انجمن

سلام خدمت همه پارس کلیکی های عزیز دوستان همکاری کنید: آیا کسی تا حالا از پایگاه داده های NOSQL تو لاراول استفاده کرده اگه استفاده کرده یه مقاله یا یک راهنمایی کنه که چطور میشه تو لاراول از SQL به NOSQL مهاجرت کرد یا اصلن میشه مهاجرت کرد یا نه دوستان لطفاٌ الکی تو اینترنت سرچ نکنید همین طو...

ادامه گفتگو

سلام برای این که بتونیم یک فروم خیلی خوب با امکانات زیاد و پنل کاربری برای یوزر ها بسازیم باید به کدام زبان ها مسلط باشیم

ادامه گفتگو

با سلام و خسته نباشید به شما بابت سایت بسیار خوبتون من تازه با وب سایتتون آشنا شدم و یه موردی رو توی سایت تتون دیدم که خواستم بگم اگر براتون مقدور هست آموزشی برای 'Design Patterns' و همینطور 'JAVA FrameWorks' درست کنید که جاش توی سایتتون خالی هست و همینطور توی زمینه تجزیه و تحلیل , ادراک...

ادامه گفتگو

سلام خدمت همه من میخواستم یک مقدار متنی رو به جای اینکه به کاربر نشون بده اون رو به یک فرمت دلخواه مثلا .txt (البته من فرمت های دیگ مد نظرم هست) تبدیل کنه و کاربر اونو دانلود کنه نمیدونم چی براش سرچ کنم تا بتونم راه حلی پیدا کنم به نظرتون چه کد php رو میشه نوشته که بتونه این فرمت رو ایجاد کنه به...

ادامه گفتگو

سلام من دارم یک برنامه کتابخانه به زبان جاوا می نویسم و در قسمت دیرکرد کتاب به معنی این کتاب از زمان تحویل تا بازگشت چند روز شده است دو array list دارم و array listا ولی شامل تاریخ تحویل کتاب است و array list دوم شامل تعداد روز های که کاربر کتاب را تحویل می...

ادامه گفتگو

دقیقا تو چه صفحاتی از connect استفاده میکنیم یعنی چه صفحاتی نیاز به connect داره و متد های پارامتر اولش رو میشه توضیح بدین که دقیقا چه میکنن و اینکه دیدم بعضی موقع ها متد اول رو خالی میزارن و بعضی موقع ها متد دوم رو چرا؟ امکانش هست یخورده مفصل توضیح بدین ...

ادامه گفتگو

nahid-1370 متدها در eclipes
@NAHID-1370 آخرین ورود ٣ هفته پیش
سلام من تازه شروع کردم به برنامه نویسی و دارم با نرم افزار eclipes کارمیکنم . میخواستم بدونم مثل netbeans که متد ها رو میشه از قسمت source ساخت در eclipes من چه طوری میتونم متد رو بسازم و نخوام اون متد رو بنویسم .

ادامه گفتگو

مشکل با voyger
@SHAHAB آخرین ورود ٣ روز پیش
سلام من پکیج voyger رو برای مدیریت سایت نصب کردم وبعد از اون پکیج image intervention رو هم بطور کامل نصب کردم ولی عکس ها در محیط voyger بالا نمیاد.آیا نیاز به نصب پکیج دیگری هست . لطفا راهنمایی کنید.

ادامه گفتگو

hanet مشکل با migrate
@HANET آخرین ورود ۶ روز پیش
برای اضافه کردن یک جدول به دیتابیس و یا ادیت ستون های جداول همیشه با مشکل مواجه هستم و ارور وجود جدول می گیرم در حالی که من می خوام همون جدول رو ادیت کنم. فرض کنید پروژه تجاری بشه و رکوردهایی در دیتابیس وجود داشته باشه. من معمولا این ارور رو با دستور php artisan migrate:fres...

ادامه گفتگو

دوستان من واسه ویدیوی 95 میخام با factory یه تعداد داده فیک تو دیتابیس بسازم.کدام تو UserFcactory واسه دیتابیس users اینه $factory->define(App\User::class, function (Faker $faker) { return [ 'username' => $faker->userName, 'email' => $faker->unique()->sa...

ادامه گفتگو

با سلام خدمت شما آقای عظیمی و دیگر دوستان برنامه نویس آقای عظیمی من دارم آموزش های شمارو دنبال میکنم به یه سوال برخورد کردم ممنون میشم راهنماییم کنید توی آموزش به مبحث اتوماتیک رزولوشن رسیدم بعد دیدن آموزش شروع کردم به تمرین که یه چیزی متوجه شدم میخواستم بدونم درست متوجه شدم یا خیر ...

ادامه گفتگو

با سلام به دوستان و مدیران زحمت کش سایت پارس کلیک کسی میتونه راهنمایی کنه چجوری میشه از پروژه ساخته شده با ReactJS یک خروجی قابل بارگداری بر روی هاست تهیه کرد؟ چون موقع کار با ReactJS همش تو localhost:3000 کار میکنه بعد که دستور npm run build

ادامه گفتگو

مشکل در نصب کردن xcode
@MATIN آخرین ورود ١ هفته پیش
سلام عرض شد. من برای یاد گیری سویفت با لپتاب غیر اپل خود مجبور شدم سیستم عامل مک رو توی virtualbox نصب کنم و الانم سیستم عامل خوب کار میده ولی وقتی میخواستم برنامه xcode را نصب کنم نصف بیشتر برنامه نصب شده ولی الان بدون هیچ اروری متوقف شده. نصب شدنش نه عقب میره نه جلو می...

ادامه گفتگو

سلام نویسندگان پارس کلیک مرسی که سال هاست با ما هستید. امید، شهریار، بهروز و محسن فعلا نویسنده های ما هستند. این بحث رو ساختم که نظراتتون رو عمومی بگید و اگر قابلیتی رو اگه خودتون بودید اضافه میکردید بیان کنید. ممنونم از همه

ادامه گفتگو

tohid72 نرم افزار VS Code
@TOHID72 آخرین ورود ١ هفته پیش
با سلام . در صورت امکان طریقه ی فعال سازی رفرش خودکار همراه با تغییرات در ادیتور vs code رو لطفا بگید تا بنده بتونم انجام بدم . سیستم عاملم ویندوز می باشد ممنون دوست گرامی مطلب شما ویرایش شد . لطفا سوال خودتان را جامع بیان کنید و همینطور نمونه نوشته هایی که در بخش اد...

ادامه گفتگو

سلام دوستان من وقتی یه صفحه ای رو با متد GET نمایش میدم مشکلی نمیده مثل این Route::get('/hello' , function () { return 'say hello'; }); ولی اگه همین رو با متد POST بنویسم ارور میده و ارورشم اینه که میگه method not allowed HTTP exception Route::po...

ادامه گفتگو

سلام من یه مدل دارم به نام Post و یه مدل دارم به نام postmeta ... رابطه پست با پست متا رابطه یک به چند هستش postmeta: id ,post_id, meta_key , meta_value بازدید مطالب رو به عنوان postmeta در نظر گرفتم و به این صورت ذخیره کردم...

ادامه گفتگو

سلام. در برنامه ام نیاز دارم یه ابجکتی رو به عنوان پارامتر سمت سرور ارسال کنم ولی اکسپشن میده. معمولا پارامترا بصورت دیکشنری ارسال میشن.حالا میخوام ببینم چطوری میشه ابجکت فرستاد نه آرایه یخورده گنگه سوالم ولی نیازی بود بیشتر توضیح میدم

ادامه گفتگو

masoudproton مشکل درvoyager
@MASOUDPROTON آخرین ورود ٢ هفته پیش
سلام دوستان سوال اول من هنگام اجرای voyager سیستم ارور‍Call to a member function relationLoaded() on null‍ میده و بعضی وقتها سیستم رو یک بار ریست میکنم درست میشه سوال دوم در صفحه لوگین voyager یوزر و پسورد رو قبول نمیکنه. سوال سوم اگر میشه چند آموزش api و اتصالش در لاراول را در س...

ادامه گفتگو

سلام آقای عظیمی خسته نباشید لطفا یه مقاله در مورد نحوی اجرای لاراول روی سرور بزارید یعنی بعد آپلود سایت باید دستور php artisan serve رو کجا بزنیم واقعا تو اینترنت آموزش یا مطلبی نیست

ادامه گفتگو

خرید کد وردپرس
@REBINBANEH آخرین ورود ٢ هفته پیش
سلام. بنده کدی میخام برای وردپرس که بشه بازی کرد. وقتی کاربر در چت آنلاین پیام میده و ما آنلاین نیستیم تا وقتی آنلاین بشیم بتونه بازی کنه. هر کسی از دوستان میتونه کد رو بسازه و پیش نمایش آنلاینشو نشونم بده بگه تا هزینه شو با کمال میل تقدیم کنم. با تشکر از شما.

ادامه گفتگو

سلام دوستان من یک timestamp دارم که میلی ثانیه و میکروثانیه داخلش هست : 2018-04-07 14:56:10.317643 ولی موقع نمایش فقط تاریخ و ساعت رو نمایش میده و میلی ثانیه و میکروثانیه رو نمایش نمیده چرا ؟ این رو هم بگم که کلیه دیتا ها داخل دیتابیس به همین روش ذخیره شده یعنی با times...

ادامه گفتگو

سلام من دارم آموزش های gulp رو می بینم که در ویدیو 10 هنگام اجرای دستور gulp compass به ارور زیر مواجه شدم هر کاری که لازم بود انجام دادم ولی فایل css برای من به وجود نمی آد و ارور زیر هم چنان در cmd نشون داده میشه. روبی رو هم نصب کردم و path هم بهش دادم ولی جواب نداد. you need to...

ادامه گفتگو

جمع آوری اطلاعات
@HAMED2H آخرین ورود ١ هفته پیش
با سلام میخواستم بدونم وب سایت هایی که اطلاعات رو به طور خودکار از وبسایت های دیگه جمع آوری میکنن و توو خودشون نشون میدن به چه صورت برنامه نویسی میشن ؟ یه توضیح کلی میخوام ممنون http://www.shahrekhabar.com/

ادامه گفتگو

با درود و احترام، بطور کلی با در نظر گرفتن ویدئو ها آموزشی شما در زمینه جاوا، در هیچ جای دیگر ویدئوهای پارسی زبان در مورد زبان برنامه نویسی جاوا ندیده ام. آیا امکان این وجود دارد که در آینده مقالات یا ویدئو هایی توسط شما یا دوستان در زمینه جاوا و همچنین فریم ورکهای آن و جی اس پی- Java Ser...

ادامه گفتگو