انجمن

من تازه جاوا رو شروع کردم و دارم یه برنامه گرافیکی ساده که bmi رو حساب میکنه میسازم . این برنامه من دو تا فرم داره که تو فرم اول وزن رو از کاربر میگیره و در متغیری به اسم mass ذخیره میکنه و وقتی کاربر وزن خودشو وارد کرد و بر روی دکمه next زد وارد فرم (
با سلام من یه صفحه آپلود فایل درست کردم و اونو به دیتابیس وصل کردم حالا که فایلی رو اپلود میکنم و میخوام دانلودش کنم بصورت txt. دانلود میشه در صورتی که اون فایل jpg. یا zip هست توی دیتابیس به درستی فرمت رو میزنه ولی برای دانلود این مشکل هست لطفا راهنمایی فرمایید با تشکر.
farahmand HTML5 file API
@FARAHMAND ۸٢۰۰ تجربه آنلاین
چطور در HTML5 file API خطوط سورس یک فایل HTML رو بگیریم split کنیم ( خطوط رو جدا کنیم ) و بعد آن را در صفحه وب به کابر نمایش دهیم؟ پروژه من client-side هستش و برای همین پرسیدم. ممنون برای راهنمایی
سلام. من یه پروژه داشتم که توی اون از شیوه های مختلف و موءثری برای ایجاد دو جهت rtl و ltr و چندین زبان استفاده نمودم. این شیوه ها رو جایی دیگری برای laravel ندیدم برای همین خواستم با شما در میان بذارم ، امید است که مفید باشد. ذخیره زبانها …
سلام به همه من طبق آموزش های خودتون دارم میرم جلو اما یه به یه مشکل بر خوردم من وقتی از قابلیت ارث بری استفاده می کنم کد های کلاس parent می افتن بالا و برای همین اون varriable هایی که توی کلاس child استفاده کردم میافته زیر اونا برای همین توی فانکشن های بالای …
دوست داشتم بدونم شما، از چه منبعی پروژه های مختلفی رو قبول کردید؟ چه برای تمرین چه به عنوان کار. من می خواهم پروژه هایی رو جهت تقویت دانش برنامه نویسی و در کنار آن شروع کسب درآمد قبول کنم ولی متاسفانه منبعی رو پیدا نکردم! آیا مثلا برای شروع نیاز به بلد بودن یک سری زبان های خاص هست؟! …
سلام بنده تازه میخوام وارد دنیای برنامه نویسی بشم. و نمیدونم باید از کجا شروع کنم. یه چیزایی در مورد هرکدوم از زبان ها شنیدم و مطالعه کردم ولی باز هم نتونستم دقیقاً یه زبون رو انتخاب کنم. الان اگه من بخوام طراح سایت بشم؛ باید این آموزش ها رو ببینم؟ html css php
hila دسترسی آسان به یوتیوب تماشای فیلم ها
@HILA ١۵۰۰ تجربه آخرین ورود ٣ روز پیش
سلام خدمت تمامی اعضای پارس کلیک خوب من چند روز پیش به پادکست اقا امیر گوش میدادم که مثل اینکه بقیه از نحوی دسترسی به یوتیوب مشکل دارند و یا جاهای دیگه فیلتره .... خوب از اونجایی که قند شکن ها های که (حداقل تو ایران) میفروشن امنیت ندارند و یا اینکه اصلا نمخوان افرادی قندشکن بخرند راه حلی بسیار ساد …
premier213 مدل کاملتری از vue.js HOOK
@PREMIER213 ١٢۰۰ تجربه آخرین ورود ٣ روز پیش
دوستان کسی مدل کاملتری از HOOK در Vue.js نداره بغیر از مدلهایی مثل Alert مثلا ساخت page loader بدون استفاده از Vue Router و استفاده کامل از HOOK های beforeCreate,created, beforeMount
behzad طراحی بهتر صفحات وب
@BEHZAD ۸۵۰۰ تجربه آخرین ورود ۴ روز پیش
سلام به همه عزیزان ، این آخرین بحث من در تاریخ 19 مرداد 97 خواهد بود و برای مدتی نخواهم بود(تو این
amin ویدیو جدید لاراول نوا
@AMIN ١٢٣۰۰ تجربه آنلاین
با سلام و درود به دوستان پارس کلیکی لینک زیر ویدیو معرفی تکنولوژی جدید لاراول به اسم Laravel Nova هستش که هفته پیش Taylor Otwell معرفیش کرد که یه سیستم مدیریت محتوا یا همون CMS هستش و اینطوری که میگن لاراول با این بسیار بسیار قدرت میگیره و کامل تر می …
premier213 انتخاب برنامه نویسی برای بازی تحت وب
@PREMIER213 ١٢۰۰ تجربه آخرین ورود ٣ روز پیش
سلام بنده php , laravel, js, vue کار کردم و آموزش دیدم الان میخام برای ساخت بازی تحت وب استفاده کنم. آیا می تونم از اینا استفاده کنم برای ساخت بازی ؟ بهترین راه برای بازی تحت وب چیه؟ در ضمن میخام به php متصل کنم
yaser زبان backend دیگر
@YASER ٣۰۰ تجربه آخرین ورود ١ هفته پیش
سلام اقای عظیمی عزیز امیدوارم حالتون خوب باشه یه سوال دارم من laravel کار میکنم میخوام یک زبان back end دیگر رو یادبگیرم خواستم ببینم rails یا node js express کدوم برای کسی که laravel کار کرده مناسب تره
سلام دوستان من دارم آموزش پی اچ پی همین سایت رو دنبال می کنم توی آموزش 150 توی نوشتن داخل فایل تکست شما از دابل کوتیشن استفاده کردید و یه \n گزاشتید که می رفت خط بعد اما این برای من کار نکرد یه سری سرچ کردم گفته بودن توی پی اچ پی 7 حذف شده الان راهی هست که بتونم این کار رو انجام بدم …
aamir پادکست
@AAMIR ١۰۰۰ تجربه آنلاین
درود بر شما آقای عظیمی یک پادکست بزارید الان یک ماه شده از آخرین پادکست، من هر روز سایت دارم سایت را به امید پادکست بررسی میکنم. یک ماه گذشت پسر، 1 ماه بفهم! پادکست بده! پادکست های واقعا فوق العاده ای دارید! موفق و پیروز باشید!
سلام به همه ی دوستان من یه سوال داشتم در مورد وردپرس با توجه به این که الان وردپرس خیلی در سایت های مختلف استفاده میشه و اغلب قالب های استفاده شده خریداری میشه میخواستم از اقای @amir و دوستانی که آموزش ساخت قالب وردپرس سایت رو دیدن بپرسم که با دیدن این …
shahab مشکل با voyger
@SHAHAB ١۰۰ تجربه آخرین ورود ٣ روز پیش
سلام من پکیج voyger رو برای مدیریت سایت نصب کردم و بعد از اون پکیج image intervention رو هم بطور کامل نصب کردم ولی عکس ها در محیط voyger بالا نمیاد.آیا نیاز به نصب پکیج دیگری هست . لطفا راهنمایی کنید.
masoudproton مشکل در Voyager
@MASOUDPROTON ٢۰۰ تجربه آخرین ورود ٣ روز پیش
سوال اول من هنگام اجرای voyager سیستم ارور‍: Call to a member function relationLoaded() on null‍ میده و بعضی وقتها سیستم رو یک بار ریست میکنم درست میشه سوال دوم در صفحه لوگین voyager یوزر و پسورد رو قبول نمیکنه. سوال سوم اگر میشه چند آموز …
iman.r استفاده از seletc و with در eloquent
@IMAN.R ٢۵۰۰ تجربه آخرین ورود ٣ روز پیش
سلام دوستان من وقتی میخوام به صورت همزمان از with و select استفاده کنم در خروجی relation مورد نظر بهم نمایش داده نمیشه و فقط مقادیری که در select وارد کردم نمایش داده میشه و relation رو خالی نشون میده. ممنون میشم اگه کسی راه …
amin مقایسه نقشه
@AMIN ١٢٣۰۰ تجربه آنلاین
درود خدمت پارس کلیکی های عزیز : سوال 1: راستیتش یه سوالی مغزم رو خیلی مشغول کرده اونم اینه که اگه یه نقشه هوایی از یه جایی یک سال پیش گرفته شده و یکی دیگه امسال برای مقایسه این 2 تا نقشه که چه تغییراتی روشون در یک سال انجام شده از چه الگوریتم هایی میشه استفاده کرد. سوال 2: و آیا می …
hj021 سرعت load سایت و فریمورک ها
@HJ021 ٣۰۰ تجربه آخرین ورود ٢ روز پیش
سلام دوستان استفاده از فریمورک هایی مثل بوت استرپ ، ویو و انگولار و... چه مقدار در سرعت load سایت تاثیر گذاره ، چون به هر حال باید یه حجمی از اطلاعات که مربوط به سورس های اون فریمورک هست رو بارگزاری کنه و اینکه استفاده همزمان از چندتا از این فریمورک ها عاقلانه هست یا خیر؟ …
سلام من چند وقتی هست که از اموزش های سایت استفاده میکنم الان دارم آموزش php رو تقریبا تموم می کنم از آموزش های سایت هر وقت میام توی سایت و دنبال یه جایی مثل تماس با ما یا انتقادات میگردم هیچی پیدا نمیکنم. حتی توی قانون های ساخت توپیک فک نمی کنم کسی اجازه داشته باشه یه توپیک جدید بزنه …
لاراول برای صفحه بندی مطالب بطور پیشفرض آدرس URL رو بصورت کوئری استرینگ معمولی در میاره یعنی به این شکل : myproject/public/paginate?page=1 که این برای سئو مناسب نیست ساده ترین راهکار تغییر این شکل از آدرس دهی در صفحه بندی لاراول چیه میخوام آدرس URL به این شکل در بیا …
behzad افزونه Font Finder برای مرورگر فایرفاکس
@BEHZAD ۸۵۰۰ تجربه آخرین ورود ۴ روز پیش
وقتی وارد بعضی از وبسایت ها میشیم ، فونت های جالب اون سایت باعث میشه که ماهم از همون فونت برای وبسایت خودمون استفاده کنیم ، پس ممکن ساعت ها یا روزها به دنبال نام اون فونت بگردیم تا فایلش رو دانلود کنیم و حتی ممکن که اون فونت جزء فونت های تعریف شده باشه( مثل Monospace , Georgia< …
سلام به همه عزیزان نمیدونم ایجاد این بحث کار درستی بود یا نه ، ولی خواستم بدونم این قضیه برای کسی پیش اومده که منو راهنمایی کنه: تا چند روز آینده اعزامم به خدمت سربازی(دوره آموزشی)، خواستم بدونم ،آیا دور بودن از کامپیوتر و مطالب آموزشی ممکن که اونچه که یاد گرفتم رو فراموش کنم؟ از و …