انجمن

استاد عظیمی میخواستم اگر صلاح میدونید بخشی رو تو سایت یا انجمن اضافه کنید تا کد ها و پروژه ها و کلاسی هایی که دوستان انجام میدن و درست میکنن تو پروژه هاشون و مایل ان بقیه هم استفاده کنن ازش و همینطور مشکلی از دیدشون برای به اشتراک گذاریشون نیست اونجا قرار بدن اینطوری هم بقیه از تجرب …
اول اینکه من برای نمایش نقشه روی سایت از Google Map Api استفاده می کردم که الان خطای RefererDeniedMapError میده آیا راحلی برای استفاده از گوگل مپ داخل سایت بجز iframe است . همان طوری که می دانید این بخاطر تحریم های ایران در ضمن من در Google Cloud
mehdio.o استفاده از مارک دان
@MEHDIO.O ۵١۰۰ تجربه آخرین ورود ٢ روز پیش
سلام به همه ی دوستان من در حال طراحی یک وبسایت هستم که برای ارسال پست ها نیاز به یک مارک دان دارم ! حالا میخوام این کار رو انجام بدم از لینکی که پایین مارک دان همین وبسایت هست استفاده کردم و رفتم به صفحه ی گیت هاب اما اونجا لینکی برای دانلود یا آموزش تصب روی وبسایت پیدا نکردم ! …
mahdi_php ویدیو خصوصی ؟ آموزش MySQL در یوتیوب
@MAHDI_PHP ١۴۰۰ تجربه آخرین ورود ٢ ماه پیش
لطفا ویدیو شماره 3 آموزش MySQL در یوتیوب را از (ویدیو های خصوصی) آزاد کنید تا قابل مشاهده شود تشکر از آقای امیر عظیمی @amir بابت آموزش های بی نظیر شون
من وب سایتی رو بردمش روی هاست سی پنل در public_html اما وقتی دامنه سایتمو رو میزنم تک صفحه ای بنام Index Of میاد با و محتویات فایل های منو نشون میده که با زدن index.html صفحه سایت من میاد بالا , چطور میتونم بدون اومدن Index Of و فقط تایپ دامنه س …
amin1972 فارسی سازی پلاگین وردپرسی JS Support Ticket
@AMIN1972 ٢۸۰۰ تجربه آخرین ورود ٢ هفته پیش
برای فارسی سازی از سایت خود پلاگین فایل .po فارسی رو دانلود و در پوشه languages پلاگین ریختم. اما همچنان عبارت ها انگلیسی هستند. حتی یکی از String های فایل en-US رو فارسی کردم اما همچنان انگلیسی نمایش داده شد!!! این String ها از کجا …
faridfr دیتابیس وبسایت چند زبانه
@FARIDFR ٢۵۰۰ تجربه آخرین ورود ١ ماه پیش
سلام و خسته نباشید . من برای تهیه ی دیتابیس وبسایت چند زبانه چندین راه حل توی اینترنت پیدا کردم . اما اونی که از همه دردسر و پیچیدگی کمتری داشت این بود : که به عبارتی ی …
بنظر دوستانی که تجربه استفاده از این زبانهای برنامه نویسی رو دارن با توجه به پارامترهایی مثه سرعت, امنیت, یادگیری ساده تر, کاراتر بودن و از همه مهمتر این که در سمت back-end طراحی وب بشه ازش استفاده کرد و هم برای اپلیکیشن های Andriod and Ios بنظرتون بهترین گزینه بین این د …
tabesh تغییر authentication drive
@TABESH ٢١۰۰ تجربه آنلاین
ما میخواهیم با تعریف یک provider جدید برای session guard و ست کردن آن در فایل config/auth.php، رفتار تابع attempt را طوری تغییر دهیم که هر پسوردی را به عنوان پسورد صحیح کاربر از ما قبول کند و یوزر لاگین شود. config/auth < …
سلام. من یه پروژه داشتم که توی اون از شیوه های مختلف و موءثری برای ایجاد دو جهت rtl و ltr و چندین زبان استفاده نمودم. این شیوه ها رو جایی دیگری برای laravel ندیدم برای همین خواستم با شما در میان بذارم ، امید است که مفید باشد. ذخیره زبا …
behzad تحصیل در دانشگاه در رشته کامپیوتر
@BEHZAD ۸۸۰۰ تجربه آخرین ورود ٣ روز پیش
سلام به همه رفقای عزیز ، سوالی داشتم مبنی بر این که، من رشته دوران دبیرستانم علوم انسانی بوده و حالا با گذشت چند سال میخوام تو رشته کامپیوتر در دانشگاه ادامه تحصیل بدم ، آیا میتونم در کنکور فنی حرفه ای شرکت کنم و دانشگاه دولتی قبول بشم و به رشته کامپیوتر در گرایش نرم افزار بپردازم؟ ( آیا ر …
iman.r استفاده از route در Vue
@IMAN.R ٣۰۰۰ تجربه آخرین ورود ۶ روز پیش
سلام دوستان من می خوام برای route از شکل زیر در compoent هایی که در لاراول توسط Vue می سازم استفاده کنم، همانطورم که می دونید فایل ها blade نیستند. <li><a href="{{'{{'}} route('login') }}" class="ticket">ورود به …
masoud1369 restful api
@MASOUD1369 ۸۰۰ تجربه آخرین ورود ٢ هفته پیش
اولا اگه در زمینه restful api آموزشی دارید بگید دوما من در ارسال ایمیل به صورت api گیر کردم Mail::send(پارامتر اول,پارامتر دوم,) در api می دونیم که view معنا ندارد الان در پارامتر اول از ما ویو میخواد چیکار کنم
سلام من میخوام یک کوئری بنویسم که and و or را در کنار هم داشته باشه مثل این $users = \App\User::where('type',1)->orWhere('type',2)->orWhere('type',3)->where('name',$name)->where('family',$family)->get(); ولی خب این غلطه باید کد من این دو تا کد …
سلام من یه کد دارم به این صورت {{'{{'}}isset($catItem) && $catItem->category_name == $category->category_name ? $mycat = \Illuminate\Support\Facades\DB::table('categories')->select('category_name')->where('category_id','=',$category->parent_id)->get() : …
mehdio.o استاندارد ها در MVC
@MEHDIO.O ۵١۰۰ تجربه آخرین ورود ٢ روز پیش
سلام به همه ی دوستان من چند روز پیش در یکی از تاپیک های قبلی با MVC آشنا شدم و خیلی از طرز کارش خوشم اومد و پس از کلی سرچ و تغییر کد و اینا بالاخره یاد گرفتم ... حالا یه سوال از همه ی دوستان داشتم ! ببینید من الان یه کنترلر دارم به اسم article و یکی هم به اسم profi …
سلام من میخوام روی سایتم دسته بندی دارای فرزند ایجاد کنم. از یک قسمت دیگه هم تعریف کالا دارم و در آخرم کالاها رو ارتباط بدم به اون دسته مورد نظر. کاری که تا الان کردم اینه که یه جدول به اسم categories ساختم. و دسته جدید ایجاد کردم. ولی میخوام این دسته ها فرزند داشته باشند و به …
mehdio.o استفاده از / در ادرس صفحات جدید
@MEHDIO.O ۵١۰۰ تجربه آخرین ورود ٢ روز پیش
سلام به همه ی دوستان در موزد ساختن صفحات جدید اونجوری که در آموزش های php انجام میشه فقط از روش بدون / استفاده میشه من میخواستم بدونم برای این که هر مطلب جدید که مثلا اضافه می کنیم با استفاده از / باشه باید چی کار کنیم ؟ یه مورد دیگه بعضی موقع ها برای هر مطلب جدید یک فولدر درست میشه …
iran_0098 انتخاب بین php و asp
@IRAN_0098 ۴۰۰ تجربه آخرین ورود ٢ ماه پیش
با عرض سلام من تا حدودی با php و asp آشنایی دارم و می خواهم بصورت حرفه ای کارکنم اما موندم کدومشو انتخاب کنم ملاک های انتخابم سرعت و امنیت و ... هست با تشکر
zahra-sh استفاده از pjax در لاراول
@ZAHRA-SH ۴۸۰۰ تجربه آخرین ورود ٢ ماه پیش
سلام. برای استفاده از pjax این اسکریپت ها رو به layout.blade.php اضافه کردم. <script src="https://cdnjs.cloudflare.com/ajax/libs/jquery/3.3.1/jquery.js"></script> <script src="https://cdnjs.cloudflare.com/ajax/libs/jquery.pjax/2.0.1/jquery.p …
در مورد دیتابیس های بزرگ کسی تا حالا تجربه کار کردن باهاشونو داشته و یا دوستانی داشته که تجربه کرده باشن اگه تجربه ای در این باره دارید ممنون میشم در میان بذارید هم از بحث مدیریتش هم از بحث امنیتش هم از نظر ساختار و استاندارد ها و هم از نظر سرعت کار کردن . در مورد یه موضوعی داریم اطلاعات ج …
سلان خسته نباشید من میخوام یک سایت کاملآحرفه ای طراحی کنم با یک ویوی کاملا مناسب ،قابلیت چت کردن، ایجاد فرم و درگاه پرداخت وکلا هرچی که ممکنه تو یک سایت درست بشه به خاطر همین شروع به یادگیری bootsarap css php jquery
با سلام خدمت دوستان من یه برنامه با php دارم مینویسم که تعدادی از اعضا به صورت ثابت (مشتری) موقعیت مکان شان داخل دیتا بیس ثبت شده و آنها را با مارک روی نقشه نمایش میدم و افراد دیگری به صورت متحرک (متخصص) برای خدمات به افراد ثابت مراجعه میکنند می خوام موقعیت مکانی افراد متحرک برای افر …
farzad معرفی و برسی Navicat
@FARZAD ١١۰۰ تجربه آخرین ورود ٣ روز پیش
درود دوستان این نرم افزار خیلی محیط ساده و کاربر پسندی داره و تا جایی که من دیدم فوق العاده هست. مثلا اکثر برنامه نویس هایی که از MySQL استفاده می کنند با phpmyadmin کار می کنن ولی navicat بسیار گزینه ی بهتری هست. حتی من در آموزش های پارس کلیک …
ahmadroshanfar آموزش‌های جدید
@AHMADROSHANFAR ٢۰۰ تجربه آخرین ورود ٢ ماه پیش
سلام آقای عظیمی اول از هر چیزی میخواستم بهتون تبریک و خسته نباشید بگم بابت سایت جدید. یه پیشنهاد و یه سوال داشتم در مورد روند جدید آموزش ها سوالم اینه که اگه بخوایم اشتراک یک ساله تهیه کنیم آموزش‌هایی که در طی یک سال قراره تهیه بشه آیا طبق لیست مشخصی جلو میره و این لیست در اختیارمون قرار میگیره ؟ …