amin بهترین شیوه پرداخت داخل ایران
@amin ٣۶۵۰۰ تجربه نویسنده آخرین فعالیت ٢ روز پیش
در مورد پادکست جدید شیوه های پرداخت داخل ایران اگر این کار انجام بشه خیلی عالی میشه و بهترین گزینه بین درگاه های پرداخت واسط زرین پال و پی پینگ هستش ,البته شرکت های دیگه ای هم هستند اما بیشتر توسعه دهنده ها و افراد از این ها استفاده میکنند. در ضمن یه...
amir تحریم گیت هاب علیه کاربران ایرانی
@amir ٢۴۰۵۰۰ تجربه مدیر آخرین فعالیت ١۰ ساعت پیش
دوستان ادامه مقاله امین خان اینجا همونطور که فهمیدید گیت هاب دوستان ایرانی داخل کشور رو تحریم کرده و حتی پروژه های این دوستان رو هم قفل کرده! این خیلی بد هست مثل بقیه ی چیزهای دیگه ای که تحریم شدند و ما برنامه نویسان ایرانی رو عقب میندازه. راستش ادا...
barmaki تصاویر
@barmaki ١۴۰۰ تجربه آخرین فعالیت ١ سال پیش
سلام امیر، تصاویر قسمت ویدیو های ما روی سروی که هست توی ایران فیلتر هست و قابل نمایش نیست به نظرم تصاویر روی سرور سایت خودت باشه بهتره :)
behzad عدم رفرش صفحه بعداز دریافت اطلاعات
@behzad ٢۷٢۰۰ تجربه آخرین فعالیت ٢ روز پیش
سلام وقت بخیر. فرمی هست که بعداز پرکردن و کلیک رو دکمه ارسال میخوام پیغام مورد نظر(و البته اطلاعاتش که تو دیتابیس ذخیره میشه) بدون رفرش صفحه برای کاربر نمایش داده بشه . برای این کار از jquery استفاده میکنم: $("#btnsubmit").click(function(){...
mehdio.o انتقال داده ی جیسون در جاوااسکریپت به php
@mehdio.o ۵۴۰۰ تجربه آخرین فعالیت ٣ ماه پیش
مشکلی که دارم اینه که من یک جیسون دارم که توی یه متغیر داخل جاوااسکریپت هستش حالا میخوام اون بدمش به php نمیدونم باید چی کار کنم ؟ هر دو تاشون توی یه صفحه هستند. خواستم از کوکی و سشن استفاده کنم که دیدم اونا فقط یه مقدار خیلی کوچیکی در خودشون نگه مید...
behzad افزودن مدیر
@behzad ٢۷٢۰۰ تجربه آخرین فعالیت ٢ روز پیش
سلام به همه دوستان، در بخش پنل ادمین قراره که مدیر دیگه ای اد بشه که فقط کامنت های کاربرا رو جواب بده ، همچنین در پنل ادمین گزینه ی افزودن مدیر وجود داره که یک فرم دارای :نام کاربری،ایمیل،پسورد هستش که به بخش مدیرها اضافه میشه، بعداز ایجاد کردن مدیر...
mansory Voyager
@mansory ٢۶۰۰ تجربه آخرین فعالیت ٢ هفته پیش
سلام دوستان هرکاری میکنم voyager نصب نمیشه کسی میتونه یک نیو بلاگ لاراول بگیره همین voyoger از تو گیت هاب نصب کنه برام زیپ کنه ایمیل کنه؟ Voyager یک پنل ادمین برای لاراول هست ک فک کنم رایگانه ....
mansory مشکل در لاگین کردن پارس کلیک
@mansory ٢۶۰۰ تجربه آخرین فعالیت ٢ هفته پیش
سلام @amir من هردفه خاستم لاگین شم با گوشی پسوردمو درست میزنم میگه اشتباه هر دفه مجبورم با اکانت جی میل دوباره پسورد بزنم.فک کنم تو هش کردن پسورت مشکل باشه همین الان دوباره خروج میزنم ک دوباره امتحان کنم ببینم چجوریه !!!
navid شروع برنامه نویسی وب
@navid ٢۰۰ تجربه آخرین فعالیت ١ سال پیش
سلام من متولد 64 هستم و میخوام برنامه نویسی رو شروع کنم و زبان php رو. دیر نیست واسه این کار؟ آشنایی خوبی با html و css و آشنایی نسبی با js دارم چند سال پشتیبان هاستینگ بودم یک منبع خوب فارسی هم برای php دارم کسی میتونه منو راهنمایی کنه؟
سلام خسته نباشید . اگه به تصویر زیر نگاه کنید . داخل کادر قرمز . موتور جستوجو گوگل (زیر دسته یا لینک هایی ) معرفی کرده برای دسترسی سریع . میخواستم بدونم . گوگل چطوری تشخیص میده ؟؟؟ من ی بار سایت راه اندازی کردم . به جای اینکه دسته ها رو بیاره . پست...
mansory کار با api
@mansory ٢۶۰۰ تجربه آخرین فعالیت ٢ هفته پیش
ی سوال؟ با api چ چیزایی رو میشه در دسترس دیگران قرار داد؟ کسی ک api میده ینی میاد اطلاعات دیتابیس رو به صورت جیسون بما میده؟ میشه ی لینک اموزشی کار با api و نحوه api دادن و api گرفتن رو برام بزارید؟ میخوام بدونم مثلا پنل sms ها چجوری api میسازن و ما...
mansory کلاس های css
@mansory ٢۶۰۰ تجربه آخرین فعالیت ٢ هفته پیش
سلام به همه لاراولو نصب کردم پکیجی که برام اورده داخل پوشه پابلیک یک app.css و app.js داره. کلاس های css رو از کجا بدونم ک بتونم استفاده کنم؟ نسخش min شده هم هست پیدا کردن کلاس ها کار سختیه!! ایا css همون بوت استرپه؟؟
shahramamini JQuery mobile
@shahramamini ١۹۰۰ تجربه آخرین فعالیت ١ سال پیش
سلام دوستان ، من به تازگي جيكوري موبايل شروع كردم فايل هارو جيكوري سي اس اس خود جيكوري و جيكوري موبايل رو درست دعوت ميكنم ، اما مشكل من اينه كه تگ ‍section يا تگ div يا هر تگي ، اتربيوتي يا شناسه ي به نام data-role="page" مثلا قبول نميكنه من وقتي اتر...
mansory دیتابیس mysqli
@mansory ٢۶۰۰ تجربه آخرین فعالیت ٢ هفته پیش
@amir سلام.اموزش لاراولو دارم نگا میکنم .کاش بجای استقاده از sqlite میشد mysqli رو توضیح میدادی. اصلا نمیتونم جدول بسازم و با orm اطلاعاتو از دیتابیس crud کنم. میشه حالا ک نسخه ۶ لاراول داره میاد ی آموزش بروز و یک پروژه واقعی مثل سایت w3schools بسازی...
behzad نمایش اطلاعات یک صفحه در صفحه ای دیگر
@behzad ٢۷٢۰۰ تجربه آخرین فعالیت ٢ روز پیش
سلام و عرض ادب به همه دوستان. در صفحه اصلی سایت عنوان هایی قرار گرفتن که پس از کلیک روی هر کدوم به صفحه ی مختص خودشون هدایت میشن، البته با استفاده از مقداری که بهش داده شدن: page.php?about=<?php echo $about['name'] ?> پس از هدایت شدن به صفحه p...
behzad عمل نکردن tinymce
@behzad ٢۷٢۰۰ تجربه آخرین فعالیت ٢ روز پیش
سلام، ویرایشگر متن برای توضیحات که لحاظ کردم قبول نمیکنه و دکمه ارسال مطلب غیر فعال میشه و عمل نمیکنه. تکه کد زیر رو هم در تگ head قرار دادم ولی باز جواب نمیده: <script>tinymce.init({selector:'textarea'});</script> جستجو کردم ولی همون چیز...
behzad implode کردن
@behzad ٢۷٢۰۰ تجربه آخرین فعالیت ٢ روز پیش
سلام امیدوارم که حالتون خوب باشه. یه فرم رو در نظر بگیرید که دارای سه ورودی هستش و زمانی که این سه ورودی رو پرمیکنیم و روی دکمه تایید کلیک میکنیم . میخوام این سه ورودی در یک ستون در جدول دیتابیس به این صورت 1-2-3 قرار بگیره: if (isset($_POST['ok']))...
mansory صفحات داینامیک!
@mansory ٢۶۰۰ تجربه آخرین فعالیت ٢ هفته پیش
سلام دوستان مثلا من یک سایت اموزش جاوا و php مثل سایت w3schools میخام بسازم. اول میام کتاب هامو توی دیتابیس از طریق phpmyadmin بریزم. مثلا یک ستون ایدی ، ستون دوم فصل کتاب ، ستون سوم برای توضیحات ، ستون چهارم برای نکات ، ستون پنجم برای مثال ها ، ست...
behzad سیستم ورود با نام کاربری یا ایمیل
@behzad ٢۷٢۰۰ تجربه آخرین فعالیت ٢ روز پیش
سلام، میخوام کاربر پس از ثبت نام بتونه با نام کاربری یا ایمیلش لاگین کنه، زمانی که به دیتابیس کویری میزنم فقط ایمیل رو قبول میکنه و موندم حالا نام کاربری رو چطور بهش بفهمونم: mysqli_query($con, "SELECT * FROM users WHERE email='$email' OR username='$...
rubik محدود کردن send شدن چند بار فرم در php
@rubik ١۰٢۰۰ تجربه آخرین فعالیت ٢ هفته پیش
سلام خدمت دوستان اساتید میخوام بدونم بهترین راه از دید شما برای جلوگیری از ارسال چند بار یک فرم در php چیه ؟ بخوام منظورمو واضح تر بگم سوالم اینه که ما یک فرمی داریم در php و ارسال میشه به یک صفحه دیگه و بعد انجام عملیات برمیگرده به صفحه خودش در شر...
mansory آموزش php
@mansory ٢۶۰۰ تجربه آخرین فعالیت ٢ هفته پیش
سلام @amir من تازه شروع ب اموزش برنامه نویسی php کردم و قصد ساخت وبسایت دارم. توی آموزش php شما نسخه ۵ بوده اما الان نسخه ۷و۳ هست. الان به قسمت های دیتابیس و روش های هک شدن و اینا دارم نگاه میکنم.ک گفتی دیگه (addslashes($string دیگه استفاده نمیشه و ب...
tohid72 ویرایشگر متن سابلایم
@tohid72 ۸۰۰ تجربه آخرین فعالیت ۶ ماه پیش
سلام autosave رو برای سابلایم فعال کردم مشکلی که پیدا کرده قبل ازینکه خودم بخوام autocomplete مخفی میش یه حالتی هست که تا زمانی که autocomplete نشون داده میش صفحه save نمیش تو این صفحه توضیحاتش هست ولی زبانم خوب نیس نتونستم حل کنم مشکلمو ممنون https:...
behzad حذف کاربر به همراه پست هاش
@behzad ٢۷٢۰۰ تجربه آخرین فعالیت ٢ روز پیش
سلام امیدوارم که حالتون خوب باشه. میخوام زمانی که کاربر نقض قوانین کرد اون رو حذف کنم ولی وقتی که کاربر مورد نظر رو حذف میکنم فعالیتاش باقی میمونه و کاربرها وقتی که به صفحش مراجعه میکنن میتونن فعالیتاش که مونده رو ببینن . میخوام موقعی که خود کاربر رو...
amir_hossein استفاده از ‍‍ubuntu or unix base
@amir_hossein ۴۰۰۰ تجربه آخرین فعالیت ٢ روز پیش
من از همون اوایلی که شروع کردم به طراحی و توسعه وب چه در parsclick از امیر و چه در سایت های دیگه ایی که آموزش ها رو میدیدم یا یاد میگرفتم یا وقتی lpic essential رو یاد گرفتم خیلی میگفتن که برای طراحی و توسعه وب خیلی بهتره که از unix base ها استفاده ک...
faridfr دیتابیس وبسایت چند زبانه
@faridfr ٢۵۰۰ تجربه آخرین فعالیت ۵ ماه پیش
سلام و خسته نباشید . من برای تهیه ی دیتابیس وبسایت چند زبانه چندین راه حل توی اینترنت پیدا کردم . اما اونی که از همه دردسر و پیچیدگی کمتری داشت این بود : که به عبارتی یک جدول توی دیتابیس خواهیم داشت که کار دیکشنری ما رو انجام میده . و در هر ستونی ا...