راهنمایی

behzad ذخیره اطلاعات (به جز MySQL)
@BEHZAD ١٢۷۰۰ تجربه آخرین فعالیت ٢١ ساعت پیش

سلام . امیدوارم که حالتون خوب باشه.

دوستان آیا میشه بجز mysql از سایر نرم افزارهای(یا سایت ها) ذخیره اطلاعات استفاده کرده و یا اصلا میشه بهشون تکیه کرد؟

در اینجا وبسایت quickbase رو مثال میزنم.

دوستانی که تجربه کردن بگن تا من و سایر رفقا هم آگاه شویم.

سلام همون طور که از تیتر بحث مشخصه من می خوام یک کلمه ای از کاربرم بگیرم و بعضی از حروف اون کلمه رو با سایر حروفی که من مشخص کردم جابجا کنم . مثلا کاربر کلمه password را اگر وارد کند من میخواهم همین کلمه را بصورت P@55w0rd به او نشان دهم .لطفا منو راهنمایی کنید .

behzad نمایش وبسایت در اندازه های مختلف
@BEHZAD ١٢۷۰۰ تجربه آخرین فعالیت ٢١ ساعت پیش

سلام. امیدوارم که حالتون خوب باشه

زمانی که میخواهیم یک صفحه وب رو در انداره های مختلف نمایش بدیم لازمه ک یه سری کارها رو انجام بدیم تا اون صفحه وب در تبلت -موبایل و کامپیوتر به صورت مجزا نمایش داده بشه.

آیا میشه یه فایل css‌دیگه برای هر یک از پلتفرم ها تعریف کنیم؟یعنی اگر ما یک style.css‌داریم یک فایل style-mob.cssدیگه ای هم تعریف کنیم با استایل دیگه بجای اینکه بخواهیم از:

@media screen only{}

استفاده کنیم.

و اگر میشه چطور باید به صفحه html‌بفهمونیم که باید هرکدوم رو در اندازه های مختلف نمایش بده ؟یعنی با هر یک از استایل ها قاطی نشه:

<head>
<link rel="stylesheet" href="style.css">
<link rel="stylesheet" href="style-mob.css">
<link rel="stylesheet" href="style-tab.css">
</head>

من برخی از وبسایت ها رو دیدم که زمانی که پنجره مرورگر رو کوچک میکنم حالت ریسپانسیو نمایش نمیده ولی همون وبسایت رو با موبایل باز میکنم حالت ریسپانسیو نمایش میده. و گزینه هاش سرجاشه.

به عنوان مثال: اینستاگرام، زمانی که اندازه مرورگر رو کوچک میکنیم به همون صورتی هست که در حالت بزرگ بود ولی وقتی با مرورگر موبایل به سایت مراجعه میکنیم همه گزینه ها وجود دارن:

عکس

لطفا راهنمایی کنید من در زمینه ریسپانسیو، مشکل دارم.

با سلام و خسته نباشيد من مي خوام برنامه نويسي ياد بگيرم ولي نميدونم بهتره از چه زباني شروع كنم فعلان علاقهمند به ساختن اپ براي اندرويد و ios هستم. آيا قبل از ياد گرفتن مثلا زبان swift پيشنياز هاي وجود داره كه بايد ياد گرفت يا خير، ممنون ميشم راهنمايي كنيد با تشكر.

behzad آموزش پروژه محور یا یادگیری هر یک از زبان ها
@BEHZAD ١٢۷۰۰ تجربه آخرین فعالیت ٢١ ساعت پیش

سلام. سوالم یه جورایی تو عنوان هم درج شده که البته میتونه برای خیلیا راه گشا باشه تا بیراهه نرن.

آموزش پروژه محور : منظورم اینه که مثلا شخصی که میخواد یاد بگیره آیا یک ویدیو پروژه محور نگاه کنه و تمرین کنه(مثلا ساخت سایت شیپور-بازارو... ) اینطوری بهتره یا نه اگر هریک از زبان ها رو یاد بگیره بهتر هستش؟

در کل این که ساخت سایتی مثل شیپور نیازمند زبان هایی :html css php js و... هست بهتره که طرف بره این زبان ها رو یاد بگیره یا نه در طی ساخت پروژه محور یاد بگیره بهتره؟

لطفا نظرات قانع کننده ای برای من و سایر کاربرانی که نگاه میکنن قرار بدین.

rezamousavinia Adobe muse
@REZAMOUSAVINIA ۴۰۰ تجربه آخرین فعالیت ۷ روز پیش

سلام وقت بخیر ، ممنون از آموزش های درجه ۱ تون . آقا من با adobe muse طبق آموزش های شما آشنا شدم مشکلم در ساختن هدر هست ، شما ساخت هدر آبشاری معمولی رو توضیح دادید اما لطفا یه نگاهی به هدر سایت sumsung بندازین ، بسیار زیباست و من چون تعداد منو هام زیاده از این مدل باید استفاده کنم ، لطفا کمکم کنید ، مطمئنم فقط شما میتونید جواب بدید ، بازم سپاس برا همه چی

سلام دوستان

من در حال حاضر دانشجویم و همزمان دارم کار برنامه نویسی و همچنین ترجمه برای چند سایت انجام میدم.هدفم اینه که بعد از اینکه کارشناسیم رو گرفتم بیام خارج (که سال 99 می گیرم) .می خوام بدونم آیا امکانش هست تو این مدت که تو ایرانم به صورت ریموت برای شرکتهای خارجی کار کنم؟چطور باید این شرکتها رو پیدا کنم؟ و آیا قابل اعتمادند؟

اینو بگم که در حال حاضر رو زبان ژاپنیم کار میکنم و قصد دارم برم ژاپن..ولی فعلا برای دورکاری تو شرکت انگلیسی زبان می خوام کار کنم

ممنون

farhangesk یادگیری زبان پایتون
@FARHANGESK ٢۴۰۰ تجربه آخرین فعالیت ١ هفته پیش

به نظرتون:

  • بهتره قبل از یادیگری پایتون زبان برنامه نویسی دیگه ای یاد بگیریم بعد بریم سراغ پایتون؟
  • بازار کار پایتون چطور هستش؟
  • برای ادامه تحصیل در هوش مصنوعی پایتون یاد بگیرم بهتره یا جاوا؟

لطفا این رو هم بفرمایید که چه مراحلی رو باید طی کنم تا حرفه ای بشم.

لطفا یک راهنمایی کلی بفرمایید ممنون.

خیلی در این موضوعات گیر کردم و سردرگم شدم. ممنون میشم که همه نظرشون رو بگن

behzad نمایش یک قسمت از یک سایت
@BEHZAD ١٢۷۰۰ تجربه آخرین فعالیت ٢١ ساعت پیش

سلام .اگه بخوایم یک وبسایت رو نمایش بدیم از تگ iframe استفاده میکنیم و حالا اگه بخوایم یک بخش از یک وبسایت رو نمایش بدیم باید چطور اون رو در iframe برش بدیم؟

سایر منابع مراجعه کردم میگن که باید از top left right bottom استفاده کنم ولی تاثیری نداشت.

لطفا راهنمایی کنید.

woohee نحوه بازکردن پروژه آماده در اندروید استودیو
@WOOHEE ٣۶۰۰ تجربه آخرین فعالیت ١١ ساعت پیش

سلام چجوری پروژه اماده مثل تلگرام رو با اندروید استودیو باز کنم ؟ وقتی باز میکنم گردل ارور میده . من وقتی می خوام پروژه ایجاد کنم گردل هیچ مشکلی نداره ولی وقتی که پروژه تلگرام رو که از گیت هاب دانلود کردم می خوام با اندروید استودیو باز کنم گردل ارور میده . لطفا کمکم کنین

farhangesk شروع هوش مصنوعی
@FARHANGESK ٢۴۰۰ تجربه آخرین فعالیت ١ هفته پیش

میخوام راهنمایی کنید که:

  • چطور میشه هوش مصنوعی رو شروع کرد؟
  • برای شروع، قبلش نیاز به یادگیری زبان برنامه نویسی هست؟
  • چه پیش نیاز هایی برای شروع وجود داره و چه زبان های برنامه نویسی باید استفاده کرد؟

این گفتگو رو ایجاد کردم تا اگر تجربه ای دارید یا چیزی میدونید در اختیارمون بزارید، احتمالا خیلی ها بخوان بدونن و شروع کنن.

همونطور که میبینیم همه چی به سمت هوش مصنوعی میره دوستان هم اگر تجربه یا نظری دارن بگن لطفا.

ahmadi NetBeans
@AHMADI ۸۰۰ تجربه آخرین فعالیت ٢ هفته پیش

من توی ‍NetBeans تمرینی رو انجام میدادم و در اون از اشکل استفاده میشد منظور fillrect مثلا. ولی موقع اجرا تمام دستورات اجرا میشوند اما اشکال اجرا نمیشوند و هیچ خطایی هم صورت نمیگیرد.

متاسفانه پست شما اطلاعات بسیار کم و همینطور از تعداد کاراکتر های مجاز در سایت نیز کمتر می باشد . لطفا تاپیک خود را وایرایش کرده و و در آن قطعه کد و اطلاعات بیشتر را قرار بدهید

(C:\Users\NORMAN\Pictures\Screenshots\Screenshot(33).png)[Image of Yaktocat]! (C:\Users\NORMAN\Pictures\Screenshots\Screenshot (34).png)[Image of Yaktocat]! (C:\Users\NORMAN\Pictures\Screenshots\Screenshot (35).png)![Image of Yaktocat]!

بچها من سعی کردم با مارک دان گیت هاب عکس هارو بفرستم ولی متاسفانه نتونستم این یوزر تلگرام من هست omidahmadi00111@ لطفا اگه میشه راهنماییم کنید

behzad تحصیل در دانشگاه در رشته کامپیوتر
@BEHZAD ١٢۷۰۰ تجربه آخرین فعالیت ٢١ ساعت پیش

سلام به همه رفقای عزیز ، سوالی داشتم مبنی بر این که، من رشته دوران دبیرستانم علوم انسانی بوده و حالا با گذشت چند سال میخوام تو رشته کامپیوتر در دانشگاه ادامه تحصیل بدم ، آیا میتونم در کنکور فنی حرفه ای شرکت کنم و دانشگاه دولتی قبول بشم و به رشته کامپیوتر در گرایش نرم افزار بپردازم؟

( آیا رشته کامپیوتر در فنی حرفه ای با ریاضی فیزیک در دانشگاه، از نظر تدریس و... تفاوتی هم دارند؟)

اگر کسی رشته فنی حرفه ای هست بگه که چه کتاب هایی برای کنکور لازمه.( توصیه های مفید خودش رو ارایه بده)

amin شبیه سازی
@AMIN ٢۴۸۰۰ تجربه نویسنده آخرین فعالیت ١۶ ساعت پیش

در مورد شبیه سازی میخواستم راهنمایی بگیرم از عزیزان میخواهیم یک اتو رستوران رو کل الگوریتم کارشو پیاده سازی کنیم و شبیه سازی کنیم و کل کارشم اینه که یک سری ارقام و تصادفی خود برنامه باید تولید کنه توسط تابع randاین کار انجام میشه و بر اساس اون چند تا فرمول رو آنالیز بکنه و خروجی بده این کار رو با متلب انجام دادن دوستان ولی میخواستم بپرسم توی php هم میشه پیاده سازی کرد یا نه؟

netwons big data
@NETWONS ١٢٣۰۰ تجربه آخرین فعالیت ۶ روز پیش

با سلام: میخواستم در مورد ‍‍big data اطلاعاتی کسب کنم و بدونم چطوری میشه یک big data تحلیل کرد و بعد از آن data را بهینه میکنند. برای کسب در این حوزه چیکار کنیم. و اگر نرم افزاری برای این کار وجود دارد بگید .

danial_kh شکسته شدن جداول بزرگ هنگام پرینت گرفتن
@DANIAL_KH ٢۸۰۰ تجربه آخرین فعالیت ٣ هفته پیش

هنگام پرینت گرفتن از صفحه های html اگه داخل صفحه مون جدولی داشته باشیم که طولش بیشتر از صفحه A4 باشه یا مکان قرار گیری جدول و دیگر اجزای صفحه به گونه ای باشه که بعضی از سطرهای جدول هنگام پرینت شکسته بشه و به صفحه بعدی پرینت منتقل بشه، ممکنه قسمتی از متن اون سطر توی یه صفحه قرار بگیره و بقیش توی صفحه بعدی.

یه روش حلش اینه که یه جدول ثابت مثل فاکتور درست کنیم و اطلاعاتمون رو بریزیم توی اون، حالا طول و عرض جدول و تعداد سطرهاش مشخصه، اما باز هم اگه محتوایی که داخل هر سطر میریزیم بیش از یک خط رو به خودش اختصاص بده، باز هم طول جدول تغییر میکنه و باعث مشکل میشه.

چطور میتونم مدیریت کنم که سطری از جدول به جای اینکه شکسته بشه و قسمتی از اون داخل یه صفحه و بقیش داخل صفحه بعد قرار میگیره از css و page-break-before استفاده کنم تا کل اون سطر به صفحه بعدی منتقل بشه و شکسته شدنی در کار نباشه!

alireza_mandegari حل ورود به سایت بدون امدن Index Of
@ALIREZA_MANDEGARI ٢۵۰۰ تجربه آخرین فعالیت ۵ روز پیش

من وب سایتی رو بردمش روی هاست سی پنل در public_html اما وقتی دامنه سایتمو رو میزنم تک صفحه ای بنام Index Of میاد با و محتویات فایل های منو نشون میده که با زدن index.html صفحه سایت من میاد بالا , چطور میتونم بدون اومدن Index Of و فقط تایپ دامنه سایت بطور کلی بیاد بالا؟

rubik بهترین فریم وورک سی اس اس چیست
@RUBIK ۷۸۰۰ تجربه آخرین فعالیت ١۵ ساعت پیش

باسلام خدمت همه دوستان و اساتید میخواستم بدون بهترین فریم وورک سی اس اس بخوام کار کنم و یادبگیرم کدوم بنظرتون از همه نظر اگه بخواین نظر بدین هم از نظر سبکی هم به روز بودن و کامینیتی و ... ممنون میشم اساتید محترم نظراتشونوبا دلیل بیان کنن

rubik هش کردن پسورد
@RUBIK ۷۸۰۰ تجربه آخرین فعالیت ١۵ ساعت پیش

من یک پرتال دارم طراحی میکنم برای نمک زدن به پسورد کاربرا اومدم از تاریخ و ساعت آخرین ورودشون استفاده کردم یعنی پسورد هش شده بعد از هر دفعه ورود کاربر داینامیک عوض میشه تاریخ و اول رمز کاربر و ساعت آخرش اضافه کردم بعد هش کردم میخواستم بدونم بنظر شما چطوره استاد عظیمی و بقیه اساتید محترم آیا انجام اینکار و مناسب میدونید و خوبه یا نه عوضش کنم میخوام امنیتش تا آنجایی که میشه خوب باشه

premier213 انتخاب برنامه نویسی برای بازی تحت وب
@PREMIER213 ١۵۰۰ تجربه آخرین فعالیت ۴ ماه پیش

سلام بنده php , laravel, js, vue کار کردم و آموزش دیدم الان میخام برای ساخت بازی تحت وب استفاده کنم. آیا می تونم از اینا استفاده کنم برای ساخت بازی ؟ بهترین راه برای بازی تحت وب چیه؟ در ضمن میخام به php متصل کنم

mori10 اپلیکیشن
@MORI10 ٣۰۰ تجربه آخرین فعالیت ٢ ماه پیش

سلام

میشه یک اپلیکیشنی ساخت که کاربر یک سفارشی بدهد و سفارش به طور انلاین در چاپگر حرارتی چاپ شود؟

میشه با چه ابزاری و زبان برنامه نویسی همچین اپلیکیشنی ساخت

ممنون میشم اگه یک نفر به سوالم جواب بدهد.

psobhanlo تبادل اطلاعات به صورت همزمان در socket.io
@PSOBHANLO ۶۰۰۰ تجربه آخرین فعالیت ٢ هفته پیش

دوستان سمت کلاینت موبایل از من خواسته که وقتی یک رکوردی در دیتابیس ثبت میشه. اطلاعاتی رو به یک سری از افرادی که در اپلیکشن هستن و جز cat_id=2 مثلا هستن بفرستم

به صورت real time مثل اسنپ راننده که یکی مشتری سفارش میده اطلاعات به یک سری راننده که در اطراف هستن ارسال میشه

موضوع راهنمایی که میخواستم بیشتر اینه.

در این حالت فقط یه پیام push notif به سمت کلایت راننده ارسال میشه به چه صورت هست.

  1. چون بک اند لاراول هست ایا با همین ادامه بدم یا چون api موبایل هست با lumen بزنم
  2. از pushe استفاده کنم یا socket io

دوستان راهنمایی خارج از این سوالات هم اگه میتونید ارایه کنید. جهت انجام کار.

پیشاپیش متشکرم از شما

farahmand چند سوال در رابطه با Markdown
@FARAHMAND ١۵۰۰۰ تجربه نویسنده آخرین فعالیت ٢ روز پیش

دو تا سوال در رابطه با Markdown داشتم:

۱. چطور میشه از Markdown در وب استفاده کرد؟

مثلاً مثل همین انجمن. یا سیستم کامنت گذاری github

من در این‌ مورد تحقیق کردم و به پروژه markdown.js رسیدم ولی نحوه استفاده آن را متوجه نشدم.

این سوال به سوال اصلی مربوط نیست، ولی برایم مهم است.

۲. چطور میشه به اون style خاصی داد؟

من از پکیجی از خود github استفاده میکنم. @amir آیا این پکیجی که در همین سایت استفاده شده ویرایش شده همین هست؟

۳. در این انجمن برای اضافه کردن عکس باید حتماً آن‌را جایی دیگر آپلود و آدرس دهیم، یا می توانیم در سرور پارس کلیک آپلود کنیم؟ (منظورم همراه کردن عکس با کامنت است).

alireza_mandegari مشکل حل آپلود فایل در وردپرس
@ALIREZA_MANDEGARI ٢۵۰۰ تجربه آخرین فعالیت ۵ روز پیش

من وقتی که میخوام افزونه ای یا قالبی رو روی وردپرس خودم اپلود کنم این پیام نشان داده میشه

Unable to create directory wp-content/uploads/2018/09. 
Is its parent directory writable by the server?

بصورت دستی ولی افزونه ها و قالب ها اپلود میشن و خودکار خیر این عمر برای آپلود عکسم اینجوریه که خطا میده لطفا برای رفع موضوع راهنمایی فرمایید.

hila دسترسی آسان به یوتیوب تماشای فیلم ها
@HILA ١۶۰۰ تجربه آخرین فعالیت ٣ ماه پیش

سلام خدمت تمامی اعضای پارس کلیک خوب من چند روز پیش به پادکست اقا امیر گوش میدادم که مثل اینکه بقیه از نحوی دسترسی به یوتیوب مشکل دارند و یا جاهای دیگه فیلتره .... خوب از اونجایی که قند شکن ها های که (حداقل تو ایران) میفروشن امنیت ندارند و یا اینکه اصلا نمخوان افرادی قندشکن بخرند راه حلی بسیار ساده وجود داره میتونید از تور ‍T-o-r استفاده کنید .

اگر مشکلی با کانفیگ ت-و-ر دارید زیر همین پست بگید تا براتون فیلم آموزشی تهیه کنم .

ت-و-ر هم برای سیستم عامل های بر پایه گنو/لینوکس موجود هست و هم ویندوز و همچنین مک . torproject . org