انجمن راهنمایی

سلام بنده تازه میخوام وارد دنیای برنامه نویسی بشم. و نمیدونم باید از کجا شروع کنم. یه چیزایی در مورد هرکدوم از زبان ها شنیدم و مطالعه کردم ولی باز هم نتونستم دقیقاً یه زبون رو انتخاب کنم. الان اگه من بخوام طراح سایت بشم؛ باید این آموزش ها رو ببینم؟ html css php javaScript یا اگه بخوام اپلی...

ادامه گفتگو

با سلام و احترام خدمت آقای عظیمی و بقیه دوستان گرامی. میخواستم خواهش کنم در مورد نحوه تایپ فارسی در تکست ادیتورها ( ترجیحا visual studio code editor ) به صورتی که نقطه پایان جمله، علامت سوال و تعجب و ... در انتهای جمله قرار بگیرند، راهنمایی بفرمایید. بی نهایت از لطف شما سپاسگزارم.

ادامه گفتگو

با سلام خدمت دوستان گرامی پارس کلیک. اول از همه تشکر میکنم از شما استاد عظیمی از آموزش های فوق الاده تون.. بنده در حال یادگیری جاواسکریپت هستم و در حین یادگیری اطلاعاتی هم از فریم ورک های دیگه جاواسکریپت بدست آوردم و سوالم این بود ک بعد از یادگیری جاواسکریپت کدوم فریم ورک رو کار بکنم؟ ترتیبی داره...

ادامه گفتگو

ساخت Forum برای سایت
@MIKO آخرین ورود ٢ هفته پیش
سلام برای این که بتونیم یک فروم خیلی خوب با امکانات زیاد و پنل کاربری برای یوزر ها بسازیم باید به کدام زبان ها مسلط باشیم

ادامه گفتگو

sahar11 تکمیل کد ایمیل ورودی
@SAHAR11 آخرین ورود ٢ هفته پیش
سلام ، یک سوال در مورد چک کردن ایمیل ورودی کاربر در جاوا داشتم که تکمیل نیست و لطفا اگه کسی میتونه راهنمایی کنه. if (email.lastIndexOf("@") <= 0 || !email.contains(".") || email.lastIndexOf(".") < email.lastIndexOf("@") || email.split("@").length > 2) return false...

ادامه گفتگو

سلام عرض شد. من برای یاد گیری سویفت با لپتاب غیر اپل خود مجبور شدم سیستم عامل مک رو توی virtualbox نصب کنم و الانم سیستم عامل خوب کار میده ولی وقتی میخواستم برنامه xcode را نصب کنم نصف بیشتر برنامه نصب شده ولی الان بدون هیچ اروری متوقف شده. نصب شدنش نه عقب میره نه جلو می...

ادامه گفتگو

nahid-1370 متدها در eclipes
@NAHID-1370 آخرین ورود ٣ هفته پیش
سلام من تازه شروع کردم به برنامه نویسی و دارم با نرم افزار eclipes کارمیکنم . میخواستم بدونم مثل netbeans که متد ها رو میشه از قسمت source ساخت در eclipes من چه طوری میتونم متد رو بسازم و نخوام اون متد رو بنویسم .

ادامه گفتگو

tohid72 نرم افزار VS Code
@TOHID72 آخرین ورود ١ ماه پیش
با سلام . در صورت امکان طریقه ی فعال سازی رفرش خودکار همراه با تغییرات در ادیتور vs code رو لطفا بگید تا بنده بتونم انجام بدم . سیستم عاملم ویندوز می باشد ممنون دوست گرامی مطلب شما ویرایش شد . لطفا سوال خودتان را جامع بیان کنید و همینطور نمونه نوشته هایی که در بخش اد...

ادامه گفتگو

با درود و احترام، بطور کلی با در نظر گرفتن ویدئو ها آموزشی شما در زمینه جاوا، در هیچ جای دیگر ویدئوهای پارسی زبان در مورد زبان برنامه نویسی جاوا ندیده ام. آیا امکان این وجود دارد که در آینده مقالات یا ویدئو هایی توسط شما یا دوستان در زمینه جاوا و همچنین فریم ورکهای آن و جی اس پی- Java Ser...

ادامه گفتگو

سلام خدمت تمامی اعضای پارس کلیک خوب من چند روز پیش به پادکست اقا امیر گوش میدادم که مثل اینکه بقیه از نحوی دسترسی به یوتیوب مشکل دارند و یا جاهای دیگه فیلتره .... خوب از اونجایی که قند شکن ها های که (حداقل تو ایران) میفروشن امنیت ندارند و یا اینکه اصلا نمخوان افرادی قندشکن بخرند راه حلی بسیار ساد...

ادامه گفتگو

با سلام، ممنون از سايت خوب پارس كليك و ويديو های فوق العاده برنامه نويسی، من ميخوام يك سايت شركت راه اندازی كنم و تمام ويديو های اچ تی ام ال، سی اس اس، جاوا سكريپت رو ديدم ولی يك سايت زيبا و پويا ميخوام بسازم. اگر ممكن هست يك زبان برنامه نويسی خوب به من معرفی كنيد كه متمركز بشم روی اون دسته ويديو...

ادامه گفتگو

لطفا اگر شخصي از برنامه bootstrap studio يا برنامه هاي مشابه استفاده كرده به من هم بگيد بايد سريعتر وبسايتم را راه اندازي كنم.در ضمن برنامه رايگان نيست و بايد ٢٥ دلار سالانه يا ٦٠ دلار مادام العمر بدم البته تا فردا تخفيف داره!! بعدش ميشه ٥٠ دلار و ١٢٠ دلار.اگر زودتر راهنمايي كنيد ممنون ميشم.

ادامه گفتگو

tohid72 ویرایشگر متن سابلایم
@TOHID72 آخرین ورود ١ ماه پیش
سلام autosave رو برای سابلایم فعال کردم مشکلی که پیدا کرده قبل ازینکه خودم بخوام autocomplete مخفی میش یه حالتی هست که تا زمانی که autocomplete نشون داده میش صفحه save نمیش تو این صفحه توضیحاتش هست ولی زبانم خوب نیس نتونستم حل کنم مشکلمو ممنون

ادامه گفتگو

سلام. من روی استوری بردم یک uiview که روش چندتا ایتم دیگ مثل لیبل و باتن و ... هست دارم زیر ویو،ویوی اصلیمه که روی اون هم 9 تا لیبل و .... دارم. هرجور constraints میدم رسپانسیو نمیشه و موق ران کل ویو بهم میریزه.در حالی که همه محدودیت ها آبی رنگ میشن به معن...

ادامه گفتگو

rezamousavinia Adobe muse
@REZAMOUSAVINIA آخرین ورود ٢ ماه پیش
سلام وقت بخیر ، ممنون از آموزش های درجه ۱ تون . آقا من با adobe muse طبق آموزش های شما آشنا شدم مشکلم در ساختن هدر هست ، شما ساخت هدر آبشاری معمولی رو توضیح دادید اما لطفا یه نگاهی به هدر سایت sumsung بندازین ، بسیار زیباست و من چون تعداد منو هام زیاده از این مدل باید استفاده کنم ، لطفا کمکم کنید...

ادامه گفتگو

با سلام به دوستان عزیز: من در حال دیدن آموزش ویدویی استاد گل آقای امیر عزیمی در دریم ویور هستم و تشکر میکنم از ایشون بخاطر آموزشهای بسیار خوب و تکشون که در فضای اینترنت که واقعآ منحصر بفرد هست! خوب سوال من اینه که نرم افزار زمپ رو دانلود کردم اما localhost نمیدونم چرا بالا نمیاد. (سی...

ادامه گفتگو

با عرض سلام. امید است همه خوب باشین. من چند تا سوال داشتم.لطفا رهنمایی بفرمایید. من برای پنل مدیریت همه وبسایت هام از session استفاده میکنم. طوری که نام کاربری و رمز عبور شان را به شکل session معرفی میکنم. آیا این طریقه امن است . اگر امن نیست چکارش کنم امن بشه؟ اگر امن ا...

ادامه گفتگو

سلام مرسی از اموزش های خوبتون . من نه زیاد بلدم هستم نه زیاد نا بلد متوسط (از بیشتر زبان های 40% و 30% بلدم) من زمپ رو ریختم و باهاش دیتا بیس درست کردم بعد تو وردپرس ساختمش بعد رمز کار نمیکرد منم زمپ رو پوشش رو پاک کردم دوباره ریختم و وقتی ساختم میگه شما قبلا اکانت ساختید دیگه نمیش...

ادامه گفتگو

خطا در خروجی جاوا
@SAHAR11 آخرین ورود ٢ هفته پیش
خطا در خروجی جاوا import java.util.Scanner; public class Test1 { public static void main(String[] args) { Scanner scanner = new Scanner(System.in); String name; خطا در این قسمت name = scanner.next();

ادامه گفتگو

سلام. من یک قالب جوملا quick-start رو میخوام نصب کنم. تمامی مراحل رو تو cpanel بدرستی انجام دادم. این قالب از طریق ANGIE Akeeba نصب میشه. تو مرحله آخر یا همون site setup این پیغام ارور میاد : Unknown column 'otpKey' in 'where clau...

ادامه گفتگو

mohammad-fm Marquee
@MOHAMMAD-FM آخرین ورود ٣ ماه پیش
سلام چرا به هیچ وجه درون یک پروژه ی bootstrap نمیتوان marquee ساخت

ادامه گفتگو

سلام به خدمت همه ی پارس کلیکی های عزیز خواستم از lazy load در bootstrap استفاده کنم . نتونستم امکان راهنمایی هست دوستان؟؟؟

ادامه گفتگو

mohammad-fm ساخت modal در bootstrap
@MOHAMMAD-FM آخرین ورود ٣ ماه پیش
سلام عرض شد به خدمت ایرانیان عزیز دوستان در ساخت modal در bootstrap به مشکل برخوردم . اشکال در نحوه نمایش ان است فقط در xs یا گوشی نمایشش درسته اما در سایزای دیگه نصفش به کل نیست اگه میتونید به بنده یاری برسانید با سپاس.:-)

ادامه گفتگو

سلام عرض شد من میخواهم موتور جستجو و کلیکی بزارم که وقتی تایپ کردیم و کلیک کردیم از طریق google دنبال جواب بگرده اگه امکانش هست با bootstrap توضیح بدید یه دنیا تشکر.

ادامه گفتگو

با سلام و خسته نباشيد من مي خوام برنامه نويسي ياد بگيرم ولي نميدونم بهتره از چه زباني شروع كنم فعلان علاقهمند به ساختن اپ براي اندرويد و ios هستم. آيا قبل از ياد گرفتن مثلا زبان swift پيشنياز هاي وجود داره كه بايد ياد گرفت يا خير، ممنون ميشم راهنمايي كنيد با تشكر.

ادامه گفتگو