انجمن

pasha ترکیب php و jQueryMob و ساخت app
@PASHA آخرین ورود ٢۰ ساعت پیش
@amir سلام وقت همگی بخیر. امیرجان چطور میشه توسط php(و mySql ) و jQueryMobile یه اپ ساخت. یعنی محتوای اپ ما و المنتای داخلش در واقع با php درست شده باشه و gui با جی کوئری. منظورم اینه که بتونیم حالت یه app بهش بدیم نه اینکه انگار صفحه داره...

ادامه گفتگو

سلام دوستان. جمشید هستم و لاراول رو تازه شروع کردم. من پکیج uxweb/sweet-alert رو نصب کردم و تمام مراحل آماده سازی ش رو هم انجام دادم. پیام هم نمایش داده می شه. ولی تنها مشکل اینه که بجای نمایش آخرین پیام که در کنترولر و قبل از ریدایرکت تنظیم کردم، نمایش بده، یک پیام قبل ترش رو از کش نمایش...

ادامه گفتگو

سلام عرض شد. من قبل ازینکه وبسایتم رو آنلاین کنم یک صفحه coming soon داخل هاستم گذاشته بودم بعد ازینکه وبسایت تکمیل شد. صفحه coming soon را کاملاً حذف کردم ولی وقتی اسم وبسایتم رو توی گوگل جستجو میکنم اون صفحه coming soon را هم پیدا میکنه و وقتی روش کلیک میک...

ادامه گفتگو

iran_0098 انتخاب بین php و asp
@IRAN_0098 آخرین ورود ١۸ ساعت پیش
با عرض سلام من تا حدودی با php و asp آشنایی دارم و می خواهم بصورت حرفه ای کارکنم اما موندم کدومشو انتخاب کنم ملاک های انتخابم سرعت و امنیت و ... هست با تشکر

ادامه گفتگو

alireza9036 معادل 'N'a در mysql
@ALIREZA9036 آخرین ورود ٢٢ ساعت پیش
من مقدار ثابتی در کوئریم ذخیره کردم ولی هنگام نمایش به صورت علامت ؟؟؟؟؟؟ در میاد در sql برای حل این مشکل از N قبل از مقدار ثابت مثلا 'امیر'N استفاده میشه، میخواستم بدونم معادلی برای این N در mysql وجود داره یا نه که unicode اون مقدار ثابت رو parse کنه ممنون میشم کمک کنید

ادامه گفتگو

mohammad-fm Marquee
@MOHAMMAD-FM آخرین ورود ٢٢ ساعت پیش
سلام چرا به هیچ وجه درون یک پروژه ی bootstrap نمیتوان marquee ساخت

ادامه گفتگو

aliyar تشکر
@ALIYAR آخرین ورود ١ روز پیش
سلام امیر حسین جان قبل از هر چیزی می خواستم از تو تشکر کنم و بهت بگم واقعا الگوی من هستی. من نزدیک به 5 ماه کد نویسی رو شروع کردم و در Bay Area سن فرانسیسکو زندگی می کنم. امیدوارم اگر روزی اینجا اومدی برای کار هر کمکی که از دستم بر بیاد رو برات انجام بدم و پذیرای شما در خانه خودم باشم. من...

ادامه گفتگو

pasha ویدئوهای ارشیو شده
@PASHA آخرین ورود ٢۰ ساعت پیش
@amir سلام، ضمن تشکر زیاد از امیر عظیمی عزیز و ارزوی سلامتی برای ایشون. من تازه عضو شدم. البته قبلا ویدئوهارو از یوتیوب دنبال میکردم. سوالم در مورد ویدئوهای ۵ سال پیش هست مثل جاوا اسکریپت که نوشتید ارشیو شده و ممکنه به کارمون نیاد‌. با این...

ادامه گفتگو

خب سلام دوستان امیدوارم حالتون خوب باشه من ایده ای در سر دارم و ایدم وب سایت حراجی هست عرض کنم که حضورتون خودم مد نظرم هست که این وب سایت رو با پی اچ پی بنویسم بعد هم اپ ای او اس و اندرویش رو بنویسم انشالله. خب وب سایت وب سایت فروشگاهی هست و بیشتر شبیه حراجی هست. راهنمایی میخوام برای بحث فرانت ان...

ادامه گفتگو

سلام نویسندگان پارس کلیک مرسی که سال هاست با ما هستید. امید، شهریار، بهروز و محسن فعلا نویسنده های ما هستند. این بحث رو ساختم که نظراتتون رو عمومی بگید و اگر قابلیتی رو اگه خودتون بودید اضافه میکردید بیان کنید. ممنونم از همه

ادامه گفتگو

sina98 شروع کار با php
@SINA98 آخرین ورود ۵ روز پیش
برای استارت یادگیری پی اچ پی کدوم مجموعه رو باید دنبال کرد ؟ لطفا راهنمایی بفرمایید.

ادامه گفتگو

سلام دوستان. می خواستم لیست مطالب ذخیره شده در پایگاه داده رو از میلادی به شمسی تبدیل کنم. برای تاریخ میلادی اینجوری نوشتم: در کلاس مدل: public static function archives() { return static::selectRaw( 'year(created_at) year, monthname(cr...

ادامه گفتگو

سلام و خسته نباشید . من برای تهیه ی دیتابیس وبسایت چند زبانه چندین راه حل توی اینترنت پیدا کردم . اما اونی که از همه دردسر و پیچیدگی کمتری داشت این بود : که به عبارتی ی...

ادامه گفتگو

alit مشکل در اجرای php در مک
@ALIT آخرین ورود ١ هفته پیش
من برای اجرای php روی مک مشکل دارم! من رو netbeans کد می زنم، بعد روی xampp میخوام save کنم ولی مسیرشو پیدا نمی کنه تا روی xampp نصب کنه! چیکار کنم

ادامه گفتگو

در لاراول این ارور رو می بینم و نمی تونم به دیتابیس متصل بشوم لطفا راه حلی در این رابطه بیان بفرمایید. Database (database/database.sqlite) does not exist.

ادامه گفتگو

سلام وقت بخیر من توی وبسایت قبلی خودم که با php pure تهیه شده بود ، وقتی میخواستم افراد آنلاین حاضر در سایت رو ببینم یه کوئری میزدم به تیبل log و افرادی که زیر 1 دقیقه قبل فعالیت داشتن رو میکشیدم بیرون !!!!!!! خیلی مبتدیانه :) الان توی لاراول چه پیشنهاداتی مطرحه ؟ ممنون

ادامه گفتگو

zahra-sh نصب و استفاده از gulp
@ZAHRA-SH آخرین ورود ٣ ساعت پیش
سلام. من توی روت لاراول gulp.js رو نداشتم. node , npm رو نصب کردم و فایل gulp.js رو هم خودم ساختم :). وقتی که یک کد css ساده رو داخل app.scss می نویسم و دستور gulp رو میزنم، ارور میده. C:\Users\Zahra\PhpstormProjects\Notes>gulp [17:34:06] Using gulpfile ~\PhpstormProject...

ادامه گفتگو

با سلام. من یک پروژه ساختم با ajax ، php و mysql. قصد من این بود که اطلاعات را داخل دیتابس بریزم و همچنان اطلاعات را از داخل دیتابس حذف کنم بدون اینکه صفحه اجرا شود. در قسمت insert اطلاعات ، فنکشن ها درست کار میکند ولی در قسمت delete

ادامه گفتگو

سلام. من آموزشهای آقای امیر عظیمی رو میبینم و لاراول رو یادمیگیرم. در ویدئوی 23 و 24 ، many to many, attach(), detach() رو گفتن. ولی من هر کاری می کنم error میگیرم. برای اختصاص تگ ها در هنگام اضافه کردن یک note: Call to a member function attach() o...

ادامه گفتگو

سلام به خدمت همه ی پارس کلیکی های عزیز خواستم از lazy load در bootstrap استفاده کنم . نتونستم امکان راهنمایی هست دوستان؟؟؟

ادامه گفتگو

سلام .. دوستان من دانش خیلی کمی تو وب دارم و ممکنه سوالم از اساس اشتباه باشه .. شما رو حساب دانش اندکم بگذارید میخوام بدونم مسیر چیه و داستان چیه .. فعلا با کمی تحقیق به نود جی اس علاقه پیدا کردم .. و میخوام نود جی اس رو شروع کنم .. بخش اول سوال : اینه که اصولا وب سرویس ها فقط برای...

ادامه گفتگو

سلام من لاراول 5.5.32 رو نصب کردم بدون این که از middleware auth استفاده کنم مسیر / رو به صفحه login هدایت می کنه وبعد از این که یک بار login می کنم مشکل حل می شه یعنی باید بار اول csrf-token در کش مروگر کاربر ذخیره شود

ادامه گفتگو

با سلام من هنگام نصب لاراول composer global require laravel/installer‍ این کد نوشتم این ارور رو به من داد. [ErrorException] file_put_contents(./composer.json): failed to open stream: Permission denied

ادامه گفتگو

سوال اول موقع آپلود عکس در لاراول 5.5.33 یک پوشه می سازه با نام همون عکس و عکس رو داخل اون آپلود می کنه و نام خود عکس رو hash می کنه حالا من چطور اون عکس رو نمایش بدم چون نام عکس که در پایگاداده ذخیره کردم نام پوشه است زیر نام پوشه IMG_2615.JPG و نام خود عکس داخل پوشه jfm9yj8kDy3utqErLduBfqkDN75...

ادامه گفتگو

سلام من به تازگی دارم با لاراول کار میکنم به قسمت register خود لاراول یه فیلد تصویر اضافه کردم ولی بعد از آپلود، عکس رو به صورت string و فقط اسم عکس رو دریافت میکنه وقتی هم که به validator اضافه میکنم که اون فیلد باید عکس باشه، اصلا فرم ارسال نمیشه.. در صورتی که برای اضافه کردن عکس در جا های دیگه...

ادامه گفتگو