اگر دوست دارید اینجا رو کلیک کنید تا به کانال ولاگ های شخصی من سابسکرایب کنید.
برگردید به همه گفتگو ها
@amirq ٣۶۰۰ تجربه آخرین فعالیت ١ روز پیش
دوستان یسوال. آقا این لاراول وقتی میزنم لاراول نیو فلان یه پوشه میسازه به همراه مخلفاتش ولی حجمش خیلیه 135 مگ. این چیه خدایی؟ این بره تو سرور سرور منفجر میشه که. پوشه پابلیک فقط میره تو سرور آپلود میشه؟ پس بقیش کجا میره؟ حالا این فقط و فقط لاراول. ویو جی اس اضافه بشه بهش ک دیگه هیچی. الان من نمیفهمم این پوشه ای که لاراول میسازه فقط پابلیکش آپلود می...
۷ ماه پیش ١۶٣ ٣
@3aeed_rm6 ٢٣۰۰ تجربه آخرین فعالیت ٣ روز پیش
سلام دوستان. امیدوارم که عالی باشید. من برای یه پروژه UGC میخوام یه سرور برنامه (Main) و چهار سرور کانورت ویدیو (Encoder) و یک سرور ذخیره سازی ویدیو (Storage) آماده کنم. هر چهار سرور تبدیل ویدیو قراره به دیتابیس Main متصل باشند. اسم جدول صف رو هم میزاریم jobs. الان برای مثال یه ویدیو تو سرور شماره 4 کانورت نشسته. سیستم پنج تا جاب باید آماده کنه که...
٣ هفته پیش ١٢١ ۹
@samikaner ۴۴۰۰ تجربه آخرین فعالیت ۶ ساعت پیش
همه ما می دونیم که فیسبوک زبانی دارد به نام هک که یک گویش پی اچ پی هست. حالا این امکان وجود دارد که من بتونم از هک توی لاراول استفاده کنم ؟ اصن این کار ممکن هست ؟ اگر چیزی در این باره می دونید بگید یا مقاله میشناسید که توضیح داده باشه لطفا معرفی کنید.
٣ هفته پیش ۸٣ ١
@amirq ٣۶۰۰ تجربه آخرین فعالیت ١ روز پیش
سلام. دوستان میخوام یه سایت شخصی بزنم با لاراول و ویو. هاست رایگان باید از کجا بیارم عایا؟ بعد یسوال الان هاستی ک رایگانه باید پیدا کنم؟ یا هاستی ک لاراول پشتیبانی کنه باید بگیرم؟ اولین بارمه نمیدونم چخبره. بیزحمت یکی راهنماییم کنه ممنونم
١ ماه پیش ١١۸ ٢
@samikaner ۴۴۰۰ تجربه آخرین فعالیت ۶ ساعت پیش
سلام من کد اقای عظیمی رو زدم در اموزش لاراول اما اررور 419 یا همان Page Expired گرفتم. مشکل چیه؟؟؟ <?php namespace App\Http\Controllers; use Illuminate\Http\Request; use App\Note; use App\Card; //use Illuminate\Support\Facades\Redirect; class NotesController extends Controller { public function store(Request $request, Card $card) // Route...
٣ ماه پیش ١۷٢ ٢
@hj021 ۵۵۰۰ تجربه آخرین فعالیت ٢ روز پیش
سرعت یا همون (Performance)یکی از مواردی که در انتخاب یک زبان و فریمورک خیلی مطرح میشه. میخواستم از اساتید عزیز درخواست کنم که بیان و در این باره یه توضیحی بدن که آیا این زبان و فریمورک برای طراحی App هایی مثل Snap (یک برنامه تحت اندروید) در ایران یا به عبارت دیگه تاکسی اینترنتی و یا از این قبیل برنامه ها که نیاز به پردازش تراکنش های بالایی دارد قاب...
٢ سال پیش ۵١٢ ١۸
@jserver ۹۰۰۰ تجربه آخرین فعالیت ٢ ماه پیش
سلام دوستان تو پروژه ه ای که انجام می دم نیاز به چند احراز هویت multi-auth داشتم که از پکیج smartins/passport-multiauth استفاده کردم درست هم کار می کرد ولی تازگی به این مشکل برخوردم که وقتی کاربر لاگین نشده authenticate و درخواست بفرسته همون لحظه این خطا رو می ده { "message": "Allowed memory size of 134217728 bytes exhausted (tried to allocat...
٣ ماه پیش ١۴۸ ۴
@netwons ١۶۰۵۰ تجربه آخرین فعالیت ٣ ماه پیش
@amir با سلام: یک سوالی داشتم چرا باید روت ها رو کش کرد ایا در سرعت و پرفورمنس کار تاثیر داره. من یک جا خوندم که باید روت ها رو کش کرد اما دلیلش رو نمیدونم و از این متدد استفاده کردم if(! $this->app->routesAreCached()) { $this->defineRoutes(); }
۴ ماه پیش ١۶١ ١
@johndevs ٣٢۰۰ تجربه آخرین فعالیت ٢ ماه پیش
آیا امکام دارد طراحی سایت پر بازدید با لاراول مثلا 20 میلیون بازدید تو روز؟ چون بیشتر استارت آپ های بزرگ با جاوا نوشته شده اند می خواستم بدانم آیا پی اچ پی و لاراول این امکان وجود دارد که سایت با بازدید میلیونی طراحی کرد؟
۷ ماه پیش ١۶٢ ۹
@hassanhoseini ۷۰۰ تجربه آخرین فعالیت ۹ ماه پیش
با سلام من میخوام از پاسپورت برای جداول مختلف استفاده کنم الان اومدم هر کجا که user_id بود رو تبدیل کردم به tokenable_id و فیلد جدید هم اضافه کردم تحت عنوان tekenable_type حالا دیگ چیکار کنم که بتونم برای جداول مختلف استفاده کنم و هم از میدلویر auth.api استفاده کرد
۹ ماه پیش ٢۷۹ ٣
@iman.r ۶١۰۰ تجربه آخرین فعالیت ۴ روز پیش
سلام کسی از دوستان هست که بتونه کاملا حرفه ای یک قالب برای پنل سایت طراحی کنه؟ به همراه کد نویسی های مربوطه ی html و css. برای استفاده در لاراول می خوام ممنون میشم اگر کسی هست پیام بده
٢ سال پیش ١۹۴ ۷
@netwons ١۶۰۵۰ تجربه آخرین فعالیت ٣ ماه پیش
@amir @hos3ein من یک سوال داشتم الان من حدود 1000000 رکورد در دیتابیس mysqlدارم و وقتی میخوام اطلاعاتی رو نمایش بدم حدود 1 دقیقه طول میکشه تا جواب رو به من بده باید برای رفع اینچنین مشکل چیکار کرد Eager loading رو بلد نیست جز این چه کارهایی باید انجام بدم و چه چیزی رو باید ایندکس کنم جدول من یک فیلد id,name,link,lable,category,tedad_bazdid,link_vi...
۴ ماه پیش ١۷۰ ٣
@bvk ٣۴۹۵۰ تجربه آخرین فعالیت ٢ ماه پیش نویسنده
دوستان میخوام یک سیستم Real Time Notification برای پنل مدیریت سایت بنویسم که هر وقت پستی ارسال شد توسط هرکاربری به کل کاربران آنلاین و آفالاین نوتیفیکیشن ارسال بشه و اگر شخصی در پنلش هست بهش نوتیفیکیشن بره و اون بالا نمایش بده که مثلا : 1 پیام جدید حالا برای اینکار من استفاده از redis و socket.io در لاراول رو درنظر دارم و از ویدئو آموزشی Real-time...
٣ سال پیش ٣۸۶ ۴
@milad_zash ٢٢۰۰ تجربه آخرین فعالیت ۴ ماه پیش
@amir با سلام خدمت استاد عظیمی عزیز . در خصوص مباحث لاراول من هرچی در کانال یوتیوب می گردم آموزش حذف رکورد در لاراول راپیدا نمی کنم . اگر امکان دارد بنده را راهنمایی کنید و یا لینک مربوطه را ذکر بفرمائید . با سپاس.
۵ ماه پیش ١۸۴ ٢
@rubik ١۵٣۰۰ تجربه آخرین فعالیت ١١ ساعت پیش
دوستان و اساتیدی که تجربه در زمینه راه اندازی soft phone تحت وب با لاراول داشته اند یا اطلاعاتی دارند ممنون میشم در اختیارم بذارن میخوام یه سافت فون با لاراول بسازم که بتونم به سرویس های voip وصل بشم و تلفن داخلی رو بیارم رو پورتال خود شرکت که با Issabel راه اندازی شده است
۵ ماه پیش ١١۹ ۴
@kavosi ۶۰۰ تجربه آخرین فعالیت ۹ ماه پیش
من چند ماهه که دارم لاراول کار میکنم و بنظرم یه موضوعی هست که تابحال جایی ندیدم دربارش بحث بشه اونهم درک عمیق لاراوله. به عنوان مثال من اکثر برنامه نویسای لاراولی که دیدم واسه ساخت رجیستر و لاگین برا وبسایتشون از لاراول استفاده نمیکنن چون نمیتونن شخصی سازیش کنن (یعنی درواقع درکش نکردن و فقط بلدن کد بزننن ، خودمم دارم این مشکلو). بحثم اینه شما یه دو...
٢ سال پیش ٣۰۰ ١٣
@mansory ۴۹۰۰ تجربه آخرین فعالیت ١ ماه پیش
سلام مشکلی که هست یک form داریم که ارسال میشه به متد store موقعی که دکمه submit فرم رو چندین بار پشت سرهم میزنم متاسفانه چندین رکورد میاد ثبت میشه! راه اولش که بیام برای view مثلا دکمه فرم رو disable کنم رو نمیخام راه دوم که سمت backend هست و تو متد store هست رو میخام چه کار کنم اگه کاربر 10 بار دکمه فرم رو کلیک کرد فقط یک رکورد تو دیتابیس ذخیره ش...
۶ ماه پیش ١٢۶ ١
@farbod ١٢۰۰ تجربه آخرین فعالیت ٢ ماه پیش
سلام خسته نباشید برای قسمت فرانت در لاراول میخوام وقتی روی هر دسته بندی کلیک شد صفحه مربوط به اون دسته بندی باز بشه نمیدونم چیکار کنم که وقتی روی دسته بندی مثلا مربوط به مطالب گرافیک میزنم دقیقا همون دسته بندی نمایش بده
۶ ماه پیش ١٣۶ ۵
@mohammadbohluli ٢۴۰۰ تجربه آخرین فعالیت ٣ روز پیش
سلام خدمت همه دوستان من html , css , sass , webpack , babel رو کار کردم منتها پروژه بزرگ خیلی نزدم کوچیک کوچیک بودن ولی خب بلدمشون حالا چندتا سوال داشتم خدمتتون من قصد MERN استک رو داشتم منتها خب‌نود برای یه تازه کار یه مقدار سخته مثل من و پروژه اش سطح نت کمتره چون خودمو میشناسم وسطش با مشکل مواجه میشم از طرفی بازار کار ایران روی php laravel میچرخه...
۵ ماه پیش ١۶۰ ۶
@milad_zash ٢٢۰۰ تجربه آخرین فعالیت ۴ ماه پیش
سلام دوستان . بنده میخوام با استفاده از Maatwebsite EXCEL در لاراول به دیتابیسم ایمپورت وارد کنم ولی همش ارور دریافت می کنم الان نزدیک به 4 روزه درگیرشم . لطفا کمک کنید . با سپاس کدهای من: namespace App\Http\Controllers; use Illuminate\Contracts\View\Factory; use Illuminate\Http\RedirectResponse; use App\Imports\ocimport; use Illuminate\View\Vie...
۵ ماه پیش ١۷١ ۴
@zahra-sh ۴۸۰۰ تجربه آخرین فعالیت ٢ سال پیش
سلام. من آموزشهای آقای امیر عظیمی رو میبینم و لاراول رو یادمیگیرم. در ویدئوی ۲۳ و ۲۴ ، many to many, attach(), detach رو گفتن. ولی من هر کاری می کنم error میگیرم. برای اختصاص تگ ها در هنگام اضافه کردن یک note: Call to a member function attach() on null و برای نمایش یک تگ ها هنگام کلیک روی یک note در صفحه ی جدید: App\Note::tags must return a relati...
٣ سال پیش ٢۷۰ ۸
@zahra-sh ۴۸۰۰ تجربه آخرین فعالیت ٢ سال پیش
سلام. من توی روت لاراول gulp.js رو نداشتم. node , npm رو نصب کردم و فایل gulp.js رو هم خودم ساختم :). وقتی که یک کد css ساده رو داخل app.scss می نویسم و دستور gulp رو میزنم، ارور میده. C:\Users\Zahra\PhpstormProjects\Notes>gulp [17:34:06] Using gulpfile ~\PhpstormProjects\Notes\gulpfile.js [17:34:06] Starting 'default'... [17:34:...
٣ سال پیش ٢۶۰ ۸
@salar ۵۵۰۰ تجربه آخرین فعالیت ۴ هفته پیش
لطفا پکیجی برای api اینستاگرام واسه لاراول معرفی کنین که متد های فالو آنفالو داشته باشد. هر پکیجی بود امتحان کردم اما هیچکدوم جواب نمیدن. خود سایت ایستاگرام هم متدی برای فالو انفالو معرفی نکرده. لطفا کمک کنید.
١ سال پیش ٢٢۹ ١۴
@jserver ۹۰۰۰ تجربه آخرین فعالیت ٢ ماه پیش
می خوام برای دامنه های موجود در سرور و لوکال گواهینامه ssl یا همون https‍ نصب کنم ولی همش خطا میده. من از certbot استفاده می کنم certbot روی سرور و هم لوکال خودم نصب کردم ولی الان دو روزه همش یه خطایی به dns میده که هنوز نتونستم حلش کنم تو اینترنت هم هر چی گشتم همه یه جور گفتن ولی راه حل قطعی نبود و درست نشد . در ضمن اینم بگم سرور من ubuntu , سیس...
۷ ماه پیش ١٣۸ ١