راهنمایی

سلام بنده تازه میخوام وارد دنیای برنامه نویسی بشم. و نمیدونم باید از کجا شروع کنم. یه چیزایی در مورد هرکدوم از زبان ها شنیدم و مطالعه کردم ولی باز هم نتونستم دقیقاً یه زبون رو انتخاب کنم. الان اگه من بخوام طراح سایت بشم؛ باید این آموزش ها رو ببینم؟ html css php javaScript

یا اگه بخوام اپلیکیشن اندروید بسازم باید از جاوا Java استفاده کنم؟ یا برای IOS باید Swift رو یاد بگیرم؟

زبونی نیست که فقط اون رو مسلط بشم و بتونم باهاش هم تو حوزه ی سایت و هم اپ کار کنم؟ در واقع می دونم که زبان جاوا این قابلیت رو داره ولی برای طراحی سایت مثل اینکه زیاد به کار نمیبرند.

ممنون میشم راهنماییم کنید.

woohee برگرداندن لیست در جاوا
@woohee ۶۶۰۰ تجربه آخرین فعالیت ٢ روز پیش

من می خوام برنامه ای بنویسم که از کاربر متنی را بگیره و اون متن کاربر نباید بیشتر از 1000 کاراکتر باشه و متن کاربر را بصورت برعکس به خودش نشون بده . من از متدcollections.reverse() استفاده کردم ولی هیچ فایده ای نداره و متن رو به همون صورت که کاربر وارد کرده نشون میده .

package test1;

import java.util.ArrayList;
import java.util.Arrays;
import java.util.Collections;
import java.util.Scanner;

public class Test1 {

    public static void main(String[] args) {
        Scanner hassan = new Scanner(System.in);
        int a = 1000;
        System.out.println("please enter your message : ");
        String b = hassan.nextLine();
        int c = b.length();
        System.out.println(c);
        String[] list1 = {b};
        ArrayList<String> list = new ArrayList<>(Arrays.asList(list1));
        if (c < a) {
//            reverse(list);
            Collections.reverse(list);
            list1 = list.toArray(new String[list.size()]);
            for (String x : list1) {
                System.out.println(" " + x);
            }
        } else {
            System.out.println(" plese enter 1000 character .");
        }
    }
}
mohammad-fm ساخت modal در bootstrap
@mohammad-fm ١٢۰۰ تجربه آخرین فعالیت ۵ ماه پیش

سلام عرض شد به خدمت ایرانیان عزیز دوستان در ساخت modal در bootstrap به مشکل برخوردم .

اشکال در نحوه نمایش ان است فقط در xs یا گوشی نمایشش درسته اما در سایزهای دیگه نصفش به کل نیست اگه میتونید به بنده یاری برسانید با سپاس.

در رابطه با فریم ورک ها حالا چه تو css چه تو javascript سئوالی داشتم،

شاید خیلی ابتدایی بنظر برسه ولی آیا میشه از چند فریم ورک تو یه پروژه استفاده کرد؟ یا ما فقط ملزم به استفاده از یک فریم ورک هستیم تو هر بخش یه پروژه؟ به عنوان مثال در یک پروژه میشه ب خاطر قابلیت های فریم ورک ها در css مثلا هم از bootsrap و هم از Materialze یا تکیانز استفاده یا در javascript هم از React و هم از vue استفاده کرد؟

آیا همچین چیزی امکان داره و خودتون انجام دادید یا غیر استاندارده و نمیشه(و یه جورایی مسخرس)؟

woohee نحوه فراخوانی متغیری از کلاس دیگر در جاوا
@woohee ۶۶۰۰ تجربه آخرین فعالیت ٢ روز پیش

من تازه جاوا رو شروع کردم و دارم یه برنامه گرافیکی ساده که bmi رو حساب میکنه میسازم . این برنامه من دو تا فرم داره که تو فرم اول وزن رو از کاربر میگیره و در متغیری به اسم mass ذخیره میکنه و وقتی کاربر وزن خودشو وارد کرد و بر روی دکمه next زد وارد فرم (JFrame) دوم میشه که اونجا باید قدش رو وارد کنه و وقتی روی دکمه result زد نتیجه بهش نمایش داده بشه . حالا من می خوام داده ای رو که از فرم اول (وزن) بدست آوردم رو در فرم دوم استفاده کنم . وقتی در فرم دوم متدی که متغیر mass (وزن ) وجود داره رو صدا میزنم و آن متغیر رو صدا میکنم ، و آن متغیر رو در فرمول میذارم و وقتی که برنامه رو اجرا میکنم جواب صفر رو نشون میده .علت چیه ؟؟؟ ممنون میشم دوستان راهنماییم کنن .

alireza_mandegari برطرف کردن مشکل دانلود فایل اپلود شده
@alireza_mandegari ٢۵۰۰ تجربه آخرین فعالیت ١ هفته پیش

با سلام من یه صفحه آپلود فایل درست کردم و اونو به دیتابیس وصل کردم حالا که فایلی رو اپلود میکنم و میخوام دانلودش کنم بصورت txt. دانلود میشه در صورتی که اون فایل jpg. یا zip هست توی دیتابیس به درستی فرمت رو میزنه ولی برای دانلود این مشکل هست لطفا راهنمایی فرمایید

با تشکر.

amin مقایسه نقشه
@amin ٢۶١۰۰ تجربه نویسنده آخرین فعالیت ١۶ ساعت پیش

درود خدمت پارس کلیکی های عزیز :

سوال 1: راستیتش یه سوالی مغزم رو خیلی مشغول کرده اونم اینه که اگه یه نقشه هوایی از یه جایی یک سال پیش گرفته شده و یکی دیگه امسال برای مقایسه این 2 تا نقشه که چه تغییراتی روشون در یک سال انجام شده از چه الگوریتم هایی میشه استفاده کرد.

سوال 2: و آیا میشه اون جا هایی هم که تغییر کرده مشخص بشه (توسط سیستم).

سوال3: این کار میخواهیم سیستمی انجام بدیم برای پیاده سازیش چه پیشنهاد هایی میکنید نقشه ها هم 1 یکی 2 تا نیستش مثلا 50 تا نقشه رو همزمان میخواد مقایسه کنه و آیا برای پیاده سازی همچین چیزی میشه از لاراول استفاده کرد و توسعش داد یا نه یا اصلن میشه اینو رو بستر اینترنت به صورت آنلاین انجام داد.

سوال 4 : اگه میشه انجام داد آیا اون قسمت های مشخص شده رو با فرمت .json میشه ذخیره کرد.

تا جایی که من تحقیق کردم احتمال 90 درصد این کار با هوش مصنوعی انجام میشه پیاده سازی هوش مصنوعی تو وب خودش یه داستان دیگه است.

لطفاٌ هرکی مقاله,پیشنهاد,عکس,فیلم,وب سایت,کتاب, میشناسه معرفی کنه.

hj021 سرعت load سایت و فریمورک ها
@hj021 ٢٣۰۰ تجربه آخرین فعالیت ٢ روز پیش

سلام دوستان

استفاده از فریمورک هایی مثل بوت استرپ ، ویو و انگولار و... چه مقدار در سرعت load سایت تاثیر گذاره ، چون به هر حال باید یه حجمی از اطلاعات که مربوط به سورس های اون فریمورک هست رو بارگزاری کنه و اینکه استفاده همزمان از چندتا از این فریمورک ها عاقلانه هست یا خیر؟

مرسی

سلام و خسته نباشد به آقای عظیمی و دیگر اعضا من جدیدا طراحی سایت رو شروع کردم ویک هاست از یک شرکت با فضای دیسک 50MB برای تست 😐 با نصب وردپرس و یکی دو تا افزونه فضا پر شد... حالا موندم عکس ها برای سربرگ و پشت زمینه سایت رو کجا آپلود کنم اگه راهی هست برای اینکار کمکم کنین! با تشکر از شما.

alireza_mandegari آپلود فایل در پروژه
@alireza_mandegari ٢۵۰۰ تجربه آخرین فعالیت ١ هفته پیش

با سلام , من یک تک صفحه Html دارم و چند لینک دانلود برنامه در انجا قرار دادم و میخواد با ایجاد یک input file به کاربران اجازه بدم هر فایل یا برنامه ای که میخواستن رو روی سایت اپلود کنن میشه راه حلشو با من در میان بگذارید

با تشکر.

tajer تغییر تنظیمات مرورگر
@tajer ۹۰۰ تجربه آخرین فعالیت ۴ هفته پیش

درود. من یک وب‌سایت درست کردم که نسخه مخصوص موبایل و تبلت داره.

۱. چطور میشه به‌طور دقیق اطلاعات کاربر رو گرفت:

  • سیستم عامل
  • مرورگر و ورژن آن
  • IP (به صورت مثلاً 12.234.1.56 نه ::1)

۲. می خواهم که گزینه ورژن دسکتاپ در موبایل رو غیر فعال کنم.

اگر کسی اطلاعاتی داره لطفا راهنمایی کنه

farahmand Mention کردن کاربران
@farahmand ١۶٢۰۰ تجربه نویسنده آخرین فعالیت ۵ ساعت پیش

داخل پروژه‌ای که در حال انجام آن هستم می خواهم از mention کردن توسط کابران در کامنت ها استفاده کنم؛ چیزی شبیه github یا همین parsclick.

یک سرچی هم کردم به این پروژه که با زبان jQuery نوشته شده، و یکی دوتای دیگر هم رسیدم. ولی هدف من نوشتن یک سیستم کاربردی و حرفه‌ای تر هست.

نکات مثال:

  • لینک شدن به صفحه پروفایل کاربر.
  • نمایش اطلاعات مهم کاربر (مثل عکس، username و ...) وقتی روی مثلاً @farahmand hover می شود.
  • داشتن autocomplete در textarea ها.
  • و چند نکته دیگر که خیلی اهمیت نداره.

زبان مورد استفاده من PHP و هدفم ساخت یک چیزیست شبیه چیزی که توضیح دادم. البته اگر پکیجی به زبان مورد نظر من (PHP 5 یا Javascript) پیدا بشه از اون استفاده خواهم کرد.

اگر کسی اطلاعاتی داره ممنون میشم راهنمایی کنه.

tohid72 ویرایشگر متن سابلایم
@tohid72 ۸۰۰ تجربه آخرین فعالیت ۶ ماه پیش

سلام autosave رو برای سابلایم فعال کردم مشکلی که پیدا کرده قبل ازینکه خودم بخوام autocomplete مخفی میش یه حالتی هست که تا زمانی که autocomplete نشون داده میش صفحه save نمیش تو این صفحه توضیحاتش هست ولی زبانم خوب نیس نتونستم حل کنم مشکلمو ممنون

https://github.com/jamesfzhang/auto-save/issues/21

sebz راهنمایی برای شروع برنامه نویسی
@sebz ۶۰۰ تجربه آخرین فعالیت ٢ ماه پیش

سلام به آقای عظیمی و دوستان گرامی ، برای اولین بار به صورت جدی تصمیم گرفتم یکی از زبان های برنامه نویسی رو به طور منظم وکامل (هرچند به طور کامل تو دنیای برنامه نویسی یکم عجیب و سنگینه ) یادبگیرم ، ولی نمی دونم چه زبانی رو انتخاب کنم . از اونجایی که هدفم طراحی اپلیکیشن هست و ایجاد سایت مرجع برای برنامه ها، مرددم که چه زبان ، یا زبان هایی به من کمک می کنه . ممنون میشم در این مورد کمک کنین .

netwons چطوری به عکس ها انیمیشن دهیم؟
@netwons ١٢۵۰۰ تجربه آخرین فعالیت ۴ هفته پیش

توی سایت پارس کلیک وقتی که لود میشه و وقتی اسکرول میکنیم پایین به شکل افکت عکس ها یا نوشته ها ظاهر میشن و خیلی عالــی هست امــا این تکنیک اسمش چیه و چطور می تونیم روی سایت های خودمون اعمــــال کنیم؟

با تشکر

farahmand اطلاعات سایت (پشت آدرس بار)
@farahmand ١۶٢۰۰ تجربه نویسنده آخرین فعالیت ۵ ساعت پیش

وقتی به بعضی از سایت ها مثل github می رویم پشت address bar مرورگر (قسمتی که برقراری SSL را نشان می دهد)، Github Inc. را نشان می دهد. در صورتی که در سایت معمولی فقط علامت قفل به معنی امنیت را نشان می دهد.

چطور باید این قسمت را تشکیل دهیم و ویرایش کنیم؟

shahramamini رفرش صفحه index
@shahramamini ١۹۰۰ تجربه آخرین فعالیت ۶ ماه پیش

من كدي رو ميخواستم كه اگه كاربر وارد صفحه اول سايتم شد index.php ، بعد لود شدن صفحه يك بار رفرش بشه و بعدش پيج لود بشه.

فقط يك بار رفرش بشه نه بيشتر...

راهنمايی كنيد.

از اين زبونا هم سر در ميارم:

  • Php
  • JavaScript
  • JQuery
  • Bootstrap
  • Css
  • Html

كدی موجود باشه در اين زبون ها ممنون ميشم برام بنويسيد.

majidkarami آپلود ویدئو
@majidkarami ١١۰۰ تجربه آخرین فعالیت ۶ ماه پیش

من چگونه باید فایل audio , video را در پروژه خود ایجاد کنم و آن رو آپلود کنم برای imgمشکلی ندارم آپلود میشه و در فایل مربوطه ذخیره میشه اما ویدیو وقتی میخوام آپلود کنم پیام میده که فایل آپلود نشد نمیدونم باید چیکار کنم؟

miko ساخت Forum برای سایت
@miko ٣۰۰ تجربه آخرین فعالیت ۴ هفته پیش

سلام برای این که بتونیم یک فروم خیلی خوب با امکانات زیاد و پنل کاربری برای یوزر ها بسازیم باید به کدام زبان ها مسلط باشیم

nastaran2018 چطور در ادیتور visual studio فارسی تایپ کنیم.
@nastaran2018 ١۶۰۰ تجربه آخرین فعالیت ٢ روز پیش

با سلام و احترام خدمت آقای عظیمی و بقیه دوستان گرامی. میخواستم خواهش کنم در مورد نحوه تایپ فارسی در تکست ادیتورها ( ترجیحا visual studio code editor ) به صورتی که نقطه پایان جمله، علامت سوال و تعجب و ... در انتهای جمله قرار بگیرند، راهنمایی بفرمایید. بی نهایت از لطف شما سپاسگزارم.

sahar11 تکمیل کد ایمیل ورودی
@sahar11 ۹۰۰ تجربه آخرین فعالیت ۶ ماه پیش

سلام ، یک سوال در مورد چک کردن ایمیل ورودی کاربر در جاوا داشتم که تکمیل نیست و لطفا اگه کسی میتونه راهنمایی کنه.

if (email.lastIndexOf("@") <= 0 || !email.contains(".") || email.lastIndexOf(".") < email.lastIndexOf("@") || email.split("@").length > 2)
        return false;

حالا اگه کاربر بعد از @ اسم دامین رو وارد نکنه! این مثالmymail@.com چطوری میشه این حالت در کد بالا بررسی بشه؟ مرسی

matin مشکل در نصب کردن xcode
@matin ١۵۹۸۰ تجربه آخرین فعالیت ۵ روز پیش

سلام عرض شد. من برای یاد گیری سویفت با لپتاب غیر اپل خود مجبور شدم سیستم عامل مک رو توی virtualbox نصب کنم و الانم سیستم عامل خوب کار میده ولی وقتی میخواستم برنامه xcode را نصب کنم نصف بیشتر برنامه نصب شده ولی الان بدون هیچ اروری متوقف شده. نصب شدنش نه عقب میره نه جلو میخوام بدونم این مشکل برا همه است یا نه اگر هست چه مدت باید صبر کنم تا نصب بشه اگر نیست چکار کنم نصب بشه.

nahid-1370 متدها در eclipes
@nahid-1370 ٢۰۰ تجربه آخرین فعالیت ۶ ماه پیش

سلام من تازه شروع کردم به برنامه نویسی و دارم با نرم افزار eclipes کارمیکنم . میخواستم بدونم مثل netbeans که متد ها رو میشه از قسمت source ساخت در eclipes من چه طوری میتونم متد رو بسازم و نخوام اون متد رو بنویسم .

tohid72 نرم افزار VS Code
@tohid72 ۸۰۰ تجربه آخرین فعالیت ۶ ماه پیش

با سلام . در صورت امکان طریقه ی فعال سازی رفرش خودکار همراه با تغییرات در ادیتور vs code رو لطفا بگید تا بنده بتونم انجام بدم . سیستم عاملم ویندوز می باشد

ممنون

دوست گرامی مطلب شما ویرایش شد . لطفا سوال خودتان را جامع بیان کنید و همینطور نمونه نوشته هایی که در بخش ادیتور هنگام ارسال مطلب وجود دارد در حقیقت یک آموزش برای شما می باشد نباید همان را دوباره ارسال فرمایید.

با درود و احترام، بطور کلی با در نظر گرفتن ویدئو ها آموزشی شما در زمینه جاوا، در هیچ جای دیگر ویدئوهای پارسی زبان در مورد زبان برنامه نویسی جاوا ندیده ام. آیا امکان این وجود دارد که در آینده مقالات یا ویدئو هایی توسط شما یا دوستان در زمینه جاوا و همچنین فریم ورکهای آن و جی اس پی- Java Server Pages - JSP و Spring web MVC framework و Hibernate و Maven و JSF و از قبیل این نوع آموزش ها اضافه شود.

با تشکر فراوان