سیستم های مدیریت محتوا

amin1972 فارسی سازی پلاگین وردپرسی JS Support Ticket
@AMIN1972 ٣۵۰۰ تجربه آخرین فعالیت ۴ روز پیش

برای فارسی سازی از سایت خود پلاگین فایل .po فارسی رو دانلود و در پوشه languages پلاگین ریختم. اما همچنان عبارت ها انگلیسی هستند. حتی یکی از String های فایل en-US رو فارسی کردم اما همچنان انگلیسی نمایش داده شد!!! این String ها از کجا خونده میشن پس!!؟ چطور فارسی میشه این پلاگین؟

نکته: زبان پیشفرض وردپرس فارسی هست.

سلام خدمت همه.

Optimize all tables in MYSQL databases چه تغییراتی در اطلاعات وارد میکنه. که باعث کم شدن حجم اطلاعات دیتابس میشه؟ قبلاً جستجو کردم متن جالبی پیدا نشد.نمیدانم شاید شبیه دیسک فرگمنتشن ویندوز باشه. و غیر از کم شدن حجم دیگه چی فایده ها داره؟

mehdio.o آموزش های ساخت قالب وردپرس
@MEHDIO.O ۵۴۰۰ تجربه آخرین فعالیت ٢ روز پیش

سلام به همه ی دوستان من یه سوال داشتم در مورد وردپرس با توجه به این که الان وردپرس خیلی در سایت های مختلف استفاده میشه و اغلب قالب های استفاده شده خریداری میشه میخواستم از اقای @amir و دوستانی که آموزش ساخت قالب وردپرس سایت رو دیدن بپرسم که با دیدن این آموزش میشه مثل قالب های حرفه ای که ترجمه میشن و به افزونه هایی مثل ویژوال کامپوزر وصلن ساخت ؟؟ اخه من اسم ویدیو ها رو دیدم بیشتر استایل دادن بود و در وردپرس این خیلی مد نظر نیست و برای کسی که قالب میخره انعطاف پذیری قالب مهمه برای مثال من خودم یه سایت با یک قالب وردپرس خریداری شده اوردم بالا که واقعا عجیب بود !! اگر یک بار از افزونه ی rev slider استفاده کنید این رو میفهمید ! الان برای مثال اسلایدر سایت iliya-media.ir رو ببینید میتونید عکس ها رو تغییر بدید z-indexرو تغییر بدید که کدوم عکس رو باشه کدوم عکس زیر و حتی این که انیمیشن های اومدن و رفتن خاص به عکس ها بدید یا حتی لوپ ها که مثلا بگید مدت زمانی که این اسلاید هستش این دور یه چیز دیگه ای بچرخه و در کل این افزونه واقعا فوق العادس ! یا افزونه ی ویژوال کامپوزر که میشه باهاش قالب رو زیر و رو کرد ! حالا میخواستم بدونم با این آموزش میشه یه همچین چیزی ساخت یا نه ! اگر نمیشه و کسی از دوستان آموزش دیگه ای برای این کار میشناسه لطفا معرفی کنه چه با زبان انگلیسی و چه فارسی.

لطفا نگید شما باید این آموزش رو ببینید و بعد با استفاده از گوگل و اینجور چیزا بقیه چیز ها رو یاد بگیرید چون وقتی می خواید گوگل کنید باید یه ساختاری مثلا از جاوا اسکریپت بدونید که بعد بخواید گوگل کنید و گرنه اگر ما اصلا در مورد پی اچ پی توی آموزش وردپرس صحبت نکنیم چجوری میخوایم همچین کاری بکنیم و گوگل کنیم ؟

amin1972 فارسی سازی پلاگین وردپرس
@AMIN1972 ٣۵۰۰ تجربه آخرین فعالیت ۴ روز پیش

ما در یک وبسایت وردپرسی قصد ایجاد بخش عضویت ویژه را داریم. بدین منظور پلاگین pro-vip و نیز pro-vip IR را نصب کردیم. همه چیز خوب پیش رفت و درگاه پرداخت ایرانی هم فعال شد. اما مشکلی که وجود دارد:

  • نوشته ها (Label ها) فارسی نیستند! نوشته هایی مثل: plan, plan type, gateway و حتی دکمه پرداخت purchase همگی انگلیسی هستن و درحالی که وردپرس فارسی نصب است و همه چیز سایت فارسی است این بخش انگلیسی است.
  • داخل پلاگین پوشه languages رو چک کردیمفقط دو فایل وجود داشت همه هم مربوطبه زبان فارسی بودند و نام فایل هاشون با fa-IR.mo و fa.IR.po تموم میشدند. چک کردیم محتویات فایل ها فارسی تعریف شده بودند.
  • پلاگین ها رو از مخزن وردپرس دانلود و نصب کردیم و حتی فایل های زبان فارسی رو از سایت یست اسکریپت دانلود و جایگزین کردیم اما همچنا label ها انگلیسی هستند.

باید چیکار کنم تا فارسی کنیم؟

باتشکر

mrs روش ساخت تمپلیت وردپرس
@MRS ٢۰۰ تجربه آخرین فعالیت ۴ ماه پیش

من در زمینه کار با وردپرس چندین یا نمونه کار روی اینترنت دارم و درست کردم.

ولی در زمینه برنامه نویسی از صفر تا به حال کاری رو درست نکردم ولی الان تصمیم گرفتم که تلاشم رو کنم به عنوان نمونه کار و به چالش کشیدن خودم ی سایت وردپرسی درست کنم و در تم فارست بذارم و از دوستان با تجربه ام تقاضا دارم در صورتی که تجربه ای دارن در اختیار بنده بگذارند.

سوالات:

  1. برای ساخت یک تم یا پئسته باید چه مراحلی رو بریم.؟ (من به html , css آشنایی نسبتا خوبی دارم و php رو هم در حال یادگیری هستم)

  2. آیا امکان اینکه از سایتی خوشمون بیاد و ریپ کنیم و بعد در چینش و پوزیشن هاش تغییر بدیم.بعد به چه روشی باید به وردپرس تبدیل کنیم. و آیا ی روش ثابتی داره که برای همه تم ها این کار رو انجام بدیم یا نه متفاوت هستش؟

  3. آیا برای ساخت ی تم برای تم فارست باید همه چیزش رو خودمون درست کنیم یا محدودیتی نداره میتونیم از undrscores استفاده کنیم؟ و آیا از underscores استفاده کنیم برای تم فارست مشکلی نداره یا داره؟ و آیا مواردیکه تو تمی که از underscores میگیریم و ی سری موارد ممکن هستش ما استفاده نکنیم تو تم فارست ایراد میگیرند یا نه؟

واقعیتش آنقدر گشتم یه مقدار گیج شدم هر جایی ی چیزی میگه ولی اینو متوجه شدم که باید ی سری از فایل ها کامل باشه توی تمی که ایجاد شده.

sajjad_70 فایل های تمرینی
@SAJJAD_70 ۷۰۰ تجربه آخرین فعالیت ۴ ماه پیش

سلام خسته نباشید من دارم ویدیو آموزش های وردپرس و بوت استرپ استاد عظیمی عزیز نگاه میکنم میشه لطفا فایل های تمرینی این دو درس را لینکی برایه دانلود بدید هرچی گشتم پیدا نکردم بدون فایل تمرینی استاد هم که نمیشه اصلا با تشکر.

aamir تغییر هدر قالب وردپرس
@AAMIR ١۰۰۰ تجربه آخرین فعالیت ٣ هفته پیش

بنده یک قالب وردپرس خریداری کردم که این قالب از افزونه ubermenu برای هدر استفاده میکنه. چون افزونه اش لایسنس نداشت بنده اون رو حذف کردم تا مشکلی در آینده برام پیش نیاد. ولی نمیتونم برای هدر سایت تغییری اعمال کنم، یعنی بدون اون افزونه دیگه هدر سایتم غیر قابل تغییره. کد های هدر را میفرستم براتون تونستید کمک کنید خوشحال میشم؛

اگر هم دسترسی خواستید به هاست دسترسی میدم تونستید درست کنید ممنون میشم.

<?php if ( wp_is_mobile() ) {
  get_header('mobile');

} else{ ?>
  <!DOCTYPE html>
  <html lang="en">
  <?php global $current_user; get_currentuserinfo(); ?>
  <head>
      <meta charset="UTF-8">
      <title>
        <?php wp_title('');  ?>
      </title>
      <link rel="stylesheet" href="<?php echo get_template_directory_uri(); ?>/css/bootstrap.min.css">
      <link rel="stylesheet" href="<?php echo get_template_directory_uri(); ?>/css/bootstrap-rtl.min.css">
      <link rel="stylesheet" href="<?php echo get_template_directory_uri(); ?>/css/slider-pro.css">
      <link rel="stylesheet" href="<?php echo get_template_directory_uri(); ?>/css/tick.css">
      <link rel="stylesheet" href="<?php echo get_template_directory_uri(); ?>/style.css">
      <script src="<?php echo get_template_directory_uri(); ?>/js/jquery-3.1.1.min.js"></script>
      <script src="<?php echo get_template_directory_uri(); ?>/js/bootstrap.min.js"></script>
      <script src="<?php echo get_template_directory_uri(); ?>/js/jquery.sliderPro.min.js"></script>
      <script src="<?php echo get_template_directory_uri(); ?>/js/jquery.tabslet.min.js"></script>
      <script src="<?php echo get_template_directory_uri(); ?>/js/jquery.countdown.js"></script>
      <script src="<?php echo get_template_directory_uri(); ?>/js/tick.js"></script>

      <?php wp_head(); ?>
      <script>
      $(function () {
              $( '#my-slider' ).sliderPro({
                  width: 960,
                  height: 340,
                  arrows: true,
                  fade:true,
                  buttons: false,
                  waitForLayers: true,
                  thumbnailWidth: 270,
                  thumbnailHeight: 60,
                  thumbnailPointer: true,
                  autoplay: true,
                  autoScaleLayers: false,
                  breakpoints: {
                      500: {
                          thumbnailWidth: 120,
                          thumbnailHeight: 50
                      }
                  }
              });

              $('.tabs_rotate').tabslet({
                  mouseevent: 'click',
                  autorotate: true,
                  delay: 8000,
                  animated: true
              });

          })
      </script>
  </head>
  <body <?php body_class(); ?>>
  <header>
      <div class="container">
          <div class="col-md-3">
              <a href="<?php echo get_site_url(); ?>" class="ariatemelogo">
                  <img alt="logo" src="<?php echo get_option('logo_url'); ?>"/>
              </a><!--ariatemelogo-->
          </div><!--col-md-3-->
          <div class="col-md-6">
              <div class="atsearch">
              <?php echo do_shortcode(''); ?>
                            </div><!--ariathemesearch-->
          </div><!--col-md-7-->

          <div class="col-md-2">
              <div class="ariathemesupport">
                  <i class="ariathemeheadphone"></i>
                  <span>
      پشتیبانی مشتریان
  </span>
                  <h4>
                      <?php echo get_option('phone_url'); ?>
                  </h4>
              </div>
          </div><!--col-md-2-->
          <div class="col-md-1">
              <a class="maincart" href="<?php echo esc_url( wc_get_cart_url() ); ?>">
                  <?php if (!WC()->cart->get_cart_contents_count() == 0 ){ ?>
                    <span class="notification"></span>

                  <?php } ?>
<i class="ariathemecart"></i>
              </a>

          </div>
      </div><!--container-->
      <div class="ariathememenu">
          <div class="container">
            <?php  ubermenu( 'main' , array( 'theme_location' => 'primary' ) ); ?>

            <?php if ( is_user_logged_in() ) { ?>
              <a class="registration" href="<?php echo get_permalink( get_option('woocommerce_myaccount_page_id') ); ?>">
                  <i class="ariathemeuser"></i>
                  <span>
تنظیمات کاربری شما             </span>
              </a>
            <?php }

            else { ?>
              <a class="registration" href="<?php echo get_permalink( get_option('woocommerce_myaccount_page_id') ); ?>">
                  <i class="ariathemeuser"></i>
                  <span>
                    ورود کاربران / ثبت نام
             </span>
              </a>
            <?php }

            ?>

          </div><!--container-->
      </div><!--ariathememenu-->
  </header>

<?php } ?>
aamir حل ارور PHP Open Base Dir: ON در وردپرس
@AAMIR ١۰۰۰ تجربه آخرین فعالیت ٣ هفته پیش

سلام دوستان میخواستم با افزونه duplicator از وردپرس یک بسته نصبی آسان بگیرم که هنگام گرفتن بسته نصبی با این ارور رو به رو شدم.

PHP Open Base Dir:  'ON' 
Issues might occur when [open_basedir] is enabled. Work with your server admin to disable this value in the php.ini file if you’re having issues building a package. [details]

کسی میتونه کمک کنه؟

سلام خسته نباشید تو پک آموزش (ساخت زیرپوسته برای وردپرس - ویدیو 2) style تو پوشه childoftwentytwelve ایجاد میکنم مثل ویدیو و ذخیره میکنم ولی وردپرس من ارور میده به این شکل

http://s8.picofile.com/file/8328420734/2018.png

لطفا راهنمایی کنید

با سلام خدمت دوستان من یک سایت فروشگاهی داریم که روی وردپرسه .مشکلی که دارد این هست که وقتی vendors ها لاگین می کنند امکان قراردادن محصولات را ندارند و با این ارور مواجه می شوند You have no permission to view this page به نظر شما باید چیکار کنم؟

mohammad-a-125 طراحی قالب برای مجنتو فارسی 2 (Magento 2)
@MOHAMMAD-A-125 ٣۰۰ تجربه آخرین فعالیت ۴ ماه پیش

سلام خدمت دوستان و ممنون بابت سایت پارس کلیک و مطالبتون آیا مجنتو سیستم خوبی برای وب سایت فروشگاهی هست؟ برای طراحی قالب برای مجنتو فارسی 2 باید از کجا شروع کرد و چه زبان هایی رو یاد گرفت و اینکه در کل چجوری میتونم یه سایت فروشگاهی رو از پایه با مجنتو راه اندازی کنم؟ با توجه به اینکه منابع فارسی خیلی کم هست منابع آموزشی میشناسین؟

سلام من میخوام با استفاده از کد نویسی وردپرس لیستی از محصولات ووکامرس را به دلخواه به قسمت های مختلف صفحه اصلی سایت فراخوانی کنم بدون افزونه مثلا لیست محصولاتی که تخفیف دارن رو در یک باکس صفحه اصلی بیارم .لطفا راهنمایی کنید چطور این کار رو با کدهای خودم درست کنم و از افزونه های اضافی استفاده نکنم؟ .باتشکر

rms فایل های تمرینی وردپرس
@RMS ۴۰۰ تجربه آخرین فعالیت ۴ ماه پیش

سلام فایل های تمرینی آموزش ساخت قالب WordPress از پایه و همه فایل های مربوط به WordPress استاد عزیز امیر حسن عظیمی رو میخوام با تشکر

shahriyarblr مشکل پیدا نشدن page در ورد پرس
@SHAHRIYARBLR ٣۰۰ تجربه آخرین فعالیت ۴ ماه پیش

سلام و خسته نباشید خدمت دوستان پارس کلیک.من ویدیو های شما رو از یوتیوب دنبال کردم و دو وب سایت با ورد پرس ساختم یکیشون هیچ مشکلی نداره ولی دومی وقتی میخام page هایی رو که ایجاد کردم واسشون مطلب بنویسم مطالب در سایت نمایش داده نمی شوند و ارور زیر نمایش داده میشود:

Not found

It look like nothing was found at this location.Maybe try a search?

از پوسته 2017 استفاده میکنم عوضشم میکنن درست نمیشه لطفا کمک کنید

sajjad_70 فایل های تمرینی
@SAJJAD_70 ۷۰۰ تجربه آخرین فعالیت ۴ ماه پیش

سلام به دوستان عزیز بچه ها من فایل های تمرینی آموزش طراحی قالب جوملا استاد عزیز امیر حسن عظیمی رو میخوام کسی نمیدونه چه جوری دانلود کنم یا کسی داره لینک بهم بده برایه دانلود هرچ گشتم توسایت نبود برایه دانلود