لاراول

amin چند فروشندگی درلاراول
@amin ٣۴٢۰۰ تجربه نویسنده آخرین فعالیت ١ ساعت پیش
چند وقتی هست روی یک پروژه تمرکز کردم والان به قسمت سخت اون رسیدم یعنی چند فروشندگی داخل یک فروشگاه اینترنتی, قضیه به این صورت هست که عین فروشگاه های بزرگ مثل آمازون و علی بابا و غیره ... ما می خواهیم که سیستمی رو پیاده سازی کنیم که کسانی رو به سیستم...
سلام من برای ادمین و کاربرام تیبل های جدا ایجاد کردم. و همینطور برای هر کدام شون گارد های جداگانه تعریف کردم و این کارام عالی کار میکنه ولی به قسمت استفاده از api به مشکل خوردم برای api هم دو گارد ایجاد کردم <?php return [ 'defaults' =>...
jserver مدیریت ایمیل های هاست
@jserver ۷۵۰۰ تجربه آخرین فعالیت ١ هفته پیش
سلام دوستان آیا میشه ارسال ،دریافت و کلا هر در مورد مدیریت ایمیل است در داخل برنامه خودم با لاراول مدیریت کنم؟ در واقع می خوام ایمیل ارسال کنم دریافت و لیست ایمیل ها رو ببینم فیلتر کنم . و مشکلی فعلا نتوستم حل کنم الان مدیریت کلی جیمل رو پیاده کردم...
mahdi_mahdi کد نویسی با فریم ورک یا از پایه نویسی MVC
@mahdi_mahdi ٢٢۰۰ تجربه آخرین فعالیت ١ ماه پیش
سلام دوستان، امیدوارم اصل حالتون عالی باشه:) من چند سالی هست که دارم با php کد می زنم و وب اپلیکیشن تولید می کنم. عموما وب اپلیکیشن هایی که تولید کردم رو خودم از بیس نوشتم PHP MVC . طی روزهای آتی قرار هست یه برنامه ی تحت وب رو برای سازمان دولتی بنو...
با سلام و درود. من میخواهم برای سیستم که ساختم بخش های ایجاد کنم که در اون بخش ها هر تغییراتی رو که توی دیتابس رخ میده بدون اینکه صفحه دوباره اجرا بشه تغییرات رو نمایش ایجاد. اگر خواسته باشیم مثال بزنیم. همین استک اویرفلو بدون اینکه صفحه رو لود کنیم....
salar api اینستاگرام
@salar ۴٢۰۰ تجربه آخرین فعالیت ٣ هفته پیش
لطفا پکیجی برای api اینستاگرام واسه لاراول معرفی کنین که متد های فالو آنفالو داشته باشد. هر پکیجی بود امتحان کردم اما هیچکدوم جواب نمیدن. خود سایت ایستاگرام هم متدی برای فالو انفالو معرفی نکرده. لطفا کمک کنید.
amin آپدیت آنلاین پروژه های لاراول
@amin ٣۴٢۰۰ تجربه نویسنده آخرین فعالیت ١ ساعت پیش
در مورد ورژن بندی اپلیکیشن(لاراول) چند تا موضوع پیش میاد اول این که شماره گذاری خاصی داره یا نه . موضوع بعدی رو با یک مثال توضیح بدم : اپلیکیشن رو نوشتیم و ورژن مثلاٌ 1.1 رو به مشتریامون دادیم و چند ماهی ازش استفاده کردند و حالا ما یک ورژن جدید از او...
m-p اضافه نشدن foreign key
@m-p ۵۸۰۰ تجربه آخرین فعالیت ٢ روز پیش
با عرض سلام و خسته نباشد خدمت دوستان گرامی. در migration زیر،foreign key های نوشته شده اضافه نمیشوند و ارور general error:cannot add foreign keyconstraint رو میده،نکته قابل توجه اینجاست که هر جدولی که بیشتر از یک foreign key داشته باشه این ارور رو می...
salar جستجو از سایت های دیگر با سایت لاراولی
@salar ۴٢۰۰ تجربه آخرین فعالیت ٣ هفته پیش
سلام دوستان. من یک سایت با لارول نوشتم و میخام هنگام جستجو ، اطلاعات پرواز رو از چند سایت دیگر جستجو کنه نه دیتابیس خودم. البته تعداد سایت های مرجع جستجو، زیاد نیست. چجوری میتونم این جستجو رو پیاده سازی کنم ؟
zabi نمایش صفحه تنها با لینک
@zabi ۶۰۰ تجربه آخرین فعالیت ۵ ماه پیش
سلام در لاراول برای اینکه بعضی از صفحات تنها با انتخاب لینک و دکمه های درج شده در برنامه باز بشن و کاربر نتونه با وارد کردن آدرس اون صفحه در مرورگر اونو مشاهده کنه، چه کاری باید انجام داد؟ من از کوکی استفاده میکنم آیا کار ایرادی میتونه داشته باشه؟ ای...
salar بهترین سرور برای لاراول کدام است؟
@salar ۴٢۰۰ تجربه آخرین فعالیت ٣ هفته پیش
سلام. می خواستم بدونم بهترین هاست برای لاراول را از کدوم شرکت خرید کنم که همه امکانات مورد نیاز لاراول رو داشته باشه. مثل Queue و Task Scheduling و غیره. این اولین تجربه منه. لطفا اگه تجربه ای دارین به بنده هم بفرمایین ممنون
netwons گنگ کار با کرون جاب
@netwons ١٣٢۰۰ تجربه آخرین فعالیت ۴ ماه پیش
با سلام: میشه آموزش کرون جاب در لاراول بر روی هاست(direcadmin) رو توضیح بدید من گیر کردم.
zahra-sh استفاده از Sweet Alert در Laravel
@zahra-sh ۴۸۰۰ تجربه آخرین فعالیت ١ سال پیش
سلام. من sweet alert رو نمیتونم بالا بیارم. کد رو توی خروجی نشون میده: swal({ title: "Good job!", text: "You clicked the button!", icon: "success", }); از اینجا نصبش کردم: https://sweetalert.js.org/guides composer require uxweb/sweet-alert npm insta...
سلام خسته نباشید من در یه پروژه ای نیاز دارم که با ۳ تا مولتی سلکت باکس اطلاعاتو فیلتر کنم و نشون بدم و الان میدونم که چجوری با سلکت باکس این کار رو بکنم ولی با مولتی نمیتونم می خواستم بدونم که چجوری میشه این کار را با مولتی کرد با تشکر
netwons مشکل پروژه روی هاست
@netwons ١٣٢۰۰ تجربه آخرین فعالیت ۴ ماه پیش
من چند وقتی هست که پروژه خودم رو روی هاست قرار دادم که یک ربات هست که میره اطلاعاتی رو از سایت های خبری میگیره اما بعد از چندین ساعت میبینم که دیگه کار نمیکنه(یعنی اطلاعاتی رو نمیگیره)ودر دیتابیس ذخیره نمیکنه چطوری میتونم مانیتورینگ کنم و ببینم مشکل...
psobhanlo مشکل اپلود لاراول 5.8 روی هاست اشتراکی
@psobhanlo ۷۴۰۰ تجربه آخرین فعالیت ٣ هفته پیش
مثل همیشه پروژه رو امدم رو هاست بزارم که خطا ۵۰۰ میداد گزارش خطا php رو روشن کردم و کد خطا اینه ‍ Fatal error: Uncaught Error: Class 'Illuminate\Filesystem\Filesystem' not found in /home/mosh/public_html/lib/vendor/laravel/framework/src/Illuminate...
amin ویدیو جدید لاراول نوا
@amin ٣۴٢۰۰ تجربه نویسنده آخرین فعالیت ١ ساعت پیش
با سلام و درود به دوستان پارس کلیکی لینک زیر ویدیو معرفی تکنولوژی جدید لاراول به اسم Laravel Nova هستش که هفته پیش Taylor Otwell معرفیش کرد که یه سیستم مدیریت محتوا یا همون CMS هستش و اینطوری که میگن لاراول با این بسیار بسیار قدرت میگیره و کامل تر م...
netwons ارور NotFoundHttpException
@netwons ١٣٢۰۰ تجربه آخرین فعالیت ۴ ماه پیش
من api نوشتم این ارور رو میده (در هاست)اینم مسیرش ۳۳۸۳۰.ir/api/v۱/tools۱۲/showall SymfonyComponentHttpKernelExceptionNotFoundHttpException میدونم مشکل از نبود روت است اما روت من مشکلی نداره من شنیدم امکان داره از کانفیک apache2 باشه درسته یا نه اینم...
abbas آپلود عکس در CKEditor
@abbas ١۸۰۰ تجربه آخرین فعالیت ٢ ماه پیش
من CKEditor رو تونستم به پروژه ی لاراول خودم اضافه کنم، ولی عکس نمیتونم آپلود کنم و ارور 404 میده، مستندات CKEditor رو خوندم، ولی واقعیتش چیزی سر درنیاوردم. اگه کسی تجربه ی کار با این ویرایشگر متن رو داره، محبت کنه منو راهنمایی کنه
درود خدمت همه دوستان عزیز و گرامی من یه فرم ثبت مقاله درست کردم که کاربر بعد از وارد کردن عنوان مقاله و متن مقاله، دکمه ثبت مقاله رو میزنه و مقاله ثبت میشه و بعد از ثبت مقاله ریدایرکت میشه به صفحۀ اصلی ولی در زمان ریدایرکت کاربر هر چقدر که میخواد میت...
salar web tinker
@salar ۴٢۰۰ تجربه آخرین فعالیت ٣ هفته پیش
سلام. می خواستم پکیج جدیدی به نام web tinker معرفی کنم. با این پکیج می توانید tinker لاراول رو در مرورگرتون اجرا کنید. با این پکیج کارتون خیلی راحت تر میشه.ویرایش، کپی و پیست کردن دستورات از مزایای این پکیج است. برای نصب این پکیج : composer require s...
iman.r اجرای دستورات ترمینال لینوکس در لاراول
@iman.r ۴١۰۰ تجربه آخرین فعالیت ٣ هفته پیش
سلام دوستان من میخوام یک سری کامند با استفاده از اپلیکیشن لاراول در یک سرور لینوکسی اجرا کنم و از اون لاگ بگیریم. امکان اجرای دستورات ترمینال لینوکس و لاگ گرفتن از اون در لاراول وجود داره؟ اگر امکانش هست به چه نحوی میشه این کار رو انجام داد؟ سپاس
سلام. من یه پروژه داشتم که توی اون از شیوه های مختلف و موءثری برای ایجاد دو جهت rtl و ltr و چندین زبان استفاده نمودم. این شیوه ها رو جایی دیگری برای laravel ندیدم برای همین خواستم با شما در میان بذارم ، امید است که مفید باشد. ذخیره زبانها و ترجمه ها...
lionleo1374 اشکال کد فیلتر کردن اطلاعات
@lionleo1374 ١۹۰۰ تجربه آخرین فعالیت ۵ ماه پیش
سلام خسته نباشید من میخوام یه قسمت جست و جو برای یه سایت فیلم بسازم برای همین از کد زیر در داخل کنترلر استفاده کردم $films = Film::filter()->get(); و در داخل مدل از کد زیر: public function scopeFilter($query) { $directors = request...
jserver لاراول پکیج
@jserver ۷۵۰۰ تجربه آخرین فعالیت ١ هفته پیش
سلام دوستان من دارم یک پکیچ برای لاراول می نویسم که می خوام داخلش بعد از این که مثلا کاربری ثبت شد پیام نمایش بده به کاربر. من از sweetalert استفاده کردم و یک کلاس FlashMessage استفاده کردم و با دستور زیر در داخل provider معرفی می کنم $this->app-...