انجمن

چطور میشه در متدهای Controller ها از قالب های آماده (مثلا قالب html دانلود شده از themeforest) در میان کدها استفاده کرد؟ مثلا بگیم اگر کاربر لوگین کرد پک قالب مورد نظر نمایش داده بشه ؟ (در کنترلر دلخواه)
چطور می توانم یک فایل (مثلا یک فایل .csv) رو با جاوا اسکریپت لود کنم و و از اطلاعات درون اون در جاوا اسکریپت استفاده کنم؟ یک کاری شبیه include در پی اچ پی رو می خواهم با جاوا اسکریپت انجام بدم.
shahramamini رفرش صفحه index
@SHAHRAMAMINI آخرین ورود ٢ روز پیش
من كدي رو ميخواستم كه اگه كاربر وارد صفحه اول سايتم شد index.php ، بعد لود شدن صفحه يك بار رفرش بشه و بعدش پيج لود بشه. فقط يك بار رفرش بشه نه بيشتر... راهنمايی كنيد. از اين زبونا هم سر در ميارم: Php JavaScript JQuery Boot …
سلام نویسندگان پارس کلیک مرسی که سال هاست با ما هستید. امید، شهریار، بهروز و محسن فعلا نویسنده های ما هستند. این بحث رو ساختم که نظراتتون رو عمومی بگید و اگر قابلیتی رو اگه خودتون بودید اضافه میکردید بیان کنید. ممنونم از همه
سلام از امیر حسن عظیمی تشکر میکنم بابت دوره های خوبی که میسازند و یک پیشنهاد هم داشتم. لطفا ویدئو اول هر دوره ایی که معرفی آن دوره است رو رایگان قرار بدهید تا ما بدانیم محتوای دوره چی هست .
توی سایت پارس کلیک وقتی که لود میشه و وقتی اسکرول میکنیم پایین به شکل افکت عکس ها یا نوشته ها ظاهر میشن و خیلی عالــی هست امــا این تکنیک اسمش چیه و چطور می تونیم روی سایت های خودمون اعمــــال کنیم؟ با تشکر
دوست داشتم بدونم شما، از چه منبعی پروژه های مختلفی رو قبول کردید؟ چه برای تمرین چه به عنوان کار. من می خواهم پروژه هایی رو جهت تقویت دانش برنامه نویسی و در کنار آن شروع کسب درآمد قبول کنم ولی متاسفانه منبعی رو نیافتم! آیا مثلا برای شروع نیاز به بلد بودن یک سری زبان های خاص هست؟! …
در حال تماشای آموزش python بودم که متاسفانه به مشکلاتی برخوردم اولین مشکل اینکه بنده اومدم طبق فیلم python 3.4.1 رو دانلود کردم بعدش الان netbeans 6.5 هم دانلود کردم ولی متاسفانه netbeans حتی همون فایل های تمرینی رو هم نمیتونه اجرا کنه و ارور …
درک عمیق لاراول
@KAVOSI آخرین ورود ۴ روز پیش
من چند ماهه که دارم لاراول کار میکنم و بنظرم یه موضوعی هست که تابحال جایی ندیدم دربارش بحث بشه اونهم درک عمیق لاراوله. به عنوان مثال من اکثر برنامه نویسای لاراولی که دیدم واسه ساخت رجیستر و لاگین برا وبسایتشون از لاراول استفاده نمیکنن چون نمیتونن شخصی سازیش کنن (یعنی درواقع درکش نکردن و فق …
سلام. من sweet alert رو نمیتونم بالا بیارم. کد رو توی خروجی نشون میده: swal({ title: "Good job!", text: "You clicked the button!", icon: "success", }); از اینجا نصبش کردم: https://sweetalert.js.org/guides< …
سلان خسته نباشید من میخوام یک سایت کاملآحرفه ای طراحی کنم با یک ویوی کاملا مناسب ،قابلیت چت کردن، ایجاد فرم و درگاه پرداخت وکلا هرچی که ممکنه تو یک سایت درست بشه به خاطر همین شروع به یادگیری bootsarap css php jquery
من دارم روی یک پروژه لاراول کار میکنم و با ویو جی اس یه مشکلاتی دارم . به طور مثال در کد زیر AddProduct:function(){ axios.post('/admin/addproduct',{ name:this.ProductName, desc:this.ProductDesc, price:this.ProductPrice, }).Then(response=>{ $("#product_id").val(re …
power07 تزریق وابستگی در php
@POWER07 آخرین ورود ١ روز پیش
درباره تزریق وابستگی در php از دوستان تجربه ای دارند ؟ و اینکه موارد زیر در DI چی هستند ؟ Autowiring PHP definitions Annotations آیا ابزارهایی برای آن نوشته شده است؟ با تشکر
do not access superglobal $_post array directly isset در input ها با POST و GET اين اخطار رو ميده از نت بينز استفاده ميكنم و زمپ سرور . ممنون ميشم كمكم كنيد تا این مشکل را حل نمایم . با تشکر از سازندگان این انجمن
aamir تغییر هدر قالب وردپرس
@AAMIR آخرین ورود ۶ روز پیش
بنده یک قالب وردپرس خریداری کردم که این قالب از افزونه ubermenu برای هدر استفاده میکنه. چون افزونه اش لایسنس نداشت بنده اون رو حذف کردم تا مشکلی در آینده برام پیش نیاد. ولی نمیتونم برای هدر سایت تغییری اعمال کنم، یعنی بدون اون افزونه دیگه هدر سایتم غیر قابل تغییره. کد های هدر را میفرستم براتون تو …
majidkarami آپلود ویدئو
@MAJIDKARAMI آخرین ورود ١ هفته پیش
من چگونه باید فایل audio , video را در پروژه خود ایجاد کنم و آن رو آپلود کنم برای imgمشکلی ندارم آپلود میشه و در فایل مربوطه ذخیره میشه اما ویدیو وقتی میخوام آپلود کنم پیام میده که فایل آپلود نشد نمیدونم باید چیکار کنم؟
سلام دوستان میخواستم با افزونه duplicator از وردپرس یک بسته نصبی آسان بگیرم که هنگام گرفتن بسته نصبی با این ارور رو به رو شدم. PHP Open Base Dir: 'ON' Issues might occur when [open_basedir] is enabled. Work with your server admin to disable this value in the php.ini …
ممنون ميشيم اگه در ويديو هاتون يك سايت بسازيد با html و css و JQuery و و به ديتابيس وصلش كني با php فرم ثبت نام و لوگين و اينجور چيزا داشته باشه ، در حد دو سه صفحه ، تا بيشتر با طراحي سايت اشنا بشيم ، حقيقت من بسياري از اموزشهاتونو ديدم ، ولي سر …
سلام خسته نباشید تو پک آموزش (ساخت زیرپوسته برای وردپرس - ویدیو 2) style تو پوشه childoftwentytwelve ایجاد میکنم مثل ویدیو و ذخیره میکنم ولی وردپرس من ارور میده به این شکل http://s8.picofile.com/file/8328420734/2018.png ل …
فیلم های آموزش php رو در سایت یوتیوب داشتم نگاه میکردم دستتون درد نکنه خیلی معرکس ولی مشکلی که هست شما در فیلم از mac استفاده میکنید و در ایران بیشتر از ویندوز های 7 یا 8 استفاده میشه و کرکی اند. در فیلم 3 و 4 شما توضیحاتی در رابطه با apache و تغییر …
danial_kh کار تیمی در GitLab
@DANIAL_KH آخرین ورود ٣ روز پیش
من و دوستم در حال یادگیری git هستیم و قصد کار کردن به صورت گروهی روی یک پروژه توی سرویس gitlab رو داریم. هر کدوممون روی یک قسمت کار می کنیم و کار رو را تا قبل از مرحله push کردن ادامه میدیم (کارهایی که امیر اقا عظیمی توی آموزش git برای همکاری تو …
majidkarami یادگیری اندروید
@MAJIDKARAMI آخرین ورود ١ هفته پیش
درود به دوستان من میخوام اندروید یاد بگیرم و دنبال یک آموزش جدید و خوب میگردم چون من تازه میخوام شروع کنم اطلاعات دقیقی ندارم و میخوام دوره کامل باشه کسی میدونه باید از کجا شروع کنم ممنون میشم کمک کنید
pasha ویدئوهای ارشیو شده
@PASHA آخرین ورود ۴ ماه پیش
@amir سلام، ضمن تشکر زیاد از امیر عظیمی عزیز و ارزوی سلامتی برای ایشون. من تازه عضو شدم. البته قبلا ویدئوهارو از یوتیوب دنبال میکردم. سوالم در مورد ویدئوهای ۵ سال پیش هست مثل جاوا اسکریپت که نوشتید ارشیو شده و ممکنه به کارمون نیاد‌. با این وجود توصیه می …
سلام دوستان خوبم خیلی دوست دارم بخش های کلی CMS وردپرس رو (بخش های کلی ‍Post , Page , Comments و...) با لاراول شخصا یکبار بنویسم تا تجربه خوبی برای چالش های پیش روم کسب کنم. در قدم اول میخوام مشابه زمان نصب وردپرس که میشه زبان انتخاب کرد …
برای نصب لاراول در مسیر دلخواه ابتدا با دستور cd به مسیر دلخواه می رویم: cd B:\xampp\htdocs و با دستور زیر پروژه جدید لاراول را ایجاد میکنیم: composer create-project laravel/laravel project-name با این دو دستور باید در مسیر مذکور یک پوشه project-name ایجاد ش …