes"> …
amin مشکل در نمایش اطلاعات
@AMIN ١٢۴۰۰ تجربه آنلاین
درود خدمت پارس کلیکی های عزیز در یه پروژه لارول چند تا دیتابیس رو با هم جویین دادیم و خوب هم کار میکنه به غیر از ۲ تاش که اونارو هم باهم جویین کردیم و داخل جداولشون هم با Seeder ها پر کردیم ولی وقتی میخواهیم به کاربر نشون بدیم هیچی نشون نمیده خالی نشون میده تو گوگل هم یه سرچ ز …
amin مهاجرت به NoSql
@AMIN ١٢۴۰۰ تجربه آنلاین
سلام خدمت همه پارس کلیکی های عزیز دوستان همکاری کنید: آیا کسی تا حالا از پایگاه داده های NOSQL تو لاراول استفاده کرده اگه استفاده کرده یه مقاله یا یک راهنمایی کنه که چطور میشه تو لاراول از SQL به NOSQL مهاجرت کرد یا اصلن میشه مهاجرت کرد یا نه دوستان …
iman.r ارشیو اطلاعات دیتابیس در لاراول
@IMAN.R ٢۵۰۰ تجربه آخرین ورود ۶ روز پیش
سلام دوستان من میخوام یک سری دیتا در دیتابیس ذخیره کنم که بعدا کاربر میتونه با API اون ها رو ببینه. ممکنه کاربر بخواد یکی از این رکوردهارو پاک کنه ولی من اون رکورد رو در دیتابیس نگه میدارم اما دیگه برای کاربر نمایش داده نمیشه. یعنی در اصل ارشیو میشه. حالا اگر بخوام اون رکورد ارشیو شده در د …
سلام عرض شد. من یک تمپلیت ساخته شده با لاراول 5.2 دانلود کردم لاراولی که توی کامپیوترم نصبه لاراول 5.6 است بعد ازینکه تمپلیت رو توی لوکال هاست گذاشتم و کد php artisan serve رو اجرا کردم چنین ارور داد. PHP Warning: require(C:\xam …
barmaki paginate در لاراول
@BARMAKI ١۴۰۰ تجربه آخرین ورود ٢ هفته پیش
با سلام اقای عظیمی یک سوال دارم برای paginate در لاراول که تعداد شماره های صفحه ها وجود داشته باشد و دو گزینه صفحه بعدی و صفحه قبلی هم وجود داشته باشد باید چیکار کرد دقیقا مثل سایت شما ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.
mahdavi95 مدیریت فایل ها در لاراول
@MAHDAVI95 ٣۰۰ تجربه آخرین ورود ٢ روز پیش
سوال راه حل اصولی در لاراول که بتوان فایل ها چه تصاویر ایستا چه تصاویر، صوت ها، ویدیوها و دیگر فایل های موجود در وبسایت خبری یا فروشگاهی رو مدیریت کرد که با بیشتر شدن فایل ها بعدا به مشکل نخورم چی هست ؟ نکاتی که به نظرم مهم هستند تقسیم فایل ها با نوع آنها و تاریخ آپ …
سلام عرض شد. قبلاً تمپلیت های چند زبانه ای که میساختم برای شان یک مسیر در نظر میگرفتم و زبانها رو از طریق session تغییر میدادم بدون اینکه url تغییر کنه یا تمپلیت تغییر کنه. ولی بعداً متوجه شدم که گوگل تنها یک زبان را index میکند. که همان زبان پیش فرض وبسایت …
سلام من اولین پروژه لاراول ام که یک وبلاگ ساده بود رو ایجاد کردم.و می خوام روی یک هاست رایگان بزارمش (برای معرفی به عنوان رزومه) لطفا یک هاست رایگان برای اینکار معرفی کنید.؟ هاست های رایگانی که بررسی کردم تو قسمت ساخت دیتابیس یک پیشوند خودشون به اسم دیتابیس اضافه می کنند و اینکار با …
jserver مشکل در اجرای لاراول روی سرور
@JSERVER ٢۰۰۰ تجربه آخرین ورود ٢ هفته پیش
سلام آقای عظیمی خسته نباشید لطفا یه مقاله در مورد نحوی اجرای لاراول روی سرور بزارید یعنی بعد آپلود سایت باید دستور php artisan serve رو کجا بزنیم واقعا تو اینترنت آموزش یا مطلبی نیست
سلام من دارم روی یک طراحی یک وبلاگ خیلی ساده کار می کنم.دو جدول به نام post و category دارم که فیلداش مثل زیر است: (این دو جدول رابطه many2many دارد) post id:increment author:string ..... category id: …
vajihe مرتب سازی پست براساس محبوبترین ها
@VAJIHE ۵۰۰ تجربه آخرین ورود ٢ هفته پیش
دوستان سلام من یه سوال دارم که دنبال یه راه حل بهینه میگردم،فرض کنیم ما داریم از api استفاده میکنیم برای خواندن پست ها و این پستها براساس تعداد لایک مرتب شده اند و بعد هم صفحه بندی میکنیم من اول میام پست های صفحه اول رو نشون میدم زمانی که بخوام پست های صفحه دوم لود کنیم ممکنه تو این فاصله پست های …