برگردید به همه گفتگو ها
@behzad ٢۹۴۰۰ تجربه آخرین فعالیت ٢ روز پیش
سلام دوستان . امیدوارم که حالتون خوب باشه. در صفحه مطالب برای خواندن بیشتر از دکمه استفاده کردم (البته چند مطلب در یک صفحه ) برای اینکه هردکمه عملکرد خودشو داشته باشه و زمانی که روی هر دکمه کلیک شد مربوط به همون مطلب باشه از دستور زیر استفاده کردم. ولی نمیدونم چرا اجرا نمیشه: <!DOCTYPE html> <html lang="en" dir="ltr"> <head>...
١ هفته پیش ۴۶ ٣
@danial_kh ۴۴۰۰ تجربه آخرین فعالیت ٢ هفته پیش
سلام دوستان. یه appی دارم که با nuxtjs و vuetify نوشتمش و هر پکیجی هم که نصب شده از جلمه همین vuetify از es6 دارن استفاده میکنن و خب مرورگرهای IE 10 و ‍ IE 9 رو دیگه ساپورت نمیکنه. اما داریم شرکت هایی که هنوز دارن از این مرورگرها استفاده میکنن و نمیتونم مجبورشون کنم که نسخه مرورگرشون رو ببرن بالا به IE 11 و میگن appت کار نمیکنه. میخواستم ببینم راه...
٣ هفته پیش ۵٢ ١
@abolfazl ۸۰۰ تجربه آخرین فعالیت ٢ ماه پیش
من برای گرفتن اطلاعات از بکندم از Axios استفاده میکنم ولی کد هایی که با axios به بکندم وصل میشم تو قسمت باندل نشون داده میشه و اگرم کسی اینا رو ببینه میتونه از بکندم اطلاعات بگیره راه حل چیه که بتونم کدایی که با axios به بکندم وصل میشمو مخفی کرد؟
٣ ماه پیش ١۶٣ ۴
@ewdmund ٣٣۰۰ تجربه آخرین فعالیت ٣ ماه پیش
سلام دوستان عزیز من این ارور رو در هنگام لود در وب سایت مشاهده میکنم و با service provider هم تماس گرفتم و نتونستن کمکم کنن، وقتی ای ارور رخ میده در سمت کاربر من نمیتونم ایکون ها و فونت رو به درستی برای کاربر دانلود کنم ممنون میشم کمکم کنید که چطور این ارور رو برطرف کنم با تشکر. has been blocked by CORS policy: No 'Access-Control-Allow-Origin' head...
۴ ماه پیش ١۹۹ ٢
@mansory ۸١۵۰ تجربه آخرین فعالیت ٢ ماه پیش
دوستان یک تکست ادیتور خوب که با vue و nuxt راحت کار کنه و کار کردین چیه؟ کتابخونه های خوب و زیادی هست اما نمیخام همه رو نصب کنم و خودم تجربه کنم سرچ زدم الان tiptap و quilljs و ckEditor و editorjs و TinyMCE و خود vue2editor و ... خیلی زیادن میخوام یکی اینکه فارسی رو و راست چین رو اذیت نکنه و موقع ارسال که سیستم همش Api هست و فرانت روی ناکست هست بر...
۵ ماه پیش ١۸۵ ۵
@mansory ۸١۵۰ تجربه آخرین فعالیت ٢ ماه پیش
سلام من الان پروژه با ناکست زدم و generate گرفتم و پوشه dist رو تو هاست کپی کردم. اما چون از متدهای fetch استفاده کردم تو هاست اشتراکی باید همش رفرش کنم والا بالا نمیاد. پس میخوام ک ssr روی هاست cpanel توسط نود اجرا کنم ک سرور جاوا اسکریپت منو بخونه و مثل لوکال کار کنه. ایا برای این کار من باید نود یاد بگیرم . متاسفانه امکان اجرا دستورات npm run در...
۴ ماه پیش ١۴۶ ١
@kasra.s ١۵۰۰ تجربه آخرین فعالیت ۵ ماه پیش
سلام دوستان من دارم با nodejs کار می کنم یه سایت که ادمین،نویسنده و کاربر عادی داره یه مشکلی که وجود داره اینه که وقتی که یه نویسنده رو به یک کاربر عادی تغییر میدم اون توکن که داره هنوز فعال و می تونه استفاده کنه یا کاربری که اکانتش رو حذف کنه اگه توکن رو داشته باشه می تونه به یه سری قسمت ها دسترسی داشته باشه یه راه حل اینه که قابلیت بلوک کردن بزار...
۷ ماه پیش ٢۴۹ ۴
@mobinroshnas ١۶۶۵۰ تجربه آخرین فعالیت ۴ ماه پیش
دوستان من وقتی میخوام npm رو نصب کنم با این ارور مواجه میشیم کسی میدونه مشکل کجاست متن ارور npm WARN optional SKIPPING OPTIONAL DEPENDENCY: [email protected] (node_modules\fsevents): npm WARN notsup SKIPPING OPTIONAL DEPENDENCY: Unsupported platform for [email protected]: wanted {"os":"darwin","arch":"any"} (current: {"os":"win32","arch":"x64"}) added...
١ سال پیش ۵۹١ ١٣
@amirq ٣۹۰۰ تجربه آخرین فعالیت ۶ ماه پیش
سلام دوستان چند روزیه درگیره یه مسعله ایم. آقا الان برای احراز هویت جی دبلیو تی خوبه یا چیزایه دیگه مثلا تو لاراول خودش هندل میکنه همچی رو یه دونم OAuth هست و خیلی چیزای دیگه من نمیدونم. و اصلا کلا این موضوع گنگه برام که مونگو دی بی قراره بشه دیتابیسم یا مای اس کیو ال ؟ از کدومش کجا باید استفاده کرد اینجا کجاست چخبره.. الان همه جا اکثرا تو لاراول د...
۸ ماه پیش ٣٣١ ۵
@samikaner ١۶٢۰۰ تجربه آخرین فعالیت ۸ ساعت پیش نویسنده
سلام دوستان کسایی که جاوا اسکریپت بلدن یه سوال دارم. چطوری میتونم از چند API حالا هرچی که باشه اطلاعات رو از طریق meta یا json یا html dom بگیرم بدون استفاده از استاندارد ES6 ؟؟؟ اگر مقاله ای در این رابطه دارید معرفی کنید !!!
۷ ماه پیش ٢١۶ ٣
@amirq ٣۹۰۰ تجربه آخرین فعالیت ۶ ماه پیش
آقا یه سواله فنی. الان به نظرتون خنده داره اگه بشینم ایجکس یاد بگیرم؟؟ با وجود ویو جی اس و ری اکت و انگولار و اینا دیگه ایجکس لازم نیست یاد بگیریم؟؟ ممنون میشم ازتون که جواب بدین و از تجربیاتتون استفاده کنیم.
۸ ماه پیش ٣٣٢ ٣
@mobinroshnas ١۶۶۵۰ تجربه آخرین فعالیت ۴ ماه پیش
من از نقشه گوگل مپ استفاده کردم توی یه بخشی از پروژه م حالا میخوام آیکون لوکیشنی که توی مپ هست میخوام هرجایی از نقشه کلیک شد اون آیکون بره اونجا و از api جاوا اسکریپت هم استفاده کردم. حالا باید چه کدی رو بنویسم ایا کد آماده ای وجود داره برای این ممنون.
١۰ ماه پیش ٣۴۹ ۶
@hj021 ۵۵۰۰ تجربه آخرین فعالیت ۴ هفته پیش
با توجه به گسترده بودن فریمورک های جاوا اسکریپتی در حوزه ساخت اپلیکیشن ها موبایلی ، بنده تحقیقات زیادی کردم و خیلی هاشون رو تست کردم و در نهایت با توجه به فاکتور هایی مثل عملکرد ، سرعت و کارایی بنده Tabris.js که خیلی هم معروف نیست رو انتخاب کردم. Cordova و امثال اون خیلی در پرفورمنس پایین هستند ولی در عوض Native Script ، Tabris.js و React Native پر...
١ سال پیش ٢۹٣ ١۴
@saeid4x ٣۰۰۰ تجربه آخرین فعالیت ٢ سال پیش
سلام من چند وقته که Node.js رو شروع به یادگیری کردم و قصدم اینه که بعد از انجام چند پروژه به عنوان نمونه کار، وارد یک شرکت برای استخدام تمام وقت بشم. اما درست نمی دونم چه پروژه ای رو بنویسم .اگه امکانش هست منو راهنمایی کنید که چه پروژه ای به عنوان نمونه کار بنویسم تا شرکتها بعد از دیدن اون منو استخدام کنن.
٢ سال پیش ۴۸۰ ٣
@farahmand ٢۹٣۰۰ تجربه آخرین فعالیت ١ ماه پیش نویسنده
سلام ایده این است که با استفاده از WebRTC صوت و تصویر را از کاربر بگیرم و با استفاده از WebSocket به سرور بفرستم. حالا از طرف سرور باز هم با استفاده از WebSocket برای کاربر (یا کاربران) مقابل فرستاده شود تا یک حالت ویدیو چت به وجود بیاید. حالا من دو سوال دارم: اول اینکه آیا با استفاده از PeerToPeer خود WebRTC میتوان این کار را انجام داد؟ دومی (...
١ سال پیش ٣۹۹ ١
@usef62 ۴۰۰ تجربه آخرین فعالیت ٣ سال پیش
سلام در آموزش ساخت وبسایت با نود قسمت ۹ در پایان فیلم گفتید: نود بدرد ساخت وبسایت که لاگین داشته باشه نمیخوره!!! چرا ؟ الان هم که میخواستم ساخت گفتگو بزنم تا این تاپیک ساخته بشه گیر داد که: بدنه نباید کمتر از 200 کاراکتر باشد. سوالم خیلی کوتاه و خب چرا ۲۰۰تا!!!
٣ سال پیش ٣۹۷ ١١
@johndevs ٣٢۰۰ تجربه آخرین فعالیت ١۰ ماه پیش
سلام دوستان من در حال نوشتن یک text editor در حالت inline و از ویرایش تک contenteditabe استفاده می کنم و می خواهم استایل آن را با استفاده "12px sans-sarif", "document.execCommand("userwithcss" , "font") و این کد نه خطا ی دهد و نه اجرا می شود
١ سال پیش ٣۵٢ ٢
@behzad ٢۹۴۰۰ تجربه آخرین فعالیت ٢ روز پیش
سلام وقت بخیر. فرمی هست که بعداز پرکردن و کلیک رو دکمه ارسال میخوام پیغام مورد نظر(و البته اطلاعاتش که تو دیتابیس ذخیره میشه) بدون رفرش صفحه برای کاربر نمایش داده بشه . برای این کار از jquery استفاده میکنم: $("#btnsubmit").click(function(){ $.post("action.php", { username: $('#username').val(), em...
٢ سال پیش ۴١۹ ۴
@shahramamini ١۹۰۰ تجربه آخرین فعالیت ٣ سال پیش
سلام دوستان ، من به تازگي جيكوري موبايل شروع كردم فايل هارو جيكوري سي اس اس خود جيكوري و جيكوري موبايل رو درست دعوت ميكنم ، اما مشكل من اينه كه تگ ‍section يا تگ div يا هر تگي ، اتربيوتي يا شناسه ي به نام data-role="page" مثلا قبول نميكنه من وقتي اتربيوتي رو مينويسم خودكار رنگش تغيير ميكنه ، مثلا src يا align ولي data-role رو نميشناسه ، از notepad+...
٣ سال پیش ٣۴١ ١١
@rubik ١۵٣۰۰ تجربه آخرین فعالیت ٣ هفته پیش
با سلام خدمت اساتید دوستان بنده زیاد به جاوا اسکریپت و جی کوئری و ... مسلط نیستم یک فرمی دارم در php و میخواهم به محض انتخاب فایل بارگذاری انجام بشه بنده الان کدی رو نوشتم که بعد از زدن دکمه ارسال بارگذاری انجام میشه ولی نمیدونم چه تغییر بدم که به محض انتخاب فایل شروع به بارگذاری کنه بدون انتخاب ممنون میشم راهنمائی کنین اینم کدی که دارم : <scri...
٢ سال پیش ٣٢۸ ۹
@m-p ١۰۹۰۰ تجربه آخرین فعالیت ۸ ساعت پیش
با عرض سلام و خسته نباشید خدمت دوستان گرامی. چند لاین کد ajax نوشتم که کار میکنه ولی همزمان ارور هم میده. Uncaught TypeError: Cannot read property 'getElementsByTagName' of null at XMLHttpRequest.request.onreadystatechange مشکل این کد کجا میتونه باشه؟؟؟!!! ی نکته وجود داره و اینکه این ارور زمانی نمایش داده میشه که قسمت اول شرط request.readyState =...
٢ سال پیش ٣۴۸ ۴
@woohee ١۵۹۰۰ تجربه آخرین فعالیت ٣ روز پیش
سلام من می خوام کدهای زبان جاوا اسکریپت رو بدست بیارم . آیا این زبان open source هست ؟ از کجا میتوانم کد های زبان جاوا اسکریپت را بدست بیاورم ؟؟؟ لطفا راهنماییم کنید تو گوگل سرچ کردم چیزی پیدا نکردم .
٢ سال پیش ٣١٢ ۴
@woohee ١۵۹۰۰ تجربه آخرین فعالیت ٣ روز پیش
سلام . من می خوام آدرس url صفحه سایتم را به آدرس دیگری تغییر دهم بدون اینکه صفحه ، لود شود . مشکلی که من دارم اینه که متدهای pushState و replaceState فقط آدرس های داخلی سایتم رو عوض میکنند و متد window.location.href هم مشکلش اینه که باعث باز شدن صفحه میشه که من اینو نمی خوام بلکه می خوام آدرس سایت دیگری را در نوار آدرس بار نمایش دهد بدون این که آ...
٢ سال پیش ٣۹١ ١۸
@woohee ١۵۹۰۰ تجربه آخرین فعالیت ٣ روز پیش
سلام . من می خواهم فرمی که طراحی کردم را کاربر ، بدون اینکه پر کند پر کنم . آیا راهی وجود دارد که همانطور که می توانیم داده ی یک فیلد را با getElementById بگیریم داده ای را در آن ست کنیم ؟ سوال دومم این که آیا میشود دکمه ای را بدون این که کاربر کلیک کند کلیک کنیم ؟
٢ سال پیش ٣۹۶ ۷