@jserver ۹۷۰۰ تجربه آخرین فعالیت ١ ماه پیش
سلام دوستان من قبلا پروژه لاراول داشتم حالا الان که می خوام لاگین رو روش فعال کنم کار نمی کنه یعنی دیوانه ام کرده لاگین می کنم ولی وقتی صفحه ریفرش می شه لاگین می پره همه ای تنظیمات رو هم بررسی کردم درسته middelware ها درست هستن هر چقدر هم سرچ کردم هیچ راه حلی پیدا نکردم هیچ کدوم کار نکرد لطفا کمک کنید نسخه لاراول من ‍‍6.18.11 هست
١ ماه پیش ۵۹ ٣
@mansory ۸١۵۰ تجربه آخرین فعالیت ٢ ماه پیش
با سلام میخاستم راجع به کانفیگ لاراول و ناکست بدونم و اینکه در هاست اشتراکی چگونه کانفیگ میشه؟ از دوستان کسی اگه لینک یا کلیپ داره ممنون میشم که بفرسته و مورد بعدی وقتی که از سنکتوم استفاده میکنم کوکی رو دریافت میکنم از پورت 8000 لاراول اما نمی تونم ست کنم واسه پورت 3000 ناکست و از طرفی در هاست ما یک پورت بیشتر نداریم نیاز نیست نگران نباشیم؟
١ سال پیش ۴۸۹ ٢
@hila ٢٢۰۰ تجربه آخرین فعالیت ١ ماه پیش
سلام خدمت تمامی اعضای پارس کلیک خوب من چند روز پیش به پادکست اقا امیر گوش میدادم که مثل اینکه بقیه از نحوی دسترسی به یوتیوب مشکل دارند و یا جاهای دیگه فیلتره .... خوب از اونجایی که قند شکن ها های که (حداقل تو ایران) میفروشن امنیت ندارند و یا اینکه اصلا نمخوان افرادی قندشکن بخرند راه حلی بسیار ساده وجود داره میتونید از تور ‍T-o-r استفاده کنید . اگ...
۴ سال پیش ۶۵۹۸ ۴١
@mohammad990 ١٣۰۰ تجربه آخرین فعالیت ٢ ماه پیش
سلام و درود لینک های فایل های تمرینی گویا خرابن، هرچی وارد میشیم ارور 403 میاد میخواستم فایل آموزش پی اچ پی که تو یوتوپ هست رو داشته باشم بخصوص فایل پروژه پایانیش رو ممنون میشم اگه دوستان دارن بهم بدن
٢ ماه پیش ۹٣ ٣
@m-p ٣۸۴۵۰ تجربه آخرین فعالیت ٢ روز پیش نویسنده
سلام دوستان خته نباشید،توی ی پروژه هستم که فراننت فوق العاده سنگین و پویایی باید نوشته شه،حالا به نظر شما react بهتره یا livewire منظور از نظر همه چی هست: سرعت قدرت کارایی کدنویسی آپدیت و ...
٣ ماه پیش ١۶۹ ١
@sajjad_70 ۷۰۰ تجربه آخرین فعالیت ۷ ماه پیش
سلام به دوستان عزیز بچه ها من فایل های تمرینی آموزش طراحی قالب جوملا استاد عزیز امیر حسن عظیمی رو میخوام کسی نمیدونه چه جوری دانلود کنم یا کسی داره لینک بهم بده برایه دانلود هرچ گشتم توسایت نبود برایه دانلود
۴ سال پیش ۵۸۰ ۸
@sam-mir ۷۰۰ تجربه آخرین فعالیت ١ سال پیش
با عرض سلام و احترام (جناب امیر عظیمی) از اونجایی که دارم php یاد میگیرم و تا قسمت 103 دیدم (قبل از شی گرایی) به من گفتن اول چند سایت بنویس تا درک کنی چرا احتیاج به شی گرایی داری بعد یادش بگیر. توی بعضی ویدیو ها بعضی فانکشنها هست که خارج از ویدیو نوشتید و بدون تدریسه (تو فایل تمرین هست) و باید کد خونی کنیم و من نوعی میفهمم چجور نوشته شده ولی دلیل...
١ سال پیش ۵١۵ ٣
@behzad ٢۹۸۰۰ تجربه آخرین فعالیت ١ ماه پیش
سلام وعرض ادب خدمت دوستان عزیز. قراره کاربر با استفاده از کدی که براش ارسال میشه وارد اکانتش بشه و این دستورات با سشنش ست شده: $_SESSION['user_email'] روال کار به این صورته که صفحه 'register.php' کاربر ایمیلش و وارد میکنه بعد به صفحه 'verifyEmail.php' هدایت میشه که اطلاعات ایمیلش داخل این صفحه هست و قبل از این که به همین صفحه ارسال بشه کد براش ارس...
٣ ماه پیش ١٣۸ ٣
@arman_abbasi ١۶۰۰ تجربه آخرین فعالیت ١٢ ماه پیش
توی اکثر مقایسه‌های بین React Native با Flutter توی انجمن‌های مختلف. Flutter رو بهتر میدونن. اما من وقتی اپلیکیشن‌های که با این دو ساخته شده رو مقایسه میکنم، اپلیکیشن‌های React Native پرفورمنس بهتری دارن و نکته عجیب در مورد Flutter اینه که خیلی حجم اپلیکیشن‌های ساخته شده باهاش زیاده! خیلی خوشحال میشم امیر و بقیه دوستان نظراتشون رو درمورد این دو فری...
١ سال پیش ۵١۶ ٣
@mahdi_mahdi ٣۵۰۰ تجربه آخرین فعالیت ۴ ماه پیش
سلام بچه ها این موضوع رو ایجاد کردم بیشتر برای مشورت گرفتم با شما من 5 سالی میشه برنامه نویس PHP هستم و با فریم ورک های مختلفش کار می کنم. و البته تو حوزه برنامه نویسی 10 سالی میشه قدم گذاشتم و از c++ , c# , visualbasic ,... کار کردم. این ها رو گفتم صرفا برای اینکه بتونم بگم تازه وارد نیستم و بخوام بر اساس جو و... صحبت کنم :)) اقا چند وقتیه به سر م...
۴ ماه پیش ١۹۸ ١
@ahmadi ۴۷۰۰ تجربه آخرین فعالیت ۴ ماه پیش
فایل جاوا اسکریپت اول const button = document.querySelector('#buttons'); const select = document.querySelector("#dropdowns"); const option = document.querySelectorAll(".options"); const selectLabel = document.querySelector('#select-labels'); button.addEventListener("click", function (e) { e.preventDefault(); toggleHidden(); }); function tog...
۴ ماه پیش ١۶١ ١
@rubik ١۵۶۰۰ تجربه آخرین فعالیت ١ ماه پیش
سلام خدمت دوستان اساتید میخوام بدونم بهترین راه از دید شما برای جلوگیری از ارسال چند بار یک فرم در php چیه ؟ بخوام منظورمو واضح تر بگم سوالم اینه که ما یک فرمی داریم در php و ارسال میشه به یک صفحه دیگه و بعد انجام عملیات برمیگرده به صفحه خودش در شرایط عادی اگر موقع کلیک بر روی دکمه ارسال توسط کاربر اگه حتی 10 بارم پشت سرهم کلیک بشه اون عملیات ده...
٢ سال پیش ۷۷٢ ١۵
@m-p ٣۸۴۵۰ تجربه آخرین فعالیت ٢ روز پیش نویسنده
با عرض سلام و خسته نباشید خدمت دوستان عزیز. دوستان در یک پاتفرم میاز دارم که از مارک دون استفاده بشه(منظورم طرقه استفاده مارک دون نیست،بلکه اینکه چگونه مارک دون رو در html و blade فعال کنم که بتونم محتوا رو شبیه به پارسکلیک به کاربر نشون بدم). به چندین وبسایت از جمله markdown.org سرزدم ولی توی تمام اونها فقط طریقه استفاده از مارک دون(آموزش به کار...
۴ ماه پیش ١۵١ ٢
@asefg482 ۷۰۰ تجربه آخرین فعالیت ۴ ماه پیش
سلام خواستم بدونم بدون استفاده از Import هم میشه در VueJS اسکریپت اضافه کرد ؟ من این کد رو نوشتم ولی نمی دونم چطور در Vue CLI آدرسش رو بدم let Scripts_Path = [ "../src/assets/Vendor/aos/aos.js", "../src/assets/Vendor/glightbox/js/glightbox.js", "../src/assets/Vendor/glightbox/js/glightbox.min.js", "../src/assets/Vendor/swiper/swiper-bundle.min.js"...
۴ ماه پیش ١۸۸ بدون جواب
@m-p ٣۸۴۵۰ تجربه آخرین فعالیت ٢ روز پیش نویسنده
با سلام خدمت دوستان،کد های زیر را جهت ارسال ایمیل از لوکال هاست نوشتم و کد اجرا میشه و هیچ اروری نمیده ولی نکته مهم اینه که هیچ ایمیلی از طرف کلاینت دیده نمیشه.در ضمن php.ini و sendmail برای ارسال ایمیل در حالت دیفالت هستند. اگر مشکلی باشه احتمالا(نظر شخصی)از لاین ۱۴ به بعد هست <?php $data = array(); function validation($form){ $form = tr...
١۰ ماه پیش ۴٢۸ ١
@mehdio.o ۵۴۰۰ تجربه آخرین فعالیت ٢ سال پیش
مشکلی که دارم اینه که من یک جیسون دارم که توی یه متغیر داخل جاوااسکریپت هستش حالا میخوام اون بدمش به php نمیدونم باید چی کار کنم ؟ هر دو تاشون توی یه صفحه هستند. خواستم از کوکی و سشن استفاده کنم که دیدم اونا فقط یه مقدار خیلی کوچیکی در خودشون نگه میدارن.
٣ سال پیش ۹۶۹ ۶
@sinanikzad ۸۰۰ تجربه آخرین فعالیت ٢ ماه پیش
``تو گوگل هم سرچ کردم اصلا نامفهوم بود خواهشا اظطراریه تمام تمریناتم لنگ همین مشکله ببخشید وقت ندارم تمام قوانین رو ممکنه رعایت نکرده باشم مسیر یاsrc تگ img در ubuntu رو چطور مشخص کنم واقعا نمیشه ....
۶ ماه پیش ٢١١ ۵
@m-p ٣۸۴۵۰ تجربه آخرین فعالیت ٢ روز پیش نویسنده
با عرض سلام و خسته نباشید خدمت دوستان عزیز. دوستان چطور و با چه تکنولوژی میشه که فایل های نوشته شده با vue.js که توسط یک پلتفرم تحت وب پشتیبانی میشن رو برای نصب و استفاده در اندروید و ios آماده کرد. ظاهرا snapp و دیوار هم همین کار رو انجام دادن اما چطور؟؟؟!!!
۵ ماه پیش ٣۰۰ ۴
@m-p ٣۸۴۵۰ تجربه آخرین فعالیت ٢ روز پیش نویسنده
با عرض سلام و خسته نباشید خدمت دوستان. برای ثبت انحصاری (کسی نتواند از ایده استفاده مجدد کند و یا به نام خودش ثبت کند) یک پلتفرم و اجرای قانون کپی رایت چه اقداماتی باید انجام بشه و از کجا باید کار رو شروع کرد؟؟؟!!!
۵ ماه پیش ١۷۵ ٢
@mansory ۸١۵۰ تجربه آخرین فعالیت ٢ ماه پیش
سلام دوستان یک پنل ادمین با Laravel و Nuxt.js توسعه میدم و پروژه اوپن سورس هست. من چندجا هم تبلیغات کردم و صفر نفر استقبال کردن :) بهرحال من که خودم برای مشتریام از این پنل استفاده میکنم و توسعه میدم. اگر کسی مایل بود میتونه پنل رو کلون کند و استفاده کنه و هدف اصلی من اینه که بتونم از کمک دوستان در پنل استفاده کنم و اگر این اتفاق بیفته حتما داک...
١١ ماه پیش ۴۷۰ ٢
@amin1972 ۶۷۰۰ تجربه آخرین فعالیت ۵ ماه پیش
درخواست get از طریق مرورگر به آدرس زیر ارسال میشه و بدرستی کار میکنه: http://95.217.80.119/api/test اما وقتی از طریق کلاینت اندروید (android java volley) درخواست میفرستم بهم ارور noconnection و not permited میده بهم. برای تست به گوگل درخواست فرستادم بدون مشکل کار کرد.
۵ ماه پیش ١۸۵ ١
@majidkm ١۹۰۰ تجربه آخرین فعالیت ٣ ماه پیش
سلام یک سوال که برای من پیش امده و جواب دقیقی براش پیدا نکردم کاربرد سرور ناکس nuxt چی هست این که اگر استفاده کنیم چه مزیتی داره و معکوس ان ----------------------------------------لطفا یک راهنمایی کنید
۵ ماه پیش ٢٢۵ ١
@m-p ٣۸۴۵۰ تجربه آخرین فعالیت ٢ روز پیش نویسنده
با عرض سلام و خسته نباشید خدمت پارسکلیکی ها عزیز. دوستان من به یک ارور برخوردم و این هست که یک route رو تعریف کردم اما در زمان استفاده ارور 404 رو نشون میده،همیچنین اگر اروری در route یا controller ایجاد کنم ارور رو نشون میده. route در route list وجود داره url رو تغیر دادم چند بار اما جواب نداده دستور php artisan route:clear رو هم استفاده کردم....
۵ ماه پیش ١۹٣ ١
@ahmadi ۴۷۰۰ تجربه آخرین فعالیت ۴ ماه پیش
سلام وقتتون بخیر من یک پروژه بهم پیشنهاد شده که کارفرما ازم میخواد سایت رو به مزرعه بیت کوین یا اتریومی که داره وصل کنم و با اکانت داشتن بتونه استخراج کنه برای کیف پول طرف ، خواستم بدونم api مخصوصی برای اینکار هست اگر کسی تجربه مشابه داره لطفا راهنمایی کنه
۶ ماه پیش ٢١٢ بدون جواب