سلام . من می خوام برنامه جاوا بنویسم که به دیتابیس هم وصل بشه ولی وقتی می خوام کلاس کتابخانه اش را صدا بزنم :

Class.forName("com.mysql.jdbc.Driver").newInstance();

ارور : ClassNotFoundException: com.mysql.jdbc.Driver میدهد . لطفا منو راهنمایی کنین .

behzad ذخیره اطلاعات (به جز MySQL)
@BEHZAD ١٢۷۰۰ تجربه آخرین فعالیت ٢ روز پیش

سلام . امیدوارم که حالتون خوب باشه.

دوستان آیا میشه بجز mysql از سایر نرم افزارهای(یا سایت ها) ذخیره اطلاعات استفاده کرده و یا اصلا میشه بهشون تکیه کرد؟

در اینجا وبسایت quickbase رو مثال میزنم.

دوستانی که تجربه کردن بگن تا من و سایر رفقا هم آگاه شویم.

woohee گرفتن مشخصات کامپیوتر در جاوا
@WOOHEE ۴١۰۰ تجربه آخرین فعالیت ١۰ ساعت پیش

سلام . من می خوام برنامه ای با زبان جاوا برای ویندوز بسازم و این برنامه من دارای لایسنس میباشد . و من می خوام مشخصات سیستم کسانی که لایسنس را خریداری کرده اند را بدست بیارم و تو دیتابیسم ذخیره کنم . برای این که بتونم مشخصات سیستم Device ID کاربر را بدست بیارم باید چیکار کنم ؟

amir فونت ایران سنس ۵ برای سایت
@AMIR ١۹۴۰١۵ تجربه مدیر آخرین فعالیت ٢ ساعت پیش

دوستان در حال حاضر وب سایت پارس کلیک از فونت ایران سنس استفاده می کنه که فکر می کنم اگر اشتباه نکرده باشم یکی از بهترین فونت هاست.

قصد دارم این فونت رو بروزرسانی کنم و از نسخه ی ۵ این قلم استفاده کنم.

کسی میدونه از کجا میشه این نسخه قلم ورژن ۵ رو پیدا کرد و خرید یا حتی رایگان هم باشه مشکلی نیست. اگر لینک یا حتی خودتون این نسخه رو دارید اینجا خبرم کنید.

tajer مشکل run کردن phpstorm
@TAJER ١١۰۰ تجربه آخرین فعالیت ۵ روز پیش

بنده نرم افزار phpstorm را دانلود کردم و بعد نصب کردم ولی موقعی که میخوام اون رو اجرا کنم این ارور رو میده ارور

چه کار باید بکنم

ممنون از راهنمایی هاتون

سلام همون طور که از تیتر بحث مشخصه من می خوام یک کلمه ای از کاربرم بگیرم و بعضی از حروف اون کلمه رو با سایر حروفی که من مشخص کردم جابجا کنم . مثلا کاربر کلمه password را اگر وارد کند من میخواهم همین کلمه را بصورت P@55w0rd به او نشان دهم .لطفا منو راهنمایی کنید .

behzad نمایش وبسایت در اندازه های مختلف
@BEHZAD ١٢۷۰۰ تجربه آخرین فعالیت ٢ روز پیش

سلام. امیدوارم که حالتون خوب باشه

زمانی که میخواهیم یک صفحه وب رو در انداره های مختلف نمایش بدیم لازمه ک یه سری کارها رو انجام بدیم تا اون صفحه وب در تبلت -موبایل و کامپیوتر به صورت مجزا نمایش داده بشه.

آیا میشه یه فایل css‌دیگه برای هر یک از پلتفرم ها تعریف کنیم؟یعنی اگر ما یک style.css‌داریم یک فایل style-mob.cssدیگه ای هم تعریف کنیم با استایل دیگه بجای اینکه بخواهیم از:

@media screen only{}

استفاده کنیم.

و اگر میشه چطور باید به صفحه html‌بفهمونیم که باید هرکدوم رو در اندازه های مختلف نمایش بده ؟یعنی با هر یک از استایل ها قاطی نشه:

<head>
<link rel="stylesheet" href="style.css">
<link rel="stylesheet" href="style-mob.css">
<link rel="stylesheet" href="style-tab.css">
</head>

من برخی از وبسایت ها رو دیدم که زمانی که پنجره مرورگر رو کوچک میکنم حالت ریسپانسیو نمایش نمیده ولی همون وبسایت رو با موبایل باز میکنم حالت ریسپانسیو نمایش میده. و گزینه هاش سرجاشه.

به عنوان مثال: اینستاگرام، زمانی که اندازه مرورگر رو کوچک میکنیم به همون صورتی هست که در حالت بزرگ بود ولی وقتی با مرورگر موبایل به سایت مراجعه میکنیم همه گزینه ها وجود دارن:

عکس

لطفا راهنمایی کنید من در زمینه ریسپانسیو، مشکل دارم.

tajer استفاده از یک کلمه به جای www در url
@TAJER ١١۰۰ تجربه آخرین فعالیت ۵ روز پیش

درود. چطور می تونم به جای w‌w‌w یک کلمه دیگر اسفاده کنم، ولی همان صفحه قبلی را به کاربر نشان بدهد؟

مثال : www.example.com/articles

در آدرس بار به کاربر نشان بدهد: articles.example.com


یا به جای example.com/admin.php?a=1 نشان بدهد: example.com/?a=1

mehdi-ahmadi دوره آموزشی پی اچ پی پارس کلیک
@MEHDI-AHMADI ۷۰۰ تجربه آخرین فعالیت ١ هفته پیش

سلام وقت شما بخیر دوستان تو پارس کلیک یک دوره پی اچ پی بود جهت دانلود بصورت رایگان حدود 13 بخش و 130 قسمت بود بنظرم اگه کسی لینکشو داره یا فایل هاشو داره من بخش 2 رو دانلود نکردم به من کمک کنه اونو پیدا کنم یا دانلود کنم ممنون میشم

netwons مشکل در مورد بهینه سازی سایت
@NETWONS ١٢٣۰۰ تجربه آخرین فعالیت ١ هفته پیش

من یک قالب آماده دارم و چندین صفحه در این سایت وجود دارد و در هر صفحه لینک هایی از js ,cssداریم می خواهم بدونم آیا سایتی یا چیزی وجود داره که به ما بگه فلانjs یا css‍ در این صفحه مورد استفاده قرار نگرفته که ما با این کار سایت خود را بهینه وحجم سایت را پایین بیاوریم . شاید سوالم یکجورایی گنگ باشه اما در این حد تونستم منظورمو برسونم با سپاس

behzad در آمدزایی به دلار $
@BEHZAD ١٢۷۰۰ تجربه آخرین فعالیت ٢ روز پیش

سلام به همه کاربرای عزیز

این میتونه به عنوان یه راهنمایی باشه برای کسانی که میخوان کسب در آمد کنند(به دلار$). پس لطفا به موارد زیر توجه کنید:

لازم نیست فروشگاه یا سایتی رو خودت بسازی و ساعت ها کدنویسی کنی و این زحمت رو متقبل بشی.

۱- ابتدا وارد سایت paypal بشید و ثبت نامتون رو انجام بدین(توضیح راجع به این نمیدم میتونید خودتون اقدام کنید فقط مهم ایمیلی هست که باهاش حساب رو ایجاد میکنید).

۲-سپس وارد سایت https://shoptly.com بشید و فروشگاهتون رو ایجاد کنید(رابط کاربری ساده و غیر مبهم هستش). این وبسایت رایگان ایجاد میشه و تا ۳۰ روز از شما پولی دریافت نمیکنه ولی بعداز ۳۰ روز فقط ۵ درصد از هرفروش رو از شما میگیره(چه فروش داشته باشید چه نداشته باشید) و اقدام به بستن فروشگاه نمیکنه. (حجم و هاست همه چیز در اختیارتون هست).

۳- کافیه ایمیلی که باهاش حساب paypal رو ایجاد کردین رو قرار بدین سپس هرکسی که بخواد خریدی انجام بده مبلغش به حساب شما واریز میشه و میتونه فایلش رو دانلود کنه.(میتونه فایل پی دی اف باشه یا نرم افزار و یا قالب وبسایت و ...سایر گزینه هایی که تو کتگوری قرار داره).

۴- نام فروشگاه شما به این صورته: shoptly.com/yourname

۵-بازدید از فروشگاهتون به صورت نمودار و قاره ای(مثلا از انگلیس-امریکا-چین-هلندو... از فروشگاهتون بازدید شده) نمایش داده میشه.

۶- میتونید کد تخفیف برای فایلتون در نظر بگیرین.

۷-پس از دریافت هر فروش میتونید توایران به ریال استفاده کنید( حالا راه هایی که تو بازار ارز هستش)

این یه نمونه هستش که خودم راه اندازی کردم: https://shoptly.com/weweb

با سلام و خسته نباشيد من مي خوام برنامه نويسي ياد بگيرم ولي نميدونم بهتره از چه زباني شروع كنم فعلان علاقهمند به ساختن اپ براي اندرويد و ios هستم. آيا قبل از ياد گرفتن مثلا زبان swift پيشنياز هاي وجود داره كه بايد ياد گرفت يا خير، ممنون ميشم راهنمايي كنيد با تشكر.

netwons قابل دیدن نبودن بعضی صفحات سایت
@NETWONS ١٢٣۰۰ تجربه آخرین فعالیت ١ هفته پیش

با سلام چکار کنیم در php که بعضی صفحات سایت برای کاربران قابل دیدن نباشد

netwons تابع curl
@NETWONS ١٢٣۰۰ تجربه آخرین فعالیت ١ هفته پیش

مشکل این کد چیه که فقط یک تگ نمایش میده در صورتی که باید تعدادزیادی <h۲> نمایش بده

<?php
$url ="http://www.linkpad.ir";
$ch = curl_init();
curl_setopt($ch, CURLOPT_RETURNTRANSFER, 1);
curl_setopt($ch, CURLOPT_URL, $url);
$html=curl_exec($ch);
curl_close ($ch);
 $i=0;
 preg_match( '/<h2>.*?</h2>/msi' , $html , $match ) ;
 echo implode(',', $match);   
?>
behzad آموزش پروژه محور یا یادگیری هر یک از زبان ها
@BEHZAD ١٢۷۰۰ تجربه آخرین فعالیت ٢ روز پیش

سلام. سوالم یه جورایی تو عنوان هم درج شده که البته میتونه برای خیلیا راه گشا باشه تا بیراهه نرن.

آموزش پروژه محور : منظورم اینه که مثلا شخصی که میخواد یاد بگیره آیا یک ویدیو پروژه محور نگاه کنه و تمرین کنه(مثلا ساخت سایت شیپور-بازارو... ) اینطوری بهتره یا نه اگر هریک از زبان ها رو یاد بگیره بهتر هستش؟

در کل این که ساخت سایتی مثل شیپور نیازمند زبان هایی :html css php js و... هست بهتره که طرف بره این زبان ها رو یاد بگیره یا نه در طی ساخت پروژه محور یاد بگیره بهتره؟

لطفا نظرات قانع کننده ای برای من و سایر کاربرانی که نگاه میکنن قرار بدین.

lionleo1374 انتخاب عکس مثلا یک محصول در داخل faker
@LIONLEO1374 ١۵۰۰ تجربه آخرین فعالیت ١ هفته پیش

سلام خسته نباشید می خواستم بدونم که برای انتخاب عکس مثلا یک محصول در داخل faker از چه متدی باید استفاده کنیم یعنی به faker بگیم برو داخل یک پوشه مشخص را بگرد و یک عکسو رندم انتخاب کن و url اونو در این فیلد بریز اگه میشه لطفا با کد بگید چون نمیدونم چجوری از متد های url استفاده کنم با تشکر.

rezamousavinia Adobe muse
@REZAMOUSAVINIA ۴۰۰ تجربه آخرین فعالیت ١ هفته پیش

سلام وقت بخیر ، ممنون از آموزش های درجه ۱ تون . آقا من با adobe muse طبق آموزش های شما آشنا شدم مشکلم در ساختن هدر هست ، شما ساخت هدر آبشاری معمولی رو توضیح دادید اما لطفا یه نگاهی به هدر سایت sumsung بندازین ، بسیار زیباست و من چون تعداد منو هام زیاده از این مدل باید استفاده کنم ، لطفا کمکم کنید ، مطمئنم فقط شما میتونید جواب بدید ، بازم سپاس برا همه چی

سلام دوستان

من در حال حاضر دانشجویم و همزمان دارم کار برنامه نویسی و همچنین ترجمه برای چند سایت انجام میدم.هدفم اینه که بعد از اینکه کارشناسیم رو گرفتم بیام خارج (که سال 99 می گیرم) .می خوام بدونم آیا امکانش هست تو این مدت که تو ایرانم به صورت ریموت برای شرکتهای خارجی کار کنم؟چطور باید این شرکتها رو پیدا کنم؟ و آیا قابل اعتمادند؟

اینو بگم که در حال حاضر رو زبان ژاپنیم کار میکنم و قصد دارم برم ژاپن..ولی فعلا برای دورکاری تو شرکت انگلیسی زبان می خوام کار کنم

ممنون

farahmand setInterval در PHP
@FARAHMAND ١۵۰۰۰ تجربه نویسنده آخرین فعالیت ١ روز پیش

بنده نیاز به استفاده از تابعی شبیه setInterval جاوااسکریپت در PHP دارم و برای اینکار از این تابع کمک می گیرم:

function setInterval($function,$delay) {
   $seconds = (int)$delay/1000;
   while (true) {
      call_user_func($function); 
      # or
      $function();
      sleep($seconds);
   }
}

در اجرای function کاربر مشکلی ندارم ولی تابع sleep کل دستورات رو عقب می اندازه نه فقط دستورات بعد خودش رو.

منظورم اینه که اگر داشته باشیم:

echo 'first';
sleep(5);
echo 'second';

بعد پنج ثانیه دو عبارت با هم چاپ میشه

اگر راهی دارید پیشنهاد کنید.

پیشاپیش ممنونم.

farhangesk یادگیری زبان پایتون
@FARHANGESK ٢۴۰۰ تجربه آخرین فعالیت ١١ ساعت پیش

به نظرتون:

  • بهتره قبل از یادیگری پایتون زبان برنامه نویسی دیگه ای یاد بگیریم بعد بریم سراغ پایتون؟
  • بازار کار پایتون چطور هستش؟
  • برای ادامه تحصیل در هوش مصنوعی پایتون یاد بگیرم بهتره یا جاوا؟

لطفا این رو هم بفرمایید که چه مراحلی رو باید طی کنم تا حرفه ای بشم.

لطفا یک راهنمایی کلی بفرمایید ممنون.

خیلی در این موضوعات گیر کردم و سردرگم شدم. ممنون میشم که همه نظرشون رو بگن

behzad نمایش یک قسمت از یک سایت
@BEHZAD ١٢۷۰۰ تجربه آخرین فعالیت ٢ روز پیش

سلام .اگه بخوایم یک وبسایت رو نمایش بدیم از تگ iframe استفاده میکنیم و حالا اگه بخوایم یک بخش از یک وبسایت رو نمایش بدیم باید چطور اون رو در iframe برش بدیم؟

سایر منابع مراجعه کردم میگن که باید از top left right bottom استفاده کنم ولی تاثیری نداشت.

لطفا راهنمایی کنید.

woohee نحوه شروع مبانی امنیت سایت
@WOOHEE ۴١۰۰ تجربه آخرین فعالیت ١۰ ساعت پیش

من می خواهم نحوه مختل کردن سایت ها رو یاد بگیرم و برای شروع از شما عزیزان راهنمایی می خواهم که از کجا و با چه زبانی شروع به یادگیری کنم ؟ سابقه برنامه نویسی بنده بسیار ناچیز هست (حدود شش ماه جاوا کار کردم و 3 ماه اندروید) و در زمینه حوزه وب چیزی بلد نیستم . برای کار بنده آیا باید اول از SQL نویسی شروع کنم یا سراغ زبان های سمت سرور مثل php بروم ؟ یا باید ابتدا با مفاهیم شبکه اشنا شوم ؟ لطفا کمکم کنید .

davarmanesh عدم اجرا صحیح کد در فیلم 53 اموزش لاراول
@DAVARMANESH ١۸۰۰ تجربه آخرین فعالیت ۵ ماه پیش

در فیلم اموزشی لاراول ویدیو 53 با لاراول 5.5 کد public static function boot که در مدل Document وجود دارد اجرا نمی شود

woohee نحوه بازکردن پروژه آماده در اندروید استودیو
@WOOHEE ۴١۰۰ تجربه آخرین فعالیت ١۰ ساعت پیش

سلام چجوری پروژه اماده مثل تلگرام رو با اندروید استودیو باز کنم ؟ وقتی باز میکنم گردل ارور میده . من وقتی می خوام پروژه ایجاد کنم گردل هیچ مشکلی نداره ولی وقتی که پروژه تلگرام رو که از گیت هاب دانلود کردم می خوام با اندروید استودیو باز کنم گردل ارور میده . لطفا کمکم کنین

farhangesk شروع هوش مصنوعی
@FARHANGESK ٢۴۰۰ تجربه آخرین فعالیت ١١ ساعت پیش

میخوام راهنمایی کنید که:

  • چطور میشه هوش مصنوعی رو شروع کرد؟
  • برای شروع، قبلش نیاز به یادگیری زبان برنامه نویسی هست؟
  • چه پیش نیاز هایی برای شروع وجود داره و چه زبان های برنامه نویسی باید استفاده کرد؟

این گفتگو رو ایجاد کردم تا اگر تجربه ای دارید یا چیزی میدونید در اختیارمون بزارید، احتمالا خیلی ها بخوان بدونن و شروع کنن.

همونطور که میبینیم همه چی به سمت هوش مصنوعی میره دوستان هم اگر تجربه یا نظری دارن بگن لطفا.